Of to Madu

Har varit deppig de senaste timmarna. Med några ljusglimtar.

Sökte utbildningar till i höst. Det blev:

1. Entreprenörskap och social förändring
- Fick reda på att den fanns förra veckan. Lär sig hur man omvandlar det vi lärt oss till något praktiskt och hur man kan arbeta för att skapa social förändring när det gäller utanförskap, segregation och mycket mer. VILL LÄSA!
2. Projektledning
-
Kan vara bra eftersom integrationskontoret arbetar mycket i projekt
3. Samtalsmetodik
- det proffesionella samtalets grunder. För att AIC sa till mig att den kan vara bra.
4. Validering av kompetens.
- hur man validerar. Validering är översättning av betyg, ex utländska betyg till svensk arbetsmarknad.
5. Interkulturell kommunikation
-
Hur man bemöter andra kulturer eller nåt sånt. Beskrivningen kändes väldigt essentiell, och jag tror egentligen inte på skillnad mellan kultur eller beroende på kultur... Kanske en del, men det läggs för mycket tyngd på kulturskillnad, då jag anser att det handlar om individskillnad. Men den lät ju bra på pappret tills jag ska söka jobb hehe.

Ja, hoppas jag kommer in på första valet!! Sen har jag deklarerat, fick 6200 kronor :D Exklusive ränta.. Blir till en resa, vart vet jag inte än, men sådana här pengar är till för nöje!


Nu ska jag snart köra till Madu. Hoppas allt är bra med er mina älsklingar!!


Kommentarer
Postat av: Linnsan

Den kursen låten ju sjukt intressant:D Ja påsken kommer jag vara rätt mkt ledig så vi ska lätt kunna klämma in en filmkväll där!!! Puss!!

2009-03-27 @ 19:24:03
URL: http://linnsi.webblogg.se/
Postat av: Sara

Jag tycker allt det du sökte passar bra till dig. Men ettan tycker jag du verkar brinna för, om man tänker på dina inlägg där du disskuterat just denna fråga, så det hade passat dig perfekt :) Hoppas du får en plats på den :) Ha en trevlig helg Sofie :)

2009-03-28 @ 18:34:04
Postat av: DU "R MIN RISING STAAAR!!!

fan va bra, det verkar verkligen n[got du gillar, hehe l'ngtar till jobbar med det du verkligen brinner f;r, det kul att du inte 'r en utav m[nga andra som bara yrar runt och sen slutar i en statoil mack eller n[got annat f;r att dom inte vetat eller f;r att dom gjort fel ifr[n b;rjan...



det kommer g[ skitbra f;r dig gumman, f;rresten hur gick det hos maddu ? hehe hade ni kul ? vem blev rising staaar....DUUUUUUU det vet jag f;r du har en r;st som en angel !!! kyss

2009-03-30 @ 14:45:13


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0