what I needed

Utekväll och lång sovmorgon samt frukost i pyamas till halv två. det var vad jag behövde. dock blev utekvällen rätt dryg av två killar som kom till vårt bord, gillade inte de från början. Dessutom dissade dem mig haha, paff. Är inte van att bli behandlad som nåt som katten släpat in. Efter de kom till oss blev kvällen bara värre. Jävla intruders.
 
Men innan på kvällen var jag med brorsan på Mosaik. Såklart trodde vissa av kollegorna att min brorsa var en ny dejt haha, lite kul. Vi är ju inte så lika så det klart man kan tro. Vi planerade in grymma julklappar, var det alkoholen som gav oss inspiration? Storslaget!
 
Nu måste jag städa här hemma - kaos är här.
 
 
 
Mamms och brors

Stressad ab

Försenat möte , försenad dag . Tvätta kläder , tvätta mig . Mata Fia, mata mig . Fixa disken , fixa mig . Ikväll är det party party i liten eller stor skala återstår att se . Träff med brorsan också innan dess.

Jag får alltid paranoida tankar över en viss sak . Jävligt jobbigt . Idag har jag samordnat studiebesök, varit hos kvinnogrupp , hjälpt att hitta lägenhet och haft långt möte . Är så fed up med detta , orkar verkligen inte jobba gratis längre :/ tre månader gratisjobb lät lätt men minsann så var det inte det !


Tisdagsmorgon

Städningen med mamma gav en underbar lägenhet . Rent , snyggt, julstämning och god doft :) efter några timmars städande åkte vi till julskyltning i Malmö och åt på Green mango , supergod mat och trevlig personal !

Jobbet var fint , kul att träffa kollegor . Vissa gäster var otrevliga , svårt att hålla masken ..

Men nu är det praktik igen i veckan , tre veckor kvar av detta liv .


Dagens fundering

Kan en person som helt styrs av känsla vara tillsammans med någon som helt styrs av förnuft och logik? Funkar det? Är det därför vissa relationer inte alls fungerar... för att den ena resonerar utifrån känsla och den andra utifrån logik och att de talar olika språk. Är det därför det ibland kan vara så svårt att förstå någon?
 
Eller kanske det är bäst om både har lite av varje i sig. Kan nog vara svårt att ha två av samma också. Så frågan är vad som är bäst? Två känslopersoner, kommer det bli drama och helvete? haha.
 
Jag är en stor känsloperson som ofta försöker hitta logik . Men när det gäller beslut så styr mina känslor ofta till 90 procent. Jag kan resonera allt jag vill men följer nästan alltid magkänslan. Undra vad som egentligen är bäst av de två om man hade kunnat undersöka saken...
 
up in the blue

Ive rosen from the dead

Hej alla ! Intensiv vecka med omtumlande upplevelser och möten. Så här är jag nu.

I veckan har jag ätit gott i Helsingborg med fina Dinko och snackat massa välbehövligt skit. Jag har myst framför tvn en del, hängt med vänner, varit på utställning om hållbarhet och i Göteborg på studiebesök. Även grekisk mat på restaurang Akropolis vilket var sjukt gott. Intense indeed.

Fredag idag och gud vad jag längtat till jobbet. Me so happy. Blir till att handla lite mat nu i eftermiddag. Imorgon innan jobbet ska jag och D till emporia efter hans vilja. Jag står inte ut med alla ungar men vad gör man inte för sin bästis? På söndag kommer min kära mor för storstädning och julskyltning och god mat.

Tillbaka till verkligheten. Over and out.

Snart är det jul igen, blir väl lite julplanering snart?
 

Omgivningen

Det var längesen jag skrev om saker i samhället och sånt som jag egentligen bryr mig om. Jag sätter mig helt enkelt inte in i saker längre, inte tid/ord. Men för att sammanfatta så tycker jag det var sjukt bra att videon från SD kom fram just nu när de i senaste undersökningen vann 9% av folkets röster. Förhoppningsvis ändras den siffran nu. Och kommentar till deras beteende är bara att jag är faktiskt inte alls chockerad eller förvånad. Men det är ju otroligt att riksdagsmän super sig fulla, börjar bråka och ljuger för polisen. Inte okej. Annars är pälsfarmningen i full gång och jag känner väl lite hopplöshet inför det. Fattar inte att det fortfarande är okej i detta landet! Svenskar blundar så jävla mycket. Stackars alla små minkar :( Kycklingindustrin blir mer och mer avslöjad och det är skitbra. Har hört många som inte äter kyckling, tycker att alla ska gå med oss. Såklart :) Ja det var väl allt.

58 timmar

redan fredag, vad hände med veckan?
 
