Happy day

Idag regnar det, vilket jag tycker är övermysigt för det var längesedan. Regn innebär också kanske lite folk på jobbet och det gillar vi ibland. Sen ska jag städa för det behövs här hemma.. Sen ska jag svara på min kusin Mys brev som jag varit väldigt seg med att göra! Igår pratade jag med mormor vilket var otroligt skönt. Jag fick så dåligt samvete att jag inte hört av mig, har haft så mycket för mig hela tiden att jag helt glömt bort. Men på måndag ska vi ses.

Tjurfäktning har blivit förbjudet i Katalonien, en spansk provins. Jeaajjj på det! Det är en så grym tradition och jag är så glad att den har blivit förbjuden på åtminstone ett ställe. Dessutom tror jag att jag var med och skrev på de 50 000 namnunderskrifterna som de fick in. Där ser man att man kan göra skillnad med en underskrift, även internationellt.

Chefen vill prata med mig om hösten, känns spännande. Nej, har ingenting att klaga på nu, allt är bara great!

Tjajdagar

Jag har haft en del intressanta diskussioner om huruvida man säger tjaj eller tjej. Förut sa jag lite mer åt tjajhållet, men nu säger jag det faktiskt lite finare. Hörs förjävligt egentligen att säga tjaj!

Aja, igår var jag på Center syd med mamma. Vi hade det mycket trevligt. Shoppade en del och åt bakad potatis. Hon är så snäll min mamma :) Jag hade beställt en fotobok tillägnad familjen som jag gav till henne sen när hon skulle åka hem och hon tyckte den var jättefin.. Jag hade skrivit en liten fin text om vår familj på första sidan och sen hade jag satt in massa gamla och nyare foton från roliga tillfällen, högtider osv.

Sen på kvällen kom Melissa hit, vi lagade mat och snackade massa skit. Vi hann knappt dricka drinkar innan klockan sprungit iväg och det var dags att ta bussen. Väl på cuba café drack vi goda drinkar i alla fall :) Jag tog sweet pink och lovely samt en jordgubbsmojito. Gillar dock jordgubbsdaquiri mer. Det var en skittrevlig kväll och jag har det alltid himla kul med Melissa! Dock gick tiden för snabbt.

Idag har jag träffat Linnsi, blev en stund på hennes balkong med saft och chokladbollar sen en runda på Mobilia.Mycket trevliga lediga dagar. Har sjukt nog kollat schemat typ 3-4 gånger för att se om jag verkligen inte jobbar. Tycker det är konstigt att jag fick vara ledig två dagar, sen jobba två dagar o sen ledig igen. Ikväll blir det filmkväll, men först ett telefonsamtal till min älskade mormor ♥


God middag idag! Jag kan verkligen när jag vill. Fy så sjukt gott det blev!
Det köttiga på bilden är marinerat, stekt sojakött från Vegegården, världens godaste!

Förföljd av muterade insekter

Nu är jag vaken efter en natt där jag drömt att jag stampat ihjäl megamalar/kackerlackor-blandning. Kunde riktigt känna känslan av att krossa dem under foten, ush ush ush! Why am I so weird? Drömde även att jag gick runt i en affär med massor av söta små askar och handgjorda fina stenar osv.

Idag blir det en eftermiddag med världens bästa mamma - shopping på center syd. Sen blir det en kväll med Melissa - laga mat, snacka skit och sen en utekväll på cuba café.

Detta låter som en grym dag.

Förresten har jag börjat lyssna på Broder Daniel, de är jävligt grymma faktiskt. Henrik tror han ska få tillbaks sin skiva idag. Ha! Så fel han kan ha.

Underbar ledig dag

Åtminstone var kvällen igår väldigt kul! Jag var med Dilshad på Rusta först, där han köpte Buzz på rea. Sen fick han för sig att vi kunde grilla på Spillepengen, så det blev till att köra till affären och köpa massa gott. Vi kom till Spillepengen när solen höll på att gå ner, helt rosa.. Vi hittade en perfekt plats också med utsikt över stranden där alla fåglarna är. Det är ingen människostrand, utan en fågelstrand.

Vi hade det hur mysigt och kul som helst och maten blev skitgod. När vi precis ätit klart kommer det en insekt som typ attackerar mig och jag skriker och springer och fäktar och han efter och fäktar också.
Jag: Vad är det för nåt!?
Han: Jag tror det är en ollonborre! Kom, vi sticker! Innan det kommer ännu fler.
Jag: Ja, vi sticker härifrån.

