Outfits

Testade lite outfits inför festen på fredag.. Hmm har tre som jag väljer mellan men egentligen har jag redan bestämt mig hihi. Här är de iaf så kan ni säg vilken ni tycker :)


Nr ett är ett hemmagjort linne, ursprungligen en klänning från Gina, jeans från Zara och skorna har jag typ redan bestämt att jag ska ha på mig, från Skopunkten.





Nr två är linne från h&m och svarta leggins. Kanske ytterliggare ett svart linne under så det blir lite längre? Halsbandet kommer från h&m tror jag.




Nr tre är ett glittrigt, bronsaktigt linne från Cubus och svarta byxor från Zara.

Jag gillar nog mest ettan, men gillar linnet på trean... Hm hm ;)

Skumparty?

Jag måste lära mig att ta mindre diskmedel :P


Min söndag

Hej!!

Idag var jag på Abdos och handlade :D Abdus eller abdos? Tror att det är med o. Det är en mataffär som är mer inriktad på mångkultur och har många olika märke. Jag gillade den affären.. Deras grönsaksavdelning var väldigt fräsch och stor och billig! Och deras juicer då.. Lychee, mango, drakfrukt, ananas, ja tjohejdå apelsin och äpple! Det enda dåliga var att det var trångt i gångarna.. Meen lite får man ta :p


Ikväll fick jag komma ut också, träffade Carro och vi gick runt i bo01. Västra hamnen eller bo01? Vad heter det egentligen? Vi satt och snackade en stund men det blåste riktigt mycket så efter någon timme körde vi hem. Haha, men historien slutar inte där! Körde värsta omvägen så kom förbi stadion, aq-va-kul, södervärn och seen värnhem. Haha och sen när jag släppt av henne så glömde jag nog svänga av för jag kom skitlångt iväg mot C-
ring, hette det tydligen, sen där vid Ikea och sen någon motorväg. Hejdå bensin.


Haha, jag har kört vilse massor av gånger sen jag flyttade. Ibland irriterande, ibland kul.


Nu ska jag titta på tv tror jag. Inga planer alls för veckan, åh så kul

 


Sail away...

Åh, jag har ett enormt sug av att åka till ett varmt ställe, sola, bada, njuta. Det finns resor där man reser denna veckan och det kostar bara 1150 kronor per person... Åh gud, jag vill.

Jag vill ta en resa när vintern närmar sig... Har kollat Teneriffa, en kanarisk ö. Så här står det om Los gigantes;

En charmig och trivsam badort på Teneriffas solsäkraste kust. Här bor du bra, nära stranden, solnedgången och de trevligaste restaurangerna.

Los Gigantes var från början ingen vanlig turistort utan snarare en skön avkrok där Teneriffaborna själva hade sina lägenheter. Idag har området byggts ut för att kunna ta emot fler turister, men det har samtidigt lyckats behålla sin kanariska charm. Här finns helt enkelt ett stort utbud, samtidigt som det känns intimt och stämningsfullt.






drömma kan man...

Eko

Heej. Ja, egentligen läser ni nog inte detta nu för antingen sover ni kanske eller festar ni. Kanske finns någon annan low-life som jag? :p

Ikväll var jag och Dilshad hemma hos familjen och det var såå skönt. Oskar var också där, mitt kusinbarn. Skitkul att träffa honom och höra hans historier om data spel och sagan om ringen och allt vad det var :D En hel del hehe. Vi åt middag och sen stannade vi till typ nio. Så skönt att sitta där i soffan och dricka kaffe och prata och titta på tv. Känns inte kul att åka hem sen bara... Saknar de, börjar jag känna nu.. Men det är väl för att det blir så satans ensamt här hemma.. Vad ska man göra ensam hela dagarna? Jag är inte bekväm i att typ gå på promenader eller åka till stranden eller så ensam.. Har åkt till maxi och gått rundor på Burlöv centrum och det är okej, men man kan inte gå i affärer varje dag! Imorgon är jag ensam hela dagen. Jag är så jävla rastlös! Vill bara träffa någon, skratta, se något, uppleva något, känna att energin går ur mig.

PÅ TISDAG SKA DET BLI VARMT, VEM VILL DRA TILL BEACHEN? ;)

Nighty!


Nytt




Kjolen från Vero moda, på rea bara 70:-


Min guldiga tablett från Indiska :) Passar inte skitbra där, ska ha den på mitt svarta bord men har bara inget som passar till än förstår ni.

Dagens tumme ner!

Jag hatar slöa hemsidor!!

Skulle lägga upp 5 olika böcker till försäljning och guuud det har tagit 45 minuter att få in tre stycken. Det värsta jag vet på internet är när någon skapar en sajt som inte ens tål någonting. KURSLITTERATUR.SE.

Så nu funkar det inte och jag har två böcker till som ska in. Har hållt på att kolla vad de kostar och räknat ut frakten och allt piss. Hoppas jag tjänar något på det, annars blir jag ARG.

 

Ursäkta mitt humör, är arg nu! Ska städa, måste få ur mig energi. :p


Lördag!

Det första jag gjorde idag var att försöka reda ut det här med alla böcker som jag ska beställa. Fick ju tips av Linnli igår om en sida där man kan köpa och sälja kurslitteratur (kurslitteratur.se). Så jag har frågat tre tjejer om böcker där.. Och sen skulle jag beställa 3 böcker från Bokus, så kom jag på att Linn sa att hon hade sett att det skiljde sig mycket i pris ibland mellan Bokus och Adlibris. Jag gick in på adlibris och fick faktiskt böckerna för 663;- istället för 731 på bokus. Det är ändå 70 kronor! Pengar är pengar, visst?

Fan vilken kurs det kommer vara - entreprenörskap och social förändring. Vi ska läsa om integration och hur man via entreprenörskap kan förändra samhällets sätt att tänka osv. Jag kommer bli värsta Koffi Annan sen :D Kommer bli tufft i höst kan jag säga er. Ser ändå fram emot det. Nya klasskompisar i två klasser, för jag ska ju läsa två kurser samtidigt, kanske nya vänner? Kanske fester man kan gå på? Man vet aldrig vad som väntar. Im so exited. Och det roliga med att börja skolan är att man får göra sig vardagssnygg, planera outfits osv, saknar det!


Idag är det 28 månader för mig och älsk, det vill säga 2 år och 4 månader! Vi kanske ska åka till Bistro och äta, har ej bestämt oss... Känns rätt långt att åka dit men whatafuck. Blir besök hos familjen samtidigt.

