Sista dagen på 2008!

Varför känner jag mig stressad idag? Jag känner att jag måste söka jobb, måste börja läsa den där boken, måste börja på arbetet, måste fixa fotoalbumet som ligger och väntar... Det verkar uppkomma nya saker hela tiden. Hade varit underbart att gå in på det nya året med tom kalender hehe. Men det har man ju upplevt två år i rad nu, så kanske bra att ha lite planer? För nu går man ju i skolan, år 2008 :) Så mååste jag ju bara sammanfatta vad jag har nu som jag inte hade denna dag förra året! Under 2008 har jag ju, som sagt, börjat på IMER, förlorat några vänner och vunnit andra, som Madu tillexempel :)
Väldigt tacksam över det! Jobberfarenheter har jag en liten! Metrogirl ;) För sen blev det ju Bistro i år igen som sommarjobb, något jag ska kämpa för att förändra till detta året! Visst är det ett helt okej jobb, men jag vill testa nytt och tycker det är rätt jobbigt att få skit för alla misstag.. Inte världens bästa system eller organisation på restaurangen tyvärr. Dock helgóa människor! Men upplevelser har jag fått! Tältning på Öland, tivoli i Köpenhamn för första gången, kääär i den där pengamaskinen. Hehe. Längtar till att återse den i år.... Utomlands första gången utan familjen, med mina kära, Lefkas. Underbart! Så har man blivit 21 år också och fått en favoritdrink haha, det hade jag ingen förra året. Orgasm. Tack Dess för att du visade mig den!! Har gjort massa roliga saker med flickorna också, filmkvällar, shopping, bowling, festande, skitkul har det varit!

Året har varit jävligt bra, har inte hänt något hemskt direkt... Det har flutit på bra och jag har varit med om jäkligt mycket! Ikväll blir det Arlöv med älskling och hans vänner, får hoppas vi får kul. Har ingen erfarenhet av roliga nyår faktiskt.. Okej ett med Linn i Värnamo, det var ganska kul!
 
      - Min kärlek..


Så ha nu ett riktigt bra nyår ikväll och PUSS på er alla!

Sofie

RostocK!

Nu är fantastic Savo hemma från sin resa! Rostock var det minsann! Vi kom dit klockan halv sju i lördags efter en natt på TT-lines färja och tog en taxi till vårt hotell.. 170 spänn. När vi skulle hem igår bestämde vi oss för att ta spårvagn och sedan byta till tåg. Det kostade 17 kronor per person. Ja, det säger väl allt :p

Hotellet var helt underbart! Trodde inte det skulle vara typ världens lyx! Lobbyn var hur fin som helst, glashissar, heltäckningsmattor, en spegelvägg i badrummet, mysigt rum med stolar och ljus där man kunde ta en drink, VÄRLDENS frukostbufé! We were in heaven big time!! Jag lägger in lite bilder här så får ni se!! Dess, anledningen till att man inte kan förstora bilderna ibland, att "error" kommer är för att sidan inte laddats klart. Du ser att den är klar när den gråa ramen på bilderna försvinner!!

  


Rostock stad
var inte alls som jag tänkt mig! Jag trodde det skulle vara en sliten, liten stad, men det var ju hur charmigt som helst med superfina gamla hus i olika färger, en stor gågata med massa julpynt, en rad med stugor där de sålde lite julgott och två stora köpcentrum. Jag shoppade två tröjor, två par snygga jeans på Zara och skithäftiga trosor! Ett par med en groda med en krona som säger "Kiss me!" haha.

  

Skitkul hade vi! Jättegod fika varje dag och massa skratt och skoj och shopping! Vi fick öva på tyskan också, fan vad de suger på engelska, katastrof tycker jag! Det är ett språk man bör kunna! Inte ens folk i vår ålder kunde. Men vet ni? Jag kickar på tyska :D haha. Jag är faktiskt rätt grym fast jag trodde jag inte kunde något alls.

Jag avslutar med några fler bilder och ha en toppentisdag!!

  Sofie in heaven!
  Hmnm Dilshad har hittat heta brudar :p
   Drinkar på hotellet.
 Såhär ser det ut när han provar kläder!

Jag vill tacka dig älskling för denna resan, du är helt underbar. Jag är sååå glad att du tycker jag är värd allt du ger mig :D Love u!!

God jul!!


Oh hello, det var inte igår!! Jag har varit väldigt upptagen :) Hur var er julafton??
Min var toppen :) Mys med släkten, spelade julklappsspelet, som jag var vääldigt kritisk till förut, men som visade sig vara kul haha. Jag och My och Jennie spelade Diamanten, sen åt vi såklart en massa gott och Henrik var tomte :D Världens bäste tomte!! Vet inte när jag skrattade så mycket sist... Det var helt underbart skönt att skratta så mycket. Han kom med sådana roliga kommentarer. Sen när säcken nästan var tom så ringde tomtemor och skällde på honom för att han var sen hem till gröten :p Min bror har verkligen humor!! Han älskade tröjan jag gav honom också! Tur!!

Just det, jag berättade ju inte för er hur den såg ut. Jag beställde den själv från spreadshirt.se, så skrev jag "War sucks, lets party" för det är typ hans nya motto haha. Han har skrivit det på sin vägg. Så den är svart med vit text, tröjan alltså. Niice! Mor och far fick en resa till Stockholmia från oss! Vi har bokat tåg och vandrarhem, the red boat, ser jättemys ut! Så där ska de vara i två dygn.. Bara en ltien minisemester så.. Men pappa verkade inte uppskatta det. Känns lite pissigt... Jag känner mig faktiskt rätt besviken på honom. Han sa bara tack som helt vanligt och såg inte glad ut. Vet inte varför... Aja, det är väl också lite grejjer som ligger bakom, ska ju inte snacka skit här.. Men jag blev iaf lite sårad när vi lagt ner så mycket planering på det. Jag uppdaterar senare om han ändrat inställning eller hur det går! Tack för ni bryr er! :p

Nu ska jag bara gå och äta, lax... Kommer snart igen, okej? Puss!


Im back!!
Fick akut ont i magen när jag hade ätit lite så jag kunde inte äta mer =( Känner mig dum mot min kära kära mamma.. Hon är verkligen underbar min mamma =) ♥ Här är lite bilder från igår :) Så ser det ut när släkten Svärd firar jul! Först brorsan, kusinen My och kusinen Jennie vid julbordet, sedan kusinen Charlotte (hemma från Thailand nu) innan julspelet startade. Uhh tomten sen, fina fina tomten med mormor som ska få present hihi. Love my family!