Så vi bara trycker ner alla grejjer, tallrikar, skräp, bestick och allt i en påse, drar ihop filten, häller massa läsk över grillen och kutar därifrån. Måste varit världens snabbaste nerplockning. Under tiden skrattar vi sjukt mycket över faktum att vi är så jävla rädda för ollonborrar. Sen springer Dilshad före mig i backen med filten över huvudet och synen av det får mig att skratta medan jag ska försöka springa i uppförsbacke. Vi kommer till bilen, slänger in alla saker, jag sätter mig och då skriker Dilshad till och jag ser ollonborren utanför dörren. Får panik och skriker att han ska stänga dörren snabbt. Så han hoppar in och lyckas stänga. Herregud vilken panik! Det roliga är att vi är lika rädda båda två för dem. Speciellt att de ska borra ner sig i mitt hår är jag rädd för!!

Sen stack vi i alla fall hem och spelade Buzz (i svartvitt för hans playstation är sönder) och hade det skitkul. Buzz är riktigt kul.

Inatt sov jag tolv timmar. Men det är bra att ha sovit ut inför ikväll. Idag blir det nog inget mer än att gå till Burlöv centrum en runda. Trist att vara utan sällskap!

Min ytliga helg

Hello alla. Min blogg är riktigt död. Det är bara för att det inte finns så mycket att säga och på grund av att jag inte riktigt vet vilka som läser så måste jag censurera väldigt mycket av mina tankar och upplevelser så blir inte så mycket kvar :)

Helgen har varit galen på cuba café, mycket folk både fredag och lördag.. Över 1200 pers typ båda dagarna. Sjukt svårt att komma fram och en hel del drägg. Slemproppar. Äckliga gamla gubbar som borde kolla på kvinnor i sin egen ålder istället för på unga tjejer *blä*. Dock många trevliga människor också och killar som ändå flörtar på ett trevligt sätt och inte som slem. Trevligt med kollegorna, men saknar Melissa där. Ja, vad jag tjatar. Men man blir så tajt med kollegorna eftersom man ses så otroligt mycket.

Igår hade jag ledig tid på eftermiddagen, då träffade jag upp Linn och skulle även träffa Besnik och Liridon men som vanligt var de sena, denna gången en och en halv timme, så blev bara en kort stund innan Linn åkte till jobbet. Sen var jag med de och gick runt i stan i ungefär en timme till innan det var dags för work. Var sjukt slut igår efter helgen, men städade och skrubbade hela stället för att det inte var mycket gäster.

Jaja, som sagt, måste censurera mycket här så det är väl det mest ytliga jag kunde komma upp med just nu. Dagens höjdpunkt denna lediga dag är att jag hittade tvätttid precis när jag gick ner för att boka. Så nu är alla kläder tvättade och lägenheten väntar på att bli städad.

So long alla.

Skanör/falsterbo

Igår blev det så att jag och Dilshad tog en roadtrip till Skanör och Falsterbo. Det är bara en halvtimme från Arlöv och ändå har vi aldrig varit där. Och han har bott här  mer än tio år. Illa. Det kändes verkligen inte som att man var så nära hemma.. Kändes som semester av något slag. Vi började i Falsterbo med en promenad genom centrum och tittade på stranden. Sen körde vi till Skanör där det var lite roligare.  Vi gick ner till hamnen som låg precis bredvid stranden. Den stranden är verkligen megabred och fin. Måste dit och bada!

Sen fikade vi på ett supermysigt trädgårdscafé vars trädgård var liten och jättemysig med träd och buskar. Trädgårdsmöblerna var olika allihopa, så det kändes verkligen som att fika i en privat trädgård. Efter fikan begav vi oss mot vikingabyn i .. Åh har glömt namnet på byn. Vikingabyn var riktigt cool med många hus som var uppbyggda och inredda utifrån vikingatiden.. Samlingshus, smedens hus, grillplats, offerplats, trädgårdsland, bagarens hus och mycket mer! Jag blev helt sugen på att bo i ett sånt hus. Tänk om man kunde få hyra det över en natt eller två, hade varit hus mysigt som helst.

Byn låg precis vid öresund så utsikten var skitfin den med. När klockan närmade sig sex stack vi till centrum i denna by vars namn jag inte minns och åt på en spansk restaurang som inte var spansk längre men de hade inte bytt namn.. Jättemysig uteserververing där. Jag tog grekisk sallad som inte var så värst mättande direkt, men god. Såg Tim och hans mor från Mammas pojkar. Andra gången jag ser honom nu och med två olika brudar.

Aja jag kom hem en kvart innan jag skulle bege mig mot work så det var bara att bättra på sminket efter en svettig dag och hoppa i jobbkläderna.

