Hejdå älsklingar!

Nu ska jag stoppa ner allt i väskan hihi, har redan tagit fram allt, samt varit i affären och handlat rödbetor med mera. Jag fick bestämma middag ikväll sa mamma, så självklart blir det rödbetsbiffar med klyftpotatis och tzatziki! *mmm*. Kolla min vegetariska blogg för recept! Just när jag berättade för er om middagen, kom jag på att jag inte börjat koka rödbetorna, så fick springa ner med datorn och skala dem och nu kokar de. De ska ju koka ganska länga, typ 1,5 timmar tror jag.. Hoppas de blir klara innan middagsdags.. annars får det bli sen middag ^^. Vi äter alltid gemensam middag klockan tio i sex hehe.

Jag ska försöka hitta dator i London, antingen hos de vi är hos eller på internetcafé! Då ska jag maila älskling och berätta för er hur vi har det! Ska bli spännande med flyg :D Flyyyga jippiii haha. Ska till Madu vid sju-åtta ikväll och sen ska vi åka tåg klockan 06.23 imorgonbitti till Kastrup! Nu är det shopping som gäller, har fått en peng av både mamma och älskling, så gulliga som de är (säger ej summa!!) och har dessutom sparat så jag behöver inte snåla :D

Jag kommer hem på söndag den 5, men vi kommer höras! Bara titta in hit så finns där nog inlägg ska ni se ;)





   

FÖRVIRRAD

Jag är katastrof! Jag skulle fan gå i skolan idag, vaknade sju, snoozade... Tio i åtta vaknade jag sen och tänkte att jag aldrig skulle hinna med bussen 20 min senare.. har ju marsvinen också att ta hand om! Så tänkte jag "nee jag kan vara hemma idag och packa och allt".. Sen gled jag in i drömmarnas land...

Nu var jag i Irak hos Dilshad.. och massa konstiga saker hände. jag hade för mig att ingen kunde se mig, typ jag var där i drömmen och bara han kunde se mig, men sen pratade ändå några med mig... och det kom indiander för att kriga fast de var skitsmå, som lego. Helt sjukt. Sen åkte jag direkt därifrån till London.. Och jag flörtade med kaptenen haha.. och sen hade jag inte sagt till Madu att jag åkte från Irak så jag trodde inte hon skulle åka, så kom hon från flyget från Sverige och såg helt ledsen ut haha...

Nu vaknade jag och klockan var tio!!! Så ringde Madu och pratade om att jag inte kunde ta rakhyvel i handbagage. haha, ne det visste jag faktiskt :D vill inte bli tagen :O

Jag är helt borta idag. Men nu börjar jag fatta att det är tisdag.. och jag ska börja packa sen.. Hade fått mail av honey, han skulle skjuta lite idag hehe. Hoppas han får kul. Nej, inte på djur! Han har inte ens ätit djur sen han kom dit :D Han är så gullig hihi, kanske vegetarian när han kommer hem? Who knows.

Sooo long!

Resfeber?

Jag tror jag börjar känna resfebern komma! Haha. Pirras i magen och kan inte riktigt sluta plocka och tänka på allt jag ska ha med... o allt man ska hålla reda på, flygtider, pass, biljetter, salvor till utslaget haha. Som för övrigt är näästan helt borta. min hud är åter slät som en baby ^^. Bara ett litet märke kvar, typ rivmärke.

Har provat ut outfits iaf, måste tänka sen så jag har till alla dagar, hur mkt väskan väger, handbagaget.. shiit guys, jag kommer inte kunna somna idag! Imorgon har jag skola till tolv, kommer väl hem vid 14.30-tiden, om jag inte går lite tidigare så jag hinner med bussen tolv o kommer hem 13.30. Det måste jag nog. Tänk om jag glömmer nåt?? Ja inte i skolan då utan i packningen.. Det mesta kan ju dock köpas, det enda livsnödvändiga är pass, VISA, mobil.. och kamera hehe. Och det ska jag nog komma ihåg!!

Nu har även hunny köpt det irakiska kontantkortet så han surfar i mobilen för inte mkt pengar, så han kan maila mig lite mer :) Känns som jag behöver kontakt med honom för att inte sakna honom för mkt.. Måste avsluta med ett foto på min prins :)


Min bakgrund i mobilen :) Han är bara min.. för alltid.

Ska tänka på älskling nu och kanske slippa resfebern haha. Godnatt sötisar!

Videoblogg 30 mars

Här kommer videobloggen! Den blev typ svartvit för jag var tvungen att ta ner persiennerna för mitt face blev helt vitt när ljuset kom haha. Såg ut som ett flygande grönt öga på en sida bara :P haha


Fler bilder :)

Snart kommer en videoblogg! har tagit mig en timme att ladda upp den på youtube (for fuck sake!).

Tills dess kommer lite partybilder från Dess kamera!


Jag i köket precis när vi kom. Skulle öppna min xcider JasminePeach-skitgod!


Dess kompis Rosa, Linn och Jag


Söta Madu, Söta Linn och jag, samt min mobil ^^

Japp,
ska bli kul att se Madus för hon tog innifrån Grand också! Nu ska jag kolla vad som händer med videobloggen, men om ni vill ha nåt riktigt gott till middag så checka in min vegetariska blogg (jag garanterar att det är gott, även för köttätare, väldigt gott, testa!)

Förresten har ni sett alla älsklings kommentarer? Jag fick mail från honom idag :D äntligen fick jag höra nåt långt från honom, yeajj ^^

A girls world

Har aldrig trott att jag var så galen av skor som vissa tjejer är... men kolla vad jag och mamma hittade i garderoben:


*oooops*
9 par var mina.. Slängde ett par som jag inte kan ha.. Men kul att upptäcka det :D Ni ser de svarta med röd/vit insida i mitten nånstans? sådana e ju hur softa som helst att ha till leggins ju.  Hittade ett par stövlar som jag inte använt som jag köpte förra vintern haha, skitsnygga! Ska ha dem imorgon! Och till vänster ser ni de jag köpte igår (+ de där svarta med rem som är längst ner på den stora bilden, det är mina nya jobbskor!).

 

Kanske inte värsta high-fashion-coola skor som jag hittade, men ändå skor! 3 par av dem är iaf lite finare som man kan ha på fest och dessutom i olika färg (vit, svart, brun) så det är väl bra!

Gossip girl idag! Man tycker mer och mer om Chuck hela tiden tycker jag. Och Blair. Hon har gått från Bitch till en superfin tjej. Ahh jag vet att jag alltid säger det, men jag skulle vilja se ut som henne en enda dag!! Hon är den snyggaste tjejen jag vet.. perfeCt! Jag tycker inte det är lika intressant med Serena och Dan som det är med Chuck&Blair... Fast klart, allt är ju hur spännande som helst! Vill inte slita blicken en enda sekund! Vem i Gossip girl gillar ni mest och varför? I challenge U to answer!!

Nu ska jag läsa lite bloggar och sen nana, godnatt alla! Här ser ni hur mysigt jag har det just nu :)




Älskling!

Nu har jag pratat med älskling! Var tvungen att berätta det direkt! Chattat på msn alltså.

Han mådde jättebra och har haft det jättebra där nere. Han sa att det var jättefint i Kurdistan ^^. Jag är så glad för hans skull o jag hoppas han har det riktigt roligt med sina släktingar o att alla är snälla mot honom o har kul bara helt enkelt!

Jag älskar honom så sjukt mycket. Idag är det vår 23-månadersdag :D Nästa månad är det två år! Då kan vi fira tillsammans iaf!

Åh underbart att chatta med honom.. Kommer nog dröja nu, kommer nog mest maila och kanske sms:a för han har köpt ett billigt kontantkort men jag tror inte mitt är så billigt.... ska kolla upp det!

Åhhhh jag är så kär just nu :D

Party :D

Åh så roligt vi hade igår! Har en massa bilder på både Dess och Madus kamera, ska få dem sen! Tills dess får ni se några av mina, men först ska jag berätta vad vi gjorde :D Vi drack gott, åt god tårta, pratade, skrattade, firade earth hour!! SåKLART! Jättemys med bara tända ljus, ingen radio eller tv heller. Till och med hennes fiskar fick fira haha. Då spelade vi spel och tog en massa foto där vi skulle se farliga ut. Jag vann överlägset, ni får se längre ner! :D Vi spelade intim också, ett frågespel och vi skulle gissa vad personen som läste hade gjort/tyckte om något speicellt. Alla hade nästan fel angående hur många barn jag vill ha. Alla gissade två utom Rosa som gissade 3-4 och det var rätt. När det är med Dilshad så vill jag ha så många ungar som möjligt :D Hehe nej, men 3-4 är lagom!

Utgången var ASROLIG! På lördagar har de tre dansgolv öppna på Grand, istället för två, dessutom är där 23-årsgräns (vilket innebär 20+) och det var mycket roligare! Eftersom jag inte är en sån fjortis av mig är det inte så kul alltid på 20+ (vilket innebär 18+), då många är fulla och skriker och hoppar och knuffas. Igår var de flesta lugna och knuffades inte så mycket, killarna spanade på avstånd, inte skulle gå fram och försöka dansa! (vilket kan vara väldigt störigt när man markerar att man inte vill!) Och för att förtydliga detta menar jag inte att många brukar dansa just bakom mig, men oftast bakom oss alla tjejer och bakom Madu hehe, men det slapp vi igår! Det tredje dansgolvet spelade sköna partylåtar och det var riktigt fint där inne! Träffade på Linns gamla kärlek ;) Haha han är så fjompig. Han sa "men niii är inte 23!" haha. En drink blev det också för jag fick gå in gratis. För jag är student ;)

Vad jag pratar, men det var verkligen roligt :D Kände att jag blev lite påverkad av den sista drinken haha, det var roligt! Har inte känt sådär förut, kanske nån gång men det var roligt haha. Normalt sett tycker jag att man kan ha kul utan alkoholspåverkan (A). Men kul var det för jag kände mig väldigt glad och oblyg typ. Sov hos Madu sen också, Dess också. Vi åt tårta till frukost haha. Här är bilder!

Grands egna bild!


  
Gumman blev väldigt glad för min present - två glas. Ett med vårt foto på och texten Friendship och ett med hennes foto där det står Madushas glas. Från extrafilm.se!

VARNING FÖR SKRÄMMANDE INSLAG


Earth hour ^^                   Och Dess!
 

of to Madu again

hehe jaa jag har idétorka på rubriker :p

Idag har det varit stan med mor. Köpte två par skor - ett par till jobbet och ett par vårskor, typ ballerina fast mer skor. Sätter in bild sen kanske. Sköna var dem iaf! Mamma köpte superfina vårkläder på h&m. Jag skulle ha ett partylinne till ikväll men hittade inget, så nu blir det klädprovning!!

Blir ju att fira Madu ikväll ju! Måste tyvärr dra igen för jag har en del att göra kom jag på. Alltid ute i sista minuten!!


Ha en bra kväll alla!

Sofiee :)


1. Vad är din favoritefterrätt?
Fruktiga desserter är gott, typ frukt och bär med vit choklad som man har haft i ugnen, eller vanlig fruktsallad. Jordgubbar med grädde är helt klart bäst på sommaren!!
2. Hemmafest eller utgång?
Hmm när det är hemmafest gillar jag mest att snacka en massa, dricka lite och kanske spela nåt roligt spel.. Utgång är en annan sak, då dansar man mest. Båda kan vara kul, men hemmafest är endast roligt om man är med roliga människor som inte dricker alltför mycket!
3. Vad hade du helst varit känd för om du varit tvungen?
Jag hade velat vara känd för mitt utseende, typ miss Sweden kanske.. Då hade jag känt mig mäktigt snygg :D Eller för något bra arbete jag gjort som hjälpt många människor. Men kändisskap innebär ju press. Känd bloggare hade varit jobbigt för jag gillar inte att skriva politiskt korrekt hela tiden! Som man märker att de stora bloggerskorna gör. Säger ju inte en enda åsikt, bloggmaskiner? Blä för det. Stina lee är ett bra exempel, trots att jag gillar hennes blogg. Men det är så tråkigt när man mister personlighet.
4. Brukar du mest blicka bakåt eller framåt i tiden?
Framåt. Ibland tror jag att jag längtar isönder mitt liv.. =/
5. Har du gått på en blind-date nångång?
Jaa! Haha den första gången var riktigt misslyckad, jag var 13 och killarna stack från mig&Linn haha (de var inte heller så snygga så tur var kanske det). Men den senaste gick ju bra ;) Det var tyyp blinddejt, för vi hade bara sett typ nåt foto på varann.. Det var insidan som lockade ^^
6. Är du ärlig när du bloggar?
Hmm. Allt jag skriver är sant, men det finns mycket jag inte kan skriva om. Finns mycket jag känner ibland som jag inte kan skriva i bloggen, så allt inom mig finns inte i bloggen, men det som finns här är sant.
7. Är du nöjd med namnet dina föräldrar gav dig?
Ja, supernöjd! Jag tycker Sofie är ett personligt och fint namn och inte alltför många heter det!
8. Hade du hellre blivit född till det motsatta könet istället för det du föddes till?
ALDRIG LIVET! Jag ser en massa fördelar med att vara tjej som inte killarna har.
9. Vilken hushållssyssla skjuter du upp så länge som möjligt?
Att sortera mina papper. Lägger de bara i lådan och vill aldrig ta itu med att sätta in de i pärmen.. Men de ligger inte på hög direkt.. När det blir en 4-5 stycken så känner jag mig tvungen, så jag inte blir av med dem. Jag är en pedant person :p
10. Tror du att pengar kan köpa lycka?
Ja, det tror jag. Om man är fattig eller har ekonomiska problem känner man ju en djup press på sig och stress. Då tror jag att pengar kan köpa lycka. Pengar är en bra grund för ett lyckligt liv, vad man sen gör av dem är en annan sak! Men man har ju råd att vidga sina sinnen genom att resa, gå på kurser. Man har råd att sköta hälsan genom att äta bra mat, köpa hudprodukter och sådär. Kärlek däremot kan inte skapas genom pengar, men de kan ändå underlätta ett förhållande!

