Bombat älsklingen.

Hej på er denna regniga måndag. Rain rain. Jag har minst skickat 5 sms till min pojkvän som jobbar.. på typ två timmar. haha han tror nog jag inte har nåt liv.. vilket jag inte haar älskling :D Det senaste löd "2,5 men sprillans nya avsnitt måndagar 21.00. Vidarebefordar reklam från internet :p". Haha han älskar 2,5 men. Ringde honom direkt när jag vaknade för att jag inte hade fått något godmorgonsms, blir alltid orolig då, för det är en tradition vi har.. :p Men men, han sa att han kommenterat här, det var därför han inte hunnit skicka sms. Så han var frisk och på jobbet där han ska vara :p Har även skickat till Linn, Dess och Madu. he he. Och fått sms av Peet, han sa att vi får ses någon dag när han kommer hem. Hoppas det!! Vill träffa honom.. trist att hans tjej inte gillar det, för jag o han har ju trots allt känt varann i typ 5 år kanske och vi umgicks skitmycket för nåt år sen. Aja, kan inte påstå att jag hade varit bättre själv om min kille velat umgås med nån brud hehe. Men sen beror det på vem det är ju. Om han hade umgåtts helt mkt med henne redan när jag lärde känna honom o hon hade haft kille o allt.. Jag vet inte.. Kanske hade varit mer okej då. Äh, vet ej. Men men hade varit kul att träffa honom.

Idag blir det en fika med Dess :) Ska åka om typ en timme. Är klar med redovisningen till imorgon. Vi ska ju bara prata i typ 3 min var, så det e lugnt. Jag var nogt fan helt borta på mötet asså, för det var en kille som sa att vi skulle prata i 3 min var och jag bara "tio menar han väl?". Och sen blandade jag ihop massa saker. Pinsamt! Jag verkar ju vara helt iq-befriad. Om vi skulle pratat i tio min var så skulle vi förfan redovisat i typ 1,5 timme! haha. Jaja, men vissa dagar får man väl vara trög.. om nu de som inte känner mig tror att jag alltid är sån.. Aja, då får de väl ha roligt åt att skratta åt mig..

Inget mer kul att säga, see yaa!

Kommentarer
Postat av: lina

jo mina pojkar är jätte fina...

idag har vart en jobbig dag ... Han blev så dålig att hannästan dog av sig själv :( fick åka till vetrinären för att avliva han ... han led ju så...

dom sa att det hade kanske eller förmodligen inte gått rädda han ...

vi har vart så ledsena idag...

2009-03-02 @ 14:57:46
URL: http://xendra.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0