Bye Bistro



Åh, sorgligt att lämna Bistro! Har haft en supersommar där! Bara alla nya vänner bland kollegorna är så himla kul. Sanja, Hannah, Irena och Pernilla och Simon såklart. Favoriterna. Så himla roliga, skrattiga, glada, mysiga och spännande personer!! Kommer sakna hela grejjen att känna mig bra och omtyckt och uppskattad som man gör på ett sådant jobb. Fick chansen att säga hejdå till Hannah, Oliver och Simon, som jag fick en lång kram av.

ikväll hade jag några gäster som sa att jag var trevlig - kul avslutning :D Jag blir så glad när gäster säger det för hur ofta säger du själv till en servitris att hon e trevlig liksom? Jag märker ofta att folk gillar mig, men att de säger det rent ut är skitkul :D Och det är många som har kommit ihåg mig från föregående somrar. Jag kan ärligt säga att det varit en jädra underbar jobb-sommar!! Att jag vet att jag är bra och känner mig uppskattad är så bra för självförtroendet så det är inte klokt.

Boban kramade mig också hejdå och sa att han alltid kommer ha plats till mig :) Jag får för allt i världen inte missa personalfesten, då ska vi ha så sjukt j'vla kul och dåå ska jag ta många bilder :D Får inte, får inte missa! Hoppas alla andra också kommer!!


Bak&promenad



idag har jag varit som en liten husmor nästan. Gick upp tidigt (relativt tidigt - nio) och efter frukosten så gick jag en promenad i skogen med mamma och mormor. Blev ganska trött, har ju inte så mycket energi.. Har blivit bättre av tabletterna men är fortfarande lite sådär.. Aja. När vi kom hem började vi baka, fyra olika sorters kakor blev det!! Jag fick önska tre och det blev kärleksmums, kolakakor och hallongrottor. De mest onyttiga sa mamma haha, ush vad mycket smör!! Men är det kakor så ska det vara kakor :D Mumsfilibabba. Hon bakade rulltårta, men jag har aldrig gillat det. Vi bakade för att morfar ska få fika i helgen när vi ska måla och hålla på, sen ska jag få behålla kakorna i min lägenhet. Tänk att jag ska få se den igen imorgon :D Fan vad kul, jag är så spänd :D

Ska bli så kul att se den igen och titta på balkongen, på toaletten och i alla skåp och vrår :D Ni fattar inte hur exited jag är :D

Igårkväll så träffade jag Can en stund, en gammal killkompis. Vi gick runt och pratade i naturen..Sa att vi kunde ses och grilla eller något med hans flickvän, Dilshad och eventuellt Cans bror och hans tjej. Det hade verkligen varit kul eftersom jag och Dilshad aldrig haft så många par att umgås med. Men när det gäller Can brukar det vara mycket snack och lite action.

Jaja, idag är sista jobbdagen, har inte beslutat om jag ska ta med kameran, känns lite pinsamt haha. Men imorgon bär det av till Arlöv och min lya :D Jihoooo!!


Illa

Jag måste visa er vilket svar jag fick när jag gjorde quizzen om vilken maträtt jag är!



Haha gud vad hemskt, visst? Men ändå så himla kul. Man tröttnar jävligt fort på mig. Jag kanske är något man längtar efter och en liten stund av lycka men sen vill man bara spy och fattar inte hur man tänkte att man ville träffa mej :p Seen kommer suget igen. Haha.

Vi har packat ner typ alla mina saker nu, trött och uttråkad. Inte kul och mamma är en durracellkanin vilket gör mig ännu tröttare. Ne fyfan vad jag är uttråkad, ska äta nu.

Creative

Dessa saker har jag och mamma tillverkat :D Är så förbaskat nöjd!

Om ni har glömt så kommer först en före-bild.

Före:


Efter:



Bordet har vi målat limegrönt, köpte en provburk med färg från Flüger för 40 spänn. Spegeln skulle bli guldig, men färgen vi köpote funkade ej, eller var det underlaget, men den fick bli svart istället. Svart lackfärg.

Vi köpte tyg från Gittes stuvkälla (namn?) i Rinkaby så tillverkade vi dessa kuddar! Nr ett är av fake-fårullstyg hehe. Mjuk och skön! Nr 2 är till balkongen och det finns en till likadan till min träsoffa.


 

H&Ms kudde:


Min egentillverkade kudde:


Thats all, nu ska jag packa lite kläder :D

Wonderful day!

Hej hej hemskt mycket hej. Idag var en supeer dag! Var med honey hela dagen, först gick tiden snabbt för vi var trötta och sov till och med en timme... Vi hade skitkul med Lillan och Fi innan vi somnade, när vi åt frukost då. Satt på golvet och Fia sprang runt benen och hoppade över min fot, samt bet Dilshad i stortån haha. Hon är underhållande! Hon lockade ut Lillan också på golvet och Lillan har riktig golvfobi!

I eftermiddags blev det Familjegeni på en filt på gräsmattan. Vi spelade länge för vi klarade inte frågorna haha. Så till slut bytte vi till barnfrågor tills vi kommit till final, då tog vi vuxenfrågor igen. De frågorna är nog fan till för genier iaf!! Efter vi hade spelat blev det bus på gräsmattan haha, skrattade som fan. Vid halv fyra gick vi till centrum för att köpa thai-mat från en vagn där. De hade inget vegetariskt, men tog räkor (som jag ändå inte åt men Dilshad åt mina). Skitsöta ungar vid vagnen haha. Det var nog hennes barnbarn, hon som jobbade där. Vi fick varsin blomma av den lilla tjejen och sen ritade hon en liten teckning till oss. Hon var assöt, ni fattar inte! ^^

Ikväll har jag jobbat och det har varit en skitbra kväll för ingen av gästerna har varit stressad och alla har varit trevliga, vilket är kalas! Då känner man för att anstränga sig lite extra ;) Nu ska jag sova, imorgon ska jag börja packa ner inför flytten. På fredag flyttar jag!! (typ, ska ju flytta in på söndag, men måla o sånt innan). Ahhh vad galet!!




