Party-time :D

Just nu är jag väldigt glad för jag har fått en intervju - jihoo!! Kan berätta lite mer sen efter intervjun kanske. Inte inom min utbildning men mer ett tillfälligt jobb :)

Var på arbetsförmedlningen iförmiddags men det var inte direkt något speciellt, gav inte så mycket. Men lite info bara. Och idag är ingen vanlig dag för det är Dilshads födelsedag :D Eftersom han inte läser min blogg känns det lite tryggt att berätta att jag ska laga buffé till honom, han älskar mat och jag tycker det är bättre att laga själv för vegetarisk mat på restaurang är inte direkt lika kul som jag gör (lite reklam för mina skills där). Har köpt massa spännande, bilden nedan kan kanske ge er tanken om vilken buffé jag ska göra....



Jag ska ge honom hans present och DEN avslöjar jag inte än, kan inte ta risken att den läcker ;)

I lördagskväll var jag på tjejfest hos Mia, som var otroligt rolig! Träffade söta tjejer och vi hade trevligt. Tiden gick så otroligt fort, för fort. Vi hann tyvärr inte spela spel eller ens lära känna varann ordentligt. Måste varit något fel på klockan ;) För första gången lyckades jag med en slags sotad make-up. Jag har aldrig lyckats med en mer markerad ögonskugga för jag har sett ut som clown/prostituerad men denna gången gick det great. Kul att kunna variera mig lite nu och inte alltid köra på guldfärg.


Fina Mia i mitten med rosa, värdinnan för kvällen. Jag och Jessie på hörnan. Jag har slutat vara fotogenisk, så ni vet.

4 fjädrar

Sitter i soffan med RIKTIGT softa kläder, så softa att de inte är snygga alls! Skönt. Ska se "four feathers" snart. Bara för att snyggingen är med i den. Heath Ledger, min favvo. Har köpt coca cola, som jag aldrig köper. Men det är så sjukt gott. Imorgon ska jag och Linn på latino mix på fitness. Jävla underbart, har velat testa skitlänge, älskar ju latinodanser.

Och vet ni dagens BÄSTA sak? Fitness öppnar i Arlöv! Typ en minut från min pojkväns lägenhet. Helt enkelt fantastiskt att slippa ta bussen för att träna.

Det var hur kul som helst när mamma och Henrik kom inom. Jag hade köpt en gul bukett blommor till mammi och hon hade köpt tulipaner till mig. Vad roligt det kan bli.

Nu har filmen börjat, men det är inte karaktäristiskt för mig att titta i tid, kommer alltid tio min efter, fråga själv min kära familj.

Trevlig fredag :D



Menyn borta

Jag förstår verkligen inte . Min meny på bloggen är BORTA. Jag har testat ALLT. Men hittar den inte. Har gått o läst blogghjälpsbloggar, jämfört med gamla stilmallar, ändrat till gamla stilmallar, ändrat till gamla kodmallar. Borta. Var fan är den?. Skriver detta inlägg i hopp om att någon ska hjälpa!

Arbete

Idag gick jag upp tidigt och promenerade en bit till arbetsförmedlingen, som de av en konstig anledning startat upp i arlövs industriområde. Rätt off? På intromötet var vi tre personer, haha. Komiskt. När jag var på ett sådant möte i K-stad var vi hur många som helst. De verkar vara hur bra som helst här i Arlöv, vet inte om alla arbetsförmedlingar ändrat sig. Jag skrev in mig i måndags och på plats fick jag en lång pratstund, idag var jag på intromöte och på måndag ska jag träffa min handläggare för en pratstund. Allt är deras inititativ. De har även många mässor, dagar med jobbcoacher och annan hjälp. Det gör ju väldigt mycket att de är engagerade, det ger mig också energi! På måndag ska jag prata med henne och höra om det finns möjlighet till en praktik på en arbetsförmedling i vår, samtidigt som jag går i skolan. Jag skulle tycka det hade varit SÅ intressant att få se hur de bygger upp verksamheten nu när integrationen ligger på deras bord. Förhoppningsvis lär jag mig så mycket att jag kommer kunna få chans till jobb. Det skulle vara mitt drömjobb.

