My

Shohoo.

Ja. Fan. Känns inte alls som en mysig hemmakväll som jag trodde. Jag känner mig bara som världens sämsta flickvän. men men. det är en annan historia, ville bara berätta hur min stämning är här. verkligen blä.

men men. dagen har varit helt okej. Tog inte många foton som blev bra, men här är iaf en fin dekoration och min fina bror.

 

Henrik har massa polare här och jag ska nog spela lite ordspel på king.com, eller kolla på film.. marsvinen är ute och leker lite.. eller ja, jag byggde det för lek, men de vilar mest hehe.

Hoppas ni har haft en bra lördag,. Min var iaf bra tills typ 15.00. Önskar jag bodde närmre min kusin.. My då. Hon fyllde 11 idag. Vill verkligen träffa henne oftare! men men. vi får väl se om hon kommer ner någon gång i vår. I hope,.

nu ska jag lämna er till ert öde guys. och tänka positivt ska jag också göra. man måste ju sätta gränser ibland faktiskt.... liksom visa vad som är okej för en själv.. och vi alla har ju olika gränser, men jag tror man måste ta hand om sig själv. och det ska jag väl inte må dåligt över. aja. sov sött sen när ni ska sova!

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0