   

Hur det gick för er vegetarian att fira jul? Utmärkt :D Var inte alls svårt. Vi hade gjort en sallad med nötter, sen åt jag lite gravas lax, bröd och ost, jansons... Ja.. Ägg. Det var lätt som en plätt ;) Imorgon ska jag in till stan och köpa en varm jacka som jag kan ha.... för sen bär det ju av till Tyskland imorgonkväll!

Skriver mer imorgon! Soo long, hoppas ni alla har haft en jättefin jul! Puss på er!

Kasta sko

Tycker ni det var rätt eller fel av den irakiske journalisten att kasta en sko efter Bush?

Jag tycker det var rätt. Bush kanske sa att han ville rädda landet och det blev många irakier glada över.

Men det blev inte som de hoppades på.. Väldigt många oskyldiga människor dog i hans jakt på terrorister. Om han ville rädda Irak genom att döda alla invånare kunde han sagt det...
En krönikör i Metro skrev att reportern hade sagt "det här är för änkorna, de faderlösa och alla de som dödats i Irak."

I detta krig så tyckte jag att båda två var lika stora kålsupare. Oj, afhganer flög in i world trade center och dödade ca. 2500 personer. Så då får USA alltså rätten att hämnas genom att döda runt 100 000 irakier? (enligt vissa källor 600 000 och uppåt). Med dessa siffror går det alltså MINST 40 iraker på varje amerikan. Hur kom ens Irak in i bilden? Jo det var ju ett krig mot terrorismen.. Först sades det att Irak var inblandat i dåden och senare så höll Saddam på med kärnvapen, så det fick man åtgärda. Så det var sååå hemskt att 2000 amerikaner dog, men att irakier eller afghaner sedan dör, det är helt okej. Varför? För att han uppgav ett gott syfte? Att utrota terrorn. Då blir alla medel helt okej... Men vissa påstår att terrorister flög in i USA för att de inte tyckte om deras politik... Är inte det samma syfte då? 

Enligt mig är dessa två lika stora kålsupare. Det är girighet som styr. Girighet efter makt. Den skon som kastades representerar folkets åsikt, en sak ingen kan ta från en människa och jag tyckte han gjorde RÄTT. 

Man kan inte döda våld med våld.. det säger sig självt. Eller skon säger det.


Gossip girl!

Äntligen är det tillbaka i det spännande stuket det alltid varit! Åh så bra det är. Jag tycker att Lily är en jättebra skådespelerska! Från början gillade jag Serena mycket, men hon har blivit så konstig. Jag tycker det är mest intressant när Blair är i bild. Vill att hon och Chuck ska finna varandra.. fast det har de ju redan. Men time for some action!!
Vem är er favorit?

Det är också bra att Dan och Nate har blivit vänner.. men jag tycker lite synd om Chuck, han är så ensam. Och hans pappa är elak =/

Här har ni länken till en blogg om Gosip girl!

Xo xo ;)

PS. Jag fick VG på senaste delkursen, Im the best! JAG FICK INTE C!! Haha ska bli spännande att se om jag fick A eller B. A är bäst ;) DS


Lilla julafton!

Igår var en bra dag!! Jag träffade min älskling efter nästan en vecka, åh han e för go!!
På kvällen åkte jag och Linn till Madu, där Anna och Dess också var! Jättekul hade vi! Vi spelade Familje-geni och lekte charader haha. En massa gott fanns det! Annas rockyroads (tror jag det hette) Dess kola, Madus kärleksmums och jag och Linn hade med oss glögg, julmust och Aladin (vilket jag har 80% av förpackningen med mig hem haha). Jag var den enda som hade tomteluva, men Dess hade iaf ett rött linne :D Ni andra - sacre bleu!

Kul jul var det! Kul att ge dem mina julklappar, hoppas Madu fattar att hon skulle lägga i doftgrejjerna i skålen, hon frågade två gånger :p Jag köpte nämligen saker till hennes toalett, handdukar i svart och gräddvit och tvålpump i svart och sedan den där svarta skålen. Hehe som Dilshad sa "Det är ju helt pimp my bathroom".

Typ :p

Här får ni några bilder från kvällen igår och på mig och kärleken. Åhh den bästa julklappen är han.. Helt perfekt... Helt..
Idag ska jag börja på arbetet som ska vara på 6-9 sidor!!

   

Me and my love
   
Vi lekte ganzta och bimbo haha. Lyckades vi?

Ha en bra 21 december!!

Alla firar jul!

Till och med mina girls! Dock tyckte de inte det var så kul! Tråkigt va!? Här kan ni se händelseutvecklingen när man försöker anordna ett luciatåg med marsvin!

  Inte kul med lucia...
  Okej en liten stund..
  Nej, nu vill jag faktiskt bara äta hö!


Haha. Jag vet, jag är tramsig, men det är kul :D

Söker jobb!

Det är aldrig för tidigt att starta hehe. Blir en heeel del ansökningar. Har skrivit olika för cafén, klädesbutiker och restauranger. Sen blir det bara att skicka ut. Hittade en skitbra sida som hjälpte en att göra ett snyggt CV, så nu har jag ett jättesnyggt, ska visa er! Dessutom har jag skapat en ny hotmail för endast arbete, måste ju se proffesionell ut ;)



Hehe aja hoppas ni ser!

Nu ska jag fortsätta med det jag gjorde, vet inte vad jag ska göra resten av denna dag. Men imorgon blir det JULFEST med brudarna :D Lovar att ta många foton! haha.

Ho ho ho /Sofie

Jullov :D

Idag var det sista dagen i skoolan!! Nice. Det jag lärt mig i denna kurs har varit mycket faktiskt. Men den viktigaste insikten har varit att Dimos faktiskt är en bra lärare! Han är jävligt intressant att lyssna på och han är absolut den mest pedagogiska vi haft. Efter han har förklarat en lektion så förstår man verkligen. Okej jag är fortfarande livrädd för att säga ett pip till honom :p haha. Palla bli dumförklarad.. då håller jag hellre käften så han kan tänka att jag är socialt handikappad. Men jag tror han vet varför, om han minns. Jag svarade i våras och han sa barskt att det var fel, minns inte exakt vad. Sen sa han att jag inte behövde bli röd i ansiktet, att han inte menade något illa. Och då svarade jag att man ju känner sig som en idiot när han säger så. Om han minns den händelsen vet han varför jag inte pratar :p
Nej fan. Jag gillade inte honom då.