Så nu känner ni mig än lite bättre. Dags att hoppa i säng efter en trevlig liten stund hos Madusha. Ska träffa henne imorgon också ju, feeest :D

Sov sött alla läsare, nu är Dilshad framme hos sina släktingar.. Tog tid! Ca ett dygn! Jobbig resa...

Of to Madu

Har varit deppig de senaste timmarna. Med några ljusglimtar.

Sökte utbildningar till i höst. Det blev:

1. Entreprenörskap och social förändring
- Fick reda på att den fanns förra veckan. Lär sig hur man omvandlar det vi lärt oss till något praktiskt och hur man kan arbeta för att skapa social förändring när det gäller utanförskap, segregation och mycket mer. VILL LÄSA!
2. Projektledning
-
Kan vara bra eftersom integrationskontoret arbetar mycket i projekt
3. Samtalsmetodik
- det proffesionella samtalets grunder. För att AIC sa till mig att den kan vara bra.
4. Validering av kompetens.
- hur man validerar. Validering är översättning av betyg, ex utländska betyg till svensk arbetsmarknad.
5. Interkulturell kommunikation
-
Hur man bemöter andra kulturer eller nåt sånt. Beskrivningen kändes väldigt essentiell, och jag tror egentligen inte på skillnad mellan kultur eller beroende på kultur... Kanske en del, men det läggs för mycket tyngd på kulturskillnad, då jag anser att det handlar om individskillnad. Men den lät ju bra på pappret tills jag ska söka jobb hehe.

Ja, hoppas jag kommer in på första valet!! Sen har jag deklarerat, fick 6200 kronor :D Exklusive ränta.. Blir till en resa, vart vet jag inte än, men sådana här pengar är till för nöje!


Nu ska jag snart köra till Madu. Hoppas allt är bra med er mina älsklingar!!


Tråkigt.

En bra sak är ju att jag fram tills nu, klockan två ungefär, har kunnat hålla tankarna upptagna så de inte tänkte på Dilshad. Har låtit flickorna vara på altanen, tvättat och dammsugit bilen, städat kylskåpet, skurat micron, putsat mina skor med svart skokräm, tvättat två maskiner tvätt, sjungit singstar och dansat runt hehe. Hade rätt kul med mig själv där faktiskt. Det är 90´s låtar. Jag blev faktiskt "rising star" några gånger, så jag kan väl. Fast falskt låter det emellanåt.

Nu kan jag inte hålla tankarna borta längre, för dels är jag trött så jag inte orkar göra massa saker längre och dels så fick jag sms att han har satt sig på planet mot Irak. Det känns bara så himla tråkigt för vi har så jäädra kul ihop. Asså vi skrattar så sjukt mycket ihop, han får mig verkligen att skratta! och vi hittar alltid på roliga saker och han säger eller gör så gulliga och roliga saker hela tiden och det kommer jag sakna så sjukt mycket!! Vill inte vara utan det i tre veckor. Han är verkligen solen i mitt liv.

Fast solen skiner här idag så jag tror han lämnade kvar en bit av sig själv :) och det är jag glad för.

Nu ska jag dricka kaffe. Piggar upp mig med Seals fina låt från 90-talet :) Varsågoda.



Godmorgon!

Vaknade jättetidigt idag... tycker jag då :p Vaknade typ halv nio.. Fick sms av Dilshad vid sex att de var framme i Turkiet.. Där ska de vänta några timmar innan de åker till Irak. Sitter nu i sängen i hans t-shirt som luktar han. Eller hans tvättmedel iaf :) Jag räknade ut lite nu.. Vet ni hur mkt jag förlorar under dessa veckor?

7 dejter
37 timmars telefonsamtal.

Fattar ni att vi slösar ungefär ett dygn varannan vecka bara i telefon. Så om vi inte hade hörts varje dag hade vi kunnat prata från 07.00 på lördagen till 07.00 på söndagen varannan vecka istället. Haha, tänk.. Hur många dygn har vi slösat i telefon under vårt förhållande? Det ska jag räkna ut nu! VA? Jag är ju dålig på matte men ett dygn varannan vecka blir 26 dygn på ett år, vilket innebär 52 dygn på två år! Om man lägger till lite med tanke på att vi ibland har pratat tre timmar på en dag, eller 2.. SÅ kan man säga att vi har slösat ungefär en månad och tre veckor i telefon under hela vårt förhållande.

HAHA. Älskling, om du läser detta när du kommit fram och hittat en data.. kan du förstå hur mkt av vårt liv vi slösar i telefon??

Lite kul detta här ju! Idag känner jag för att göra något nyttigt.. Kanske tvätta bilen... Ska sjunga singstar också och träffa Madu ikväll. Vi ska planera London lite och så vill jag ha sällskap.. På söndag ska jag nog bygga lite. Ska försöka bygga en ovanvåning till min marsvinsbur. Eller till Lillan&Shellys bur. Blir nog fun ;)

Love till er!

Nu har han åkt

Nu har älskling åkt till flygplatsen.. Hans flyg, eller deras flyg, går vid ett inatt. Han åker med delar av hans familj. hehe låter kanske lite makabert, men ni förstår :p

känns sådär just nu... tittar på tv så jag blir lite distraherad... längtar inte till ett inatt bara. då hamnar han plötsligt så långt borta...

Vi kom på att det ju är 24 dagar (ja älskling, det var inte 23) tills han kommer hem. Det låter inte så farligt då...

Underbar dag 2

Ännu en underbar dag med min älskling. Kanske lite sorgligare idag, när vi visste att vi skulle vara ifrån varann i tre veckor nu... Idag blev det våfflor, eftersom vi inte kunde äta det igår på våffeldagen. Mums vad gott :D Rökigt som fan blev det i köket och mitt hår luktade bara våfflor efteråt, kul. Dessutom städade han köket efteråt. Tror han ville vara extra snäll idag för att han skulle åka? hihi. Han vet i alla fall hur man imponerar på mig :)

Singstar sen, åh så roligt vi hade :D Så roligt som bara vi kan ha <3

Inte kul när han åkte... men sånt är livet. Kommer ju sakna honom helt otroligt mycket.

Nu ska jag titta lite mer på halv åtta hos mig. Vi hörs av sen!

Djungelfadder

Som ni ser har jag bytt ut min reklam. Den här reklamen har jag för min egen skull och inte för att tjäna något på den. Jag är djungelfadder, likaså är min pojkvän. I min mening så betyder djuren allt. De har aldrig gjort någon något ont, de har aldrig onda uppsåt med sina handlingar. Vi har mycket att lära från dem.

Jag bryr mig i alla fall väldigt mycket om djur, för de har i alla fall aldrig orsakat någon skada med vilje. Jag skänker 100 kronor i månaden och det är väldigt välinvesterade pengar :)

Jag är en stolt djungelfadder
- du kan ju gå in och läsa lite på min bild till höger. där finns lite grundläggande fakta.
 ps. jag tjänar ingenting på att du går in och läser. jag hade gärna haft den här reklamen helt gratis ♥

Underbar dag 1

Så var den första av de två underbara dagarna över. Det har verkligen varit över förväntan! Myste en massa, köpte jättegod frukost, pratade, busade haha. Vi hade lite krig med yoggi. Jag kletade på hans tröja, visste inte att han hade tänkt ha den hela dagen! Det var liiite kul ;) Sen satte Shelly sin tass på min läpp och han tyckte det var så äckligt att jag inte kunde låta bli att försöka pussa honom :D

Vid två åkte vi inte till K-stad och tittade i affärer. Vi köpte singstar :D Han betalade mikrofonerna och jag spelet. Perfect :) 90's låtar blev det - skitkul, vi ska spela imorgon!! Fikade på Fenix också, ville ju visa honom mitt&Madus café ^^. Darins känns mer som mitt&Dess café och Fenix som mitt&Madus. Men ibland byter man för att inte bli sedd som stammis :O

Kardemummaté (asgott!) och cappucino! Fenix har VÄRLDENS godaste!
 

Dilshad: "Du behöööver inte tugga, för det syns inte på fotot!" - Min reaktion - Okej, såhär då?

  
Kärlek ♥


I alla fall. Dans klockan sex och älskling kollade på :D Vi var bara 4 stycken idag :O De tre musketörerna, alltså jag, Dess och Madu och en annan tjej, samt läraren. Undra vart alla andra var?? Men tack för ni inte kom! Det var fan superroligt :D Vi gjorde ju bara de sakerna som vi ville och behövde öva på. Vi fick även dansa med sjal - skitroligt är det. Jag älskar att dansa med sjal, känner mig som en egyptisk drottning ungefär. Är glad att han fick se mig dansa eftersom det verkligen är det som får mig att känna mig fri, avslappnad, lycklig och levande på en och samma gång. Vill inte sluta =(

Och eftersom att Dilshad också får mig att känna mig fri, avslappnad, lycklig och levande så måste de två passionerna få träffas ju :)

Imorgon är det sista dagen innan hans semester... Jag hoppas det går bra.. Jag måste vara stark, får inte, får inte, får inte gråååta!! Okej, det är lite över förväntan med tanke på att jag gråter för allt. Bokstavligen. Men jag hoppas iaf att jag inte gråter så det vekligen gör ont :$



Ni är underbara mina läsare och vänner :)


And the b-day goes on..

Undra om hela den rubriken fick plats??

Sen vi pratade sist.. Eller ja. I detta förhållandet så pratar vi ju inte så mycket. Det är bara jag som pladdrar. Precis som jag vill ha det :p Men sen sist jag skrev så har jag....

Ätit på restaurang med flickorna som jag sa. Det var hyfsat gott. Gott för att vara mat, lite sämre gott för att vara thaimat. Men en nice buffé med en del vegetariskt och kaffe/té + kaka efteråt. Vi satt där i 2,5 timmar. He. He.

  

1. Dess och Madu innan krängningen började :p
2. Jag ser alltmänt nyvaken ut, men det var BARA på kameran SÅKLART! (dahh)
3. Min goda mat. Oliverna var *mm*. Ser nu att jag inte tog så mkt.. men det var lunch, jag var kanske inte så hungrig. Blev mätt iaf!
4. Födelsedagsbarnet säger "vad gör duuu" efter att ha märkt att jag fotar :D

Trevlig dag idag. Nu ikväll har jag ätit megagod pizza. Riktigt riktigt god. Blev lyxmat hela dagen ^^. En grekisk pizza blev det - fetaost, oliver, färska tomater och lök. Jag vet, ni dreglar ;) Orgasm-god var den :p Connys pizzeria is the shit!

Ja. Imorgon kommer hjärtat. Det är en sak jag inte berättat för er kära läsare. Min pojkvän ska åka till Irak och hälsa på sin family (inte familj utan släkt) i tre veckor. Det känns rätt okej. Jag har vant mig under ett tag. Har redan lyckats fylla nästan alla dagar, förutom 9-12 april. Någon som vill underhålla mig??? Om ni lyckats hålla ut hela inlägget så ni ser detta hehe. Känns faktiskt helt okej. Men jag ska i alla fall vara med honom nu i två hela dagar, vi ska ha megakul! Sen på torsdagnatt åker han. Vet inte riktigt hur jag kommer ta in detta. Antingen kommer jag tänka att det funkar.. o tänka kämpande... eller kommer jag vara ett nervrak. Den som lever får se!!

Madus dag!



Grattis på födelsedagen min svart-vita prinsessa (A).

Vad mycket födelsedagar tänker ni. Aaa, det kommer mera också. :p Mamma och pappa och mormor kvar. Bahh. Men jag älskar födelsedagar. Allra helst min egen (A).

Har ni sett att det är snö idag? Här är det det. Tack för att vintern äääntligen kommer. Jag som har längtat efter snö såå mycket sen den försvann.

...

JAG SOM VILLE HA VÅRKLÄDER IDAAAG. SACREEEEE.