Känner mig glad idag. Jag känner mig också glad på något underligt sätt för en gammal fiende till mig, typ mitt livs enda riktiga fiende hörde av sig igår och började snacka lite. Gud vad vi har bråkat, helt sinnessjukt. Hon var inte klok hehe. Jag tycker det är trevligt med fred. Nu ska jag sälja lite mer kurslitteratur, diska och sen städa, glömde städa bakom sängen igår. Och nej, jag är inte pedantisk vänner, det är faktiskt massa sågspån där! Sen ska jag visa er kjolen och tabletten.

 Love u!


Lyckad dag ändå!

Det var faktiskt en kalasdag även om det blev inställt med klasstjejerna. Som tur var så kunde Linn ses. Så efter jag städat tills jag var genomsvettig och duschat och spikat så kom hon :p Vi satt och drack té lite och pratade, sen körde vi till Nova. Superkul var det där. Tittade på massa saker och jag shoppade lite :) Ett vanligt vitt långt linne, behöve något som täcker rumpan när jag har leggins, sen en jeanskjol på rea (the summer aint over!!). Ska faktiskt bli 25 grader nästa vecka hörde jag... Får se? Och sen köpte jag en guldig tablett på Indiska. Åh, älskar Indiska! Älskar deras kuddar, deras ljushållare, deras kläder, deras tyger, deras serviser... deras smycke, ja ni fattar!

Efter en lång stund där och en supergod glass utan något animaliskt (ja mjölk då, men jag menar död-animaliskt) så åkte jag hem och lagade lite mat. Blev ingen avancerad middag för jag var så hungrig. Det är det sämsta med mig, att jag alltid är superhungrig så jag orkar inte laga något som tar lång tid och det måste man ibland. Ska göra biffar och potatis på söndag har jag bestämt!!

Ikväll kom älsk och vi hade singstar-kväll. Åh, skitkul. Mindre kul för grannarna. Sjöng först pop-hits och sen rockballader, men då var vi sjukt trötta i rösten. Älskar singstar, men bara med någon jag kan slappna av med (A).

Nu ska jag drömma, kanske om detta?

Ljuslykta




Inställt

Jag hade bjudit hit några tjejer från klassen ikväll men det blev inställt sent igår, trevligt va. Så nu vet jag inte vad jag ska göra hela dagen... Hmm: Skulle ha bakat och fixat.. Har tillomed fått barnvakt till marsvinen för att jag kunde koncentrera mig på gästerna. Nice style. 

Vi borrade hål i väggen igår så det blir nog att städa riktigt noga efter allt damm och väggdamm så att säga hehe... Kan inte sätta upp sakerna för det behövs en skruvmejsel. Ah. Åh så skiner solen också... igår var jag bara hemma hela soliga dagen...


böööbööö. får väl se om jag hör av mig till någon. ursäkta trista inlägg, men whatafuck, har inget för mig.

Bortsorterat

Fan. Jag vet att ni kanske tycker jag är dum som inte bara ignorerar att det finns exempelvis mular i godis eller kalvmagar i ost men det tycker inte jag. Känner mig smutsig inombords när jag äter det. Å nu hittade jag i kex också. Vassle alltså, det vill säga mald kalvmage. Åh gud, varför ska de stoppa sånt i kex? Inte nog med det, det finns i SIA-glass också.

Hej, en strut med jordgubbsglass och lite kalvmage på toppen, tack!

 

Nu är mitt kök djurfritt vad jag vet, har kollat ingredienser nämligen. Kan jag stå emot det så gör jag. Det finns nog inte vassle i all glass och kex behöver jag inte, finns massa andra goda kakor med naturliga ingredienser! Gelatin äter jag inget av, ni vet hur jag är med piggies. Me love. Men löpe äter jag ibland - pizza och mögelost. Har alltid älskat och finns inget att göra åt saken... De dödas ju dock inte för löpen.... men det är ändå känslan att få in sånt i sin kropp.

Aja, antar att ni inte ens vill veta av detta, men detta är min blogg och här stirrar vi sanningen in vitögat :)

Äcklad

Det är en sjuk värld vi lever i och människan är det äckligaste djuret bland dem. Åh vi tycker att chimpansen som drack sitt eget kiss på kolmården var äcklig men vad fan är detta? Jag har väl vetat att fast jag inte äter kött så får jag i mig massa konstiga saker, det har jag väl vetat men ändå trott att det mesta var djur-fritt.

Men jag hittade en lista på alla animaliska produkter i livsmedel och den listan var inte liten. Det finns fan i allt :S I schampo, balsam, solkräm, hudlotion, tandkräm. Ja, det finns inte i alla, jag har checkat mitt badrum och min tandkräm, solkräm samt schampo verkade inte ha något animaliskt, men mitt balsam samt hårinpackning innehöll detta:

Keratin:

Proteinämnen som finns i horn, hovar och fjädrar hos djur. Används i schampo, balsam och gödningsmedel.

Om ni tittar på dessa utvalda ämne som jag visar nedan så ska ni se hur sjukt jävla äcklig mänskligheten är. Jag kommer aldrig ifrån dödandet, utnyttjandet av djur, plågeriet, utrotningen. Det finns inpå mig hela tiden och jag tänker inte ens försöka komma ifrån alla ämne, för det blir ett heltidsjobb!


 

Ambergris (grå ambra)
Ämne som kaskelotvalar (spermacetivalar) kräks upp. Samlas in efter uppkräkningen eller genom att den dödas. Grå ambra är mycket sällsynt och dyrt. Ambergris binder lättflyktiga doftämnen i parfym.

Amniotic fluid
Vätskan som omger fostret i livmodern. Används i kosmetika.

Amylase
Enzym från grisens bukspottskörtel. Används bl a som konsistensgivare i kosmetika men även i t ex bröd.

Bone meal (benmjöl)
Pulveriserade djurben. Används i gödsel, i vitaminer och tillskott, som en kalciumkälla och i tandkräm.

Castor/castoreum (bävergäll)
Fixeringsmedel framställt av extrakt från de anala doftkörtlarna hos bävern. Binder lättflyktiga ämnen i parfym. (förväxla ej med castor oil, som utvinns av bönor)

Civet (sibet)
Ämne som skrapas från sibetkattens anala doftkörtlar, binder lättflyktiga ämnen i parfym.

