sacre bleu.

Jag är på så sjuukt jävla dåligt humör idag igen. vad fan. jag blir riktigt irriterad på vissa saker. riktigt irriterad. fan vad jobbigt., palla.

aja, får väl bara berätta om min dag och låtsas som iiingenting..

Det blev ett möte med gruppen vid tre i malmö högskolas bibliotek.. det finaste biblioteket i skåne, det garanterar jag :) Jättestora fönster så man kan se utöver Malmö, turning torso, hamnen. Satt och snackade en del, det var kul. Ivana e rolig hehe. Hon frågade om min kille var normal för att många invandrarkillar brukar vara onormala och seen var diskussionen igång eftersom vi trots allt satt med edin och elmi. Hehe det var kul iaf. Det är okej för oss att snacka så för vi går imer ;) He he. Om en annan tjej skulle sagt så skulle jag tänkt att hon var dum i pumpan, men vi går ju ändå internationell migration så vi har rätt att säga lite vad vi vill :p Plus att hennes föräldrar själv har invandrat hit, så det gör det också lite mer okej på okej-skalan.Till slut bestämde vi vad vi skulle göra tills måndag när vi ska träffas igen.. och vi kopierade lite från min bok, alla hade inte hunnit skaffa den.

Efter det åkte jag och honey till Nova. Det var helt okej, inte jättekul direkt.. men men. allt kan inte vara solsken och gröna ängar, right? Provade en fin kofta, här ser ni den :) Har dock inte råd, men den var jättefin. 199:- på indiskan.



    

Nu ska jag sova, fan kan inte vara kul att ha läst min blogg den senaste veckan. allt har bara kännts såhär:

SACRE BLEUUUU

Kommentarer
Postat av: jessie

jag tycker alltid att det är roligt att läsa både dina kommentarer och din blogg, :)



på tal om namn, innan så ogillade jag verkligen namnet sofie pga av filles gammla ex och typ alla sofie jag känner är idioter, men nu har jag börjat gilla namnet igen., då har lixom gett namnet ett nytt ansikte, namnet har gått från botten till toppen.

inte helt illa, :)



haha roligt att du tog upp namnet isabell

för en tid sen så var jag helt säker på att min dotter skulle heta isabell jag drömde jätte ofta om en bebis vid namn isabell om och om igen, men jag var aldrig riktigt säker på om det var min bebis eller någon annans, några månader senare så födde min moster en dotter och döpte hon till just isabell

först blev jag arg och kände att hon hade snott mitt namn men sen så tänkte jag om och kom fram till att det var just min mosters barn jag hade drömt om,

känns lite coolt då vi aldrig någonsin har pratat om

verken vilket kön jag trodde barnet var eller vad den skulle heta.



fattade helt vad du menade med philipp och jag gillar det, men tycker även att sakarias är en super fint namn och även samira till tjej då, tyvärr så är dom upptagna redan av min mosters andra barn hahaha



tycker att min lillebror har sjukt fina namn

Robin amadeus benjamin tycker det låter som en riktig charmör.



nej nu ska jag sova, hoppas du vaknar upp på toppen humör imorgon

KRAMMMMMMMMMMMMMMMM

2009-03-05 @ 23:55:37
URL: http://jessiiejones.blogg.se/
Postat av: Sofi

Ja, jag undrar med hur fanken de ska hinna bli klara.. Bor du i Malmö eller? jag har aldrig riktigt förstått.. vet att du bor i skåne nånstans.. Men du pendlar till Malmö va? :) eller hur funkar det.. haha =D Och tack ska du ha för komplimangen ;) Kul att det syns!

2009-03-06 @ 00:05:47
URL: http://beciell.blogg.se/
Postat av: Sara

vad fin koftan var! men du ska ju snart till england och då måste du ha pengar :D Fäörresten så beror nog det dåliga humölret på vädret, men snart kommer våren hehe. Trevlig helg sofie :)

2009-03-06 @ 17:18:38
URL: http://lifeofsassi.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0