Farewel

Nu är det den sista juni. I slutet av juni skulle M flytta. Jag ser det som en lättnad nu, att slippa risken att springa på henne på stan eller någon annanstans. Skönt nog har vi sluppit det sen vi slutade vara vänner. När hon sa till mig att hon skulle flytta var jag så jävla ledsen.. Hon med.. Jag vet inte om det var ödet att det skulle sluta såhär. Typ bättre att hon sårar dig rejält så att du kan vara sur på henne än att hon flyttar och du ska sakna henne tills ni glider från varann. Typ bättre snabbt och smärtsamt än utdraget och lidande. Eller något. Det var bara en teori. jag tror på ödet nämligen. Men isåfall undrar jag nog lite varför vi egentligen skulle ha träffats alls.... var det någon slags läxa?

Det var ju lätt ödet att vi ens träffades för hon skickade sms till fel Sofie och vi bestämde oss för en fika. Det klickade direkt och vi började umgås jättemycket. Vi kunde snacka nonstop, gillade att shoppa, fika, var båda lika "på" när det gällde att hitta på saker, gå ut och festa, ha tjejkvällar, bowla, shoppingdagar - ja allt sånt kul. Vi hade megakul ihop och vi skrattade ihop som bara bästisar kan göra. Det kändes skönt att ha en nära vän som man kunde åka hem till en fredagkväll och bara sitta och snacka med och ändå ha superkul. Vi kunde snacka om allt och jag stod bakom henne när hon dumpade sin kille...

Vi åkte till London ihop och hade så sjukt roligt, speciellt den dag när vi var själva och var ute typ 8 timmar och bara shoppade! Vi var så jävla trötta i slutet av dagen att vi skrattade åt allting. Hon skrattade åt en brud som frågade om vägen ut från en affär men sen var vi själva tvugna att fråga för att vi inte heller hittade ut. Vi drack massa kaffe på starbucks och åkte tvåvåningsbussar.


Jag trodde det vi hade var äkta vänskap, det var så det alltid verkade. Jag stöttade henne när hon var ledsen och lyssnade på henne när hon var glad och kär. Vi gjorde saker för varandras skull, så som vänner ska göra. jag började verkligen lita på henne, få in henne i mitt hjärta och det är inte lätt att få en plats där! hon gjorde mig lycklig helt enkelt. Jag vet inte varför det slutade med att hon svek mig, det kommer jag väl aldrig få veta. jag vet inte om allting var ett spel från hennes sida, jag vet inte vad hon egentligen tyckte och tänkte och kände och jag vet inte varför hon inte kämpade om jag nu var hennes bästa vän, som hon sa.

farewel.. 



Lebisk och surcitroner

Det är vad jag möttes av igår! Befolkningen som kom till Bistro var så jävla sur. Otrevliga killar som bölar för att jag tog fem kronor extra betalt, jag ordnade upp det direkt men ändå var de sura som gammal mjölk. Sen killar som inte kan vänta utan tror att de ska få sin jävla öl direkt, fast jag hade annat som skulle gå före dem och sen bönder som var jävligt otrevliga mot både mig och mina kollegor. Det är väl den enda gången i deras liv som så snygga tjejer som vi ens tilltalar dem! Fulisar. Sen brudar som inte vågar beställa själva, fan vad mesigt. De tittar på sin pojkvän när jag frågar vad de vill ha, så beställer han till dem. Åhh orka ha en sån brud? Man kan förstå små barn som inte vågar beställa, men även en tjej på typ 14-15 år som tittade på sin mamma och mamman fick beställa och fråga allt hon ville veta.

När du går på restaurang eller i en affär eller var som helst där personalen har som yrke att tjäna dig - var lite trevlig och LE lite. Annars kan du laga din jävla mat själv eller baka själv. Ett leende kostar inte mycket, fan vad trist att gå genom livet sur.

Sen tror jag att jag blev raggad på av en brud. Jag är inte säker. Men jag vet vem hon är, och sist jag var på Grand så träffade jag en kille som jag känner där och hon var med honom och viskade till honom o tittade på mig och skrattade o sånt på dansgolvet. Men inte på ett elakt sätt alltså, utan så som en kille hade gjort om han varit intresserad. Till och med dem jag var med frågade vad de höll på med. Så igår kom hon med en gammal klasskompis till mig och de satt i några timmar och drack. Hon tittade på mig och log varje gång jag gick förbi och sen frågade hon mig konstiga frågor och väldigt onödiga hehe och de fnissade när jag hade gått. Hon ser ut som en kille helt och hållet, rör sig som en kille, klär sig som en kille... Jag vet inte, men jag tror verkligen hon raggar på mig. Jag tyckte det var lite creepy faktiskt... Känns obekvämt att en brud ska ragga. Aja, får väl se om de dyker upp mer :p

Idag ska jag sola o sen dra vid tre. Ska till Malmooee och ha lite picknick med älskot. Hoppas på sool :D

Ångest

Ja klockan är beyond sovtid för Sofie och jag har lite ångest. jag vill göra en massa kul saker, men min ångest håller mig tillbaka. känner att jag måste vara hemma med Lillan nu efter hon blivit ensam. jag tror att grunden till det är att jag var hemma så pass mycket med shelly och fick dåligt samvete direkt när jag lämnade henne. så håller det väl i sig. jobbig situation. men visst, jag vill till stranden och äta glass, sola, bada med vänner, men sen tänker jag... jag vill inte lämna lillan ensam i sin bur. fy fan vad trist.

nej, jag är faktiskt en hängiven matte och jag får ta ansvar för det jag har skaffat mig. så om jag ska göra nåt kul får det vara när mamma är hemma helt enkelt. mitt samvete kommer äta upp mig annars. klart jag får ångest när jag hör andra som varit o festat, badat, solat, varit med vänner... men thats life vänner. i augusti blir det bättre tror jag :)

idag var en hellång dag och imorgon kommer det att vara detsamma. bechfotboll nu ju, vilket innebär en jävla massa folk. nu ska jag lufta så det blir lite svalare i mitt rum och sen sova. ska upp åtta imorgon, ska börja jobba halv elva redan.

Sov sött snyggingar!!


Sommardag på stan

Helly!

Det har varit en lång och kul dag idag :) Ledig från jobbet ju och tillbringade eftermiddagen i Kristianstad med Sara :D Väldigt trevligt!! Vi verkar vara mycket liksinnade hehe, och det är ett stort plus att vi läser varandras bloggar och har gjort det så länge vi båda haft bloggar i princip, för vi vet en hel del om varann. Tror hon vet mer om mig för jag skriver oftare hehe. Men det var iaf suupertrevligt och vi ska till stranden nästa vecka om vädret tillåter. Vi skulle dit idag men i förmiddags var det lite blåsigt och molnigt, så vi bestämde stan istället. Förhoppningsvis kommer det fler chanser att åka till beachen, vilket jag tror! (HOPPAS)

Ikväll var jag och min kära pojkvän på middag hos mormor&morfar. Trevligt det med!! God mat och ja, vi hade trevligt. Bästa mormorn och morfarn man kan ha :) Längtar redan efter honom.. Jag vet jag är mesig.Imorgon jobb, ska bli kul. Kul att jobba för det blir en riktig "escape" från livet. Visst tycker jag om mitt liv, absolut, men det kan vara skönt att ta semester ibland, vilket det känns som jag gör när jag jobbar. Som att jag trycker på paus, sen när jag slutar jobba så är allt som vanligt igen och jag kan fortsätta med mitt liv hehe. Lite konstigt kanske det låter, men så är det. Jag intar ju en roll när jag jobbar eftersom det är ett så socialt arbete och den rollen är det ganska skönt att kliva in i ibland, den rollen har inga dåliga dagar, saker som ligger i hjärnan och pyr eller några tankar alls som rör kärlek, vänskap, liv eller död, utan det är bara en trevlig och hjälpsam person med noll i hjärnan förutom service.

Hoppas ni fattar mitt bubblande här men även om ni inte gör det så gör det inget :D Nu ska jag underhålla mig lite på Paulinas blogg, hon e rolig att läsa! Mycket mer till henne än man kan tro vid första anblick på hennes blogg.


Jag idag innan dejten med Sara.
Sen min outfit för middagen.


Nighty!!

Lund-kväll!

Det blev ett kärt återseende med Lund ikväll :) Väldigt längesen jag och älsk var där, det är vår favvostad. I Skåne då :) Vi hade jättetrevligt och mysigt. Promenerade runt, köpte nya singstarsspel, här ska det spelas!! Får bli när jag flyttar dit för det tar så jääädra tid så tiden springer när man spelar och vips, så ska han hem och det är inte kul. Tog en fika på Espresso house vid åtta-tiden och satt och snackade gamla minnen från vår första dejt och hur det var när vi sågs och när vi först snackade i telefon.. Jättemys! Jag är så käär. Älskar dig älskling, vi är som gjorda för varandra :D

Väldigt skön sommarkväll ikväll :)

Nasty på bussen hem, innan den startade så hörde man någon skita på toaletten, alltså man hörde att han var lite lös i magen. Äckligt!!! Sen kom han inte ut förrän typ 20 min senare. Bläää och så satte han sig framför mig. TACK. Inte för att han luktade, men det äcklade mig ändå. Öööh.


Här kommer några bilder, älskling som höll på att fula sig hela tiden så nu sätter jag upp ett kul foto HAHA, där fick du.




Imorgon blir det jobb igen, så vi hörs imorgonkväll!

Vackraste

Har sorterat bilder nu och lagt in de senaste bilderna jag tog på min prinsessa. Har 77 foto på henne där hon är ensam på bilden och sammanlagt runt 137 där hon är med Lillan eller Chica. Tänkte lägga upp några här som jag tagit den senaste veckan.

