Temptation

Nu har jag smakat båda nya temptationglassarna och här är min bedömning!

 Magnum temptation caramel.
Inte god. Smakar som en vanlig magnum med ljus choklad. I den jag åt fanns det knappt någon caramel alls, och de där kakaobönorna, eller vad det nu är (de där chokladbitarna i) är inte alls goda. Denna glass får en 2/5!


 Magnum temptation chocolate
Mycket god! Chokladglassen i är väldigt god och bitarna av brownie är väldigt goda. Om du är sugen på en chokladbomb så köp denna! Ett annat tips är Geishaglassen, vet inte vilket bolag den tillhör, men den är också supergod! Denna glass får 3,5/5!

Såå nu fick ni lite tips på vilka glassar ni ska köpa!
Have an ice day ;)

Valborg :)

                                      

Vad händer idag då, när det är valborg??
Jag har nästan aldrig firat det.. Har inget roligt valborgsminne direkt vad jag minns. För två år sedan firade jag det iofs. Blev att kolla lite på en eldslukare i K-stad med Linn&Samer.. Träffade Peet, George och Arben och hans bror och sen åkte vi till hans flickvän.. Det var inte direkt en rolig kväll, alla var helt sega och sen blev det bråk med hehe. Men iaf en gång då jag gjorde något valborgsaktigt så att säga. Jag har iofs för mig att jag o Linn firade det med ett par killkompisar, Andreas och Rasmus, minns jag rätt Linn? Vi var i Åhus och Rasmus mor bjöd på grillad korv i deras sommarstuga och sen gick vi till hamnen och Andreas&Rasmus blev fulla och Andreas kissade på en bil bara för att han hatade den bilsorten haha. Jaa, det var dagar det. När vi var 16 kanske? Var det Valborg Linn??

Idag ska jag och älskling ha det kul, men inte direkt fira valborg. Eftersom familjen är utflugna ska han komma hit, jag ska laga god pastarätt och sen ska vi ha mys med godis och gott och sjunga singstar :D Kommer nog bli roligt! Hoppas två saker:
1. att kvällen inte går så snabbt som de alltid gör.
2. Att shelly håller sig frisk så inte tiden behöver spenderas med att ordna med henne.

Vill verkligen vara med min pojkvän nu utan att tänka på annat. Men hon mår bra nu så jag tror det blir bra. Jag sov med henne inatt också haha och jag vaknade vid typ 04.00 av att hon pratade och började klättra upp på mig och lade sig precis under min haka haha. Hon var jättesöt!!

Vad är era planer inför ikväll? Firar man fortfarande valborg eller är det mest för fjortisar och barnfamiljer? Tell me!

29 april 2007

Ja, jag lovade ju att berätta hur det var den kvällen för två år sedan, den 29 april år 2007. Dagen då det blev Dilshad&Sofie på riktigt. Jo, det var så att jag hade berättat att jag var kär i honom veckan innan och han hade sagt att vi skulle ta det lugnt. Jag tog för givet att det betydde att det inte skulle bli något, men han började uppvakta mig med gulliga sms och komplimanger. I alla fall så var han i Vittsjö med hans vänner och hade fiskehelg. Han bad mig köra dit på söndagskvällen och jag tog mamma och pappas bil och körde dit efter dansen. Jag dansade nämligen orientalisk dans då också.

Klockan var nog runt halv åtta när jag kom fram. Jag hade svarta leggins och en lång stickad vit tröja och ballerinaskor. Jag körde genom Vittsjö, som typ består av en stor väg. Så såg jag honom gående och vi log megastort mot varandra. Jag blev verkligen glad av att se hur glad han var att se mig. Vi körde till campingen där de bodde, men vi kom inte in i stugan för att hans polare hade nyckeln, så vi gick till hans kompis pappas stuga som låg bredvid och han ringde då till hans son och sa "Dilshad och hans tjej är här..(blabla)" och då tänkte jag. Jaha, är jag hans TJEJ?? :D Vi var i stugan lite och myste och kysstes. Efter ett tag kom hans vänner och jag tror vi pratade med de en liten stund, men en väldigt kort stund tror jag. Vi tog sen roddbåten som de hyrt och rodde ut på sjön vid campingen. Pratade och skrattade. Det började skymma och det blev en riktigt stor fullmåne. Jag var lite rädd faktiskt när vi skulle ro in igen hehe, var rädd att vi skulle ro fel!!

Jag var tvungen att åka hem sen vid halv elva ungefär och vi stod vid min bil på grusparkeringen och kysstes ännu mer och skrattade och hade roligt. Jag hade tagit med mig godis minns jag och han skulle ge mig sådana briokolor, men tappade de hela tiden på marken.

Sen den dagen var det vi. Och det är det än idag. Just idag har vi varit tillsammans i två år. Det var verkligen klick direkt och kärlek väldigt snabbt. Vi har upplevt så sjukt mycket roliga saker, resor, sevärdheter och massa skoj! Vi har blivit som tvillingsjälar, vill göra samma saker, se samma filmer, har samma åsikter och värderingar inom många ämnen och vill äta samma mat. Det är det som gör det så sjukt skoj, att det känns som att umgås med någon som verkligen förstår en till djupet. Bara jag ser dig så börjar jag le, du får mig att skratta, att må bra, att känna mig lycklig och fin och smart. Och jag hoppas i mitt hjärta att det kommer att vara vi länge till. Längre än för alltid. Du är min drömkille helt enkelt :)



Maj 2007, i parken där vi kysstes första gången hihi.
Så gulliga vi var redan då, trots att vi bara känt varann en månad! <3

Daylight


Aint I cool?? In my boyfriends glasses. Yeahh.
Bilden är dock ej från idag, utan från i fredags!!

Idag fick jag komma ut ur min håla :p Körde till Malmö och lämnade in tentan och träffade älskling en liten stund. En timme blev det. Jag var inte på min bästa sida.. Kanske blir så när man har suttit inne flera dagar, är orolig över sitt marsvin, har lingonvecka.. hehe ska jag fortsätta :p Har ni något passande namn till det förresten? Vill ha något coolt att säga när man har sin period. Ge mig tips om ni har :p Men men, det blev en liten luftning iaf, vilket var skönt. Vi gick i slottsparken och åt lite glass och pratade, men det var ju en väldigt kort stund så vi hann inte säga så mycket. Underbart väder, solen sken och rapsen har precis börjat blomma lite smått längs E22:an. Jag ska visa er sen, vägen mellan Hörby och Malmö, rapsen blommar längs båda sidor av vägen. Det är helt fantastiskt vackert, ska ta foto sen när den kommit i blom!!

Så ikväll var man tillbaka här och matar, ger medicin, myser, ger dricka. Både jag&Shelly blir helt trötta.

Finns det förresten någon underbarare än min pojkvän, kolla in svaret jag fick när jag skrev sms att jag inte kunde komma och fika idag:

Älskling det är helt okej fan. Jag kommer ju på torsdag och då kan vi ta hand om henne tillsammans.Hehe kan köpa med mig kakor också och sådant som vi kan gotta oss med <3 Ta hand om henne okej, hoppas inte det är allvarligt, det ska nog bli bra ska du se. Kyss <3

Han ställer verkligen upp i vått och torrt, älskar dig hjärtat!!

911

Ja, nu var jag lite amerikaniserad, ellerhur? 112 heter det ju, men jag ville liksom göra det lite mer spännande :p

Igår blev Shelle akut sjuk igen. Hon har ju varit sjuk hela tiden, men igår vid åtta så kunde hon inte andas. Hon andades genom munnen, vilket marsvin aldrig gör. Jag fick panik, visste inte vad jag skulle göra! Vi tog nässpray, jag skakade henne lite nätt, gjorde henne varm.. Sen kom mamma på den briljanta idén med ångbad. Vi kokade vatten och hon fick stå bredvid grytan med en tidning över sig. Blev en liten bastu och det gillade hon. Det släppte lite, men vi satt och höll på med henne till tjugo över elva, då kunde hon andas lite genom näsan. Då var man sjukt trött. Hon sov med mig inatt igen, hon var så söt. Ibland när jag öppnade ögat så såg jag hennes nos i närbild :) Hon kröp verkligen upp i min famn, sov på min arm.

Idag mår hon lite bättre. Hon kan andas genom näsan, men är täpt. Jag har gett henne medicin och näringsersättning, plus att jag lyckats få i henne vatten. Det tråkiga är att det är min&Dilshads två-årsdag idag och vi kommer inte kunna fira den.. Om hon blir bättre ska jag köra ner till Malmö, för jag måste nämligen lämna tentan och då ska jag träffa hjärtat en stund iaf. Känns trist, det sker ju bara en gång per år... Vi kunde inte heller fira den dagen vi träffades för då var han i Irak och i lördags när vi skulle fira så var vi tvugna att åka hem. Aja, imorgon ska han komma till mig iaf och då kan vi nog ha det mys. Hoppas brorsan går hemifrån bara så vi kan ha singstarkväll :D Mycket roligare om man kan vara ensam ibland.

Thats all for now, hela livet är på paus känns det som, har suttit inne i huset sedan söndag.. förutom när jag åkte till veterinären i måndags. Ja, så kan det gå..


En gammal bild på mig&Shelle. Jävlar vilket mörkt hår jag har!

Longing..

Underbart. Vill utomlands igen. Åh, vår Greklandsresa var så jävla underbar. Bara hyra en scooter och åka omkring på ön och titta på allt. Inte många turister, överfint. Såå bäst :D Får väl se om det kommer fler resor..



  

Dagens fulaste

Idag tänkte jag testa något annorlunda. Jag tänkte publicera dagens fulaste plagg från Gina tricot. Plagg som jag aldrig hade kunnat ta på mig. Så istället för att visa kläder som jag gillar som alla andra, så visar jag dagens fulaste outfit :D





XoXo ;)

Haha har ni sett en sak? Kjolen och blusen har samma mönster i tyget som min blogg :D Fast jag har inget skimmer. Så, mönstret är fint till en blogg men inget annat :p Klart slut!

Amazing

Vad fan ska man blogga om idag? Grejjen är att just nu så pluggar jag bara och tar hand om Shelly, det är allt jag gör och allt jag tänker på. Matar, ger henne vatten, ger henne medicin, kramar henne, städar ordning i hennes låda osv. Typ var tionde minut gör jag något med henne :p

Men idag är det den 28 april och imorgon den 29. Ganska logiskt, men vet ni vilken dag det är imorgon?? För det är ingen vanlig dag...

Vår 2-årsdag :D Niiice. Den dagen vi blev tillsammans, även om det var outtalat, var helt underbar. Det var en underbar sval aprilkväll. Jag berättar mer imorgon :)

Idag blir det bara plugg, plugg, marsvin och mediciner. Ge mig mer kommentarer på nåt kul inlägg ni skrivit, så får jag kanske lite inspiration :)

Här får ni en fin låt :)


Seal-amazing

Tankar om nakenhet

Vad många kommentarer jag fått, såå roligt! Jag fick en kommentar av en strippa. Jag gick in och läste ett inlägg om hur hon ser på nakenhet. Jag måste nämligen lära mig att i mina starkaste åsikter låta motsatsen ta plats och lyssna på andra hur de ser på saken. Jag höll med henne och hädanefter tänker jag också se mitt kropp som ett fodral som ska visas upp och tittas på! Varför skämmas? Detta fick jag och jag lever bara en gång, så varsågoda att kolla på denna kakan ;)



.... trodde ni va :P Hehe. Nej, det är inget taskigt mot tjejen, kunde bara inte låta bli att jävlas lite. Trots att jag läste hennes inlägg grundligt så håller jag fortfarande inte med. Jag anser inte att kroppen är ett fodral som man kan visa upp hur som helst, men jag tror det beror på ens personlighet. Enligt mig är min kropp hemlig, bara min och de som får ser den har tur :) Hon tänkte så när det gällde hennes inre, kan förstå hennes resonemang där... Hon skrev att hon känner makt över killarna när hon står på scen och hon gillar att förföra de för att de ska springa och hämta ut mer pengar och ge henne och hon kan gå därifrån rik med kåta killars pengar. Jag hade aldrig velat ha kåta killars pengar, jag hade känt mig smutsig. Visst är det makt för henne att stå där och ha makt över alla dreglande killar, men jag vill inte vara ett objekt. Jag vill bli sedd för mitt inre, älskad för min personlighet och beundrad för mina åstadkommande. Men jag gillar att bli tittad på, jag känner mig snygg när jag blir inspanad. Kanske är det detsamma för henne, men bara att hon visar hela sin kropp. Men jag vill bli inspanad för att jag är snygg, inte för att jag har en kort klänning på mig. Jag vill inte att killar ska tänka att jag är "a piece of as" utan "en jävligt snygg tjej". See the difference? 