Japp, ska in till stan om några timmar och äta lunch på en restaurang som heter Rosegarden, med Madu (såklart) och Dess. Kanske hennes kompis också. Hoppas där finns något vegetariskt... annars blir det väl kaffe hö hö. Vi hörs av senare mina kära läsare!

Much love.


Vänner

Nu tänker jag bli personlig.

Ibland blir jag bara så trött på vänskap. ne men oj vad säger hon? Jo jag blir det. för det är inte rakt på sak, pang boom. Därför är förhållande tusen gånger lättare än vänskapsförhållande. Och vi vet väl alla vilka problem man kan ha med killar. Vänner säger inte rätt ut om något är fel, om de inte vill ses, om de tycker att man.. ja vad ska man säga? Pratar för mkt, dricker för mkt, kräver för mkt osv. Utan de säger det till någon annan. Så är det väl? Man får höra av nån som hört av den.. Och så går man där och undrar varför personen tycker så om en. Men detta var egentligen inte problemet, utan det är mer allmänt så som jag uppfattar tjejers vänrelationer. Mitt problem är det här med att inte kunna vara rak på sak. Om du inte vill vara med mig, säg det. Jag behöver inte lägga energi på dig då. Ungefär.

Det var en kompis som jag slutade umgås med för att hon aldrig hörde av sig och jag pallade inte vara den enda som engagerade mig. Så det tog slut, sen träffades vi av en slump och jag var villig att ge henne en andra chans, vi träffades en gång.. och sen hörde hon inte av sig. Tro inte att jag hör av mig i den situationen. Bollen låg ju hos henne. Sen träffades vi nu, kanske lite mer än ett halvår sedan vi träffades sist. Kändes konstigt men hon var väldigt öppen och började snacka massa, så jag tänkte okej, hon kan ju få en chans till. Så jag hörde av mig till henne och frågade om vi skulle ses. Då sa hon att hon skulle resa iväg men skulle höra av sig när hon kom hem. Hon kom hem. Inget hände. Nu hade hon skickat på f-book. att hon kommit hem. Det var en månad sen hon kom hem. hon har haft tid att träffa andra vänner, men hon har inte haft tid att höra av sig till mig pga skolan. 

Jag behöver inte sånt skit seriöst. Det finns människor som verkligen vill vara min vän, som tycker att jag är rolig och snäll och som litar på mig. Det finns de som frågar om vi ska gå på bio, ta en fika eller åka till London till och med. Jag tänker inte vara vän med nån som inte prioriterar mig. Känns som jag snart får nog av allt sånt.

Detta är riktat till alla mina vänner och alla som jag känner:

Om du vill vara min vän så visa det, för annars visar inte jag det. Engagera du dig, så engagerar jag mig. Jag tänker inte vara den enda som ger. Ge av dig det du vill ha av mig.


Vår-outfits.

Jag satt som vanligt och gjorde något annat istället för att plugga innan och jag vet inte riktigt hur, men jag hittade iaf superfina bilder på Molly Sandén. Kan ha varit genom melodifestivalen nånting.. Som vi alla vet har jag dissat henne rätt mkt.. He he. Jag gillar inte hennes musikstil och den där präktighets-fröken som hon beter sig som, men guuud vilken snygg outfit!




Jättefin! Precis sådanadär blusar tycker jag riktigt mycket om. Titta, jag kan vara snäll mot folk som jag egentligen inte tycker om (A),

Så for jag upp till min garderob och så har jag en vit skjorta som jag aldrig använt he he. Gillar inte den så mycket, men dock försökte jag trixa så jag skulle kunna använda den. Och detta blev resultatet:


Till sommaren kanske?

Och till nu när våren kommer :)


Vad tycker ni? Duger den? Jag ska förstås ha ett längre linne under, annars syns ju rumpan :p och sen ska jag inte visa bh:n som på bilden haha. Jag ska iaf leta efter en sådan fin som Molly hade när vi är i London. Jag älskar blusar :D Om ni ser någon fin blus så vet ni vem ni ska tipsa ;)

Ps, jag är klar med tentan :) Den kommer gå åt helvete :)

Godmorgon mina duvor!

Jag hoppas att ni andra fick er ett lika gott skratt som min pojkvän fick när ni läste mitt förra inlägg. Kolla bara kommentaren haha. Aaa, det är kul att kunna underhålla er <3

Denna morgon började jag leta efter batteri till min mobil. Den är urkass. Jag orkar inte med den längre. Jag började ju nyss använda den. Jag hade ett telenor-abbonemang (hur fuck stavas det?) sedan två år tillbaka och har inte använt mobilen så mycket (ni vet man binder sig och får en mobil... och sen upptäcker man att alla vänner har comviq......så man skaffar ett comviq kontantkort i sin gamla mobil ist). men iaf så gick det abonnemanget ut för en månad sen.  Jag har alltid tyckt det varit skitbra batteri, har hållt i typ två veckor när jag inte använde den. Men den klarar inte att användas? jag laddade den igårkväll och sen pratade jag med Dilshad lite mer än en timme, sen skickade jag kanske 2 sms och nu på morgonen så blinkade batteriet.

Aja, far ska titta på hans jobb om han hittar något batteri. han jobbar med att installera radio till ambulanser och brankårar..Om ni undrar (A). Men på hans jobb finns även andra avdelningar.

Jaja vänner, där fick ni veta lite om mitt batteri och min pappa, vilken bra start på dagen :p

Nu ska jag äta frukost och sen plugga för det är sista dagen på tentan!!

För dig som känner att du har några slantar över och vill göra en god gärning idag :)


Kaviaransikte :D

Hittade på Beciells blogg att man kan göra kalle-ansikte på kaviarhemsidan. Skitkul och beroendeframkallande :D

Ser ni vilka det är eller känner ni igen er själva??

  
 
Sorry nr 1 - det fanns ingen med lagom krylligt hår till dig =( Jag vet att du tänker på det! Typ "varför har hon satt en sån ful frisyr det liknar ju inte alls min". Haha i know you.. eller? :p

En rolig gubbe som jag gjorde själv:D :


HAHA och nu den sötaste kaviatarn av dem alla:


Min älskling som liten. Älskling du borde ansökt till kaviarmodell ^^

Girighet

Gick ner för att mysa med marsvinen och pappa tittade på Agenda. Jag gillar sådana program ibland, men mitt favorit är debatt hehe. Nyheterna är inte så intressant för där bara rabblar dem upp en massa saker. Jag tycker det är mer intressant när man får riktig inblick i ämnen som är samhällsfrågor, såsom exempelvis Israel-Palestina-konflikten, Rosengårdsbråken och poliserna och nu pensionsbonusar.

Det var VD:n för AMS pensioner som fick typ 1 miljon / månad i lön, plus att han hade fått dubbelt så mkt som sin lön i pension tror jag det var. Eller kan det ha varit VD:n för ett annat pensionsbolag, men det var iaf en vd för ett pensionsbolag som fick dubbelt så mkt som sin månadslön i pension. Sen sänkte de pensionerna för deras kunder för några dagar sen el veckor sen kanske. Det är sjukt. Då är det något fel på samhället. Om chefer ska ta ut flera miljoner per år och deras kunder inte få ett schmack! Omoraliskt. Jag kan undra hur de där topcheferna tänker? De tycker det är helt rimligt att behöva en lön och bonus på flera miljoner? Andra blir glada om de vinner det på lotto en gång i sitt liv. Vad är det som gör att de kan leva med sig själva? Så jävla svårt jobb har de inte!

Tänk på alla andra livsviktiga yrken vi har - poliser, kirurger, akutläkare, ambulansförare, STATSMINISTER (bara några stycken), då skulle fan de också haft fetelöner. Jag tror inte ens Reinfeldt har en sådan lön som vissa VD:ar. Sicked! En man på mammas jobb är chef över 5-6 personer typ. Han delar ut sina arbetsuppgifter till alla hans underordnade, så han gör knappt något själv, han jobbar bara några få timmar per dag. Och sen har han en lön på typ 60 000 tror jag. Jag blir så förbannad på sådant!

Jag avskyr giriga människor. Lika arg blir jag på personer som är giriga när det gäller att få saker... Julklappar tex. Om de inte får lika mycket julklappar som sina syskon blir de sura eller som en på mammas jobb, som har bestämt med sin fru att inte byta, men om hon inte får något blir hon sur. Men hon köper inget till honom.

Jag har nog de värsta exemplena i min släkt, men kan inte dra upp de här med risken att någon av de skulle hitta hit. Men det är väldigt svårt för mig att tåla deras girighet när jag är helt tvärtom själv..

Nu ska jag sluta skriva, jag har skrivit alldelees för mycket. Men jag tycker det är så intressant att prata om, girighet. Det är ett tecken på ett dåligt liv, om du frågar mig.

Tröllhatten

Haha jag sitter och läser en engelsk bok av Andrew Geddes, där står lite om Sveriges migrationspolitik. Bland annat:

In 1987 in the town of Sjöbo in southern Sweden the local council refused to participate in the refugee resettlement....

sen kom:

In 1993 in Tröllhatten two somalis were badly beaten while the local Mosque was burnt to the ground.

Hahha tröllhatten? Åhh so much fun, thanks Andrew Geddes :p


För övrigt går det trögt!

When I see you smile



Denna låt är till min kära älskling. Jag älskar dig och kommer alltid att göra.
Vi för alltid ♥


Shoppaholic

Igårkväll kollade jag på En shpppaholics bekännelser. Den var riktigt kass tyckte jag... Iofs så var den filmad från bio hehe och man såg massa ansikte gå förbi, det fanns ingen text och ljudet kom sjukt mkt efter ibland. Typ 5 sek efter hehe.

En sak jag tänkte på. Fan vad amerikaner rör sig mkt :S Eller om det nu var filmat i USA vet jag inte... men ändå. I Sverige är det typ dödsstraff att gå ut under visningen! eller toa, neee! ;)

Men filmen hade kanske varit bättre om man sett den på en DVD med svensk text. Fan vad de pratar otydligt, hörde inte och sen var det massa ljud samtidigt som de snackade, typ i filmen. Nej, dt är inte bara jag som e kass på engelska =(
Mmm :) Ikväll är det Gossip girl :D *älska*. Nu ska jag plugga tills i eftermiddag. har bara imorgon på mig också. ish ish. På tisdag blir det fira Maduuu som fyller år ♥ Min gumma!

Nu ska jag gå. Ha en bra söndag mina shoppaholics!

My

Shohoo.

Ja. Fan. Känns inte alls som en mysig hemmakväll som jag trodde. Jag känner mig bara som världens sämsta flickvän. men men. det är en annan historia, ville bara berätta hur min stämning är här. verkligen blä.

men men. dagen har varit helt okej. Tog inte många foton som blev bra, men här är iaf en fin dekoration och min fina bror.

 

Henrik har massa polare här och jag ska nog spela lite ordspel på king.com, eller kolla på film.. marsvinen är ute och leker lite.. eller ja, jag byggde det för lek, men de vilar mest hehe.

Hoppas ni har haft en bra lördag,. Min var iaf bra tills typ 15.00. Önskar jag bodde närmre min kusin.. My då. Hon fyllde 11 idag. Vill verkligen träffa henne oftare! men men. vi får väl se om hon kommer ner någon gång i vår. I hope,.

nu ska jag lämna er till ert öde guys. och tänka positivt ska jag också göra. man måste ju sätta gränser ibland faktiskt.... liksom visa vad som är okej för en själv.. och vi alla har ju olika gränser, men jag tror man måste ta hand om sig själv. och det ska jag väl inte må dåligt över. aja. sov sött sen när ni ska sova!

Know me little better!

Tio första

Första bästa kompis: Lisa :) Hmm måste varit när jag var typ 4!
Första bil: Min pärla, huyndai accent

Första kärlek: På dagis det med haha.
Första husdjur: Emil, en katt. En aggressiv katt.

Första semester:  Utlands så var det Turkiet med hela släkten när jag var 10!
Första jobb: Extrajobb på mammas jobb, annars Bistro.

Första köpta skiva: Jag fick absolute dance 12 minns jag. Tror det var första.
Första riktiga kärlek: Min älskade pojkvän.

Första piercing: Har bara i öronen
Första konsert: Enrique Iglesias *yeaa*. I åttan!


Nio senaste
:

Senaste alkoholdrycken: En orgasm som var såå jädra god.

Senaste bilfärd:  För 3 timmar sen med älskling

Senaste filmen du såg: Måste ha varit den där kassa.. A cup of love.
Senaste ringda telefonsamtal: Till chefen!
Senaste bubbelbadet: Under förra tentan minns jag :) som avslappning på kvällen.
Senaste spelade cd: En som brorsan hade haft i min bil- Drop kick murphys.
Senaste kyss: 3 timmar sen av min kära kille!
Senaste gången du grät: I förrgår var det.
Senaste måltiden: Pizza med oliver, soltorkade tomater, pesto, mozarella osv.


Åtta har du nånsin:

Dejtat en av dina bästa kompisar: Aa

Badat naken utomhus: När jag var liten isåfall. Mkt liten!

