Dilshad <3



Sofies bestyr en lördag!

Hajj!
idag är det lördag :) Har varit i stan och handlat med mamma, där bjöd aftonbladet på prinsesstårta och kaffe! Många människor där haha. Typiskt svenskar ellerhur? allt som är gratis ;) och där stod vi med :D man får la passa på!! Kolla vad jag köpte också! Äntligen, ska bli gott. Igår kom älsklingen! Hihi jag trodde aldrig han skulle komma när jag frågade, men joo då. Vi myste och pratade och umgicks med familjen.. Han hann spilla kaffe på vår vita matta.... och sen träffade vi min gamla vän Alan! Han har flyttat till Älmhult men kom in och hälsade på igår. Vi ska också till honom i vår. Det måste vi! han e fjompig :)

Jag har en liten sak på min kind, den går inte bort. samtidigt som jag tycker det är lite gulligt med någon liten deffekt så vill jag ändå få bort den innan sommaren kommer. den e rätt jobbig faktiskt. Såhär ser den ut!
 Ett litet område som är lite rött och torrt. Ska till apoteket i Kristianstad nästa vecka, där fanns tydligen en sjuksköterska som man kunde prata med gratis. Bra, pallar inte lägga 300 spänn för att fråga vad det är!

Hoppas ni inte trillade av stolen av synen på mig! Haha, här kommer lite fler bilder från igår, tänkte att det ju är längesen ni såg mig! Här kommer soffan!

  mitt hår börjar bli ljust igen :D



Here we come :D

Nu är det bokat och klart! Gud vad spännande :D Jihoo. Blev onsdag til söndag, ganska lång tid, men vi ska nog få kul. Hoppas vi står ut med varann :p haha. 1-5 april!

Ska verkligen bli roligt!

Idag var jag bara 1 timme i skolan, sen väntade jag en timme på bussen. trist. Fick muntra upp mig med en kanelbulle och en biskvi. Mmmmums filibaba. Åt de på bussen hem. Och en Veckorevyn, tyckte jag var värd detta för att det är fredag idag :D

Nu ringde min älskling, måste gå!!


Morgonstund.

Hej! Detta är nog den tidigaste bloggen jag skrivit :p Klockan är 07.34. Solen skiner :) Haha jag drömde konstiga drömmar inatt. Jag drömde att jag blev typ vän med min ovän. . Weird. Det var kanske trevligt, onödigt att ha ovänner ju. O sen drömde jag lite andra grejjer om vänner.

Igår var mys, jag och min pojkvän åt pizza, mycket god! Iskallt dock (inte pizzan men vädret!), så tråkigt att vara ute då.. Vi försökte vara inne, tog en fika på Espresso house också. Det stället är ju överreklamerat. Kaffet är inte ens gott ffs. Längtade in i bussen till värmen, sen var där också kallt :S Men när jag kom hem var det varmt under täcket.. så sover man och vaknar sju och ska till Malmö igeen. Hehe aja, flytten kommer kanske snart?

Idag är det fredag :) Hoppas ni får en bra dag idag. Jag ska iaf plugga med tjejgänget på biblioteket på Malmö högskola. Får se när man kommer hem därifrån!

Vi hörs alla sötnötar!!

Flygbiljetter

Sökandet efter flygbiljetterna har gått lite bättre. Det enda jag hittade var på easyjet.com, där det kostade 900 kronor per person om vi delar väska :P Man har ju fan inte mer än tio kilo per person!! så ja... vi får se hur det blir. Synd att vi inte visste innan att det inte fanns billiga längre. Det hade mammas kollega sagt. Har inte hört henne säga det, fast hon sa att hon hade sagt det :p

Aja., nu måste jag fan plugga. VAR ÄR MIN DICIPLIN??? Jag måste börja nu meddetsamma, sen om 2,5 timmar måste jag duscha och äta och fixa mig, ska träffa älsk idag!!

Aja, soo long! Hörs ikväll och ha en ljuvlig dag!


Springtime!

Ni är det dags att bli vår och det visar jag genom min nya vår-blogg. Vad tycker ni? Hoppas den inte är för kladdig för era fina ögon :) Hoppas ni gillar den med andra ord.

Nu ska jag nog sova, har lekt klart. Sussa gott snäckor :)

*lalalalalejjj*

Det skulle vara ett arabiskt utrop! men kanske svårt att se. Ett sådant ljud/skrik gjorde vår lärare idag på dansen haha var såå jädra kul. De äldre damerna blev helt skrämda :D Haha. Hon är helt underbar vår lärare, helgó tjej! Skitkul att dansa idag också, bara slappna av och röra sig. Det är så jääkla underbart. Åh känner att mina magmuskler blir hårda igen ;) Jag har grymma magmuskler haha, men har inte underhållit de sedan i somras, men nu jädrar. Tycker det är najs. Vill inte att det ska synas 6-pack, men konturer av musklerna, typ 1-pack kan synas :P

Nog om mina muskler. Efter dansen stack jag hem till Madu, fast hon hade glömt det. Lite förvirrad kanske och det blev jag med när hon frågade om jag skulle inom stan.. Ehh jag ska ju hem till dig. Hehe. Vi fikade lite med kakor vi köpte och sen tittade vi efter flyg till London. 17 000, bra pris va? Nej, det står inte sjuttonhundra, där står sjuttontusen. Jordenruntresa? Vi hittade en passande resa från ticket på lite mer än 600 per person. Men vi ska söka hjälp hos någon kunnig människa :p Jag måste komma iväg den tiden...

Och denna månaden måste jag se till att ha tid att träffa Dessi. Hennes pojkvän kommer nämligen att bli kidnappad av sin brors fru. I know that feeling. Att inte folk klarar sig själva? Vill aldrig vara beroende av någon! Aja, inte alla som är så självständiga som mig och Dess ;) Och Madu såklart, icke att förglömma vår nya singelkompis, hon behöver ingen man. hehehe. Iaf, så gumman vi ska hitta på något. Jag ska nog kunna ta mig tiden. Hoppas inte jag får ännu mer läxa på tisdag bara. Raor.

Pusspuss, nu ska jag spela lite ordspel på king.com innan jag sover :) Seee ya! *lalalalaejjjj*

Sofie!

Tog lite frågor från Beciell. Här får ni lära känna Sofie lite mer :)

1. Var du ett lugnt eller busigt barn?
Om mamma lämnade mig på ett ställe så satt jag där nästa gång hon kom tillbaka, säger allt?
2. Vad föredrar du, sol -eller snösemester?
Sol sol sol! Visst kan snö vara härligt men kyla är inget att betala för, det får man gott om ändå!
3. Vad tror du att du gör om 5 år?
När jag är 26.. Då tror jag att jag har en mindre tjänst på något integrationsprojekt med ungdomar.. Och bor ihop med min älskling och har det allmänt bra. I Malmö, eller Arlöv.
4. Hur ofta läser du böcker av egen vilja?
Aldrig. Mer av eget tvång :p
5. Vilken kändis hade du helst blivit sedd med?
Hmm… Någon jäkligt tuff, snygg brud, som tjejkompis, typ Jessica Alba eller någon i hennes stil. Inte någon skandaldrottning eller bimbo :p
6. Hur är du klädd just nu?
Gråa mjukisbyxor och en lila/svart-randig tröja.
7. Hade du någon favoritsyssla som barn?
Leka med barbie. Gjorde allt med mina barbie – bröllop, midsommar, jul, lucia,
U name it!
8. Har du åkt ambulans?
Nej, aldrig. Har aldrig legat på sjukhus heller.
9. Vilken är din favoritalkoholdrink?
Orgasm. Baileys, mjölk och kaffelikör, ljuvlig!
10. Vilket språk tycker du är det vackraste att lyssna på?
Spanska helt klart! 

 
11. Har du varit på någon musikfestival någongång?
Nej det har jag inte.. Tror inte det är min grejj med lera och inget vatten :p Haha så tråkig jag är.
12. Har du gjort något denna månad som du är stolt över?
Hmm. Jag kämpade som fan på tentan..
13. Vad är det mest konstiga du har fått som present?
Det måste vara ett timglas med rosa sand som lyser i mörkret.. När jag fyllde 17 :p Haha.
14. Är du trevlig mot telefonförsäljare?
Har aldrig råkat en för en. Men jag hade nog varit trevlig.
15. Vilken film såg du senast på bio?
Benjamin Buttons otroliga liv – skitbra!
16. Kan du nämna tre skånska ord?
Päror, rullebör, rälig. Lätt för maj! :p
17. När känner du dig som snyggast?
När jag har lockat eller fixat håret och när solen skiner. Känner mig alltid så jävla snygg när solen skiner :D
18. Har du någon extrainkomst utöver det du jobbar med/pluggar till?
Nope. Min pojkvän? Haha.
19. Vilket practical joke/hyss som du har gjort tyckte du blev mest lyckat?
Tror inte jag gjort nåt. Det var väl isåfall när jag var liten och lade en plastbajs på mattan och vi hade en katt just då som brukade råka bajsa inomhus och mammas min när hon såg den mitt på vardagsrumsmattan :p
20. Vilken låt lyssnade du på senast/just nu?
Hmm.. Igår tog jag fram Enriques skiva och lyssnade på de låtarna. Annars minns jag inte vilken det var jag hörde sist.


Gör dessa du med och skriv en kommentar så jag kan läsa de i din blogg :)

Läxa

Dagen idag började med frukost framför top model 2. Det var en bra säsong, ska kolla imorgon med! Pengar idag ju och jag känner mig redan fattig hehe. Har överfört det jag skulle till sparkontot, räkning, sen har jag räknat bort bensin och lite annat och voila, 1300 kronor kvar. Go soffan, go soffan ;p
Får väl överleva!! Får väl snåla sacre bleu.

Igår fick jag reda på att vi har en läxa till tisdag nästa vecka. Vi är indelade i grupper (jag valde en grupp där mina favorittjejer är, så kanske jag får bättre kontakt med dem?) och ska läsa 3 kapitel i Controlling immigration till på fredag, då vi ska ses och planera lite mer och på måndag ska vi ses och gå igenom allt, sedan på tisdag blir det redovisning i 45 minuter om.. Ja, något. Minns inte nu vad det var. Tror det var typ om likheterna i ländernas politik, de traditionella immigrationsländerna. Ska börja nu direkt med en kopp kaffe :)

Ska bli kul att samarbeta med de tjejerna och jag ska ta det lite lugnt nu tror jag, inte veta mig för mycket :p Okej det ska bli bra såklart, men jag ska hålla mig i nacken, vet inte om det stör folk ibland att jag kämpar mkt i skolan.