Huset vid sjön

Tittade precis på Huset vid sjön. Egentligen var det en helt sjuk film som det tog lite tag att komma in i, men ändå spännande hela tiden och guuud så romantisk :D Sandra Bullock är ju bara för bra. Den bästa kärleksfilmen jag sett på länge. Åhh, länge leve kärleken hihi.

Nu ska jag tvätta fötterna (som stinker efter jobbet) sen ska jag sova för imorgonbitti kommer love!! Jag fick faktiskt sluta sex idag, men har inte orkat tvätta fötterna. Om jag ska vara ärlig har jag fått fotsvamp, får det varje sommar sen jag började på Bistro på grund av att man går så mycket och blir svettig i skorna. Det kliar så jävla mycket. Men det går över när jag tvättar och smörjer in. Så där fick ni en liten hemlis om mig, dont tell ;)


Min helg ;)

Hejsan!! Hoppas ni haft det riktigt bra sen vi hördes sist! Jag har haft det bra!! I fredags så var jag i Lund och träffade Dilshad, Linn och Samer. Helkul :D Jag och DIlshad hade lite kul innan de kom, haha han var så rolig, busade massa i en park där bredvid. Älskar när han är busig haha. Och när de kom så spelade vi biljard, kul! Sen skulle vi ta en fika, så stötte vi på Dilshads bror sittandes på en bänk vid torget, så han följde också med till Espresso house. Jag tog faktiskt något gott - Frapino. Med chokladsmak, och Dilshad tog jordgubb&mango, vilken också var supergod. Mättande dock hehe.

Vi hade en trevlig kväll, får ju hitta på nåt sen också när jag flyttat in. Igår och idag är det jobb. Igår var det himla kul på jobbet, klart för jag jobbade med Simon. Och Julian är också kul. Men idag blir det nog inte så kul, för jag ska jobba med några som inte är speciellt pratglada och som jag inte är så stormförtjust i. Hoppas jag kan sluta sex!!

Jag och mamma har köpt tyg också förresten. Massa tyg till kuddar och gardiner. Ska visa er sen!

With Sara

Eftermiddagen tillbringades med Sara, väldigt trevligt!! Tittade på kläder, men hittade inget och sen fikade vi och åt glass på Darins. Uttal: Dariiins. Gott. Sen gick vi från Darins till gatan innan för att titta efter present till hennes vän och när vi sen kom tillbaka till gatan där Darins ligger så hade det skett ett rån. Stor chans! Polisavspärrning och massa folk. Det var en guld&klock-affär som blivit rånad. Sen tittade vi lite till i affärer och jag köpte ett par stora pärlörhängen på Ur&Penn för 20;- på rean!♥

När vi sedan skulle gå in på h&m, tro inte att där utanför var avspärrat då! Då var där massa folk och sen träffade jag chefen ( min chef Boban) som sa att det var cykeln som låg där som tjuven skulle rymma på eller något. Äsch. Ingen kom till skada tror jag. Fult att man missade allt. Eller tur, se det som ni vill :p

Efter cirka två timmar så körde vi hem till henne och hennes fina lägenhet med mysiga djur :D Katten var skitsöt, 14 år gammal och han hoppade upp i mitt knä och låg där och jag klappade honom, vilket var supermys för mig för att jag älskar, totalt älskar, att mysa med djur (finns inget bättre) och har knappt gjort det sen Shelly gick bort. Hennes hundar var också supersöta och gulliga :D Vi satt på hennes balkong och snackade politik och religion, kul haha. Bortom allt ytligt tjejsnack så kan det finnas lite djup, wooow, tänka sig va.

Nej, men det var en trevlig dag :D Vi hoppas på att kunna tillbringa sista dagen på Malmöfestivalen tillsammans, hon har nämligen kommit hem från Grekland då, dit hon ska med sina tjejkompisar och nej, jag är inte alls avis :p

Ja, nu har jag berättat massa om henne känns det som, men ja, det var väl en liten presentation :p Nu ska jag sova, hörs imorgon!!

Förjävlig kväll

Denna kväll på jobbet har varit en av de värsta på hela sommaren. För det första var det sjukt mycket folk, man kunde tro att handbollen inte tagit slut än! Fullt både ute och inne, trots regn. Åtminstone fullt på de bord som var under våra parasoller. Men varför var kvällen hemsk då? Jo för på handbollen stressar man ihjäl sig, men det känns som att alla gäster då är beredda på att vänta och klagar inte. Idag klagade många! Varenda en i serveringen fick skit ikväll och det händer i stort sett aldrig! Det var också de bästa som jobbade idag så det var verkligen inte oss det var fel på. Hannah och Irena fick skit av ett sällskap som surade och Simon började typ bråka med ett par stamgäster där,några klagade på Mathias.. Sicked.

Och jag blev ovän med en man. Jag är stolt över mig själv att jag vågade säga ifrån i alla fall!! De fick vänta ett tag innan de fick beställa, det kan jag erkänna, men vi har annat att göra också. Så när jag väl skulle göra dricka till de så kom Mathias in och sa att de klagade och då hade det gått tio minuter. Det tar lite tid att göra dricka till 8 personer, plus att när man står i baren så kommer det fram andra gäster. Det var en man som ville ha två cappucino som jag var tvungen att göra då och sen skummade ölen som fan så det tog tid eftersom man var tvungen att ösa bort skum varje glas. Så efter ca 12 minuter kom jag med drickan till de och det var då som mannen började klaga att det tog lång tid. Jag förklarade att vi hade mycket gäster och han sa emot något om att det inte skulle behöva ta så lång tid. Jag sa att det kom fram andra gäster när jag stod i baren och han sa emot. Då sa jag "Ja men det är inte direkt så jag står och såsar, jag skyndar mig så mycket jag kan". Så sa han något om att det inte märktes eller något liknande och då sa jag "Jag gör mitt jobb!" så fortsatte jag servera drickan till dem och sedan hade jag tydligen råkat ta små glas istället för stora så jag sa att jag hade råkat ta fel och skulle gå och byta varpå den störiga mannen sa "Ja men detta går ju bra". Då sa jag "Du, jag klarar mig utan dina spydiga kommentarer!!" och så gick jag bara, men hörde att han sa något.

