Movienight with family

Ja, brorsan föreslog filmkväll ikväll. The wave blev det. Den var skitbra. Tysk film, skitbra, kändes inte alls konstigt, man tänkte inte på att den inte var amerikansk. Skönt att komma ifrån amerikaniseringen av samhället någon timme :p Se den!

Hehe som min pojkvän brukar säga "albaniserad". Ja, en dag när vi var och shoppade så sa han "den här tröjan ser alldeles för albaniserad ut". Jag bara "VA!?". Haha. Aha, albansk haha. Jag tycker iaf det är kul. Så när han träffar någon alban som är albansk av sig kan han säga "jaa.. han är verkligen albaniserad".

Han e för rolig. Men inte nu för han somnade halv sju ikväll. Ja älskling, jag berättar detta för mina läsare! Och när jag skickade sms nio så väckte jag honom, men han sa att han skulle vara vaken..Men jag sa godnatt igen för säkerhets skull och när jag hörde av mig vid halv elva så svarar han ej. Zzz. Men han är ju en hårt arbetande byggare ju, han skröt innan om hur duktig han varit idag haha så han kan väl få sova min lilla söötnöt.



Jag kan bara inte påstå att min dator har blivit snabbare! Nej inte ett dugg och sen för fläkten ett jävla liv hela tiden. Sacre bleu på omformateringar! Nu ska jag sova (A)

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0