Hejdå älsklingar!

Nu ska jag stoppa ner allt i väskan hihi, har redan tagit fram allt, samt varit i affären och handlat rödbetor med mera. Jag fick bestämma middag ikväll sa mamma, så självklart blir det rödbetsbiffar med klyftpotatis och tzatziki! *mmm*. Kolla min vegetariska blogg för recept! Just när jag berättade för er om middagen, kom jag på att jag inte börjat koka rödbetorna, så fick springa ner med datorn och skala dem och nu kokar de. De ska ju koka ganska länga, typ 1,5 timmar tror jag.. Hoppas de blir klara innan middagsdags.. annars får det bli sen middag ^^. Vi äter alltid gemensam middag klockan tio i sex hehe.

Jag ska försöka hitta dator i London, antingen hos de vi är hos eller på internetcafé! Då ska jag maila älskling och berätta för er hur vi har det! Ska bli spännande med flyg :D Flyyyga jippiii haha. Ska till Madu vid sju-åtta ikväll och sen ska vi åka tåg klockan 06.23 imorgonbitti till Kastrup! Nu är det shopping som gäller, har fått en peng av både mamma och älskling, så gulliga som de är (säger ej summa!!) och har dessutom sparat så jag behöver inte snåla :D

Jag kommer hem på söndag den 5, men vi kommer höras! Bara titta in hit så finns där nog inlägg ska ni se ;)





   

Kommentarer
Postat av: Sara

Det kommer bli jätteroligt Sofie :D Uppdatera så ofta du kan! Ha det super och shoppa, vila och njut :D<3

2009-03-31 @ 16:59:49
Postat av: jessiie

jag får lägga in en bild på vår super "mysiga" damm så förstår du nog att jag vill ta bort den,



Hoppas du får mysigt i london. shop until you drop ;)



Synd att du är borta den 3, då visas kanske jag på tv, och förhoppningsvis min syster, tv4 kl 20.00. jag ska ju sitta bänkad, det är ju en sak som är säker.

KRAMMM

2009-03-31 @ 18:19:11
URL: http://jessiiejones.blogg.se/
Postat av: bye bye baby....miss u =(

kommer att sakna min fru, det kommer inte att dr;ja s[ l'nge, jag menar...jag kommer ju 'nd[ vara h'r tills du kommer hem....och n[gon vecka till...eller 2..aja men jag kommer snart mitt hj'rta...du f[r ha en toppen weekend och du ska fan ta mig shoppa upp alla slantar jag gav dig!!!!! Capisshhh!!!!!



sitter h'r sj'lv, v'ntar p[ min kusin ska komma fr[n storstaden och s[ ska vi chilla..hehe ne nu ska jag inte st;ra mer =P ska dra nu...snart....kanske...kyss lover !!

2009-04-01 @ 18:46:23


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0