Jävla gubbhelvete. De tror de äger världen, män i medelåldern. De kör som om de ägde vägen, beter sig som om de äger restaurangen eller äger mig för den delen. Det kan de fetglömma. Så när jag kom in i restaurangen så bara brast det och var när att börja gråta för all stress och sen att man får skit dessutom. Hannah och Boban såg det och Hannah kom och pratade med mig och satt där ute med mig lite så jag kunde snacka av mig. Jätteskönt. Så tog jag ett djupt andetag och gick in igen. Boban kramade om mig också och sa att alla i världen är inte snälla och att jag är jättesnäll, men alla andra är inte det och det finns många skitstövlar. Så gulligt av honom verkligen :) Så sa han att jag sköter mitt jobb jättebra. Alla var så söta, ni anar inte. Mathias sa också att jag inte ska ta någon skit och sen kockarna sa "Vi tycker om dig". Haha så gulliga. Och Anders sa också till oss alla i serveringen att det finns en gräns för hur mycket en gäst kan säga och de får inte behandla oss hur som helst.

Varför kommer man och beter sig sådär på en restaurang? Om man ser att hela jävla stället är fullt fattar man väl att vi har mycket att göra?? Vi har cirka 45 bord i restaurangen och det var cirka 40 upptagna ikväll, vilket blir 8 bord per servitris/servitör. Då ska man ta beställning om de nyss kommit, bära ut mat till andra gäster, göra dricka, plocka av tallrikarna, eventuellt göra kaffe och sen gå med notor. Det är mycket man ska göra, vet inte hur folk tänker.

Men ikväll kändes det ändå verkligen att vi är som en liten familj på jobbet. Alla var så snälla när jag blev ledsen. Jag blev inte ledsen för att han gjorde mig ledsen utan för att man sliter röven av sig och det är så stressad situation och sen blir man bemött som en jävla trasa.

Nej, nu ska jag sova men hemsk kväll, men ändå underbar på grund av hur fina kollegor man har. Jävligt bra dricks också. Det var väl rika helveten som var där :p PS,alla var inte otrevliga DS.

Videoblogg 22 juli


22 juli

Idag är det exakt en månad sen jag beslutade att Shelly skulle somna in. Jag har inte ångrat beslutet en enda dag, jag vet att det var rätt. Jag har inte sörjt så mycket heller, för på något vis finns det frid inom mig. Hennes tid var kommen, det var dessa fyra år jag fick tillsammans med henne. De har varit så sjukt underbara och jag älskar henne så otroligt. Hon kommer alltid att finnas i mitt hjärta, jag saknar henne och jag vet att vi kommer att ses igen one sweet day... Jag kände att jag fick det avsked jag behövde av henne, jag var redo att skiljas åt, så redo som jag skulle kunna vara... Jag vet också att hon älskade mig så som inte många har älskat mig.

Till henne och till någon annan som just förlorat en som hon älskade så lägger jag upp denna låt av Mariah Carrey. Dock så menar inte jag allt det som hon säger i låten, bara tycker att refrängen är väldigt vacker.


Ett litet äventyr

Ikväll har varit mys. Först hade jag och älsk det lite tråkigt men lyckades vända det :D

Jag lämnade tillbaka mina jeans på Gina men hittade inga andra - bä! Ljusa jeans var det ja, snyggt är det. Massa rea på Gina, grejjer för 49:-. Synd att jag inte provade men darling var så stressande, han brukar inte vara det, I dont know why han var det idag! Han hade väl för mkt energi. Och vi tittade på skor till honom och lite andra saker innan affärerna stängde. Sen fika. Tyvärr tyckte jag inte det var så gott för blåbärspajen smakade inte blåbär utan mest smör... Det var där vi blev lite kinkiga och uttråkade... Sen fick han idén att vi kunde dra till Ribban (strand i Malmö city) och promenera. Där var ganska mycket folk runtomkring, men inte på stranden. Hade skitkul där, busade :D Gick på bryggan och skrattade som fan åt en söt liten fiskmåsunge (ungdom kanske (eller inte alls en fiskmås överhuvudtaget)) som skulle försöka stå emot vinden och lyckas landa, men han försökte landa på staketet som var lutande så han gled ner hela tiden. Haha vi skrattade en hel del :p

Vi har lite roliga fågelminne faktiskt :D En örnunge som vi hörde varje morgon när vi tältade. Den pep på ett störigt men roligt sätt hehe. En fiskmås också som stod och tittade hela tiden under tiden vi grillade och åt korven och sen till slut kastade vi det överblivna brödet till honom och han åt upp hur mycket som helst. Fåglar är lite roliga ibland, trots att jag har lite vingfobi.

På tal om fobi så har jag även en viss fobi för rulltrappor, främst när man åker uppåt och idag inne på H&m var det några störiga jävlar som tagit barnvagnen i rulltrappan, sen kunde de inte komma av och vi andra åkte ju uppåt, så damen framför oss åkte på dem och sen kom vi och trycktes som fan på dem för att rulltrappan ju åkte framåt. De lyckades efter några sekunder, men det var långa sekunder. Inte kul alls för mig!! Och det gjorde lite ont också. Störiga människor.

Ja, det var väl allt om mitt lilla äventyr idag. Vi avslutade med  varsin pommes i bilen och pratade om gammal musik. Måste ju förbereda musik inför vår roadtrip - jihoo. Jag får inte ha hårdrock och han får inte ha rapp/hiphop är våra bestämmelser ;)


Älsk har lyckats köpa en gul tröja. Han tog sin brorsa till hjälp denna gång för att vara säker att han skulle ha en gul tröja med sig ur affären. Åh, det blir aldrig tråkigt att skämta om hans färgblindhet. Tack för den, den skänker humor till vårt förhållande :p


Snygga jag ^^

H&ms höstkatalog

Kunde inte låta bli att öppna katalogen från h&m, och det gör ju inget för jag har ju råd nu MOHAHA. Ska shoppa för all jävla dricks för det har jag fötjänat!! Men slå på fingrarna om jag beställer från katalogen med frakt och skit och det passar ju aldrig. Konstigt, h&ms kläder sitter alltid perfekt på mig i affär, men från katalog så är de antingen tajta som skinn eller stora som hus. Märkligt det där.

