Sofiee :)


1. Vad är din favoritefterrätt?
Fruktiga desserter är gott, typ frukt och bär med vit choklad som man har haft i ugnen, eller vanlig fruktsallad. Jordgubbar med grädde är helt klart bäst på sommaren!!
2. Hemmafest eller utgång?
Hmm när det är hemmafest gillar jag mest att snacka en massa, dricka lite och kanske spela nåt roligt spel.. Utgång är en annan sak, då dansar man mest. Båda kan vara kul, men hemmafest är endast roligt om man är med roliga människor som inte dricker alltför mycket!
3. Vad hade du helst varit känd för om du varit tvungen?
Jag hade velat vara känd för mitt utseende, typ miss Sweden kanske.. Då hade jag känt mig mäktigt snygg :D Eller för något bra arbete jag gjort som hjälpt många människor. Men kändisskap innebär ju press. Känd bloggare hade varit jobbigt för jag gillar inte att skriva politiskt korrekt hela tiden! Som man märker att de stora bloggerskorna gör. Säger ju inte en enda åsikt, bloggmaskiner? Blä för det. Stina lee är ett bra exempel, trots att jag gillar hennes blogg. Men det är så tråkigt när man mister personlighet.
4. Brukar du mest blicka bakåt eller framåt i tiden?
Framåt. Ibland tror jag att jag längtar isönder mitt liv.. =/
5. Har du gått på en blind-date nångång?
Jaa! Haha den första gången var riktigt misslyckad, jag var 13 och killarna stack från mig&Linn haha (de var inte heller så snygga så tur var kanske det). Men den senaste gick ju bra ;) Det var tyyp blinddejt, för vi hade bara sett typ nåt foto på varann.. Det var insidan som lockade ^^
6. Är du ärlig när du bloggar?
Hmm. Allt jag skriver är sant, men det finns mycket jag inte kan skriva om. Finns mycket jag känner ibland som jag inte kan skriva i bloggen, så allt inom mig finns inte i bloggen, men det som finns här är sant.
7. Är du nöjd med namnet dina föräldrar gav dig?
Ja, supernöjd! Jag tycker Sofie är ett personligt och fint namn och inte alltför många heter det!
8. Hade du hellre blivit född till det motsatta könet istället för det du föddes till?
ALDRIG LIVET! Jag ser en massa fördelar med att vara tjej som inte killarna har.
9. Vilken hushållssyssla skjuter du upp så länge som möjligt?
Att sortera mina papper. Lägger de bara i lådan och vill aldrig ta itu med att sätta in de i pärmen.. Men de ligger inte på hög direkt.. När det blir en 4-5 stycken så känner jag mig tvungen, så jag inte blir av med dem. Jag är en pedant person :p
10. Tror du att pengar kan köpa lycka?
Ja, det tror jag. Om man är fattig eller har ekonomiska problem känner man ju en djup press på sig och stress. Då tror jag att pengar kan köpa lycka. Pengar är en bra grund för ett lyckligt liv, vad man sen gör av dem är en annan sak! Men man har ju råd att vidga sina sinnen genom att resa, gå på kurser. Man har råd att sköta hälsan genom att äta bra mat, köpa hudprodukter och sådär. Kärlek däremot kan inte skapas genom pengar, men de kan ändå underlätta ett förhållande!

Så nu känner ni mig än lite bättre. Dags att hoppa i säng efter en trevlig liten stund hos Madusha. Ska träffa henne imorgon också ju, feeest :D

Sov sött alla läsare, nu är Dilshad framme hos sina släktingar.. Tog tid! Ca ett dygn! Jobbig resa...

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0