Jag brukar säga att sådana tjejer har lågt självförtroende och vill ha bekräftelse.. Men om man tänker så, är inte vi andra likadana? Vi sminkar oss och fixar håret för att känna oss snygga, för att få blickar, bekräftelse. Bara skillnaden att vi inte visar kroppen.

Jag vet inte faktiskt. Men kanske beror det på personligheten. Somliga säger att vi som inte vill visa vår kropp inte är stolta över den, det är sjukt att säga så. Jag hade kunnat visa den om det hade handlat om stolthet, det tror jag många hade kunnat. Många av de som viker ut sig är inte ens nöjda med sin kropp, varför skönhetsopererar de annars sig om och om igen? Nej, det ligger mer bakom, men jag har inte listat ut vad. Jag känner i alla fall att ett utvik eller att visa mig naken för främlingar skulle gjort att jag hade känt mig objektifierad, att jag inte var värd något annat än ett runk.

Vad tycker ni andra tjejer?


Stackars flickor

Shelly har nu varit hos veterinären. Vi fick samma veterinär som förra gången, vilket för övrigt bara var 3 veckor sedan. Min lilla flicka har verkligen oturen med sig.. Samtidigt turen att hon har klarat allt. Urinvägsinfektion, grå starr, slag i ögat, ögoninflammation och nu förkylning. Ni kanske tänker att förkylning är inte så farligt. Men när det gäller marsvin innebär det ofta döden.

Det sämsta Anna sa var att Lillan och Shelly inte får vara tillsammans förrän Shelly har ätit upp all antibiotika, vilket innebär 2 veckor! Stackars Lillan, hon är så ensam, hon ser så ledsen ut. Jag får försöka underhålla henne, har redan gett henne lite leksaker.. Nu får vi bara hoppas att Shelly överlever detta och att hennes kropp tar emot antibiotikan. Hon äter ju ej. Som sagt har jag gett henne barnmat och innan idag var hon så söt för då åt hon den frivilligt haha. Jag började filma för att visa er, haha here you go! Jag förkortade den lite, för den blev 3 minutas :p


Kanske inte frivilligt all the way...

Me dont care

Onödig kommentar, Jag bryr mig inte M! Jag bryr mig inte längre vad du sagt att du gjort eller inte gjort, jag bryr mig inte att du antagligen blånekar till allt. Fortsätt bara. Och jag bryr mig inte heller vad D väljer att tro på. I couldnt care less. Är så trött på er asså. Och lögner. Jag ville lägga alla kort på bordet, men ni ville inte så go on. Ni är borta nu, jag ska fortsätta mitt liv med människor som jag vill ha där i och ta hand om dem :) Från och med idag ligger allt bakom mig.

Så ni kan bara sluta skriva till mig, speciellt på bloggen, för det är rätt så omoget kan jag känna. Så run along.

Veterinären klockan ett, innan dess ska jag plugga på tentan.

Ha en fin måndag!

Nighty!

Godnatt sötisar!
Nu ska jag krypa ner och sova, med Shelly sovandes på golvet i en lekback som vi har inrett till rum hehe. Imorgon blir det till att missa den viktiga lektionen i skolan och åka med henne till veterinären istället. Jag hoppas hon får antibiotika och sen börjar må bra.

Jag har ont i magen. Förlåt för mina bloggar de senaste dagarna, har inte haft så mycket positivt att tänka på. Det hände väldigt mycket i mitt liv på väldigt kort tid. Men denna vecka är en ny vecka. Allt som kunde hända har i stort sett hänt den veckan som gått, så finns inte så mycket kvar nu. Möjligen att jag inte blev utsparkad från skolan eller hamnade på sjukhus *peppar peppar* :p Som mormor säger. Får ta och träffa henne snart igen :D


Mitt f på datorn har blivit trögt. F liksom, den bokstaven använder man la inte så mycket? Det är väl jag som svär mycket I guess (A).

Gossip girl innan ikväll! Åhhh varför? Varför varför? Ännu en gång lämnas Chuck där kärlekssugen. Åh han hade tänkt säga "I love you" så hittar han sin bästa vän hemma hos henne. I love Gossip girl!


Leighton Meester ♥

Modererad

Min blogg är nu modererad, det vill säga att jag måste godkänna kommentarerna innan andra ser dem. Detta är inte så kul, men det måste bli så eftersom det finns personer som skriver väldigt omogna saker. Eller låtsas de vara någon okänd som läser min blogg och håller med dem och skriver en massa elaka saker. Ja, kan förstå att ni måste hitta på personer som tycker så, för det finns nog ingen av mina läsare som håller med er. Även om, så bryr jag mig faktiskt inte. Jag vet vem som gör rätt och fel och de som tycker om mig håller med mig. Så nu kan ni sluta skriva kommentarer till min blogg, om ni vill mig något så kontakta mig via mail, men jag ser helst att ni två bara "run along" och slutar att tala till mig, skulle vara skönast så.

Såå, nu ska jag städa, sen ringa min älskling. Shelly mår lite bättre.. Får se hur det artar sig till ikväll. Stackars Lillan är helt ensam i buren nu, hon vill knappt äta. Stackarn!

Better of alone

Ni vill kanske veta förresten hur det gått med mina fd kompisar.. Jo, jag har äntligen beslutat att jag faktiskt hellre lever utan dem. Eller utan M rättare sagt. Hon hörde av sig och sa förlåt för allt och jag funderade uppriktigt sagt på att ge henne en andra chans. Jag är ingen långsint person, bara man säger förlåt så kan jag förlåta till en viss gräns. Men sedan sa hon att hon och D skulle snacka ut dem också och att hon vill vara vän med henne.

Då tänker jag såhär. Jag snackade skit om en person som jag inte gillade, som jag bara ville sluta umgås med. Men jag trodde att M tänkte likadant. Men att kommentera och skratta bakom ryggen är tydligen hennes melodi.. Om en tjej som hon sedan säger att hon VILL vara vän med. Vill jag vara vän med en sådan människa? En som utan problem eller utan samvete kan säga elaka saker om en människa och ändå betrakta den människan som en vän.

Det retade mig från början att de två stod mot mig, för jag blev förbannad över att jag fick all skit medan de kunde fortsätta vara vänner. Men just nu så tänker jag att jag tror inte de kan ha så vidare bra vänskap. Den ena är vän med en människa som hon vet snackat skit om henne och den andra är vän med en människa som hon snackat skit om varenda gång hon varit frånvarande. Jag ska vara lycklig att jag inte är med i det där. Jag vill från och med nu ha sanning i mitt liv, inga fler lögner.

Just nu har jag ingen att umgås med här förutom mina gamla killkompisar Peter&George, resten av mina vänner bor i Malmö. Men det rör mig inte i ryggen. Jag har min familj och dessutom ska jag flytta till Malmö snart. U know what they say....

Hellre ensam än i dåligt sällskap! 

Copenhagen och Shellita

Jaha då sitter man här i vardagsrummet och klockan är ett. Denna helg blev inte direkt så som planerat..
Vi kom i alla fall iväg igår och hade en skön dag på Tivoli! Lite blåsigt, men ändå soligt och skönt. Vi spelade några spel, jag vann oftast ;) Spelen e superkul, de borde dock haft fler.. Kändes som det var lite få. Sen gick vi runt, där är ju väldigt vackert. Jag åker inte karuseller så det gjorde vi ej. Vi hade en trevlig dag! När vi kom fram till Scandic i Lund sen så hörde mamma av sig och sa att Shelly var sjuk. Hon kunde inte andas så bra... Efter lite övervägande och när jag hörde att hon hade börjat äta lite så checkade vi in. Shelly har varit sjuk förr, hon brukar ju bli lite krasslig ibland. Det var mycket fint hotell, men inte så fint som i Tyskland på långa väägar :)

Vid tio när vi precis kommit hem från staden, där vi varit och ätit lite så ringde mamma och Shelly andades jättekonstigt. Det blev till att gå och prata med receptionen och han var så snäll att han lät oss slippa betala rummet. Först sa han 400, och vi gick med på det, sen sänkte han det till 350 och sen sa han att vi fick det. Vet inte om det var för att jag verkligen såg ledsen ut, men det var verkligen en snäll gärning. Vi packade snabbt ihop och körde direkt hem till mig. Jag var så sjukt orolig hela vägen... Trodde hon skulle dö i min famn sen när vi kom hem... Men jag höll mig vaken länge och gav henne friskluft och sprutade in vatten i munnen på henne. Nu har vi sprutat vatten med citron i, för c-vitaminens skull, har tagit nässpray och tvingat henne att äta lite persilja och spenat. Hon åt även lite gräs ímorse.. Hon sitter i en egen liten bur nu så hon inte ska smitta Lillan. Jag ska ta hand om henne, vill bara att hon ska bli frisk!!

Min pojkvän är så underbar. Han har verkligen ställt upp och tröstat mig och hämtat gräs och vatten och allt. Älskling, du vet att jag älskar dig så otroligt mycket..




   
 
Sjukt äckliga fiskar fanns där! Skräckblandad förtjusning :p

Godnatt!

Nu ska jag sova, är väldigt trött. Imorgon ska jag och älskling fira vår 2-årsdag. Ja, det är inte vår dag imorgon men vi ska fira den då :) Ska till Tivoli i Köpenhamn och sen sova på Scanic. Studenter har 60 % rabatt där, så vi passade på att göra något riktigt nice på vår dag :)

Nu ska jag sova..  vi hörs på söndag!!

Gynning!

Carolina Gynning är en helgó tjej och det har jag tyckt länge! Hon visar att man alltid kan ändra sig och att man ska stå för sin kvinnlighet och våga vara sexig utan att bry sig vad andra tycker. Sexig med stil! Vilket hon är, guud vad snygg hon är! Hon är ju en riktigt cool kvinna, vilket hon visade i den showen hon hade. I huvudet på Gynning hette den va? :) Även den där talkshowen hon hade med tre andra kvinnor, sen att hon tog ut sina implantat från brösten visade bara på att hon har mognat och kan känna sig fin utan konstgjordhet. Och nu är hon programledare för "Hjälp! Jag är med i en japansk gameshow", där hon är så jädra snygg.

Hon är verkligen bevis på att en kvinna kan vara sexig, snygg och samtidigt självständig och cool. Dock är jag emot utvikningar... Och i det senaste numret av café, som de gjorde reklam för här på blogg.se (hon var med där) så tyckte jag att hon tog lite väl lättklädda bilder. Jag vet inte... Jag tycker att tjejer som viker ut sig har rätt låg självrespekt, måste de ha uppskattning av hela Sverige för att känna sig sexiga? Men jag vet inte vad hennes anledning är, men jag trodde iaf bättre om henne.. Men å andra sidan är hon ju fin och hon kanske bara känner att hon vill visa det, vem vet..

Om jag någon gång fått ett erbjudande om något liknande så hade jag åtminstone aldrig sagt ja. Jag tycker att min kropp ska vara lite hemlig, den ska endast ses av utvalda :) Jag vill inte visa mig naken för hela Sverige liksom och jag känner inte att jag behöver den bekräftelsen. Jag tycker synd om de som behöver den, de som inte nöjer sig med att titta sig i spegeln och säga till sig själva att de är fina, utan behöver runkande tonårskillar som bevis. Örk. Det känns lite skabbigt... Att bli beundrad av den typ av killar som läser café eller Slitz är något jag likagärna kan ha som mista. Helst inte ha alls.


Bild tagen från hennes blogg.

Over and out ;)

Nu är'e helg!

Hellu vänner och ovänner!
Här sitter jag i soffan framför så ska det låta. Mor och far tittar, men jag kan inte låta bli att titta jag med hihi. Idag har jag varit i Malmö, Skånes pärla ;) Eller ja.. Den största pärlan i alla fall. Hon Lagelia sjunger bra. Om det stavas så.
Ja, som sagt. Malmö var det ja. Det var ju farlig brand där, rök som fan när vi kom med bussen. Sen hörde vi att man inte fick gå ut, jag blev orolig att jag skulle bli fast i skolan :O men det blev jag inte, den var hälsofarlig dock. Vi var 4 stycken på lektionen. Hehe kul. Sen kom en femte elev också.

Blev en fika med Linnsi sen på Waynes uteservering på gågatan, god kladdkaka! Och lite titt i affärer, hon köpte två fina långa Gina- linnen och jag var sååå nära att köpa ett 37:nde linne till min garderob men jag övervägde det haha. Nej, behöver inte fler! Det var iaf suuuperfint, men nej. Jag är stark! :p Det blev en supersöt blustunika iaf från Gina, ljusrosa! Sen en vit kofta från h&m. Behövde ju det som jag sa. Behövde storlek 34, men det var en fläck på den så fick ta en 36:a, men hon sa att den krymper lite, så hoppas det blir bra :)

Det var supertrevligt med Linnley ^^




Min kamera kan fortfarande inte registrera lila färg :p Men linnet är lila, lila is the shit!