Aja, eftersom det bara är juli ska jag försöka att inte tänka för mycket på höstkläder, men här är två koftor som är lagom till september, när det inte hunnit bli så kallt än :)





Dessa tröjorna tänker jag dock spana in innan dess, för de är ju bra även kallare sommarkvällar!



Och sen lite smycken som också är superfina! Billigt också är det ju med H&ms smycke.


Supergoda drinkar!





Partajj på work

Klockan är inte ens över tolv och jag är trött som att as!! Måste sova snart! Men måste blogga först hehe.
Kan ju börja med att berätta om gårdagen. Jobb hela dagen, slutade vid åtta så då bytte jag och Sanja om óch satte oss i restaurangen med drinkar blandade av Simon. Min var rätt stark, Oliver fick spä ut den hehe, men god var den sen :D Efter en timme slutade Irena också och Wilma kom, så vi tog passionsparfait - en dessert från menyn. Asgod var den.

Vi drog oss inåt glassbaren sen (sitter ihop med Bistro) och satte långbord. Det var nice. Fler och fler joinade och började shotta och dricka drinkar. Jag tog en shot med baileys men det var inte gott. Gillar drinkar, inte shotar! Det var inte alls många från restaurangen på festen, bara vi fyra och sen Christian (kocken) och pizza bagaren en liten stund, Vlada då. Desto fler var dem från grillen och glassen, men vi känner varann nästan allihop, så det var kul. Vi började dansa sen, kul!! Buggade lite med Sanja hehe och sen dansade vi lite serbisk dans (och kurdisk och albansk och bosnisk och grekisk och..., Ja ni fattar, den som alla dansar. Steg steg steg, stopp, sväng med fötterna, fortsätt gå). Synd att vi bara dansade den dansen lite för den är ändå kul trots att den är så simpel hehe. Jag hade skitkul med dansen och prat med alla. Brorsan hämtade mig vid två och sen sov jag 6 timmar, sen skulle jag till jobbet igen. Jag är glad att festen hölls på glassidan så slapp jag städa det i förmiddags :D

Dagen har varit bra, jobbat med Simon och det är alltid kul. Nu ska jag sova för som sagt är jag trött, men ska visa lite bilder jag snodde från Sanjas blogg. Glömde kamerahelvetet. Jag lade ner den i min lilla väska för jag skulle ta med den i min stora väska men sen sket jag i att ta med den och ja... jag glömde kameran.


Simon och Hanna.


Simon gav Sanja en Orgasm :P:P Jag ville också ha men blev inte så, så jag får ta det någon annan dag. Så satans god.

Sanja, Christian, Irena och Florina

Vi hörs folks! Nu ska jag sova. Ger er recept på två supergoda drinkar imorgon!

Hemmakväll

Idag har jag haft en härlig dag med familjen :D Likaså har min älskling. Vi beslöt oss för att inte ses idag utan vara med våra familys. Jag och mamma var i stan och köpte färg och annat. Färg till mitt balkongbord som jag börjat måla nu i eftermiddag - riktigt nice ser det ut att bli :D

Har haft lite tid till Lillan och Fia. Vi har döpt henne till det nämligen, Fia, kallas också för Fey/Fi. Vi kallar henne båda eftersom de hörs typ likadant. Iaf på skånska :P Jag ville döpa henne till Fey, som Fey Sommers i Ugly Betty, men alla sa att det var fult (utom Linn) hehe så hon fick heta Fia..
Såhär ser det ut för det mesta. Efter varandra :D

Ikväll hade vi myskväll och tittade på Changeling - asbra film! Jag förväntade mig inte att den skulle vara såå bra. Ni måste se den! Själva storyn hörs enkel - barn försvinner, mor får tillbaka barn, men det barnet är inte hennes son, fast polisen säger att det är det. Men mer kan inte avslöjas eftersom då filmen avslöjas. Men det är en massa tvister och överraskningar. Filmen är riktigt hemsk och skitbra manus, skitbra skådespelare (bland annat Angelina Jolie). Se den!

Nu ska jag sova. Imorgon öppnar jag Bistro och sen ska jag vara kvar länge för det blir personalfest på kvällen! Får se om jag tar med min kamera, vill gärna.. Undra om folk tyckt det var konstigt? Hmm...

En ledig sommardag

Shohoo! Igår var jag ledig och jag begav mig till Malmö med Linn, som var här i byn och hälsade på sin mor och syster. Jag bjöd på fika på Hollandia. Jag visste det var dyrt men när vi frågade vad en tårtbit kostade så sa de 43!!! kronor. Hujedamig. En liten skitbakelse kostade 33:- så vi tog en muffins, en bulle, cola och kaffe och det blev 100 spänn. Dit går jag aldrig igen. Synd att det inte fanns plats på Waynes, då skulle jag kunnat bjuda på något godare än det där. Sick. Vi strosade runt på gatorna och jag shoppade litegrann. Ett par jeans men de ska jag lämna tillbaka för slitningen sitter precis vid knäet och jag tror den kommer gå sönder..Ska be älsk att lämna tillbaka de på söndag. Såg ett par ljusa jeans på Vero Moda som jag ska prova, vill ha riktigt ljusa, någon av er som sett någonstans?? Utan hål då! Men ett linne från h&m blev det, riktigt snyggt!!





Liknar inte hm-stil direkt, mer Gina. Jag träffade upp love vid halv fem ungefär och vi gick till den vegetariska restaurangen och åt. Vegetariskt tre små rätter. Smakar precis som riktigt biffkött (fast godare) och kyckling och räkor. De gör räkorna av alger, det är det som ger fisksmaken. Coolt. Sen blev det promenad i Malmö, en glass vid kanalen och massa prat och till sist en kaffe på Waynes, satt på uteserveringen och njöt av kvällen. Massa folk och riktigt härligt väder. En sådan dag vill jag ha varje dag :D

Chefen
ringde klockan tio igår och frågade om jag kunde börja ett istället för sex idag.. Shit. Ja, klart. Imorgon ska jag vara ledig asså, tänker inte hoppa in. Måste ha någon ursäkt att komma med... Blir ju lång dag på söndag också.