Älskar dig Shelly ♥




Börjar med lite foton från den senaste tiden...


  



... och så lite gamla minnen :)

  


Det vackraste jag vet :)

Hallon!


Har fått för mig att jag lider utav järnbrist, vilket säkerligen stämmer. Har känt mig trött på sistone och orkade knappt spela kubb eller badminton med älskling. Jag trodde det var solen, men idag tänkte jag att det kan vara järnbrist. Det drabbar mest kvinnor, vegetarianer och under mens. Check på alla tre hehe. Soom den duktiga flicka jag är så började jag genast att behandla :D

Har kollat upp saker som jag bör äta och kört och handlat ingredienser till en linspastej som jag också har gjort och den står i kylen. Får se om den går att äta hehe, man kan ha den på mackan. Linser är nämligen bra för vegetarianer, likaså bönor, men jag tycker det är svårt att komma på recept på bönor&linser! (ge mig gärna!)

Jag köpte även glass så nu har jag ätit en stor portion hallon med vaniljglass. Detta stod om hallon på en hemsida.
Ett superbär med hälsofördelar - Hallon är fiberrika och hjälper därför till att reglera kolesterolhalten. Bären innehåller mycket C-vitamin, folsyra, järn, kalcium och kalium. Hallon är dessutom slemlösande, avgiftande och kan lindra menstruationssmärtor.

Hur bra är inte det?? Jag undrar om det är dyrt att köpa.. Tänkte om jag ska börja äta en kopp i veckan, som de rekomenderade, men det har jag kanske inte råd med sen när jag ska leva på studentbidrag, sacree :p Igår var det faktiskt en man, typ 50+, som åt på Bistro som frågade mig vad jag ville bli när jag blir stor haha. Jag sa att jag går IMER. Och han var stockholmare, så han bara:

Imor?
haha. Neee Imer, det är jag som är skåning :p

Trevligt att någon frågar sådant. Så berättade jag och han sa att han faktiskt inte visste så mycket vad migration betydde. Kul att kunna känna sig smart framför vuxna män ;)

Men men, nog om det. Ett sidospår. Jag ska iaf försöka äta järnrikt nu! Nu ska jag gå och göra nåt annat. Vill umgås med Lillan men vet inte hur jag ska umgås med henne... Ska leta lite fakta på marsvinssidor.

See yaa!!

11 timmar

Idag började jag jobba klockan halv tolv och sedan erbjöd jag mig att stanna till stängning, och stannade kvar längst av alla servitriser/servitörer hehe. Han behövde gå till sin buss så jag fick stanna kvar och göra det sista. Har varit en bra dag. Kändes skönt att fokusera på jobbet och ett ordentligt träningspass :D Tänk själv att gå omkring praktiskt taget hela tiden i 11 timmar och bära tunga tallrikar och så... Nice, jag vill gärna få lite magmuskler som jag hade förra sommaren!

Bra dag, trevliga gäster, avundsjuk på alla strandgäster, svettigt, kul med kollegorna, aa så kan dagen beskrivas. Blogg.se har ju fått en ny startsida för alla er som är bloggare. Den var nice ändå. Tar alltid lite tid innan man vänjer sig, men kul med den där säljsidan, har inte varit där men det är skitbra eftersom de flesta bloggerskor är modeintresserade, så kan vi alla köpa och sälja kläder där. Toppen! Ska dock endast gå in där när jag har råd *höhö*

Nu ska jag sova, jag doftar härligt av jordgubb efter en dusch med jordgubbsskrubb, vanilj efter att jag smorde in mig med bodybutter i ansiktet och händerna och sen nån annan doft som jag smorde in fötterna med. Ska sova min skönhetssömn nu och imorgon har jag ett mål - bli bruuunare! (känner mig blek när jag ser alla små tonåringar som är så jävla bruna på stranden, sacre bläää)


Min prinsessa

Hej.. Känner inte direkt för att berätta något om gårdagen.. Det var jävligt svårt bara. Idag kom Dilshad och han har varit supersnäll hela dagen.. han hade med sig en liten rosplanta som vi planterade vid hennes grav.. Det som gör det lättare är att jag tänker att hon inte är där, nere i marken, död. Hon är i högsta grad levande, frisk igen, någon annanstans och tillsammans med Chica.. Detta vill jag tro på...

Hon var min bästa vän och det kommer va så tomt utan henne... när alla andra svek, när jag var ensam, så hade jag alltid henne... Hon var aldrig sur på mig, älskade mig alltid, mer än någon annan i mitt liv tror jag, ville mysa med mig, brydde sig inte om mina svaga sidor eller nåt. Så enkel stark vänskap. Jag kommer sakna henne så ofattbart mycket... Hon var en del av mig.


Utflykt

I eftermiddag hade jag och Shelly lite mys på filten i solen :) Det var härligt. Jag satte henne i gräset, hon kan knappt röra sig nu, för hennes bakben är nästan förlamade och hennes ena framtass är ju svullen.. Jag tror hon njöt av att vara i gräset.. Ibland lade jag henne i skuggan, ibland solen och ibland på filten, ibland på gräset. Vi hade lite utflykt helt enkelt. Jag ville göra nåt speciellt nu den sista dagen som jag har tillsammans med henne..

Försöker helst inte tänka på det för då brister allt. men vi hade en mysig stund.




Midsommar

Heej alla

Midsommar igår var underbar. Tillbringade hela dagen med min älskling, vilket verkligen behövdes :) Känns skitbra nu. Idag jobbade jag, fick jobba över i tre timmar för det var asmkt att göra... har haft jättemycket gäster, men även mycket dricks hehe. och det var faktiskt en rolig dag :) Kul att ha hyfsat att göra.

Nu ligger jag här med Shelly. Hon ska sova med mig inatt. Har bestämt mig för att göra det där på måndag om hon inte blir bättre... har redan sagt att jag inte kan jobba. men jag läste nu att svullna leder och bakbensförlamning kan bero på för lite c-vitamin (fast vi har gett henne, men kanske inte tillräckligt) så jag tar ett sista krafttag och överdoserar med c-vitamin, vilket det stod att man skulle. Om ändå inte lederna och benen blir bättre så blir det väl som det blir på måndag. finns inget annat i mitt huvud.

vi ska sova nu, godnatt alla, vi hörs av!

Babbel

Ligger här i sängen och myser med Shelly! Hon ligger på mitt bröst - myyyys :) Jag kom hem från jobbet för en halvtimme sen och på den tiden har jag hunnit trycka i mig två rostade mackor med hallonsylt och tvättat mig och slängt de svettiga/skitiga kläderna i tvätten och lagt mig i säängen. Min lampa är isönder för den ramlade nästan ut på taket idag för det blev värsta tvärdraget!

Dagen innan midsommar drog rätt mycket folk till Bistro. Söta ungar och trevliga föräldrar. Ett stort sällskap pensionärer som var väldigt trevliga och skämsamma :D Vi fick 100:- i dricks av en man som var där med två damer. Jävlar, vet ej om vi förtjänade dem :p Hehe. Men han lämnade dem på kortet, vilket innebär att vi inte får dem. Chefen drar ihop all dricks vi får över kort och vi gör nåt kul för de i slutet av sommaren. Ett år bowlade vi och ett år badade vi i varma tunnor och så äter vi gott och dricker drinkar från baren höhö. Men vanlig dricks, alltså kontant då som vi tar i slutet av kvällen, var bara 23 spänn var ikväll. Blöö.

Fan Jennie, kusinen, ska jobba på Absolut spirits och hon kommer få 18 000 typ i månaden, faan. På så vis är inte servitris så jävla bra betalt. 93 kronor i timmen innan skatt.

Jag kommer antagligen vara askass på att blogga nu i juni-juli. Jag har fullt upp känns det som, men ändå inte något som blir ett roligt blogginlägg hehe. Men men, jag jobbade förra sommaren också och det klarade vi ju :) Ni har säkert fullt upp ni med. Jag tycker själv det är trist när mina favoritbloggar inte uppdaterar... *linn*host*Jessie*hosthost*Sara .. är ju skitkul att läsa bloggar tycker jag :) Men men vi får väl se.

Imorgon är det midsommar, vad händer?? Jag ska vara med min pojkvän för det behövs!! En vecka sen vi var med varann men ändå känns det som två! Vi ska vara heela dagen lång och det ska bli najs!

Jennie 18 :)

Ikväll har vi varit hos kusinen och firat hennes 18-årsdag. Trevligt!! Spelade lite kubb och ätit god tårta. Som brorsan sa till hennes mamma "Ja jag hörde att jennie gjort tårtan?.... eller hon kanske bara tog äran för den?". Haha. God var den! Så nu är alla kusinerna stora.. tror mormor får lite ångest hehe, snart inget barnbarn kvar i denna lilla håla.. Vi ska nog ut o äta och dricka drinkar med dem nu i sommar eftersom vi alla nu är 18 (förutom My som ändå bor åt helsike tyvärr) så det blir nog kul :D Brorsans förslag.

Tänkte berätta lite angående anledningen att jag tvekar att avliva Shelly. Saken är den att marsvin är otroligt svaga djur som normalt sätt bara lever mellan några timmar upp till max några dagar, typ 2-3 när de är sjuka.. Att ett marsvin ska kunna vara sjuk så länge som hon varit nu, cirka 9 veckor, är fan nästan omöjligt. Därför tror jag att hon vill klara det. Hon hade kunnat ge upp och somna in, det tror jag verkligen hon hade kunnat.. Kanske kärleken till mig och Lillan är för stor..

