Madus dag!



Grattis på födelsedagen min svart-vita prinsessa (A).

Vad mycket födelsedagar tänker ni. Aaa, det kommer mera också. :p Mamma och pappa och mormor kvar. Bahh. Men jag älskar födelsedagar. Allra helst min egen (A).

Har ni sett att det är snö idag? Här är det det. Tack för att vintern äääntligen kommer. Jag som har längtat efter snö såå mycket sen den försvann.

...

JAG SOM VILLE HA VÅRKLÄDER IDAAAG. SACREEEEE.

Japp, ska in till stan om några timmar och äta lunch på en restaurang som heter Rosegarden, med Madu (såklart) och Dess. Kanske hennes kompis också. Hoppas där finns något vegetariskt... annars blir det väl kaffe hö hö. Vi hörs av senare mina kära läsare!

Much love.


Kommentarer
Postat av: Linnsan

Grattiiissss Maduuu!!!!

2009-03-24 @ 09:45:45
URL: http://linnsi.webblogg.se/
Postat av: jessie

han är faktiskt väldigt grabbig av sig, haha och han vill att alla ska tro att det är han som bestämmer i vårt förhållande hahaha men alla vet att det är jag som är bossen.



men han är samtidigt väldigt mjuk, han har inget emot att säga att han älskar mig inför sina vänner. och han kallar mig sin prinsessa och m.m

han är ju min prins...



igår tränade jag thaiboxning, jag kände mig så rastlös så jag åkte sitt där helt själv, på ett ställe jag aldrig varit förr och tränade med människor jag aldrig mött innan och jag hade skitskoj.

Jag ska ditt och träna idag igen, men denna gången tar jag med min otroligt duktiga lillebror.

men innan träningen så ska jag åka till stan och fika med några vänner.



GRATTIS på din vän...



krämmmm



2009-03-24 @ 10:18:46
URL: http://jessiiejones.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0