Jag har gjort helgfint här hemma - puffat upp gardiner, dammat, satt nya ljus på köksbordet och frächat upp mina växter. Nu är klockan ett och jag ska göra ett par ärende, det är ju lön idag så har räkningar att betala in! Sedan kommer mamma och brorsan vid tre och hämtar marsvinen. Ska bli skönt att träffa de, har saknat dem!♥

Jag känner sådan otrolig kärlek till de vännerna, min pojkvän och min familj som jag kan vara mig själv inför och som verkligen älskar mig för den jag är. Det är så skönt att kunna känna mig avslappnad i deras sällskap för att jag vet att de tycker om mig för mig ♥

En dag med Madu

Idag har jag tillbringat dagen med Madusha. Äntligen är vi vänner igen, kändes så himla roligt och skönt att ses! Vi var i Lund och tog en långfika, gick runt lite och kollade i affärer och sen tog vi en fika till innan hon åkte hem. Kände att vi behövde sitta och prata lite till hehe. Riktigt roligt var det!! Nästa gång blir det filmkväll hos henne, ska nog hem till familjen nästa helg.

Ikväll har jag tvättat en massa - sex maskiner. Imorgon ska jag hinna med en del.. Ska kanske träffa Elmi och Carro och uträtta ärenden samt fika, sedan ska jag plugga med min grupp och förbereda ett seminarie på ett rättsfall som är ganska svårt. Sen ska jag på möte på Arbetsförmedlingen på fredag. Så mycket att tänka på nu med att fixa med tryck av C-uppsatsen, examensbetyg som ska ansökas om, arbete som ska sökas på många ställen och sen är det kursen med böcker som ska läsas och ett PM som ska skrivas. Dilshad fyller år och har saker att ordna inför det. HJÄLP.


Min nya hårfärg :)


Dilshad skrapar rutan haha.

Kiosk

När jag skulle göra nya kartonghus till Fia och Lillan gjorde jag en liten kiosk :D


Lite kul att använda fantasin ibland :)

Reconstruction

Bloggen är under ombyggnad, ursäkta det inte så fina utseendet. :)

Energy

Idag vaknade jag till klockan halv sju. Ja, det är sjukt va? För att vara mig. Men jag gick upp då, visste att om jag somnade om skulle jag va trött fast jag vaknat halv tio. Nu är klockan halv elva och jag har kollat på GG, ätit frukost och suttit och surfat. Har checkat Victoria secrets hemsida, riktigt fina kläder! Måste köpa en klänning därifrån nån dag, men det blir så dyrt med frakt och tull. Om jag räknat rätt skulle bara det kosta 160 kr med frakt och 25% av ordervärdet i tullavgift, men någon dag.. :) NU känner jag att jag har energi att starta dagen!

Igår var jag på arbetsförmedlingen och det kändes skitbra. träffade en jättetrevlig man som gav mig många tips och råd. Han sa något jättesnällt, att det är viktigt med ett personligt möte. Så sa han att det är viktigt för mig som har ett så trevligt yttre och trevlig personlighet. Sånt gör mig glad, för han sa verkligen något snällt, inte på ett slibbigt sätt alls (fast det kanske låter så). Känner mig själv riktigt fin för jag har färgat håret så nu är det fint, varmt brunt och inte någon konstig blandning av ljusbrunt :)

Idag ska jag plugga hemma, pallar inte ta mig till skolan för det tar sån tid och jag behöver inte lektionen så värst mycket. Ska läsa på lag och i boken tänkte jag. Igår skulle jag skriva ut sekretess- och offentlighetslagen i skolan och visste inte att den var på 74 (!!) sidor. Det där tog pengar.. Nu ska jag gå och ta hand om mina små flickor som är i köket, ha en nice dag!!