Puss!!
Ska bara säga att jag tycker det är skitkul att få så många kommentarer :D
Inte många om man jämför med andra bloggerskor kanske, men jag är van vid 1 eller 2 hehe.

Den rätte för Rosing.

"en stark liten oinke" haha, så gullig kommentar sötnos! (och skitkul att få kommentarer av er andra med! jippie!) Ja, Lillan är en stark liten krabat och hon är frisk nu. Vi väntade med att ge henne mat förrän senare ikväll, för att hon verkligen skulle bli hungrig och hon såg ut som hon aldrig sett mat förr haha. Har aldrig sett henne tugga så snabbt!! 4 bitar typ medan Shelly åt en och sedan lutade hon sig över halva tallriken.

Vad har ni gjort ikväll? Jag har tittat på halv åtta hos mig, det kollar ni väl på? Så jääävla kul och Helge Skog har värsta sköna humorn...♥ Sedan blev det den rätte för Rosing. Kunde helt enkelt inte låta bli :p Jag ville ändra bild om henne egentligen, ärligt talat. Men kom igen.... en NITTONÅRING? Luktar pedofil.. Vad hade man sagt om det varit en 33-årig kille och en 19-årig tjej? Just det. Och sen att killarna ska visa sina magar.. Okej så en vältränad mage betyder bra man? Om man nu gillar muskler så borde det ändå endast vara ett plus i kanten när det gäller att hitta ens själsfrände. Själv gillar jag ett par breda axlar (lagom breda!) och manliga armar med lagom mycket muskler, men inte så att det syns värsta kanterna, utan mer bara som bulor. Jammiii.... men det är ju bara ett plus, inte så att om jag hade dejtat 10 killar hade jag valt den med snygga armar. Helloooo? hehe. För övrigt så har min pojkvän just det... de perfekta axlarna och armarna är de snyggaste jag någonsin sett. Ever. Bara för det ska jag visa EXAKT vad jag menar ^^

du är så jävla het!


Nog om min kärlek. Hoppas hon hittar någon, men tror inte hon lyckas om hon fortsätter i den stilen. Känns inte så seriöst.

Puss från Seriösa Sofie :p

Unbra!

Hämtade ut min unbra innan idag. Tog en härlig promenad till ica och postade samtidigt en ansökan om sommarjobb på lilla torg i Malmööö. Ställde in mig på att unbra:n inte skulle funka, men det funkade supert! Lite problem med att få på den rätt, men det kommer gå smidigare sen ju. Känns inte som att det är bra att dra av och sätta på allt för många gånger. Insidan är jätteklistrig hihi. Den verkar sitta skitbra, men jag säger till första gången jag använder den en hel dag eller kväll. Här ser ni lite bilder från när jag testade den. Så bra har mina tublinnen/klänningar aldrig suttit.

  

:D Glad. Lillan mår bättre också. Skönt!!.
Har även ätit ost idag. Ush.. men jag måste vänja mig. Om ni inte läst om vad jag fick reda på om ost, så läs det här.
Puss!!

Lilly

Idag blev ingen skola. Min lilla flicka mår inte så bra... Hon vill inte äta.. Hon verkar lite piggare nu, men jag ska ändå vara hemma och titta till henne. Har de här bredvid mig. Så blev det ingen dejt heller, men vi ska ta det på torsdag bestämde vi. Saknar min älskling.

Och jag hoppas min andra älskling blir bra igen, hon är ju en tuffing!


Stackars grisen när Lillan är i farten!

Jag ska läsa lite också och hoppas på att få lite trevlig post :) Väntar på böcker till skolan och på min unbra! Men tror inte den kommer på några dagar än.. Top model 2 nyss, fyfan vad snygga brudar. Kul att se sådana program men inte sett.

Puss på er från Lillan&mej!

Fin blus :D

Idag köpte jag denna fina blus - supersomrig! Kunde inte låta bli, var ju den jag visade er att jag ville ha häromdagen. Fast jag valde den rosa istället. Den andra var vit grund med blommor i grönt, lite röttaktigt och lite blått. Riktigt fin! Hehe Madu fick hålla båda bakom ryggen och jag fick välja hand, för att jag inte hade någon aning. Då blev det den rosa. Men sen ångrade jag mig. Och sen ångrade jag mig igen så det blev den rosa haha!
 
   

Fin va? :) Träffade ju Madu i stan, som ni nog räknat ut. Tog en fika och pratade en massa. Hehe hon berättade lite roliga historier om en tjej som börjat jobba på hennes jobb.. och jag fattade rätt snabbt vem det var hehe för jag har gått i samma skola som henne. Finns nog inte många som henne... Haha Madu gillar inte hennes kramar så mkt eftersom hon drunkar i hennes bröst! haha.

Kul kul. Hon är en rolig tjej, inget illa menat hehe. Bara lite... för mkt. Typ vem pussar sin chef på kinden och säger "snäckan" till sina arbetskamrater :p

Åh vi pratade en massa om London, kommer bli så kul! :D Längtar bara tills vi planerar ut allt vi ska göra. Blir nog den 9-12 april. Skitkul! En sådanhär ska vi åka:



Pusspuss, nu är det halvåtta hos mig. Men vi kommer inte höras på länge - imorgon har jag skola mellan 9 och 15, sedan blir det dejt! Kysskyss ha det kul utan mig!

Superhelg :)

Att min pojkvän kom var exakt det jag behövde igår. Han är som balsam för själen :) Vi tittade på melodifestivalen. Jag hejade på BWO, eller låt nr 2 eller kanske Velvet. Inte skitbra låtar, men hon där lilla snobben "titta på mig, jag är så jävla snygg och perfekt och sjunger som en ängel"- molly gillade jag ej. Jag diggar tjejer som visar vem dem är och man ser på vissa artister att de bara tror sig för mkt. Typ Sibel var hur jäkla snygg som helst när hon var med men hon såg ändå naturlig ut, likaså Sanna Nielsen. Tuffa brudar med personlighet och inte bara wannabe-den mest perfekta i världen typ :) Petra Mede var för övrigt jäävligt rolig haha, som jag skrattade. Tjejer - vad vore världen utan killar? Jo en plats utan brottslighet med en massa feta lyckliga kvinnor hahahahahahaha. Vilket kul skämt!!

Vi tittade på Hot chick också och satt uppe och spelade spel (det som jag berättade om -"lika par leka bäst") till typ 02.00. Skitkul, men jag vann mohaha. Vi spelade tre gånger och de två första vann jag med ett halvt varv! Den sista gången var han bara lite efter. Man fick nämligen hoppa fram när man svarade rätt vad ens partner tyckte var värst eller bäst om saker. Men han säger att jag inte ens känner mig själv haha. Åh vad jag skrattade.. Tydligen känner jag honom bättre än mig själv då :p

Nu ska jag titta på Gossip girl snart och skriva av mig lite i min vegetariska blogg.

Peace.


Tillit.

Jag har svårt för att lita på folk och jag blir gång på gång påmind om varför..

och jag är så jävla trött på det.
   

Vårlängtan..

Med snön utanför fönstret sitter jag och drömmer mig bort i vårens mode. Här är de kläder som jag vill ha! Skorna är såå jävla snygga, men jag kan inte gå i höga klackar =/ Får öva.. är det svårt att lära sig???




Sen gjorde jag en till mamma med!




Vad tycks? Man får grymma vårkänslor ellerhur? Bikini ska jag inte ens börja kolla på, då kommer jag köpa halva h&m :p Men bandeau blir det iaf i år! Niiice ;)

Fick sätta det som miniatyrer så att allt skulle få plats!!

Kyss!

Patrik 1,5


Vilken härlig film! Supermys och kärleksfull. Jag förstår inte hur man kan spela homosexuell så bra när man inte är det. Om de inte är det, vet egentligen inte det, men tänk att kyssa en man så passionerat och spela in sängscener om man inte är homo... Hmm känns nog lite konstigt. Men jävligt tufft. Då är man verkligen säker på sin sexualitet. Skitgullig film som ni borde se om ni gillar små söta filmer hihi. ♥

Och jag myste med Lillan&Shelly samtidigt som jag kollade. De är så söta. Shelly är väldigt trött... hon ligger i min famn längre än hon brukar och när jag kom ner till buren sov hon mitt i buren, inte i något hörn eller på lådorna som de har. Hon är väl lite gammal. Min underbara gumma!


Sov gott och dröm söta gulliga drömmar!

S
ofie

Pulka!

Vaknade med ett leende på läpparna för jag såg min snygging komma in genom dörren ;) Låg i sängen och myste. Sedan åkte vi 45 min för att hitta till mitt smultronställe för pulka-åkning! Inte lätt att hitta på vägarna här kring Everöd, Yngsjö och sånt. När vi kom fram såg vi jättemycket snö (typ 20 cm) och orörda backar :D Hade megakul där haha. Kul att jag hade på mig mkt kläder så man kunde få massa snö på sig utan att frysa :D

Ikväll blir det chilla, imorgonkväll kommer han igen! Då blir det mer mys och vi ska spela spelet som jag lånat av Dess - lika par leka bäst. Kommer bli kul! För en gångs skull vill jag inte vinna haha, hade varit kul om han visste mer om mig faktiskt!

Grattis till Dilshads jättsöta syster som fyller 19 idag! Jag hoppas hon får en bra dag! PS, har ni sett ICA-reklamen? Med inhoppare-skådespelare? Haha den är så jäädra kul!

Puss På Er!

Ikea och annat smått&gott!

Jättetrevlig dag idag med mina flickor Linn och Madu :) Lämnade in min tenta, ingen återvändo. Hjääälp och nu får jag vänta ca 3 veckor innan jag får svar! bah bah bah. Vi var på Ikea iaf, mys! Jag handlade en jättefin ljuslykta och stora värmeljus, visar imorgon! Ingen av oss handlade mycket.. Åt där också, det blev kikärtsgryta med choklasmousetårta til efterrätt :) Gott!

