Bilder från Örebro-Sthlm

Nu tänkte jag sätta upp bilder från när jag och killen var i Örebro och Sthlm. I örebro tältade vi och badade på äventyrsbad, tog inte alls många foto så det var dåligt av oss, men några stycken pics blev det.


Här var vi tvugna att stanna! Men det var inte så hemskt speciell godisaffär som vi trodde.


Min finis i väntan på båten till visingsö i Gränna.


Underbart att vara ute på sjön!


Vid en gammal ruin av ett slott.




Hittade perfekt tältplats längst bort, nära sjön. Eller damm är det kanske. Tur att bilden är liten för Dilshad förstörde den med sin sura min hehe.




Vi satt högt som fan i globen. Fick nästan svindel. Jerry Seinfeld var som jag tror jag berättat, väldigt kul! Skrattade hur mycket som helst. Love him och gänget. Synd att det inte var show med Elaine, George och Kramer också!



Fotobomb!

Mitt internet funkar igen, jag som varit en stor idiot haha, det var mitt modem som var isönder och jag hade kunnat fixa det för lääängesen men trodde det var telenors fel. Förlåt telenor! Här kommer en fotobomb för att fira!!

Barcelona!


Obligatoriska flygplansfotot. Vackraste som finns.


Ett litet lustigt hus vid Sagrada de familia (kyrkan som Gaudi lät bygga)


Väggarna på kyrkan var fulla av skulpturer av människor och växter.


Detta var i Gaudis park - Park Guell. Underbar park med massa fina byggnader, skulpturer och konstverk.


Helt fantastisk utsikt över Barcelona.


En tjej var glad över att hamna på min bild haha.



Mamma krossar män på Barcelona-strand.


Och så Badalona-strand dagen efter. Vackert och härligt.


Här är en till vacker och härlig sak - right? ;)


Utsikt från takterassen på hotellet. Varför ser allting så himla fint ut när man befinner sig i medelhavsvärme? Man kan känna värmen genom bilden tycker jag.

Måndag - ledig dag!

Tänk att jag varit utan ordentligt Internet sedan jag och mamma var i Barcelona! Det är sjukt. Mer än en månad nu. Men det är ändå inte så värst mycket som hänt, vad jag kan tänka på i alla fall. Jag jobbar ju heltid på blå caféet. Hittills har jag haft alla kvällar ledigt men nu börjar vi ha öppet till sju så det kommer vara ganska jobbigt att gå hemifrån tio och komma hem halv åtta. Blir inte mycket fritid, vilket är trist.

 

Något som däremot är roligt är att jag bestämt mig för att skaffa en kompis till Fian. Jag har inte alls mått bra när jag varit tvungen att lämna henne ensam när jag jobbar. Dilshad går och matar henne, men mer än så går ej att be honom om, så det känns inte roligt att hon är ensam så många timmar, då marsvin är flockdjur. Jag tycker att hon behöver en kompis och när jag nu börjat planera så ser jag själv fram emot att träffa en ny krabat. Jag ville egentligen inte eftersom om Fia går bort har jag den andre kvar, måste skaffa kompis till den osv och jag vill inte ha marsvin i flera år framöver egentligen. Men nu har jag fått kontakt med en kvinna som har två intressanta marsvin, varav ett heter äppleskiva. Får se om det blir lilla äppleskivan som får följa med mig hem!

 

Nu är klockan snart tolv och det är måndag. Vet inte alls vad jag ska hitta på idag, tänkte bara gå till burlöv centrum och titta lite. Får posta detta inlägg ikväll när Dilshad kommer hem..  Men vi bråkade igår så just nu pratar vi inte, inte roligt. Vi kommer såklart bli vänner men det är jobbigt när man ska bli vänner för oftast börjar vi bråka igen då. Det var så det blev igår när vi skulle bli vänner… Aja.. Tråkigt tråkigt, får vara min egen kompis idag då.


Inget internet

För att uppdatera situationen lite så har jag pratat med Telenor och jag skulle skicka in mitt modem på service.. Fick inget låne-modem för att de inte hade något i butiken så nu har jag inte internet alls tills det är lagat, vilket kan ta 2-4 veckor! Får sno Dilshads på kvällarna när han är hemma (han surfar via mobilen) annars kommer jag gå till bibblan ibland bara.

Yes, den här bloggen är med andra ord stendöd. Jag får hoppas att ni ändå har ett roligt lov så att ni inte läser den ändå haha. Irriterande att vara utan internet några veckor nu. Men se det positivt - jag kan kanske få ett liv? haha.

Nu är det lördagkväll, klockan elva och vi ska snart sova. Jobba imorgon och sen kommer mamma&pappa på kvällen, längtar!

På biblioteket

Tog en runda inom biblioteket i Arlöv när jag skulle cykla hem från jobbet. Tro nu inte jag är duktig och cyklar fem kilometer till mitt jobb, det är jag (tyvärr) inte. Hade aldrig orkat med tanke på hur trött jag blir på jobbet. Nä, idag cyklade jag halvvägs, till slutet av Arlöv, för att köpa sommarkortet. Hade inga pengar kvar på mitt jojokort. Sjukt att man får resa HUR MYCKET MAN VILL tills den 15 augusti. Trodde det var begränsat. Så här sitter jag, främst för att hitta recept på linssoppa som jag ska laga till middag, men passar på att kolla saker.