Efter dejten blev Linn blev det en liiten stund med älskling. Eller ja, 1,5 timmar, men tiden sprang. Vi fikade lite, jag tog en cola bara hehe, sen kom jag på att jag ej ätit så vi gick direkt in på burger king och åt pommes. Hoppas ingen såg oss, vilka tjockisar! Det är alltid lika kul att vara med min älskling, ska ha superkul imorgon också!

Tjyss!!

Är det konstigt?

Är det konstigt att jag är så käär? Är det konstigt att jag pratar om honom 20/7? haha. Han är så söt. Han är den bästa pojkvännen man kan ha, ställer alltid upp, tröstar, kommer med fina ord så man mår mycket bättre. Du är min hjälte honey ♥

oh...my...fucking...god....................... om Catwalk!:
DUUU....jag ska lämna in en ansökan imorgon för dig angående om klädesmodell !!!! seriiiöööst....skojar du ? du har fan riktigt sexig kropp, passar i alla kläder och kan verkligen dina moves...seriöst gumman, du vet verkligen hur man får en att dregla över tangentbordet och hur tjejer ska bli avundsjuka !!! nästan så jag själv vill köpa sådana bara för att ha dom <3 du är verkligen riktigt braaaa !!!!!! älskar dig till 1001....käärlek <3

Eftersom han var i Irak när jag publicerade videon såg han den först igår. Det var den där jag visade mina kläder. Okej lite väl snäll e han nog, men jag tar ändå åt mig :D Om ni vill se den finns den under videobloggar-kategorin.

This is gonna be a good day!

Puh

Allt är kaos. Jag vet inte ut eller in.... Imorgon blir en bra dag i alla fall, då ska jag träffa Linnsi gumman och min älskling. Det ska nog bli fint väder också och vi ska ta en fika någonstans. Först skola förstås..

Nu ska jag tänka en massa och försöka plugga lite kanske. Det behövs. Vet inte ens om denna tentan kommer bli lyckad. Men jag är i alla fall nöjd med mitt C som jag fick på förra, för tydligen fick bara en person i klassen VG och då fick hon B. I den andra klassen, ni vet vi var ju med arbets... hmm vad hette dem? Arbetsvetarna innan och många av de hade fått IG. Ja, katastrofkurs hehe. När jag skrev katastrofkurs så råkade det bli katastrofkurd hahahaa. Det är väl min pojkvän då ;p Det hade bara varit en person på tentagenomgången haha. Lonely.. Måste ha ekat.

Ja, jag har fullt med tankar i mitt huvud. Vet inte alls vad jag ska tänka. Måste nog reda ut de där inne på nåt sätt. hur mycket kan man förlåta....


Vilken cirkus

Jag har i alla fall lagt alla korten på bordet nu och mailat Dess&Madu. Det jag blir förbannad på är att vi har alla varit lika dumma och ändå ska en få ta skiten. jag blir dessutom arg att de inte kan konfrontera mig öga mot öga istället för att leka bloggkrig av något slag.

Vad jag än sagt och vilka val jag än gjort så skämms jag inte över mig själv, för jag har inte lekt sandlådelek eller kallat någon ful eller något liknande. Som Jessie sa, det tillhör fyran. Vi gör alla fel val i livet, från och med nu ska jag alltid säga till vänner om jag tycker att de har gjort fel eller gjort mig ledsen, istället för att hålla det inne och berätta det för en tredje person. Det blir bara problem. Så nu ligger alla mina kort på bordet och hur jag än handlat kan jag har jag inget att skämmas över, bara saker att lära mig ifrån.

Tack för alla gulliga kommentarer jag fått, det har värmt :)

Jag älskar dig Dilshad. :)

Nu ska jag plugga på Ib Anderssons bok "den uppenbara verkligheten".. Passande namn!

Lågt livsvärde

Hehe er nivå e kul, men vet inte om jag kan sjunka såå lågt. Jag menar, åtminstone jag, är mer mogen än så.. Naw, att jag skulle skämmas för kommentarerna? Kan vara så att det är ni som inte är tillräckligt tekniska för att förstå att man bör trycka på uppdateringsknappen för att se de kommentarer man skickat... Ja, säg det.. Nej, med tanke på er ålder så är det nog verkligen inte jag som borde skämmas över det här Dess och Madu!


Ja mina kära läsare och Sara, såklart ni undrar vilka dessa low-lives är. Jo, det är mina såkallade kompisar. Före detta så kallade kompisar, kanske man bör understryka. Hmm om jag ser det som en förlust? Det är skönt att de visar vilka de verkligen är idag för en gångs skull (som jag har väntat, typ), så kan jag koncentrera mig på folk som verkligen är värda det istället. Att snacka skit genom bloggkommentarer är något som jag tror vi alla växt ifrån. A.. Förutom de då tydligen. Men om jag kan klara mig tre veckor utan Dilshad ska jag nog klara mig ett liv utan dem. Typ.


XoXo ;)

Singing that melody...

Vad dålig jag varit på att blogga.. Men ni vet.. Det har bara funnits en sak i min lilla skalle ;) Skärpning. Det har hänt andra saker förutom att jag varit med min älskling.

Exempel, igår fick jag 100:- av h&m för att jag handlat... för mycket!!!! Som ursäkt har jag att mamma faktiskt alltid brukar dra mitt kort när hon är där, vi drog alla julklappar som vi köpte där på mitt kort.. O sen har mormor också dragit det någon gång :p För 500 i månaden har jag inte råd att shoppa bort (A). I just h&m också. Aja, nu har jag i alla fall fått en liten bonus och sen har jag 300 i presenkort från i julas också, så idag blir det en titt och se om jag kan hitta något fint. Ett par byxor eller en klänning hade varit bra. Även en vit kofta behöver jag... Även om jag inte diggar vitt. Jag klär inte i det helt enkelt. Men man behöver vit kofta faktiskt.

Jag tror jag har smittat Dilshad med min förkylning hehe. Han sa att han inte mådde bra igår och han har inte skickat sms idag när han skulle ha jobbat... Så antar att han e sick. Sorry älskling, men du var så nära mig ju (A).

Mer.. Jo, Stinalee, bloggerskan, ska tydligen flytta till Malmö och ville ha lite nya vänner, träffas över en fika. Självklart skrev jag en kommentar till henne. Hade varit kalas och ta en fika med henne, hon verkar vara en helgó tjej och skriver mycket viktigt i sin blogg, vilket jag diggar. Vi får väl se om det är jag som får turen :)

Japp, nu är klockan halv tio på morgonen och jag ska ta en kopp kaffe och sedan börja med min tenta!

Love u guys!

Im in heaven

Hej alla. Min blogg har haft paus. Har varit vid molnen och svävat. Det var så himla skönt att vara i hans armar igen! Har typ suttit ovanpå varann dessa dagar, kramats hela tiden. åh.. Jag kan inte beskriva den kärlek jag har inom mig. Den har aldrig varit så stark och den har verkligen varit stark innan :) Jag vill aldrig släppa dig, vill alltid ha dig bredvid mig,.. Du är min bästa vän och det finns inget bättre för mig nu än att ha dig hemma igen. Du är min

Att vara utan dig till lördag älskling känns till och med för mycket. Jag är ditt klister ^^



Jag är inte den enda som är glad över att Dilshad är hemma hehe.

  



Lite smakprov av vår dag idag. Längtar till nästa gång... och nästa.. och nästa.. o nästa, o nästa, o nästa.

Kommentera mera!

Jag har en del läsare, men aldrig får jag några kommentarer och vet ni, jag tycker det är såå tråkigt!

Om man kollar de senaste inläggen så står det "kommentera!! (0)". Någon av er som läser min blogg borde ha något att säga. Jag skriver alltid kommentarer och jag ser att andra bloggare får kommentarer. Det kan ju inte vara så att det jag skriver inte intresserar er, för ni kommer ju uppenbarligen tillbaka dag efter dag.. Inte heller har jag enformiga ämnen, jag skriver ju om allt i princip. Både samhällsproblem till tjejproblem, till fester, musik, marsvin,dans, kläder och så vidare. Det är faktiskt ganska tråkigt att skriva inlägg efter inlägg och aldrig få kommentarer! Jag älskar att blogga och hade fortsatt även om jag bara haft 2-3 läsare, för jag älskar att skriva av mig... Men det känns ganska tråkigt att inte få feedback, för om ni hade skrivit när ni tyckte något var bra eller roligt, då hade jag vetat vad ni gillar att läsa om och hade kunnat skriva mer om det. Det finns ju alltid något att säga! Typ "Jaa, vad fint väder det var idag" "Gud, vilken fin tröja", "vad roligt att du tog upp det!" eller "nej, jag håller inte alls med". Och så vidare och så vidare.

Jag tänkte värma upp er med några klassiska åsiktsämnen, för att se om jag kan väcka frustrationen i er :p


Abort - För! Jag tycker det är en kvinnas val vad hon vill göra med sitt liv, och det är mitt val om jag vill ha barn eller ej. Ingen ska välja åt mig! Sådetså! Sen att jag hade haft väldigt svårt att göra det är en annan sak.. Och jag ser verkligen ner på personer som gör det flera gånger av lathet, om det nu finns sådana. Abort ska vara ett privelegium som man kan välja i nödfall!

Dödshjälp - För! Det är fortfarande mitt liv och jag väljer när jag vill dö. Om jag blir förlamad och får liggsår för att jag inte kan röra mig, eller cancer som tar över hela min kropp, får hjälp att andas genom en respirator... Låt mig dö! Det är det värsta straffet att inte få dö, kan jag tycka. Djur kan man hjälpa bort från lidande, så varför inte hjälpa människor? När det handlar om djur säger man att det är humanast att låta dem dö, men kan det inte vara så i människors fall?

Dödsstraff - emot! Lite kluven faktiskt. I vissa fall skulle det vara tillåtet, då människan är så sjuk i huvudet att det aldrig kan bli en fungerande samhällsperson.. Sådana som mördat flera personer utan anledning skulle få dö. Men av ren princip så tycker jag att dödsstraff ska man inte syssla med. Alla kan ändra sig. Man kan ha mördat av misstag, det kanske inte var meningen och då förtjänar man inte att dö. Man lever en gång, och att ha dödsstraff kan leda till att många dör som inte skulle ha gjort det.

Adoption för homosexuella - för. Sexuell läggning bestämmer inte hur god mor eller far du kommer bli. Det finns de föräldrar som aldrig skulle fått bli föräldrar och varför får då inte personer som verkligen vill bli det, få bli det. Det finns inget som säger att två pappor är sämre än en pappa och en mamma. Barn får kvinnor och män runt sig hela tiden, så att det inte finns ett av varje kön hemma är inget konstigt för ett barn som växer upp med det. Mobbning - snälla, feta barn blir mobbade, udda personligheter blir mobbade, barn med udda intressen blir mobbade. Alla kan bli mobbade. Isåfall skulle inte två fula personer få skaffa barn, för tänk om barnet skulle bli fult och bli mobbad? Nej, låt alla som vill, få ha barn! (sen hatar jag dåliga föräldrar!! hatar hatar!! de som inte tar på sina barn tillräckligt med kläder på vintern, röker dem i ansiktet, inte har ekonomin till att skaffa barn så barnen inte får leksaker eller kläder eller skolväska, föräldrar som inte lär barnen rätt eller fel... Jag kan fortsätta i evighet. Det behövs bra föräldrar, även om det skulle vara två mammor)

Att äta kött - fel. hihi fick ju lägga till den också. Om man kan klara sig på annat än döda djur, vilket vi verkligen kan och borde enligt många läkare(!) så finns det ingen som helst ursäkt att äta kött. Katter har inte riktigt lärt sig att de kan äta sallad istället höhö, men alla människor. Det finns ingen som helst ursäkt för att du dödar ett djur och äter det när det finns så många alternativ som innehåller protein. För protein är allt du behöver från kött. Och jag tycker inte riktigt det är värt att döda ett djur, ta ett liv, för att få i dig en sak som du kan få i dig på annat sätt.  Sök själva på wikipedia på sojaböna eller qourn, så ser ni att där står att det innehåller lika mycket proteiner!

Så, har jag gett er något vatten på kvarnen? En sak till kan jag drämma till med! Religion är något omodernt och förlegat och hela världen skulle vara underbar utan religion. Religion skapar påhittade skillnader som leder till krig, ovänskap, olycklig kärlek och död. Det finns andra saker som kan lysa upp livet, skaffa en hobby, dyrka en idol, börja på en sport. Religion förstör. Den enda religionen jag är för är buddhism.



