Ny jacka :)

Hej sötisar!

Jag hittade ingen väska idag och inget skärp heller, ville ha ett ljusbrunt. Men när jag och mormor var inne i en affär så hittade jag en skitfin kavaj, kostade 100:- på rea, fanns bara en kvar i storlek  36! Måste vara ödet right? Kunde ju inte missa den chansen ;) Såhär såg den ut, jag diggar den!






Checka in det coola fodret!



Lunch åt vi på en jättefin restaurang vid mårtenstorget, superfina tapeter och inredning. Det blev en slags tonfiskpasta med chili och sådär. Skitgott! Serverades i jättestora tallrikar så maten såg lite ut haha, men vi orkade knappt äta upp.

Vi hade en trevlig dag! Tittade i affärer och pratade och tog en fika innan vi åkte hem. Mormor är den bästa mormorn som finns ♥ Jag hoppas hon vet det.

Yepp, nu ska jag läsa lite bloggar och lyssna på melodifestivalslåtar, just nu spelas Love love love med Agnes!

Kommentarer
Postat av: Sara

Vilket kap! Kommer bli skitsnygg nu i vår och sommar :) hehe ja det måpste ha varit ödet jag menar en enda kvar i DIN storlek :) Min syster är alltid gullig mot mig, så jag är glad att jag har henne för det mesta :P

2009-03-16 @ 21:37:34
URL: http://lifeofsassi.blogg.se/
Postat av: Linnsi

Ja, är kanske cinderella, vet inte riktigt men är iaf en båt som går till Åland och tillbaks:P Saknar dig gumman!!! Tråååkigt att vi inte ses förrän Madus fest. Men kul ska det bli dåå! Puss på dig! <3

2009-03-17 @ 17:52:35
URL: http://linnsi.webblogg.se/
Postat av: MadUSHA

det va ju skit fin gumman.. den klär dig! puss

2009-03-18 @ 08:41:12


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0