Vi hann med en runda på stan också, Linn köpte ett superfint linne, det kommer du passa bra i! :) Och jag provade iaf ett par byxor på h&m, riktigt snygga till våren. Tror jag ska ta marinblå faktiskt, svart har man ju alltid. Dock passar typ bara vitt till marinblått och jag diggar inte vitt så mycket.. så hehe, vi får väl se vad det blir för färg :P

Kollade nyss på h&m inredning som kom idag :D Jag hade höga förväntningar. utbudet var ganska stort för att vara h&m, men jag gillade inte själva stilen så jättemycket. Jag gillar mer stilen som Ikea har, mer personlighet, inte bara vanliga saker. Dock fanns det fina kuddar, vita med en stad på i svart eller rosa, riktigt snygga! Kolla!


Har ni kollat in något?
Åh jag kan knappt bärga mig till jag får köpa saker till min framtida lägenhet på ikea :D den dagen... den dagen är paxad för mamma hehe. Hon älskar sånt ;)

Jupp, men nu ska jag sova. Det snöar väldigt mycket här! Älsk kommer imorgonbitti, ska bli kul!

Puss ♥

Orientaliaaa!

Börja med ett svar till min kärlek: Man är inte flykting om man åker från Kosovo, alltså menar de avslag för alla människor som anser sig själva som flyktingar, därmed behöver fly från det land de bor i. Visst, du har rätt. Det är inte lätt om man riskerar att dö.. men alla kan inte få skydd i Sverige heller asså. Det är ju bara så. Tyvärr. Och visst, världen är rund för att det inte ska finnas gränser. Den naiva bilden hade jag med innan.. men har insett att det inte funkar, finns för många shiiheads i världen. Utan gränser skulle vårt land se ut som.. ja Mexico kanske eller tja, jag vet inte. Men det skulle varit kaos. Om man har ett såå bra land som Sverige är, jämfört med många andra, måste man skydda det och kan inte öppna gränserna. Om alla världens länder skulle vara rättvisa och demokratiska så skulle man kunna ha öppna gränser, men så som världen ser ut skapar idioter och känslolösa människor och de vill vi inte ha här. Tack och hej leverpastej :p

Orientalisk dans idag! Meega kul!! Mycket roligare än när jag gick sist. Åh jag kunde bara slappna av och följa med musiken. Helt underbart! Läraren var skitbra, helt flummig och avslappnad och hon hade en rejäl kurva om man säger så. Kurvor. Mage. Det var fantastiskt att se någon visa upp sin kropp stolt och inte som en del andra överviktiga som vill gömma sig bakom skynken. Det är så en riktig kvinna är - stolt över sin kropp hur den än ser ut. Dock kände jag mig lite för smal ibland, typ som när vi skulle rulla magen.. Tror inte jag kommer köra mage mycket i min dans, har inget att rulla... Kändes inte så kul, men glömde det i nästa sekund för jag gillar ju min mage :D Och sen behöver jag skaka mycket mer när vi ska skaka bröstet för bara hon skakar lite så åker allt hit o dit :p Men om allt sitter på plats behöver man skaka rejäält för att det ska synas :p Haha, men men. Vi är alla olika och det ser olika ut när vi dansar. Jag gillar mest att använda höfter och rumpa. Älskar att dansa med höfter, därför jag älskar salsa också :D

Nu ska jag läsa genom min tenta, den ska in imorgon!! Känns som att det har gått skitbra. O ni vet ju hur det gick förra gången!! men det känns mkt mkt bättre än förra gången ^^




Orientaliska pussar :D

Invandrarpolitik!

Invandrarpolitik = den politik som bedrivs kring mottagning, boende, integration.
Invandringspolitik = den politik som bedrivs kring lagar om asyl och uppehållstillsstånd.

Har ni hört om Moderaternas förslag på invandrarpolitik? Dessa punkter är mest intressanta för mig:
Obligatorisk individuell introduktion i Sverige
De som väljer att bo i överetablerade
(vackert ord för kommuner där det finns många invandrare/flyktingar) kommuner under asylsökningsperioden ska kunna förlora delar av ersättningen.
Grundläggande svenskakunskaper för medborgarskap.

Det var et viktigaste, plus att om en flykting får avslag på sitt asyl så måste han/hon lämna landet och kan inte stanna papperslös, så att säga.

Varför har vänstern emot detta? Om någon av er har argument mot detta så vänligen förklara dessa argument för jag förstår inte hur man kan vara emot detta. Att kunna svenska ska vara självklart, varför ska man annars bli svensk? Man blir svensk genom medborgarskap, men en svensk kan prata svenska och om man inte vill tala svenska ska man inte heller vara svensk, så enkelt är det. Och att man ska kunna förlora ersättning är superbra. Vad fan har socialdemokraterna gjort mot problemet på Rosengård? Det växte upp medan de satt vid makten och det kan inte fortsätta, det tycker nog till och med många av invånarna där. Iaf ungdomar. För de flesta förstår att man integreras inte i ett land om man bosätter sig i en stadsdel där det bara finns människor från andra länder, samt sitt ursprungsland. meningen är ju inte att man ska fortsätta som man gjorde i sitt ursprungsland, utan man är faktiskt i ett nytt land nu. Som en kille sa på tv igår - klart man ska kunna svenska, hur ska man annars få jobb? man kan inte komma till Sverige och förvänta sig att leva på bidrag.

Jooodå, med socialdemokraterna vid makten så går det! Jag trodde jag var en socialdemokrat... eller vänsterpartist. Men jag har märkt att så inte är fallet. Jag tycker var och en ska kämpa för att överleva och självklart ska man hjälpa dem som inte längre kan kämpa, men så lätt ska det inte vara att åka snålskjuts. (och nu talar jag inte om flyktingar, utan om alla människor som lever på bidrag för att de inte pallar jobba). Har själv en i släkten.

Ser fram emot att höra era åsikter :D


Spana in andra.

Oj, hade visst inte kollat mitt saldo på länge. 44 kronor på bankkontot. HAHA. Denna månad blev visst lite tajt.. Men det är jag som har varit frikostig. Det var ett bra ord. Inte slösig.. Utan frikostig :) Shoppade ju för 500 på Nova och sen lite annat smått&gott. En vecka till "lön". Behöver inte handla så mycket. Men ska ju till Malmö på torsdag med Madu&Linn så jag förde ändå över lite pengar.. Mat och något fint på ikea!

Vann Unbra:n också :D


När jag googlade på "unbra" kom jag in på ett inlägg där någon pantad brud skrev:

"varför kollar killar på andra tjejers bröst? Tycker det är såå fult när de gör det samtidigt som de håller mig i handen. tur att jag har stora bröst, kan tänka mig att det är jobbigt om man har små bröst!"

Vad är det för brud? Om min kille skulle spanat in en tjej överhuvudtaaget när han är med mig så hade han haft det tufft och om han hade spanat in någons bröst.. Han hade fått kämpa för att behålla mig, det är en sak som är säker. Hur ska jag då lita på honom när jag inte är där, om han spanar in andra framför mig? Det låter som en otrogen bastard... Det är ju förfan ingen respekt om man kollar in andra när man går med sin partner. Vad han gör när jag inte är med kan jag inte styra, men en sak är säker. Jag spanar inte in andra, för jag har hittat min drömkille och så länge jag är lycklig med honom, VARFÖR skulle jag spana in andra??
Många skrev som svar att det var lugnt för de att deras killar spanade in andra tjejer, det var naturligt och en skrev till och med att ibland kunde det bli pinsamt, så hon släppte handen för att tjejerna inte skulle fatta att de var tillsammans. Helt SICKED. Är det kärlek? Dont think so. Är det jag som är konstig eller är det för mycket att begära att ens kille ska vara helsåld i mig och ingen annan??

Var finns romantiken? Kärlek för alltid? Det där är inte kärlek i mina ögon. Ingen är finare än min darlin och att spana in andra, speciellt om han är med, är det sista jag kommer göra <3

Står still.

Hela Sofie har stannat upp i utvecklingen :p Hela dagen har jag kämpat med en uppgift och inte kommit särskilt långt. Vi ska beskriva begreppet rasifiering utifrån två artiklar. Problemet är bara att de inte nämner själva begreppet så man måste liksom läsa hela och sedan dra en slutsats av vad de tänker ang. begreppet (antar jag) för att sedan förhålla sig kritiskt till det, vilket också är väldigt svårt, för den ena handlar om indier i New york och den andra om fackföreningar. Jag kan typ ingenting om något av det, så hur ska jag kunna förhålla mig kritiskt till de?

Utmaning var det ja. Känns som mina A-chanser är grusade =( De två första uppgifterna känns bra, känns som jag kan få 4 eller 5 på dem. 14 och 15 poäng sammanlagt är A. Jag får bara fortsätta kämpa med denna. När mamma kommer hem har hon skrivit ut artiklarna så jag slipper sitta vid datorn. Då kan jag krypa upp i sängen tända ljus och läsa i lugn och ro. Ska bli skönt :) har hela dagen imorgon också på mig. Blir ingen demonstration för min del =( (demonstrationen om att vi går för lite i skolan) Jättesynd, för jag ville verkligen visa vad jag tycker om detta. I hela mars kommer vi gå 4 dagar i skolan. Fattar ni!? Very hard to get, I know. Väldigt långa dagar, men whatafuck?

Har budat på en unbra på tradera :) En sådan bh av silikon som inte har några band utan bara sitter fast på kroppen. Hoppas jag vinner den för har testat 2-3 bh:ar under axelbandslöst och ingen har funkat, så detta hoppas jag på nu!
Så ska jag självklart berätta för er, mina kära läsare, om den var bra. Precis som jag gjorde med ♥volumaster♥. ÄLSKA. Jag känner mig äntligen som en moviestar ;)

Nej, nu ska jag gå och stirra på väggarna och vänta på att mor ska komma hem. Vi ska ha soppa idag.. Svensk gaspachosoppa. Spännande.

Kyss!

Mer bröst!

Såg ni programet igår om de två tjejerna som ville operera sig? Det var en tjej som var ungefär storlek 32-34 och ville förstora brösten. Resultatet blev inte bra. Jag kan inte förstå hur hon ville ha så stora bröst. Hon tog c-kupa, och det såg väldigt onormalt ut när hon var så spinkig.

