En kjol :)

Klockan är nio på morgonen eller okej, 09:17, och jag har redan hunnit ta ut marsvinen och gett de frukost, ätit frukost själv och gjort en kjol. Jag tog min klänning från Gina och klippte av själva överdelen, för jag har hört att en annan tjej gjorde så och det blev sktifint! Detta gjorde jag för att jag råkade ta en liten storlek så klänningen är superkort vid rumpan haha. Men nu kan jag flytta ner den lite.

Hade tyvärr inte kvar något foto på klänningen, men ni vet sån kjol som sitter ihop med kortärmad tröja. Nice! Ska ha på mig den ikväll tror jag, då ska jag ju på dejt ;)

Älskling: Du känner ALLTID på dig att jag ska få VG haha. Och det har jag inte fått de senaste två gångerna!!

Aja, söt är du iaf som tror på mig..

Nu ska jag gå och koka kaffe och ta itu med läxan. Jag ska inte dricka så mkt kaffe eller cola idag, för igår blev jag helt speedad haha.

Kommentarer
Postat av: I Belive In U

önska killar också kunde pilla och mecka med sina kläder, iförsig så kan dom det men jag menar...hur bra blir det? isåfall ska man vara väldigt bra på det, eller ha ett väldigt väldigt starkt självförtroende som vågar se annorlunda, eller ha en sådan stil där kläderna är hur som helst rättare sagt...shiiheads med andra ord..



JJAAAA DU KOMMER ATT FÅ VG DITT ASS =D jag lovar...jag känner det på mig =) du sa själv att det började gå bra så då känner jag på mig att detta kommer att leda nån vart ;)



aj...ta hand om dig älskling



Quechua qanta munani <3

2009-03-21 @ 12:44:16


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0