Efter skolan så satte jag och Carro igång med arbetet.. Eller ja, efter ett ton skitsnack :p Men men. Vi kom fram till att arbeta enskilt, det var tydligen ett alternativ. För det är inte fakta-svar utan hur man själv upplever saker och ting i filmen. Krigarens själ, om ni inte minns. Och det är rätt svårt att jobba ihop om sådana saker. Men vi ska ge feedback till varann sa vi.

Ja, ikväll såg jag ett program på tv4 fakta om plastikkirurgi före och efter. Det var ett bra program, för där fick man se ingreppen som lyckas. Personerna blev verkligen finare efteråt och kirurgerna var väldigt proffsiga. men jag är inget för sånt... Dels anser jag att jag vill vara som gud skapade mig (dock går det bra med hårfärg, bantning eller whatafuck) men inga operationer. Och dels så ser det för jääkligt ut under operationen. Skulle inte vilja ha trådar o skruvar och inlägg under huden. Noo. Däremot skulle jag gärna vilja få en mirakelkur så "de små" växte hehe. Det skulle jag gärna vilja. Trots att det kanske varit lite "onaturligt". Men ett piller som hade funkat hade jag kunnat testa om det inte var farligt eller gav några allvarliga bi-effekter. Kanske ska testa att gå upp i vikt för då växer de också samtidigt. Men jag försökte ett tag, men man mår inte bra av att äta onyttiga saker och jag tycker det är fint att vara smal.. Jag tänkte att det är många som drömmer om en mage som min så varför ska jag gå upp i vikt bara för att få bröst.. Jag tror inte det är värt det. Men jag kanske testar någon dag, då jag lättare går upp i vikt och inte måste kränga äcklig mat för att lyckas. Vill inte ha bröst gjorda av godis och chips och grädde. Fyfan. Nu blev jag äcklad.

Nog om bröst, ha det niice och sussa gott!! ♥

Tankar.

Denna onsdag har varit omtumlande, skulle jag kunna säg.. Var och fikade med Madu en lång stund, den biten var trevlig :) När jag kom hem åkte vi till mormor&morfar (jag och brorsan) för att diskutera mamma&pappas julklapp och lite annat. Mormor har inte mått så bra på sistone, så jag vill hälsa på henne såklart. Ska med de till stan på måndag också, ska hjälpa henne köpa något till morfar.

Jag antar att jag bara funderat på hur olik jag är från resten av släkten. Känner mig väldigt annorlunda alltid när jag är i närheten av dem. Inte kul. För de sakerna som gör att jag känner mig annorlunda är egentligen sakerna som jag är så stolt över. Så det blir lite knas. Där ser man hur de nära påverkar en.. De sidorna som är bra med mig, sidor som jag skulle vilja påstå att de saknar.. för det är ju faktiskt bra grejjer.. , gör att jag känner mig annorlunda och lite utanför. De som är mest "stjärnor" i släkten är de personerna som inte har spec. planerade eller målmedvetna liv. Jag känner att de "hyllas" för någonting som man egentligen inte ska hyllas för.. Det är svårt att beskriva, men jag tycker inte det är kul. Jag tycker det är fel.. Har hur mycket som helst att säga, så mycket jag vill få ut från hjärtat... men kan inte och vill inte skriva ut allting. Har ni känt den känslan? Att ni känner er annorlunda er familj? Er släkt?

Som tur var så hade jag min pojkvän som tröstade mig i luren.. som fick mig att må bättre för att jag vet att han känner samma. Eller mycket mer. Beror kanske på hur känslig man är. Men han är i alla fall guld värd. Jag kan säg allting till honom och han säger aldrig något illa, bara stöttar mig och visar förståelse. Eller nej.. inte guld värd. Inte bokstavligt. Han är priceless. Finns inget som kan mätas med det han ger mig. Ingenting jag någonsin kännt eller sett. Älskling, stanna alltid hos mig ♥

Earthquake!

Ja, idag hände ju något fantastiskt :D Haha. Ni har ju säkert hört att det var jordbävning i Skåne, om ni inte suttit inlåsta i en stuga utan kontakt med omvärlden :p Centret var i Sjöbo (typ 5 mil härifrån),.Here is my story.

Jag vaknade av att min säng vibrerade och att det hördes ett muller, som åska typ. Tänkte att det blåste, för det hördes i bjälkarna på huset! Det brukar knaka när det blåser nämligen. Men sen tänkte jag "Nej, det är en jordbävning" och då slutade det. Då gick jag upp och pappa kom springande upp för trappan och Henrik sa "Var det en jordbävning eller?". Det var en upplevelse :D Jag kunde inte somna om sen, låg och tänkte på hur det känns för fåglarna eller när man sitter i bilen hehe. Sen var klockan sju och jag gick upp.

Det var rätt många som inte kände det, men många som kände det också. Som sa att de vaknade av en skakande säng. Kan ni inte berätta hur ni upplevde den? Tycker det är så kul! Jag blev inte rädd, men vet inte om det beror på att jag var nyvaken hehe, då har man inget förstånd för att bli rädd :p Hoppas det blir ett litet efterskalv så jag får uppleva det i vaket tillstånd :D Som att flyga, ganska räligt men samtidigt spännande! Hihi.

Skoldagen var najs, först en bra lektion med Dimos, sen falafel till lunch och massa prat med Elmi, Mona, Carro och Linda. Sen blev det film på eftermiddagen - Krigarens själ. Hemsk film! Handlar om en familj med en hemsk pappa, inte om krig som man kan tro. Jättehemsk... Att skriva 6-9 sidor om den he he, det får vi se hur det går!!

Pussss  /den skakande prinsessan

Paket :)


 

Små eller stora, mjuka eller hårda paketer. Det gillar vi. Åh kul att slå in! Jag har gjort de såå fina så! Den till höger är till min broder hihi. Men vad som finns i får ni inte veta förrän efter julafton ;)

Dessutom har jag kommit på vad jag ska ha på mig på nyår, man kan göra underverk med grejjer i garderoben! Hehe tror jag iaf. Vi får se när symaskinen åkt in i garderoben igen :p DÅ kan jag uttrycka mig om resultat :p

Heldag imorgon i skolan, ska titta på film på eftermiddagen!