Shelly har överlevt så sjukt mycket! Först fick hon grå starr på ögonen, sen skadade hon sitt öga och chansen fanns att vi var tvugna att avliva om inte ögat blev bättre av pencilin, vilket det blev!! Senare fick hon blod i urinen och som tur var fanns det inga njurstenar för en operation klarar marsvin sällan, så då hade avlivning varit bättre (enligt veterinären) men det var en infektion som hon fick pencilin för. Nu blev hon förkyld den 25 april och kunde knappt andas, men klarade natten. Vi fick pencilin, som det var 50% chans att magen skulle klara, annars skulle tarmsystemet slås ut, men hon klarade det! Två kvällar kunde hon inte andas av förkylningen, men vi satt med ångbad tills täppan släppte. Veterinären sa att det är svårt och sällan som marsvinet får tillbaka matlusten när de väl tappat den, som hon gjorde under förkylningen. Men hon kämpar på ständigt! Hon försöker äta grönsaker (nosar och smakar) varje måltid fast hon inte vill ha och hon äter massvis med havre, eftersom det är det enda hon vill ha, förutom lite torrfoder. Nu har hon skadat tassen men hoppar omkring på tre ben istället för att lägga sig ner. Hon kämpar. Och jag älskar henne så otroligt mycket. Visst är det själviskt av mig. En annan person hade antagligen inte försökt rädda henne eller hade de avlivat henne direkt när hon slutade äta.. Kanske en person som inte brytt sig eller orkat ta hand om sitt marsvin, eller en person som ansåg att döden var bättre för marsvinet. Jag bryr mig om Shelly och jag vill inte att hon ska lida, men jag är sjukt rädd att göra ett misstag. Om hon kan leva ens 2 veckor mer utan avlivning så vill jag ha henne de två veckorna. Jag tror faktiskt att hon vill leva med oss den sista tiden, tills hon själv ger upp kampen. Den dagen jag märker att hon verkligen lider på så vis att hon bara ligger ner och inte visar intresse för varken mig eller Lillan eller har någon fysisk skada som jag ser gör ont så kommer jag nog att hjälpa henne till andra sidan..

Shelly är en familjemedlem och min allra bästa vän och jag tror aldrig någon älskat mig så som Shelly älskar mig. Hon har varit min flicka från dag 1! Vi har klarat allt tillsammans, när hennes första kamrat dog var hon så ledsen men vi var med varandra hela tiden... och för att inte nämna alla de liv hon har förbrukat genom att överleva allt hon gått igenom. Jag kan bara inte ta beslutet att döda henne.. Hon kan inte prata, jag vet inte hur hon känner, men så som jag känner henne så tror jag inte att hon är redo att ge upp än...


Vi år 2006, efter hennes kamrat gått bort. Chica ♥

Gröt

Gud jag skrev nyss ett lååångt inlägg som bara raderades :S Tack för den blogg.se!!

Jag ska fatta mig kort om vad jag skrev. Har ägnat förmiddagen åt marsvinen. Shellys sår har redan läkt bra, men hon går fortfarande inte på tassen. Jag har googlat en massa och hittat bra marsvinssidor som skrev om marsvin som inte vill äta. Har nu gjort iordning hövatten, vatten med hö som man sedan ska sila och ge vattnet till marsvinet som inte äter hö, eftersom det är en livsviktig föda för dem! Sedan hittade jag recept på gröt med havregryn (det enda Shelly äter nu i stort sett) och vetegroddar. Vetegroddar skulle tydligen få de att gå upp i vikt så jag hoppas!!

Vi får väl se hur det går med denna cirkus. Det var även en hel sida tillägnad avlivning och det kändes skönt att läsa om någon som skrev om marsvinsavlivning som verkligen älskade marsvin... Men jag har nog gjort mitt beslut.. Vill inte avliva just nu, för jag vill kämpa så länge det går. Visst, jag tror inte hon kommer överleva detta, men jag är inte helt övertygad om det. Man vet faktiskt aldrig vad som kan hända. Nu ska jag försöka mata henne med lite gröt iaf!

Någon av er som avlivat ett djur och vill dela med er av erfarenheten? Skulle betyda mycket!!


5 things


.. som jag sätter tummen ner för!! Noo mercy tonight!!

1. Ont i halsen!
Mamma kom och sa godnatt och sa att hon hade ont i halsen så hon knappt kunde äta och nu, typ 40 minuter senare sitter jag med ont i halsen. Asså hallå, fem minuter brevid mamma och jag blir smittad? Tror min hals suuger upp baciller alltså!!

2. Frågestunder
Irriterar mig grymt på småbloggare som ska ha frågestunder. Kenza började (tror jag) och fick massa frågor om henne, hennes skönhetstrix, hennes hund, hennes kärleksliv - ja allt. Man vill veta saker om en så stor bloggare! Men nu springer småbloggare runt och vill ha frågestund i deras blogg utan att få några frågor, men fatta - ingen vill veta något om eeer! Ni är pinsamma.

3. "Jag är sååå kär"
Inget fel att vara kär - det är ju ashärligt!! Men att skriva det i varenda jävla uppdatering på facebook blir too much! Ibland kan det vara uppåt 4 uppdateringar på en dag där det står olika saker om hur kär personen i fråga är. Vi har fattat!

4. Dumma quiz
Irriterar mig fortfarande på sådana och även att folk skämmer ut sig själva genom att blotta vilka quiz de gör - utan att de verkar inse det. En person gjorde quiz angående om hon var ett fall för borderline eller inte (gränsen till deprission typ), okej håll sådant för dig själv tack! Personen som skriver om hur kär hon är, gör quiz för att ta reda på just hur kär hon är. Det hade nog jag och alla andra av dina facebookvänner kunnat berätta för dig. När hon ska bli med barn också. Snälla, skaffa ett liv.

5.  Max-reklamen
Killen i max-reklamen som berättar om den nya chiliröran är så jävla störig när han säger "gott". HAHA. Jag klarar det inte längre. Måste byta kanal eller stänga av ljudet. När han introducerat burgaren och kombinationen mellan chili och max egna dressing, så säger han något i stil med ".. och att det blev så gott" och det "gott:et" låter såå sjukt fult.

Shit, vad skönt att få ut all irritation, nu sover hon gott inatt (A)


Doktor Sofie

Känsliga läsare varnas!

Åh min lilla flicka.. Vi (jag&pappa) beslutade oss för att rengöra hennes tass lite med alsolsprit, om ifall det var några bakterier eller något sår, trots att inget syntes. Pappa tvättade försiktigt medan jag höll henne och plötsligt ramlade en stor bit av! Hela förhårdnaden! Och det blev en stor grop i hennes lilla tass med kött och var. Vi hällde mer sprit på och nu har jag gjort ordning den lilla lådan igen så hon har en filt som underlag och en filt som hon krupit in i. Hon ska inte ha spån och så när hon är helt inflammerad.. Såret lät vi vara öppet eftersom pappa anser att det behövs luft.. Tycker synd om henne =/ Hon är här nedanför min säng och ska sova här inatt, så Lillan får sova ensam. Och Lillan då, vilken klippa hon varit under hela Shellys sjuktid! Hon har verkligen förändrats!

Förr var hon ganska omogen *skratt* och  morrade på Shelly om hon ville mysa. Nu sedan Shelly blev sjuk tvättar hon henne konstant, låter henne ligga nära och går alltid fram till henne, ser till att hon inte är snorig eller har mat under hakan. Helt fantastiskt. Har helt glömt bort att riktigt mysa med henne eftersom jag haft fullt upp med Shelly, men ikväll myste vi eftersom mamma ju är iväg och det har varit mamma som myst med henne hela tiden. Och då viskade jag till henne hur bra hon är :) Kändes bra och jag tror hon förstod budskapet även om hon inte förstod orden.

Djur är verkligen fantastiska. De förgyller mitt liv helt enkelt :) Blir glad av att bara vara nära djur - får, getter, hundar, katter, marsvin, apor, sköldpaddor, ja i alla förpackningar :) Och aldrig att djur kommer hamna i min mun igen, aldrig. Så kan jag bara inte göra när jag älskar dem?



Godnatt alla, hoppas natten läker min pärla!

Complications

Hej!!
Sitter här på altanen.... dödade nyss en geting... Eller det var inte jag, jag lejde en mördare :P Nej, men normalt sätt så brukar jag aldrig döda getingar eller djur, förutom myggor och harkrankar, men jag försökte hjälpa den ut och den fattade inte (surprise!) så brorsan fick slå ihjäl den för att jag skulle kunna sitta här och blogga. Vad fan, en geting mer eller mindre.. Okej, lite dåligt samvete har jag!!

Jag skulle göra en videoblogg till er men mitt hår ser helt gult ut förfan på video!!! Inte helt gult men definitivt blekt och gult. Har stirrat mig i spegeln, men kan inte se att det ser ut så. Blir ju helt rädd ju!! jag vill vara ljushårig, men tänk så har det blivit gult nu.. Ush vill inte färga brunt!! Det känns mer Sofie att vara ljusare. Jag får helt enkelt bättre självkänsla av det, känner mig snyggare så! Det finns brunetter som är helt ofantligt snygga, men tyvärr tycker inte jag att jag klär bättre i brunt än ljust. Så var det med den saken :)

Shelly har skadat sin tass så nu är hon halt =/ Fan, varför ska allt hända den flickan?? Jag tänker inte avliva henne!! Hennes tass blir nog bättre snart hoppas jag, det är bara lite svullet för hon hade en liten förhårdnad typ som hon haft helt livet som en slags extra nagel och nu har den ramlat av så jag tror det är därför hon har ont... Hoppas det inte blir inflammerat och skit, då blir det problem.... Så det blev ingen träff med älskling idag =( Jag hade glömt också att mamma skulle på tjejmiddag *fan*. Saknar honom så, känns som vi aldrig ses. De senaste två veckorna har vi inte setts ordentligt. Först fyllde hans bror år, så vi kunde bara vara liten stund, sen nästa träff så blev det klödd så han stannade en liten stund hos mig bara, hann inte göra något alls kändes det som.. Tredje träffen så skulle han klippa sig så där gick en timme, sen leta efter present till brorsan och sen var jag tvungen att åka hem till Shelly plus att jag mådde illa och den träffen gick också snabbt och var lite sådär... Sen var det brorsans student då hann vi knappt snacka. Herregud. Och nu vet jag inte när vi kan ses!! Kusinen fyller 18 imorgon så det vill jag inte missa sen jobbar jag på torsdag.

