Vår-outfits.

Jag satt som vanligt och gjorde något annat istället för att plugga innan och jag vet inte riktigt hur, men jag hittade iaf superfina bilder på Molly Sandén. Kan ha varit genom melodifestivalen nånting.. Som vi alla vet har jag dissat henne rätt mkt.. He he. Jag gillar inte hennes musikstil och den där präktighets-fröken som hon beter sig som, men guuud vilken snygg outfit!




Jättefin! Precis sådanadär blusar tycker jag riktigt mycket om. Titta, jag kan vara snäll mot folk som jag egentligen inte tycker om (A),

Så for jag upp till min garderob och så har jag en vit skjorta som jag aldrig använt he he. Gillar inte den så mycket, men dock försökte jag trixa så jag skulle kunna använda den. Och detta blev resultatet:


Till sommaren kanske?

Och till nu när våren kommer :)


Vad tycker ni? Duger den? Jag ska förstås ha ett längre linne under, annars syns ju rumpan :p och sen ska jag inte visa bh:n som på bilden haha. Jag ska iaf leta efter en sådan fin som Molly hade när vi är i London. Jag älskar blusar :D Om ni ser någon fin blus så vet ni vem ni ska tipsa ;)

Ps, jag är klar med tentan :) Den kommer gå åt helvete :)

Kommentarer
Postat av: JAANA

Supersöta outfits! :D

2009-03-23 @ 16:07:55
URL: http://jaanas.blogg.se/
Postat av: jessie

hahaha ramlösa va ju lite udda men sött,

dekoren ska ju självklart inte vara rosa, den ska vara svart, men han har inget att säga till om ändå hahahaha nej skojade bara. han vet ju meningen bakom den så han kommer nog gilla den, det var han som började med vår godnatt tradition.



P.s skit snygg skjorta varför gillar du inte den??

snygg till sommaren när solen är på väg ner, så kan man slänga på sig den,



krääääm (hallonkräm då såklart)

2009-03-23 @ 16:18:32
URL: http://jessiiejones.blogg.se/
Postat av: Sara

hehe de var jättefina sofie :) jag tycker att nr 2:s kombination var bäst :)

2009-03-23 @ 19:24:50
URL: http://lifeofsassi.blogg.se/
Postat av: Sara

ja det är svårt att veta vad man ska göra men jag ska nog göra som du sa, vill han något så hör han av sig :)tack för dina kommentarer :)

2009-03-23 @ 22:30:50


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0