Framgång-bra arbete-pengar-lycka

Kollade nyss på dokument inifråns "säljsekten" som handlade om hur säljare behandlas på the phonehouse. Blev arg och förundrad och känner att från och med nu kommer jag inte gå omvägar förbi deras tält eller stånd, jag kommer bara säga nej och sen är det bra med det. Inte för att straffa de som säljer, det är synd om de som utnyttjas men för att kanske visa ett avståndstagande till deras chefer, för fy fan hur cheferna behandlade sina anställda. Nästa vecka handlar det om servicebranchens arbetsmiljö och arbetsvillkor.

Jag har alltid trivts på mina arbetsplatser men jag kände ändå en viss deppighet när jag såg programmet.. För servicebranchen är, samtidigt som det är otroligt kul, ändå jobbigt med långa pass och få pauser och det är något som, för mig, blir för jobbigt i längden. Jag tänker att jag har en kandidatexamen nu, pluggat i tre år och studieskuld på hundra tusen... Jag vill hitta ett jobb inom mitt område. Varför känns allting så meningslöst när jag tänker på det? Jag brukar sällan låta pessimism ta över känslorna utan hålla mig positiv.. Men det är så svårt att ha läst något som man sedan bara undrar hur fan man ska få jobb efter. Med en lärare som själv sa att det är skitsvårt för IMERister att få jobb och jag vet att vi konkurrerar med socionomerna som redan har foten inne på den typen av jobb som vi vill ha.

Jag tvivlar verkligen på mina färdigheter, för jag har fått mycket teoretisk kunskap om hur man kan se på olika samhällsproblem, hur man kan tackla kulturella/rasistiska/segregationsbetingade problem men jag har ingen aning om hur jag omvandlar den kunskapen så att jag kan dra nytta av den i ett konkret arbete. Att vara smart och klok kommer man väl inte så långt med? Jag känner mig verkligen uppgiven utan att ens ha försökt söka jobb. Antar att det enda jag kan göra är att koppla på ett självförtroende, ett leende och skriva världens kick-as ansökan.

Tråkig

Fy farao vad min blogg har blivit tråkig, tycker jag. Mina inlägg är så trista att det dammar från de :p Är det för att jag är tråkig? Ja, tänk så är det så. Jag gör inte mycket intressant att skriva om. Går i skolan, tränar, träffar vänner, är hemma. Och jag har inte träffat någon vän förutom Linn på väldigt länge.

. Så här är ännu en trist uppdatering då. Min helg har inte bestått av något märkvärdigt alls, idag har jag&D promenerat i solen, spelat chicago och nu är jag själv hemma, ska bada Fia och ha Gossip girl maraton. Något jag ser fram emot är i alla fall Mias girls night nästa vecka!

Freestyle

För första gången idag så tränade jag med mp3 haha "freestyle", tänkte automatiskt freestyle men så säger man väl inte längre? Nu säger man mp3, ipod eller nåt. Men jag tycker freestyle är ett finare ord och sammanfattar alla bärbara musikspelare! Men i alla fall så var det skitbra att träna med min musik, fick mycket mer energi och motivation. Riktigt kul! I skolan fick vi en uppgift att skriva ett PM om en lag. Ska bli skitkul. Jag har saknat att skriva efter C-uppsatsens avslut och dessutom ska det bli kul att skriva om en migrations-, flykting- eller integrationslag. Vet inte vilken, har inte koll på vilka som finns men jag ska fördjupa mig i någon som kan vara viktig för mig att veta :)

Imorgon vet jag inte alls vad jag ska göra, men det är början på helgen iaf.