Puss ♥

Miss world 2008

Surfade runt på msn och såg den nya Miss World, riktigt vacker :)


Kseniya Sukhinova från Ryssland :) Grattis.

Men vi ska inte glömma de andra tävlanden!!


Miss Sweden!



Om Sofie vann en miljon skulle hon resa ut i världen och se sig omkring, dessutom skulle hon självklart sjänka ett belopp till Världsnaturfonden, för hon tycker att de gör ett viktigt jobb. Hennes högsta önskan? World peace.


Miss Sri Lanka!



Madusha brinner för alla människors lika värde och vill utrota fattigdom. Om hon vann en miljon skulle hon resa runt i världen och skänka pengar till röda korset och Unicef. Hennes högsta önskan är world peace.


:p Ha en bra dag allihop!

Spel!



Vadan denna rubrik? Någon som spelat ett spel med mig? Hehe ja på sätt och vis. Som ni vet var min älskade pojkvän med mig idag, suuuperkul dag! Vi spelade När och fjärran i ca en timme säkert! Kul spel! Man ska flyga runt till olika världsdelar och besvara frågor om olika länder och personer från olika länder, så får man pengar för rätt svar, Finns även bildfrågor och specialkort där man ska gissa huvudstad eller flagga till ett land. Roligt spel, men tar lång tid! Haha.
Sen blev det mys och snacka med familjen, sen UNO! Haha har inte spelat det sen vi var små, men då spelade vi dock inte med varandra. Hmmm.. Min pojkvän tror alltid att jag tar varje chans jag kan för att fuska.. Vet inte varifrån han fått det! Han kanske spelade med fula fiskar när han var liten.

Spel är ju lätt underskattat! Jag har alltid älskat spel. Skulle önskat mig ett i julklapp :)

Såg på dokumentären om Thomas Quick nyss. Hemskt att en oskyldig man kan dömas.. Han påstod sig att ha begått 30 mord, men bevisen var väldigt bristande och polisen ledde honom till vilka grejjer han skulle säga i sina erkännande. Han är en psykiskt sjuk man som erkände mord som han troligen inte begått, för nu säger han ju sanningen, att han inte begått dem och många många inom rättspsykiatrin tror detsamma. Man ska inte kunna dömas bara för att man erkänner ett mord egentligen.. det måste finnas bevis eller bevis på att personen i fråga inte är psykiskt sjuk. Han har erkänt 30 mord. De borde reagerat! Inte bara vilja ha någon dömd, för nu går de riktiga mördarna lösa. Och det hemska var att när han gick till mordplatserna för att berätta hur allt gått till fick han ofta mediciner, som gjorde honom hög (han såg heelt hög ut på videona), alltså narkotikaklassade preparat och hur kan man då tro på det han berättar?

Love / Miss S



Hemmafru?

Det var en bloggerska som diskuterade hemmafruar på blogg.se:s startsida. Jag gillar inte idén med hemmafruar och ser ner på dem en aning, om jag ska vara ärlig. Hennes argument var att de också gör ett tufft jobb och att alla får välja själv. Jag antar att jag mer ser det hela som en ursäkt att få vara hemma... Hur ansträngande är det egentligen? Det är väl typ detta man gör:

Tvättar 1-2 maskiner per dag om man är några stycken i familjen. Tar 5 minuter att stoppa in, 10 att hänga upp. Kanske någon halvtimme att stryka..
Dammsugar kanske var tredje dag? Och det tar väl 20 min kanske. Storstädar kanske man gör en gång i veckan..
Plockar upp gör man däremot endel. Typ dammar lite och plockar undan grejjer. Kanske tar några minuter per dag.
Diska tar väl 10-20 min efter varje måltid (om man inte har diskmaskin).
Putsar fönster och fixar rabatterna behöver man ju inte göra så ofta.. Någon gång per månad eller kanske varannan vecka om man är pedant?

De vanliga sysslorna blir man klar med på en förmiddag och sen då hela eftermiddagarna och kvällarna? Om man har stora sysslor kanske man håller på som en arbetsdag, men det är kanske en gång i veckan eller mer sällan. Kom igen, jag tror inte det är så jobbigt att vara hemmafru. Kanske om man har ett antal barn.. Men jag tycker också att barn ska vara på dagis och komma in i det sociala livet.

Hemmafru är bara en anledning för en brud att vara hemma, leva på sin mans pengar och slippa utbilda sig för hon är för lat. Thats my thought!

Jag tycker iaf att alla ska jobba och inte vara beroende av någon annan, vad händer om du blir ensam utan utbildning och erfarenhet?


Jaja, nog om det. Vad tycker ni om hemmafruar? Idag blev jag klar med alla julklappar =) Väldigt fina, är väldigt nöjd i år. Sen slog jag in dem, superkul, för vi har massa fina rosetter, band och papper!

Nu ska jag sova för när jag vaknar så kommer jag förhoppningsvis vakna av att min älskling kommer och kryper ner bredvid mej.

*muah* / Sofie 

Is there hope...?

Dagen började underbart med en busschaufför med tomteluva :D Blev så glad! Så fick jag lussebulle och apelsin-mer, åh skånetrafiken ♥ Tycker att de är fantastiska! Hihi när vi kom till skolan var det luciatåg, niice. Gratis kaffe och pepparkaka sen :p Det e najs med jul, en massa gratisgåvor ;)

Lektionen gick galant. Jag levde mig in i det Dimos pratade om och såg intresserad ut, så jag blev inte dissad !! Haha, ne men ingen blev faktiskt dissad idag. Han frågar oss inte längre, snackar mest. Han kanske tänkte att det var bäst det!! Så han slipper bli besviken över våra otroligt låga kunskaper!! Hehe. En runda på stan med Linnsi sen var perfekt :) Nice att titta runt i fler affärer än man brukar. Jag hittade en klänning (typ sån kjol med tröja ihop) som Gina gör reklam för just nu på tv. Den med röd tröja är snygg... Men jag fick plånboksångest. En sjukdom jag brukar få när jag försöker unna mig själva något..