Vi ska prata sen när han slutat arbeta om hur vi ska lösa detta. Som tur är behöver jag inte sitta hemma och deppa ner mig *höhö* för Linn var här i byn och hälsar på sin familj så hon ska komma på fika om någon timme.

Hörs!!

Hey, waitress!


Trött servitris i pyamas! :p

Nu är jag hemma från Bistro och kvällen var skitbra. Jag gillar att jobba... det känns som att det är bara en sådan "här&nu"-känsla när man jobbar. Man har cirka 1 timme att göra bra intryck på människor och få de att känna sig omhändertagna och uppassade och man får så mycket tillbaka. Jag får så många leende och varma ord. Ett leende säger ju så mycket. Inte falska leende utan riktiga leende där man ser att människan sänder goda känslor till en. Även idag sa några gäster till chefen att det var så trevlig personal. Jag trivs verkligen med det yrket... jag tror jag trivs med att gå in i rollen där man är social och pratglad och artig, eftersom jag annars kan vara ltie blyg kring nya människor, speciellt äldre. Människor i min ålder har jag oftast lätt för att snacka med. Sen att det känns som att man står i centrum hela tiden och gästerna behöver en för att kunna äta sin måltid.. Ja, jag känner mig helt enkelt behövd, viktig och omtyckt när jag jobbar, och vem vill inte känna så? Kan tänka mig hur givande andra arbete är då om jag känner såhär bara genom att vara servitris!!

Imorgon ska jag försöka gå upp tidigare så det inte blir som idag, att tiden bara rinner som i ett timglas! :p Jag önskar jag kunde sova med Shelly, hon är så himla söt och liten.. Men jag vill ej, dels på grund av att hon bajsar rätt äckligt och jag inte vill riskera att få det på mig (!) och dels för att hon inte kan dricka om hon sover hos mig. Får drömma att jag sover med henne (A).

Hörs imorgon!!

FORT!

Fan vad dagen gått fort herregud. Jag tog mig iofs en sovmorgon till tio typ hehe. Men sen har tiden sprungit och nu är det 1,5 timme till jag ska till jobbet. Fan. Dagen gick så snabbt =(

Får gå ner och torka mitt hår nu och ljusa det, sen äta och sen blir det att mata Shelly och köra sen. Man blir ju förfan deppig av sånthär hehe. Men men. Har hört av mig till några vänner nu och försökt planera in någon träff... det är ju lite svårt att få tid bara eftersom jag inte vill lämna Shelly så ofta. Men men. En gammal killkompis hörde av sig på facebook och frågade om vi kunde ses nån dag. Sånt är också svårt - vad man ska svara. Jag tänker inte träffa gamla killkompisar så när jag har Dilshad, det finns gränser... men om man säger det så tror kanske de att man tror att de raggar. Aa iaf jag sa att det inte gick för jag har pojkvän o att han nog förstod eftersom han ju hade tjej men om han ville ses allihop eller bjuda oss på nån fest tackar jag inte nej. Det var nog ett bra svar. Bara killar som verkar fråga mig om vi ska ses hehe. Kuuul men hade ni inte kunnat vara tjejer istället?? :p

Jaja det löser sig alltid. Imorgon ska jag träffa en killkompis - min pojkvän :D:D Min bästaste vän! ♥ Vi hörs kanske ikväll el imorgon, slutar tio ikväll!!


Min pojkvän på studenten, ellerhur är han a fine peace of as :p

Utan GG

Hur klarade Sofie en söndag utan Gossip girl?

Ja, med vetskapen att Blair och Chuck ligger och hånglar i en stor himmelsäng varenda dag tills säsongen börjar igen så överlever jag ^^. Har myst med Shelly, kollat på den nya serien Priveliged vilken verkar vara helt okej faktiskt!! Orkar inte få en favoritserie just nu i sommar med jobbet och så. Pallar inte få panik varje gång jag ser att jag ska jobba en söndag *hehe*

Sen blev det popcorn och Fanta till Queensized. En riktig girlmovie, just how I like'em!! Den var en bra film. Fast att dessa girlmovies är otroligt stereotypiska och förutsägbara så älskar jag att kolla på dem! Kanske för att jag gillar det naiva med askungen-slut.

Nu känns det som att mina lår håller på att koka av datorn här, trots att jag använder laptopstödet, så jag ska lufta lite och sen sova! Känner mig riktigt rastlös och kom på att jag fan inte promenerar längre. Okej, gick mycket i tisdag och onsdags när vi var i stan och sen Ikea, men sedan dess har det inte blivit mycket promenad. Inte bra. Ska ut o gå imorgon. Lovar.

Pusssss XO!!

The Fray

Jag gjorde ett quiz på facebook och enligt det så skulle denna låt vara "jag". Den är bra iaf :D


Begagnat

Hej underbaringar!

Har varit på ett ställe där det finns massa begagnade saker och fyndade lite. Ett bord till balkongen, en spegel och en skitfin ljushållare. Bordet är det jag är mest osäker på. Det kan bli riktigt snyggt om man har de rätta detaljerna, för det är riktigt snyggt att ibland ha något udda i inredningen... men samtidigt så kan det också bli så väldigt fel om man kombinerar det med för mycket "Ikea-stil". Vi får väl se hur det går höhö. Vi ska iaf slipa och lacka om både spegel och bord...



Fin som fasiken kommer det bli när ljusen är tända ^^

Allt för 320 kronor. Var helt okej ju. Ja... ska väl snart snacka med pojkvännen, som helt oväntat varit med en vän sen denna tiden igår...  så snart kanske jag också ska få lite av hans tid. Ja som ni hör tycker jag inte det är så kul. Hade ju varit bra om man varit förberedd på att han skulle vara med honom en helt dygn. Kan tyckas. Nej fan. Känns som vi aldrig ses och aldrig snackar.. men det blir bättre sen när jag flyttar dit ju.... Nu i sommar kommer det vara svårt eftersom jag kommer ha mycket jobb också o sluta när han somnar. Men men.

Tack Elena för den fina kommentaren. Kul att du kommenterar även på känsliga inlägg, inte många som gör det :)

Olycka-lycka

Jag tänkte bara dela med mig av en liten sak.. jag vet inte.. jag kände mig verkligen förvånad över min reaktion.. att jag kunde ta så "illa upp" eller... att bli ledsen över något som egentligen är så fint... jag vet inte... det gäller stina-bloggerskans graviditet. grejjen är att jag har läst hennes blogg så mycket på sistone och hon har blivit en slags förebild till mig som får mig att känna mig bra på nåt sätt... för att hon är så självständig, flyttat till Malmö o knappt känner någon och kör sitt eget race och har så sjukt skön stil.. sen.. när denna nyheten släpptes kändes det som att hon blev precis så som alla andra. perfekt liv med pojkvän och snart barn och perfekta förhållandet. det var bara inte den jag trodde hon var, den var inte den som jag såg upp till.. jag kände igen mig i henne, så som hon skrev.. hon hade typ inga vänner och jag visste att hon hade en kille men hon hade målat upp det som att hon bodde ensam och jag tyckte bara hon var så självständig. Har ni aldrig haft en människa som fått er att känna er bra? kanske ni har känt er deppiga över något ibland men har sett samma sak i en annan människa som ni tyckte var sjukt bra och därför kände ni er bättre..? det är typ så jag känner nu... det är bara det att det finns något stort som fattas för mig som ni inte vet om, inte många av er. och det gör mig så jävla ledsen när jag tänker på det och genom henne så kände jag hopp.... och genom hennes lycka så känner jag mig.. finns det något hopp... för mig ser jag alla andra komma så långt i sina relationer och så vidare.. och det får mig påmind om hur det ligger till för min egen del. hon var verkligen den som fick mig att känna mig bra genom det jag trodde hon var. och nu är hon inte det längre. och jag ville också bli glad för hennes skull, men jag kände mig bara ledsen.

var tvungen att skriva av mig. det känns hemskt att någons annans lycka ska få en att känna sig nere.. men det händer nog alla någon gång. min lycka kommer kanske vara någon annans olycka. eller det är ju just så det är. om lyckan blir min, blir det deras olycka. om lyckan blir deras blir det min olycka... så just nu har ingen av oss egentligen den totala lyckan. för att de har bestämt sig att bara de ska få vara lyckliga. och att jag inte ingår i den planen.

My look

Hade ju planerat på sommarklänning igår, men på utspringet fick jag ha leggins och vek upp smocken vid bysten så att klänningen blev en tunika, sen på kvällen hade jag märka strumpbyxor.

  



Brors student!

