Vänner

Nu tänker jag bli personlig.

Ibland blir jag bara så trött på vänskap. ne men oj vad säger hon? Jo jag blir det. för det är inte rakt på sak, pang boom. Därför är förhållande tusen gånger lättare än vänskapsförhållande. Och vi vet väl alla vilka problem man kan ha med killar. Vänner säger inte rätt ut om något är fel, om de inte vill ses, om de tycker att man.. ja vad ska man säga? Pratar för mkt, dricker för mkt, kräver för mkt osv. Utan de säger det till någon annan. Så är det väl? Man får höra av nån som hört av den.. Och så går man där och undrar varför personen tycker så om en. Men detta var egentligen inte problemet, utan det är mer allmänt så som jag uppfattar tjejers vänrelationer. Mitt problem är det här med att inte kunna vara rak på sak. Om du inte vill vara med mig, säg det. Jag behöver inte lägga energi på dig då. Ungefär.

Det var en kompis som jag slutade umgås med för att hon aldrig hörde av sig och jag pallade inte vara den enda som engagerade mig. Så det tog slut, sen träffades vi av en slump och jag var villig att ge henne en andra chans, vi träffades en gång.. och sen hörde hon inte av sig. Tro inte att jag hör av mig i den situationen. Bollen låg ju hos henne. Sen träffades vi nu, kanske lite mer än ett halvår sedan vi träffades sist. Kändes konstigt men hon var väldigt öppen och började snacka massa, så jag tänkte okej, hon kan ju få en chans till. Så jag hörde av mig till henne och frågade om vi skulle ses. Då sa hon att hon skulle resa iväg men skulle höra av sig när hon kom hem. Hon kom hem. Inget hände. Nu hade hon skickat på f-book. att hon kommit hem. Det var en månad sen hon kom hem. hon har haft tid att träffa andra vänner, men hon har inte haft tid att höra av sig till mig pga skolan. 

Jag behöver inte sånt skit seriöst. Det finns människor som verkligen vill vara min vän, som tycker att jag är rolig och snäll och som litar på mig. Det finns de som frågar om vi ska gå på bio, ta en fika eller åka till London till och med. Jag tänker inte vara vän med nån som inte prioriterar mig. Känns som jag snart får nog av allt sånt.

Detta är riktat till alla mina vänner och alla som jag känner:

Om du vill vara min vän så visa det, för annars visar inte jag det. Engagera du dig, så engagerar jag mig. Jag tänker inte vara den enda som ger. Ge av dig det du vill ha av mig.


Kommentarer
Postat av: Sara

Håller med dig helt, det du säger är sant. Om man ska ha vänner måste båda höra av sig och intressera sig. Man ska inte ta någon skit och verkligen inte slicka någon i röven. Det ska vara på lika villkor.

2009-03-25 @ 16:59:15


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0