Denna fredag var sjukt värdefull, är ju ledig fram till fem när jag ska till jobbet. De här timmarna var goa. Dock gick jag upp tidigt idag med för hade ärenden så hoppas jag inte somnar på jobbet ska ju vara där till 04.00 inatt.
 
Har kommit fram till att jag jobbar 58 timmar i veckan och bara haft en kväll denna veckan när jag degat i soffan och vid datorn. Andra kvällar har jag handlat, tvättat, gjort mig av med massa möbler (min lägenhet ser ut som ett bombnedslag nu med grejjer överallt). Rediga middagar har det inte direkt blivit men har i alla fall haft chansen att två tillfällen umgås med vänner. Dock var båda tillfällena hemma hos mig eftersom jag inte vill/kan lämna Fia hur mycket som helst.
 
Jag måste fan lugna mig. Har fått ont i ryggen, tänderna, huvudet och är sjukt allmänt trött. Fan vad jag gnäller av mig men när annars ska jag gnälla av mig ? haha.
 
På söndag kommer mina födelsedagsmöbler och då kommer jag få total makeover här hemma, fiint!
 
Nu ska jag laga någon god måltid innan elvatimmarspasset! Även om jag gnäller på stress så älskar jag mitt jobb och är tacksam över praktiken. Detta är ju mitt eget val, måste bara lugna ned mig lite och inte stressa upp som en idiotaa.

livet

jag funderar mycket på vad som är viktigast i livet. jag har ingen aning. lycka säger dem. lycka nu eller lycka om 30 år? om de motsäger varann då? vad ska man värdera? ska man sträva efter det man tror att man kanske vill ha när man är 35 eller ska man helt enkelt sträva efter vad hjärtat säger?
 
Jag har ingen aning om vad livet vill med mig. Life, what do you want? det har varit ganska milt mot mig hittils, låtit mig glida på med sjuk tur och nu vet jag inte om jag faktiskt börjat få otur eller om detta är en del i att livet alltid är lätt för mig? Om detta är meningen för att livet för mig åt rätt håll? Eller om jag ska börja simma motströms snabbt som fan?
 
Haha flum men hur vet man?
 

Ödmjukhet

Fundering- kan man säga om sig själv att man nått långt? Kan man säga att folk är avundsjuka?
 
För jag tänker. att om jag tycker jag nått långt är det med mina mått mätt. för någon annan är det ingenting eller hur mycket som helst. mitt mål är kanske väldigt högt för mig men för någon med helt andra värderingar eller intresse så är det inte alls något mål som är speciellt märkvärdigt. Så jag tycker nog inte man kan säga att man nått långt rent generellt utan då får man säga att med tanke på ens mål så har man nått väldigt långt. Och sen det här med avundsjuka. Om folk behandlar en dåligt, hur vet man att det är avundsjuka? Det låter på något vis lite självupptaget att tro att enda anledningen att människor kan ogilla en är på grund av avundsjuka?
 
Det här var inget provocerat inlägg utan helt enkelt bara lite funderingar jag har just nu :)
 
en annan sak som jag faktiskt blir provocerad av är kravlistor i kärlek. kärlek är något helt annat än massa saker man vill ha. och jag tror att de som upplevt riktig kärlek vet det.
 
 

Tisdagmorgon

Jävligt bitter för jag behövde infinna mig på praktiken en timme innan vanligt av ren god viljas skull . Hujedamej är inte människa än .

Farsdag var mysigt med promenad genom Malmö och buffé på rosegarden, rekommenderas inte. Vet inte varför jag går dit over and over? Härligt att umgås med familjen .

Har inte varit någon East och vila på fyra dagar nu , fullt upp . Så ikväll blir det fan serienaraton och myskläder ,om jag kommer kunna sitta still och inte tänka på allt jag bör göra. !!

Först idag ; gå till kvinnogrupp och umgås, observera och fråga .


Test

Upp och hoppa för dagen väntar på DITT ljus !


Fredagkväll

Så var det dags för helg och jobb igen. Får nog lägga på ett litet kål kanske vid nämre eftertanke. Veckan har varit okej, bättre för varje dag :)
 
Var hos familjen inatt och blev ompysslad, alltid trevligt. Träffar de på söndag igen när det är farsdag.
 
Annars inte mycket nytt hörreni, upptagen som vanligt och lätt illamående nu efter en soppa som inte var så god.
 
Vi hörs bättre en annan dag när jag har något vettigt att berätta om. Ciaoo.
 
Fin frisyr med mitt långa hår, ja man blir aldrig nöjd.

Lovesick

Är det bara jag som blir så jävla kärlekskrank när jag kollar på twilight? Sjukt underbar kärlek . Och en väldigt het Edward .


Vackert

Jag har så dåligt fotografiskt minne att jag inte minns mina egna kollegor , men jag minns vad du hade på dig första gången jag såg dig .