Collagen (kollagen)
Protein som utvinns från kalvars och smågrisars bindväv. Används i syfte att bygga upp vårt eget kollagen vid åldrande.

Emu oil (emuolja)
Olja från slaktade emustrutsar som numera föds upp på farmer. Används i kosmetika.

Musk (mysk)
Torkat sekret från myskkörteln vid hannens könsorgan hos den asiatiska myskhjorten, som dödas för detta ändamål. Används idag i parfym.

Silk protein
Utvinns av silke som tillverkas av silkeslarver. Silkeslarverna kokas levande.

Spermaceti (vit ambra, valrav, valfett)
Vit, vaxartad substans från huvudet på den utrotningshotade Spermacetivalen. Används som bas i salvor och krämer, lenar i rengöringskrämer, förbättrar glans och konsistens i schampo.

Uric acid (urinsyra)
Finns i urinen hos alla köttätande djur. Används i solkrämer för att förhindra skador av solbränna.

Om ni vill kolla på de andra 90 ämnena, gå in på denna länk:
http://www.greenoption.org/e-nummer/animaliskautan.html#spermaceti

Om ni vill kontrollera närmre, gör som jag. Ta de sakerna du misstänker att det kanske finns något i, som schampo, balsam, solkräm osv, och lägg bredvid datorn. Tryck på "sök på den här sidan", sen skriver du in varje ingrediens och söker, om det finns där. Det mesta jag sökte fanns inte, men om man använder lite dyrare krämer och schampo så ska man nog vara mer försiktig....

Usch, förstår inte denna grymma värld. Djurs liv för att vi ska ha glansigt hår, fin hy. Bebisars död för att se unga ut. Shit, betyder vårt utseende mer än någon annans liv? Människan är sjuk i huvudet.

Hair

Jag har ljusat mitt hår. Det började bli utväxt och gulaktigt. Ish. Så jag hade väl två val - färga brunt eller ljusa ytterliggare. Now, I know that blondingspray is no good... but I didnt really have a choise. Kan inte ljusa på annat sätt när man väl börjat med det sprayet, så fick helt enkelt förgifta håret lite till.. det mår nog inte dåligt av det sålänge man inte kombinerar? Äh, har bestället silverschamp också, får se om jag vågar använda det :p Men tycker inte riktigt det behövs just än.


Såhär var det idag :) Nu är det fint tycker jag, men det håller sällan länge...

Har testat lite andra frisyrer, vilken röstar ni på? :D

 
Blond


Mörkbrunt


Lockigt mellanbrunt


Rött


Killffrisyr


Haha jag tycker jag liknar Jenny Humphrey lite på denna bild :p

Man blir beroende av den hemsidan, har sminkat mig också där. Därav den rosa skuggan. Ganska snyggt, kanske borde prova det. Nå, vad röstar ni? :D

To you

Ni, kära läsare, har väl inte missat mina länkar som befinner sig längst ner i menyn? Där har jag nämligen lagt in mina favoritsidor på nätet, de som hjälper mig mycket och som jag vill ska kunna hjälpa er med :)

Där hittar ni bland annat en asbra översättningssajt svenska-engelska och tvärtom. Superbra, översätter i alla verbformer (dvs, ex springer, sprang, sprungit osv). Tv-tablå på internet, en sida där du kan slå in vilket telefonnummer som ringt dig om det är något konstigt nummer och så kan du kommentera. Som en gång när någon mysko hade ringt mig så slog jag det där och då såg jag kommentarer från andra där de skrev att det var någon mysko försäljare., toppen då visste jag det och svarade inte nästa gång :) Där finns även länken till den bästa blogg-designs-sidan om du om möjligt missat den, Finns hjälp till i princip allt!

Checka in ;)

Nostalgi

Fick ääntligen se klassfotot från studenten när jag var med Linn igår. haha sjukt ellerhur? Efter tre år fick jag se det! Vi blev så sabla snygga allihop. Saknar sp3, så sjukt underbar klass, värsta familjen :)


Från vänster: Louise, Paiman, Linda. Nedre raden: Cara, jag, Linn och Amina. ♥


Fick även en kopia på ett foto som jag aldrig sett från balen. Från vänster ser ni: Linn, min dejt Ola, jag och sen min dejts kompis.
Det är lite damm på fotot så det är det som syns på Olas kostym :p



Vi fyra plus Jonna var den mesta av tiden.. Riktigt rolig kväll faktiskt, Jonna var helt galen hehe.. Saknar hennes galenhet faktiskt. I Kristianstad får man inte välja dejt själva utan vi blir ihoplottade så tro inte att det var min dejt på riktigt hehe. Ja, inte för att det är något fel på honom, men bara så att ni inte tror något ;)


Videoblogg 25 aug!



Denna gjordes kvart i fyra :)

Sälja sin själ

Ja, jag vill börja denna tisdag med att ge en stor tumme ner till "bloggerskor" som försöker göra sig kända genom att vara elaka mot andra. Sure, Kissie är känd som fan för att hon är en bitch i bloggen, men hon är en bitch rent genrellt, hon skriver inte direkt elaka saker om människor hon inte känner... Hmm eller gör hon det? Jag läser hennes blogg, tycker den är underhållande. Dessie, Paulina och Kissie gjorde sig kända genom att dissa varandra, men de alla ville det för att kunna bli kända. Nuhar ju Paulina ändrat sin attityd helt sen några månader tillbaka, mer ödmjuk i bloggen. Kissie och Dessie har dock själva erkänt att de dissar varann i bloggarna för att få mer läsare. Jag tycker iaf det är sjukt underhållande att läsa Kissie och ibland Dessies blogg, på grund av det de spelar.

Men som sagt, när det kommer nya bloggar som ska gå i Kissie och Dessies fotspår och riktigt provocera och vara riktigt elaka mot andra.. Vad fan är det? Typ den där typen som skriver skit om hur ful Paulina är, utan att hon gjort något... Jag förstår verkligen inte hur man kan sälja sin själ för en blogg, det inkluderar K&D också. Jag skulle aldrig låtsas vara en riktig bitch i min blogg för att bli känd och rik. Det är sååå not who I am. Kissie skriver ju ständigt om hur hon verkligen inte är som Kissie är, utan hon är jättesnäll och trevlig. Men klart som fan folk köper det hon säljer och tror att hon är så i verkligheten?