Heej!! Förlåt att jag inte skriver förrän nu, har haft fullt upp!! Igår var en superrolig dag! Det ösregnade verkligen vid hans skola, inte klokt! Men jag&Dilshad trängde oss nästan längst fram och när väl brorsans klass sprang ut så hade vi hamnat längst fram. Har en skitbra film, men tyvärr syns han inte för han hamnade långt bak på scenen. Regnet höll i sig och vi körde runt lite och tutade. Jag&Dilshad då, för vi skulle vänta på brorsan som skulle åka runt med deras släp. Vi pyntade min bil lite, ni ser bilder nedan. Så fint som det blev i regn haha. Jag älskar att tuta och igår kunde jag ju tuta utan att någon blev arg (A).

Hemma hos oss var riktigt trevligt. Hela tjocka släkten. Dilshad satt och snackade mycket med morfar, han är gammal snickare så han uppskattar verkligen att jag har en pojkvän som har ett "redigt" jobb hehe. Jag var lite över allt. Snackade med min lilla kusin My och Oskar, såklart. Honom undkommer jag inte hehe. Kvällen gick megasnabbt och efter Dilshad hade åkt hem så åkte de flesta släktingar från pappas sida också hem, så kvar var mormor&morfar och mina två tjejkusiner :) Henrik och hans polare, samt Jennie skulle in till stan och festa. Det var mysigt och vi snackade gamla minnen hur vi var som små. Haha. Kul att höra om mig och Charlotte, hon var så rå :D haha. Kul med gamla barndomsberättelser eftersom man inte minns sådant själv.

Idag har jag jobbat, har varit superbra dag. Riktigt soft. Jag lägger in några bilder och hoppas att kunna blogga lite mer nu hihi.




 GRATTIS :D

AAAAA!!

Hinner egentligen inte blogga, har mycket att göra innan vi ska till brorsans student men vet ni????


VI FICK AAAAA PÅ VÅR B-UPPSATS. FYYY Faaaan vad vi är braaaaaaa :D Fy fan vad vi är bra, för vi fick A på vår B-uppsaaaats, fy fan vad vi är bra :D


Nu kan sommaren starta och jag är sååå jävla BRA så det finns inte! Med hjälp av Elmi och Carro. Vi slog våra kloka huvuden ihop, slet som djur, höll på att kväva varann ibland HAHA. men det lönade sig. Och vi fick A!!

Högsta betyg. Nu jääävlar ska jag fira!!


Parkeringsböter

Sacre bleu, mina vänner. Idag fick jag min första parkeringsböter. Och jag som gärna ser mig själv som fläckfri i trafiken.. Eller åtminstone att jag alltid inser vilka fel jag gör. Men icke sa nicke. Idag fick jag en parkeringsbot för att jag parkerade under städtimmar. Den 11 varje månad, mellan 18-23 städas det nämligen där. Och jag som sett dessa parkeringsböter stämplade på fönster såå många gånger där. Och undrat HUR de inte kan se vad som står på skylten. Idag läste inte jag så noga, för jag vet att man får stå där.. och där var fullt av andra bilar, så jag funderade inte på det. Och så gick det som det gick :) Dagens lärdom: Läs alltid skyltar, även om det är på ett ställe du ofta parkerar.

Såhär kan det ha sett ut, om man befinner sig i Sofies huvud ^^


Söt städgubbe va??

Det roliga är så många gånger jag parkerat över min tid i Kristianstad och aldrig fått böter, så får jag böter för att någon ska städa där jag står. Men icke att förglömma, detta är Malmö och parkeringsvakternas näste!! (men räknas bötern lika mycket då jag fick den av en städare? Nää, det tror jag inte. Det var ju ingen lapplisa liksom.. )

Okey, get over it. Jag fick för första gången i mitt liv en böter.  Jag kom till Malmö vid halv fem, djävulsk kö på e22:an så jag körde inom Lund.. Vet dock ej om det gick så mycket fortare... Träffade min älskling, han klippte sig, vilket tog en halv evighet kändes det som, sen kikade vi runt på entré efter en present till bror och min älskade trasa "du är så söt när du diskar" från lagerhouse, som var sluuut
=( Jag som ville ha den!! Träffade på Linn&Samer på köpcentrumet också, snackade en stund. Jag och Dilshad fikade, jag hade ont i magen... Kvällen gick foort. As usual.

Nu ska jag nana! PUSS!

Längtar!

Jag längtar till att flytta! Det känns som det kommer bli såå bra när jag bor där borta! Det som är bra med där jag bor är...

♥ Fem minuters gångavstånd till Burlövscentrum med alla affärer!
♥ 10 minuters gång + 5 minuters tågresa + 10 minuters gång = 25 minuter att ta mig till skolan!!
(Idag har jag 10 minters gång + 70 minuters bussresa + 10 minuters stadsbussresa + 10 minuters gång = 1 h och 40 min till skolan!)
♥ Tio minuters bilfärd till Ikea!
♥ Tio minuters bilfärd till Linnsi
♥ Tre minuters gångavstånd till min pojkvän, som jag idag bor en timme ifrån.

Jag ser verkligen fram emot det! Jag ser fram emot att flytta in och göra fint, att packa upp alla mina saker, att få ta ansvar själv - äta när jag vill, sova när jag vill (utan att behöva vara tyst om jag är vaken länge), tvätta när jag vill, städa när jag vill. Det kommer bli så bra! Dessutom kan jag ringa min pojkvän när som helst och be honom komma till mig och han kan bara "komma inom", inget mer planerande med bussar som måste passa och att bara ses ungefär 2 gånger i veckan. Jag längtar också till att bo närmre Linn och även vi kan bara ses en snabbis om man inte har mycket tid, det tar inte längre tid att komma till varann! Jag längtar att kunna åka till stranden med henne :D och vad skönt att kunna åka till Lund eller Malmö och veta att jag inte behöver vara hemifrån hela dagen för det!!

Jag känner på mig att detta kommer bli bra för mig!!

Fortsätt blogga!

Innan jag ska sova så måste jag bara skriva ett inlägg här.. om varför det är så otroligt bra med bloggar. När jag suttit och läst igenom ett tiotal bloggar den senaste timmen så har det slått mig mer än en gång hur bloggar visar likheter mellan människor. Jag finner mig själv känna igen mig i andra bloggerskors problem och inom mig pustar jag ut en aning och tänker.. "vilken lättnad, det finns fler som känner så som jag". Bloggar är bra därför att vi tjejer  får en chans att få insikt i andra tjejers liv och se saker som vi annars inte ser, hos tjejer vars yta inte liknar vår egen och kanske trodde vi att vi var mer olika än vad det visade sig.

Känner ni igen er i detta? Utan bloggar så finns frågetecknen kvar. Man vet inte hur andra tjejer tänker, förutom ens vänner, eller åtminstone hur ens vänner påstår att de tänker, för det tjejer säger till varann är ju inte alltid sant. Man vet inte om andra tänker och känner på samma sätt som man själv gör, om andra känner sig lika ensam som man själv gör ibland. Man ser bara den fina ytan som ser helt problemfri ut, när man tittar sig omkring på stan/skolan/jobbet. Nu säger jag inte att alla deppar och har milslånga känsliga samtal i sina bloggar, men man får chansen att se människors insida och se att insidan inte alltid stämmer överrens med den välpolerade ytan. Det är människor man inte känner, men som man ändå känner på något konstigt vis. Detta, tror jag, kan göra att man verkligen lär sig att inte döma utifrån utsidan, eftersom vi tjejer i alla olika åldrar och förpackningar kan ha samma tankar och känslor.

Jag tror själv att tjejers självkänsla kan öka enormt beroende på bloggandet. Man behöver inte känna sig lika udda som man kanske gjorde förut, eftersom man med största sannolikhet kommer att se fler i bloggvärlden som känner likadant som man själv gör. Jag tror även att man kan lära känna sina vänner på ett annat sätt om man läser deras bloggar, åtminstone om det är bloggare som är aktiva. Man kanske märker hur hon känner, tänker, reagerar på olika saker och på så sätt lära känna henne mer. Det tar ju trots allt ett bra tag innan man lär känna en människa som man umgås med och människor idag brukar ofta (enligt mina erfarenheter) ge sken utav något som kanske inte stämmer. Det finns undantag, men generellt sätt så är det ändå så att i sin blogg ljuger man inte, man låtsas inte vara någon man inte är, man avslöjar mindre eller större detaljer om sig själv och låter andra få en inblick i ens vardag och huvud.

Det jag känner gentemot bloggar är bara positivt, det ger oss tjejer chansen att en gång för alla inse att vi är alla lika, oavsett vad utsidan säger oss. Vi går alla någon gång igenom perioder av komplex för någon kroppsdel, vänner som sviker, killar som stampar på våra hjärtan, jobbiga stunder, vi kämpar, vi blir sårade, vi känner maktlöshet och detta går vi alla igenom. När vi ser att det är fler som känner som oss, dessutom kanske stora bloggerskor, då kan man känna sig "normal". Att läsa andras bloggar har hjälpt mig själv väldigt mycket, att se den känsliga sidan hos andra människor, sårbarhet, ensamhet, ärlighet och det har gjort mig starkare. Bloggar förenar!

Håller ni med? Kommentera :)

Ikeadag

hej alla!
ännu en dag har förflutit på sommarlovet och jag har varit på Ikea med mor. Vi kom alltså dit till slut! Köpte en massa fina saker till lägenheten, väsentliga saker. Sådana saker som man måste ha. Jättemycket köksredskap kändes det som. Det var en rolig dag med mamma :D vi har kul ihop vi. De finaste sakerna jag köpte idag var...

♥ En plommonfärgad badrumsmatta
♥ Små burkar till badrummet i korg
♥ Svarta djupa tallrikar, till pasta typ.
♥ En soffa till balkongen i trä. För två personer. Riktigt fin :)

Det billigaste måste ha varit diskhanddukar för 3 kronor styck, samt mellanstora handdukar som jag använder till håret för bara 15:-/styck.  Det är readagar nu ju! Har "gömt" alla sakerna i ett hörn i mitt rum...