Kevin vann idol :D Grattis! Det förtjänade han, äntligen någon som visar sina känslor efter de har vunnit :D Haha hoppade jämfota. Nice. Alice var nog lite för ung,hon bör gå ut skolan faktiskt (A). Sen fick jag spela snäll syster och skjutsa bror och hans vänner till stan. Lite påverkade var de kan man säg.. Sjöng och hade sig. Och ett drägg var med. Ursäkta, efter detta fina inlägg måste jag ändå komma med mina åsikter, oki! En sådan typ av kille som jag alltid sett som det mest stereotypa svinet som finns. Okej, kanske inte. Det träffade jag en annan gång på Tollarps nattbuss. En kille som påstod att kvinnor inte kan köra bil, inte vara programledare för sporten, sånt skulle inte kvinnor ta sig för... Kräääk. Denna gång sa brorsans bekant (inte kompis, det låter för bra) att "aaa Linda Rosing. Vilka pattar!". Hmm låt mig tänka. Vilken del exakt på henne är det som är snygg? Hennes riktigt taskiga hy? Sönderblekta hår? Oproportionerliga läppar? Och hmm, jag skulle vilja höra en förklaring till hur det kan vara sexigt att stoppa in detta under skinnet för att få större BRÖST?


Här får ni några bilder som jag snodde i hennes blogg nyss :)

 

En riktig pudding, ellerhur? Well well. Jag har bara alltid levt med bilden att killar är liite mindre smarta än tjejer, att deras tankar styrs av deras könsorgan... Ja. Det är väl mest det. Men sen när jag lärde känna min pojkvän så fick han mig att inse att killar kan ha något mer.. att det kan finnas något i killar som gör de mänskliga he he. Jag vill gärna tro på det. Jag vill hemskt gärna tro att han verkligen aldrig spanar in andra tjejer eller att hans polare inte spanar in bröst när han är med. Jag vill såå gärna tänka att om han sticker utomlands med sin singelkompis så är den kompisen mogen nog att bry sig hyfsat om brudar, alltså att inte totalt dregla över dem eller vara desperat i dem eller i deras blottade överkroppar. Det hade varit livet! Dock kommer det tillfällen när jag tvivlar. När jag möter killar som denna. Då tänker jag..... Finns det verkligen hopp eller är det bara en skröna?

Respons

Åh, vet ni vad som gjorde mig riktigt glad nyss? Att få respons på ett inlägg, äntligen! Jättekul att någon annan än kompisarna och killen kommenterar, jag vill ha feedback på det jag skriver! Jag vill veta vad andra tycker, så man får nya infallsvinklar och tankar, superkul :) Fast nu tyckte iofs denna tjej ungefär som mig, å bra var väl det. Vi ska skydda djuren. Du har helt rätt, djuren får inget val, någon måste vara deras röst! Tänk vad de hade gjort om de hade kunnat kommunicera och tänka som oss? Hehe eller vet ni? Då hade det varit krig, världskrig. För ingen hade låtit sig behandlas som de blir behandlade... Och kul att Dess också kommenterade :) Vi får väl höra av oss till varann när vi känner oss nere, så vi kan hitta på nåt kul? Nu är det ju bara en vecka kvar i skolan och sen jullov med massa kul :D The clouds are gone..

Det snöar idag :) Hihi jippi! Imorgon är det skola med Dimos *svälj*. Jag är rädd för honom. Vet inte om jag kanske skulle försöka prata imorgon? Jag har ju nämligen blivit skrämd från det. Jag är arg för det! När jag började högskolan gav jag alltid respons till lärarna och vågade fråga, prata, säga mina åsikter hyfsat. Tack vare Dimos och Berndt så är jag numera tyst. Tack vare att de kritiserade mina svar, kallade klassen för korkade med andra ord. Eller vad kallar ni "iq som en gymnasieklass". Jag är arg för att de tystade mig, med andra. Nu sitter alla, förutom 2, tysta som möss på lektionerna. Och jag är inte korkad, annars hade jag inte fått så många A och VG hittills. Jäkla besserwissrar.

Hehe nog om min bitterhet gentemot de herrarna. Jag tänkte börja med att skriva vad jag äter till middag så andra som är vegetarianer, eller funderar på att bli, kan få inspiration :) Hehe. Hoppas några av er gillar den idén! Idag åt jag faktiskt ute på en thai-restaurang, så det var väl inte så avancerat för min del. Wokade nudlar med ägg och grönsaker, gott! Om ni också vill skriva vad ni har ätit så varsågoda :D Kul om ni ger mig lite tips!

Snöiga pussar på er!

Kärlek

Jag älskar min pojkvän!! Och om ni läser kommentaren till mitt förra inlägg så kommer ni att förstå varför..,
Du är min själsfrände hjärtat. Är så glad att vi hittade varandra...
 
Du är allt jag vill ha, allt jag behöver.

♥ Du&Jag ♥

Djurrättsaktivister

Jag vill börja med att hylla civilkurage-vinnarna! Peter och Özgur,som båda räddade kvinnor från att bli våldtagna. Jag ville helst ge alla nominerade ett pris, det krävs mod för att göra det de gjorde! Jag tycker att rätt vann :) Det fanns många som förtjänade det.. Att rädda en kvinna från en våldtäkt är helt fantastiskt! :) Känner mig väldigt glad att det finns hopp för samhället, att det finns människor med öppna ögon som ser världen och inte bara har tunnelseende...

Vad tycker ni om ämnet på insider?
Att djurrättsaktivister förstör pälsförsäljares affärer? Jag är kluven (jag såg aldrig det, bara vad det skulle handla om). Ur laglig synvinkel så är det ju fel att förstöra någons affär och spraya färg gång på gång och det är absolut fel att hota personen eller dens barn :S Helt sjukt att man kan gå så långt. Men samtidigt ger de ju ändå djuren en röst! Djuren kan inte säga till. Jag tror att jag tycker att djurrättsaktivisterna gör rätt i att förstöra affärer och farmar, men inte i att hota människorna eller att släppa ut de stackars djuren som inte har överlevnadsinstikter. De har helt enkelt lite drastiska metoder, men djuren behöver en röst och jag är glad att det finns de som ger dem det!

Fan vad jag hatar människor som ger sig på djur, de mest oskyldiga varelser! Djur är så jävla underbara, de bara ger och förväntar sig inte mycket tillbaka, bara mat, värme och kärlek. De blir nästan aldrig sura, om än inte långrandigt.. De dömer en inte, ger en alltid en andra chans, möter en alltid med glädje.. De vill inte någon något illa, de vill bara äta... Förutom katter då som jagar möss, de kanske tycker det är kul att leka, de fattar ju inte riktigt att de mördar en varelse tror jag... Djur är bara så väldigt fredliga och jag tycker vi ska se upp till dem istället för att se ner på dem.. Vad vore livet utan djur? Jag vill inte se den dagen. Jag tycker det är oförlåtligt att döda ett djur för att sälja dess päls eller för att ta på sig den själv. Vem ger oss människor den rätten? Djur dödar inte människor för nöjes skull.. Men det är väl helt enkelt den mänskliga rasen som är lite mindre smarta helt enkelt.




