And the b-day goes on..

Undra om hela den rubriken fick plats??

Sen vi pratade sist.. Eller ja. I detta förhållandet så pratar vi ju inte så mycket. Det är bara jag som pladdrar. Precis som jag vill ha det :p Men sen sist jag skrev så har jag....

Ätit på restaurang med flickorna som jag sa. Det var hyfsat gott. Gott för att vara mat, lite sämre gott för att vara thaimat. Men en nice buffé med en del vegetariskt och kaffe/té + kaka efteråt. Vi satt där i 2,5 timmar. He. He.

  

1. Dess och Madu innan krängningen började :p
2. Jag ser alltmänt nyvaken ut, men det var BARA på kameran SÅKLART! (dahh)
3. Min goda mat. Oliverna var *mm*. Ser nu att jag inte tog så mkt.. men det var lunch, jag var kanske inte så hungrig. Blev mätt iaf!
4. Födelsedagsbarnet säger "vad gör duuu" efter att ha märkt att jag fotar :D

Trevlig dag idag. Nu ikväll har jag ätit megagod pizza. Riktigt riktigt god. Blev lyxmat hela dagen ^^. En grekisk pizza blev det - fetaost, oliver, färska tomater och lök. Jag vet, ni dreglar ;) Orgasm-god var den :p Connys pizzeria is the shit!

Ja. Imorgon kommer hjärtat. Det är en sak jag inte berättat för er kära läsare. Min pojkvän ska åka till Irak och hälsa på sin family (inte familj utan släkt) i tre veckor. Det känns rätt okej. Jag har vant mig under ett tag. Har redan lyckats fylla nästan alla dagar, förutom 9-12 april. Någon som vill underhålla mig??? Om ni lyckats hålla ut hela inlägget så ni ser detta hehe. Känns faktiskt helt okej. Men jag ska i alla fall vara med honom nu i två hela dagar, vi ska ha megakul! Sen på torsdagnatt åker han. Vet inte riktigt hur jag kommer ta in detta. Antingen kommer jag tänka att det funkar.. o tänka kämpande... eller kommer jag vara ett nervrak. Den som lever får se!!

Kommentarer
Postat av: jessie

du kan ju som sagt alltid komma till helsingborg och fika med mig någon av dagarna :)

kram

2009-03-25 @ 00:15:36
URL: http://jessiiejones.blogg.se/
Postat av: jessie

hahahaha nä grov skånska pratar inte så många i helsingborg. sen så säger alla att mina U låter konstigt jag säger Hund och inte hond som vissa andra gör hahaha och buss istället för boss men det är jag bara glad för.

Ja det var inte så långt mellan våra dialekter haha känns skönt,

ser fram imot att träffa dig i påsk, kommer säkert bli awsome. ha det superbäst

Hallonkrämmm

2009-03-25 @ 09:25:39
URL: http://jessiiejones.blogg.se/
Postat av: sara

Vad gott det ser ut :) Nu får du mig att bli hungrig. Du kommer klara det Sofie. Såklart kommer det kännas sorgligt men tre veckor går rätt snabbt. Det kanske hörs som en klyscha men tänk sen när han kommer tillbaka, då kanske ni uppskattar man varandra mer iom att ni saknat varandra..En riktig hollywoodfilmåterförening. Egentligen ska inte jag predika om det i och med att jag inte har haft något förhållande :P men man måste tänka positivt hehe :)

2009-03-25 @ 17:05:02


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0