Le voix!

Min favorit vann förresten melodifestivalen :D Jag frågade älskling inatt när vi skulle sova, så sa han "hon operalåten vann". jag trodde inte på honom haha. Jag sa "nehe, du skojar?" jättemånga gånger.
Aja, här har ni den ^^



Sarah Dawn Finer hade också gärna kunnat vinna, asbra låt och snygg tjej :D Agnes är lika snygg hon! Vad är det med Måns? hade han en så dålig låt att han trodde han behövde 6 slynor på scen? mohaha. Loozer.

Kommentarer
Postat av: sara

Usch ja måns dansar var så osmakligt.. nästan äckligt! Det enda de var till för var att få fler röster. Malena var cool, hoppas det går bra för henne i Moskva :D

2009-03-15 @ 20:12:37
URL: http://lifeofsassi.blogg.se/
Postat av: RÄTT LÅT VANN....Haaaallelluulja

aaah tack o loov, för fuck sake !! änltigen så vann den rätta låååten ! jag menar hur många gånger måste man skämmas för att kalla sig för svensk under eurovision, jag menar "Snälla Snälla Snälla"!!!! WHAT A HELL?????? eller "In las veeegas"...fan, vi kan bara finna bra låtar om vi går tillbaka i tiden då abba spela...iförsig jag tyckte inte "waaterloo" va den bästa abba låten, men ändå...betydligt mycket bättre än dessa andra!



ne men nu är jag ääntligen glad =) hihi kyss gumman

2009-03-16 @ 05:44:35
Postat av: Leonora - The Crazy one

Hoppas du får en härlig dag :)

allt väl?

2009-03-16 @ 05:49:23
URL: http://magiskaminnen.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0