Djur eller päls?

Ny dag.

Idag är en ny dag.. Kanske ska ta nu och försöka ändra min inställning? Idag är ju första dagen av resten av mitt liv.... Shit, om man tänker så blir man motiverad hehe.

Idag blir det stan och julmys med Dess! Har på mig en lila tröja som jag nästan aldrig använt och ska fixa mig lite extra hade jag tänkt :) Det blir man alltid glad av.. Mm..  Ska köpa klappar idag också och en röd tröja till mig :) Vill ha nåt rött till jul hehe.

Men men kära vänner, hoppas ni får en bra dag!
Puss, nu ska jag öppna dagens luckor :D

En svacka i livet..

Ush. Jag har kommit in i en svacka.. det är så jobbigt sånt. Samtidigt känner jag mig väldigt glad över vissa saker, som att det snart är jul och att jag inte äter kött mer. De sakerna har gett mig en kick hehe. Men ibland så kan jag känna att jag kommer in i perioder då jag ser mörkt på saker och ting och tappar motivationen. Motivationen till att tänka positivt och att ha hopp.

Det känns just nu som att mitt hopp nästan försvunnit... Får ni också sådana svackor ibland? Då ni börjar fundera på alla de jobbiga sakerna som ni i vanliga fall sopar under mattan och försöker förtränga för att kunna känna lycka?

Det blir lätt så... Jag vet ju inte riktigt varför men jag har min teori om att det beror på när det varit för mycket i skolan, för då betyder det att jag är hemma väldigt mycket. Sitter ner och pluggar utan socialt umgänge, inte få ta på sig det man trivs i och känner sig fin i. Det är lite tufft när man är mycket ensam, det är ju då tankarna hinner ifatt en...

Jag vet inte vänner, tror jag ska försöka lösa detta.. det går, jag måste bara komma på hur.

Hoppas någon känner igen sig, skulle vara skönt att höra att man inte är helt ensam om detta,.. för det är jobbigt att känna så också pga att jag känner mig som en jävla lipsill som bara vill ha uppmärksamhet.. men så är det inte. jag vill kanske bara lätta mitt hjärta för att inte sitta med allt det jobbiga själv.

Godnattpuss

Ho ho ho!

Nu är min blogg julpyntad och fin, vad tycks??

Jag har suttit vid datan sen jag vaknade hehe, kl tio ca,.. Nu är det dags att städa buren o sen gå ut en runda faktiskt :) Tvätta bilen måste jag också, den e skitig!

Igår var en rolig dag :D Jag blev totalt överraskad av min kära pojkvän. Han smsade på förmiddagen och sa godmorgon, att han skulle äta, duscha o sånt sen köra.. Han skulle komma vid halv ett kanske.. Jag åt frukost, sen satte jag mig och framkallade foton på datorn. Han ringde och sa "Jag kör nu blablabla". Vilket ju tar en timme. Plötsligt öppnas dörren till mitt rum och vem står där :D Hahaha jag blev så chockad där jag satt i pyamasbyxor och en turban i huvudet. Haha. Riktgit kul! han är så sööt, han hade tagit bussen redan vid tio och bara låtsas att han vaknade då.. Awww nutti!
Längtar tills vi bor närmre varann
och vi kan ses när vi vill, åhh så underbart! Mitt hjärta av guld..

Jag ser en fasan utanför förnstret... de brukar vara i vår trädgård ibland :p Kul.

Julpussar till er ;)

Burlövs center

Idag bar det av till Malmö med Madu :) Träffade linn i Burlöv. Buuurluuuueeeev. :p Hade ont i magen, så det förstörde min stämning lite, men nice iaf att kolla lite i affärer. Jag hittade ett skiiiitsnyggt linne som satt som en smäck på mig, men det var så urringat att jag inte kunde köpa det. Liksom, hur mkt ska man fylla upp en XS? Hallå. Det är väl inte direkt vanligt att vara XS och ha så speciellt stora bröst. Men men. Synd att jag inte kunde köpa det i alla fall. Madu fick ett par fina skor och Linn en klapp till hennes syrra!

Vi fikade med min pojkvän :) Jättekul! Jag ville att han skulle komma för att han inte träffar mina kompisar spec. ofta. Speciellt Madu har han inte träffat så mycket... Har inte så mkt mer att säga hehe. Åt quornfilé till middag, gott som fan!

Här får ni lite bilder från idag :) Tyvärr inte på alla tjejer för att en eller en annan gjorde fula miner... Inga namn nämnda.. *hostlinnhot* haha.


  

Nighty!


Fina tomtar och parteeyy på g!

Fin tomte jag satte som klocka, va? Hihi. Det är lite synd att det inte är lika lätt att sminka sin blogg som det var med lunar-presentationer hehe. Där fanns massa renar, flingor, tomtar och paket :) Lite svårt att rita egna hehe.

Klockan är fem nu, vid åtta ska jag till Madusha :D Med Dess och några andra flickor kanske.. Ska blanda orgasm och en cider också. Mmm så gott ;) Ska bli skitkul! Hoppas min Linnsi får kul på bröllopet också :) och att bruden inte ser alltfööör fin ut :p hehe onda lilla jag....

Idag var jag hos tandläkaren :D Det gick bra. De flyttade mig inte till riskgrupp 2, isåfall hade jag fått betala 110 kronor i månaden (istället för 50).. Lide dyrt för en student. Hon gav mig dock lite varningar om hur jag måste sköta mig tills om 18 månader när jag ska dit igen och ja.. Då får vi se om jag kan fortsätta i riskgrupp 1 eller om jag måste flytta till 2.
Jag kände mig duktig iaf att jag gjorde så bra ifrån mig och sen är min tandhygenist riktigt snäll ^^

En sak är dock lite snyft med denna dag.. Jag kan knappt prata med hjärtat. Han är iväg med sitt jobb (som han iofs har slutat på nu, men det är en sista grejj ihop nu innan jul). Han har spelat curling i eftermiddag, ska bli kul att höra hur det var :D Sen ikväll ska han ut på julbord, så det blir inte mkt snack. Jag får väl öva mig, för han ska iväg på en långresa i vår... 3 veckor =( Då kommer jag verkligen behöva mina vänner!!