Vi hade öppet en timme längre än vad vi skulle på jobbet och sen fick jag sköta disken själv så jag kom inte hem förrän närmare halv fem, var trött!


Jag vid ett av alla asmysiga hus i Falsterbo.




Skanör strand


Några kor bestämde sig för att svalka sig, skitsött att alla gick i. Detta var inte på stranden haha!












Bästa vän♥







Underbar dag!

Balkongfest

I tisdags fick jag ett infall att jag ville ha fest på onsdagen och skickade ut lite sms till vänner. Nio tappra vänner dök upp!

Jag kan inte säga annat än att det var en supertrevlig kväll på min balkong. Folk kom överrens, snackade och hade roligt. Det blev lite trolleri och andra klurigheter också innan kvällen avslutades. Det var speciellt roligt att se två personer komma överrens ;)

Eftersom folk inte vill vara med på bild på internet på grund av avundsjuka flickvänner och vänner så blir det inte så många bilder men här kommer några!


Dilshad och Malin! ♥


Rolig bild på mig och Linn :D


Us again


Här är en som inte ville synas



Roligare blir det inte här i bloggen!

Vågor

Fick en liten feeling av barndomen idag när jag och brorsan hoppade i megavågor i havet. När man var liten var det alltid vågor. Precis som det alltid var snö på vintern och alltid sol på sommaren.. Selektivt minne? :p Det var i alla fall grymt kul. Hade intorkad tång här och där när jag skulle duscha sen, så blev en rejäl skrubbning hehe.

Ikväll ska jag ha lite partyparty hemma hos mig, hoppas att det blir trevligt :D Grymt synd att inte Melissa och Sofia kan komma. Men men nu kanske jag äntligen kan bjuda på lite pics i bloggen. Nu ska jag snart hämta upp Linnli som också är i hålan här så ska vi bege oss tillbaka mot storstaden tillsammans.


Hörs :D

Marknad och kvällsmys

Att komma hem var mysigt som vanligt! Det var lugnt med folk på kiviks marknad faktiskt, inte så kaotiskt som det brukar vara. Jag köpte dock inget förutom ett par solglasögon och lite laktrits. När jag hittar nåt jag gillar så tänker jag att jag kan spara pengarna om jag kanske hittar något annat. Så störigt, för det blir ju aldrig så att jag köper något. Aja lika bra. Men solglasögonen var nice. Jag har alltid sagt att jag inte passar i det.. Så envisades mamma och pappa så jag provade ett par och de sa att de var skitfina på mig så köpte dem utan att egentligen ha kollat hur jag såg ut i dem. (men det såg bra ut när jag kollade sen hehe)

Ikväll har vi suttit på den nyrenoverade altanen och spelat yatzy. Nytt golv, nya möbler, ny dekoration, riktigt fint allting! Vi alla hade också värsta turen med tärningarna idag, sådana dagar e nice :) Sen har jag fått värsta skrattattacken på grund av en väldigt intern anledning men det är så jävla kul att få sådana attacker.

I övrigt.. roliga planer :)

Damn it lyckokakor

upp o ner och ut o in och bak o fram och hit och dit. Så ungefär känns det nu. Om jag känner efter sådär litegrann... för att känna efter helt vågar jag inte... så tänkte jag ta mig en lyckokaka för att se vad den säger... och får svaret..

"Love because it´s the only true adventure."


det är lustigt hur lyckokakan så ofta slår huvudet på spiken och svarar exakt på det jag undrade.

En dag med Linnli

Igår tillbringades eftermiddagen med Linnsi. Vi tog en cola på Waynes och snackade massa skit, sen gick vi och satte oss vid kanalen och fortsatte snacka skit. Solen stekte så vi gick mot Slottsparken och köpte varsin twisterglass, så himla god! Gick rundor lite i parken och pratade om allt möjligt. Jag hann till och med få en middag bestående av pizza med henne innan vi skiljdes åt.

Det var en riktigt härlig dag gumman :)

Idag vaknade jag tidigt och var hungrig som en varg. Min hand typ darrade när jag skulle dricka. Så nu är jag full av frukost och ska bege mig mot familjen när jag känner mig klar! Vi ska på Kiviks marknad :)Förresten fick jag parkeringsböter igår, jävla skit! Vi har p-skiva här och jag visste inte att man måste FLYTTA bilen och inte bara vrida på p-skivan. Bah. Men 300 kr, jag kom undan lindrigt!

See ya!