Det som sticker upp är en grön mopp :D Haha riktigt ful färg, men mamma ville ge mig den. Hon sa att jag kommer bli glad av att städa med den, jaa, det blir jag förmodligen :p


Laptopstöd, välbehövligt! Mjukt på undersidan, med ris känns det som, så det formas efter hur man sitter och sedan en plastbräda. Behövs så att inte sängen blir överhettad eller låren för den delen. Plus att fläkten inte bör blockeras på datorn, vilket den gör på mjukt underlag. Not anymore :)

Nu är det bara vissa saker kvar att inhandla, lampor speciellt. Sen det där tråkiga elektriska som micro, dvd-spelare, brödrost, kaffekokare... zzzz hatar elektriska grejjer. Iaf shopping efter elektriska saker. Jag ska kolla lite på blocket, men det är sååå tråkigt. Men men, om jag vill ha rostat bröd med marmelad och en god kopp kaffe till frukost får jag väl göra det... Mmm blev sugen nu.

Sov sött alla!

Bedrövad

Innan var jag bedrövad. Det är ett ord man inte använder så ofta, men som passar in på min sinnesstämning! Jo det var såhär att vi i gruppen skulle justera några sista saker på vår uppsats, som ledaren för opponeringen i torsdags, sa till oss. Jag trodde Carro hade fixat det, men tydligen hade hon skickat mail till mig i fredagskväll och sagt att hon inte kunde fixa det trots allt. Jag blev skitsur och besviken, på mig själv för att jag inte kollat mailen och även på henne eftersom hon inte hört av sig på min lur när det var så viktigt. Jag fixade i alla fall till ändringarna och skickade in det till läraren, samt mailade Elmi och Caroline. Typ 15 minuter efter ringde Elmi och han sa att det nog var lugnt även om vi skickade in den några dagar efter opponeringen, eftersom en annan grupp i klassen hade fått två veckor på sig att slutföra uppsatsen med de sista ändringarna. Jag känner mig lite mer lättad, men kommer inte slappna av helt förrän läraren mailar och säger att det är okej. Om vi skickade in för sent så kommer betyg sättas utifrån vår ursprungliga uppsats och vi missar chansen att få rätta till misstagen.

Sen trodde jag det var torsdag idag, så jag trodde vi hade väntat en hel vecka med att skicka in det, men sen kom jag på att det är tisdag!!

Läste Elenas blogg nyss, där hon skrev om vad Dalai lama anser är de dju nycklarna till kärlek - läs dem. Jag gör ganska ofta osjälviska handlingar, men var mycket bättre på det förrut! Dagens goda gärning - jag såg en man som ville filma karnevalståget och erbjöd honom min plats för att man såg bättre där. Han blev glad verkade det som, och förvånad och sa att jag var riktigt bussig :D Han tog dock inte min plats för han hade långa armar som skulle filma :p Det känns skönt att vara snäll mot främlingar, det borde man vara varje dag :D

Nu ska jag sova och sluta leka sådan ängel. Imorgon blir det kanske Ikea med mor, så vi hörs imorgonkväll när jag landat i byn höhö.

love...



Playtime ;)



... som ni aldrig kommer att se i min lägenhet!

• Tandkrämsklumpar i handfatet
• Alla sopor i samma påse
• Orientalisk stor matta
• Blå inredning
• Skinnsoffa




Vad tyckte ni om denna 5-saker-lek? Tänkte dra den.. en gång i veckan? Vilka är de 5 saker ni aldrig skulle haft i ert hem??

Förbereder så smått..

Tjaa bloggläsare, miina bloggläsare :D För när ni är här inne är ni endast mina. Jag funderar på att lotta ut en liten present till er, för att jag är så glad att ha er ^^ men har inte kommit på vad än hehe. Är ju inte så rik som kenza exempelvis, som kan lotta ut värsta fina sakerna.

Aja, på tal om saker så har det inhandlats lite till lägenheten som om 7 veckor ska bosättas av MIG. :D Det blev bra-o-ha-saker, som äggdelare, rivjärn, slevar, en fin kruka med mera. Även en matta i "konstgräs" (vet inte varför det heter så, för det är ju bara en mjuk matta, ingen gräliknande matta) en grå sådan till balkongen! En timer också, skitbra att ha till exempel kaffekokare eller lock/platttång, så om man glömmer dra ut sladden så stängs de ändå. Suuper!

Nu ska jag spela the Sims, men inte 3:an, utan tvåan - nattliv! Åh, vilken semester att kunna spela det haha.




Imorgon ska jag och mamma till Ikea, om Shelly mår bättre, då ska inhandlas saker som handdukar, kökshanddukar, gardiner, glas, toalettsaker, som tvålpump med mera. Sen blir det om några veckor som jag ska köpa möblerna, för då måste far vara med och köra släpet och tro mig - då vill man helst inte gå och kolla på småsaker hehe.

Kul att se karnevalen med! Fick fina minnen tillbaka, kul som fan var det ju :D dock var det ingen klockren utklädning... Mest bara så man inte kunde se vad de skulle vara. Brorsan o hans klass skulle vara domino-brickor, men jag såg typ bara 5 i hela klassen kanske. aja

Hörs seen! ha det grejjt!!

Sussa sött!

Så, nu har jag bloggat lite om GG och ska in och checka några bloggar innan jag ska sova! Blir tidigt upp i morgon, ska nämligen titta på karnevalen (alla Kristianstads treor har varje år en karneval där man, om möjligt, har teman för varje klass, men kan även klä ut sig till vad man vill. Först samlas man på en fotbollsplan, sen går man i ett tåg genom stan och sen avslutar man på något grönområde) och mamma hade lovat brorsan att skjutsa honom in redan klockan nio! Gahh! Blir upp tidigt för att hinna mata Shelly också. Hon mår nu lika bra/dåligt som hon har gjort den senaste veckan. Hon har ätit och är relativt pigg, men ändå trött, vilket man förstår. Vi får helt enkelt se hur det ser ut imorgon. Hoppas hon ej har diarré.

Min brorsa var kul, det blev lite tjafs när jag hörde att vi skulle köra in redan nio och jag blev sur för att han inte kunde ta bussen in till stan och kallade honom bortskämd, varpå han blev förbannad.. Sen fick jag dåligt samvete typ 5 minuter efter, som den snälla människa jag är (A) och var tvungen att säga förlåt till honom...

jag: Du, förlåt för det jag sa
Bror: Vad?
Jag: Att du var bortskämd.
Bror: Men det är jag ju

Haha, okej, han har självinsikt ;) ♥ Tänkte visa hur jag själv såg ut när jag firade karneval för tre år sedan och sen avsluta med en bild på hur min kära pojkvän såg ut efter målning på jobbet idag haha. Jag fick iaf se honom på foto!


Linda, som var utklädd till Kizz, sedan hawaiitjejerna Louise, Paiman, Jag, Linn och Cara! Amina, den sjunde tjejen i klassen, var även hon utklädd till Kizz. Egentligen skulle vi tjejer ha olika färger på linnena, men alla kom med rosa utom jag, som hade gult. Lyckat :p Om man inte säger vilken färg kommer alla i rosa, säger en hel del om vår klass ;) ASKUL DAG!!


HAHA. Älskling, du är så skitig att du börjat mögla :p När jag snackade med honom i telefon skulle han in på en mack och köpa dricka och jag hörde tjejen snacka och skoja och blev inte så skitglad över att få höra en annan tjej ragga medan jag är i luren.. Men nu när jag ser hur han såg ut.. Ja, då kan jag förstå att hon blev lite skrattig och skämtsam. Inte ofta en sånhär kille kommer in i affärer. Meen å andra sidan kan det vara min första teori också - att hon helt enkelt tände på byggare... I know I do... :p


Gossip girl!

SÄSONGSAVSLUTNING.

Jag hade ju den bistra oturen att missa avsnittet igår, men "tack vare" att Shelly inte mådde bra, var jag parkerade framför tv:n hela dagen och där såg jag - repris på Gossip girl klockan 14.30! 

Hur bra var inte dagens avsnitt? Två saker jag tyckte var bäst:

1. När Gossip girl samlade alla i baren och skrev "ni är alla mig, utan er hade jag aldrig existerat". Sant. Det är ju de själva som skriver in alla tips till henne. Hade varit så jädra snopet om det varit Jonathan som varit Gossip girl, som de trodde där en sekund. Nej, Gossip girl ska vara hemlig för alltid.

"and who am I? Thats a secret I'll never tell..."
- Gossip girl

2. CHUCK + BLAIR = KÄÄÄRLEK
Ni som är insatt i mina inlägg kring Gossip girl vet hur knäsvag jag blir av Blair och Chuck och NU fick de varann! Tänk - han hade åkt till olika länder för att hämta olika saker som hon älskade. Åhhhh, jag blir helt bubblig i huvudet nu. Nu kan mitt hjärta vila i harmoni till hösten för att jag vet att Chuck&Blair har varann :)

Gossip girl har verkligen förgyllt söndagar och fått mig att se på söndagar med helt andra ögon. Det är "the apple of my sunday" och jag är en stor nörd som hoppas att programmet aldrig tar slut :D Kan inte få nog av det helt enkelt. Den timmen är helig - och gud nåde den som stör då!! :p Leighton Meester är, för mig, den vackraste tjejen som vandrar i ett par skor :)



Bilder från avsnittet igår. Chuck&Blair får varann :) ♥

Kaos i huset

Hej! Denna dag har varit upp-och-ner. Jag&mamma skulle åka till Ikea så jag gick upp åtta, men sen när jag skulle mata Shelly såg vi att hon hade häftig diarré.. Veterinären sa förut att tarmarna kan slås ut och då tar det ungefär max två dagar innan de går bort.. Vi ringde veterinären och hon sa att det bästa kanske var om vi kom in och avlivade henne..