Driving

Dilshad har börjat samköra med en kollega från Lund, vilket betyder att han är så snäll att lämna bilen till mitt förfogande. VÄLDIGT skönt när jag ska till skolan för den vägen är så himla trist. Först gå till bussen, åka till värnhem, vänta på stadsbuss, åka till orkanen, gå till min skola. Det värsta är att de byggt om och inte inkluderat övergångsställen så man måste gå över mitt i en rondell, och de som känner mig vet att jag inte diggar att gå över gator hur som helst i Malmö. Det är en aning livsfarligt. Är mer rädd sen jag höll på att bli överkörd i somras. Ush ush.

Igår tränade jag och Linnsi, sen körde vi och handlade lite och lagade god soppa hemma hos henne. Keldas kylda soppor, toscana tomatsoppa - UNDERBART GOD. Men räcker bara till 2 portioner. Igårkväll träffade jag min fina bror, drack kaffe hemma hos honom och sen gick vi på bio och tittade på 127 timmar, vilken var en väldigt bra och spännande film, men stundtals riktigt rälig. Var en aning illamående ibland, men vad ska man göra om man sitter fastkilad i ett berg?

Nu är det dags för mig att dra mig iväg till skolan, lyssna på sekretess- och offentlighetslagen och sedan träna.

Alla hjärtans dag

Idag är en dag som jag egentligen tycker är så löjlig och överskattad. O det är inte för att jag inte är romantisk av mig, för det är jag! Men jag tycker inte alla hjärtans dag är så värst romantiskt. Man ska inte behöva en speciell dag för att visa sina känslor egentligen. Men sen kan det ju behövas en dag för att man verkligen GÖR det. Man har ju oftast någons födelsedag eller kanske årsdag med sin partner som man brukar visa sin uppskattning på. Trots mina känslor inför alla hjärtans dag har jag inte kunnat låta bli att ändå skicka iväg ett par kramar till vänner och fixa lite till min allra bästa vän - min älskling.

Har köpt en grejj på erikshjälpen som han nog kommer gilla, bara en slump att jag sprang på den för vi har inte tänkt fira denna dag annars. Men ska laga lite gott till middag. Lite romantik kan man ju inte tacka nej till.

I övrigt har jag varit ledig idag, har tvättat och cyklat i en jäkla blåst hem till mig för att hämta lite saker och städa det jag inte gjorde innan jag flyttade. Har även ringt till min kära mormor&morfar och pratat i typ 25 minuter. Måste även öva lite på redovisningen som vi ska ha imorgon. Vi ska redovisa kommunikationsprincipen, förvaltningslagens 17 paragraf.

Have nothing else to say.

Förändringar

Ja det vankas förändringar här i bloggen. Känner för att göra om designen nu när våren står för dörren. Iofs blev den precis bortknuffad av snön som också står utanför och bankar på.  Kan ge en liten ledtråd om min nya design... Turkos. En mycket fin färg :)

Filmen igår var hur bra som helst! Titeln lät trist "Kärlek i new york", men som vanligt var det svenskarna som gjort om den underbara titeln - Happy. Thank you. More please. Riktigt braa! Feelgood-drama-komedi-lite romantik.

Idag är det fredag och det blir lite plugg med min grupp. Min nya grupp. Den består av två tjejer och en kille som dock inte kommer vara med idag, vilket jag är glad över då han redan kan allt. Och jag vill lära mig själv, inte ha någon som berättar allt. Okej med hjälp men inte för mycket, ni förstår?

Fredag ja, undra vad som händer ikväll? Imorrn kommer mina föräldrar hit och umgås på eftermiddagen! Sen lagar vi middag tillsammans innan de åker hem. Ska bli så kul att umgås med de ♥


Ny profilbild på facebook :)

Framför näsan

En knäpp sak. Jag som letat så efter ett naturligt schampoo. Det fanns visst framför näsan på mig hela tiden. Tydligen har Yves Rochér bara naturliga ingredienser och tar aktivt avstånd från djurförsök samt animaliska ingredienser i hudvård, hårvård och make-up. Hur toppen är inte detta? Nu kan jag köpa alla mina schampo och grejjer i butiken i Entré.