Ha kakan och äta den

Jag har alltid avskytt att välja och har väl alltid dragit mig för det så mycket jag kan. Att ta ett beslut kan jag, men när det kommer till att välja mellan två vägar så brukar det bli väldigt svårt. Så också nu när jag har levt vanligt Svenssonliv i veckorna med halv nio till fem, kontor, matlagning i middagstid och tvkväll. På helgerna restaurangliv med spontanitet, få rutiner och vända på dygnet. Problemet är att jag vill ha allt som ingår i restauranglivet också, gå på alla event, hänga med kollegor, personalfester osv. Men det håller ju inte när man bara har en ledig dag i veckan.
 
Jag är trött. Så nu får det räcka. Hädanefter blir det bara kollegor på jobbet och på söndagar blir det vila och möjligtvis en dejt med EN kompis. Måste , för jag orkar inte.
 
Gud vad tråkigt. Jag hade önskat att jag gillade praktiken mer än vad jag gillar jobbet. Det var ju detta jag ville syssla med och så finner jag mig själv längta till servitrisjobbet när onsdagen kommer. Varför kan man inte bara bestämma hur man ska känna? Hade varit mycket lättare.

Emporia

Var på emporia idag . För en som inte stormtrivs bland barn kanske man inte borde åkt dit på lov? Massa småbarn och barnvagnar överallt ! Det var väl fint och en del roliga affärer . Men vänta till hajpen lagt sig är mitt råd, för mycket trängsel och barn haha.

Blev dock en vinterjacka, har aldrig haft en varm . Och nu hade jag sparat till en riktigt varm och dyr . Känns bra att vara varm i vinter :) annars ett par nya svarta byxor då det är hål i mina , känns också välbehövligt . Så duktigt , inget slös idag inte :p


Första videobloggen

 Jag hittade massa gamla videos här haha, skrattar ihjäl mig åt denna. Gjord för fyra år sen tror jag, mycket har hänt.
 
Och denna som handlar om en lyckad lördag haha, vart fick jag allt ifrån?

Förklara sig

Är jag en sten eller är det som jag tror. Är det så som jag försöker bortförklara att det är. det som jag hela tiden förklarar bort, tänk så är det egentligen sanningen. nej det tror jag inte..
 
Jag gillar inte att behöva skriva detta men känns ändå som det behövs. Att jag ska behöva skriva att jag är ledsen. Men jag är sån att jag trycker bort alla dåliga känslor och låtsas som att det regnar. Jag gör det alltid när jag inte kan hantera något och det har funkat bra hittills. Att jag bara lallar på trots att någon jag älskar är borta. Det gör väldigt ont att tänka på och jag har gråtit min beskärda del av tårar. Men jag vill inte. Det värsta jag vet är att vara ledsen, att se mörkt, att känna smärta och ensamhet. Jag har fått gåvan att jag kan trycka av de känslorna om jag vill och jag gör det.
 
Jag vill inte egentligen behöva förklara för vänner eller i bloggen varför jag är precis som vanligt när allting är så fruktansvärt ovanligt. Men det beror helt enkelt på att jag vill inte vara olycklig. Jag fungerar sån och gör det i alla lägen då verkligheten är för tuff att orka med.
 
 
Just this side of heaven is a place called Rainbow Bridge.

When an animal dies that has been especially close to someone here, that pet goes to Rainbow Bridge.
There are meadows and hills for all of our special friends so they can run and play together.
There is plenty of food, water and sunshine, and our friends are warm and comfortable.

All the animals who had been ill and old are restored to health and vigor; those who were hurt or maimed are made whole and strong again, just as we remember them in our dreams of days and times gone by.
The animals are happy and content, except for one small thing; they each miss someone very special to them, who had to be left behind.

They all run and play together, but the day comes when one suddenly stops and looks into the distance. His bright eyes are intent; His eager body quivers. Suddenly he begins to run from the group, flying over the green grass, his legs carrying him faster and faster.

You have been spotted, and when you and your special friend finally meet, you cling together in joyous reunion, never to be parted again. The happy kisses rain upon your face; your hands again caress the beloved head, and you look once more into the trusting eyes of your pet, so long gone from your life but never absent from your heart.

Then you cross Rainbow Bridge together....
 
 

Nu är det klippt

Tog en timme att klippa mig idag, är sjukt nöjd med resultatet. Bort med massor av hår. Ikväll har en nära vän varit här och druckit kaffe och babblat. Vi kan babbla loss så det ryker om det. Om allt mellan himmel och jord. Måste hålla mig hemma nu med älskade Fian så vänner får komma hit istället. Imorgon blir det shoppingdag med mamma och bror. Mamma ska komma hit klockan nio för att äta frukost tillsammans. Hon trodde inte på mig att jag skulle vara uppe och klädd då så nu motbevisar vi henne.
 
 
 


RSS 2.0