Blivit kär vid första ögonkastet: Ja, det blev jag i Dilshad :)
Fastnat med blicken i någons urringning?: Många gånger! Nyfiken på vad som finns där inne :p Nästan som när någon har gylfen öppen eller en fläck på kinden!

Sagt att du älskar någon utan att mena det: Hm.. kanske en vän men inte en kille

Tagit springnota: Nej för fan. Jag är en ordentlig flicka!

Busringt till någon: Hmm. ja haha. Jag och Linn brukade beställa sådanadära roliga busringningar och ringa till vissa personer. Det var kul haha.


Sju saker du har på dig:

1. T-shirt med "stor i käften"

2. Trosor

3. Täcke

4. Armband

5. Hår

6. Datorn

7. Hudlotion


Sådärja ;) Inte det lättaste!


Sex saker du gjort idag:

1. Pluggat

2. Lagat en bra måltid

3. Skrattat

4. Badat mitt marsvin

5. Bloggat

6. Fikat med mitt hjärta


Fem favoritsaker utan rangordning:

Materiella?? Såfall;

1. mobil

2. dator

3. tända ljus

4. filt

5. VOLUMASTER!! ;)


Fyra personer du kan berätta allt för:

Är inte en sådan person som berättar allt. Isåfall är nog min pojkvän den enda. Jag är inte så öppen av mig när det gäller det innersta.


Tre val:

Blått eller rött? Rött

Sommar eller vinter? SOMMAR

Choklad eller chips? Choklad *mmm*


Två saker att göra innan du dör:

1. Resa tillbaka till Porto Katsiki (vårt smultronställe i Grekland)
2. Få barnbarn


En sak du ångrar
:
Hmm.. Jag anser att jag lärt mig av mina misstag.. Men isåfall skulle det kanske vara att jag slösade en stor del av min ungdom i ett förhållande som inte var bra. Man ska aldrig vara i ett förhållande som man inte är säker på, eller vet att det inte är det rätta för en själv.. Jag missade en hel del av festande och upplevelser. Men men, något gott har kommit ur det ju. Det kommer nåt gott från allt.


Lust och fägring stor

Heej sötisar!
Ikväll har jag varit och gjort Lund osäkert. Eller ja.. så osäkert blev det kanske inte haha. Först när jag kom var jag helt speedad haha, Dilshad frågade vad det var i den salvan som jag tar på kinden haha. Och jag skrattade som fan för han bromsade in vid ett övergångsställe fast det var grönt för oss, så sa han :

Ja men han står ju för fan där med sina stora fötter.  Hans tår sticker ju ut.

Eller ja. Jag kommer fan inte ihåg men jag skrattade som fan. Vi tog en kaffe på Graffiti. Jag tog en kaffe med smak av hasselnöt *jummi* och han tog en té med smak av Lust och fägring. Haha fjompigt! Känns somrigt!

Vi skulle spela biljard, men allt var bokat så det blev en rolig promenad där vi pratade om hundar och allt möjligt. Sen blev det en pizza, men fy.. ångrade nästan att jag tjatade mig till den :p Blev illamående sen och sen satte vi oss i bilen och väntade på bussen, men det var inte så skönt för det var kallt som satan! Aja, kul att vara med älsk iaf och prata en massa. Han är den roligaste att prata med :D

På bussen hem hoppade där på ett stort gäng ungdomar i min brors ålder i Hörby (så jag var nästan hemma ändå) och invaderade den bakre delen av bussen. De var trevliga. De sjöng och tjoade och två st försökte gissa mitt namn haha. Lite kul. En tjej gissade rätt. Men men. Sen skulle jag också gissa tyckte dem, vad en kille gick för program på gymnasiet. Jag gissade på allt utom det han gick. Aja, men det är faktiskt trevligt med pratsamma personer, de var ju inte fulla heller, bara lite snurriga :D

Jag tänker att jag kanske egentligen tänkt lite konstigt, för ofta har jag varit orolig att någon full brud ska komma och snacka med min kille. Men säg att han står och väntar på tåget och det står några stycken där och någon av de börjar snacka, det är ju inte hela världen! Vissa vill ju bara prata, människor emellan! Allting handlar inte om raggande bara för att det är motsatta könet. Det är egentligen sjukt att tänka så. Tycker jag i denna stund. Men sen är det som sagt skillnad. Om en tjej kommer fram på krogen så tycker jag inte det är okej att de snackar, för då är ju syftet uppenbart. Men om det bara händer sig för att de väntar på samma sak eller sitter på bussen el tåget så kan det ju vara trevligt med en pratstund. Om det bara handlar om två (eller fler) människor som kommunicerar. Typ "fyfan tågen är alltid sena blabla" eller om vart man ska eller om vädret, you know. Men sen är det nog mer okej om det är flera st där. Kanske inte hade varit så kul om de satt själva. Då hade jag nog fått spel haha. Men om den här killen hade kommit fram helt ensam nu ikväll och satt sig vid mig, då hade jag fått panik! Aja, det var bara en tanke. För jag tänkte nu på alla killar jag någonsin pratat med, sådär spontant. Hur många av dem har jag varit intresserad av? Eller ens tänkt att de är snygga? Kanske.... 5 %? Mindre till och med. Jag tycker oftast bara det är trevligt med folk som snackar, likaså med en äldre person som vill snacka lite.. Tjejer brukar dock inte vara så pratsamma! men rätt många äldre brukar börja prata med mig hehe. Jag tycker det är trevligt!

mm.. kanske kan lära mig något av detta.. att det faktiskt är ganska kul att prata med människor. jaaa jag visste ju det innan, men nu menar jag okända människor som börjar gissa vad man heter :p

Idag lyckades jag för första gången få till en riktigt söt fläta ^^



Nighty nighty!
Imorgon ska vi till Blekinge för att hälsa på min kusin som fyller 11 år och hennes far som fyller 50! Ska vara iväg hela dagen, så vi hörs av imorgonkväll. Ha en superlördag!!

Telefonfobi.

Ush Ush Ush!

Jag har sådan förbannad telefonfobi. Vad är detta? Jo, jag är väldigt nervös inför att ringa samtal, men ännu mer rädd för att svara. Jag svarar aldrig på privat nummer, inte ofta heller när jag inte förväntar mig det samtalet som inkommer. Även ibland när det är människor jag känner rätt bra. Då tänker jag "vad vill han/hon??" och så svarar jag inte... Jag ringde min chef nyss och han svarade inte, då blev jag genast orolig för att jag inte skulle veta när han skulle ringa tillbaka.

Iaf så blev han superglad att jag vill jobba där i sommar, på Bistro! När det gällde Henrik så sa han att vi var sent ute.. Jag frågade nämligen om min bror kunde få jobb. Ush, det var så pinsamt att vara så sent ute och höra hur han säger det också.

Aja, nu måste jag sluta för jag ska hämta Henrik från bussen och sen laga quorn med potatis och oliver och fetaost *yummi*


En kjol :)

Klockan är nio på morgonen eller okej, 09:17, och jag har redan hunnit ta ut marsvinen och gett de frukost, ätit frukost själv och gjort en kjol. Jag tog min klänning från Gina och klippte av själva överdelen, för jag har hört att en annan tjej gjorde så och det blev sktifint! Detta gjorde jag för att jag råkade ta en liten storlek så klänningen är superkort vid rumpan haha. Men nu kan jag flytta ner den lite.

Hade tyvärr inte kvar något foto på klänningen, men ni vet sån kjol som sitter ihop med kortärmad tröja. Nice! Ska ha på mig den ikväll tror jag, då ska jag ju på dejt ;)

Älskling: Du känner ALLTID på dig att jag ska få VG haha. Och det har jag inte fått de senaste två gångerna!!

Aja, söt är du iaf som tror på mig..

Nu ska jag gå och koka kaffe och ta itu med läxan. Jag ska inte dricka så mkt kaffe eller cola idag, för igår blev jag helt speedad haha.

Shelly 4 år!

Sara - nej mamma kunde inte lösa rebusen hahaa. Om hon hade kunnat det så hade hon nog varit världens smartaste.. typ. Haha och tack för era söta kommentarer om min videoblogg :p Fast jag blev lite fjompig!

Idag fyller Shelly 4 har jag glömt att säga!



Jag älskar dig fast du gav mig en sjukdom :p
Min deffekt är ännu mer röd nu och det svider och kliar när jag sätter på salvan.. men det går väl om får jag hoppas. Inte så jättekul att gå ut och träffa love imorgonkväll om den är lika röd. Den syns ju.. iofs har den alltid synts, men väldigt röd är den nu.

Undra vad jag kommer skriva om när den är borta? haha

Aja, nu blir det bädden. Klockan är ställd på 08.00 och imorgon blir det flitigt plugg som gäller! Capishe!

Förresten så hittade jag delar av den bok jag söker på Google books (me love). De lägger ut en del böcker online där, fast som sagt bara delar av dem. Så nice!

Hörs imorgon, sweet dreams!

Kluring!

Denna rebus skickade jag till mor innan idag:


Vet ni vad den betyder? Joooo....

En ängel kom och gav oss en äppelpaj.. Vi blev glada och förvånade. Mamma, kan du köpa vaniljvisp när du kör hem?

Hehe, me like funny stuff :p Men bara roliga saker som är gjorda av mig själv mohahaha. Jag äter inte vaniljsås, för där är gelatin i, men vaniljvisp är ju gott :D Ska äta det till halv åtta hos mig. Innan dess ska jag plugga lite till.

Älskling sa också att min videoblogg inte fungerar, för den är privat. Tack för att ni andra sa det :p hehe nej nu ska jag inte vara såån, men nu är den synlig iaf, så nu kan ni titta, eller bara älskling kanske för han var den enda som var intresserad.
Bye bye sålänge!

Vem ängeln är? Min mormor såklart ♥


Videoblogg!!



Min första vidoblogg. Den är rätt dålig kvalité haha, men det är youtubes fel! Aja, kanske inte världens bästa men ni ser vad som hänt med mig :p

Sun is shining

Ny dag, nya tag.
Solen skiner och allt känns harmoniskt. Faktiskt.
Känner mig väldigt avslappnad och positiv. Känns bra.
Det är så underbart att våren är på väg! Madu hade värsta vårkläderna sist vi sågs i stan, längtar till jag också har det! (hon är lite varm av sig!)
hehe. Älskling ringde innan och pratade medan jag åt frukost.
Han gjorde mig glad!
Hans kollega kom och ropade på honom (han jobbar som murare för er som inte vet) och då ropade han:
"Jag pratar med min älskling".
Åhh han gav mig värsta smilet! Att han ens sa det till hans kollega.
De är ju värsta grabbiga av sig.


De små sakerna :)
Om en timme ska jag till doktorn med min lilla deffekt.
Hoppas den går att ta bort. Den är inte fin!

Aja.. Fick ju ut tentan igår, ska titta sen vilken fråga jag ska välja,
fanns nämligen olika som man fick välja.
Ja, känner mig taggad! Men känns inte som att jag får VG...
På Maria (lärarens) senaste tenta fick jag 10/10 på hemtentan och 9/10 på salstentan.
Lika bra denna gången?? JAG DRÖMMER OM DET!

Älskar er, ha en underbar dag. Linn, grattis till jobbet, skitbra gjort! U rock :)

Nasse

Gå in på Saras blogg och läs detta inlägg. Var tvungen att länka till det. Hennes inlägg kommer säga allt jag tycker.

Det finns inget naturligt i detta beteende, jävla masslakt är vad det är, mord. Inget naturligt ALLS så långt ögat kan nå. Jag tror inte lejonen tar in massa zebror i en lastbil och kör de till en gaskammare där de har värsta slaktprocessen. och sen slänga massa av deras kött. Det här är inte äta för att överleva, inte i det samhälle vi lever. Därmed basta.

Tuesday!

Hej!
Ja gud, tisdagen e ju nästan slut. Fast jag pratar med er, inte med gud... Kasst av mig att inte skriva innan, I know! Underbar tisdag, solen har skinit och trots blåst har det varit en superbra dag :) Promenerade till skolan med Carro.

Fick några foton från Ivana, så jag ska visa er lite till från lördags ^^


Faan vad snygg rygg jag har! *mmmuah*





Hehe. Får man beundra sin egen rygg? Jaa gott folk det får man :D

Imorgon är det redovisning, jag ska berätta om de nya förslagen angående boenderegler för asylsökande. Intressant. En låååång dag blir det. Usha! Får ut tentan.... Usha! Ska dansa med Madusha! hahaha, nej nu var jag torr. Men iaf, jag ska dansa efter skolan :p Så vi hörs väl sent imorgonkväll.

Try to survive without me ;) Nighty söta bloggisar!

Ny jacka :)

Hej sötisar!

Jag hittade ingen väska idag och inget skärp heller, ville ha ett ljusbrunt. Men när jag och mormor var inne i en affär så hittade jag en skitfin kavaj, kostade 100:- på rea, fanns bara en kvar i storlek  36! Måste vara ödet right? Kunde ju inte missa den chansen ;) Såhär såg den ut, jag diggar den!