Lunchen idag var inte god, men sällskapet trevligt :D Blev en lång pratstund innan vi gick runt på Entré. Träffade på Lirkan, vår gamla killkompis också. Liten pratstund innan jag&Linn gick för att hyra film och köpa godis. Dock ska vi inte kolla tillsammans. Hon hyrde skräck för att se på med sin syster och jag hyrde ultra-romantik för att se ensam med godispåsen.

Lyssnar på Enrique Iglesias nya låt. Kommer nog alltid ha en liten crush i honom! haha. Skitbra låt - Tonight.


OOps hörde precis att han sjunger "Tonight im fucking you". HAHAHA. Ojdå! Det var ju lite kul, vad chockad jag blev. Först var det bara romantik, på den nästsista skivan kom lite sexiga antydningar och nu är det rent och klart språk. Vad ska hände härnäst? Såg nu att det finns en annan version där han sjunger "Tonight i´m loving you", det var lite bättre!

Blev sugen på att gå ut och dansa när jag hörde den.


Storhetsvansinne

Visst är Sverige ett bra land, vi krigar aldrig, hamnar sällan i konflikter, har bra välfärd och lite fattigdom. Kriminaliteten är inte så utbredd som i många andra länder och folk går inte i lika stor utsträckning med pistoler, handlar knark mitt på gatan, prostituerar sig för att få pengar osv. Dock börjar det komma mer och mer men det är en annan fråga. Sverige är ett bra land på många sätt. Just därför tror jag att svenskar har fått något slags storhetsvansinne där vi tror att vi är bäst på allt och inte kan inse våra egna brister.

Vårt djurskydd är vi särskilt stolta över och tittar snett på Kina som spärrar in björnar i små burar för att ta galla, på länder som har tjusfäktning, valjakt och så vidare.

Djur i bur har vi själva. Vad sägs om alla människor som köper ägg från burhöns - vart är deras samvete? Hönor som har väldigt liten yta att leva på, som inte har något roligt att göra eller ens att se på. Som aldrig får se dagsljus. Endast för vår SNÅLHET.

Ett annat djur i bur är marsvinet och fåglen. Fåglar som sitter i små burar, inte får någon stimulans för sina vingar, aldrig får flyga runt i huset eller lägenheten. Föräldrar köper marsvin till sina barn och låter de sitta i små burar och aldrig få komma ut för motion eller för stimulans av deras nyfikenhet eller sinnen. De tar inte reda på ordentligt vad marsvinen har för behov utan lyssnar bara som högst på djuraffären som ärligt talat inte vet ett smack av vad marsvin mår bra av. De vill bara tjäna pengar. Så detta handlar om KAPITALISM och om vårt ÄGANDEBEHOV.

Djur är fortfarande tillåtet på cirkus. Hur kan man tro att dessa djur mår bra? Som att göra konster är deras naturliga beteende. De reser runt i små burar och får aldrig den motion de skulle fått i det vilda, inte ens en hundradedel av det. De får hårda ord, skrik, sparkar och slag för att lära sig att stå på ett ben. För vårt NÖJE.

Att det experimenteras på djur verkar inte heller uppröra så många svenskar. Många kanske inte bryr sig om möss för att vi aldrig fått lära känna denna art. Men alla de marsvin, hundar, katter och till och med apor som det utförs experiment för. Vad är vår ursäkt? Endast för vår VETGIRIGHET.

Dessa exempel är djur i de värsta fallen av vanvård, av utnyttjande och av plågeri. Det finns andra exempel på olyckliga djur i Sverige som har det bättre än alla dessa ovannämnda, men som ändå önskar att de hade det liv de är födda att ha. Dessa är till exempel alla djur på djurparker som sitter i för små burar eller ensamma. Som inte får någon stimulans, som utformar stereotypiska beteende. Och delfiner som tränas att göra konster när de egentligen hade velat simma och busa i det stillsamma, vidbredda havet. Grisar som trycks ihop i stora grupper i små inhägnader som inte kan uppfylla sina behov av vila, upptäckande, bökande eller friskluft.