Go ahead - jump me!

XoXO ;)


Gossip!

Ni vet att jag har en tradition att skriva om mitt veckonöje - Gossip girl. Finns det något bättre än att krypa upp i soffan med något gott att äta och veta att man har en timme med Gossip girl framför sig?

Höjdpunkten på söndagen! Dagens avsnitt var ju superspännande! Jag avskyr Miss Clark.. Eller vad hon heter haha, så heter hon inte ens. Miss Carr heter hon. Jag gillar henne inte. Ush, vilka intriger det blev där ett tag mellan Blair och Serena, Blair och Dan och Blair och de andra tjejerna. Stackars Blair, men hon verkar ha fått sig en tankeställare? Kanske kommer hon bli en bättre person? Hon har ju redan blivit en sjukt mycket bättre person än i början av serien, och bättre än hon är nu vill man inte ha henne. Lite intriger och elaka planer måste det finnas runt henne! Tillsammans med hennes kärleksfulla sida. Som vi alla vet, gillar jag ju inte moralänglar som Dan och Serena höhö.

Ahh! Jag höll på att hoppa upp och ner när Chuck gick hem till Blair.. Man såg på honom att han bara ville ha kärlek.. Åh så var hon inte hemma! Och vem var killen hon mötte i baren? Jag känner inte igen honom!! Carter? Var det han som var med i gänget, han som Chuck kände? Äh, hoppas hon dissar honom och går hem och hittar Chuck där och sen ska man se de i varandras armar...... But that's not gonna happen! No no, vad vore GG utan intriger och "neeej"-känslor?? Som one tree hill :p Sorry, men det programet verkar bli sämre och sämre haha. Där är ju alla som Dan&Serena, moralsnack hela tiden. Sorry Linn, tycker det har gått utför rejält för Oth.

Ska sova nu, men Sara, skönt att höra att du är lika pedant som jag ;)




XOXO ;)


Idag kommer honey!

Idag kommer min älskling hem!! :D Jippieee. Han är nu i Turkiet, sen bär det av till Denmark och seeen Sweden. Dessa veckor har gått hyfsat snabbt, men ändå så känns det så sjukt längesen han åkte. Har ju hunnit vara i London nästan en vecka, fira Madus födelsedag, börja på b-uppsatsen, ha biokväll o sova över med Linnsi, träffa Peet som jag ej träffat på aslänge, bowla med klassen, shoppa på entré med tjejerna, ha avslutning på dansen, plugga en massa och träffa Jessi också, min första bloggdate. Ja, mycket har hunnits med. Dessutom har jag skrivit 39 blogginlägg ;) haha. och läst säkert 5 gånger mer än så.

Men det var också mitt mål. Jag visste att jag måste planera in sjukt mycket saker för att inte känna mig ensam utan min älskling hehe. Jag känner mig så stolt över mig själv att jag klarat det så bra :D Det visar att jag faktiskt kan klara mig själv om jag måste, att jag inte är beroende av någon.. Men sen samtidigt har det ju inte varit så lätt alla dagar. Dagar då han knappt har hört av sig har verkligen känts piss ibland och det har funnits stunder då jag bara velat prata med min bästa vän.. Vissa stunder har jag också varit väldigt orolig för vad som kan hända, men trots allt detta så har jag ändå klarat det så sjukt mycket bättre än jag trodde. Jag har kanske känt sådär typ 15 procent av tiden.. Och det är ju inte mycket ^^

Ska i vart fall bli så himla underbart att få hem honom och prata om allt som hänt.. Inte samma sak att skriva några rader på mail.


Vi hos Peet på hans student i somras :) Fina älskling!

Imorgon får jag vara med honom, min älskade :D

Städtips!

Jag tror det var på grund av min blogg i natt som jag kände för att städa idag. Hela familjen städade, förutom brorsan som var på fest igår hehe. Först dammsög och dammtorkade mamma och pappa mitt rum hehe, seen så dammtorkade jag med ajax, städade min låda där jag har mitt smink, dammtorkade och dammsög upp hårstråna (samlas en hel del där nere!) och slängde lite gammalt smink och hårsnoddar som inte går att använda. Nu är det rent och fint, kanske ser stökigt ut, men det är bara för att jag har så mycket grejjor ju!




De här behållarna är från Ikea och jag tycker de är superbra. Titta där uppe i vänstra hörnet, sån ordning man får på sina örhängen.. Sen använder jag iofs mest stora örhängen, men de har jag bredvid i det stora facket, som ni ser.

Jag har länge tyckt det varit jobbigt för mina kläder har luktat typ innestängt, för det är så trångt i min garderob. Så idag torkade jag av garderoben med Ajax och sen klippte jag en tygbit från ett lakan vi inte använder, cirka 20 cm kanske, som en näsduk. Så sprayade jag den med min parfym och hängde in den i garderoben. Mamma har hört att det ska funka jättebra så kläderna ska lukta lite parfymdoft. Hoppas :)

Så nu är mitt rum tiptop, dammfritt, rent och ordningsamt, nuu trivs man ;)


"Här är rent!"
Shelly hjälper till att städa bakom soptunnan :p

Discusting.

I egoinas blogg hittade jag något äckligt. Bilder på deras stökiga hem. Jag måste säga att jag tycker sånt är sjukt äckligt.. Så mycket skit som där bildas, har ni aldrig sett Rent hus? Bara tanken av hur många bakterier och sånt som göms i den röran . i-s-h!!

J
ag är väldigt pedant av mig. I mitt rum ska det alltid vara städat. Jag kan knappt lägga mig om där ser för stökigt ut på byrån, var sak har sin plats och diskbänken måste vara fri från fläckar och smulor alltid! Jag är glad att jag är pedant, det innebär att jag kommer ha ett rent och fint hem :) Men en inneboende hade kanske tyckt det var jobbigt. Typ ibland när Dilshad har sovit över och jag inte har kunnat komma till sängen och lagt mig för jag varit tvungen att plocka undan lite först, då blir han lite irriterad på mig :p


Är ni pedanta?

Godnatt!
Imorgon när jag somnar så kommer jag veta att älskling kommer finnas där när jag vaknar :) Vid denna tid imorgon är han hemma :D Så sjukt jäkla underbart ♥

Mormor :)

Nu är vi hemma från mormor, där vi tillbringat kvällen. Hon fyller 69 på måndag, så idag firade vi. Det var trevligt, men en del kan inte hantera sprit. Inte för att det var några skandaler hehe, men överförfriskade personer. Jag tycker inte om alkohol eller supande. Jag tycker om att ta en drink eller en cider, det är väldigt gott.

Men jag dricker bara för att det är gott och jag dricker aldrig så att jag blir full, slöddrig eller säger pinsamma saker. Det är bara inte jag. Jag har väldigt svårt för folk som dricker så de skämmer ut sig... Igår på bussen också så var det några i min brorsas ålder (19) som hoppade på på hållplatsen innan jag skulle av. De var fulla och allmänt jobbiga.. Nej, det är inget för mig och jag tycker det finns en övre åldersgräns för när det är okej. Gränsen för att bli redlöst/pinsamt full går vid 18 om du frågar. mig. och eftersom detta är min blogg så frågar jag mig ;)

No no till supande för min del.

Dock så var början av kvällen mycket trevlig, fick god mat och hade kul med Jennie (kusinen), mormor och den andra släkten.  Innan idag bara pluggade jag.. Var rätt nere ett tag för jag trodde Dilshad skulle stanna kvar några dagar till där borta, men sen när jag väl fick tag i honom så kunde jag lugna mig för han ska hem imorgon. Livet är inte alltid en dans på rosor... Eller jo, det kanske det är.. Men ibland trampar man rätt så rejält på taggarna.. jag tror i alla fall på att allt som händer oss, alla motgångar vi har kan vi stå emot, för vi älskar varann så sjukt mycket och det är bara så det ska vara :)



Kvällens outfit. Lite suddig bild men den fina blusen är från h&m, älskar den faktiskt. Köpte den förra året men har ej använt den hehe. Dåligt av mig!

Hur snabb är du?

                        Speed test


Mycket roligt test :D haha.


Bowling :)

Hej alla!!
Hoppas ni haft en bra fredag!

Jag träffade Elmi och Caroline i Värnhem i Malmö klockan halv fyra. Vi tog en promenad in till stan och jag fick tag i boken som jag ska ha till denna kurs!! 300 kronor, it hurts! Slog oss ner på Waynes café, som ligger längs gågatan, hade hela källaren för oss själva. Satt i varsin soffa :p Jag åt kladdkaka, väldigt gott. Planerade vår b-uppsats och allt gick skitbra. Vi har kommit jättelångt redan idag. Vi var såå förvånade när vi gick därifrån hehe. Det vi ska göra är att vi ska undersöka åsikterna om Rosengård bland Malmös gymnasieungdomar. Ska planera mer nästa gång, men blir typ 300 pers kanske att fråga.. Det är ju mycket arbete runt det, att välja bra metod, urval - varför väljer vi som vi gör och inte på något annat sätt? med mera.

Vid 18-tiden tog vi bussen mot Värnhem igen och träffade de andra från klassen utanför Big bowl. När vi kom ner till bowlingen (alltså big bowl ligger i en källare, för er som inte varit där. superfint är det) så stötte jag på en gammal vän, Florent :D Åhh det var så jävla kul. Har ej träffat honom på typ... mer än två år. Kanske tre!? O ändå kändes det som igår... Det är min f.d. bästa killkompis bästa kompis. Jag tror fan vi träffades sist när vi firade våran kompis födelsedag, i juni 2006. haha, sjukt. Det var en väldigt rolig dag den dagen. Grillade på stranden i bo01, fast det var rätt kallt då så där var inget folk. Tog en massa foton och de råkade placera engångsgrillen på en filt så det blev hål haha. Ritktigt roligt... Men men, vänskap kan inte vara för evigt..  Haha vi blev verkligen förvånade över att se varann i alla fall och snackade lite innan jag gick för att bowla.

Bowlingen var rolig :D Superbra klass har jag ♥


Marthe, jag och Iris spelade på samma bana!


Jag&Elmi på varsin bana


Iris, som var på samma bana som mig och gravida Linda som inte kunde
vara med och bowla, men tittade på.


Edin&Carro


Norska Marthe (älskar hennes dialekt) och jag.

Fredag idag

Den uppenbara verkligheten heter den bok som jag ska börja läsa nu. Solen skiner utanför fönstret, jag sitter vid köksbordet och luktar bär (bodybutter) och nytvättad tröja. Ska tvätta håret, sen ska jag börja plugga. Ska planera inför tentan som vi ska lämna in om två veckor. Kom på att jag får komma rätt långt i helgen eftersom jag inte kommer kunna plugga sen alls mycket!! Så det blir plugg plugg plugg både imorgon och på söndag!

Måste hitta den andra boken idag.. annars vet jag inte vad jag gör.

Är så sugen på att hitta lägenhet nu! Men det har inte kommit upp någon bra än på hemsidan. Berättar mer när jag har sökt! I augusti ska jag flytta, vi får hålla tummarna!

Ha nu en bra dag så hörs vi sen, då kommer förhoppningsvis lite bilder från bowlingen!

Här bjuder jag på en film som Linn filmade när vi var på Enriques konsert i november 2008.


Bikt

Stinalee hade bikt i sin blogg. Jag var tvungen att läsa igenom alla bikter som läsarna skickat in... Ush, vad dåligt unga tjejer mår. Många i tonåren med viktkomplex. Hemskt! Men har själv varit där... Inte vad gäller vikten, men bröst ex. När jag var 15-17. Som tur är så brukar det bli bättre för de flesta tror jag. Jag är helnöjd idag. Visst, jag hade inte tackat nej till lite lite större storlek, men det hade bara varit ett plus i kanten :D Jag känner mig görsnygg ;) Så jag hoppas att alla unga tjejer kommer på bättre tankar snart. Håller tummarna. Så tråkigt att tjejer ska må sådär.

Sen otrohet. Ja, kanske 30-40 procent av alla inlägg handlade om "jag har varit otrogen". Det kvittar vad de säger, om man är otrogen så älskar man inte sin partner. Man kanske tror att man älskar honom, för att man har det bra och man är rädd för att bli ensam. Men om han gav allt du ville ha, varför skulle du varit otrogen då? Helt ärligt så är det fan min värsta mardröm att min pojkvän skulle varit otrogen. Jag skulle sjunkit till botten alltså. Helt ärligt. Till botten. Jag har kämpat sedan början med att lita på honom, så om han hade gjort det hade jag nog aldrig kunnat lita på någon igen..  Jag bara hoppas det aldrig kommer ske, för det är så jävla hemskt. Och jag kommer aldrig vara det, aldrig aldrig någonsin.

