Min kändisdubbelgångare

Hittade en kul sida just precis nu när jag skulle logga in till bloggen! Vem är din kändisdubbelgångare.. Inga foton fungerar, jag är väl unik ;) Haha nee men hoppas det finns, vill se vem jag är lik!!

Jag kan börja med att berätta att det var en trevlig kväll hos Madusha.. snackade och åt citronmuffins.. nice.
Nu säger de att jag är lik Jessica simpson, nehee det är jag inte. Och någon asiatisk skönhet. Vet ej om detta stämmer :p Nu kom Cameron Diaz, Gwyneth Patrol och några andra snyggingar... hmm. Här, ska visa mig och min kära kille :) Fick ta den bästa närbilden jag hade på mig. hehe.

http://www.myheritage.com/collage


Två återkommande kändisar för mig var Paulina Porizkova (från top model) och Christina Appelgate. Jag är nog helt enkelt för snygg för look-a-like-tävlingar :P


För övrigt läste jag i en viss bloggerskas blogg att hennes kille läste slitz, verkade det som.. hmm hur fan man man tillåta eller VILJA HA en kille som läser slitz? det är väl det mest oattraktiva man kan hitta. Jag säger en sak: Om en kille hade läst slitz hade jag sagt "hoppas du får mkt nöje att r*nka framför de där retucherade fantasi-brudarna du har, så går jag och hittar en RIKTIG man!". Aldrig i den vildaste av fantasivärldarna hade jag tillåtit min pojkvän att läsa den. Men det handlar inte om att tillåta, för jag hade aldrig ens haft en kille som hade läst slitz, eller gillat sådana tjejer, så jag kommer aldrig ha det problemet. Om jag inte i fantasivärlden hade varit platinablond och haft storlek D/E i bh:n. En totalt iq-befriad kille som tänder på barbieporr kan jag gärna vara utan!! Hellre bo i skogen med mina 50 katter :D Ja, detta gör mig arg för jag tycker man sjunker sååå lågt (kan knappt se där nere) om man har en kille som läser slitz (om man inte själv är utvikningsbrud). Men det bästa är väl kontringen "jag läser den för artiklarna" HAHA, dra den om Bellman också. Gå och köp en aftonbladet då! Man behöver inte ha ett svin bara för att inte vara ensam :S Därmed basta.

Kommentarer
Postat av: sara

Haha jag hade dumpat killen direkt. Hade tyckt det var en förolämpning, räcker det inte med mig eller.. typ? haha men som du säger hade jag inte heller blivit tillsammans med ett sådant äckel.

2009-03-08 @ 17:16:17
URL: http://lifeofsassi.blogg.se/
Postat av: Desiré

Kul sida det där med kändisarna, ska testa med mig själv med:) Angående det där med Slitz håller jag med dig! Ett skönhetsieal av det slaget är inget jag vill att ngn kille stödjer, speciellt inte min egen pojkvän. Vill han kolla på sånt är inte jag rätt flickvän för honom! Fast jag tror att både du och jag lär slippa sådant med våra fina killar:)

2009-03-11 @ 16:11:33


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0