Telefonfobi.

Ush Ush Ush!

Jag har sådan förbannad telefonfobi. Vad är detta? Jo, jag är väldigt nervös inför att ringa samtal, men ännu mer rädd för att svara. Jag svarar aldrig på privat nummer, inte ofta heller när jag inte förväntar mig det samtalet som inkommer. Även ibland när det är människor jag känner rätt bra. Då tänker jag "vad vill han/hon??" och så svarar jag inte... Jag ringde min chef nyss och han svarade inte, då blev jag genast orolig för att jag inte skulle veta när han skulle ringa tillbaka.

Iaf så blev han superglad att jag vill jobba där i sommar, på Bistro! När det gällde Henrik så sa han att vi var sent ute.. Jag frågade nämligen om min bror kunde få jobb. Ush, det var så pinsamt att vara så sent ute och höra hur han säger det också.

Aja, nu måste jag sluta för jag ska hämta Henrik från bussen och sen laga quorn med potatis och oliver och fetaost *yummi*


Kommentarer
Postat av: daniel pettersson

sv(ang om 18 årsåldergräns på energidryck): Tycker det är löjligt att man ska gå in med ett förbjud, att det ska vara 18års gräns på det hela. Låt individen bestämma, för det är varken alkohol,tobak eller nikotin i drycken. Och hur ska en ej myndig kille som idrottar göra för att piggna om han inte får köpa sig en redbull eller en annan energidryck?

2009-03-20 @ 18:53:38
URL: http://pettmeisters.blogg.se/
Postat av: Sara

jag blir alldeles ställd och vågar inte heller svara när någon ringer mig. det är mycket lättare att sj ringa fastäm att det tar 20 år innan man vågar haha :P Grattis till jobbet :) Bistro är det det i åhus? och jag tror visst att du kan få VG! Jag håller tummarna :)

2009-03-21 @ 00:18:44


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0