Ush, så hemskt med alla som är otrogna. Typ efter 3-4 år eller till och med mer. En flört sådär i början är mer förståeligt, för då har man kanske inte insett att han/hon är den rätta. Det hade varit mer förståeligt för min del. Men efter man sagt att man älskar varann och blivit bästa vänner? nej, det finns ingen ursäkt.

Lycka till alla som läser detta och har problem i någon form. Hoppas allt löser sig för er!

Karlssons klister

Nu ska jag skriva ett litet debattinlägg. Det handlar om par som är som
k-l-i-s-t-e-r. Så som Karlssons klister, det som pippi gick på väggen med. :p

Jag&Dilshad har samma värdering när det gäller förhållande. Man ska aldrig, aldrig, glömma bort sina vänner eller sitt liv för sin partner. Kan vara så att vännerna inte är värda att prioritera, men det finns andra saker, såsom familj eller hobbys att prioritera! Redan en av de första gångerna vi chattade så sa han att han inte ville ha flickvän, för man glömmer sina vänner. Men då sa jag att det inte behöver bli så! Man har ett val. Och det har inte heller blivit så för vår del. Nu träffas vi inte så mycket, men jag tror heller aldrig att det kommer att bli så, även när vi kommer bo nämre varann. Vi kommer nog alltid att prioritera att vara med vänner och jag är väldigt glad att jag&han har samma åsikt om den saken.

Tofflar som är mer med sin kille än vänner är något jag stör mig på. Eller som gör roliga saker med killen/tjejen men inte med vännerna. Vänner är ju inte heller utfyllnad, utan man ska även göra roliga saker med dem utan sin kille. Inte som "nee nu får jag nog ta en fika med dem, så de inte känner sig bortglömda". Att göra roliga saker med sina vänner är också för ens egen skull, tror det är bra för självkänslan att kunna berätta om det roliga man gjorde med vännerna för sin kille/tjej.

Aja. Det är såhär att en tjej i min klass börjar få mig att bli orolig. Hennes skolarbete har fått lida för att hon inte har tid för att hon bor ihop med honom. Man sitter väl inte ovanpå varann hela tiden? Hon har själv sagt alltså att hon inte hunnit med att läsa för att hon har kille. Det låter inte sunt. Han har dessutom lägenhet i samma hus som henne, så att de är med varann 24/7 känns irrelevant. Imorgon skulle vi ses för att göra skolarbete, då ville hon tvunget veta om vi skulle ses halv fyra eller fyra... Och jag blev irriterad när Elmi frågade mig att hon måste veta dagen innan. Hon bor liksom precis där vi ska ses. Hon har ju hela dagen på sig att göra annat, tänkte jag. Vad kan det vara som hon inte kan göra INNAN dess. En halvtimme hit eller dit. Han märkte att jag blev irriterad och sa att hon hade sagt att hon skulle vara med sin kille. Varpå han hade svarat "du kan vara med honom hela kvällen, hela dagen innan vi ses, hela helgen".

Jag förstår det inte alls. Det låter som ett farligt förhållande. Anledningen att jag skriver det är för att veta om ni också tycker det låter farligt... och dels för att jag vill få ur det ur mig. Som sagt är klisterpar något som kan irritera mig grymt mycket. Man överlever utan varann. Det känns dessutom som ett hån att jag inte har träffat min pojkvän på tre veckor och hon måste veta vilken halvtimme vi ska ses för att hon ska vara med sin, som hon bor ihop med.

ja, man kan vara glad att man är sund. Genom att skriva detta inlägg insåg jag också att jag faktiskt bör uppmuntra min pojkvän mer när han ska göra saker med vännerna. Ibland när de ska göra alltför roliga saker blir jag avundsjuk... kanske för att han ska ha roligare med andra än med mig. Men det är ju bara löjligt att tänka så, för man har ju alltid roligast med varann, sålänge man är kär :) Sen kanske denna resan har fått mig att inse verkligheten. Jag har varit tvungen att vänja mig vid att han har upplevt, sett och gjort massa saker utan mig och han har haft skitroligt, utan mig. Vääldigt svårt att höra i början, men jag har lärt mig något. Om han fortfarande vill vara med mig nu, efter tre veckors äventyr, då är jag ganska övertygad om att han kommer vilja vara med mig efter en heldag med polaren på världens häftigaste ställe. Det gäller att lära sig att klara sig själv... Viktiga insikter :)

Ellerhur facebook.

Haha jag har på något sätt och tidpunkt blivit med i en "most good-looking person contest" på facebook. Från början tyckte jag det var kul när de skrev att jag fått nya poäng, men jag har börjat ana ugglor i mossen.....

 

Peter, Jeff och Jason, som hämtade ur en typisk amerikansk reklam. Wow de är kära i miiig :D Lilla mig, hur kunde de hitta just MIG på facebook???


:p

Bloggdate :)

Idag hade jag min första bloggdejt. Med Jessie. Efter skolan åkte jag till Helsingborg och träffade henne. Tog en fika på ett 60-tals café. Minns ej namnet. Kan ha varit Bettys eller nåt sånt :p Delade en browniebit. Asstor!! Det var jättetrevligt och Jessie är en riktigt go, glá och sööt tjej. O vild haha :D Eller hur var det :p Jättetrevligt!





Hoppas det blir fler träffar! Tiden sprang iväg och sen skulle jag åka hem. Så sjukt jävla segt. Jag åkte därifrån 16.30, var i Kristianstad klockan 18.05, tog bussen till denna gudsförglömda håla 18.20 och var hemma kvart i sju. Två timmar och en kvart!! Sacre! Var hungrig som ett svin och lagade Dolmiosås med quorn, bönor (gröna bönor, haricot verts som det heter med ett finare ord!) och hade färsk pasta till. När jag ätit upp sa mamma att det såg ut som när jag var fem och hade ätit pasta haha. Kan nog hålla med.

Hade fått bilder från fujifilm. Bilder från London och en annan bild som jag ska överraska hjärtat med :)

Jag vet inte vad som hänt med folk, känns som att alla är så sjukt jävla trevliga mot mig. Det började i London, där många snackade med mig&Madu, sen har det fortsatt. Folk har pratat med mig. *wow* haha, nej men seriöst. Idag tex. när jag åkte hem så satte jag mig bredvid en kille. Efter halva resan så frågade han mig om han snarkade haha och jag sa nej... sen frågade han var vi var och jag svarade på det och lite sånt. Sen när han skulle gå av så sa han "Här ska jag gå av. Ha det så bra!!" helt glad. Är det jag och mitt nya glada jag som får folk att prata med mig eller är det solen?? Ni vet, jag och solen brukar ha samma effekt :p haha. Ja, jag tror också det.. Det måste ju vara jag helt enkelt :)

Sara!

Sara jag tänkte precis skriva ett inlägg om dig, så skickar du kommentar. Sara, har du tagit bort din blogg? Du kan inte göra så mot mig! Det står att den inte kan hittas. 404 not found. 911 not found ska det stå :p

Sara du måste ha en blogg, annars försmäcktar jag :D

Svara!


;)

Dancing queen.

Jättekul avslutning på dansen :) Lyckades inte få till min sjal så bra som jag fick här hemma, men men. Den andra gruppen hade assnygga utstyrslar, vill också ha :D Tur att jag har min fina kjol iaf, men vill gärna ha en lila kanske, eller röd. Jag ska lätt fortsätta dansa någon gång. Men kommer inte bli lika kul utan hon, läraren. Så hemskt att jag ej kan hennes namn, men jag glömmer lätt namn om jag bara hör det en gång.

Aja. Vår uppvisning blev skitbra och sen visade den andra gruppen upp några danser. Det var två äldre kvinnor i kanske 60-årsåldern från den gruppen, som också dansade. Lätt att jag vill bli sån :D haha. Och när vår lärare dansade så hämtade hon upp mig att dansa med henne :D Vi hade en käpp mellan våra magar, så skulle den hållas kvar där medan vi dansade. Suuperkul! Jag diggar henne ♥ Den här tiden på dansen har gett mig så sjukt mkt. Jag har blivit gladare, fått bättre självförtroende och dansar hela tiden när jag går hemma. Typ om jag ska gå ner för trappan, så märker jag att mina händer dansar haha. Nej, underbar människa är hon!

Niiice. Här ser ni en bild på oss med henne (hon står mellan mig&Madu) och sen en annan tjej från vår grupp. Sen jag&madu :)

 

4 dagar till min bästa vän kommer hem. Me love u honey!

Imorgon blir en lång och rolig dag, hörs imorgonkväll ;)

voff voff voff

Detta eviga skällande!! Grannens hund står i hundkojan och skäller o skäller o skäller! Varför jag lyssnar? Jo, för att mina flickor är på altanen och jag har dörren öppen och måste se dem och höra dem :p Inte för att de säger så mycket, men ooom de skulle skrika till så ska jag vara där som blixten ;)

Förgrömmade hundar.  Vet ni vänner? Jag fick C på tentan!! Och jag är väldigt nöjd. Haha, jaa jag vet. Jag som var en A-girl, men ni vet.. Nivån flyttas upp ju. Och denna tenta var riktigt svår! C är ändå snäppet efter VG så klart jag är nöjd! Det finns a, b (VG) -- c, d, e (G) och sen F (IG). Yeahhh C i great :D

Nu ska jag snart köra till Madu, och träna lite. Vi ska ju ha uppvisning idag för fortsättningsgruppen. Jag hade fan problem med att hitta något glittrigt. Läraren sa att vi skulle klä oss glittrigt, men jag gjorde en egen version av oriental, med hjälp av en stor sjal jag har. Bara titta vilken äkta orientaldansare jag e ;)



SÅ het :D haha. Nu ska jag städa buren och sånt innan jag ska åka.

Puss på er, hörs ikväll!

Godnatt älskling...


Jag saknar min älskling så himla mycket vänner. På dagarna går det an, men det kommer tillfällen då jag bara vill kunna ta luren och ringa honom, känna hans armar runt mig, känna hans doft, höra hans röst. Har inte hört hans röst på 8 dagar nu.. Jag vill bara ha hem honom... tre veckor låter kanske inte så lång tid, men när man är kär så känns det som en evighet. vi är liksom ett. Själsfränder. vi berättar om varenda millimeter av varje dag till varann. Då är 3 veckor sjukt lång tid, speciellt om man bara mailar typ 2 korta mail per dag.
 
Jag saknar honom sjukt mycket och jag är orolig. för allt i princip. och jag tycker inte det känns kul att jag inte är en endaste liten del av det liv han lever där borta, jag finns inte.

Även om han bara skulle vara borta i tre veckor så är han ändå trots allt på ett ställe som är väldigt långt borta från det liv som vi lever.. på många sätt.. och det kanske är det som skrämmer mig. Vet inte.

jag ska bara hålla humöret uppe i 5 dagar till, sen är han hemma. jag är rädd.. jag är rädd för att jag ska få veta nåt som sårar mig när han kommer hem. mkt kan hända så långt bort.. jag är rädd att nåt ska förstöra för oss.. och den rädslan är så sjukt äcklig.




Im born a leader!

Jag gjorde ett quiz på facebook (ja, jag har också ramlat i fällan!!) angående vilken personlighet jag är. Eller hur jag är som person tror jag det var. Detta blev mitt resultat:

Du är född ledare. Du har oftast rätt och säger det också. Om någonting ska bli gjort så får du göra det själv. Du är positiv och social. Du vill ha resultat i det du gör. Du är tävlingsinriktad och älskar att vinna...i allt Dina svagheter är att du är lite för egocentrisk...lär dig att ta hänsyn till andra mera. Ibland så kan det vara bra för dig att slappna av och inte stirra dig blind på prestation. Fråga gärna hur andra mår innan du berättar om det som intresserar dig.

Detta är nog ungefär jag... Hmm.. Nej, jag är nog lite mer ödmjuk än så! haha. Men jag är en sån som alltid vill ha rätt, som vill ha bra resultat och som gillar att göra saker my way. Jag gör de själv också om det ska bli gjort... Men delarna om att jag typ kör över andra och att jag inte frågar hur andra mår, tror jag inte på. Jag tycker jag frågar andra väldigt mkt om hur de mår. Social... Hmm. Ja, visst är jag social på så sätt att jag gärna pratar med nytt folk, jag blir superglad av det! Men sådana där stela tillställningar och kallprat är inte alls min grejj. Gillar inte sociala sammanhang då jag vet att människor pratar med mig av artighet och inte av vilja. Fråga hur jag mår, hur det går i skolan, vad jag pluggar om du verkligen är intresserad. Var tyst annars :p

Men men, kära vänner. Här fick ni det svart på vitt... Sofie har alltid rätt. Vad var det jag sa??