Puss alla och ha en rolig fredag varesig om ni ska ut eller sitta hemma med godis o idol hihi.

Är det NÅGON som kan hjälpa mig varför mina sidorubriker (inlägg) har fått punkter?? Jag vill inte ha den fula punktlistan, har inte ens skapat den själv *grrr*. Help me please?

Lite julstämning :)

Ja då, nu börjar den infinna sig! Jag känner lite julbelysning i ögonen, ge-bort-känsla och VILL-HA-KÄNSLA av alla julkalendrar som finns. Undra om jag ens kommer vinna något?... Här ser ni några av mina julkänslor på bild :) Gustav Adolfstorget i Malmö är ju suuuperpyntat med lampor, marschaller och blåa lampor som "regnar" i ett stort träd. Här ser ni bilder! Den bästa jag lyckades ta i regn och svårt att fånga något sådant med kamera.. Och på min en som är färdigpyntad hihi.

 

Idag var jag 10 timmar i Malmö hehe. Först var det ju klänningjakt med mamma. Det gick inte bra... De sitter inte bra, aaaahh jag blir galen. Jag vill ju inte att hon ska ha byxor på mormor&morfars guldbröllopsdag, då ska man ha klänning eller kjol. Men hon tycker inte hon är fin i något och visst, det sitter kanske inte bra.. Men jag tror ändå inställningen gör mkt.

Aja, var med min älskling sen ju! Riktigt kul :) Var på Ikea och kollade, åt kikärtsgryta med youghurt och vitlöksbröd. Blev riktigt glad att de hade vegetariskt just när jag kom dit :D Trodde jag inte. Åh min fina älsking.
Imorgon tandläkaren! Ensam! För första gången sen kanske 5 år tillbaka (jag fick fobi när jag var typ 17, fick gå hos en specialtandläkare, typ psykolog hehe. Men nu är det bra och jag ska gå dit ensam hihi)

Puss på er ;)

Vegtariskt :)


Mums filibaba!!
Detta goda lagade jag till middag idag. Det är quornbitar med bönor, jordnötter och salladslök, marinerade med mangochutney och en skvätt vatten. Hur gott som helst! Jag bara glufsade i mig! Jag var skeptisk till quorn förrut, men detta är andra grytan jag har det i och det är riktigt gott! Konsistensen är som kyckling, fast jag tycker det är godare :)

Min tid som vegetarian (fake, för jag äter ju fisk.. men blir så jobbigt att säga icke-landdjurs-eller-luftdjurs-ätare :p) har varit helt underbar! Visst, den första veckan blev det lite... inte-så-goda rätter, för man visste ju inte hur man skulle laga eller vad man skulle äta. Men det finns en sjö av recept på internet och det gäller bara att prova sig fram. Vissa saker är äckliga, som röda linser ex.... men rödbetsbiffar, qourngryta, pastasås.. har testat mycket som varit ofattbart gott! Jag tror det smakar ännu bättre med vetskapen att det inte är något dött. Jag bara säger att det är verkligen lätt! Så om du vill sluta äta kött, gör det, det är något av det bästa jag gjort :D Mitt humör är bättre, jag känner mig piggare och... matsmältningen har blivit bättre :p haha. Och om ni har några frågor är ni välkomna :D

Jaja, nog med mitt reklamande :p Imorgon ska jag ut. Ut ur detta hus. Känns som jag suttit här ett tag... som häxan i pepparkakshuset ungefär... Ska ta en dusch, sminka mig ♥ (åh att bara se mitt ansikte i smink ska bli så skönt :D Man känner sig ju inte som världens fräschaste när man går runt osminkad, blek i opassande mjukisbyxor och katastrof-hår). Sen ska jag till bussen, dra in friska andetag av snööö. hihi här e det snö!! Sen blir det en heldag i Malmö. Inlämning av tenta, klänningsjakt med mamma (klänning till henne. kommer inte gå bra för hon tycker inte hon är fin i något!) och sen en stund med älskling.

Sooo long allihop!
♣ / icke landdjur-eller-luftdjurs-ätaren Sofie :p

O nej Sara, du kan tyvärr inte få se linnet jag behöll. För du har tagit bort min favoritsysselsättning.. att läsa din blogg. Så din seghet ger straff !

Vilket skämt

Hey,
Det är Andy och John, MSN:s grundläggare,
Vi beklagar att vi stör, men vi håller på att stänga msn.
Detta är pga. att så många oförstående människor använder alla våra användarnamn. Vi har bara plats till 578 användare kvar.
Om du vill stänga din msn användare SKICKA INTE DETTA MAIL VIDARE
Om du vill behålla din msn SKICKA VIDARE DETTA MAIL TILL ALLA DINA KONTAKTER!
Detta är inte en dum vits, vi menar allvar, vi stänger användaren!
Du som inte skickar vidare denna mail kommer att få betala 10.00 £ för fortsatt använding.
Tryck inte på vidarbefodra, gå in och kopiera hela mailen och skicka ett helt nytt. Tack för uppmärksamheten


Detta mail fick jag på min hotmail idag. Hjääälp msn kommer stängas :S:S



:p

Ont i magen

... jag har nog ätit något olämpligt =( tänkte ha lite bönor imorgon så magen mår bättre....
Fikade med Madusha innan idag :) Alltid lika mysigt på Fenix - bästa caféet!!

Har inte så mkt att säga, men publicerar en bild på min söta vän hihi.

Dock inte på fenix hihi. Utan på hansa i Malmö. Svindyrt café för fan.. en kanelsnäcka för 25 spänn? ge er! finns inga bra café i malmö... bara riktigt dyra som Waynes och Espresso house. De borde öppna något mer personligt o mysigt o hyfsad prisklass :) Som fenix.. hehe eller Darins, det e också bra.