När ska vi sluta blunda för alla dessa djur jag nyss nämnt? Alla dessa tusentals individer. Om du, för ens en minut, tänker dig in i huvudet på en slaktgris, burhöna, elefant på cirkus eller en fågel i liten bur. Hur känns det? Vi borde sluta tro att vi inte gör någon illa, för det gör vi, medvetet eller omedvetet, varje dag. Men vi kan ändra det alla tillsammans om vi slutar blunda.

Ni kanske kan glömma, men det kan inte de.. De vars dag är fylld av stress, av uttråkan, av depression, av smärta eller ren skräck.


Komiskt för en sjusovare

Vaknade och fick en känsla av att mobilen inte ringt, att jag sovit jättelänge (ville ju inte få bort stoltheten av att vakna tidigt!) hehe. Så vände jag mig mot mobilen och såg att den ramlat ned på golvet och gått itu. När jag satte på den (ja, för det går att tappa gamla mobiler itu utan att det händer något) upprepades i mitt huvud "snälla säg inte att klockan är tio, snälla säg att klockan är lite..".

Jadå, den var bara 8.50. Skitbra! Nu är klockan halv elva och jag ska göra lite läxa innan jag ska iväg och träffa Linnsi. Vi ska äta lunch tillsammans. Har vi typ aldrig gjort haha. Vi bara fikar. Och sen är inte jag den som äter lunch, vet dock ej om hon är det. Tror inte det.

Yess, nu ska jag göra läxan som sagt. Ciao!

STOLT

Idag gick jag upp klockan kvart i åtta, wihoo vad stolt jag är! Har tvättat och nu tänkte jag söka lite jobb. Går ju ut i juni så får börja söka jobb nu, så man inte är arbetslös.

Mina fönster har blivit VÄLDIGT dammiga och fula av den där stormen som var här och härjade. Jobbigt. Jag tycker inte om att putsa fönster hehe. Vet knappt hur man gör heller.. Vilket man borde veta om man bott själv i 1,5 år? Jag är nog inte den flitigaste på att putsa fönster.. Ja, vi har väl alla några ställe där vi borde städa oftare. Jag är väldigt dålig på att torka ugnen (säger man städa ugn? torka ugn? putsa ugn??) i vilket fall så gör jag inget av det. Är dålig på att städa under sängen och putsa fönstrena. Är också dålig på att städa frysen, när jag väl gör det så finns det bröd som är väldigt gammalt där inne.

Nej, nu ska jag sluta berätta för er om mina snuskiga vanor och istället återgå till mitt jobbsökande. Personligt brev är så himla svårt. Hur står man ut ur mängden? Det tåls att fundera på.

Hörch!

Eko-schampoo

Kom på att jag borde berätta vad jag tycker om mina nya schampo som är helt utan animaliska ingredienser och inte har testats på djur i något steg.

Schampot är skitbra, luktar gott och löddrar mycket. Håret håller sig fettfritt i typ 4 dagar, great! Balsamet har jag lite svårare för, det känns inte så "fettigt" i händerna som annat balsam och därför känns det inte när man sätter in det i håret. Mitt hår är fint av schampot men dock lite slitet i topparna. Har i alla fall köpt vanlig hårinpackning för att undvika att klippa mig och vet inte om det är på grund av balsamet eller på grund av att jag inte skött om mitt hår så bra *hosthost* , men mitt betyg blir alltså:

Schampo: Rekommenderar starkt!
Balsam: Helt okej, men är inte säker på att det har någon effekt.



Nails

Det är så fint med alla färggranna lack nu i vår, tycker ni inte? Jag älskar det. Just nu har jag på mig ett jeansblått som jag köpte från h&M, deras lack är faktiskt skitbra. Håller hyfsat (svårt att hitta bra lack tycker jag) men det håller ändå 3 dagar typ innan det börjar flagna på nageltopparna och då klipper jag bara naglarna. Där är mitt bästa tips - klipp inte naglarna när du målar dem utan vänta tills lacket har börjat flagna, då klipper du bort topparna och voila, så ser nagellacket som nytt ut!

