Resfeber?

Jag tror jag börjar känna resfebern komma! Haha. Pirras i magen och kan inte riktigt sluta plocka och tänka på allt jag ska ha med... o allt man ska hålla reda på, flygtider, pass, biljetter, salvor till utslaget haha. Som för övrigt är näästan helt borta. min hud är åter slät som en baby ^^. Bara ett litet märke kvar, typ rivmärke.

Har provat ut outfits iaf, måste tänka sen så jag har till alla dagar, hur mkt väskan väger, handbagaget.. shiit guys, jag kommer inte kunna somna idag! Imorgon har jag skola till tolv, kommer väl hem vid 14.30-tiden, om jag inte går lite tidigare så jag hinner med bussen tolv o kommer hem 13.30. Det måste jag nog. Tänk om jag glömmer nåt?? Ja inte i skolan då utan i packningen.. Det mesta kan ju dock köpas, det enda livsnödvändiga är pass, VISA, mobil.. och kamera hehe. Och det ska jag nog komma ihåg!!

Nu har även hunny köpt det irakiska kontantkortet så han surfar i mobilen för inte mkt pengar, så han kan maila mig lite mer :) Känns som jag behöver kontakt med honom för att inte sakna honom för mkt.. Måste avsluta med ett foto på min prins :)


Min bakgrund i mobilen :) Han är bara min.. för alltid.

Ska tänka på älskling nu och kanske slippa resfebern haha. Godnatt sötisar!

Kommentarer
Postat av: ta medicin d[ shiihead =P

hahahaha ...nu har du iallafall rest, s[ jag hoppas du har allt med dig gumman, annars kan du ju ringa mig s[ kan jag alltid komma ;ver dit och ge dig det.. =P hoppas resan va bra iallfall.kyss dr;mmen min <3

2009-04-01 @ 18:29:21


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0