Believe


Blev påmind om denna låt för någon dag sen. Vinnaren av eoruvision 2008. Så jäkla bra låt!!

Älskling påstår att jag bara tjatar om min data..
Ja men det är min bäbis ju!! Och nu sitter jag här uppe för er information, på familjedatorn. Jag skulle plugga ju men neee det gick inte på min data, internet fungerade inte, var huuur segt somm helst. Kan det bero på att de laddar ner mkt på denna data?? En klasskamrat sa att deras internet hängde sig för hans bror hade laddat ner mkt. Kan det vara så? skitjobbigt isåfall för pappa laddar ner hur mkt som helst. Sånt som han inte ens vill ha. Och vem vågar säga det???


Hmm okej nog med skitsnack från min sida :p Denna datan e också kass för ljudet hänger sig och det kommer sådana riktigt störiga ljud. Aaaa längtar efter eget bredband!!! Har lite planer vad jag ska göra i sommar faktiskt. Det blir inte alltid som man tänkt sig men detta känns ändå helt okej. Jag berättar för er sen när jag har berättat för min love.

Hoppas ni gillade låten som jag gav er och Sara - jag tycker också supermkt om det svarta blus-linnet!! supernice.

Kommentarer
Postat av: jessie

hehe jo jag sliter och står i, min vill man ha det fint så kostar det.



du får mer än gärna hjälpa till :) kram

2009-03-11 @ 18:04:35
URL: http://jessiiejones.blogg.se/
Postat av: belive in what ? =S

den va hmm...okej..inte den bästa låten precis =D jaja men de klart det försrör datorn om man laddar ner för mycket och denna diskutionen hade vi igår hjärtat mitt =P jaaa jaaa jag vet jag veeet...det är iinte ditt fel att jag tar hundra år på mig att kommentera dina kära bloggar...men det ska bli "ändring" på det =P hehe hörs sen min love <3 kyss

2009-03-13 @ 05:32:21


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0