En sida av mig ville det, för jag vill inte att hon ska lida, men den största delen av mig pallade inte. Att åka dit, och ge henne den sprutan, ta det beslutet. Jag satt i soffan till 13.00 med henne och jag satt i stort sätt och väntade på hennes sista andetag, för jag var övertygad om att det skulle komma snart. Mamma frågade om jag inte skulle ha något att äta och jag sa att hon kunde hämta digestivekex, så jag iaf fick något i magen. När jag skulle föra den till min mun sträcker sig Shelly efter den och börjar hetsäta typ. Jag blev helt chockad, då hon aldrig någonsin velat smaka digestivekex. Sen tänkte jag&mamma att vi kanske skulle ge henne vatten och då sträckte hon sig efter sprutan och började suga på den! Normalt sätt brukar vi få hålla henne och spruta in det i munnen. Hon drack flera sprutor med vatten, sen åt hon knäckebröd och havre.

Sedan dess har hon varit ganska mycket i min famn, men även i buren och hon har ätit jättemycket. Det är så jädra konstigt! Jag vet inte alls hur länge till hon kommer leva, kanske har hennes tarmar slagits ut, jag vet verkligen inte... Känns väldigt ovisst...Men det var märkligt att det kunde vända så plötsligt. Nu ska jag ner och ge hennes lite mer mat... Och sen äta lite hemmagjord glass kanske :) Mamma gjorde nämligen studenttårtorna idag, maräng med frusen jordgubbsglass gjord på kesella, grädde, vaniljsocker och jordgubbar. Det blev lite över som vi frös för att kunna äta ikväll. Smeten var sååå jävla god.

Aja, hör av mig senare, men kommer kanske vara lite seg på bloggen på grund av hur min älskling mår.


håll tummarna för mig!

Promenight

Nu är man i säng efter första kvällen på jobbet. Det var en skitbra första kväll :) Kom in i det direkt kändes det som, in i servicesinnet alltså. Det fanns två olika pensionärspar, som såg riktigt glada ut mot mig hela tiden och det ena paret frågade om det var min första sommar och jag sa att det var min tredje, men första dag så att säga och då sa han att jag var riktigt duktig. Hehe. Kuul man fick komplimang första dagen på jobbet, klart självkänslan höjs några snäpp då ;) Jobbade med endast chefen i serveringen, sen kock och pizzabagare förstås. Det var rätt skönt att jobba med chefen första dagen så jag kunde fråga allt jag kom att tänka på hehe. Ne, en riktigt bra första kväll med ganska mycket att göra under ca två timmar, så man fick känna på lite stress också. Men tyvärr har jag fått jättelite timmar nu i början, på grund av att det inte behövs många som jobbar nu i juni. Men man vet aldrig, kanske blir det solsken och då får jag mer jobb! Solsken = strandgäster = restauranggäster! För om det bara kommer bli de timmarna som nu står på schemat kommer jag bara bli 2700 kronor rikare i juli -  s-u-c-k.s!!

Och min kära bror är ju på balen än:) Fick bilder av mamma och pappa när jag kom hem, som de tagit med min kamera (den är bäst :p ). Jättefina :) Eller i och för sig var det kusinen som hade tagit dem, mamma är inte så bra med digitalkameror. Ungefär lika bra som mormor. Mormor fotgraferade sig själv sist när hon skulle ta bild på morfar med flera och mamma hade den upp och ner sist hon skulle fota. Hehe. Men här bjuder jag på ett par bilder på brorsan med hans dejter på Kristianstads studenters bal. Dejterna lottas ut och man får alltså inte välja själv vem man vill gå med!

 



Nostalgi....

Jag minns min egen bal, den var fin. Min dejt var en riktig gentleman som var vid min sida i stort sett hela kvällen och jag fick hans kavaj när jag frös, han tog min arm när jag skulle gå någonstans, alltså en riktig gentleman. Vi var med hans kompis samt Linn&Jonna hela kvällen och vi hade skitkul för Jonna var helt flippig. Vi åkte en jättefin bil till balen, en gammal amerikanare, typ ljusblå.. Har tyvärr inga bilder på den i datan, utan bara i fotoalbum. Har inte alls många balbilder i datorn, det var ju på den tiden då man fortfarande använde "vanlig" kamera. Det var en rolig kväll. Riktigt fint väder också.

Såhär såg jag ut på min bal  2006 :)



Ja, min ros var död :p alla kommenterade den haha.

Its a new day



Vad tycker ni om mina nya skor från Skopunkten? Jag tycker riktigt mycket om de faktiskt, lite klack och fina remmar. Nu är Shelly matad, tvättad och kammad och jag ska gå och rösta :) Miljöpartiet - Carl Schlyter, jajamensan :) Sen öva på menyn, börjar ju jobba idag och kan inte den nya menyn. Ush, anka finns med. Me like ducks :(

Tack Linn för kommentaren, tack även Sara och Elena, gulligt av er. Det gäller väl bara att göra det bästa av situationen helt enkelt. Om 8 veckor flyttar jag och då är jag närmare Linn och flickorna i klassen, så det blir säkert bra. Ibland får man börja på ny kula i livet och ibland kan det kännas som att man verkligen hamnat i en återvändsgränd eller att allt ser mörkt ut, men det är då det är dags för förändringar och det brukar oftast sluta bra :) Det kommer det säkert att göra även denna gång. Vissa vänner suger och tyvärr brukar man inte se det förrän man fäst sig vid dem. Men nej, det är inte ens eget fel ju. Jag kan inte hjälpa att det finns riktiga hjärtlösa idioter i världen, det är ju deras problem. Jag behövde bara leva med de en stund medan de behöver leva med sig själva resten av livet, bahhh stackars dem! :) Jag känner mig ganska positiv nu. Jag är en bra vän, det kommer fler få se under åren som går och det gäller bara att ta hand om de som finns nära en och sluta tänka på de som inte finns där :)

Tack igen och ha det fint alla ♥

Grattis Sverige

Hej hej. jag har inte bloggat för att det är i stort sett oförändrat sen jag skrev sist... men idag var det ju nationaldagen och lite firande i byn här. Jag, mamma och brorsan drog ner dit i eftermiddags och checkade in hans balåk! Bal-åk alltså. Hehe lite svårt att tyda det ordet kan jag tänka mig. Det var nämligen en liten uppvisning av gamla fina bilar på en stor parkering och där var den som han ska åka med till balen imorgon. Den var jäkligt grann, som vi skåningar säger. Lång, svart, glansig, från 1962. Amerikanare. Riktigt tjusig och jag vet att hans dejter kommer bli svaga i benen när de ser den! Sen bytte han om till smokingen också, det var kul. Ska bli kul att se honom imorgon innan de åker. Kan tyvärr inte följa med familjen till själva balen, där de ska ta foto och titta på alla andra finklädda studenter, eftersom jag ska jobba klockan fem.

Annars... Dilshad kom en väldigt liten stund.. och när jag lämnat av honom möttes jag av att pappa&morfar satt och kollade fotboll på nedanvåning och Henrik och hans polare på ovanvåning och då kändes kvällen oräddbar. Men som tur var kom mormor&mamma inom tjugo minuter. De hade varit på lite allsång en stund och det blev en mysig stund trots fotbollen. Blev kaffe och prat och lite choklad. Så kvällen artade sig trots allt. Aja... imorgon ska jag ju jobba så jag kanske blir lite uppiggad kanske, kanske blir lite glad då över att umgås med kollegorna och förhoppningsvis trevliga gäster. Vi får väl se..

Ja, jag kan väl iaf säga grattis till Sverige idag, för Sverige har ju inte gjort mig något hehe. Detta underbara land, som jag verkligen älskar och trivs i och känner mig trygg i. När jag skrev om Sverige blandade jag in politik och system, och det är ju också Sverige. Så på ett sätt hyllar jag idag landet Sverige som nation, med en fungerande riksdag, demokrati, polis- och rättssystem, som inte vill kriga eller härska, som vill hjälpa andra och vill att alla ska ha det bra (så bra som man förtjänar). Där jag känner mig trygg och skyddad. Men jag hyllar Sverige som land också, för det är kanske det denna dag är till för. Sverige med sina årstider, som med sitt osäkra väder ändå blir charmigt, med sina skiftande landskap och vackra natur - rapsfält, ängar, kullar, skogar, fjäll, slätter, berg, sjöar, bäckar, källor. Sverige är ett underbart land ♥

botten

hej alla... jag har haft en bra dag, umgåtts med min mamma och bror... varit i stan och tittat på saker och haft roligt faktiskt... men nu är bara allt botten... då menar jag verkligen botten. klockan är åtta och jag vill inte ens gå ut ur mitt rum...... vill bara... jag vet inte.. försvinna...jag kan inte skriva om hur jag känner för det är så svårt och svårt för mig själv att erkänna.... men det gör så jävla ont. och jag är bara ledsen.. jag undrar varför jag har otur med vänner, när alla andra verkar ha så många... jag har inte folk som ringer och frågar om jag ska med på fest, om jag vill komma på filmkväll, om jag vill hänga med till stranden eller resa eller gå på konsert eller shoppa eller bara lyssna på deras kärleksproblem.....Jag vill känna känslan av att vara uppskattad och känna att "fan jag är kanske kul att vara med". .. det gör ont att inte bli uppmärksammad, att inte känna sig viktig för andra.. och jag visar inget för någon för jag vill visa mig som stark, för jag är det. jag vill tro att jag inte bryr mig, att jag klarar mig fint och det gör jag för det mesta, för jag tar hand om mig själv och försöker ge mig själv det jag saknar av andra... men ibland så kommer det jag innerst inne känner fram..... det finns kanske fler som känner såhär, då vet ni åtminstone hur man känner sig. ensam.