I programet fick man se många olika personer som visade brösten och varje gång tänkte jag "men de är ju inte så perfekta, eller fina". Grejjen är att man aldrig får se bröst. De enda bröst man får se är typ sådana retuscherade bilder i slitz eller nåt sånt. Om du någonsin ser ett par nakna bröst, visst är de då lika stora, perfekt utseende, inte alls hängiga osv osv. Jag tror att en tjejtidning, som typ veckorevyn skulle haft ett bröstnummer! Tjejer skulle få skicka in bilder på sina bröst, men inte visa ansiktet så kunde man få se andra tjejers bröst och på så sätt bli mer självsäker på sina egna då man hade sett att nästan ingen hade sådana bröst som de i slitz har. Jag snackar inte bara storlek, för igår märkte jag att de vars bröst såg skitsnygga ut när de hade tröja på sig, var egentligen hängiga, olika stora, stora vårtgårdar eller något annat. Och då tänkte jag.... när jag brukar se att tjejer har större bröst än mig genom tröjan, då tänker jag inte på att bara för att de är större betyder inte det att de är BÄTTRE. De jag såg igår skulle jag inte vilja ha, även om de var större.

Så min konklusion är att alla tjejer mår någon gång dåligt över sina bröst (generellt sätt) på grund av olika saker, men om en tjejtidning skulle visa mer bröst så som bröst ser ut och inte silikonbröst eller retuscherade bilder så skulle alla tjejer få mindre komplex för att de hade sett hur bröst egentligen ser ut!

Vad tycker ni om denna idé? Hade betytt mycket om ni skrev er åsikt:)

Kizzes!

Veckans åtaganden!

Denna veckan kommer bli ganska kul tror jag :D

Här har ni mitt schema ;)

Måndag - Bara plugga idag. Måste gå till apoteket också och få hjälp med mitt skumma märke på kinden.. Ni får se sen :p
Tisdag - Plugga ännu mer.
Onsdag - Plugga det sista på tentan och på kvällen blir det orientalisk dans :D Då är det dags att skaka, längtar till jag får ha på mig min fina kjol igen!
Torsdag - Dra till Malmö med Madu och Linn, lämna tentan och hitta på något kul!
Fredag - Min älskling ska komma till mig hela dagen och vi ska hitta på massa roliga saker, åka pulka om snön är kvar :D Det kommer bli megakul!

För övrigt är det inte mycket att säga idag.. Ni kan kolla in på min andra blogg där ni ser vad jag frestas av idag, samt en riktigt osexig kvinna! Öh, hon äcklar mig verkligen.
Vem får mig att säga att någon är osexig... Ja, kolla :p

Nu ska jag ta glass och chokladsås, det är det inte gelatin i iallafall :p Sen ska jag fortsätta plugga och skriva om västvärldens exploatering och kontrollerande av u-länder.

Kyss ;)

 

Reklam :)

HIttade lite ny reklam att sätta på min blogg. Sidor som jag själv gillar och kanske får er att gilla? Stella kei hade riktigt fina kläder, speciellt jeansen och klänningarna gillade jag :) Double.net är där jag är med, superbra där man får betalt om läsarna klickar/blir medlem/köper något. Det är en mycket bra hemsida om man vill tjäna pengar på sin blogg! Den sista sidan tycker jag personligen väldigt mycket om, Emago.se. När jag ska flytta ska jag köpa några posters därifrån. Otroligt vackra bilder på städer, landskap, djur och mycket mer... älskar foton :) Inte så farligt dyrt heller!

Så, nu har ni blivit presenterade för min nya reklam. Såg ni Gossip girl idag?? Lika bra som alltid. Jag tycker Rufus är överjobbig mot Jenny&Dan. Han är en sådan moralpredikare.. Som att han aldrig kan erkänna att han hade fel. Och Nate&Jenny är supersöta när de pussas hihi.


söta!!

Jag är astrött nu. Ställde in med mormor imorgon, måste plugga. Jag vill verkligen få bra betyg på den här och inte göra något dumt misstag för att jag har bråttom. Vi bestämde att vi ska ta det senare någon dag, åka till Lund :)

Puss på er!

Mias hemlighet.

Igårkväll hittade jag en Aftonbladet på tåget och såg att Mia Eriksson (Gömda) har trätt fram där med ansikte på bild och riktigt namn och alla dokument från myndigheter.

Tänk att detta skulle krävas bara för Piss-antonsson skrev en bok om att hennes böcker är fejk! Boken är för fan skönlitteratur och även om den inte är helt sann så skulle de fungera som hjälp till andra kvinnor kanske? Jag tycker det är så löjligt och denna Antonsson är åtlöje för mig. Nu har vi sett i dokument från olika myndigheter att hon var tvungen att gömma sig, måde dåligt osv. Antonsson hade skrivit att det var olika personer som träffat henne och att hon inte alls mådde dåligt. Man kanske inte visar de sidorna för alla? Man kanske vill visa sig frisk och glad någon gång? Helt sjukt att man kan attackera en människa sådär.

Iaf. Hehe kvällen igår var supernice!! Vi åt på en grekisk restaurang som var jättemysig :) Tyvärr var det första gången jag åt förrätt ute så det ledde till att jag knappt orkade varmrätten. Känner mig dum =( Men friterad fetaost och sallad till förrätt :D Och han skulle bjuda på efterrätt också men det blev ingen. Känner mig sååå himla dum. =( Nej, vill inte tänka på det för jag blir ledsen. Det var askallt igår!! Har nästan aldrig upplevt sådan kyla! Men älsklingen hade tagit med sig täcke som vi kunde ha över oss i bilen medan vi väntade på tåget :)

Alla par igår.. Det var par par par överallt. Om jag blir singel ska jag hålla mig inne på allahjärtansdag! hehe.
Men den kunde inte firas bättre än med min drömprins. Som har alltid jag vill ha och någonsin drömt om i en kille. Titta bara på denna kommentar ^^

MY FU**ING GOD!!!!!!! VAD FAN ÄR DET JAG SER PÅ BILD VA?!?!?!?! HAR JAG NÅGONSIN SETT NÅGON SKÖNARE ÄN VA DU ??? DU SER UT SOM EN GUDINNA MED ETT SNYGGT LINNE !! AAH JAG ÄLSKAR DIG MIN AFRODITE!!

Åh älskling, jag älskar dig! Kunde inte haft mer tur... Du&Jag för alltid ♥

Pusss alla! Idag är det plugg som gäller, det är ju söndag ;p

Valentines day!!



1. Madu&Dess. 2. Arben, dess pojke :) 3. Madu sjunger och sen sjunger Dess :D Tondöva båda två haha. Vi fick inget bra betyg :p Mina marsvin var en liten bonusbild :p

Trevlig kväll igår! Hände lite roliga saker.. Synd bara att en liten incident gjorde att Dess inte kunde vara på Grand..
Förfesten var rätt kul, sjunga singstar !! Men nästa gång får vi bara vara brudar ;) Så kan man släppa loss lite mer hehe.

Jaa jaa, ha en riktigt bra alla hjärtans dag vänner! Ikväll firas den med min kära pojkvän i Lund, på någon restaurang som han bestämt!

Puss på er!!

♥♥♥♥

Party =)

japp, nu ska jag iväg på partajj, synd att min älskade pojkvän inte kunde komma, men jag får försöka ha kul ändå! Ska hem till Arben&Dess, eller ja.. Dess bor inte där, men tillfälligt gör hon det :p Sjunga lite singstar-kul! Sen blir det nog Grand.

Måste dra igen. Åh måste bara säga att Boban ringde MIG! Haha telepati :p Han frågade om jag ville jobba och sa att jag höll den kvalitéten på en servitris att han självklart kunde vänta tills mars med svar. Kul :D Uppskattad man känner sig. Jippie :D

Såhär ser jag ut ikväll. Blev byxor faktiskt.. Kände inte för att ha det tajta linnet jag köpte om inte Dilshad e med.. allt syns liksom :p Inte för att han skulle haft något emot det men jag känner mig osäker att klä mig så när jag har pojkvän. Typ som att jag söker efter *** men ändå inte vill ha sen :p Ajaa.. såhär ser jag ut ikväll ^^



Ska sova hos Madu, vi hörs imorgon! Ha en kul kväll ni med!

Puss på er!!

13!

Trodde ni inte jag var uppe?? Joodå. Anledningen att jag är en kvart försenad till mitt plugg är att jag letade efter lite jobb. Sökte ett på Carlssons trädgård. Tänkte på efternamnet och så... ;) Seriöst, jag måste ha ett jobb. Någon som jobbar på ett ställe där de behöver folk? Jag är en suuuuperbra anställd!! Lund/Malmö/Arlöv.

Jag kan tänka mig att dela ut metro, det var kul. men jag hittar inte kontakt till dem. Känns som jag sökt jävligt många jobb... Kanske har delat ut cirka 30 ansökningar. Ändrade siffran ffrån 60 till 50.. från 50.. Ja, sen landade den på 30. Men det är så jävla jobbigt att gå in på ett ställe!! Och sen har jag sökt cirka 6-8 jobb som varit annonser om. Jag måste fan söka i Malmö också. Ska skicka iväg några. Ska skicka 10 stycken idag, OKEJ?

Aja. Stress. Får ringa Boban på Bistro och försäkra mig om jag har jobb där om det inte blir någon flytt, men jag har sån telefonfobiii. Fan jag önskar jag blev av med den!

Nu ska jag plugga iaf :p

Pusspuss, ha en läskig fredagen den 13!

Överbelastning.

Jag tycker alltid att blogg.se har överbelastning eller håller på o fixar något. Fast det kanske är bra att de fixar saker, så allt blir bättre...

Jag känner mig överbelastad själv. Är otroligt stressad bara för att jag fick ut tentan. Ush. Det beror på att mormor ville att jag skulle följa med til Lund på måndag och jag vill verkligen umgås med henne! Känns så kul att hon frågade.... Och sen var det en demonstration på onsdag som jag ville gå på, glömde att jag har tentan fortfarande då..

Protest mot att vi studenter på IMER och andra utbildningar har så få studietimmar. Vi har ca 2-4 timmar i veckan, sen resten är vi hemma och det är inte bra. Visst tycker man det är soft i början men nu har jag börjat fundera på hur mycket vi egentligen lär oss. Man lär sig inte av att läsa böcker, man måste ju reflektera över det som sägs och prata om det mer konkret, med konkreta exempel inte bara så luddigt som vad en forskare från USA tänker.

Men.. Jag vill verkligen gå på demonstrationen men jag får se. Är ju så långt till Malmö så det lär ta halva dagen. Jag ska upp 8.00 imorgon och börja plugga tidigt. Senast tio ska jag börja. Tror ni jag klarar det??

