Deffekterad deffekt.

Här sitter jag i pyamasbyxor, turban på huvudet, huvudvärk och en väldigt ful deffekt. Den har blivit värre sen jag var hos sjuksköterskan! Har den doktorskräck? Nu kommer där sårvätska om jag pillar, som jag gjorde igår... och nu är den skorpig och lite gul-röd. Thats nice. Här är ett foto på min deffekt för er som inte vet vad jag talar om ^^


Då var den liten.. men men. Jag får inbilla mig att den är söt till ikväll när jag ska på tjejträff med en massa tjejer jag ej träffat!

Inatt drömde jag weird. Drömde att jag var på en skitstor fest och det var helt svinigt vad vi hade skräpat ner.. Jag var full och när vi skulle gå så tänkte jag "jag kan inte gå såhär" så hade jag pyamaströja och trosor haha. Just det som jag hade på mig inatt! Så festen var hos Madu och jag letade i hennes garderob men hon hade inga kläder för hon hade packat alla för hon skulle åka till X, där hon är just nu. Helt sjuk dröm... tror ej jag gick ut alls faktiskt.

Ja hujedamig. Jag ser såå fram emot ikväll!! Spännande att lära känna nya människor och gå ut med dem, hoppas det blir najs! jag hör av mig sen och visar min outfit innan jag går!

Nu blir det pluggande om förslag till ändringar i arbetssättet angående bostad till asylsökande! Intressant faktiskt! Finaly!


Kommentarer
Postat av: emma

Lycka till med pluggandet och vacker blogg du har.

2009-03-14 @ 22:04:11
URL: http://emmawelanderblogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0