Ha det nice alla, så hörs vi av!


Såhär vacker var himlen när jag åkte hem, hoppas ni ser bra på bilden :D


Romantisk

Ikväll var jag med om det mest romantiska jag varit tror jag... Jag skulle ut och ge mat tillsammans med Simon och där vid ett bord så såg jag.... älskling? Han sa att jag såg ut att inte känna igen honom först.. No shit, jag förväntade mig inte att se honom där ju! haha. Jag kände att allt annat bara försvann just då, helt chockad. Han hade tagit på sig skjorta och var så jäkla fin. Tänk att han kört från Malmö bara för att se mig på jobbet, är inte det kärlek så vet jag inte vad.

Han åt iaf och sen bjöd jag på kaffe. Jag ville bara vara med honom, men det var ju mycket att göra så jag kunde bara gå fram då och då lite snabbt. Haha han sa att han tyckte att den servitören jag inte gillar såg nonchalant ut och stöddig. Kul, för det är just det jag tycker han är. Diggar inte! Men men.

Nu är klockan halv två och jag kom hem för en ansiktstvätt, en tandborstning, ett ombyte och ett sms sedan :p Cirka en kvart sen med andra ord. Ska öppna imorgon så ska köra hemifrån halv tio, måste sova nu, ville bara berätta att


JAG HAR VÄRLDENS MEST ROMANTISKA POJKVÄN!


SMACK PÅ DIG BABY!


Holidays

Har legat och läst massa bloggar. Jag vill också åka utomlands som Sara, Linn, Stina, Kenza, Sanja på jobbet ja alla för fän. Men har ingen att åka med. Alla har redan nån som de åker med och mamma kan jag inte åka med, för då blir ju bror och far lite sura och vi alla har inte råd att åka ändå... Dilshad har också någon annan än mig att åka med, nämligen en bästis som drar i honom. Så de ska kanske åka, isåfall redan i helgen... med hans bror också. Känns lite weird att de inte beställt än.. tänk så säger han på torsdag "Ja, imorgon åker vi". Nee då får jag panik, jag måste vara mentalt förberedd.

 Men men jag får väl se fram emot annat, ska ju bli superspännande att flytta!! Sen är jag ledig hela augusti och då ska jag träffa massa folk, bada, sola, fika och förhoppningsvis festa lite. Jag hoppas på en rolig månad för de här månaderna har inte varit kul. Jobb jobb jobb. Har knappt gjort något kul, förutom att jag umgåtts med mamma, vilket varit kul ändå! Vi har ju shoppat och varit på marknad och så.

Sen ska jag och älsk till Stockholm i augusti och tälta! Jag hoppas vi kan vara där från onsdag-söndag. Blir roadtrip, tältning, se en massa saker, kanske lite bad och drinkar på uteserveringar. Helkul :) Hoppas, som sagt, att vi kan vara där från onsdagen annars blir det så lite tid. Så jag får väl nöja mig med en ledig augusti i Sverige och en Stockholmsresa. Inte fy och skam det heller.

När jag tänker på det blir jag iaf lite gladare :)

Shopping

Dessa saker från Gina är superfina! I want!


Och sen en sak till som jag håller hemlig för att de inte ska ta slut!! ;)

Newby

Hej alla!
Jag är trött som en plätt, jobbade 12 timmar idag, kom inte hem förrän halv elva och körde hemifrån halv tio. Bra dag dock. Jag blev lite sur på kocken eftersom han har dubbla budskap, och trooo mig, den kocken har skrikit och gormat de senaste somrarna.. Men i år verkar han mycket trevligare mot mig och har mer respekt, kanske för att han känner att jag kan nu. Han pratar alltid ordentligt med mig, det gjorde han aldrig innan. Så han tog sig till och med tid att förklara sen hur han menade, men jag sa emot. Och sen när jag kom för att hämta mat sa han"kom tillbaka hit sen". Jag trodde han skulle diskutera något, men när jag kom så gick han mot mig (hjälp hehe) och så gav han mig en stor kram och så sa han "titta, vi är inte alls ovänner". Och sen var han snäll hela kvällen.

Skitgulligt av honom. Han är typ runt 60 så ni vet :p Aja, nog om kocken och deras konstiga fasoner. Han som är runt 40 är också helt galen haha. Kockar är lite galna har jag märkt. Igår så åkte vi (jag, mamma, Dilshad) till en marsvinsuppfödare. Hon hade en stor inhängnad, samt några mindre med massa söta marsvin! otroligt söta, långhåriga! De skuttade och sprang och det var paradis soliga dagar. Jag fick hem en som skulle passa Lillan, det var den snällaste hon hade sa hon. Jag fick också titta på marsvinsbebisar, hon var trevlig!!

Jag har inte döpt den nya än, men Lillan blev helt till sig när hon såg henne genom gallret!! Hon började bita på gallret och när de sattes ihop så jagade hon henne runt och runt. Skitkul att titta på! Visst bråkade de, men så är det i marsvins värld. Lillan måste sätta henne på plats, det är så det funkar. Men otroligt snabbt, inom några timmar, så blev de vänner och Lillan följde henne hack i häl hela tiden. Hon satte sig aldrig för att vila. Det är otroligt vilken förändring det kan göra på Lillan. I mitt hjärta känns det svårt att skaffa en ny, jag vill inte ta till mig henne för Shelly har fortfarande den enda platsen känns det som.. och jag vill inte ha någon annan än Shelly här...Jag tycker inte hon är så jättesöt heller faktiskt,  men jag tänker på Lillan. Att se henne såhär lycklig värmer hela mig och även om inte Newby är söt så är det insidan som räknas... Plus att hon kommer få mer hår så hon kommer nog bli söt då. Jag gillar håriga djur!! När Newby gick utanför mattan (som Lillan absolut inte vågar) satt hon kvar på mattkanten och gnällde argt, typ som att hon skällde på henne för att hon gick utanför mattan haha.