Jag tror iaf att man måste vara en bitch innerst inne för att kunna vara det i bloggen. Jag skulle inte kunna sitta här och skriva elaka saker om människor eller att jag är bättre än alla andra och blabla. Skulle inte vilja att omvärlden ser mig så. Sen att de tjänar pengar, wow, är det värt det?


Det var dagens åsikt :) Ska börja göra mig i ordning, ska hem till Linn och titta på foton från deras resa - jihoo!! Här kan ni också se några :P

Lapa sol



Jag passade på att sola när jag var hemma och hade en trädgård. Men efter någon timme blev jag alltför rastlös!! Körde hem vid två ungefär och sen gjorde jag lite måsten, som att ljusa håret, diska och tvätta. Älskling kom och vi gjorde en jättegod middag som du kan se bilder och recept på här! Drack fin äppelcider som jag köpte på musteriet. Övermysigt hade vi. När han gått hem myste jag till det framför Rumor has it på kanal 9.

Lillan&Fia bråkar som faaan. Har gjort så i en vecka nu ungefär. Har läst att det handlar om rangordningen, de morrar och Lillan hoppar upp på Fia hela tiden och jagar henne osv. Man ska bara låta det ha sin gång. Okej, men jag hoppas Fia erkänner sig underordnad Lillan snart för det är jobbigt för oss alla tre.

Här får ni bilder från utflykten igår också :)


Upp, upp, upp..


vackert är det på toppen!


Vilken funky larv man!


Väntar på fisk på Buhres i Kivik


Åhh så söt han är, min bror :p Från filmkvällen igår.

Rosengård

Det är förjävligt att aktivister utanför kommer till Rosengård med slagorden "reclaim Rosengård". hallå har ni några bestick i lådan eller? Jag tror de flesta Rosengårdsbor är glada att polisen är i Rosengård så att det blir lugnt, så att deras barn kan vara ute utan att de ska oroa sig att något ska hända, att deras fönster eller bilar ska bli sönderslagna.

Låt Rosengård vara nu för fan. Jag stör mig riktigt mycket på vänsteraktivister. Stör mig på alla som tar lagen i egna händer. Vi måste ju alla leva så att samhället fungerar, inte rasar!

Jag blir grymt imponerad av Rosengårdsborna som gick samman för att vägra släppa in aktivisterna, det är sammanhållning det :) Är inte så insatt i hela grejjen, men ska läsa mer om det.


hullerombuller

Jag filosoferar...

Ibland känner jag mig som en "käring i motvind" och känner att en del andra (med betoning på en del) uppfattar mig som lite konstig. Jag är konstig egentligen, det är vi alla mer eller mindre. Så som jag är i personligheten så skulle jag egentligen se ut som en vänsteraktivist eller punkare. Jag är liksom inte den som bara hänger med strömmen, utan ofta vrider och vänder jag på saker och tittar hur jag vill ha det, vad jag tycker är rätt respektive fel och det blir ofta så då att jag gör tvärtom vad andra gör. Och så lyssnar jag på punkrock exempelvis. Gillar politik. Ja, jag tror inte att det som finns i mig går att skymta på utsidan. Jag är som de flesta andra, följer mode och älskar kläder och gillar att sminka mig och se fin och söt ut :p Det är kanske där det krockar. Man förväntar sig kanske att utsidan ska matcha insidan på något sätt när man träffar folk? Så om jag varit punkare hade nog folk snarare blivit förvånad över hur "normal" jag var.

Det är inte så att jag vill vara tvärtom av ren princip, det har bara blivit så. För att jag är en analyserande person. Funderar och tänker och argumenterar om det mesta nästan. I huvudet, inte alltid högt. Då hade jag nog skrämt iväg folk :D Redan när jag var runt 3 år och mamma berättade om Jesus så frågade jag om hon verkligen trodde på det. Det säger en hel del. Jag vägrade gå till "söndagsskola" eller sånt där kyrkomöte och grät typ när mamma ville att jag skulle hämta en bibel haha. Jag vill inte döpa mina barn eller ha ett kyrkligt bröllop/begravning och jag konfirmerade mig inte. För jag tror ju inte på det. Det är självklart för mig. Men många gör bara det för att alla andra gör så, av tradition. Jag åt även kött av tradition, tills jag började förstå allting och analyserade det. Efter man gjort det så tror jag att man inte vill äta kött mer.


Kanske jag gillar att vara tvärtemot? Nej, jag tror bara att det är så att jag alltid har varit en jäkligt tänkande person. Och en person som tänker mycket bryter nog många mönster&traditioner, på grund av att man analyserar. Så jag blir lite ledsen av att känna att vissa tycker jag är "konstig". Jag kommer alltid att fortsätta att fundera och få nya idéer och åsikter, kommer inte vara den som är så som det förväntas.

Jag vill inte vara så som det förväntas, jag vill vara mig själv och vill att det ska vara det som förväntas utav mig.

gud vilket klockrent citat

Vegetarisk blogg

Jag har ju en vegetarisk blogg som jag skapade av mycket goda tankar, men som jag inte skött. Nu har jag gett den ett nytt fräscht utseende och ska bli bättre på att lägga upp smaskiga recept, tips och tankar kring att vara vegetarian :) Även ni som äter kött kan ju kika in efter recpet, ge djuren ett break ibland.. :)

Ni finner länken under klockan i min meny hädanefter :)

www.chicalicious.se/vegetariskt/

Söndag på österlen!

Har varit en mysig dag! Först fikade vi nedanför stenshuvud och sen vandrade vi uppåt, inte den vanliga vägen, utan ett annat håll som var jäkligt brant. Men så skönt när man kom upp, skönt att ta ut sig lite! Tittade på utsikten, sen besökte vi musteriet och handlade lite gott, sen en inredningsaffär innan vi åt fisk vid havet! Nicenice.

Ikväll var det superhärligt att vara hemma hos familjen!! Vi hade filmkväll alla och tittade på "Vi hade i alla fall tur med vädret 2" - asbra. Jag skrattade massa. Inte lika hemsk och enerverande som den första :p Så det var en mysig kväll. Härligt att vara med familjen. Riktigt härligt.Får se när det blir nästa gång... Ska sova här inatt och sen åka hem imorgoneftermiddag, har tvättid på kvällen sen.