Igår köpte jag två depend-lack, det var nämligen 20% på alla ögonskuggor och nagellack på Lindex. Lika bra att passa på för jag kommer ändå köpa förr eller senare. Köpte ett mörk/klar lila och ett turkost/grönt.

Här är ders springcollection:


Det är liknande nummer 228 som jag har på mig nu, men utan så mycket glitter. Har lite svårt för glitter i lack faktiskt. Funderar på att köpa nummer 222 också, ljuslila är fint! Här är de två som jag köpte:


"inte så mycket för gammalt"

När vi var i en affär (vill inte smutskasta kanske?) i helgen köpte vi konserverad frukt. När jag skulle öppna någon dag senare såg jag att den ena burken gick ut den sista november 2010 och den andra den sista december 2010. När vi lämnade tillbaka igår sa killen i kassan "Jaja men det var bara en månad, det är inte så farligt".

Eh okej. Vi hade inte direkt gjort värsta grejjen av det, vi sa bara att de var gamla. Vet inte varför man säger något så konstigt. En affär ska inte sälja gamla grejjer. Punkt. Speciellt inte konserver, eftersom de ofta håller typ 2-3 år, då är det bara äckligt förfan.

Girls night

I fredags blev det en tjejkväll bestående av spelande hemma hos mig. Jag köpte frukter (ananas, melon och physalis) och choklad, bakade även kolakakor, min signaturkaka :) Dukade fram på köksbänken, lade på en fin duk och tända ljus på bordet och sen var det dags för vännerna att komma. Det blev Sofia, Carro och Linn, jättetrevligt hade vi! Vi satt först och snackade en stund och sen började vi spela "Hur fan visste du det?" som är ett frågespel med mer samhällsorientering och nöjesnyheter, riktigt roligt för man faktiskt kan många frågor. Dock blev det inte så många rätt i fredags haha. Jag och Sofia kom på delad första plats med tre kort och då hade vi spelat nästan en timme. Men frågorna är sådana man vill veta svaret på tex. varför kurrar det i magen, hur mycket är inkassoavgiften och sen en del mer pinsamma frågor att kunna svaret på ;) Efter det blev det Brainstorm, riktigt kul spel när man är några stycken och till sist "Med andra ord". Det sista spelet ledde till MYCKET skratt. Både över att någon inte fattade vad den andra beskrev, fast det verkade uppenbart och dels när någon förklarade saker riktigt konstigt.

Ja, det var en riktigt rolig fredag! Tog tyvärr inga kort, har börjat suga på att ta kort, jag vet!!

Igår var jag med älsklingen hela dagen, vi åkte till en loppis, sedan till Burlöv centrum och fikade, kollade kläder och växter till hans lägenhet. Sedan åkte vi hem och gjorde sallad, blev riktigt gott men det är både dyrare och tar längre tid med sallad än vad man tror och tänker. Han fastnade framför Family guy en stund där efter men till slut fick jag loss honom när det slutade och då spelade vi spel och åt choklad :) Har verkligen varit en fantastisk lördag och söndag tillsammans.

Om någon timme ska jag testa på Afro power dance med Carro. Haha ska bli en upplevelse. Får se om jag orkar hela passet? Har hört att det är sjukt jobbigt och jag har ej den bästa konditionen. Meen i värsta fall får man väl gå därifrån.

Ciao!

Uttråkad

Gud vad jag är uttråkad! Dagarna är så långa och jag vet inte vad jag ska göra, vilket gör mig på dåligt humör. Jag får lite halvt spatt av att sitta här framför datorn.