Rocker!

Ni kanske inte visste det, men min bror har lyckats smitta mig in till att gilla rock! Hårdrock går bra :D Här är en asbra låt :) Så jag kanske kan smitta er? Någon mer som diggar hårdrock?



SOMMARLOOV

JAG TROR, JAG TROR PÅ SOMMAREN!!
DEN BLOMSTERTID NU KOOOMMER, MED LUST OCH FÄGRING STOR! NU NALKAS LJUVA SOMMAR DÅ GRÄS OCH GRÖDA GROR.

Nu har jag officiellt sommarlov :D Från skolan. Även om lovet kommer att bestå av arbete, så känns det ändå så jäävla skönt med sommarlov. Bara smaka på det ordet..... sommmarrlooov. Mmm, smakar gott!

Opponeringen idag gick bra. Den gruppen som vi opponerade på hade missförstått och trodde att de skulle opponera på oss, så två grupper opponerade på oss. En massa detaljer kändes det som. Visst, vissa saker var bra faktiskt som de sa. Inte de då, utan den andra gruppen som verkligen skulle opponera på oss! Det var inte heller så farligt att opponera på den gruppen vi skulle opponera på.. Vi sa inte högt att de hade kopierat från internet, utan sa det till examinatorn istället så vi inte behövde "skvallra" inför de andra. Känns bra :D

Träffade Ivana&Senida också, kul :) Ska bli kul när jag flyttat till malmoe, kan vi säkert se lite oftare. Kommer inte se så mycket utav de i höst, inte utav Elmi&Caroline heller då nästan halva klassen ska läsa förvaltningsrätt och det ska inte jag.

Aja, men vet ni. Nu ska jag njuta av sommarlovet, vilket innebär, läsa massa bloggar och inte känna mig stressad av läxor :D

Nu är det loooov jihooooo!!

Nighty!


Videoblogg 3 juni

Skakig videoblogg! Haha.



 Dagens outfit - casual men ändå snygg :D

Gjord vid 17.00.

New stuff!

Jag ska låta min videoblogg tala, men tänkte visa min nya klänning, mitt nya linne, samt min nya matta!!


Klänning, 98:- h&m!


Linne, turkost 49,50 h&m. Bra att ha i sommar, så man får samma bränna som
man får efter bikinilinjerna!




Fin matta :) Mamma verkade inte gilla den, men jag tyckte den var skitfin! Mer info om den kommer på min videoblogg!


Studenten 2006

Med tanke på att det är studenttider nu tänkte jag berätta lite om min egen student. Den dagen var suuper! Vår klas bestod av 7 brudar, endast. Så jädra kul hade vi ihop! Skolan var inte heller så stor, så vi samlades i kyrkan och lärarna fick hålla lite tal. Vår lärare sa "dessa åren med er har varit som ett enda långt kafferep!". haha. Fan vad jag älskade våra lärare Andreas, Roger och Jonas. Helt överbra lärare!! ♥ Roger brydde sig så mycket om alla oss tjejer och de kände ju oss verkligen eftersom vi var så få.

På studenten var det asvarmt! Vi började med champagnefrukost i tivoliparken, där alla studenter samlas vid niotiden, eller är det tidigare? Ja, det var nog åtta kanske!


Jag&Linn skålar :D


Jonna, sen klasskompisarna Louise, Cara och Linn

Efter frukosten var det kyrkan och sedan en träff med lärarna och en avslutningsmiddag i en lokal bredvid skolan!


Bakre raden fr. vänster: Roger, Cara, Linn, Jonas, Andreas
Främre raden fr. vänster: Paiman, Amina, Linda och Louise.
Hela underbara skaran och jag bakom kameran!


Sjung om studentens lyckliga daaag! Låtom oss fröjdas i ungdomens vååår!
Än klappar hjärtat med friska slaaag ååå den ljusnade framtid är vååår!!


Snyggaste bilden, visst?


Här åker vi bakom Linns pappa :D Killen på släpet är Linns pojkvän, Samer.

Ibland ångrar jag att inte jag kämpade med att hitta någon fin klänning, men det fanns inte många det året. Och jag var inte speciellt engagerad, var mer "jaja, men detta funkar väl". haha snacka om att man har förändrats :D Men vad spelar det för roll att jag hade ett gult linne på min studentdag? Det är förmodligen inte det jag kommer minnas när jag är 80 år gammal och tänker tillbaka på min student? Hehe, nej faktiskt inte.

Väärldens bästa dag var det :D

KALAS!

Allt om igår ;)

Vad är det som kan hålla mig borta från bloggen en heel dag? Jo sömn kallas det hehe. Var så jädra trött så jag valde att sova efter Desperate housewifes. Kul program :D

Igår satt jag, Elmi och Caroline på en filt i Slottsparken (nej, det finns inget slott där.. Bara en vanlig, stor, fin park med mycket träd och en sjö) och pluggade. Köpte glass och försökte lägga filten på en yta utan bajs, vilket inte är så lätt med tanke på att det är fullt med gäss i parken. Det var i alla fall nice. Jag hade min första kjol-dag igår :D Svart kjol och ett vitt-röttrandigt linne.

Efter den stunden gick jag på Hansacompaniet (ett köptcentrum i Malmö centrum) och tittade på kläder. Provade en massa på h&m och köpte en klänning och ett linne. Fan ta mig själv! Min shoppingdjävul sa "jaa, men du får snart tillbaka skatten så du är värd att shoppa lite nu". Har shoppat för 500 nu denna månaden och jag får inte mer. Men jag vill ha ett par skor... Behöver ett par klackskor för jag har inga och sen vill jag gärna ha ett par gladiatorsandaler. Men det blir ju dyrt.

Får väl se om shoppingdjävulen övertalar mig för att jag ändåå får skatt tillbaka! Sen kom älskling när han slutat jobba och då hjälpte jag honom att köpa födelsedagspresent till hans bror som fyllde 11 igår :D Blev en fin kofta och ett par snygga badshorts.

Det var en del studenter i stan igår som åkte omkring på lastbilar, så de satt vi och tittade på och jag blev så glaad. Blir alltid glad av studenter för att jag minns hur jädra kul det var :D Skitkul! Längtar till brorsans student nästa vecka :D

Jaa, nu ska jag göra något vettigare. Shelly har faktiskt ätit frukost idag med glubsk aptit :D Min flicka, min älskade flicka. Ni ska se hur gulligt det är, för Shelly&Lillan har blivit som systrar nu under hennes sjuka. De sitter nära och Lillan tvättar och tvättar! Innan började de morra så fort den andra kom för nära och nu kan de gosa hur mycket som helst. Skitgulligt att se :D Lilla plutten Lillan har fått moderskänslor minnsan ;)

Critique...


Hoppas ni har njutit lika mycket som jag gjort av det härliga vädret! Har legat och stekt i solen ett tag, sen kom brorsan med hans polare och då blev det att ta på sig lite hehe. Sen kunde jag inte koncentrera mig på läxan heller, så jag gick in. Hoppas jag har fått färg :D Det är väl typ every girls dream just nu :p Every swedish girls dream åtminstone!!

Vi har fått klassens sämsta elever att opponera på. Just great. Hur kul är det att klaga isönder någons arbete och hur mycket ska man klaga? Man ska väl vara ärlig, eller ska man vara snäll? Dilemma. Först har de katastrofal svenska med både presens och imperfekt i samma meningar och fel ändelser på ord med mera. Sen skriver de kluddigt med en massa "och" så man förstår inte riktigt vad de vill ha sagt ibland. Sen på de 4-5 sista sidorna har de väldigt bra svenska med avancerade ord och rätt grammatik, med bara några stavfel. Hur gick det till? Man delar väl inte upp arbetet och om den ena är bättre på svenska kollar väl hon igenom allt innan hon lämnar in? Sen såg jag skumma meningar som inte alls lät som dem, så jag kollade upp och de har fan kopierat rätt av vissa hemsidor. Två meningar i rad som är ordagrant kopierade. Det är ju plagiat, så då borde de få IG? Det var inte svårt att se heller när hela arbetet är i "times new roman" och den texten helt plötsligt var i "arial". Herregud. Ska bli spännande att träffa Elmi och Caroline imorgon och gå igenom detta. Jag måste dock säga att tjejernas idé var väldigt bra och väldigt intressant ämne.

Aja, det är inte lätt att vara kritisk. Jag vill ofta inte göra mig ovän med människor. Eller ja, när det gäller människor som gjort mig något dumt räds jag inte för att bli ovän, men att människor som man inte känner ska tycka illa om en på grund av kritik exempelvis är inte så roligt. Vi får väl se hur det går!!

NU är det Shrek på tv, det ska jag kolla in! :) Shrek är ju kalas :D

Juniii!

Välkommen sommaren! Denna sommar år 2009 som vi ska göra till den bästa sommaren ever :D De som skrivit under är:
Julia  (juliapysslar.blogg.se)
Linn  (linnsi.webblogg.se) och
Jessie  (jessiiejones.blogg.se).
Dilshad (haringenblogg.tråkmåns.se)
Några fler som vill vara med?

Wunderbar. Här kommer några fina sommarbilder för att fira att sommaren är hääär!

 

 

 


RSS 2.0