Godmorgon!

Vaknade jättetidigt idag... tycker jag då :p Vaknade typ halv nio.. Fick sms av Dilshad vid sex att de var framme i Turkiet.. Där ska de vänta några timmar innan de åker till Irak. Sitter nu i sängen i hans t-shirt som luktar han. Eller hans tvättmedel iaf :) Jag räknade ut lite nu.. Vet ni hur mkt jag förlorar under dessa veckor?

7 dejter
37 timmars telefonsamtal.

Fattar ni att vi slösar ungefär ett dygn varannan vecka bara i telefon. Så om vi inte hade hörts varje dag hade vi kunnat prata från 07.00 på lördagen till 07.00 på söndagen varannan vecka istället. Haha, tänk.. Hur många dygn har vi slösat i telefon under vårt förhållande? Det ska jag räkna ut nu! VA? Jag är ju dålig på matte men ett dygn varannan vecka blir 26 dygn på ett år, vilket innebär 52 dygn på två år! Om man lägger till lite med tanke på att vi ibland har pratat tre timmar på en dag, eller 2.. SÅ kan man säga att vi har slösat ungefär en månad och tre veckor i telefon under hela vårt förhållande.

HAHA. Älskling, om du läser detta när du kommit fram och hittat en data.. kan du förstå hur mkt av vårt liv vi slösar i telefon??

Lite kul detta här ju! Idag känner jag för att göra något nyttigt.. Kanske tvätta bilen... Ska sjunga singstar också och träffa Madu ikväll. Vi ska planera London lite och så vill jag ha sällskap.. På söndag ska jag nog bygga lite. Ska försöka bygga en ovanvåning till min marsvinsbur. Eller till Lillan&Shellys bur. Blir nog fun ;)

Love till er!

Kommentarer
Postat av: jessie

haha du är ju knäpp, fast iof så är inte jag mycket bättre jag satt och räknade ut exakt hur många dagar jag har levt och hur många timmar m.m hahaha onödig fakta eller vad?



lycka till med burbygget, det är bara att plocka fram snickaren i dig, :)



joel är min bästa killkompis, sen den andra killen är Christian (även kallad lillebror) han är inte min lillebror,

Mattias därimot är min lillebror,det var han jag drog med mig till träningen, kanske lite rörigt hahaha.



peace love and ketchup

2009-03-27 @ 13:42:08
URL: http://jessiiejones.blogg.se/
Postat av: Sara

vad gullig du är som sitter och räknar på det! :) Men tänk att de är bra satsade timmar, dygn, månader :D Jag tycker att det är jobbigt ibland när man tänker på hur mycket man tex. sover.. 1/3 av sitt liv. Inte alls roligt om man typ blir 80 år så har man sovit i 26 år.. :( Men man behöver ju sova :)

2009-03-27 @ 16:29:05
URL: http://lifeofsassi.blogg.se/
Postat av: im waisting my life in a mobile !!

HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAH!!!!!!!!!!!!!



DU 'R MIG FAN TA MIG DEN KN'PPASTE TJEJEN SOM EXISTERAT !!! HAHAHAHAHAHA



ja du love, vi snackar fan skitmycket !!! haha och 'nd[ k'nns det som om vi inte snackar tillr'ckligt, jag menar konstigt, vi tr'ffas ju inte lika ofta som m[nga andra.....



hehe kul att du hade n[got att g;ra iallfall =D hahaha du 'r s[ j'lva gullig min 'ngel !! kyss Fru.Savo

2009-03-30 @ 14:33:40


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0