Sen imorgonkväll hade vi bestämt att ha en liten fest hos en kompis och hennes pojkvän med flera, men jag&Dilshad hade aldrig tänkt på att det blir så jobbigt för honom att komma från Malmö. Det blir ju väldigt lite tid och massa klödd. Klödd klödd klödd känns det som. Så det kanske inte blir något av det. Åh, känns så trist just nu.

Jag är verkligen negativ, bäst jag sover så att jag är utvilad till imorgon.
Här ser ni mina fina bild av  hur studenter har det hehe. Huvudet på spiken! Men det är inte jag som gjort originalet, men denna ritade jag av från bilden :)



Heej!!

Känns väldigt längesen jag skrev blogg.

Igår vann ju Mcblä top model. :p Ush, henne har jag inte alls gillat. Tycker inte om hennes personlighet eller hennes gigaaantiska mun. Analeigh var söt. Men av McKey och Sam var det typ.. pest eler kolera. Och pesten vann. Aja, blir inte ofta de jag hejjar på. Jo, när Saleisha vann. Väldigt fint namn det där. Hon var sån supergullig tjej.

Sitter och håller på att spara alla viktiga dokument och bilder på mitt minne för jag ska omformatera datorn (ångest!). Måste göra det för den har blivit skiitseg. Jäkla trojanska hästar!! Men är orolig att mitt antivirus försvinner, fick en gratispremumeration med datorn när jag köpte den. Vet ni något om det? Sen kommer jag förlora word 07, även word överhuvudtaget, tror bara det finns ordbehandlaren HAHA. Kan ju inte plugga på högskolan och ha ordbehandlaren. Fattigt. Aja, älsk ska hjälpa mig.

Satt och läste genom massa gamla dokument typ dagboksdokument som jag skrivit när jag varit arg/ledsen/glad/kär. Rätt kul att läsa sådant, fast jag var lite orolig att jag skulle få tillbaka känslorna som jag haft när jag skrev.. men nu när jag läste det kändes det mer som småsaker. Tur det. Ush, hade värsta mardrömmen inatt om en tjej som min pojkvän hade haft sex med och vaknade och ringde honom direkt, tur att han inte börjat jobba än så han kunde trösta mig :p

Aja, jag hör av mig senare, love u!

Halal-tv-bråk

Okej detta är inte ul, men ändå lite :p

Kul att höra människor mötas såhär, lyssna!!



Herregud. Visst kan jag förstå att Carl Hamilton känner sig dissad för att hon inte vill ta hand hand, men var och en har fri vilja. Jag tycker inte att alla måste göra som alla andra, utan man kan faktiskt vara som man själv vill. Hör när hon säger: Jag får välja själv och han säger "nej!".

Ska snart in till stan och ta en fika i snökaoset ;)
Pusspuss

Godmorgon!

Såhär såg det ut när jag vaknade!

Från mitt rum..
  
Utanför dörren..

.. och utanför köket där jag nyss ätit havregrynsgröt med äpplemos :D


Mys! Får se om jag kan åka in till stan, känns lite idiotiskt kanske.

Puss, nu ska jag plugga!! Soo long ;)

Snowy day.

Ahhh jag som ägnat den senaste timmen åt att göra en rolig bild så går det inte att ladda upp bilder!
Ni får se imorgon, jag tyckte den var mitt i prick den bilden haha.

Aja. Det blev ju en hel del snö idag! Dock inte snökaos som pappa sa.. Men man bör nog ta allt pappa säger och dividera med tre så blir det lagom på katastrof-skalan :p Det är ju mys med snö! Får hoppas att det inte blir för mkt för då kan jag nog inte åka till Madusha imorgon. Skulle träffa henne en stund. Jag fick faktiskt läxa idag!
Det var ett tag sen! Den verkar vara rätt kul, men jag tycker samtidigt den verkar vara svår, men det är kul med lite svåra saker :D

Vi ska titta på halal-tv och debatterna kring det, sen ska vi skapa vår uppfattning och koppla samman den debatten/infallsvinklen med de begrepp vi har använt i denna kursen. Bra att vi hamnar i grupper på torsdag iaf så vi inte behöver vara ensamma, ush ush! Inte när vi är med en till klass, nej tack! Hehe Edin slog nog huvudet på spiken idag efter lektionen när han frågade om man fick välja grupper själv och jag sa nej. Jaha men tänk om man hamnar med någon av dem miffona. Haha. Det tyckte Sofie var kul :p Det är lite kul sådär att ogilla den klass man slås ihop med, det kanske ligger något i det? Man gör det kanske för att känna mer samhörighet? Ja, sätter sig i olika delar av klassrummet, VARENDA lektion och säger knappt hej till dem. För att sedan snacka skit om dem efter lektionen :p Egentligen är de nog inte så pjåkiga, men en del av dem pratar verkligen först och tänker sen... om ens alls. De säger riktigt konstiga saker ibland.

Jaja, ska bli spännande. Hoppas jag hamnar med den värsta i den andra klassen, så lär jag mig samarbeta med honom med :D Eller henne. Finns två störiga killar och en störig brud :p Jag känner mig riktigt open-minded nu! Så dags när jag ska sova efter jag skrivit detta.. då försvinner nog den känslan igen tills morgondagen!

Nej, nu är det dags för mig att sluta snacka skit. Dock. Det jag skulle komma fram till var att jag ska göra läxan imorgon och hoppas att den inte tar alltför lång tid eller att det snöar mycket så att jag inte kan åka till Madu.

Lite andra åsikter denna tisdagsnatt. Det är ju väldigt twisted att de poliser som sa "apjävlar" och "blattajävlar" inte fick ett skit men när en 15-åring säger att han tycker poliserna är grisar så ska han bli dömd. Asså, var tog yttrandefriheten vägen? Jag tror inte de tog illa upp av att han sa grisar till dem, annan sak att säga rasistiska saker, speciellt när man är polis för fan. Men jag vet vad de kommer säga... Att han sa det till dem och att poliserna bara sa det om dem i Rosengård!

och sen det där om att Israel ska komma och spela en match men att de ansvariga inte vågar sälja biljetter för de tänker att många kommer att komma och sabotera matchen. Asså, sport är en sak, politik är en. Låt alla spela tillsammans, sport är den stunden när nationalitet inte spelar någon större roll. Jag tycker man är riktigt låg om man förstör en fotbollsmtach (eller vad det nu var, bandy kanske?) för att man inte gillar Israel. Ska en stockholmare förstöra Malmö FF:s match för att han inte gillar skåningar? Sjukt.

Snöiga Pussar, hoppas ni har haft en superdag!

Beautiful

Denna låten är bra :)



Kolla in mej idag, har vulomiserat mitt hår!

 Håller på att fixa det :D Snygg frisyr, yeaah.
  

Pusspuss, vi hörs ikväll!
Nu ska jag till skolan och sen blir det en kort dejt med my love.

Jävla Limewire, finns bara skit där. Jag fick en trojansk häst. Jag blir galen om den bryter ut. Sacre bleu, där finns bara en massa virus på det jääkla programet.

Halal-tv

Jag med mina fördomar. Seriöst, jag bör göra något åt dem. Vad gör man åt fördomar?? Joo man utsätter sig för det man har fördomar om :) Det är ju så att det man har nära sig har man inga fördomar om. Förut umgicks jag med människor från alla världens hörn och hade praktiskt taget inga fördomar alls. Mer än sådana som stämde :p ne skämt åsido. Nu för tiden känner jag att jag har väldigt mycket fördomar.. Är det så att jag har fått det för att jag inte längre umgås med människor från olika kulturer? Eller var det så att jag är mer bildad nu och kan mer, har sett/hört mer och därför fått fördomar?

Säg det. Halal-tv var iaf skitbra. Jag tänker kolla på det om det kommer en säsong till nu i vår. Det var inga moraltanter, det var tre coola brudar i min egen ålder ungefär (lite äldre kanske) som gav sitt synsätt på saker och ting som händer i samhället. De diskuterade sex, sprit, idrott med mera. Jag ville bara se det ena avsnittet efter det andra, men internet och mozilla är supersegt så avsnitten segar sig och hänger sig hela tiden. Jag håller med dem på många vis. Jag tror jag är lite mitt emellan. Exempelvis så tycker jag, precis som dem, att om man ska dricka ska man göra det med måtta. Jag ser problemen med alkohol och därför har jag aldrig varit full. En del tycker säkert att jag försöker vara den fina lilla flickan, men jag är helt enkelt emot alkohol. Eller rättare sagt berusning. Ett glas vin/öl är det inget fel på, det är ju gott, men att dricka så man blir någon annan person eller förlorar sina hämningar tycker jag är tråkigt. Det förstör familjer, relationer av alla dess slag, leder till olyckor, tex. är alkohol inblandat i 80% av alla våldsbrott och sen inte minst att man skämmer ut sig själv. Men de var ju helt emot det, de drack inte alls. Ja, men jag tycker det är gott med cider, en orgasm eller en baccardi-drink :) Aja och sen när det gäller sex så tycker egentligen jag också att ungdomar har för många sexpartners. Man behöver lite mer information.. jag minns när jag var i den åldern, jag var inte heller rädd för sjukdomar. Man kan ju bli botad, det är väl så man tänker. Aja, nog om mina åsikter :p Det är iaf kul att se vad andra tjejer tänker och tycker :)

Det första klippet är när tjejerna träffar Bingo Rimér och det andra klippet är när två av de träffar Sverigedemokraternas ledare Jimmie Åkesson, skitbra :) Det första är mer kul och det andra mer seriöst :)





Ny vecka :)

Skoldagen var inte alls lika hemsk som jag trott!! Okej, den var rätt trist faktiskt, men ändå helt okej. Jag måååste TYVÄRR kolla på några avsnitt av Halal-tv för vi ska prata om det imorgon. Jag gillar det inte. Seriöst människor, jag vill inte förstå hur människor tänker som typ vägrar hälsa på en man med handen, som tycker att otrohet förtjänar man att dö för.. varför ska jag veta hur sådana psychos tänker? Okej jag kommer säkert träffa en massa människor med den kulturen i mitt framtida arbeta, så kanske jag måste försöka förstå hur de tänker. Jag tycker det är stenålder att inte låta pojkar&flickor leka, inte låta sin dotter vara med killkompisar eller gå på disco/fest... det är stenålder att bestämma över kvinnor överhuvudtaget. Blir pissed-of på sånt. Okej om männen hade samma regler som kvinnor, visst, då skulle jag inte klagat lika mycket, men varför ska kvinnor få sitt liv begränsas medan männen kan bete sig som horor?