Aja, bilder får ni se imorgon när jag kommer hem. Älskar verkligen min familj ♥

Nya koftan

Denna kofta blev min från Gina Tricot, 199 kronor. Finns även i ljus- + mörkgrå, gammelrosa, marinblå och typ mullvad. Haha. Förlåt. Lyckos den som klär i mullvad :p




Kardemumma

Hej söta läsare!
Här sitter jag i mitt nystädade vardagsrum som luktar liljekonvalj och läser Kenzas blogg bland annat. Åh så grym den tjejen är, kan ju inte låta bli att bli lite avis på allt hon får vara med om, får gratis kläder och skor, blir plåtad för tidningar och reklam, blir intervjuad, får jobb på MTV och nu tydligen någon ny serie som skulle komma... Betalt också för att blogga. Åh gud ljuva livet. Hon förtjänar det verkligen, hon har ju kommit dit hon är genom sig själv, inte genom att låtsas vara någon annan, typ provocera så som exempelvis Kissie gör. (eller dessie eller paulina osv).

Aja, det är kul för henne, verkligen! Vill också ha det lite mer händelserikt, men det kommer nog när skolan börjar. Får skaffa lite vänner här nere och hitta på roliga saker :D Har varit lite tomt med vänner sen jag blev ovän med de jag hade. Asså jag lyckas alltid bli ovän med mina vänner? Och så säger jag att det var dem det var fel på. Gud vet. Eller nej, det gör han nog inte :p Det är lite svårt det där... För jag själv tror bara att jag har haft en himla otur med vilka jag blivit vän med, inte att det är mig det är fel på. Jag tar inte vilken skit som helst, så ja.. det är kanske därför jag "mist dem". Och vissa har jag helt enkelt inte trivts med... Jag är kräsen. Och det är ingen bra egenskap. Ni som läser är ju intresserade av mitt liv... Så som jag känner igen det så läser man en tjejs blogg antingen för att man gillar henne, eller för att man avskyr henne, eller ser upp till henne, eller för att hon är förbannat snygg. Ni kanske avskyr mig hela bunten :D Typ åh, hon skar sig i fingret HAHAHA, åh hon tappade sina nycklar, fan vad bra. Min dag är räddad!

Nog talat om det. En jag iaf trivs med och som verkligen älskar mig var jag med idag! Jag och honey var i Lund en stund och tittade lite. Jag köpte kardemummakaffe från Indiska, åh gott var det. Skämde bort mig själv, det förtjänar jag ;) Sen köpte jag en superfin kofta, visar sen! Efter tre så handlade vi falafel och drog till parken i Lund, lade oss på en filt i gräset och softade och tittade på moln. Supernice.

Imorgon ska jag hem igen - hem till byn :p Vi ska på lite utfärd, jag, mamma, mormor&morfar. Neråt Österlen och mysa. Hoppas det blir fint väder. Min mamma älskar mig :) Men det är kanske skillnad för hon har ju bara en dotter så hon fick väl lära sig älska mig :p

Kardemummapussar på er!


Regn!?

Godmorgon! Sitter vid köksbordet med min Enrique Iglesias-tröja och softar.  Åt nyss en god frukost bestående av bland annat te. Åh, te är mitt nya kaffe! Ska kanske försöka dricka mindre kaffe? Det är inte bra.. Har hört att man får små bröst av kaffe? Haha. Äsch det är redan för sent, tror inte te gör de större!!

Nej men jag ringde Burlövs bostäder och jag ska träffa Herr vaktmästare sen för att se om han hittat mina nycklar. Han hade några nämligen. *håll tummarna*

Sen ska jag till Malmö och träffa Linnsi! Och det föll stora regndroppar mot mitt fönster här för en stund sen.. Inget regn idag va? Jag som skulle ha schorts... Hmm får väl bli jeans då?

Hörs sen!

Här får ni en liten film från Stockholm :D


Klantdag!

Idag har jag hunnit göra 3 klantiga saker! Först skar jag mig genom nageln och in till skinnet när jag skulle skära kål till Fia&Lillan. Blev ett litet hack bara, men tänk er att skära genom nageln. Ish! Sen hade jag ett litet äventyr till Maxi och skopunkten. När jag skulle köra därifrån körde jag vilse. Väldigt vilse. Kom hem till slut och skulle ta upp nycklarna - inga nycklar! Nej, de är borta minsann så jag har fått låna Dilshads. Åh gud, skulle stannat hemma och hållit mig borta från vassa föremål :p

Men istället för att gnälla mer om det så tänkte jag visa er min kopp-samling :p Jag älskar ju koppar och märkte när jag flyttade att jag hade rätt många sorter hehe. Here they come.


Fin orientalisk tékopp, minns ej namnet... Piala eller något sånt? Fick dem när jag praktiserade på integrationskontoret.


Mina favoritkoppar. Pyttesmå och ursöta! Köpt begagnat.


Även dessa är begagnade och det finns tre andra med tre andra blommor på.
Jag använder de aldrig för jag hittade silverfiskar i dem förut när jag hade de paketerade. Så trots att jag diskat dem och satt in de i skåpet så tänker jag bara på äckelpäckel. Löjligt va?



Beiga från Ikea. Vanliga men ändå stilrena och fina


Färgglada megakoppar från maxi.


Orientaliska igen - me love!

NRJ in the park

Tänkte berätta lite om gårdagen! Jag och Linn träffade en gammal klasskompis, Louise. Hur trevligt som helst :D Vi var hos henne och hon bakade sockerkaka och bjöd på supergott thé! Verkligen en mysig gammaldags lägenhet. Sovrummet var gigantiskt medan köket och toaletten var väldigt små, hur fördelar de lägenheter? Strange. Men de hade inrett den superfint. Jättekul att ses igen och som vanligt sprang tiden iväg så jag blev lite sen *hosthost* händer aldrig.

På kvällen åkte jag och älsk till Stortorget i Malmoe för att checka in NRJ. Skitbra. Kom tyvärr halv åtta (för jag skulle hinna med allt med marsvinen osv) så jag missade dead by april =( Buhuuuuu. Får väl trösta mig med youtube, men det är inte samma sak! Men vi tittade på Darin, Arash och en jättebra och snygg brud, my god! Hon som sjunger Hit'n'run, men vet ej vad hon heter.

Aja, idag är jag ensam, har lite ärende att göra.. Typ handla lite på maxi och säga upp min parkeringsplats och gå till Gina för att synda mohaha.

Här ser ni annonsen på min älskade pärla:
http://www.blocket.se/malmo/Hyundai_Accent_1_3_23133117.htm?ca=23_8&w=1

Inte världens snyggaste bild men världens mest älskbara bil hihi.