Får väl gå ut och posta ett paket och sen ska jag kanske baka lite till imorgon. Känns inte lönt att handla eller något eftersom vi ska flytta hem till mig senare idag. Lika bra att ha så lite som möjligt att flytta. Det blev jättelite tid här, det är för att några ska installera bredband här imorrn så vi får flytta till mig för annars blir mina marsvin jätterädda. Kan inte lämna de här med några främmande installatörer. 

Jaja, får väl gå ut nu och sen baka och laga lite mat kanske. Ska bli skönt att träna ikväll åtminstone.

Äcklig pizza

Vi bestämde oss för att testa ett nytt ställe för pizza igår, eftersom vi inte funnit något klockrent än. Tänk att det ska vara så svårt att hitta en god pizza. Men igår fick vi den äckligaste pizzan jag varit med om. Vi handlade på San remos pizzeria i segevång. VARNING säger jag bara. Pizzan var så fettig att kartongen blev våt. Bara det gör att man finner det motbjudande. Det skulle vara en pizza med mozarella, färska tomater och vitlök. Vi bad även om oliver. Vi fick 5 stycken färska tomater på hela pizzan. Och fem oliver. Tänk att vi betalade 70 spänn för det!?

Dessutom hade hela fyllningen "halkat av" pizzan.
Nej feta tummar NER och gå inte dit.

Ciao

Ledig

Denna veckan består av flera lediga dagar. Var ju dock inte i skolan i måndags så vet inte om det är någon läxa jag bör göra. Idag åt jag frukost framför tv:n och tittade på några Gossip girl avsnitt.. Är på andra säsongen nu. Love it! Sedan gick jag hem till mig för att ta hand om den kvarlämnade disken, vattna blommorna och städa lite. Blev ett jävla projekt där hemma. Hade massor av sopor att ta ut, samt en väska med den där satans lagboken (tung som fasiken!). Så skulle jag ta ut min cykel ur förrådet för att kunna frakta den tunga väskan. Inget lyse! Det var becksvart där inne. Jag bestämde mig för att testa mina skills i mörkret och försökte hitta rätt nyckel till hänglåset och sedan rätt nyckel till cykellåset. Det var inte det lättaste att sedan också ta ut cykeln ur förrådet. Men jag lyckades. När jag sedan gick hemåt till Dilshad tog jag en annan väg och gick vilse haha. Jag kunde inte låta bli att nästan skratta för mig själv för jag gick till fel hus hela tiden. Jag körde vilse HELA TIDEN när jag flyttade hit och hade bil. Blev så trött på mig själv för det tog alltid lång tid när jag bestämde mig för att köra ut något ärende.

Ja, vilken grejj va.

Jag har bjudit in ett par vänner för en tjejspelkväll på fredag, hoppas de kan komma :) Hade varit supertrevligt. Ikväll blir det pizza, inte för att jag inte orkar lagar mat (som oftast brukar vara anledningen) utan för att jag är sjukt sugen! Och imorgon är jag medbjuden till ett boxningspass på gymmet. ja, hur otränad jag än är så vill jag :)

Take care.

work out

Ikväll tränade jag och Linnsi, riktigt nice!! Blev riktigt svettig och trött i benen så det gav lite resultat hoppas jag :) Uppgraderade även mitt kort så jag kan träna alltid, bra att kunna träna kvällar och helger. Innan träningen var vi hemma hos mig (eller hos Dilshad) och fikade, snackade och lagade mat. Vi skulle spela lite playstation genom att koppla datorn till tv:n. Min tekniska skills räckte nästan till men jag hittade inte alla sladdar så gick tyvärr inte.
Annars har det inte hänt något speciellt. Var trevligt att spendera dagen med Linnsi. Imorgon ska jag på riktigt anstränga mig för att gå upp i tid! Sover föör länge varje morgon.
ush, nu ska jag sluta skriva för ni anar inte hur mycket fel jag skriver hela tiden på hans dator, knapparna sitter längre ifrån än på min haha.


RSS 2.0