Pappas B-day!

Idag är ingen vanlig dag, för idag är pappas födelsedag, hurra hurra hurra!! Gav honom nyss presenten, ett par badbyxor, men tyvärr var de för stora. Too bad!! Innan ikväll åt vi middag på en italienskinspirerad restaurang i K-stad. Mycket gott. Jag tog fiskgryta och fick potatismos till. Här är maten och några bilder på oss hehe, ska tas med en nypa salt :p Lägg märke till mammas mat till höger. Liknar det inte ett par feta läppar och två ögon haha. ps, jag fick en hel gryta med mat, så det där på tallriken är inte allt!

  


Dagen har varit bra innan också :) Gick runt i Lund och letade efter böckerna vi ska ha, men utan resultat. Jo, vi fick resultatet att böckerna inte fanns.... aa hatar detta! I skolan var det roligt. Vi analyserade och tolkade texter, tycker det är superkul. Men som vi vet så är jag en analyserande person. Ska alltid analysera beteende, saker som folk säger, saker jag läser, hör med mera. Kan bli en nackdel ibland, typ att man överanalyserar något som inte alls betyder så som man tror. hehe. Aja, men rolig lektion iaf. Och planerade lite inför b-uppsatsen som ska in i slutet av maj. Som jag hädanefter kommer kalla både b-uppsats och projektarbete, då det är både och. På fredag ska vi ta en fika och börja planera allting. Vi ska skriva om rosengård, men har inte bestämt ämne helt. Även handledaren är klar, Tobias, väldigt bra tycker vi! Jag kommer ha svårt att komma överrens med Elmi känner jag. Vi har så olika åsikter om allting. Jag lovar. Allt man kan ha åsikter om har vi olika. Kommer säkert blir problem både med ämnet, val av metod, hur vi ska arbeta med mera, med mera. Upp till bevis!

Ha det bra sötisar! Såhär såg jag ut idag, korall är en fin färg!



Hahaha jag vet att jag räcker ut tungan, men det var det finaste fotot jag hade! haha.  Som vanligt kan jag inte ta från tå till topp, vilket är VÄLDIGT störigt, men de jeansen är iaf slimmade. Jag måste göra värsta hemmagjorda stativet i form av ljushållare, servetter, högtalare, ja allt som kan vara till hjälp för att få fanskapet att stå upp!! Nån som har nåt tips?


Cafékultur

Idag i Kristianstadsbladet stod det om cafékulturen i Kristianstad. Den nya umgängestypen. Ja minnsan. Men är detta bara i K.stad??

Om jag är i stan så måste jag fika. Och om jag säger till en kompis att vi ses i stan, menar jag att vi ska fika, och det är inga frågetecken. De fattar det :D Man kan typ knappt ses och bara gå på stan, det krävs en fika, för att kunna snacka ordentligt. Om man har problem så kan man säga det på caféet, inte mellan affärerna liksom. Om man ska fråga nåt viktigt eller bara skvallra om något, cafe is the shit.

I k-stad har vi en massa café. Vi har 6 café i centrum med egenbakade kakor och två cafén med fabrikstillverkade. Folk går dit ändå, men mest för caféets skull. Alla har liksom sitt favoritcafé. Jag går till Fenix för att det är sjukt mysigt, ombonat, avslappnande miljö, världens godaste cappucino, goda kakor och världens trevligaste ägare. Lagom stort också, man sitter inte ovanpå varann. Dessutom är alla våra cafén privata, inte stora kedjor.

I Malmö suger caféutbudet!! Det finns espressohouse efter espressohouse och Waynes coffe. Inte ens egna kakor, dessutom svindyrt, dessutom sitter man astrångt och kan inte direkt snacka privat. Jag tycker det speciella med café ska vara att de ska ha sin egen prägel. Jag vet typ ett enda privat café i Malmö centrum, det där gammeldagsa som också är svindyrt.

Nej, Kristianstad är verkligen en bra stad när det gäller att fika! Men är det bara i denna stad som fikakulturen vuxit? Svara alla ni från andra städer!


Regel eller undantag?

I Hes just not that into you kommer de fram till att det alla tjejer trånar efter, den sanna kärleken, är sällsynt. Att hitta den är snarare undantag än regel. Kvinnor går omkring och tror att de är misslyckade för att de inte hittar den sanna kärleken.. men de är regeln och de som hittar den är undantaget.

Ikväll filosoferade jag. Jag kom fram till något som är väldigt insiktsfullt. Den sanna vänskapen. Myten om den sanna vänskapen. Den vänskapen man ser på Sex and the city, Gossip girl, Systrar i jeans, Vänner, U name it! Det är den utopiska vänskapen. De som älskar varann i nöd och lust, aldrig dömer, aldrig snackar skit bakom din rygg, aldrig sviker för att de ska vara med pojkvännen eller hittar något annat som är viktigare än du. De som alltid tröstar och de du känner dig trygg med. Hur många har sådana vänner? Räck upp en hand!

Did'nt think so... Jag har alltså kommit fram till att de flesta som jag känner letar efter denna vänskap. De har blivit svikna av de vänner de trodde var vänner, de har gett upp hoppet, är ensamma, vågar inte släppa in människor och så vidare. De är regeln. Människor som de i the sex and the city eller vänner, är undantagen.

Det finns garanterat fler människor som söker efter den äkta vänskapen, som blivit svikna eller som har vänner som inte får de att må bra än de som har det tvärtom. Men alla de utan vänner tror säkert det är något fel på dem! men så många kan det inte vara fel på?

Äkta kärlek och äkta vänskap är undantag, grattis alla ni undantag :)


"så som det alltid varit"

Nu har jag träffat min gamla vän :D Superkul! George var också med, hans bror. Vi åkte till stan och jag&Peet tog en fika på Burger king medan George tränade, sen åkte vi hem till dem och tittade på en mycket bra film. Zeitgeist hette den, en kritisk dokumentär skulle man kunna säga, som granskar kristendomen och 11 september bland annat. Jag är inte kristen eller religiös, men nog har jag alltid tänkt att det finns någon sanning bakom bibeln. Enligt denna film så fanns det flera gudar inom den egyptiska tron som hade sjukt lik historia som Jesus, fast mkt tidigare. Bland annat finns det en rad hjältar som föddes av en oskuld den 25 december, uträttade mirakel i olika former, fick gåvor av tre män, en stjärna inblandat, korsfästes och återuppstod tre dagar senare. Helt sjukt. Sen finns det liknande berättelser om ex. Moses och Noa, fast de heter andra saker. De jämförde kristendomen med tron på solen och stjärntecken och väldigt mkt från kristendomen kunde kopplas till stjärnorna. Iaf, om ni vill se den så sök på google videos tror jag. Handlade ju också om 11 sept, men svårt att förstå allt. Jag har Fahrenhet 9/11 här hemma som jag ska se istället! Har ej sett den än..

När jag skulle tala om detta med mor när jag kom hem så blev det diskussion. Hon är en sån som tror på allt som det alltid varit och granskar inte. Jag däremot, vill i stort sett alltid granska och förhålla mig kritiskt till samhällsfrågor. "Så som det alltid varit" är INTE Sofies grejj :p Så vi hamnar ofta i dispyt kan jag säga. Man kan inte prata om världsfrågor med henne överhuvudtaget. Både jag och brodern är intresserade av sådana saker, men hon börjar istället prata om köttfärs eller trafiken, typ. Förra veckan vid middagsbordet började jag&Henrik prata om vapenindustrin och Sverige, men hon började prata om maten eller någt liknande. Väldigt irriterande tycker jag, att inte intressera sig för den värld man lever i! Att bara följa strömmen, göra som man alltid gjort, utan att reflektera för fem öre. Är det den nya generationen som tänker efter? One can allways hope. Isåfall kommer världen bli lite bättre om 20 år! Jag menar, vi unga blir vegetarianer, vi blir medlem på djurens rätt, protesterar, demonstrerar när något är fel. Vi ställer krav och köper ekologiskt. Vi verkar ta vårt ansvar och det är det som är det viktiga. Inte bara tänka på köttfärs!

herregud.

((I had too!! )) Väldigt trevligt att träffa Peet&George igen!! Får se när det blir nästa gång...

Nu ska jag sova, imorgon är det skola :)


Jag&George på hans student år 2007!
Jag&Peet innan vi åkte till hans skola ^^

Hej&hopp

Här sitter jag på en köksstol och väntar på att tiden ska gå. Är ombytt och klar... solen skiner, Im ready to go :D Idag blev det svarta leggins och ett långt korallfärgat linne från Gina tricot. Målade tånaglarna med ett nytt nagellack, det var skitfint!! Ska visa er!

 

Har nyss haft naglarna lila, så ibland känns det tjusigt med mer diskret, ljusrosa är superfint!!



Hoppas allt är bra med er idag!

Skönhet

Jag blev inspirerad att skriva efter att jag läst kenzas inlägg om att vara nöjd med sig själv.

Jag har aldrig varit typen som kallar andra ful. Kanske för att jag själv hade lite problem i högstadiet och därför vet hur det känns med hårda ord? Jag har faktiskt ingen aning om vilka typer av människor som kallar andra människor för elaka saker och vill trycka ner. Min erfarenhet är olik. Ibland kan det vara den populärste killen/tjejen i skolan och ibland en som själv inte är så omtyckt. Handlar det om människor som mår dåligt över sig själv? Nej, att kalla någon ful är inte min grejj. Jag skulle aldrig kalla någon ful, för jag tycker inte det, till utseende, finns fula människor. Det finns mer eller mindre vackra, men jag tycker att insidan speglar utsidan. Nej, detta är inte bara bullshit. De som känner mig vet att jag aldrig kallar någon ful.

De personerna som jag tycker är fula är människor som är elaka och samtidigt inte så vackra. Om man varken har insida eller utsida som är vacker - ja, då är man ful för mig. Att skratta åt någons stil eller kläder, frisyr, på ett elakt sätt är verkligen inte min grejj. Jag tycker det är så fel. Jag önskar att alla kunde sluta med det.

Och skönhet då. Varför är det fel att känna sig vacker? Om jag säger att jag är snygg, varför ska någon säga emot mig då? Jag lever 1 liv (vad jag vet) och hur många människor som ens finns i det så vet jag att jag har mig själv när det kommer till kritan. Det är mig jag ska dela mitt liv med hehe. Så varför i helvete får jag inte älska mig själv? Den jag gifter mig med ska jag älska på alla sätt och vis, borde jag inte älska mig själv då? Minst lika mycket eller mer? Detta är jag, detta ansiktet är mitt, denna kropp är min och jag SKA älska den.

Jag tycker att alla tjejer borde älska sig själva och säga "FAN VAD SNYGG JAG ÄR!". Inte trycka ner andra eller klaga på sig själv jämt. Jag älskar mig själv. Jag älskar mig för alla de saker jag är bra på, de personliga egenskaper jag har och för det utseende jag har. Det ska man göra :D

Jag har skrivit om detta förr, men jag tycker det är ett så otroligt viktigt ämne. Im beautiful no mather what you say ;)



Om ni håller med, vill jag att ni ska skriva en kommentar där ni säger att ni är snygga :D eller något annat som är bra med er för den delen. Come ooon ;)

I kissed my teacher...

Vad tyckte ni om denna veckas avsnitt av Gossip girl? Heres my point of view:

Dan är en sån jäkla wannabe-ängel. Jag gillade endast honom de första avsnitten. Han är en person som tror att han gör allting rätt, att hans sätt är det enda rätta! Dessutom leker han perfekt, ängel, moder theresa. Ingen naturlig person. Jag tycker att en människa ska vara lite jäklarenamma ibland och inte alltid helt fläckfri, vilket han inte är, men låtsas att han är. Ja jag vet, han finns inte på riktigt. Men nu är vi inne i Upper eastsides värld! Ja, varför lekte han så oskyldig framför alla, speciellt Blair, när han visste att det han och läraren gjorde var fel? Sacre Dan!

Blair, alltid lika snygg och underbar :D Jag diggar henne som fan och speciellt hennes Dorota, hennes hembiträde haha. Har ni insett hur SÖT hon är? Det är trots allt en av Blairs bästa vänner, fast hon kanske inte inser det. Hehe, allt med denna tv-serie är helt fantastiskt. Mina favoritkaraktärer är:

1. Blair
2. Chuck
3. Bitch-ligan
4. Jenny
5. Lilly

Mina hatkaraktärer är:

1. Dan
2. Miss Carr
3. Rufus (hans pappa)
4. Serena ibland (när hon också beter sig som moder teresa)
5. Vanessa.. Hon är bara jobbig.