Aja nog pratat om det. Jag ska hissa något nu :D Jag hissar alla julkalendrar som finns nu med undrbara priser! Blogg.se, Kenza, Vr och en till som jag håller hemlig för jag vill vinna sakerna där :p
Hoppas jag vinner något innan jul! Men jag tror inte det kommer bli så. För jag är bara inte en vinnar-tjej. Inte i spel o lotteri iaf :p Men i livet kanske hihi. Titta bara på mina vänner :)

Kizzes

Ps! Gina svarade och sa att det blivit fel och att de återbetalar mig + står för frakten :) Bra! så nu ska jag leta efter något annat fint partylinne för den pengen tänkte jag. Självklart på Gina ;) Ds

Sanning

Ska börja med lite sanning såhär på tisdagsförmiddagen.. Jag av alla människor har alltid hatat människor med främlingsfientliga åsikter. Jag har alltid tyckt att alla har samma rätt och samma lika värde.... Men sen förändras jag. Mitt tålamod tog slut på något sätt... Kändes som att jag inte orkade dalta och säga emot, och jag började tycka att vissa av argumenten stämde. Jag insåg att Sverige inte bara kan hjälpa alla stackars människor, då förstörs vår eget land.. för så som jag ser det så är det många av dessa människor som inte visar någon tacksamhet eller ger något tillbaka. Med det menar jag människor som inte lär sig språket och därmed inte får något jobb, lever på bidrag. Det är ingen lögn, det ser ut så, jag har själv sett det många många gånger. Människor som inte tar hand om sina barn och låter de leka själva ute och göra lite vad de vill... och hur blir de barnen sen? Okej, nu pratar jag förort. Och jag pratar inte alla, för jag känner inte alla. Jag bara menar att en hel del familjer ser ut såhär. De låter inte sina barn gifta sig med svenskar.... okeeej, och vad gör oss mindre bra? Det är en fråga som gör mig förbannad. Vad fan är det som gör svenskar mindre bra än någon annan? Jag tycker även, som jag nämnt innan, att muslimer började ta ut sin rätt i för stort omfång, med speciella undantag och speciella förordningar endast för dem.

Jag tycker inte det ska tas för stor hänsyn, det är faktiskt inte mottagarlandet som bör ta hänsyn, utan de nya medborgarna. Sen om de verkligen har respekt för detta land och medborgarna som bor här, så självklart tycker jag att man kan ge tillbaka genom speciella rättigheter och undantag. Vi alla lever tillsammans. Men att ge detta till folk som inte tycker att vi lever rätt, som kanske rent av snackar skit om oss?

Jag vet inte. Alla dessa saker har gjort mig förvirrad. och lite rädd. Men nu till det positiva :) En insändare i tidningen idag som jag verkligen är tacksam över. Det var en man som skrev en artikel om "ge en riktig bild av invandringen". Där i skrev han bland annat:

Börje Aronson, polis, säger att "i Rosengård bor 8000 ungdomar, ett hundratal av dessa har vi kontakt med. De andra har vi aldrig haft kontakt med för det har inte funnits en anledning".

Brottsförebyggande rådet gav 2005 ut en rapport som visar att 95% av invandrare i Sverige inte är misstänkta för vare sig tillgreppsbrott eller våldsbrott.
 0,22 % var misstänkta för våldtäkt eller försök till våldtäkt.
0,15% för dödligt våld eller försök till det
0,35% för rån

Som jämförelse begås 80% av alla brott i Sverige av män. Trots det har jag aldrig hört Gudrun Skyman säga sig vilja införa speciella sanktioner mot män.

Tack Lars Persson! Tack! Även om efterlyst domineras av män med utländsk bakgrund får man ändå ta det i proportion till hur många människor med utländsk bakgrund det finns. Och om det nu är så, som de flesta tror, att dessa personer begår fler brott än personer med etnisk svensk bakgrund, så kanske inte det är så konstigt då de levt upp i länder av krig, korruption, stjäl för att överleva, brott runt om knuten.

Jag är inte emot någon viss grupp, det skulle vara idioti. Däremot är jag riktigt trött på alla som gör skit för andra och jag respekterar inte på något vis människor som söker skydd i ett land och sen inte respekterar det landets befolkning eller lagar. Det är bara inte okej. Det jag vill är bara att alla människor från olika kulturer ska leva tillsammans i harmoni och låna saker av varandras kulturer och ingen ska se ner på någon annan. Och inga segregerade bostadsområden!

Tack för mig, kärlek till alla ♥


Knäckebrödsmulor

Innan ikväll fick jag knäckebrödssmulor i ögat. Hur lyckas man med något sånt? Jo, man försöker ta ut knäckebröden från paketen som står i ett skåp ovanför huvudet. Haha, jag började mest skratta och sa till mamma att jag hade fått knäckebrödsmulor i ögat. Hon där ja och varför tar man inte ner paketen och tar istället?

Hehe lite komisk upplevelse. Jag skulle ladda upp några bilder här på linnet som passade, men när jag lagt in de i datan insåg jag att man inte kan ha strumpbyxor till.. om man inte vill överraska sin partner en fredagkväll. Icke vänligt för bloggen! Hehe. Visar en annan gång ;p Jag hoppas Gina svarar imorgon! Får vi se hur de sköter detta misstag...

Aup och på fredag ska jag ut med flickorna.. Alla utom Linn, trist!! Dess skulle ta med två kompisar sa hon, så vi blir ett litet gäng, trevligt :) Ska till Class, för Joddla med Siv är på Grand, det vill man ju helst undvika! Bonneband = bönder =... inte Sofie. Hehe. Iofs vill jag ha en minigård när jag blir äldre... men för det ska jag inte lyssna på bonneband, lovar :)
Får väl se hur jag gör med situation hår då. Inte det lättaste.. För er som inte vet så fick jag ett infall att klippa mig kort. Följ inte det infallet, snälla! Ångrar mig som faan. men det växer snabbt faktiskt, har redan en hyfsat lång hästsvans, i början var det bara en spretig tofs som stod rätt ut :p

Aja, uppdaterar såklart med min outfit för kvällen :)

Puss o kram /knäckebrödshäxan


Arg!

Jag fick mina kläder från Gina nyss.. Blev sjukt arg för linnet med kedjor ni vet, detta:

Det hade helt plötsligt vita kedjor! Jag har skickat mail till de nu och ifrågasatt det. Jag tänker INTE betala för det, jag vill ha svarta, big difference! Detta är kasst, ellerhur? Men det lila linnet satt som en smäck :) Lite tajt om kurvorna hehe, men men man får väl framhäva det man har ibland ;)

Nu ska jag återgå till plugget kära läsare.. Jag tänker bara säg en sak till. Om ni är sugna på nya kläder kan ni gå in på denna hemsidan och bli medlem genom länken här nedan, så kan ni vinna presentkort på gina eller h&m genom att samla ihop poäng på olika sätt. Väldigt enkelt och absolut gratis :) Om ni blir medlem genom denna länk får även jag poäng :)

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=108290 

Puss alla!



RSS 2.0