Hej alla glada :D

Igår fick jag sluta redan klockan tio. Jobbade bara fyra timmar, men det kändes som ett tag ändå. Det var otroligt lugnt faktiskt. Eftersom jag klunkat kaffe och mentalt (med hjälp av en sovmorgon till klockan ett) förberett mig på ett nattpass kändes ju klockan som sju för mig när jag slutade. Benen spritte och jag var hur pigg som helst. Men eftersom Linn är i Stockholm och mina kollegor, som också är nattmänniskor, jobbade, så hade jag inget annat val än att åka hem. Kände inte direkt att man kan fråga vem som helst om de vill ses klockan halv elva på kvällen.

I eftermiddag tog jag mig till Burlöv centrum en runda, precis när jag köpt mig en godsak till kaffet och var på väg hem igen, stötte jag på Dilshad och Pish, hans bästa vän, som skulle ta en kaffe så de bjöd in mig att ta en kaffe med dem. En trevlig fika :)

Nu ska jag snart till work igen, det blir inte så mycket action att berätta för er.. Här kan ni se mitt jobb :)


Trolleri

Äter quorn a´la kycklingburgare till middag.. Liknar en kycklingburgare med alla de där små "fjällen" i köttet.. Smakar som en kycklingburgare. Man kan verkligen trolla. Nu ska jag trycka i mig den andra också på tre minuter och sen köra till work.

So long alla crejzy fuckers ;) Måste citera Melissa när det är hennes sista dag.

Lördag

Det finns tre saker jag avskyr att vakna till.. Att det surrar en skrämmande insekt i rummet så man får panik, att vara kissnödig och att vakna av kramp i vaden! Det sistnämnda vaknade jag av idag, bara upp och stampa och stampa helt yrvaken. Ja vaderna tränas ju på jobbet :) För det är väl därför man får kramp?

Aja, nog om det. Igår var det mycket folk och hyfsat mycket att göra.. Började tio och var helt slutkörd när vi var klara med städningen fyra. Idag börjar jag sex, kommer va ännu tröttare?? Denna eftermiddag fördrivs bara med soft och tvättning. Det är riktigt nice att köra till jobbet :)

Idag är Melissas sista dag. Nooooo. Hon piggar alltid upp stämningen, kommer sakna henne!!


Nighty



Tummen upp för att ta bilen till jobbet, för att jag inte fick böter på grund av att jag inte hade tillräckligt med mynt att lägga på, för en lyckad servering när vi hade massor av gäster, för trevliga kollegor och för trevliga kunder. Extra tumme upp för trevliga pratstunder.





En fet tumme ner för att Melissa ska sluta och börja på Mosaik istället.. Det gör mig en aning bedrövad.

Fick sluta tidigare ikväll så nu ska jag faktiskt nana och imorgon har jag hela dagen ledig med noll planer, känns bra :)

Skola

Inatt sov jag elva timmar. Någon någon var trött. Denna dag känns skön i alla fall. Allt är diskat och städat här hemma, jag är utvilad och redo för en arbetsdag + 3 till. Fyra arbetsdagar i rad. Im gonna be tired on sunday!

Fick brev från Malmö högskola som välkomnade mig till den 6 terminen på IMER. Herregud. Den sista terminen. Dessa skolår har flugit förbi. Det känns läskigt. Jag är inte riktigt redo för arbetslivet än.. Längtar faktiskt till skolan lite.. Har ju haft praktik också innan sommarlovet så har inte suttit i skolbänken sen mars ungefär..

I övrigt är jag återigen förvirrad.. Men det löser sig nog utan att jag tänker för mycket. Är så trött på att tänka förstår ni. För ofta hjälper det inte, utan det bara löser sig självt. Och vänner har jag gott om, några riktiga guldkorn.. vill bara ta alla i en säck och knyta hårt så ingen går ♥ Är så lycklig att jag lärt känna så många vänner det senaste halvåret.



Innan Kristianstadsdagarna i förrgår. Pricken i pannen tillhör inte min panna :) Mina ben ser också sjukt vita ut, men det är ljuset. Jag har faktiskt fått en riktigt fin färg :)


"personalfesten"