Pics of the City!

   -~JÖNKÖPING~-



  Kort stopp i Gränna


FRAMME I THE CITY!


  
Riksdagen!                          Slottet                     Skansen!

Söta grisar - me like :D

  

Tältet!!
  

Och jag som har rulltrappeskräck.....





Här är utsikten på Gröna Lund från Hermans :)
 


---> Vägen hem. 3-filig väg, woow, sensation! vilka skåningar vi e :p
Kolmården sen!
  


 
Lejon precis vid passagerarrutan - cool.

(bloggutseende)

En liten parentes här. När jag sitter på denna datorn här hemma som är en stationär dator så märker jag att bloggen ser hela annorlunda ut. Min text är fet, vilket den inte är på min bärbara. Dessutom är hela bilden för stor för skärmen, vilket innebär att man måste scrolla till sidorna. På min dator så ser den helt perfekt ut. Ska försöka fixa min header så den blir mindre så kanske jag kan förminska hela bloggen för att slippa detta utseende för mina läsare med äldre datorer och skärmar.

Hur ser min blogg ut på er dator??? Ni skulle hjälpa mig mycket om ni ville berätta om dessa saker stämmer på den bilden ni har eller om det ser bra ut på er dator. Så jag vet om jag ska ändra eller ej :) tack på förhand söta läsare :)



Personalfest ahead!

Åhhh jihoo det är dags för personalfest snart :D

Simon ringde innan och gav mig infon :D Vi ska samlas 14.00 på Bistro för lite aktiviteter, sen blir det bad och bastu och sedan middag och sedan feeest :D

Hoppas hela goa högen kommer :D Pernilla, Irena, Sanja, Hanna, Vlada och Simon :D ja det finns förstås många fler men det är mina favoriter :D

Fyfan vad roligt vi ska ha ;D


hemma!

Här är jag, den uteblivna bloggerskan!! Men när man är i the big city kan man väl inte slösa tid på att blogga va??

jag sitter här hemma hos familjen nu, vi har saknat varann så igåreftermiddag kom jag hit och ska stanna tills efter middagen idag med. God mat tackar man inte nej till ;)

Men här ska ni i alla fall få lite flashbacks om vad vi hittade på i Stockholm, så kommer bilder ikväll!! :)

Vi började vår roadtrip lite innan sju i onsdagsmorse. Första anhalten var här hemma hos familjen för att hämta lite saker och sen bar det av till Jönköping! Väldigt fin stad kan jag säga er. Där blev det strosande i stan, titt i butiker, skoköp för älsklings del och även lunch innan vi åkte vidare. Men sen kom det regn! Så någon promenad i Gränna blev det inte... Stannade till och tittade hur de gjorde polkagrisar och jag köpte några stycken till oss, sen körde vi vidare. Vi skulle ha stannat på Visingsö, men det blev inget av det heller! Linköping stannade vi också till i. Där regnade det också väldigt mycket, blev urblöt på fötterna, men vi hann med lite shopping i en mysig thébutik och lite tittande i staden.  Vi kom fram till Bredäng, där campingen låg klockan halv nio på kvällen. Då satte vi upp tältet och ordnade inredningen innan vi somnade. Vår roadtrip var skitrolig fast det inte var det vädret vi hade önskat och vissa saker uteblev, som exempel bad i Vättern. Men som sagt så var det en askul dag!!

Torsdagen började med en frukost på ett café vid tunnelbanestationen i Bredängs centrum. Väldigt gott. Grillad baguette, kaffe och apelsinjuice. Sen åkte vi till stan och tittade på slottet och andra fina byggnader. Blev långa promenader och lite tittande i affärer och sedan stack vi till Skansen vid två-tiden. Vi förväntade oss inte att det skulle vara såå stort. Gick runt och tittade på husen de byggt upp från 1700-talet, runorna, djuren och den vackra naturen. Helt överhärligt, men såg inte allt utan beslöt att ta oss hemåt när klockan närmade sig fem.. Vi skulle ha grillat men det öste verkligen ner när vi åkte därifrån så vi bestämde oss för att äta ute. Det var så sjukt stora regndroppar och vi blev så jäävla blöta i jakten efter mat haha. Askul ändå. Det blev till slut en wokrätt med grillad lax, jättegott men alldeles för mycket herregud!! Dagen var inte slut än, utan vi hyrde film och köpte lite gott och sedan myste vi i tältet resten av kvällen :D

På fredagen lyste solen så vi bestämde oss för att åka till gröna Lund! Åh vad vi hade roligt där :D Vi tillbringade hela dagen där, spelade massa spel och tog lotter, gick i Lustiga huset, vilket var skitkul och sedan i spökslottet. haha. Jag var rädd och Dilshad skrattade bara. Tönt. Kul! Som några av er kanske vet har jag otrolig åksjuka så jag kan inte åka några karuseller alls. De enda jag kan åka är pariserhjulet och Kållerado på liseberg hehe.  Efter den dagen där så åkte vi hem och grillade korv - gott! Sojakorv of course!! Tanken var sedan att vi skulle ut och dricka lite i gamla stan men det var så sjukt jävla kallt och jag hade inget tjockt med mig så det blev en drink på ett mysigt café och sedan åkte vi hem. Känner mig tråkig för det, men jag har sagt att vi ska ta igen det i malmö :)

Lördagen blev det sovmorgon och sedan besök på Naturhistoriska riksmuséet. Åh vad roligt vi hade där :D Gjorde massa tester och tittade på massa saker, inklusive cosmonova, där hela taket är en film, ascoolt!! Vi hade jätteroligt där inne och gick inte därifrån förrän halv sex på kvällen!! Den kvällen var den finaste på hela resan för då var vi på Hermans, som är en vegetarisk restaurang nära gamla stan. Vi satte högt upp på berget och tittade ut över vattnet och Gröna lund. Jättefint och mycket folk och otroligt mysigt. Maten var också väldigt god och variationsrik. det var nämligen buffé samt grillat. Grillad majs, åhhh gott!!

på söndagen var det upp tidigt för att packa allt innan vi åkte till Kolmården. jag blev lite besviken över djurparken, för den är så populär så jag tror jag förväntade mig lite mer, men vi hade ändå en otrolig dag där :D Såg massa djur och delfinshowen var verkligen helt underbar!! Åh vad underbart fint det var!! Safariparken var också överkskattat så åk inte där om ni ska dit. man åker tätt med andra bilar vilket innebär att den som kör, jag i detta fall, måste titta mycket på dem om de stannar eller kör eller bromsar, vilket i sin tur betyder att man inte kan koncentrera sig så mycket på djuren. Klart det var coolt att ha ett lejon precis utanför rutan hehe.

