Oslipat!

Från tårar till skratt.. Hoppas jag inte verkligen orsakade känslomässiga problem med mitt förra inlägg.. upprörde hoppas jag ju.. för det är endast då det ger effekt. Jag vill dock säga att i USA, där videon kommer ifrån, behandlas djur som piss och jag har hört både det ena och andra. Om jag bott där hade jag lätt varit vegan, alltså inte ätit varken mjölkprodukter eller äggprodukter. Här i Sverige har djuren det relativt bra (förutom höns! bara köpa ekologiska ägg, eller frigående utomhus!!). Piss på stjärnägg! Grisar måste exempelvis sövas innan de töms på blod. Ni såg i videon de kor (?) eller kalvar kanske, som hängde i taket och droppade blod.. levande. I andra EU-länder, förutom Sverige och Lettland tror jag det var, bara bedövas grisar. Då ser det alltså ut sådär som på videon, de lever medan de töms.. Jag vet, det är sickening! Så om man nu ska äta kött så ska man äta svenskt... och jag bara hoppas att andra länder skärper sig, spec. USA som är så jävla rika, kan inte de behandla sina djur bättre?? Klipper näbbarna och allt möjligt på de små fåglarna. Ush ush. Nej, bort med USA från kartan, då hade ju världen sett 10 gånger bättre ut. Sådetså! Och EU borde ju införskaffa bättre regler kring djurhållning!


Nuu är det slut på den diskussionen för denna gången. Ikväll blev det alltså skratt, när jag och Dilshad var på Oslipat i Malmö och tittade på Özz Nujen och hans crew! Fyfan vad han e kul! Ooo skrattade skitmycket haha. Det var en som hette David som var riktigt grym, han kommer bli stor :) Sen Aron var ganska kul, cynisk komiker. En tjej som sög, riktigt hårt. Jag skrattade inte en enda gång! Hon hoppade mellan ämnen, det fanns ingen röd tråd och inget roligt i hennes skämt. Vad fan hette hon... Cecilia ja. VARNING! haha. Nej, men Özz är skitkul. Han skämtade rätt mkt om kurder, för det var några kurdiska tjejer längst fram. Typ efter pausen så var de inte där så sa han "var är de kurdiska tjejerna?? har någon sett dem? men du måste säga var de är annars kommer folk vara tvugna att hålla i sina plånböcker". Sen när de kom så sa han "var har ni godset??" och "är ni bra på sex? det är lugnt, er pappa är inte här ikväll". Eller "vi alla är ju ändå släkt". Haha. Kanske är det kul för att han själv är kurd och vet vad han snackar om. Och killen är ju kurd så klart jag skrattar extra :P Min kille då! Men han drog massa massa andra skämt, kurdskämten var bara lite krydda på moset hehe. Han skämtade om kungafamiljen, sveriges vapenhandel, publikfrågor, kvinnors utseendefixering och kvinnor allmänt.

Riktigt fett. Vi kommer lätt gå på komik fler gånger! Och jag tycker Özz är lik Dilshad! Bröder? Hmm alla är ju släkt så kanske inte omöjligt :D haha.


Dilshad?


Özz??

Kommentarer
Postat av: Lika som kurder

ahaha ja vi hade fan riktigt ball älskling =D hahahahaha aaaah jag dooog av skratt, det va sjuk mycket bättre än då jag var på slagt huset senast...liksom den varade ändå i ca 2.30h så det va det som kanske va riktigt bra också...annars troor jag att det brukar vara 30min, ingen aning..



hahaha ja men vadå man ska skämta om kurder =D dom är ju ett skämt =P du ser özz...shan atci, darin..(liknar aladdin)..Dilba...och även jag..vi är riktigt stora skämtare ;P



Özz - ÄGER RIKTIGT FETT

David- flabba lungorna ur mig näästan

Aron- väldigt ball emellanåt

Ola- newbe, nervös och väldigt osäker..men kan komma med ett skämt eller två..

Cecilia- .......Get a fuck out of the stage!!!!!!!



ha det så bra stumpan, ta hand om henne =) kyss min älksling <3

2009-03-13 @ 06:01:54
Postat av: Dessi

hahaha de ser ju ut som tvillingar på de där bilderna!!

2009-03-13 @ 17:02:31
Postat av: Madu

Dilshads dubbelgångare? Hmmm...! pözz

2009-03-18 @ 08:49:35


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0