Checka in det coola fodret!



Lunch åt vi på en jättefin restaurang vid mårtenstorget, superfina tapeter och inredning. Det blev en slags tonfiskpasta med chili och sådär. Skitgott! Serverades i jättestora tallrikar så maten såg lite ut haha, men vi orkade knappt äta upp.

Vi hade en trevlig dag! Tittade i affärer och pratade och tog en fika innan vi åkte hem. Mormor är den bästa mormorn som finns ♥ Jag hoppas hon vet det.

Yepp, nu ska jag läsa lite bloggar och lyssna på melodifestivalslåtar, just nu spelas Love love love med Agnes!

Underbar dag.

Detta känns att bli en underbar dag :) Solen sken och jag var pigg när jag vaknade. Och kommentarer blir jag alltid glad av! Titta, min älskling har blivit schlager-fantast!

aaah tack o loov, för fuck sake !! änltigen så vann den rätta låååten ! jag menar hur många gånger måste man skämmas för att kalla sig för svensk under eurovision, jag menar "Snälla Snälla Snälla"!!!! WHAT A HELL?????? eller "In las veeegas"...fan, vi kan bara finna bra låtar om vi går tillbaka i tiden då abba spela...iförsig jag tyckte inte "waaterloo" va den bästa abba låten, men ändå...betydligt mycket bättre än dessa andra!

ne men nu är jag ääntligen glad =) hihi kyss gumman

Haha. Så gullig han e, håller ni inte med?? Hmm nu hamnade texten i mitten, fråga mig inte varför! Jag ska snart sminka mig, fixa håret, städa buren för sen ska jag köra till mormor och vi ska till Lund!!

Ska bli supermys. Fick en peng av mamma också, ska nog köpa en väska, det har jag velat ha länge.. Till våren alltså. Nice. Vi får väl se om jag finner något! Hoppas på en supertrevlig dag.

Älskar er alla läsare, jag älskar er såå!

Chuck&Blair.

Blir helt till mig när jag ser på Blair och Chuck! Jag talar förstås om Gossip girl! Mitt hjärta smälte när Chuck satt i Blairs sovrum och lade huvudet i hennes famn. Synd att han gick sen när hon sov.. men det är så det är ju - drama drama. Har Chuck blivit snäll? Egentligen vill jag bara att de ska bli ett par som lever lyckligt för alltid, men hur hade serien då sett ut? Hmm deras ondska är en del av allting! haha.

Och har Lily varit gravid? Verkade så. Jag trodde nästan att hemligheten var att Serena var Rufus dotter eller något.  Åh GG förgyller min söndag :D Jag längtar ända sedan jag vaknar varje söndag hihi.

Åh, Blair är så jävla SNYGG! Vackra människa!


Det fina paret :)

Le voix!

Min favorit vann förresten melodifestivalen :D Jag frågade älskling inatt när vi skulle sova, så sa han "hon operalåten vann". jag trodde inte på honom haha. Jag sa "nehe, du skojar?" jättemånga gånger.
Aja, här har ni den ^^



Sarah Dawn Finer hade också gärna kunnat vinna, asbra låt och snygg tjej :D Agnes är lika snygg hon! Vad är det med Måns? hade han en så dålig låt att han trodde han behövde 6 slynor på scen? mohaha. Loozer.

Girls party!

Ja, igårkväll var det kul, var ju hos Ivana som fyllde 24 i måndags tror jag :) Hon bor i en skitmysig lägenhet vid södervärn. Trevligt med massa prat och träffade Adisa också som slutade i klassen för några månader sen.  niice :) de är jättesöta tjejer! Förutom Senida&Adisa så var där tre andra av Ivanas tjejkompisar.

älskling hämtade mig vid halv tolv sen stack vi hem till mig och han sov över.
* Underbart *. Varken Senida eller Adisa skulle med ut så då kände inte jag heller för det, är ju trots allt de jag känner hehe. Det var nog någon månad sen sist som älskling sov över. idag har vi bara softat, kollat på soffor till min framtida lägenhet, tittat på kläder lite, snackat om ditten&datten, busat och haft soft. Tyvärr åkte han för en stund sen.. vilket ändå var bra för jag måste plugga! Nu ska vi inte ses förrän fredag,, that sucks!! Tack älskling för att du hämtade mig inatt ♥

Men men nu ska jag gå, men här är några bilder från igår! Ha det underbart, vad gjorde ni igår förresten?

 
Jag i bussen :) Fick fördriva tiden med något ju!!


Födelsedagsbarnet Ivana :D
  
Jag, Ivana och Senida   Sötisarna Adisa, Senida och Ivana


Deffekterad deffekt.

Här sitter jag i pyamasbyxor, turban på huvudet, huvudvärk och en väldigt ful deffekt. Den har blivit värre sen jag var hos sjuksköterskan! Har den doktorskräck? Nu kommer där sårvätska om jag pillar, som jag gjorde igår... och nu är den skorpig och lite gul-röd. Thats nice. Här är ett foto på min deffekt för er som inte vet vad jag talar om ^^


Då var den liten.. men men. Jag får inbilla mig att den är söt till ikväll när jag ska på tjejträff med en massa tjejer jag ej träffat!

Inatt drömde jag weird. Drömde att jag var på en skitstor fest och det var helt svinigt vad vi hade skräpat ner.. Jag var full och när vi skulle gå så tänkte jag "jag kan inte gå såhär" så hade jag pyamaströja och trosor haha. Just det som jag hade på mig inatt! Så festen var hos Madu och jag letade i hennes garderob men hon hade inga kläder för hon hade packat alla för hon skulle åka till X, där hon är just nu. Helt sjuk dröm... tror ej jag gick ut alls faktiskt.

Ja hujedamig. Jag ser såå fram emot ikväll!! Spännande att lära känna nya människor och gå ut med dem, hoppas det blir najs! jag hör av mig sen och visar min outfit innan jag går!

Nu blir det pluggande om förslag till ändringar i arbetssättet angående bostad till asylsökande! Intressant faktiskt! Finaly!


Dr dolittle

Jag har en rolig pojkvän :D



Eller är det jag som är trött. Jag började flabba rakt ut åt hans kommentar till föregående inlägg också. Haha.

Ikväll har jag kollat på en film som hette A cup of love. Se inte den. Den är okej, men typ som en serie på tv när man e sjuk, lite halvmysig men totalt meningslös egentligen :P HAHA jag och älskling är fan ödet. Han skickade en länk till mig på en låt med Bee Gees och sen nu efter kanske 10 min så skickar jag en länk till honom med samma grupp men en annan låt och i samma sekund får jag en länk, då har vi skickat länken till samma låt till varann.
Själsfränder eller vad?

Vi gör ofta sådana konstiga saker.. typ när vi inte hörts på ett tag så skickar vi sms samtidigt, det händer jätteofta! Vi har kanske inte skickat på 1-2-3 timmar och skickar samtidigt. Hur fult är inte det? Så får jag hans sms samtidigt som leveransrapporten haha. Jaa, är vi underbara eller vad ^^ Här har ni ett superroligt klipp från Family guy och så säger jag godnatt till alla sötingar! tack för alla kommentarer, superkul! bra Dess ;)


Grattis djuren!

Grattis alla kaniner, möss, råttor och annat! Till detta!
Ett skånskt trefaldigt leve: Hurra hurra hurra!!! hurra.

Ja, det är ju alltid nån som ska komma med det fjärde hurraet! Ointegrerade wanna-be-skåningar :@
Vet ni förresten hur många djur som dödas varje år på de svenska slakterierna? Hmm ni kan ju ta er en funderare så återkommer jag till det senare! Hur många djur var det alltså...

Jag hittade en finfin dessertbok till Ivana idag på Lagerhouse och ett supergulligt kort med en hamster, ska försöka ta foto på det!

Ikväll ska jag äta pasta med tomatsås, oliver, fetaost, squash och annat gott. Mmmm!

I skolan :D

Första gången jag bloggar från skolan, yeaa. Invigning :p Ska träffa tjejerna klockan tio, så det är om 6 minuter. Älskling, låten believe som jag publicerade längre ner, den är väldigt bra. Jag läste texten och den handlar om att tro på sig själv även när hela världen står emot eller om man har motgångar..

Cause I got something to believe in
As long as I'm breathing
There is not a limit to what I can dream
Cause I got something to believe in
Mission to keep climbing
Nothing else can stop me if I just believe
And I believe in me.

Väldigt bra. Förresten, vad har Dilba ever gjort som e kul? Du verkar vara lite tänd på henne. shit pommesfrites. Jag är mkt roligare och snyggare än henne!! :p

Hehe ne nu ska jag sluta att diva mig och gå upp till våningen ovan där de kanske väntar, men de brukar vara sena. peace out alla, så hörs vi i eftermiddag!!

Förresten, det är nog mcdonalds i USA som får sitt martyrkött, de svenska mcdonalds har ju svenskt kött och inga svenska djur behandlas sådär hoppas jag. Jag viiilll att du blir vegetarian med mig älsk :)


Stressad!

Fy jag känner mig sjukt stressad. Vi har haft de här tråkiga redovisningarna varje vecka och har varit tvugna att plugga en massa, dessutom tycker läraren att vi skulle ha läst en bok i veckan. Så säger hon att det kan komma frågor på tentan som handlar om hela böckerna. Jag känner mig sjukt stressad!!

På onsdag har vi redovisning i detta här med sveriges asylmottagning, imorgon ska jag träffa gruppen, hinner plugga lite på eftermiddagen, måste ju köpa present till Ivana också så jag är kanske hemma vid två-tre-tiden. På lördag får jag plugga på dagen, sen ska jag iväg vid fem kanske till Ivana och dagen efter ska jag träffa älsklingen. På måndag får jag plugga igen hela dagen.. Sen måste jag försöka träffa Madu så jag får höra om hennes helg (hon ska ha en speciell helg), men vet inte när jag hinner det, för på tisdag ska vi ha tentagenomgång och en sista genomgång med gruppen innan redovisningen dagen efter. Kommer kanske hem vid tre på tisdag med. På onsdag har jag skola till klockan tre och får ut tentan, sen dans vid halv sex och kommer komma hem vid halv fem kanske.

Tentan kommer vara överjobbig, så blir plugg torsdag och fredag. På lördagen ska vi till Karlskrona och träffa kusinen och sen måste jag vara med älskling på söndagen för då har inte vi träffats på en heeel vecka! Och sen plugg på måndagen och på tisdagen måste jag åka tidigt för att lämna in tentan för jag ska fira Madu som fyller år då. Då har jag alltså haft  tre ynka dagar att skriva tentan fattar ni!? Det är en uppgift per dag, normalt brukar vi ha en uppgift på två dagar.

herregud. Hur fan ska jag hinna detta? känner mig jättestressad asså. Jag ska ta med någon bok och börja läsa på bussen till skolan imorgon..  Sen gäller det att plugga imorgon när jag kommer hem och hela lördagen innan jag ska iväg. Detta är inte kul. Jag hatar denna läraren, HATAR!

Blondie!

Ellerhur passar jag i min nya frisyr??

  

Misslyckad blekning.. Ja, jag har ju alltid hört att det sliter på håret att bleka det.. Och den där luggen blev kanske lite kort. Men allt klär en skönhet??

Idag blev det en smaskens smothie på Darins (nej inte Darins som i artisten har jag SAGT! Dariiiins) Jag tog jordgubb och Dess tog blåbär, mindre lyckat val. Vi såg såå lyxiga ut hehe.

 

Jag var hos apotekets sköterska och rådfrågade om min deffekt.. Men hon sa att jag fick gå till läkaren. Ska göra det. Jag ska beställa tid på måndag. Även om jag tycker den är aningen sööt så vill jag bli deffekt-fri igen faktiskt. Letade efter present till Ivana också, men hittade inget fint.. Får leta imorgon i Malmö.. efter skolan. Ska ju nämligen till skolan vid 08.00 imorgon och träffa gruppen för att diskutera lite.. och eftersom jag inte riktigt blev klar innan idag ska jag fortsätta plugga nu.

Vi hörs imorgon mina pinglor ;)

Vårkänslor!

Idag känns det vår! Solen skiner och vi har tagit ut marsvinen till altanen, vårtecken! Det är jätteskönt där ute! Känns nästan som att jag vill ta på mig ballerinaskor och kavaj när jag åker o fikar med Dess sen.... Men det hade varit lite dumt :p Får väl sitta inne och mysa som vanligt... Men längtar till uteserveringar, smothies, solen i ansiktet... Mmmm..




This is life! ♣


Oslipat!