Jaa,. det var vår underbara resa, har haft underbart roligt, sett massa, upplevt massa och varit überkära i varann :D finns fan inget bättre än att tälta med sin älskling för man lever så tätt och har så himla kul :D

Snart kommer mormor på fika och det blir grillad makrill med stuvad potatis ikväll, har ni smakat det? Så satans gott.

Vi hörs sen så ni får se bilder!! och nu är jag klar med flytt och långväga äventyr så nu blir det samma blogg som förut med uppdatering minst en gång per dag, härligt va? Hoppas ni fortfarande är kvar hos mig!

Jessi hälsar på

Igår hade jag besök av Jessi, det var en trevlig stund! Fikade lite hos mig och sen drog vi till Möllan alltså väderkvarnen här vid mig, för min kära kille hade sagt att det var nice där. Haha det var helmysko snarare. Men några fina bilder blev det :)




Gäss var det enda djur som fanns där, måttligt besviken över det. Inte världens trevligaste filurer :p


Fint landskap! Men trädgården var helt mysko för det såg ut som om någon bodde där?


Skåne i mitt hjärta... låt mig besjunga dig nu :p I love Skåne faktiskt.

På kvällen så gick jag och träffade Dilshad och hans lilla sötasöta brorsdotter. Vi hade kul på lekplatsen, hon är ett år gammal, översöt. Sen planerade vi vår resa, en sak - vi kommer ha askalaskul!!!

En helg i Arlöv

Jag har fått mitt bredband nu, jihoo! Jag ska visa er bilder/film på min nya lya som Sara sa, men först måste jag få klart allt. Har en del som ska upp på väggarna som inte är där därför man behöver en speciell borr. Förhoppningsvis får jag upp dem om en vecka baah.

Jag trivs som fisken i vattnet än så länge :) Här är riktigt nice! Jag har hunnit göra en del kul sedan sist vi hördes. Jag sa aldrig att Linn var här och hälsade på? Men det var hon i onsdags! I lördags tog jag en shoppingtur by my self i Burlöv centrum, som ligger typ 5 minuter promenad från mig :) Jag shoppade ett oversize-linne och en slags kofta, vet dock ej vad de kallas. Ska visa bilder sen, promise! På kvällen kom mammi och vi åkte till Bo01 och promenerade, såå fint. Solnedgång och tystnad, trots massa folk, bara överskön harmoni! Hihi. Sen åkte vi till en restaurang och åt och sen hem. Väl hemma bytte vi om till pyamas och satt och spelade spel och åt choklad som hon köpt från en chokladfabrik, såå gott!

Igår hade jag min första tvätttid och jag förstod mig inte på maskinerna!! Men tvätten blev ren av en staark doft tvättmedel, så då vet jag till nästa gång att jag ska ta det easy med det haha. Jag kan tvätta, men brukar aldrig tvätta med pulver serrni och inte i de maskinerna ju. måste försvara mig lite...

Igårkväll blev det en fika med Carro från klassen, kul! Pratade isönder oss haha. Fikade på Waynes, asså de är tröga på allvar!! En cola kostade 28?! spänn. Är det riktigt normalt?? Den är dyrare än kaffet ju! Jag undrar om det är rätt asså.Jag hade fan fått två liter för det priset och nu fick jag 33 cl? Kill me.

:p Sen blev det att vara med älskling en stund och äta glass i bo01, sen hade jag en förbannad huvudvärk och var i säng vid halv tolv.

That was all. Har inte blivit bättre på att blogga oftare och skriva mindre höhö. Idag ska Jessi komma till mig, skoj skoj!! Innan dess blir det städ och dusch så nu får jag kila!!


Sommmar!

Idag var en skön dag! Efter vi vaknat och ätit, samt fixat med flickorna drog vi och besiktigade min bil, den gick igenom denna gång. Ja, jag berättade ju aldrig om min bil ju... Den gick ej genom besiktningen så vi fick laga den för runt 5000:-. Hurts. Ska sälja den..min första bil :( har inte råd med att ha en äldre bil, man vet aldrig när bäst-före-datumet går ut.. Jag älskar min pärla.

Iaf, sen körde vi till stranden i Lomma, där vi var igår också. Det var skönt och vi badade! (doppade oss). Det var många nyckelpigor där, sen kom det fler och fler, så vi gick därifrån (snarare sprang för de kom fler och fler helt plötsligt bara, pang bom!). Hoppade snabbt in i bilen för att de inte skulle flyga in. Det blev en kort stund på stranden och jag gick in i bilen med bikini och ett kilo sand i skorna haha. Plus att vi hade isglassar som vi köpte innan vi insåg invasionen och de fick man panikäta i den varma bilen haha. Katastrof. Vi hade sett en Zoo-flagga från vägen när vi körde dit, så vi letade upp butiken. Den var väldigt stor och låg som en liten gård. Där fanns mini-zoo också. Kaniner, gris, getter och hästar. Det var en pytteliten fågelunge som promenerade kring på marken och Dilshad bara : jag är helt nära fågeln... Ah, jag klappade den! Sen nuddade jag också den. Hur coolt som helst att kunna klappa en vild sparv och sen kom dess mamma och matade den. Härligt att vara så nära naturen, älskar djur. Butiken hade massa massa djurgrejjer till alla slags djur. Om ni är intresserade så ligger den utanför lomma, skitstor och bra grejjer!

Efter stunden ute så drog vi hem och gjorde pannkakor med hallonsylt och glass :D Gott. När Dilshad gick hem så skulle jag diska och det var då olyckan skedde. Glaset gick sönder när jag diskade det och gjorde ett hack i mitt finger, ovanför knogen. Blödde som fan.  Sen så fort jag ansträngde mig, typ jag försökte dammsuga men då forsade blodet.. Sen skulle jag ta in marsvinen från deras tripp på golvet och då började det blöda igen, så jag gav upp och satte mig och tittade på The hills- avsnitt på internet. Grannens internet, sorry. Blev rastlös som fan, men vid halv nio kom Dilshad igen och vi spelar spel, men just nu är han i affären och ska köpa lite gott till oss. Lite nötter o så :) Fingret är nog heelat nu tror jag. Heelat av The hills :) Älskar det, men har aldrig lyckats fatta när det går på tv? Så tittar på internet lite då och då.