Här får ni se en bild :) Imorgon ska jag umgås lite mer med dem och kanske ge Newby ett bad. Antagligen är det svårt att ge namn då namn oftast ges av kärlek.. Men det var likadant när vi skaffade Lillan till Shelly. Jag gjorde det för Shellys skull och kände typ noll intresse för Lillan, men efter något år så älskade jag henne och tyckte hon var sötast i världen :)


Lillan jagar!! Jag sa aldrig att de är rätt lika hehe. Och de har samma röst. Jag hör alltid skillnad på vem som pratar när det gäller marsvin, men de två låter likadant!!

Marknad

Hej vänner :) Ännu en snabb nattblogg blir det här. Idag kom mamma med den bra idén att åka till Degeberga på marknad. Trodde det skulle vara en ganska liten marknad, men tjohej, den var ju stor! Där flöt eftermiddagen. Blev en våffla, lite tittande här och var och ett mycket vackert halsband. Jag älskar det. En ängel. Jag älskar änglar :) Försökte ta bild men vet ej hur den blev med tanke på att det är mörkt nu och den tar inte bra bilder då!




Blev visst rätt bra bilder där :)

Väldigt vackert halsband tycker jag :) SÅÅ Sofie! Ikväll var det lugnt på jobbet också. Vi var sju som serverade, samt Boban som hjälpte till och hellugnt. Man hade tid att prata med gästerna och ordna "småsaker" som gör det hela lite mysigare! Ett äldre par, runt 70 kanske, pratade med mig i typ 10 minuter haha. De ville höra vad jag skulle jobba med och vad jag var intresserad av, sen började vi prata om integration och hur svenskar beter sig när de flyttat till Spanien osv. Ja, de var väldigt pratglada. Kul :) Jag gillar att prata.

Imorgon ska jag, mamma och Dilshad till en marsvinsuppfödare och prata lite. Jag berättar mer imorgon :)

Sussa gott!!

Kompis

Jag har, trots absolut säkerhet förut, börjat fundera på att skaffa en vän till Lillan. Hon kommer ju vara ensam kanske 2-3 år till (man vet aldrig hur länge hon lever men jag hoppas åtminstone 2-3 år till) så det kanske är snällast att skaffa henne en vän.

Jag tänkte isåfall skaffa en hona som är lika gammal men ändå pigg, så som Lillan. Hon ser så ensam ut. Vi har henne ute mycket och bygger saker, tar fram hus och tunnlar.. Men dock. Hon ser ändå ensam ut. Om jag skaffar en hona i samma ålder kommer det inte bli det dilemmat att jag kommer ha marsvin för alltid, som det blir om jag skaffar en unge.. Sen går Lillan bort och ungen är ensam och den ska ha en kompis osv osv.


Dag med mammaa

Stan med mamma var övermys. Hon shoppade fina saker och även jag hittade lite fint. Bland annat ett såå läckert duschdraperi från Åhléns!! Ascoolt helt enkelt. Helt randigt i alla möjliga färger. Min toa kommer vara den finaste. Jag älskar färg!

Blev även ett linne på rea♥ på Lindex och en snygg väska till skolan från h&m. Nedan ser ni bilder på dem :)




Jag bjöd på fika på Wahlquists - äppelpaj som inte direkt smakade äpple och vaniljvisp som inte direkt smakade vanilj. Men kaffet var gott.

Ikväll var det jobb, kul! Jobbade med Simon och den jag inte diggar - Mattias.. tror jag. Shit jag glömde hans namn. Men han gick hem tidigt. Han ler typ aldrig, bara är helt allvarlig och överlägsen. Förlåt, men jag gillar inte han. Jag&Simon jobbade sen resten av kvällen, gick skitbra, fick rätt mycket dricks och hade trevliga gäster :D Tip-topp. När jag skulle stänga gick jag ut för att släcka och såg månen ligga lågt över havet och den skapade en lång spegelbild över ytan... Så otroligt vackert. Harmoni. Sen blev det lite sådär när jag åkte hem för Dilshad sa att han ska till Kristianstadsdagarna imorgon med sin bror.... Känns inte så kul att ens partner går på festival i den staden man bor utan en själv. Plus att jag själv inte gått dit... Känns inte så superduperkul direkt, milt sagt.. Men men han får göra det för sin brors skull ju.

Nu ska jag sova snart. Godnatt på er sötnötar!

Bo01

Igår var en superkul kväll!! Jag måste skriva lite snabbt för jag o mamma ska in till stan o strosa lite innan jag ska börja jobba.

Men igår när jag mötte älsk så hade han en ny superfin tröja. Haha och ni kanske minns, eller inte (troligen inte) att han ville gärna ha en gul och jag ville inte att han skulle köpa det haha. Så var tröjan ljusljusgrön, som pigelin och jag sa "fin tröja, ljusgrön". Han bara "nej den är gul". Haha han är nämligen färgblind och så blev han sur på killen som sålt den för att han hade frågat efter gula tröjor och han hade tagit fram den. Jag bara "ja men han var kanske också färgblind? Många killar är det!". Det var kul. Tröjan var iaf skitfin. Ljusgrön :p

Vi tog en runda till bo01, där det blåste som in i fan, men mysigt och mycket folk. Kollade på några som dansade tango vid vattnet. Kan ni gissa vad detta är?



Rätt svar:


Glaaaass! Suuupergod. Han tog pistageglass och det smakade precis som nötterna gör. Helt fantastiskt. Persika var asgott!!



Jag älskar dig ♥

Hade skitkul igår :D:D Tack älsk!!


ps. tröjan ser gul ut på bilderna, men min kamera är också lite färgblind. kan ju inte ens fatta lila - dahh! min brorsas kamera är asbra, 4 megapixel mer än min.. lite avis fast jag älskar min! ds.