Från tårar till skratt.. Hoppas jag inte verkligen orsakade känslomässiga problem med mitt förra inlägg.. upprörde hoppas jag ju.. för det är endast då det ger effekt. Jag vill dock säga att i USA, där videon kommer ifrån, behandlas djur som piss och jag har hört både det ena och andra. Om jag bott där hade jag lätt varit vegan, alltså inte ätit varken mjölkprodukter eller äggprodukter. Här i Sverige har djuren det relativt bra (förutom höns! bara köpa ekologiska ägg, eller frigående utomhus!!). Piss på stjärnägg! Grisar måste exempelvis sövas innan de töms på blod. Ni såg i videon de kor (?) eller kalvar kanske, som hängde i taket och droppade blod.. levande. I andra EU-länder, förutom Sverige och Lettland tror jag det var, bara bedövas grisar. Då ser det alltså ut sådär som på videon, de lever medan de töms.. Jag vet, det är sickening! Så om man nu ska äta kött så ska man äta svenskt... och jag bara hoppas att andra länder skärper sig, spec. USA som är så jävla rika, kan inte de behandla sina djur bättre?? Klipper näbbarna och allt möjligt på de små fåglarna. Ush ush. Nej, bort med USA från kartan, då hade ju världen sett 10 gånger bättre ut. Sådetså! Och EU borde ju införskaffa bättre regler kring djurhållning!


Nuu är det slut på den diskussionen för denna gången. Ikväll blev det alltså skratt, när jag och Dilshad var på Oslipat i Malmö och tittade på Özz Nujen och hans crew! Fyfan vad han e kul! Ooo skrattade skitmycket haha. Det var en som hette David som var riktigt grym, han kommer bli stor :) Sen Aron var ganska kul, cynisk komiker. En tjej som sög, riktigt hårt. Jag skrattade inte en enda gång! Hon hoppade mellan ämnen, det fanns ingen röd tråd och inget roligt i hennes skämt. Vad fan hette hon... Cecilia ja. VARNING! haha. Nej, men Özz är skitkul. Han skämtade rätt mkt om kurder, för det var några kurdiska tjejer längst fram. Typ efter pausen så var de inte där så sa han "var är de kurdiska tjejerna?? har någon sett dem? men du måste säga var de är annars kommer folk vara tvugna att hålla i sina plånböcker". Sen när de kom så sa han "var har ni godset??" och "är ni bra på sex? det är lugnt, er pappa är inte här ikväll". Eller "vi alla är ju ändå släkt". Haha. Kanske är det kul för att han själv är kurd och vet vad han snackar om. Och killen är ju kurd så klart jag skrattar extra :P Min kille då! Men han drog massa massa andra skämt, kurdskämten var bara lite krydda på moset hehe. Han skämtade om kungafamiljen, sveriges vapenhandel, publikfrågor, kvinnors utseendefixering och kvinnor allmänt.

Riktigt fett. Vi kommer lätt gå på komik fler gånger! Och jag tycker Özz är lik Dilshad! Bröder? Hmm alla är ju släkt så kanske inte omöjligt :D haha.


Dilshad?


Özz??

Free me

Sitter här och gråter.. Av frustration. Denna låt är jättehemsk så kolla videon om ni pallar, annars lyssna bara och läs texten. Jag fattar inte varför inte alla är vegetarianer.... är det såhär världen ska se ut? Djur är för fan också värda ett liv?? Eller? Ni bara äter och är glada va? Jag dömer inte mina vänner, jag vet att ni äter kött... jag bara önskar att ni tänker till, såsom jag gjorde för det är det bästa beslutet jag tagit i hela mitt 21-åriga liv och jag tänker aldrig, aldrig mer ta en köttbit i munnen. Om man är vegetarian räddar man ca 100 djurliv om året. Men det räcker inte, ät inte ägg från burhöns, köp inte äkta skinn, läder, mocka eller päls. Läs och blunda inte.



I didn't ask you to take me from here
I didn't ask to be broken
I didn't ask you to stroke my hair or treat me like a worthless token
but my skin is thick and my mind is strong
I am built like my father was

I've done nothing wrong so free me
I just wanna feel what life should be
I just want enough space to turn around and face the truth so free me

when are you gonna realize you're just wrong
you can't even think for your self, cant even make up your mind.
So my mind´s a jail, and I hate the whole goddamn human race
what the hell do you want from me????

kill me if you just don't know... or free me

I just wanna feel what life should be I just want enough space to turn around
'cause you're all fucked someday maybe you'll treat me like you....


jo ni har rätt. mkt lättare att stänga denna bloggen än att inse hur världen ser ut ellerhur

Believe


Blev påmind om denna låt för någon dag sen. Vinnaren av eoruvision 2008. Så jäkla bra låt!!

Älskling påstår att jag bara tjatar om min data..
Ja men det är min bäbis ju!! Och nu sitter jag här uppe för er information, på familjedatorn. Jag skulle plugga ju men neee det gick inte på min data, internet fungerade inte, var huuur segt somm helst. Kan det bero på att de laddar ner mkt på denna data?? En klasskamrat sa att deras internet hängde sig för hans bror hade laddat ner mkt. Kan det vara så? skitjobbigt isåfall för pappa laddar ner hur mkt som helst. Sånt som han inte ens vill ha. Och vem vågar säga det???


Hmm okej nog med skitsnack från min sida :p Denna datan e också kass för ljudet hänger sig och det kommer sådana riktigt störiga ljud. Aaaa längtar efter eget bredband!!! Har lite planer vad jag ska göra i sommar faktiskt. Det blir inte alltid som man tänkt sig men detta känns ändå helt okej. Jag berättar för er sen när jag har berättat för min love.

Hoppas ni gillade låten som jag gav er och Sara - jag tycker också supermkt om det svarta blus-linnet!! supernice.

Gokväll!

Hej igen alla! Hur mår ni mina kära vänner? Jag har faktiskt huvudvärk.. Jobbigt. Men ska sova och då går det om! :) Det tog en kvart att starta datorn. Fattar ni?? Men igår tog det typ lika lång tid att stänga den för den skulle installera 70 uppdateringar. Och nu stod det bara "konfigurerar uppdateringar" en halv evighet. Aja, den måste ju vänja sig in i allt nu omformaterad och fin ^^

Redovisningen idag i skolan gick skitbra, blev inte röd :D Yeajj, grattis Sofie! tack tack ;) Jävligt tråkig dag dock. 9-15. Vi fick välja ämne till nästa vecka också, ett av ämnena var "svensk flyktingsmottagning i förändring" och jag typ reste mig upp och skulle kuta till det hörnet hon skulle peka att det var. När vi väljer arbetsområde så får vi ställa oss i olika hörn av klassrummet. Lite annorlunda pedagogik! Men hörnet var i min hörna så jag kom med i gruppen :D Jag, Ivana, Senida, Vanja och Carro. Sen hade typ 8 stadsvetare också valt det, men de kom ju efter oss till hörnet. Eller rättare sagt hade de skapat ett eget hörn, men vi vann och de fick istället "europeisk gemensam asylpolitk"! Mohaha. Jag vet, ni fattar ingenting va? Aja. Jag kan säga såhär: det handlar om immigration och flytkingsmottagning. I Eu och sverige!
Me hate grupparbete!

Jag tänkte avsluta med att visa lite aaassnygga kläder som jag drömmer om ;) Från h&m. Den svarta blusen funderar jag starkt på att köpa! Vad tycks?


Movienight with family

Ja, brorsan föreslog filmkväll ikväll. The wave blev det. Den var skitbra. Tysk film, skitbra, kändes inte alls konstigt, man tänkte inte på att den inte var amerikansk. Skönt att komma ifrån amerikaniseringen av samhället någon timme :p Se den!

Hehe som min pojkvän brukar säga "albaniserad". Ja, en dag när vi var och shoppade så sa han "den här tröjan ser alldeles för albaniserad ut". Jag bara "VA!?". Haha. Aha, albansk haha. Jag tycker iaf det är kul. Så när han träffar någon alban som är albansk av sig kan han säga "jaa.. han är verkligen albaniserad".

Han e för rolig. Men inte nu för han somnade halv sju ikväll. Ja älskling, jag berättar detta för mina läsare! Och när jag skickade sms nio så väckte jag honom, men han sa att han skulle vara vaken..Men jag sa godnatt igen för säkerhets skull och när jag hörde av mig vid halv elva så svarar han ej. Zzz. Men han är ju en hårt arbetande byggare ju, han skröt innan om hur duktig han varit idag haha så han kan väl få sova min lilla söötnöt.



Jag kan bara inte påstå att min dator har blivit snabbare! Nej inte ett dugg och sen för fläkten ett jävla liv hela tiden. Sacre bleu på omformateringar! Nu ska jag sova (A)

Yeajjj / Fan

Vad är detta för rubrik?? Jo, en del av denna dag känns jippiiii och en del känns sacre bleu.

Gissa vad som känns sacre bleuuu? Jo, jag fick reda på mitt betyg på tentan. G-C. Aaah, är verkligen besviken. Jag ansträngde mig ju sååå mycket och det kändes asbra. Vi ska ha tentagenomgång denna vecka, jag var 2 poäng från VG vilket är ganska mycket så jag kan nog tyvärr inte komma upp i det.. Men iaf förstå vad jag gjorde fel. Spec. på fråga 2, där man skulle hitta citat från litteraturen som beskrev vissa begrepp. Det kändes som jag hittade jättebra citat som verkligen förklarade begreppen, så vad gjorde jag fel?? Det är det som ska bli intressant att få reda på. Kanske imorgon? Fan. Fattar inte varför jag halkat ner? Innan fick jag alltid 13-14 och nu har jag fått 10 poäng två gånger i rad. Why? Helt obegripligt!

Dagen har iaf varit väldigt rolig, träffade gruppen vid tolv och satt och snackade en massa. Jättekul :) Kändes som att vara med kompisar och inte klasskamrater. Vi arbetade lite också såklart :p Så jag ska gå igenom det lite till innan imorgon då vi har redovisning. Ska kunna det utantill och vara självsäker!! Väldigt kul disskusioner hade vi idag om sanningens ögonblick och lite annat. Nu till det roliga: jag är bjuden på Ivanas födelsedagstjejfest på lördag :D Känner mig superglad. Vi ska gå ut sen också, kanske till Buddha bar i Malmö. Ska nog bli supertrevligt!! Får se om hon bjudit de andra tjejerna i klassen sen också eller om det bara är jag och Senida hihi. Och Adisa kommer också dit, hon slutade för någon månad sen, så ska bli kul att träffa henne.

Suuperkul så det där G:et känns helt ok helt plötsligt :p

Som ny!

Ja, nu är datorn som ny och den är hel också! Sköönt. Fan vet ni vad som e felet med mig? Att när jag chattar på msn blir jag sjukt stressad. Helt konstigt. Jag känner mig lite småsur nu bara för att jag känner mig stressad för att jag chattat med älsk på msn. Why?

Aja, jag kan ju andas ut för jag ska ju bara kolla igenom läxan lite snabbt så jag har allting för imorgon o sen sova. Relaax, take it easyyy! Det var en toppendag idag! Hade jättejättemys och tiden gick inte så snabbt som den brukar. Blev lite spelande också hehe denna gången var vi lika hela tiden.. Vi spelade såklart "Lika par leka bäst" för er som inte följt min blogg. Superkul spel hihi men förra gången vann jag överlägset! Antingen känner han mig bättre nu än för 2 veckor sen el känner jag mig själv bättre haha. Såhär såg det ut när vi fixade min data :

 Vi hade visst kul ser det ut som:


Kvällen avslutades med Gossip girl! ♥ Dock åkte älskling hem innan, han gillar inte det. Konstigt va!? Helt underbart program :D Om jag hade blivit riktigt sjuk hade det varit underbart att kolla på GG hela dagarna. Men det hade inte varit kul att ta bort ett söndagsnöje, så jag sparar mig till ett i veckan!

Nu ska jag berätta om ett gott recept i min vegetariska blogg (du finner den till höger i menyn) och sen nana.
Soo long vänner!

Kvinnodagen!

Oh, det är ju kvinnodagen idag :D Fick ett mail från Libresse att vi ska fira oss själva :D

Dagen till ära tänker jag berätta varför jag älskar att vara kvinna:

Våra kläder och accessoarer är så roliga och vi kan ha vilka färger som helst!
Vi kan sminka oss, måla naglarna - superkul!
Locka håret, sätta upp det, fläta det, färga det - underbart!
Bikini och ballerinaskor - underbart!
Vi kan tända massa ljus och ha massa kuddar i våra rum utan att någon tycker det är konstigt.
Vi får faktiskt sova med nallar och det är bara gulligt :D
Vi får visa alla känslor utan att skämmas; rädsla, sorg, besvikelse..
Att bli behandlad som en kvinna är underbart, då menar jag hela gentlemanköret att de värmer oss när vi fryser, håller om oss när vi är ledsna, torkar våra tårar, hjälper oss bära väskan för de tror att vi inte orkar själva fast vi gör det men bara tycker det är skönt att slippa bära den :p Om vi skadar oss så tycker de synd om oss och de skyddar oss från allt ont..., Vi behöver inte gå själva på kvällen för det ska vi ju inte göra.

Det är lyx att vara kvinna :D


Omformatering.

Blir nog omformatering av datorn idag.. så vi får se hur den funkar sen.. är lite nervös för min datorälskling.. hope everything works out!! annars får jag väl blogga från familjens data istället.

