Underbar dag.

Detta känns att bli en underbar dag :) Solen sken och jag var pigg när jag vaknade. Och kommentarer blir jag alltid glad av! Titta, min älskling har blivit schlager-fantast!

aaah tack o loov, för fuck sake !! änltigen så vann den rätta låååten ! jag menar hur många gånger måste man skämmas för att kalla sig för svensk under eurovision, jag menar "Snälla Snälla Snälla"!!!! WHAT A HELL?????? eller "In las veeegas"...fan, vi kan bara finna bra låtar om vi går tillbaka i tiden då abba spela...iförsig jag tyckte inte "waaterloo" va den bästa abba låten, men ändå...betydligt mycket bättre än dessa andra!

ne men nu är jag ääntligen glad =) hihi kyss gumman

Haha. Så gullig han e, håller ni inte med?? Hmm nu hamnade texten i mitten, fråga mig inte varför! Jag ska snart sminka mig, fixa håret, städa buren för sen ska jag köra till mormor och vi ska till Lund!!

Ska bli supermys. Fick en peng av mamma också, ska nog köpa en väska, det har jag velat ha länge.. Till våren alltså. Nice. Vi får väl se om jag finner något! Hoppas på en supertrevlig dag.

Älskar er alla läsare, jag älskar er såå!

Kommentarer
Postat av: jessie

hahaha ja va fan jag är inte den som är den, kör till. ;)

idag är både jag och fille lediga, och det är fin fint väder så vi ska nog vara ute mycket idag, och jag ska försöka göra klart min skylt, :)

sj då??

kram på dig

2009-03-16 @ 10:33:39
URL: http://jessiiejones.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0