Mmmm fick en blåbärsmuffins av Henrik... En sak med blåbärsmuffins.. Man kan inte se om den är möglig, kolla:


Den var god så jag tror inte den var möglig :p Jag har nog gått upp i vikt förresten!! Vägde 56 igår på vågen (+ 2 kilo!). men tror egentligen inte den är så pålitlig. Men min mage har växt. Nice! Så hoppas jag går upp lite så kan jag testa hur det känns nu i vår och om jag inte gillar det kan jag bli mig själv innan sommaren :p

 Shelly så söt!! 2 sek efter denna bild togs, var kudden kissig. Tack Shelle!!


Jag idag :) Ni ser kanske att jag gått upp lite :p Eller? Kanske jag inbillar mig...

Gossip girl!!

Som jag väntat!! Och nu har det äntligen börjat, kära Gossip girl!!
Fyfan vad bra det var idag :D Jag älskar kärlek hihi.

Chuck&Blair är ju såå söta och Nate&jenny också.
Äntligen har man något att bänka sig framför och något som lyfter upp hela söndagen!

Ps, Blair är bara fööör snygg! Jag önskar jag kunde få en dag i henne och känna hur det känns hihi.


I Sofies huvud en söndag

Jag kollade inte på melodifestivalen, tycker det är trist med delfinaler och skitkass musik hehe. Så jag väntar till finalen. Dock hörde jag talas om röstningssytemet!

Först rösta en gång, sen går fem vidare, rösta igen sen går 2 vidare, rösta igen vem som ska vinna. Sen rösta igen om vilka som ska gå vidare till andra chansen.

Jävla svt vill bara ta pengar, jag hatar sånt. De får för fan tv-avgift räcker inte det!? Börja med reklam istället om ni vill ha pengar och försök inte urvattna era tittare.

För övrigt.. finns det något som engagerar svenskar så mycket som melodifestivalen? Sorgligt egentligen. Inget illa att bry sig om det, men det finns andra saker som hade mått bra av lika mycket uppmärksamhet som melodifestivalen, tex. hur djuren behandlas, burhöns, integrationsproblem. Meen måste ge alla svenskar cred för all uppmärksamhet som givits åt dun-debatten samt det här med poliserna som kallat rosengårdsungdomar för blattar och apor. Det är totalt oacceptabelt!!  Och att de kallade träningspoliserna för Neger Negersson i deras test. Neger är ett ord man inte säger! Inte svarta heller. Det finns tusentals nyanser på hudfärg och hudfärgen säger INGENTING om vem som finns innuti. Det finns mer än bara svart eller vitt.

Jag säger som mcdonalds:

 


Jo det blev bättre!

Dagen blev mycket bättre igår! Jag trodde inte det... Fikade med hallonsmothie på Darins med Dess! (nej det uttalas inte Darins som idol-Darin, utan dariiins.). Hehe. Mycket gott, tur att hon ville ha det istället för kaffe!
Jag tog bussen igår. Det var några störiga jävlar där.. Det gör verkligen ont i mig när jag ser vilka umgänge barn har. Jag vet dock inte om detta var en familj för det var två vuxna kvinnor, en man, 4 ungdomar och två barn. Den ena av kvinnorna såg ut som en knarkare, en riktig knarkare. De var så högljudda i bussen och svor jättemycket, och där var barnen, som var typ 7-8 år kanske. Det var väldigt hemskt tyckte jag... En del borde verkligen inte få skaffa barn. Jag tycker man skulle gå igenom ett lämplighetstest och om man bröt mot det och ändå skaffade barn skulle man få typ böter eller något. För hela samhället får ju lida av att föräldrar som inte borde skaffa barn ändå gör det och sen inte kan uppfostra dem så de blir kriminella eller helt saknar social kompetens eller empati. Vad tycker ni?

Kvällen med min älskling blev jättemys. Vi pratade verkligen ut och det var så skönt. Sen efter det var gjort låg vi och kollade på film och myste jättemycket :) Filmen var inte bra haha. Jag och Linn har nog inte samma smak :p Vi kollade på Get smart. I början var den rolig, då skrattade vi ganska mycket, men sen blev jag riktigt uttråkad hehe. No, nothing for me.

Hmm.. måste träffa Madusha snart, ska fråga om vi kan ses imorgon.. Vill idag men det är så jobbigt att köra in till stan, var ju där två gånger igår.. och jag har typ ingen bensin och det går inga bussar hehe. Thats life in a village!!

Pusspuss alla, idag blir pluggdag!!

 

Bad day-

Detta är ingen bra dag...
Men nu ska jag in till staden och träffa Dess, samt låna en bok till tentan. Så det blir kanske bättre hoppas jag...

vet inte vad jag tänker idag. det är inga bra tankar, men samtidigt är det kanske det.

Puss alla, hoppas ni får en bättre dag än mig!!

Shopping!!

Dagen tillbringades ju på Nova, som ni kanske vet. Det var jättetrevligt, shoppade en hel del också! Om man snackar om mej då! kanske inte mkt för vissa andra hehe. Men som vi alla vet så handlar allt om mig för det är min blogg :D Its all about mee. Sofie Sofie Sofie. Eftersom Linn inte gillar att vara på bild så blev det inte många bilder, men en bild iaf på hennes tjusiga bil :) Mycket kul var det. Kul att umgås med henne igen, vi har varit lite dåliga på det, men det hoppas jag det ska bli ändring på!


Jag hann med en dejt med min kära pojkvän också. Han övertalade mej att dricka äppeljuice, han trodde nämligen min allergi var hokuspokus. hehe men filiokus, det blev inga allergiska reaktioner. Kanske inte är allergisk trots allt :p Pratade om djur, päls och mat.. Han är så klok min älskling. Bara hoppas på att han ska bli vegetarian också!! Det kanske sker. Jag ser en vegetarian där inne. Inte så djupt inne heller. Men jag tänker inte tjata, han får välja själv, snällt va?? Sen ville jag ta foto, detta var de bästa jag fick :p



Häär är mina kläder - love them!!

Min fina gula tröja från Gina :)

Linne från Indiskan för 149:- och strumpbyxor tvåpack från h&m. Endast 80 kronor!

jag fick med mig trosor också, fina rosa :D

Puss, nu är det Billy Eliott på nian!! See ya!

Love.

På Spraydate finns en tävling att man ska skriva en kärlekshistoria på tio ord! Vilken utmaning!

Detta är mitt bidrag:
Solen sken på dig och jag visste redan då - kärlek.

Rösta på det här är ni jättegulliga!!

Det jag talar om är min första date med Dilshad. Redan innan vi någonsin träffats kunde vi prata i telefon i mer än en timme. Vi träffades på en fredag, den 6 april. Vi skulle mötas vid tågstationen i Lund och jag gick ditåt. Jag ser någon stå och luta sig mot väggen precis vid ingången. Solen sken på honom och hans ansikte var fint gyllenbrunt. Han var så fin att jag inte kunde tro att det var han. Är det han? Nej det kan det inte vara.. men det är ju bara han som står där.. Allt annat folk runt omkring kändes inte av, det fanns bara honom i mina ögon, han var allt jag såg. Och det var han...
Vi fikade på Mormors bageri (inte min mormor, det heter så!) och stämningen var spänd, på ett pirrigt sätt. Det som bara skulle vara en rolig grejj blev till en date med kärlek vid första ögonkastet. Ända sedan den dagen har vi varit oskiljaktiga och förälskade i varandra. Visst var vi kanske inte kära i varann efter första daten, men för mig kändes det som att jag bara visste att det var honom jag ville ha. På andra dejten blev jag förälskad, på tredje var vi hemma hos min kompis och han gjorde en fläta på mig som jag hade kvar i en vecka minst. Fjärde dejten berättade jag att jag var kär i honom... På femte dejten blev vi ett par. Den 29 april.

Tiden mellan dejterna pratade vi hur mycket som helst i telefon och skickade sms.

Han sa till mig att vi skulle ta det lugnt efter jag berättade att jag var kär, och jag tänkte att det var sista gången jag träffar honom. Men istället började jag bli uppvaktad med en massa söta sms, som
"Wise men say only fools rush in
But I cant help falling in love with you
Shall I stay Would it be a sin If I cant help falling in love with you?"

Knappt en vecka senare bad han mig komma till Vittsjö. Han var där med sina vänner och ville ändå träffa mig och jag körde dit på en söndagskväll.. Jag minns när vi såg varann, jag kom körande och han gick längs vägen och väntade. Vi bara log och han gav mig det största leendet jag sett. Hans kompis pappa kallade mig för Dilshads tjej och det var då vi officiellt blev tillsammans kan man säga. Vi rodde ut med båt och det var fullmåne. Riktigt klar fullmåne.


Vår första dejt :) <3.. Min älskade i Grekland.

SVB!

Kollar på "Sveriges värsta bilförare". haha, det är kul!! ett riktigt underhållande program! En del är riktigt söta tycker jag. Och jag vill ha Annas tänder, såå vita (hette hon anna?). Jättesnygg tjej. Ja, när man har förhållande kan man ju inte säga att killarna e snygga, det vill inte jag iaf. Så då får jag ju liksom spana in tjejerna istället :D Kanske ska använda koknamn istället? Typ om jag tycker någon Adam e snygg, ska jag säga Amanda och om det är en Johan blir det Johanna. Hehe nee..

På tal om bilförare, ni missade väl inte min perfekta parkering? ;)
  Min pärla :)

Imorgon ska jag shoppa lite med Linnsi på Nova, ska bli kul!! Får se om jag får något fint med mig hem - hoppas!!

PUSS!! 

Ps, upplever ni att min blogg inte uppdateras? Ser bilderna konstiga ut, fungerar länkarna? jag har haft lite problem, men vet inte om det är min dator, så det skulle vara kul om ni kunde svara! så vet jag om jag borde göra något åt det. DS


Rädda djuren!!

Om mina länkar inte funkar, tryck på själva inlägget i menyn till höger för att kunna se dem!