Skulle vara kul om ni ville kommentera det jag skrev om slitz i förra inlägget, för jag vill gärna veta om det finns fler som håller med. Jag vet att Linn håller med hehe men fler vet jag inte. Eller håller du fortfarande med? Du har kanske ändrat ditt synsätt?? Verkar finnas många många tjejer som tycker det är helt okej att deras pojkvän spanar in andra så jag vill gärna höra vad mina läsare tycker.. Ni är trots allt en 30-40 stycken så ni borde ha något att säga? Ni kan ju vara anonyma om ni vill. Hur hade ni kännt om er kille läst den tidningen el någon annan tidning med silikonbrudar? Okej eller inte okej?

Jag tycker det är ett väldigt intressant ämne för jag undrar om jag är den enda som tror på traditionell kärlek där man älskar varandra och inte tittar i smyg eller fantiserar om andra. Jag skulle aldrig surfat runt o tittat på killar eller köpt tidningar med halvnakna killar, fan va taskig jag hade känt mig. Är den sanna kärleken utdöd??

Vi hörs ikväll, min prins kommer snart och jag ska titta lite på läxan innan!

Min kändisdubbelgångare

Hittade en kul sida just precis nu när jag skulle logga in till bloggen! Vem är din kändisdubbelgångare.. Inga foton fungerar, jag är väl unik ;) Haha nee men hoppas det finns, vill se vem jag är lik!!

Jag kan börja med att berätta att det var en trevlig kväll hos Madusha.. snackade och åt citronmuffins.. nice.
Nu säger de att jag är lik Jessica simpson, nehee det är jag inte. Och någon asiatisk skönhet. Vet ej om detta stämmer :p Nu kom Cameron Diaz, Gwyneth Patrol och några andra snyggingar... hmm. Här, ska visa mig och min kära kille :) Fick ta den bästa närbilden jag hade på mig. hehe.

http://www.myheritage.com/collage


Två återkommande kändisar för mig var Paulina Porizkova (från top model) och Christina Appelgate. Jag är nog helt enkelt för snygg för look-a-like-tävlingar :P


För övrigt läste jag i en viss bloggerskas blogg att hennes kille läste slitz, verkade det som.. hmm hur fan man man tillåta eller VILJA HA en kille som läser slitz? det är väl det mest oattraktiva man kan hitta. Jag säger en sak: Om en kille hade läst slitz hade jag sagt "hoppas du får mkt nöje att r*nka framför de där retucherade fantasi-brudarna du har, så går jag och hittar en RIKTIG man!". Aldrig i den vildaste av fantasivärldarna hade jag tillåtit min pojkvän att läsa den. Men det handlar inte om att tillåta, för jag hade aldrig ens haft en kille som hade läst slitz, eller gillat sådana tjejer, så jag kommer aldrig ha det problemet. Om jag inte i fantasivärlden hade varit platinablond och haft storlek D/E i bh:n. En totalt iq-befriad kille som tänder på barbieporr kan jag gärna vara utan!! Hellre bo i skogen med mina 50 katter :D Ja, detta gör mig arg för jag tycker man sjunker sååå lågt (kan knappt se där nere) om man har en kille som läser slitz (om man inte själv är utvikningsbrud). Men det bästa är väl kontringen "jag läser den för artiklarna" HAHA, dra den om Bellman också. Gå och köp en aftonbladet då! Man behöver inte ha ett svin bara för att inte vara ensam :S Därmed basta.

zzz..

Jag somnade nyss när jag läste... jag var så trött så tänkte jag att jag skulle lägga mig lite på kudden och zzz... vet ej hur länge jag sov... 5, 10 minuter kanske.. 20. Who knows :p Nu ska jag fortsätta plugga, har flyttat ner i köket så jag inte ska somna haha.

det är ju booring. dum jag e. jag vet att jag valt imer själv, men vissa ämnen är verkligen verkligen tråkiga.. Som att göra värsta grupparbetet om södra europas immigration när man inte ens får betyg. DET mina vänner, är TRADIGT!

Jaja, nu ska jag sluta tjöta. Var i stan innan idag en stund och köpte kakor med oss hem. Värst fetto-biskvin. Den var inte go jag lovar, ni får se bild sen!

Puss, nu måste jag fortsätta. Jag hör av mig ikväll :)

Män som hatar kvinnor

Ikväll var vi på bio. Vilka vi? Jo, jag och min mor&far. Det var kul, filmen var skitbra! Män som hatar kvinnor. Riktigt bra, riktigt bra manus, riktigt bra skådespelare, miljö, allt! skitans bra.

Jag har haft skiitont i mitt skenben hela dagen, dunkat och jag kunde inte plugga.. men sen masserade mamma mej med voltaren och det har gått om.. Hoppas det inte kommer tillbaka i natt! Benmonstret! Jag ska faktiskt vara så tråkigt att jag ska säga godnatt redan nu för jag ska upp tidigt imorgon. Gjorde misstaget att säga till mamma att vi kunde åka tidigt till stan... det lät okej då!!.. :p

Men men tack för era söta kommentarer, spec din Sara :) thank you. ja, du har helt rätt. När våren kommer så blir man mkt gladare. Men jag e rätt glad nu för de från CIA hahaha, nej det hette ju... AIC. Lite skillnad :p Ja, men de hade svarat på mitt mail iaf. Och hon skrev att många har imer-utbildning och att samtalsmetodik var en bra kurs. Jag har hittat den, plus projektledning och en till om validering som jag verkligen vill läsa.. men kommer inte kunna läsa alla  =/ För det är för mkt poäng, och för mkt tid samtidigt. Men men jag får ju söka in till alla, plus några andra och sen se var jag kommer in. Vilken mardröm om man ej skulle kommit in någonstans :O Nej, ush!! Men iaf, plus att hon sa att jag får höra av mig när praktiken närmar sig. Undra vad hon menar.. undra när det är lagom att höra av sig då??
Om ni inte förstår detta så läser jag ju på imer, men i höst har vi valbara kurser och då får vi söka in på kurser och läsa dem, vilka vi vill, sen nästa vår så har vi praktik för att sedan återgå till mitt program en sista termin =) Capish :)

Nu ska jag sova :P Plums i bädd hehe. Älsk är ute och dricker öl så jag får väl säga godnatt till honom med innan jag somnar.


Fridag!

Nja jag är inte fri.. Ska börja plugga nu. Får se om Linn hör av sig, men vet inte om vi ska in till stan eller om jag bara ska bjuda henne på en fika här hemma isåfall. det är så jävla drygt att åka in till stan.. We´ll see! Hoppas jag hinner plugga litt iaf.

Idag tänkte ge en gåva till mina läsare, nämligen länka till mina favoritbloggar just nu, så kanske ni också hittar någon ny favorit!!

jessiiejones.blogg.se  
Lifeofsassi.blogg.se
beciell.blogg.se

Jag gillar de starkt mkt, både tjejerna och bloggarna :) Jag läser flera andra bloggar, typ 4-5 till, men detta är mina favoriter just nu!

Allt för mig, soo long.

I am terrible

Förresten, vänner. Jag har nog kommit underfund med varför alla i klassen snackade o viskade o gjorde miner (jaa lite överdrivet men se det från mitt håll!!) när jag redovisade. Min klasskamrat sa att vi pratade i 1 timme och tio minuter!

KAN NI FATTA DET? Stackars klasskamrater! Nu känner jag mig jättehemsk! Vi skulle prata i 30 min plus 15 min klassdiskussion. Vi pratade i 45 min och sen hade vi diskussion i 15.

What a terrible terrible classmate I am! Alla kommer säkert kasta tomater av rädsla på tisdag när vi ställer oss för att redovisa.

Kram till mina klasskamrater och förlåååt =(

ps, lite kul ändå att det inte berodde på mig. då kan jag vara lugn tills nästa gång :p man får väl räkna med miner och visk när man är sist och de andra redan snackat i 40 min. poor things!

sacre bleu.

Jag är på så sjuukt jävla dåligt humör idag igen. vad fan. jag blir riktigt irriterad på vissa saker. riktigt irriterad. fan vad jobbigt., palla.

aja, får väl bara berätta om min dag och låtsas som iiingenting..

Det blev ett möte med gruppen vid tre i malmö högskolas bibliotek.. det finaste biblioteket i skåne, det garanterar jag :) Jättestora fönster så man kan se utöver Malmö, turning torso, hamnen. Satt och snackade en del, det var kul. Ivana e rolig hehe. Hon frågade om min kille var normal för att många invandrarkillar brukar vara onormala och seen var diskussionen igång eftersom vi trots allt satt med edin och elmi. Hehe det var kul iaf. Det är okej för oss att snacka så för vi går imer ;) He he. Om en annan tjej skulle sagt så skulle jag tänkt att hon var dum i pumpan, men vi går ju ändå internationell migration så vi har rätt att säga lite vad vi vill :p Plus att hennes föräldrar själv har invandrat hit, så det gör det också lite mer okej på okej-skalan.Till slut bestämde vi vad vi skulle göra tills måndag när vi ska träffas igen.. och vi kopierade lite från min bok, alla hade inte hunnit skaffa den.

Efter det åkte jag och honey till Nova. Det var helt okej, inte jättekul direkt.. men men. allt kan inte vara solsken och gröna ängar, right? Provade en fin kofta, här ser ni den :) Har dock inte råd, men den var jättefin. 199:- på indiskan.



    

Nu ska jag sova, fan kan inte vara kul att ha läst min blogg den senaste veckan. allt har bara kännts såhär:

SACRE BLEUUUU

Future

ja, nu har jag tagit tag i allt det här med utbildningar och praktik. Jag hade fått ett långt mejl från min studievägledare där hon tipsade om olika projekt och integrationsinstanser i Malmö, tack Katarina, hon är den bästa studievägledaren, LOVAR!!

I alla fall så hittade jag in till något som heter AIC och är arbetsliv och integration i malmö stadsdelar. jag hittade även valideringscentrum, det skulle kanske vara kul?? Ja, jag vill nog arbeta med att ge arbete till vuxna immigranter. Men sen är livet långt, jag kan arbeta med ungdomar också :) Bara dumma dumma internet som går så sjuukt jävla segt att jag inte hunnit kolla på dem nogrant, men har mejlat en man som jobbar på AIC så jag hoppas att han kommer ha tid att svara på mina frågor.

Känns spännande! Måste ju snart söka in till hösten, då är det valbara kurser ju!! Spännande! Känner mig taggad :)

Meee!

Jag har suttit och tänkt en massa.. och kommit fram till något. bara det ;) nej men det hjälper otroligt mkt att skriva... jag bara låter fingrarna skriva vad hjärnan tänker och när jag sen läser det så brukar allt klarna för mig. I can see clearly now. känns som att jag brytt mig för jävla mkt om andra den sista tiden. glömt bort att man faktiskt klarar sig själv. jag har suttit och tänkt på alla de saker jag gjorde ensam innan, utan att bry mig. och nej, nu tänker jag få in lite egentid igen. och inte glömma bort att jag faktiskt har mig själv så varför ska jag vara så rädd att förlora andra el bli sviken, det är ju bara jag själv som kan låta mig bli sviken och det är fakitiskt ingen större förlust om man förlorar någon för om man gör det, hur mkt brydde sig personen då från början? Nej. så jag tror alla ska tänka på att faktiskt inte glömmma sig själv i livet. dt finns massa saker man kan göra själv, promenera, sola, dansa, gå med i någon kurs, ha spa, manikyr, färga håret, gå och shoppa (ingen som tjatar att man ska gå vidare hehe), allt som du gillar!. Det är inte dumt att vara med sig själv, det är faktiskt bra!

Nu ska jag ta den tanken och spika fast :) Och det är också bra att ha vänner, och kul förstås. Så tro inte jag ska bli helt ensam och flytta ut i skogen med mina marsvin :p Det var jättetrevligt med Madu idag. Hon berättade massa smaskiga detaljer om helgen hehe. Och bjöd på kanelgifflar. Så förbannade gott. Jag åt nog minst tio hahahaha. Dansen var suuperkul idag igen. Åh, man känner sig så fri. Vi gjorde hemska saker! Som att dansa i en ring när alla stod runt o klappade. Jag skyndade mig in och ut :p Men som vi kom fram till, man skaaa ju göra saker utanför sin trygghetszon, så idag har jag också lärt mig massa. Se på fan :D Får väl göra nåt obehagligt imorgon med. El på fredag. Kanske varannan dag räcker ;)


Mitt internet

fungerar inte. Jag sitter på datorn här uppe nu. asså här uppe betyder på ovanvåningen i vårt hus. Och denna dator... den är svår att komma åt. Det finns 2 herrar i huset som  alltid bråkar om dem. Till och med nu så ska min bror ha den.. men jag fick låna. Mååste omformatera! Min dator då. Innan den sprängs i bitar :p Ska bara köpa en dvd-brännskiva och hyra in min kära pojkvän o sen fpr jag den sprillans ny hoppas jag!

det är fan svårt att skriva på denna datan, det är ju ingen bärbar, som jag är van vid så tagenterna sitter miil ifrån varann haha. Kul att ni uppskattar mina teckningar, jag ska fortsätta med dem, tycker det är kul :D

Ja, nu ska jag ner, dricka kaffe och plugga lite i mi sprillans nya bok ;) mm luktar gott. Haha, sen ska jag till Madu och lyssna på hennes äventyr på Cinderella (färjan vid sthlm) i helgen, sen ska vi dansa med Dessi också.