Bye sålänge

Efter en mycket god middag bestående av flygande jakob med quorn och jordgubbar med grädde till efterrätt så ska jag åka nu. Blev en helt annan outfit på grund av vädret här. Hör åska också nu, trist. Hmm aja, bye sålänge!!





Ledig :)

Jag trodde jag skulle träffa Peet idag men det blev inte så för han jobbade tydligen och kunde inte förrän senare och jag vill också träffa Dilshad eftersom jag inte vet när jag kan träffa honom nästa gång... Såå det blev att träffa love :)

Har provat lite kläder och vet vad jag ska ha på mig nu :)


Detta var superfint men visar mycket ben så den får jag ha när det är en riktigt varm sommarkväll, alltså inte idag!


Skitsnygg partyoutfit tycker jag, men jag är blyg när det gäller sådana kläder som visar former för mycket. Man borde ändå ha det så länge man kan. Kanske någon partykväll :) Jag tänker på Kenza som alltid har små korta tajta klänningar, jag avundas henne som vågar! Jag gjorde en pose som hade kunnat vara på hennes blogg med texten: "Nu ska jag gå ut och dansa hela natten, vi hööörs ;)"



Jag slängde på mig ett par leggins under för att det inte är så varmt idag, men det blev lite för svart .Jag tror jag slänger på mitt vitt-svarta linne ovanpå. Tar nog en bild på det med.


Jag ska bjuda love på en drink ikväll, nice. I Malmö. Vi hörs sen och då får ni se den outfiten som det blev hehe.

Uppskattad..

Ibland kan man se att man är omtyckt på jobbet... På ett eller ett annat sätt.



Kan man verkligen ogilla sitt jobb med sådana kollegor?

Dricks



860 kronor i dricks hittills!!
Blir en hel del mer innan jag slutar-  ♣ shoppiiing! ♣

..


... du INTE ska göra när du besöker en restaurang.

1. Vara sur eller otrevlig.
Du kan gott kosta på dig ett leende för vi är inte bra servitriser för att vi gillar mat utan för att vi vill ta hand om dig och få restaurangen att se bra ut. Var trevlig, småprata om du vill och LE!

2. Mumla
När du ska beställa - tala tydligt. Sitt inte och viska eller mumla för det kan faktiskt bli fel. Det är mycket artigare att tala till den som tar beställningen tydligt och trevlig. Inte sitta och stirra ner i menyn och mumla något ohörbart.

3. Snåla med dricksen.
Om de inte förtjänar dricks på grund av dålig service, ge inget. Men om du fått bra service, vilket innebär att du fått ett trevligt bemötande, ursäkt om något tagit lång tid, någon som plockat bort tallriken och frågat om du vill ha något mer - då ska du ge dricks och åtminstone en tjuga! Om du med ditt sällskap ätit för 500 kronor eller mer är det pinsamt att ge en femma! Ännu pinsammare är det när du ska få några kronor tillbaka på det du betalat och du faktiskt tar dem!

4.  Säga repliken "Kan vi få diska av det?"
När notan är på gång ska du inte skämta till och fråga om ni kan få diska istället för att betala. Alldeles för många drar det skämtet och det blir lite trist att skratta artigt varje gång.

5. Flytta bord själv
Att man ens kan göra det är oklart för mig, men ständigt ska sällskap flytta omkring borden så att det passar dem. Sedan är det ett tungt jobb för oss tjejer att lyfta tillbaka allt på kvällen. Om det inte finns ett tillräckligt stort bord, fråga åtminstone servitrisen/ servitören om det går att lösa och börja inte flytta på deras möbler. Väldigt oartigt!

Såå nu kanske ni lärt er något tills nästa gång ni besöker en restaurang :)


It's raining... Haleluja!

Kunde inte hålla mig borta mer, så passar på att säga heeej!

Igår slutade jag äntligen klockan halv sju så jag åkte hem och myste med familjen. Hade ostbricka. Åh, det finns bara en gång jag struntar i vegetarianism (förutom när jag äter fisk) och det är när det gäller mögelostar (som innehåller löpe)! Kan inte stå emot. Så olika sorters kex, vindruvor, fyra sorters ost, päron och vin till de som ville ha, det var min söndagskväll och behöver jag säga att det var MYSIGT?

Kanske många blir arga på mig, sol i all sin ära, det är fantastiskt med värme men jag och mina kollegor behövde regn nu för att kunna vila upp oss innan handbollen börjar på fredag. Då talar jag om den årliga beach-handbollen som äger rum på Åhus strand, några hundra meter från restaurangen. Det pågår en vecka och där är lag från hela Sverige där. Det kommer bli typ 15 timmars arbetsdag sa Boban the chief. Där överdrev han nog en aning, men åtminstone 12-13.

Idag började jag inte förrän sex tack vare vädret så jag och mamma lyckades köpa allt det viktigaste elektriska jag behöver till lägenheten innan idag. Micro, kaffekokare, dammsugare, strykbräda, strykjärn, färg till väggar och tak (de har rökt inomhus). Sen hittade jag en såå vacker canvas med en blomma i beige-vitt. En liknande på Ikea kostar 600, och den hittade jag för 159:- på Eko!!! Tavla som tavla vad fan. Åhh så underbart, blev skitglad och det kommer bli så tjusigt så :)

Imorgon börjar jag sex igen, åh härligt. Ska sova ut, men först ska jag läsa lite bloggar. Har ju missat en del under dessa dagar!

Puss!

Underbemmanade

Hellu! Igår när jag och Linn bestämt oss för att ta att dra från stranden och åka till glassbåten för en glass så ringer jobbet och frågar om jag kan börja jobba klockan sex. Då var klockan fyra. Det blev att åka hem direkt och äta, duscha och fixa till mig... Det var kaos på jobbet, kändes som att ingen hade koll på något men på något mirakulöst sätt så fixade vi det ändå!