Nyss blev jag så glad att jag blev tårögd och riktigt rörd. Vet ni varför? För att djurtestat smink ska förbjudas !! :D Läs mer om det här om ni vill. I EU ska det från den 11 mars vara förbjudet med djurtestat smink. Som  det har varit fram tills idag testar man exempelvis schampo genom att droppa i ögonen eller på hud på djur för att testa allergi och irritattion. Det är förfan vi människor som vill ha schampot, varför ska då kaniner lida? Jag såg en video på djurens rätts blogg, där det var en man som gick runt på stan och intervjuade folk med päls, de såg bara glada ut och sa "ja, detta är kanin!!". Sen visade han en av de en video på hur kaniner slaktades. Eftersom jag inte klarade av att se eller höra ens, så stängde jag sidan, men jag hörde att tjejen sa "I still like my hat!" med ett leende. Jag hoppas hon ändrade sig efter hon hade sett klippet. Ush ush ush.

Jag har gjort några goda gärningar idag genom att skriva till coop och ica att ta bort sina burägg, protesterat mot valjakten på Färöarna och skrivit på ett förbud mot säljakten i Kanada. Länkar:

Förbjud säljakten! 

Protestlistor du kan skriva på!

Iaf bra att inte lämna sidan helt förtvivlad över hur ycket djur utsätts för, utan att se att det finns hopp :) Och att känna att man gjort någon skillnad idag.

Puss! Nu ska jag ta en hallongrotta och plugga. Men först städa buren.. booring.
Älskling skrev nyss sms att han hoppas att jag inte börjar bli skoltrött. Jag har börjat bli trött på att pendla i ärlighetens namn. Att vänta en timme varje dag på bussen och det vet du nog varför... (..). Sen tycker jag lektionerna har varit tråkiga, men jag ska läsa hemma nu så jag kommer ändå klara detta finfint. Tack för att du bryr dig min kära, du är allt <3

Soffan!

Heej! Nu hade jag tänkt lägga upp lite roliga frågor som jag hittade i Sofis blogg, fan vad det känns konstigt att skriva sofi utan e. haha känns som jag stannar mitt i meningen, fingrarna undrar vad jag håller på med :p . Aja, länk till henne - beciell.blogg.se
Det var en massa roliga frågor som jag tänkte svara på så lär ni känna mig lite mer.

Idag var för övrigt en helkul eftermiddag/kväll!! Hade skitkul på Högevallsbadet, de har fått ny rutchkana (en del av den iaf), helt jäkla beckmörkt där inne, vi skrek som fan haha. Simmade inte så jättemycket, men det kändes iaf. Sen bubblade vi och jag bubblade på ett annat sätt. Kände som att jag snackade omkull min stackars pojkvän. Kände mig lite pratig idag.

Hehe kolla jag är en finger- EMO.


1. Har du någon rälig ovana? Hmm. Ja, jag är en riktig tidsoptimist som oftast blir mellan 5-10 minuter sen, ELLER får stressa ihjäl mig själv för att komma i tid fast jag varit uppe en evighet. Kanske inte så rälig, men dålig i alla fall!
2. Bästa konserten du varit på? Enrique Iglesias i Hovet, HELT KLART! Inte den första, år 2001, utan den senaste nu år 2007. Han gjorde en riktig show och vi hade jättebra platser, titta! :)


3. Vilket är ditt värsta bus du gjorde som barn? Jag har inget minne av det men tydligen ska jag och min kusin ha låst in oss på vår toalett och när mamma kom in så hade vi hällt tvål på golvet och åkte omkring med handdukarna i det. Vilket barn! Annars var jag som en liten ängel. En liten dissig sådan.
4. Fick du IG i något ämne i gymnasiebetyget? Nej. Jag var faktiskt rätt ambitiös.
5. Skulle du skönhetsoperera dig om du erbjöds gratis ingrepp? Nej det skulle jag inte. Jag vill inte operera min kropp, den är lite helig för mig. Är ju trots allt den jag föddes i, så jag vill inte skära i den.
6. Vad handlade din senaste dröm om som du minns? Den var svår. Jag kommer faktiskt inte ihåg, det var några dagar sen jag drömde något som jag mindes. Får drömma inatt!!
7. Skulle du kunna tänka dig att adoptera ett barn? Ja, absolut. Det hade nog främst blivit aktuellt om jag hade svårigheter med att föda barn själv, men det behövs adoptivföräldrar.
8. Reser du dig för gamla/gravida på bussen? Jajamensan, man är väl en bra medmänniska :)
9. Tre saker du alltid bär med dig? Läppsyl (alltid!!), hårklämmor och min mobil.
10. Har du någon gång som vuxen sårat någon avsiktligt? Ja, när det funnits någon som haft känslor för mig och jag inte har besvarat känslorna, då har jag ju avsiktligt sårat personen genom att berätta att jag inte känner likadant.
11. När gjorde du något fint för dig själv senast? Alldeles för längesedan! Dåligt av mig. Det var nog när jag laddade ner ”Systrar i jeans 2” för några veckor sedan och bäddade ner mig framför den, då var det Sofie-time.
12. Vad tycker du om sex utan känslomässiga förpliktelser? För mig ska sex komma genom kärlek och attraktion, inte bara att man är sugen och tar första bästa, då kan man liksväl leka med sig själv. Ja, jag tycker egentligen sex ska vara mellan människor som betyder något för varandra. Det bästa sexet är med den man älskar.
13. Pratar du med dig själv? När jag måste komma på en lösning till ett svårt problem brukar jag prata med mig själv, men aldrig annars.
14. Vilken skådespelare/ska borde spela dig om det gjordes en film om ditt liv? Julia Stiles. Efter att ha sett hennes roll i "10 orsaker att hata dig", hade hon kunnat spela mig alldeles utmärkt. En iskall bitch med andra ord. :p hehe nee då. Hon är så otroligt snygg och en jättbra skådespelerska!
15. Vem utanför din familj känner dig allra bäst? Min pojkvän, han vet allt om mig. Och lite till.
16. Ditt favorituttryck just nu? ”ameeee ääälskling!”. Haha nee, det är bara Dilshad som säger att jag säger så alltid. Jag tror inte jag har något favorituttryck, inte vad jag kan komma på.
17. Tycker du om ditt jobb/din pågående utbildning? Love it! Dock är det rätt trist nu, postkolonialism och historiska saker över huvudtaget intresserar mig inte.
18. När blev du rädd senast? Igår när jag tittade på Hide&seek. Eller nej, idag när min jäkla pojkvän gasade på för att hinna svänga innan bussen kom så höll han på att köra över en fotgängare. DÅ blev jag jävligt rädd och a-r-g. Jag blir säkert rädd minst en gång per dag.
19. Pinsammaste fylleminnet/återberättelse från vän? Hehe har aldrig varit full. Jag är den som återberättar ;)
20. Vilken maträtt bjuder du på om du vill imponera på någon? Jag är ju lite ny nu på det här med vegetarisk mat, men jag bjuder på rödbetsbiffar med tzatziki och klyftpotatis. Mmm..

My secret.


Man har ju hört koka soppa på en spik.. Men koka soppa på en strumpa?
Så vad gör jag då? Thats a secret I'll never tell *mohahhaa*

Nu är flickorna badade, var en kul upplevelse. De var väldigt lugna faktiskt, verkade gilla det! Jag badade de med mangotvålen som jag fick av Linn i julklapp.
Jag känner mig sjukt slapp. för att jag inte har börjat att läsa någon bok inför tentan. Ska faktiskt gå till biblan idag, ska säga till min kära att vi får gå till biblioteket i Lund, böckerna kan finnas där...

Ja.. Jag känner för att shoppa sjukt mycket! Vill ha ballerinaskor och ett par med höga klackar har jag tänkt.. sen en massa blusar vill jag ha. det är så sjukt fint till ett par jeans eller till en kjol. En blommig vill jag ha, och ett linne i blus-material (u get it?).. svart kanske? men jag måste hålla mig lite till, kan ju ändp inte använda det förrän om 2 månader minst!
Fan jag missar top model ikväll. Elina måååste stanna kvar!!

Puss på er, so long!!

Ny dag, nya tag

Ja det är väl dags att komma över detdär. Bara  glömma det liksom. Jag får väl helt enkelt leva med att jag misslyckades.Sacre bleu. Nej, varför nämnde jag det. Jag ska berätta en sak istället :) Igår tittade jag på hide&seek. Den var riktigt rälig! Har nog bara en gång förut tittat på en hel skräckfilm haha. Det var med Linn&Jonna när vi var typ 16 och den var inte ens bra hehe. Det stod thriller på den här, Hide&seek, men nog fan tyckte jag det var skräck! Jävligt bra var den. Men jag lyssnade mer :p På dagarna tittade jag, men på kvällarna lyssnade jag med filten framför ansiktet. Så oväntat slut! Om ni inte sett den måste ni se den, den var skiträlig! Speciellt när pappan kommer in i badrummet och ser.. Ne, nu ska jag inte säga mer. Se den!! för nu har jag ansträngt mig att inte berätta för att inte avslöja, så då måste ni göra mig tjänsten att se den, för den är skitspännande!!

Klockan är 11.00 nu och jag ska tvätta buren, sen blir det väl lite tvätt för marsvinen också, de luktar lite kiss. Blir bad för dem. Sen i eftermiddag blir det tvätt för mig :p Jag luktar dock inte kiss hoppas jag! Jag&älskling ska till Högevallsbadet och simma och bada. Hoppas det är varmt och skönt, känner inte för att frysa. Känner inte så jättemycket för att ta på mig bikini heller.. är inne i den röda perioden och känner mig allmänt uppsvullen :p men men, det får väl gå. det är ju inne med kurvor säger dem.

Ja, mina kära läsare :) Ni kan ju gärna skriva någon kommentar så jag kan läsa era bloggar också, hade varit kul!