Ska sluta skriva nu, måste blogga oftare så jag inte skriver noveller hehe. Ha en underbar kväll! Bilder kommer senare idag!

Fia!!

Såhär ser det ut efter Fia hade trampat på mitt tagentbord när jag tittade bort en sekund. Busiga unge!!






Detta är förresten den ovanvåningen som jag gjort till buren. Lillan är alltid underst och Fia där uppe. hehe. Den är fin :D

Min utsikt

Jag har den mest fantastiska utsikt från balkongen tycker jag!


Såhär ser den ut nattetid.

Jag ska visa er dagtid också. Men det jag ser från min balkong är..
.. grönområde
.. lekplats där massa barn leker alltid
.. en stor väderkvarn till vänster om min balkong
.. turnings torso
... öresundbron
... Ja, jag ser ju till min skola :D fast det är inte så nära som man kanske tror hehe.

Ikväll när jag blev ensam satt jag där ute och åt jordgubbsglass och njöt. Sedan strök jag en duk som jag ska ha på bordet. Tog lång tid att fatta hur ångstrykjärnet funkade haha. Var faan ska man hälla i vattnet. Det var inte krångligt, men beskrivningen var!! Sedan blev det att tända lite ljus och sätta sig i min improviserade soffa med ite godis och cola och titta på Vicky Cristina Barcelona. Kan starkt rekommendera. Underbar film. Scarlett Johansson är så jävla snygg, vet inte hur man kan vara så snygg! Hon har den perfekta kroppen, vackert hår och perfekta läppar - allt! Sjukt snygg.

So long ♥

Kartonger, kartonger...

Hej! Jag har inte fått bredband, men åker snålskjuts på någon av mina grannar. Flörtade in mig i snyggingens bredvids lägenhet förstår ni!


..Nej, jag snor helt enkelt deras trådlösa nätverk mohaha.

Sitter här och myser i mitt vardagsrum. Har soffan i delar eftersom överdraget var slut när jag skulle handla i söndags och när jag kom hem med själva stommen fick jag reda på att bruksanvisningen för att sätta ihop den finns i paketen för överdraget. Smaaart Jens! Men ikväll så satte jag en dyna på golvet och en att luta mig mot och det blev skönt ändå.

Jag får väl berätta lite om vad jag gjort sen vi hördes - en hel del!! I lördags målade vi ju om med morfar (jag&mamma och Dilshad). Det var en arbetssam dag som jag redan berättat om kom jag på höhö. I söndags var det inflyttning och det gick ganska snabbt. Lassade alla kartonger och grejjer i kundvagnar som vi körde upp i hissen så det gick ju smärtfritt!! När familjen åkte hem blev det några tårar, kändes ju så rörigt allting, att inte bo med dem mer. Men sen dess har jag bara varit glad.

Okej, där ljög jag. Jag har egentligen varit glad, men jag och älskling har bråkat som fasiken haha. Eller småtjafsat kanske man ska säga. Vi samarbetar inte bra har vi kommit fram till! Jag blir så jädra arg när han ska bestämma eller vill att jag ska göra saker på andra sätt bara "för att". Vi är väl båda besserwissrar antar jag. Men vi har haft kul också :D Vi skålade idag för att vi arbetar jäkligt dåligt tillsammans, med jäkligt bra på olika håll! Och jag lagade den första måltiden i lägenheten som lite plåster på såren för att jag har varit svår att ha att göra med. Såhär såg måltiden ut - så gott så gott!

 
Quorn-schnitzel med paprika&mozarella-fyllning, klyftpotatis, hackade tomater och goooda gröna oliver :) Fläderblomsryck till!

Kul att börja använda allt porslin som man sparat ihop under åren, men fan vad jag har mycket! Teskedar ska vi inte tala om, likaså bestick. Fick lägga ner några i lådan igen för att det blev för många i min besticklåda. Och stekverktyg och matlagningsverktyg hade jag några dubletter också. Men det kan väl vara bra att ha antar jag. Har i alla fall fått ordning på det mesta nu, förutom hyllor och gardiner som skall sättas upp. Känns skönt, för jag blir stressad av alla kartonger här och där!

Imorgon ska Linnsi komma och besöka mig och sen ska jag&love till Ikea för att köpa överdraget till soffan så jag kan sätta ihop den haha. Ni får se lägenheten senare, hade tänkt göra en liten film, men vet ej i vilken form än :) Kanske blir en sightseeing, såsom Jessie hade i sitt hus för ett tag sen. Sånt är kul.

Sist men inte minst så vill jag önska en trevlig resa till alla som åker iväg nu, Jennie, Sara, Linn och Hannah - åh ha så kul tjejer!


Ny look

Jag har suttit och pillat lite med ett nytt utseende, vad tycks?? På bloggen alltså. Jag tycker det är okej, behövde förändring :)

Jag är körd att jag fortfarande e vaken när jag ska slita imorgon. Dumma mej då.

Flytt för fullt!

Håller på att flytta för fullt!! Idag stack vi till min lägenhet vid halv åtta på morgonen, såå jobbigt för mig som inte är van vid att gå upp tidigt! Höhö. Men blev pigg på färden. Städade toaletten, grundligt, medan morfar och mamma målade. Ush och fy på avoppet! Vem fan städar avloppet när de flyttar in?? Nej, men ser ni att vattnet rann skitsakta, då ryckte morfar in och ryckte bort avloppet för kranen och vi drog ut massa äckligt hår och skit. Fyhelvete vad äckligt. Mådde lite illa kan jag erkänna. Jag målade hallen sen iaf. Sen kom Dilshad när han hade vaknat till liv och han målade också lite och sen lunchade vi på min balkong.

Städade golven sen efter vi hade tagit bort all tejp (maskeringstejp) och papper. Imorgon blir det inflyttning, allting är typ rensat i mitt rum. Har en tavla, lite stenar från Grekland och min dator kvar att packa ner. Jag har beställt internet från Telenor, men får se när jag får det. Måndag-tisdag skulle jag tro. Ska bli skitkul att visa er lägenheten, är redan kär ♥

Så vi hörs om några dagar då när jag fått internet helt enkelt! Är så excited :D


RSS 2.0