Vilka är era favoriter respektive hatkaraktärer?


1 vecka kvar :)

Hej sötisar!
Idag är det söndag den 12 april. Om en vecka kommer min älskling hem till Sverige och om en vecka och en dag kommer han till mig ^^. Längtar så sjukt mycket. Inte bara att han ska komma till mig, utan att han ska komma hem överhuvudtaget och bara befinna sig här i tryggheten, i Sverige, i den vanliga vardagen, då jag inte behövde fundera på vad han gör och vem han är med eller om han mår bra... Då allting återgår till det normala. Några magvärkar har man haft under tiden han varit borta hehe... 

De här två veckorna har verkligen gått snabbt, samtidigt som det känns som han varit iväg en mindre evighet. Men tiden springer och jag tror denna veckan också kommer springa.. Visst har vi haft det lite sådär de senaste dagarna, men allt kommer nog lösa sig när han kommer hem. Om jag känner oss rätt. Då vi bara kan prata ut om allt och sen kramas och pussas i massor :) Det verkar redan vara på rätt väg iaf. Vi har pratat lite via mail och det ser ljusare ut :)

Idag är det Gossip girl :D Mitt söndagsnöje, men det är om sju timmar. What should I do until then??? Imorgon ska jag nog träffa min kära vän Peet :D Min gamla gamla killkompis. Ska bli helt underbart, så jag hoppas det blir av. Han är i lumpen nu, men var hemma över påsk. Hoppas han hör av sig nu!

Puss på er, nu ska jag göra något som jag inte vet än :p

The wedding date

Vilken romantisk film. Jag är som en sockerbeoende unge som tittar på kalle och chokladfabriken..... typ :p

Likadan var jag igår framför Hes just not that into you.. Ben Affleck och Jennifer Anistons kärlek... åhh... När jag ser kärlek, fyra glimmande ögon, två leende, kyssar, närhet.... ja, det är väl ungefär då som jag börjar sukta... Geee miiiig! Kramar. Pussar.. Komlimanger... Kärlek!

Jag vill nu...


Tusen bitar


Påsk idag!

Hej mina kära flickor :) Med mig är det både bra o dåligt.. Min pojkvän hörde inte av sig förrän vid åtta igårkväll och sen när jag skickade sms tillbaka tio minuter efter hade han redan somnat.... o imorse fick jag ett väldigt kort mail, sen nu är han iväg igen. Jag är väldigt arg kan jag säga er.. och sårad över att han inte prioriterar att höra av sig till mig.. Så den biten känns inte så kul. Vet inte vad jag ska göra.. Behandla honom likadant som han behandlar mig? mm... kan vara ett sätt....

Men men. Igår hade jag iaf skitroligt med Linnsi :) Vi åt väldigt god pasta på ett vanligt kebabställe, vegetarisk kryddig sås och hemlagat bröd till! Sen bion var skitrolig. Bion låg på entré (malmös nya köpcentrum) och det kändes konstigt att gå där inne helt ensamma! haha när vi skulle hämta biljetterna var där ingen kotte och allting var stängt. Vi gick genom garaget under byggnaden och där var iiiingen haha. Hes just not that into you - rolig!! Igenkänningsfaktorn är hög!! Väldigt rolig och jättefin film och den är verkligen sann så sann. Är du en sån tjej som tror att alla killar du träffar kommer bli THE ONE, går jättesnabbt fram eller sitter i timmar och väntar på att han ska ringa? SE DEN! haha men även om du inte är sån så lovar jag att du känner igen dig! Skitsnygga skådespelare också, och bra! Jennifer Aniston, Scarlett Johansen, Drew Barrimore, Ben Affleck och flera!

Efter bion blev det hem till henne och vi satt och pratade till halv tre, då vi somnade!

Aja. Ikväll vet jag inte vad som händer riktigt. Men glad påsk iaf!


Bio-night!

Vilken underbar dag! Började med frukost på altanen, som jag skrev imorse, sedan fick Shelly gå ut en stund med koppel. Hon åt en massa gräs, första i år! Har även blivit en promenad i byn och sen lite solande på uteplatsen. Härligt med vår!!

Nu ska jag volumisera mitt hår lite (love volumaster ♥), packa ner lite saker och sen blir det skåneexpressen till Malmö, där Linn väntar :D "He's just not that into you" ("Dumpa honom!" på svenska, översättningen suger!) på bio klockan 21.00 och innan dess äta något gott! Har längtat efter att se den filmen sen december så jag hoppas den är bra haha.

Låter som en supernight. Ska sova hos henne, så vi hörs imorgoneftermiddag någon gång skulle jag tro :) Tar ju ett tag att ta sig hem..

Min kära pojkvän har inte hört av sig sen igårkväll... Man blir lite ofrivilligt orolig.. Kan ju vara så enkelt som att hans mobil inte fungerar, men det finns ändå i tankarna hela tiden "jaha nu har det gått 9 timmar", "nu har det gått 10 timmar". Får lite ont i magen. Han befinner sig ju ändå i Irak, man blir lite orolig när han inte hör av sig... Hoppas han hör av sig ikväll, annars vet jag inte vad jag gör. Kostar ju ändå 25 kr per minut att ringa Får göra det iaf om han inte hör av sig.. Aja, det löser sig väl.

Ha en underbar fredag guys!

Me&my girls

Här kommer lite fler bilder från Madus födelsedagsfest förra lördagen:


Jag&Linn kommer och livar upp stället :D


  Fina LInn, tyckte denna bild blev jättefin på dig!
  

Från vänster: Amelie, Dess, Linn, Rosa, Madu hihi.

Idag skiner solen och jag ska ut på altanen nu och äta frukost ♥

Hjälp!

Tittade på "hjälp jag vill ha större bröst". Stackars kvinnor. Stackars kvinnor som har sådana män, som betalar för det. Nej, en man ska alltid vilja ha sin tjej precis som hon ser ut, om hon inte mår riktigt befogat dåligt över något. Men inte om hon vill operera från B till D eller till och med G som en hade gjort. Ish ish. Jag säger som jag alltid sagt...

gå till en psykolog istället för en kirurg!

Det handlar om att älska sig själv, det är det män tycker är attraktivt! Ingen är helt perfekt, seriöst. Man kanske tror det när man ser någon med kläderna på, men vad döljer sig där under? Feta inlägg i bh:n eller en stor push-up-effekt? Celluliter på den del av låret man inte ser? Hängig mage? Bristningar? Eller en hemsk personlighet under den fina ytan... Kanske en hemsk barndom eller självmordstankar... En massa plågsamma ingrepp? Vi alla har våra små deffekter och det är det som gör oss till oss. De där sakerna jag rabblade upp är inte fel, de flesta kvinnor lider ju av något av ovannämnda saker! Så varför ska det vara normalt att inte ha det? Vem har lagom stora, fasta bröst, platt mage, perfekt hud och slimmade lår utan att ha lidit en sekund för att få det? Samtidigt som hon ändå har snygga kurvor.  Säg en och jag ska säga grattis till den tjejen :D Det är det snygga, fina, sexiga hos sig själv som man ska koncentrera sig på... Då blir man den snyggaste i hela världen och om jag ska vara ärlig så är det så jag känner mig just nu :)

Kärlek!

Chivas

Älskling skulle aldrig ha lämnat mig, jag har funnit min kärlek nu :D





Min Chivas :D Grannens katt, som känner oss som sin andra familj hihi. Har kännt honom sen han var källing. Han går inte ut på vintern, men nu har han kommit igen, har inte sett honom sen oktober typ hehe. Och nu myste vi där i soffan på altanen :) så mysigt. Har saknat honom.

Älskar dig Chivas ♥


Jätteräkor

Hellu! Hoppas ni känner er  riktigt påskiga idag :D Har dock inte sett några häxor än.. det kommer kanske ;)
Jag kom nyss på att jag lovade er att skriva ett inlägg om varför jätteräkor var fel, here it goes:

För att odla jätteräkor, anlägger man stora dammar längs kusterna i varmare länder. För att få plats med dessa dammar så skövlar man mangrooveskog. Mangroveskog är hem till många många djurarter! Man brukar jämföra deras mångfald med regnskogens. Kring deras rötter bor fiskarter, krabbor med mera och  i deras kronor bor en massa olika fågelarter. Alla dessa djur blir utan hem när mangroven skövlas. Mangroven är även skydd både inåt och utåt. Den skyddar kusten mot flodvågor (några av de drabbade kusterna i tsunamin hade inte blivit så drabbade om mangroven hade funnits kvar där) och den skyddar även korallreven på så sätt att genom dess många rötter så renas vattnet som kommer ifrån land, så när det når korallreven är det rent. Korallreven behöver rent vatten för att överleva och utan mangroven dör korallreven. Dessa dammar kan även bara odla räkor en kortare period, kanske 1 år, eftersom man odlar de mha antibiotika och efter ett tag så kan inte området användas längre, så då byggs nya dammar och mer mangrove skövlas. Dåligt för människor är det också. Det är dåligt för dig att få i dig den antibiotikan och lokalbefolkningen lider också utav odlingarna.

Det finns så många anledningar att inte äta det, så gör inte det.

Ja, nu vet ni det, så inga tigerräkor / jätteräkor / scampi mer ellerhur ^^

Resten av dagen blir en soft dag. Ska äta något nytt som heter veggo, ersättning till kyckling, ska ha ris och sweetchili till. Sen blir det godis och soft ikväll. Nästa måndag kommer älskling hem :D längtar!!

Ha en underbar skärtorsdag mina söta häxor!

Habibi dah!

Kanske inte rikigt så han sjunger, men så det låter.. Narin narien! Den låten vi dansar till på dansen alltså, orientaliska dansen som jag går på ^^. Sista gången idag, men blir en extragång nästa vecka för fika och uppvnisning för andra gruppen. Ni skulle bara träffa vår danslärare. Hon är väl i min ålder typ, helt underbar! Hon har så härliga kurvor och världens häftigaste dansoutfits! Nästa gång sa hon att vi måste ta på oss glitter haha. Jag undrar vad jag ska hitta i garderoben :p Ska kanske kunna gräva fram något! Jag tror bara hon kan vara snygg i sådana konstiga saker hon tar på sig iaf! Idag hade hon blommig badräkt (tror jag), leggins ovanpå, korta cykelshorts ovanpå det och upptill en gul sammetsbollero med glitter och sen en höftkjol :D Haha, och hon ser görsnygg ut :D Har gjort en liten avbildning:



Hon filmade oss dansa också, men ska först inspektera videon innan beslut fattas om jag ska lägga upp den haha. Måste fråga Madu&Dess om de godkänner det.

Höll på att chatta med min älskling men han loggades ut nu, sacre! Miss u darlin!


Fort fort fort

Nu har vi varit hos veterinären med Shelly. Åhus veterinärmottagning, fast den ligger i Kristianstad. Hon var jätteduktig! Både Shelly och veterinären förstås, men jag syftade här på veterinären.. Anna hette hon. Shelly har lite ögoninflammation kanske, vi fick recept men ska testa med vanligt ögonskölj först som man kan köpa på apoteket! Sen undersökte vi henne för den där svampen som vi trodde hon hade, men hon sa att sålänge det inte syns något så är det ingen fara. Ska inte gå in på andra detaljer, jag måste respektera Shellys integritet! men allt var bra med henne annars iaf, hon blev undersökt och så. Hon väger 0,9 kilo. Hihi hon e såå söt!!

Ska dra till dansen snart... Sista gången  idag *buhuu*. Annars då... Jo, det går väl. Känns lite sisådär med att Dilshad e iväg... Jobbigt att bara få ca 1 mail per dag och jag vet inte ens vilka alla killar är som han skriver om.. Så skulle de tydligen göra en massa saker också.. Vet inte riktigt vad det är och han är så långt bort. Känner lite såhär: kom hem nu, det räcker... Antar att det är rädsla.. Känns ju lite skrämmande att han e så långt bort och gör saker som man inte vet med folk man inte känner eller ens har sett. Känns som en karusell som har börjat snurra lite för fort.. Kanske vill jag sakta ner den en aning känner jag... Får lite ont i magen =(

Aja, jag har också ett liv. Får koncentrera mig på det tills han är hemma. Finns inget annat att göra direkt..



Min älskade gullunge!


17 nya läsare :D

17 nya läsare idag :D

Jihooo välkomna alla nya läsare, hoppas ni stannar, älskar att blogga och älskar mina läsare som intresserar sig för mitt liv som är fyllt av plugg, deffekter, kärlek, marsvin, åsikter, mode, vänner och massa mer :D

Skriv gärna länk till er blogg, vill ha lite fler bloggar att läsa ^^


I'm not perfect...