Gästerna var väldigt trevliga igår.Två kvinnor gav mig dricks och sa att jag var väldigt trevlig på ett naturligt sätt och att jag var lugn fast det var stressigt och att jag skulle ha cred för det :D Blev skitglad att de sa att jag var trevlig på ett naturligt sätt. Känns bra med komplimanger när man sliter röven av sig! Sen fick vi vara kvar till klockan ett för att det var ett gäng ungdomar som drack. Väldigt trevliga faktiskt så man var inte sur för att vi fick jobba över två timmar.... jag skulle blanda drinkar och de skrattade lite åt mig och sen sa han att han var bartender och jag bara "okeeej JAG blandar drinkar till en bartender HAHA". Jag är kass, dricker ju inte direkt själv så jag har typ koll på fyra drinkar - orgasm, irish coffe, redbull vodka och gin&tonic. Haha har även lärt mig en ny igår som heter Rasberry fizz. Sen när han skulle ha en till så sa han att han ville att jag skulle blanda en söt drink. Han ville ge mig en utmaning. Jag tog lite mangovodka, ananas-sprit och sprite. Han sa att den var god men om det var sant vet jag inte.

Äh, men det var kul fast det var jobbigt igår. Vi är totalt underbemannade så jag kommer säkert få jobba varenda dag nu! Idag skulle jag jobba sex och ska börja ett, imorgon fick jag jobba kväll fast jag var ledig.. OMG. Sen har chefen öppnat ett tält på Södertorg i Krisitanstad också så där jobbar några av personalen. Inte klokt. Jag är lite sur på honom att han tar från Åhus för att fylla sitt nya projekt. Vi vill också ha ett privatliv. Pernilla har blivit moster och kan inte se barnet förrän söndag. Det är bara kaos. Nu ska jag fixa till mig innan jag drar, men bloggen kommer troligen vara död ett tag!

Jag återkommer som vanligt sen när flytten är i full gång och berättar om inrednng, färger och hela flytta-hemifrån-grejjen. 

HA DET UNDERBART! Grattis till Dilshads söta brorsdotter som fyller ett idag, grattis sötis :)

 
Working girl :p En sliten workinggirl efter ett kvällspass förra året!

Äntligen en stranddag!

Nu, den 2 juli kommer äntligen min första stranddag! Uh vad häärligt! Jag kunde inte sova  förrän halv tre inatt. för att vara ärlig så berodde det på att jag var arg på grund av några bilder jag såg. jag blev så arg på henne, på min fd kompis. Och jag var arg på mig själv att jag gav så mycket till henne. Hon förtjänade det inte, hon förtjänade inte en vän som mig. Jag hoppas ärligt talat att hon aldrig finner det heller, eller isåfall att den vännen sårar henne lika mycket som hon sårade mig. Ljuger för henne, sviker henne, tar från henne, utnyttjar och lurar och bedrar.

men idag ska jag koncentrera mig på Linn :) När jag flyttar kommer vi kunna ses mycket mer, förhoppningsvis blir det så som det var innan mellan oss, när vi var oskiljaktiga. där borta finns också många schyssta snäckor som jag gärna vill träffa och vem vet vad det utvecklas till. jag tycker det är förjävligt att svika en vän, varför skulle man då låtsas eller bygga upp något om man ändå skulle förstöra det. jag kan inte låta det hindra mig från att träffa nya vänner i alla fall, för även om man kommer bli sviken gång på gång så har jag inte tappat tron på att den äkta vänskapen finns. inte än. Jag var ju en sådan vän till henne, så då finns det nog så att jag kan hitta också.

Nu ska jag läsa lite bloggar, sen packa strandväskan och bege mig till Åhus. Vi hörs ikväll! ♥


En strand jag längtar tillbaka till. Vill resa med dig älskling nu nu nu. Sacre bläää men du har också vänner som vill ha din tid, så jag får väl acceptera det :p För den äkta vänskapens skull höhö.

Lillan och jag



Ha en härlig dag, det ska jag ha :)

Nice tisdagskväll!

Vilken härlig dag det har varit! Solade i trädgården så svetten rann *niiice* hehe. När jag träffade älsk så åkte vi buss för att hämta hans bil hos honom, och medan han hämtade nyklarna tog jag en promenad bortåt det hus där jag snart ska bo och tittade på omgivningen, riktigt mysigt är där med massa träd och blommor och fin omgivning helt enkelt. Sen drog vi till Jägersro för att han skulle "köpa shorts". Han köpte ett par vita linnebyxor, väldigt fina. Sen köpte jag en bh som var på rea och kostade 80 spänn. Brukar alltid bara vara C- och D-kupa kvar på rea så woow de hade min storlek, den satt perfekt och var superfin! Svart med svart spetsvolang undertill och ett vitt tunt sidenband som följde kuporna. Väldigt fin. Medan jag provade den så försvann han ett tag och jag visste inte var...

Vi åt dagens vegetariska på Kniv&gaffel, som idag var vegetariska biffar med couscous och fajitasås, asgott! Sallad, bröd och kaffe till det. En riktig måltid :) När vi satt där ute och drack kaffe så fick jag en present till honom, som var väldigt vacker... Vi åkte alltså tydligen inte dit för shortsen, utan för att han skulle hämta ut den presenten han hade beställt. Här ser ni den ♥



Den står bredvid min säng nu tillfälligt och när jag flyttar ska den stå på en fin plats i min alkov. Den bilden symboliserar något så vackert.... Att Shelly är hos Chica nu och att Chica tar hand om henne. Älskling, du kunde inte valt en bättre bild och tack för den fina presenten, du är så underbar!

En runda på Ikea blev det sen för att köpa dynor till min träsoffa som jag ska ha på balkongen. Hittade inga för de var slut, men köpte ett skitcoolt tält samt ett fint underlägg med sommarblommor till Lilly som jag kan visa imorgon. Det blev en snabbis där bara, sen gick vi till parken som ligger precis bredvid. Stor, fin park som är mer som ett grönområde än som en park. Där slappade vi på en filt och hade det mysigt tills det började åska och blixtra då sprang vi därifrån som två små rädda barn :p



Det var en rolig kväll! Jäkligt skönt väder också, hade kjol och linne ända till halv tio och jag brukar vara frusen. Nu ska jag sluta prata, sov gott nu alla bloggerskor!


RSS 2.0