Pusspuss på er, nu ska jag ta itag med mina sysslor!!


suck

känner mig lite deppig känns det som..  dels för att jag är arg på läraren.. mamma&pappa stod på min sida faktiskt när jag berättade om svaret jag hade fått på tentan. Jag mailade henne och frågade om man var tvungen att förklara begreppet för att få VG eftersom att frågan löd "på vilket sätt menar Ylva Brune att det pågår en institutionell diskriminering av invandrare i media?". I artikeln nämnde hon inte ens begreppet institutionell diskriminering, därför skrev jag helt enkelt om vad hon skrev - diskriminering av invandrare i media. Men så skrev läraren i mail nu att hon tycker att det är viktigt att förklara ett begrepp som man ska använda sig av eller något sånt. Sen fanns det dessutom ett kapitel i en av böckerna där författaren skriver om detta. Jag är så förbannad! Vi hade typ 3-4 böcker att läsa, samt 3 artiklar och en av dem var av Ylva Brune, tror ni inte att man tar för givet att det är den då? Inte sitter man och kollar i innehållsförteckningen efter hennes namn? I en helt annan bok? Jo det skulle man tydligen göra... och läraren själv snackade bara om artikeln när hon snackade om Ylva, därför hade jag aldrig hört talas om att hon visst hade skrivit ett kapitel också. Jag är bara förbannad för att hon var så jävla otydlig, det framgår inte ens av frågan att man ska definiera begreppet. jag känner mig så jävla sur att vissa andra lyckades räkna ut det, de är kanske synska, fan vet jag! och varför i helvete kollar man i en av böckerna när man ser hennes artikel framför sig? jag känner mig verkligen förbannad just nu. för att jag känner mig dålig och då blir jag arg.. och ledsen. Det finns vissa människor i klassen som aldrig pallar leta efter rätt källa när vi gör tenta utan alltid (under hela terminen) kollar i den boken efter alla svar, eftersom den boken innehåller mycket och förenklar allting typ en miljon gånger. De kollar av ren lathet helt enkelt och sen får de IG eller precis G, bara för att de inte kollat i den källan som läraren ville, utan tagit den enkla vägen. Och denna gången så fick de bra betyg för att de gjorde samma sak som de brukar och denna gången SKULLE vi använda den boken och det gjorde ju inte jag, för jag brukar inte kolla i den boken utan i det som läraren vill, fast denna gången visste jag tydligen inte vad hon ville ha. och mitt ego har skadats som fan av att halka ner så långt, speciellt av att få samma betyg som en viss annan person. nu vill jag bara ge mig fan på att få ett jävla A nästa tenta, och hamna långt över en viss annan person igen så mitt ego kan komma upp. den personen har alltid tagit den enkla vägen, inte ens ansträngt sig, gjort narr av mig för att jag försöker och nu fick vi samma betyg, inse frustrationen!! men den klassen vi går med just nu är brainiacs så jag hoppas inte att mitt betyg lider av att vi fått einstein i klassen?

Var tvungen att skriva av mig. Och det där är helt ärligt vad jag tycker, jag är medveten om att det ser ut som att jag är en överlägsen typ antagligen, men så be it. Jag är van vid att få skitbra betyg då blir man jävligt sur när man halkar ner till en jääävligt låg nivå. Sen är jag arg för att jag läste Saras blogg och hon skrev om djurplågeri och det gör mig så jäkla arg. människan kan vara så himla dum i huvudet... har sagt det förr.. önskar det värsta till djurplågare.

sen är det något annat också. ibland känns det som att jag verkligen inte vet vem jag kan lita på. hur vet man det liksom.. och jag blir så jävla trött på det ärligt talat.


Ung&dum

Jag skrev nyss ett inlägg om några småtjejer som dykt upp på blogg.se. men nu tog jag bort det. Vet ni? Alla har sin ungdom, där vi gör dumma dumma saker. Jag gjorde massa dumma saker, eller planerade på det, kanske aldrig blev av *thank god*. Jag gjorde en massa fel val och jag kan rodna av vissa minnen. Jag var verkligen helt korkad ibland, precis som att jag inte ens kunde tänka.
Det är hormonerna antar jag. När man är 14-15 är man dum. Man kan inte tänka, vet inte egentligen vad som är rätt och fel och även om man vet det så skiter man i konsekvenserna.

Så nu ska jag visa mig mogen och försvara dessa små fjortisbloggare :) Visst, jag tryckte inte upp brösten till hakan med strumpor hehe. Men jag har aldrig varit tjejen som gillat att klä sig.. billigt. kan man säga så? Kläder som får pensionärer att rodna har aldrig varit Sofie. Sen har jag ju aldrig haft bröst som jag har kunnat trycka upp till hakan. Akta er, kanske kommer i den perioden när jag är 25! haha. Nej, men ta det lugnt där ute, alla är vi unga&dumma någon gång och tro mig - det hjälper inte att försöka berätta det för dem!!


En 16-årig Sofie


En onödig dag.. ?

Är det bara jag eller är er blogg också weird? Min framsida fungerar inte så om ni vill kolla på bilder måste ni gå in på det enskilda inlägget. Sen konstade sig mina kommentarer. Aja.

Idag har varit en ganska onödig dag. Men kanske inte. Jag har lärt mig att ha med foto när man ska köpa busskort med studentrabatt! Hade inte det, skulle hitta en data för att skriva ut något från bloggen, när jag väl gjort det godkände inte han på skånetrafiken fotot, fick gå till en svindyr automat och ta foto. Behövde tior, Forex kunde inte växla, gick till växlingsautomaten, de tog inte hundralappar. Fick gå till Pressbyrån och hon växlade femtiolappar som jag sedan kunde växla till tior i växlingsautomaten och sedan fick jag vänta på en annan tjej som skulle ta foto. Mina finnar syntes på fotona:p Jag har finnar ungefär 5 dagar i månaden och just då skulle jag ta foto. Great. Ääänligen kunde jag köpa fotot en timme senare, jag och klasskamraten missade vår buss. Vi åt falafel och köpte godis som tröst. Där inne på nöjesmagasinet hittade jag mina favvisar! Nu en liten  historia:

Det var en gång en tjej med två tjejkompisar som nästan varje dag gick ner till kiosken på deras gymnasieskola för att köpa lite sött som de kunde hålla sig vakna med på lektionerna. Den ena tjejen köpte alltid några speciella hårda lakritskarameller som var mintgröna innuti. En dag när tjejen kom till kiosken hade den söööta mannen i kiosken lagt ihop en hel påse med hennes favoriter och sa "detta sparade jag när jag städade ur". Åh, vilken sööt man, Pana.

Så var det. Men idag när jag smakade de var det JAHA, VAR DET DESSA JAG GILLADE? HMM. Inget speciellt med dem. Så kan det bli. Jag har också sett min tenta. Jag vet vad jag gjorde fel nu, men vet inte om jag tycker hon är rättvis. Man är väl ingen tankeläsare eller. Hmm jag har mailat läraren så kan jag berätta vad hon skrev sen.

Nu måste jag gå för jag ska äta semla, fast jag hade velat prata mycket mer. Jag återkommer!!
POSS!

No mercy.

Nu skriver jag blogg, hej hej. Denna söndagen har varit helt okej. Min pojkvän kom och vi myste och pratade. Känns alltid som att det är en evighet sen vi sågs när vi ses :p Ikväll kom mormor&morfar och åt middag. Det var väldigt gott, speciellt efterrätten. Man blandar matlagningsyoughurt med vit choklad på något sätt (kanske något mer också). Lägger krossade chokladcookies i botten på en desertskål, häller över smeten och sen låter det stelna några timmar i kylen. Innan servering lägger man på mangotärningar och passionsfrukt. Supergod dessert!

Det är Beck på tv nu, skitspännande!! men fattar ingenting. hon mördade sin man, men han lever. helt sjukt. mamma måste förklara i pausen. ush jag hatar misshandlare. kvinnomisshandlare. fega kräk.

men det värsta jag vet, värsta, är djurplågare! Såg nyss på nyheterna om hus gässen plockas för dun i Ungern. Såg ni det? De band fast vingarna och sen tog de fågeln i knäet och gnuggade av allt dun. Jag blev illamående och riktigt ledsen. Jag vill ta de människorna och gnugga stålull på deras nakna skin asså. Jag önskar att alla människor som gör illa djur, kunde behandlas såsom djuren behandlas. Lämnas ute i regn och kyla i natten, stängas in i trånga burar, få håret avslitet, så som indianerna fick när de skalperades om ni sett det. Det är så det görs i pälsindustrin, så skulle man gjort mot dem också. Jag önskar verkligen alla djurplågare tortyr. Jag ska aldrig mer köpa dun om inte det är garanti att det är från döda djur... men å andra sidan vill jag inte ha saker från döda djur. Jag antar att jag alltid haft den naiva tanken att dunet i kuddarna kom från dun som fåglarna tappade och sedan plockade man upp det. Glömde att världen är en ond plats.

Peace och godnatt, hörs imorgon.

Hallongrottor och tjejer.

Godnatt. ja det heter väl så, kan ju inte säga godkväll när klockan är kvart i två. Jag kom hem från Madu och tjejkvällen för en stund sen.. Närmare bestämt två timmar sen. Det var trevligt! Det var jag, Linn, Madu och Dess. Jag bakade hallongrottor i eftermiddags som jag hade med mig <älskar hallongrottor!>. Jag volumiserade Linns hår också, det blev bra tyckte jag :D Det ser ju inte så volym-aktigt ut, mer som vanligt hår bara. Hon har också lite platt som jag, så om man volumiserar lagom så blir det ett resultat där man inte kan se att man gjort något åt det om man inte känner oss hehe och det är ju bra. Om jag fixar mig så vill jag helst inte det ska synas, ska se ut som att jag vaknar med sådant hår varje morgon ;)

Gud vad jag tjatar om min volumaster, men jag är så kär i den. Att äntligen kunna känna sig att håret har volym, helt underbart!!

    
Linn volumiserad!    Mina goda hallongrottor ;)
Blev tyvärr inga fler foton ikväll. Vi satt mest bara och snackade, så tyvärr!

Innan idag gick jag en lång runda i skogen med mormor&mamma, rätt skönt. Sedan fixade jag alla papper som behövdes sättas in i pärmen, sen fick jag skit av mor för att jag inte planerade och inte hade börjat med min middag eller fixat flickornas bur. Ja, jag är en dålig planererska ibland, det är sån jag är. Jag skulle hämta Linn klockan 17.30. Klockan 17.21 hoppade jag in i duschen för en snabb dusch, kammade håret lite snabbt, tog på mig och sminkade mig lite. Blev klar 17.32. Det är inte illa!! Hehe, okeeej jag blev typ 8 minuter sen till Linn, men man kan inte få allt här i världen ;)

Pusspuss, nu ska jag nog nana, imorgon kommer älskling :D Jeaj.
NIghty!!


RSS 2.0