Just very good ;)

Yes indeed.
Hej alla sötingar! Sitter här och spelar Enrique. Taking back my love, samt Away som jag aldrig hört, men som jag hittade på youtube igår. Den är asskön!

Kom hem för en timme sen från Malmö. Åkte hemifrån 08.21 och kom tillbaka 08.21 på kvällen haha. Komiskt :p 12 timmar i Malmö, mitt andra hem. Först skola, vilket var superkul, kändes så kul att umgås med klasskompisarna. Jag älskar verkligen min klass. Förutom några... En är en besserwisser, men kan vara snäll, en annan är en besserwisser som jag bara inte gillar! Sen finns det två irakiska tjejer som knappt kan svenska, som inte fattar nåt typ och som pratar på lektionerna, dessutom är de nästan aldrig där. Diggar inte soffliggare! Sen tycker jag också det kanske är lite konstigt att börja på högskolan när man knappt lärt sig svenska ordentligt.. Men det får väl vara deras val. Har bara lite svårt att förstå hur de klarar det, när knappt vi andra gör det. Aja, alla andra i klassen gillar jag :D

Efter skolan träffade jag Dess och Madu på centralen, sen gick vi till Entré. Köpcentrumet som nyss blivit klart i Malmö. Entrén till Malmö :p Där tillbringade vi hela eftermiddagen och åkte inte hem förrän sju. Nice! Åt, kollade i affärer, provade kläder och tog en fika. Jag råkade ta jätteräkor! Ush ush ush. Jag höll ett tal i skolan om varför man inte ska äta det, så jag blir alltid helt illamående när jag ser det. Kunde ej äta dem, utan ville bara inte se de längre. Varför man inte ska äta jätteräkor lovar jag att berätta om imorgon!! Promise ^^

En bra sak är att jag blivit solbränd :D En dålig sak är att alla kan se det...... Hur då undrar ni? Jo, området där min deffekt brukade finnas är vitt. Sacre! Jag undrar i mitt upprörda sinne om det ska se ut såhär hela sommaren? Mamma sa att jag kommer bli känd som fläcken! haha. Nee! Och min deffekt är tillbaka också. Den kom inatt. Måste börja behandla med starka salvan igen, hade ju övergått till den milda, men nej.

Haha, nej nu ska jag sluta pladdra, gå ner och natta marsvinen och fortsätta lyssna på Enriques stämma innan jag sover. Ska möta älskling i Spanien om nån timme :p Man får mötas halvvägs vetni. Åh vet ni en rolig sak??? Idag är det 12 dagar sen han åkte och 12 dagar till han kommer hem!! Så glad jag är för det! Lika länge till blir en baggis för mig.

6 april

Ingen har behandlat mig som den prinsessa som du gör.
Ingen har fått mig att känna mig så levande, lycklig och positiv som du.
Ingen kan få mig att skratta så som du får mig att skratta. Och du är som roligast när du inte ens inser själv att du är rolig.
Du är något som jag inte tar för givet, något som jag är så rädd om som det bara går att vara och den jag litar på mest i hela världen.
Du är min allra bästa vän, den jag kan öppna mitt hjärta för och den jag alltid kan gråta ut hos.
Du dömer mig aldrig. Du tar alltid hand om mig, du tror på mig i alla lägen och peppar mig alltid.
Du ger mig kärlek när jag inte förtjänar det, men du vet att jag behöver det.

Hur mycket jag älskar dig eller hur glad jag är att ha dig går inte att beskriva, inte heller hur mycket jag vill vara din men jag hoppas att jag lyckas göra dig lika lycklig som du gör mig.



Idag är det två år sedan vår första dejt och jag minns den dagen som om det vore igår, det var ju då jag träffade min själsfrände :) Även om jag inte visste det då., Men en sak visste jag... Dig ville jag ha och dig skulle jag få!

Catwalk!

Jag har gjort en rolig film till er där jag visar mina nya shorts samt kjol, amrband och väska. Linnena är gamla, men det grå-rosa är nytt! Outfitarna består i ordning av: Strand, stad, fest (snygga skor och ett halsband till blir bra) med shorts. Vardags, party och stad med kjol. Låten är Enrique Iglesias nya "Takin back my love". För ni som känner mig vet ju att jag är ett fan till honom!

Hihi, här får ni :D


Motivation.

Jag har tappat min motivation alldeles. Jag vet vad ni kanske tänker.. Har hon någonsin haft den? Jo då, det har jag.. Men frågan är.. Kommer den igen???

Jag läste en artikel att för lite lärarledda lektioner ger sämre motivation. Kan vara så? Jag känner NEJ, GE MIG INTE NÅGOT MER PLUGG! Hade ju redovisning vecka efter vecka i tre veckor (som vi inte ens fick betyg på!) och sen tenta direkt efter det. En saftig tenta. Sen var jag ledig en vecka, sen började vi en ny kurs förra veckan och fick ut en tenta direkt. En vecka har gått och jag har inte börjat på den. jag har två veckor till på mig. Eller tre kanske... Jag känner ingen motivation, det är så stora uppgifter. Detta kan ju bero på att jag missat tre lektioner och kanske jag kommer få mer motivation när jag har kommit in i ämnet helt? Sen efter den här är inlämnad ska vi börja vår b-uppsats direkt som vi kommer arbeta med i hela maj.

Nej, jag vill inte känns det som. Så nu finns det fyra teorier om varför jag har tappat min motivation:
* För lite lektioner vilket leder till en icke-regelbunden pluggning och mycket ledig tid, därför orkar jag inte ta tag i det när jag väl får plugg
* För mycket uppgifter den senaste tiden och har tappat orken
* Ingen av mina klasskamrater har motivation och det smittar av sig.
* Jag har fått dåligt betyg på de senaste två tentorna och därför tappat lusten (eller fick jag dåligt betyg för att jag tappat lusten).

Ska bli skönt med sommarlov och jobba istället, sen flyttar jag förhoppningsvis i augusti! Tror ni jag kommer få mer motivation när jag bor själv? Eller efter sommaren?

Have faith in me!

Shopping ;)



11 par trosor blev det, 9 par strumpor (sånt som behöver fyllas på/bytas ut!). Pyjamas (leopard, riktigt snygg!), ett par shorts ser ni längst fram och bakom de en jeanskjol. Sen armband och sminkväska, samt en vanlig axelremsväska. Köpte även 3 par linnen, en skitcool t-shirt med Alice i underlandet haha. Jag älskade den filmen, sen när jag köpt tröjan och tittade närmre på den så sa jag "fan, detta är ju alice i underlandet"! Visar er nån gång! Sen blev det en vit t-shirt också.


Fina armband och örhängen. Kul med accessoarer!


Sminkväska, älskar den ♥

Ja, thats all for me.  Shellys ögon är lite konstiga, rinner mycket... får ringa till veterinären och se vad jag kan göra..  Men men vi hörs senare!

Gossip girl!

Det är ju söndag idag så ni vet att jag måste skriva om Gossip girl?

Chuck... gud vad han har förändrats. det är så fint att se en sådan elaking som han visa sitt inre... han är bara ensam, därför han kanske har varit elak. så gulligt när han räddade Lilly... Blair är alltid lika kul att kolla på hon med :D Hon gör så roliga saker hehe. Jag önskar jag var kompis med henne... men ne, tänk vilken pain in the as hon är!

Dan&Serena är lika putt-i-nutt som alltid. Vill spy på dem!

Ja här var det hårda ord... But you know what I say?? Min blogg, mina ord ;)

Blair och Chuck rockar! Den nya läraren är ju söt! Men mesig... jaha så ska Dan få ihop det med henne och serena ska ha sin ledna min som hon haft i de flesta avsnitt och sen ska de tala som romeo&julia.. and the show goes on. Men visst är de också ganska viktiga för serien. Man behöver ju kontraster hehe. Serena var iaf söt när hon lämnade sin plats på Yale till Blair.

Japp, thats all for me, over and out ;)


I know you missed me!

Hellu guys!! Nu är jag tillbaka i verkligheten, i den lilla byn, i mitt mysiga rum! Har varit med om en massa!

Ska inte berätta allt, för har nyss skrivit en novell till min darling hehe. Som jag saknar riktigt mkt, men känns bättre nu eftersom vi pratade en timme på msn. Miss U babe!

Ja, har varit vaken sen 04.00 imorse. Då vaknade jag i London. Det blev inte riktigt som vi tänkt oss först med boendet, men vi vande oss. Kändes lite konstigt tyckte vi att bo hos några vi inte kände, men hennes kusin kände dem och de var väldigt gästvänliga hihi. Walthamstow hette stället där vi bodde. I torsdags åkte vi med Ben, Madus kusin alltså, och hans vän för att se ett slott - Leeds castle. Det var nice. Skönt väder och superfin trädgård med fåglar.. En sa "giva me a cracker" hehe. Sen var där lite uppvisning med uggla och örn. De såg inte ut att skadas, utan bara fick flyga och jaga mat. Jag gillar inte uppvisningar om man tvingar djuren, så ni vet!! Men dessa har säkert ett utmärkt liv! Vi gick i en labyrint och i en grotta, kuligt. Drack té och åt scones också. Var ute till tio på kvällen typ, för vi stack till ett köpcentrum efteråt, där jag och Madu smög iväg på eget håll... *hehe*.






I fredags var superkul, för då var det bara jag&hon. Vi hade en heldag på stan med massa sjuka stunder och massa massa skratt. Vi var nog så jävla trötta för vi skrattade asmycket. Vi gick vilse på topshop haha. "Excuse me, where is the way out?". Först fulade sig Madu bara och frågade en som jobbade där, men sen gick vi vilse på riktigt så då fick vi fråga en expidit igen haha. Fanns superfina kläder, provade en massa och shoppade också såklart! det får ni se sen!! En massa glada människor pratade med oss, en som frågade vilket språk vi talade för att det lät så fint *smickrad*. och sen började några tjejer snacka med oss i tåget, hon var så flippad. Jag försökte lära henne svenska haha. Ja, som ni hör så var det en skitrolig dag!! Vi shoppade i 8 timmar, sen pizza. Var hemma halv elva haha. Galningar.

så jävla snygga linnen som vi såg..... ...kunde ej låta bli att prova! :p

Igår så blev det en dag med hennes kusin igen. Vi tittade på London bridge, London eye och Big ben, coolt! Fanns massa uppträden längs Londoneyeområdet. Levande statyer, streetdansare, akrobater med mera, kul att titta på!!! På kvällen bjöd familjen oss på mat, snällt! Vi busade lite med Nishara också, deras dotter som var 2 år.. Hon kallade oss Aunti hehe. Söt! Vi köpte ett fint rosa snurrat sugrör med askungen och Belle på innan vi åkte hem. Plus en nalle och en film. Som tack.

  


Imorse gick vi upp 04.00 som sagt och tog flyget. Jag har varit vaken 18 timmar nu. Hehe tur att det inte är skola imorgon! Så hoppas ni är glada att ha mig back!!

Godmorgon!!

Vi sov jattegott!! Till slut... hade lite problem med familjen som var lite hogljudda!! efter irritation somnade vi till slut hehe... och jag sov sa gott att jag glomde vart jag var nogonstans hehe. sen kom jag pa det, som tur var :p Nu har vi duschat o dricker sri lankan t'e! japp men idag blir det shopping iaf, superkul!!


Hors senare, ha det bRa!!

London!!

Helloooo darlings!!
Im going to write this in english because we dont have the last letters, okej. and you get to practise a bit on this wednedsdaynight hihi. The flight was wonderful :D We laughed a lot, it felt like a "karusell".   no it didint feel like a rolelrecoaster!! sorry for my wrong-spelling and my swenglish but that, you have to take if you want me :)

im writing from Bens computer, Madus cousin! We came here about 12 today and since then we have eaten great ben-food and walked around in this "city-part", i mean stadsdel!! and we have had sooo much fun and taken wonderful pics that you guys get to see later!! now tonight we are going to drink a little bit of tea, eat some good nuts and chocolate, and whatch Slumdog millionaire!!

Now, thats all for me, here comes Madu and she is going to say hi hi hello :p


Madu vet inte vad hon ska tala om. vi hade mycket trevligt och har shoppat lite, mjukstartat lite. imorgon ska vi rocka fett yea yea vi rockar fett! ni ska se partytopparna som vi provade! hahahaha riktigt sexiga|! yea. har ni sett att vi skrivit allt detta och undviktit de tre sista???

haha okej guys, men ha en underbar vistelse hemma i sverige medan vi moter varen i london! That is we meet the spring in London!!




RSS 2.0