Igår fick jag något slags deppigt sammanbrott av stress typ. Kan tyvärr inte skriva vad det handlar om exakt då man inte vet vem som läser men bland annat att jag kommer jobba heltid och ändå inte ha några pengar alls typ då man får lönen en månad efter, vilket har lett till att jag måste stycka upp julis lön i två för att få några pengar i juni. Så i juni måste jag klara mig på 6000 och i juli ungefär lika mycket. Så har väl 2000 över när hyra och räkningar är betalda. Har aldrig känt att man jobbar en massa och ändå är fattig, så det är jobbigt faktiskt, mycket stress när det handlar om ekonomi. Sen stressar jag mig själv så jag mår dåligt när det gäller min älskade Fia. Hatar att lämna henne ensam när jag är på jobbet. Som tur är så ställer min älskade mamma upp och passar henne hela hennes semester. Att inte internet har fungerat på tre veckor nu har också skapat stress..

Nej, mycket stress och press från många håll men jag är åtminstone glad över att jag har min mamma och pappa som ställer upp med Fia och min pojkvän som ställer upp med försörjning.. Sen har jag fått tillbaka min figur för jag går så mycket på jobbet så det är väl inte helt fel!

Ja, nu vet ni hur allt ligger till. Men oroa er ej för mig, det går över. En ljusglimt nu är att jag och Linn ska ha övermysig kväll på fredag med sangria på min balkong, burlövsfestivalen och bio (har gratis biljett hehe). Ikväll ska jag åka till Lund och fika med Sofian. Hur länge sen som helst! Nej, nu ska jag gå hem och ta hand om Fia och förbereda ljuvlig middag till ikväll.

Måndag 13 juni

Tre veckor har nu gått och jag kan fortfarande inte använda mitt internet. Jo, det går att använda men i mycket liten omfattning. Jag ska säga upp det. Ska fixa allt idag. Jävligt störigt när man inte kan använda sitt internet, ska i alla fall gå till banken och burlövs bostäder och sedan får jag på något sätt kolla vad andra operatörer har att erbjuda men vet inte riktigt hur då jag ej kan gå in på deras hemsidor.

Känns som min blogg har grävt sin grav nu ungefär haha. Nej, det är faktiskt inte kul, det är jäkligt störigt. Ska försöka koppla upp mig från Dilshads mobil och blogga. Jag har jobbat och jobbat och jobbat lite till. Jobbar ju heltid men är ledig på kvällarna så det är skönt faktiskt. Idag är dock veckans enda lediga dag så jag ska njuta en stor portion!

Jag och Dilshad har bokat hotellen på Santorini och Naxos. Vår rutt kommer se ut som så att vi landar i Atén, stannar där ett dygn och åker sedan till Santorini, efter fyra dagar åker vi till Milos, efter tre dagar åker vi vidare till Naxos där vi stannar fyra dagar innan vi återvänder till Atén där vi är ett dygn innan vi åker hem till Sverige. Hotellet på Santorini verkar underbart, fyra stjärnor och hur fint som helst med stor pool och nära havet. Hotellet i Naxos har bara två stjärnor, men fina rescensioner och en stor pool, även det nära havet. Hittills ser det ut som att alla hotell och flygen + färjor mellan öarna kommer landa på 7 000. Inte så farligt tycker jag för två veckors ö-luffning. Nu har vi satsat på fina hotell, eller i alla fall mediokra, vi vill inte ta de billigaste för vi vill bo bra :) Ska bli helt underbart.

Jaja, nu är klockan halv tolv och jag ska bege mig ut på en liten runda. Trots min tajta budget måste jag köpa en kjol, har bara kortkorta som jag haft sen tonåren typ och känner för att ha någon liite längre haha. Kram på er!!

Sorry

tyvärr funkar det ej att ladda upp bilder men när mitt internet fungerar ska ni få se bilder från Barcelona, jag ska berätta om Stockholmsresan och ladda upp bilder på den. Jag ska även babbla på lite om allt möjligt.

Just nu är klockan halv tio denna onsdag, jag är mäktigt glad över att vara ledig imorgon. Eftermiddagen ska spenderas med Linnsi, hoppas på varmt och fint väder. Nu ska jag försöka se Gossip girl, jag försmäcktar utan det :) Goodnight vänner!

STÖRNINGAR

Mitt mobila bredband har inte fungerat på mer än en vecka, därför jag ej bloggat. Som tur är så är facebook en väldigt "lätt" sida att ladda så har kommit in och kunnat kolla det viktigaste. Nu för en gångs skull kom jag in på bloggen. Detta har fört med sig att jag ej kunnat kolla swedbank, ej kollat TVÅ (!!) avsnitt av Gossip girl som jag missat och har inte kollat min hotmail. Har förmodligen 100 reklammail att sortera nu. Och självklart har jag inte heller kunnat ladda upp bilder eller berättat vad jag haft för mig för er!

Mycket har hänt sen jag sågs här inne sist. Jag har tagit examen från högskolan! Haft examensfest med familjen som jag har bilder på, varit i Stockholm med Dilshad och gjort en massa roligt. Vill berätta allt för er, får testa ladda upp bilder i nästa inlägg och se om det går. Hoppas vi hörs snart igen. Har även börjat jobba heltid :) Jobbigt som fan men behöver pengarna, studenter är inte vana att ta i fysiskt haha.

Nu måste mitt internet börja funka, inte kul att betala summor för något som ej fungerar!


RSS 2.0