See ya everybody! Ha en underbar marsdag!

Att sova på bussen

finns något skönare? Åh, det är ju så underbart skönt. Ibland vill jag inte ens hoppa av, hade kunnat sova på en buss hela natten.. men den måste vara igång, det är ju själva skakandet som är det mysiga hihi. Fast jag hade ändå inte velat åka hela natten för då hade det varit synd om chauffören!

Hela min dag har varit jävligt soft. Jag tittade på top model imorse för att se vem som åkte ut. Omgång 2 då, jag är fortfarande igång på den! Och när jag körde till bussen så kom jag fram till busshållsplatsen samtidigt som bussen hehe. Men jag kände mig inte ens stressad bara gick på lugnt.. jag kände mig inte alls motiverad inför redovisningen heller. Man får inget betyg ju ffs. Det gick katastrof. Riktigt. Jag blev så jävla nervös för jag var sist av oss i gruppen och jag kände att jag blev röd i ansiktet när jag snackade och eftersom jag märkte det så kändes det ännu värre och till slut tänkte jag bara på att jag inte fick vara röd och mindre på vad jag saaa och jag antar att jag sa lite fel här o där haha. Sacre bleu.
Kändes ungefär såhär :




Vi valde nya grupper också :) Ivana och Senida ville vara med mig *fun!* och även Marina, Edin och Elmi är med oss. Ska bli kul! Vi ska skriva om södra europas migrationspolitik. nåt. nej, hur de ser på invandring.

Den läraren vi har nu, Maria, är typ.. coach. Så mycket av det vi ska göra ska vi fundera över oss själva och vår personliga utveckling och så ska vi tala i gruppen om hur vi vill ha det tillsammans och hur vi ska göra för att komma fram till det vi vill... jag tycker inte det är så intressant faktiskt. Okej, kul med personlig utveckling, man vill la inte stå stilla :p Så sa hon att det enda sättet att lära sig är att utsätta sig för något utanför sin säkerhetszon och det är därför vi ska redovisa och ha dessa grupparbeten. Jaaa det var iaf jävligt läskigt att stå inför en främmande klass och bli rödare och rödare i huvet! Då måste jag ju ha lärt mig en massa massa idag. Kanske dags att sova så jag smälter allt jag lärt mig :p

Vad jag babblar! Vi slutade iaf halv sex *zzz* och då träffade jag mitt hjärta.. Vi åt lite, promenerade runt i Malmö och Arlöv, hade kul och pratade. Tiden gick snabbt. Älskar dig mitt hjärta!!

ps, min deffekt på kinden är nästan helt borta :D

Godmorgon

Det känns lite bättre idag. Brukar bli så när man sovit. Det har ju ändå trots allt varit såhär ett tag... o jag har klarat det så snart kanske det blir ljusare.. man vet aldrig...

Idag är det redovisning i skolan.. jag ska prata om skillnaden mellan Australiens och Kanadas invandringspolitik och immigration, samt befolkningens opinion. Men vi ska ju bara prata i 3 min så blir lite kort. Ska öva i bussen.. Vi slutar fan sex ikväll. Men tvekar att vi kommer hålla på så länge. Sen ska jag träffa Dilshad.. ska bli skönt.. kanske kan prata lite så det känns lite bättre. Och nej, han har inte gjort något hehe. Det handlar inte om oss, vi kommer alltid att hålla ihop.. även om kanske andra inte vill det.


Livet.

allt känns bara piss just nu..,. utan lösning. känns som mitt liv styrs utan att jag kan styra det... jag publicerar iaf denna texten och hoppas att några av er får inspiration av den..


Allt medan vi blir äldre, lär vi oss att vissa personer som vi trodde att aldrig skulle strunta i oss, helt säkert gör just det en dag.
Ditt hjärta kommer att brista, troligen mer än en gång och det blir svårare för varje gång. Även du själv kommer att ha sönder hjärtan – kom då ihåg hur det kändes när ditt eget gick i bitar.
Du kommer att gräla med din bästa vän.
Du kommer att söka tröst hos en ny älskare, på grund av vad den förra låtit dig gå igenom.
Du kommer att gråta över att tiden går för snabbt och med tiden kommer du att förlora någon du älskar. Så, ta för många foton, skratta för mycket och älska som om du aldrig blivit sårad, för om du så bara grubblar i 60 sekunder, är det en minut av för evigt förlorad lycka.
Hitta en pojke som säger att du är vacker och inte att du är bra,
som ringer upp dig även om du slängt på luren,
som stannar uppe bara för att se dig sova.
Vänta på pojken som kysser dig i pannan,
som har lust att visa upp dig för hela världen om du så bara var iklädd en säck och som håller din hand inför sina vänner.
Vänta på honom som regelbundet påminner dig om hur mycket han älskar dig och om vilken tur han har som får vara med dig.
Vänta på honom som säger till alla sina vänner: " Det är hon... "


Kvinnan tar sig en titt i spegeln...
 när hon är: 3 år: Tittar på sig själv och ser en Drottning
8 år: Tittar på sig själv och ser Askungen eller Törnrosa.
15 år: Tittar på sig själv och ser Askungen, Törnrosa eller Hejaklacksledaren - om hon inte har PMS och ser en fet, finnig och FUL tjej. (Mamma, jag KAN inte gå till skolan och se ut så här!).
20 år: Tittar på sig själv och ser 'Jag är för smal/tjock, för kort/lång, för stripigt/lockigt hår - men bestämmer sig för att gå ändå.
30 år: Tittar på sig själv och ser 'Jag är för smal/tjock, för kort/lång, för stripigt/lockigt hår - men bestämmer sig för att hon inte har tid att fixa till sig själv så hon går ändå.
40 år: Tittar på sig själv och ser 'Jag är för smal/tjock, för kort/lång,för stripigt/lockigt hår' - men säger 'Jag är åtminstone ren' och går ändå.
50 år: Tittar på sig själv och ser 'Jag är' och går vart hon vill.
60 år: Tittar på sig själv och påminner sig om alla människor som inte ens kan se sig själv i en spegel längre. Går ut och återvinner världen.
70 år: Tittar på sig själv och ser visdom, skratt, förmåga - och går ut och njuter av livet.
80 år: Bryr sig inte om utseendet. Sätter bara på sig den lilla hatten och går ut för att ha kul i den här världen. Kanske skulle vi alla ta på oss den där lilla hatten tidigare?!

Bombat älsklingen.

Hej på er denna regniga måndag. Rain rain. Jag har minst skickat 5 sms till min pojkvän som jobbar.. på typ två timmar. haha han tror nog jag inte har nåt liv.. vilket jag inte haar älskling :D Det senaste löd "2,5 men sprillans nya avsnitt måndagar 21.00. Vidarebefordar reklam från internet :p". Haha han älskar 2,5 men. Ringde honom direkt när jag vaknade för att jag inte hade fått något godmorgonsms, blir alltid orolig då, för det är en tradition vi har.. :p Men men, han sa att han kommenterat här, det var därför han inte hunnit skicka sms. Så han var frisk och på jobbet där han ska vara :p Har även skickat till Linn, Dess och Madu. he he. Och fått sms av Peet, han sa att vi får ses någon dag när han kommer hem. Hoppas det!! Vill träffa honom.. trist att hans tjej inte gillar det, för jag o han har ju trots allt känt varann i typ 5 år kanske och vi umgicks skitmycket för nåt år sen. Aja, kan inte påstå att jag hade varit bättre själv om min kille velat umgås med nån brud hehe. Men sen beror det på vem det är ju. Om han hade umgåtts helt mkt med henne redan när jag lärde känna honom o hon hade haft kille o allt.. Jag vet inte.. Kanske hade varit mer okej då. Äh, vet ej. Men men hade varit kul att träffa honom.

Idag blir det en fika med Dess :) Ska åka om typ en timme. Är klar med redovisningen till imorgon. Vi ska ju bara prata i typ 3 min var, så det e lugnt. Jag var nogt fan helt borta på mötet asså, för det var en kille som sa att vi skulle prata i 3 min var och jag bara "tio menar han väl?". Och sen blandade jag ihop massa saker. Pinsamt! Jag verkar ju vara helt iq-befriad. Om vi skulle pratat i tio min var så skulle vi förfan redovisat i typ 1,5 timme! haha. Jaja, men vissa dagar får man väl vara trög.. om nu de som inte känner mig tror att jag alltid är sån.. Aja, då får de väl ha roligt åt att skratta åt mig..

Inget mer kul att säga, see yaa!

Söndagsmiddag!

Den åts hos mormor&morfar. Jag hade min specialarmeny med grillad aubergine och falafel, sallad, tzatziki. Det var inte så gott haha. Nej, tror man ska ha aubergine kanske til quornfilé typ. Det blev en liten vinsup med choklad efter maten, nice. Smakade som stark glögg. Vet inte vad det var för vin direkt, men man fick det som en liten snaps.

Blev lite småprat med släkt och titt i fotoalbum som morfar fixat. Jättefina bilder från i somras när vi i familjen, mormor&morfar och Dilshad åt på Bistro (restaurangen jag jobbade på). Åh han blev superfiiin på fotona!! Sen blev det bilder från Thailand, där var inte jag med, men mina kusiner och mormor&morfar. En guidad tur bland fotona av Jennie :p

Semla och kaffe sedan och lite mer snack om konserter och körkort hehe. En jättesöt sak :D Morfar sa att han varit på bio med sin kompis medan de skulle vänta på mormor och några andra damer.. Vet ni vilken film? Bröllopsduellen! Haha, åh så gulligt. Jag och Jennie skrattade som fan!


Morfar, kusinen Jenny och Henrik my beloved brother :p Och nej, detta var inte ikväll.. vi har inte skjorta och slips och hyr lokal när vi ska ha söndagsmiddag :p

Nu ska jag sova, har väldigt ont i nacken och därmed huvudet, men oroa er ej.. jag satt lite snett när jag tittade på fotona!


Kunde inte låta bli :P

Dagens ord.

Ge av dig, det du vill ha av mig.


Det är allt jag kan säg..

Lets go :D

Hey ho, lets go :p Där var vi ikväll! Men sakta i backarna, först åt vi sushi! Dilshad har alltid velat testa så jag hade ordnat en liten surprise. Jag gillade det inte.. han tyckte det var okej. Förstår inte alls vad som är gott med det? Hmm.. 
 
Aja, sen gick vi en runda. Först en runda vid konserthuset och sedan en runda i stan. Mys bara det!

Nu kommer vi till lets go :D

För er som inte är skåningar eller tappade bakom en vagn är lets go ett hus där det finns lite allt-i-allo roliga saker. Typ bowling, minigolf, biljard med mera. Det var inte alls så stort som vi hade tänkt oss! Inte ens så stort som Big bowl. Jag hade ju då bokat discogolf.. Blev väl inte så bra haha. Spela inte det! Verkligen fattigt. Där har de värsta feta äventyrsgolfen, klart man tror att discogolf ska vara riktigt fett då, typ med banor med blinkande lampor. Haha det var i ett rum med minigolf och några discolampor :D Men men vi hade ganska kul där, jag vann med 4 bollar ;)


Efteråt blev det bättre. Då spelade vi airhockey och vår nyfunna hobby, basket :D Ni vet sådan tävling där man ska få i så många bollar som möjligt på en viss tid. Fan vad kul :D Första omgången vann han bara med en boll, du blev lite förvånad, visst älskling? Sen gick det sämre haha, men kul var det!
My outfit for the evening!

Men det roliga är inte slut! De hade även melodifestivalen på storbild med mysiga fåtöljer så där satte vi oss med varsin dricka. Jag tog en orgasm. Åhhh min älskade orgasm, äntligen fick jag dej igen :p Och jag har kommit på hur man kan beställa en orgasm utan att säga "en orgasm tack!". Nämligen "Kan du blanda en orgasm?". Det var så jag beställde idag haha. Men det var en brud så jag tänkte inte direkt på det.. men sen efter jag sagt det tänkte jag att det var bra :p Melodifestivalen var ju bra :D Vi hejjade på operatechnon och Agnes. Jag har snackat skit om henne förrut, men ikväll var hon ascool och döööösnygg! Snygga människa ^^

Jag gav honom ett silverhalsband, men han ska byta det för det var lite kort. Så kanske om det finns någon storlek större. Jag hoppas du gillade det iaf älsk :)



Nu ska jag sova, men en underbar kväll har det varit och det kändes som att jag verkligen lyckades ge honom en rolig födelsedag!


RSS 2.0