Glömde berätta om festen i måndags. Det var ju planerat att vi i personalen skulle till stranden istället för att festa kanske.. men när vi väl kom fram till bo01 var där inte så många från personalen och jag träffade min kära gamla killkompis så jag var med honom istället och badade i någon timme och sen stack jag hem.. Senare på kvällen mötte jag upp Sofia och Melissa men då hade de få av personalen som var ute redan gått hem.. Vi tre brudar gick i alla fall till grannstället bredvid cuba i folkets park, Debaser. Där drack vi öl respektive strawberry daiquiri (yummi!!) och snackade massa tjejsnack/skitsnack. Klockan ett skulle Sofia hem men Melissa bad mig stanna kvar så vi gick mot centrum och lilla torg. Där var det verkligen dött!! På en måndag händer inte mycket tydligen.. Så vi satte oss på en bänk i den varma sommarnatten och började snacka en massa babbel. Vid lite över två funderade vi på att gå hem men stötte på en ung kille som var med en äldre man och de var turister från Motala som turnerade med Europe.. De började babbla med oss och den äldre mannen (typ 40 år bara, inte 60 som det kanske låter..) fick för sig att han ville ta foto och bad en taxichaufför sätta på helljuset så han kunde ta en bra bild. Haha, galen. Han fick ingen bild. Sen var där en luffartyp som ville locka oss med svarttaxi och vi säger att vi inte ska åka nånstans.. Så en stund senare säger Melissa "Nej, ska vi beställa taxi nu?". jag bara " Schh!!"... Och killen kommer tillbaka... "taxi???". Haha.

Sen när Motalaturisterna skulle gå, gick den äldre mannen förbi taxisnubben och sa "de tjejerna vill ha taxi!". Haha. Sådanadär svarttaxikillar är så svåra att bli av med. Jävla tjat på dem. Men vi kom i alla fall hem i vita taxi till slut.

Snipp snapp snut så var personalfesten slut.

Kristianstadsdagar

Just nu är det festival under en veckas tid i kristianstad. Om jag ska vara ärlig är den inte så värst häftig eller intressant att man vill hänga där hur mycket som helst, men ett besök är den värd. Om inte annat så för att se gamla vänner kanske. Efter en trevlig dag med Mia igår åkte jag för att träffa Madu i K-stad. På tåget började jag snacka med en tjej och vi började prata en massa hela vägen, sen bytte vi nummer och allt. Riktigt roligt!

På festivalen såg jag en gammal killkompis som jag inte träffat sen midsommarfesten hos mig år 2007, som nu har barn och är gift. Jättesöt liten kille hade han!! Fick se foto på mobilen :) Senare satte jag och Madu oss i öltältet på Stora torg och lyssnade på ett svenskt band som spelade irländsk musik, som Drop kick murphys ungefär..  Hörde ett rockband bestående av unga killar på kanske 16-17 år också tidigare på kvällen, riktigt grymma. My remorse hette dem. Ska lyssna på dem på Myspace. Deffinitivt värda att checka in!

Igårkväll åkte jag hem till familjen.. Vi har varit på stranden och solat idag. Har myst med mina marsvin och grannens katt. Somnade på golvet bredvid honom hehe. Har även ätit grillat till middag, det är lyx att vara hemma :) Blir så omhändertagen. Till och med pappa ropade stopp till Henrik när han hade tänkt ta kött med grönsaksgaffeln. ♥ (jag gillar inte att min mat ska nudda kött).

Nu är klockan lite över sex och jag ska köra hem med pappas gamla bil som jag ska få låna över sommaren! Ska köra direkt till Maxi och handla mat och sen ha en myskväll bestående av film och chips ikväll. Låter väldigt lockande för mig som typ aldrig har en kväll hemma!!

Så nu har ni hört lite om mina äventyr de senaste dagarna :) Nu säger jag som Melissa "so long alla crejzy fuckers!"

Söndag

Ikväll på jobbet var jag så himla trött att när jag tog paus ville jag sova på plats. Som tur var fick jag sluta innan jag hann somna. I fredags var det inte så hemskt mycket folk på nattklubben men sjukt mycket folk innan på kvällen när vi serverade. Och igårnatt (lördag) var där över tusen pers på Cuba café så då var det work work work och städning i en och en halv timme efter vi hade stängt.

Annars idag har jag varit på stranden med ett par kompisar, det var roligt! Lomma strand blev det. Vattnet där är sjukt skönt, det är så underbart att bada i havet tycker jag! Speciellt eftersom man inte brukar kunna göra det i Sverige.. Jag fick faktiskt en rejäl trosmarkering idag så brännan förbättras åtminstone :) Det var en riktigt härlig dag, sen började jag jobba halv sex och efter en dag i solen och endast sex timmars sömn var jag som sagt väldigt trött.

Nu är klockan tjugo i två och jag ska sova ut rejält. Imorgon blir det personaldate i någon form och Shrek på bio :)


Lefkas 2008

Roligt

Det är roligt när man är ledig tre dagar åt gången varje vecka och när man planerar in saker så man har en massa att se fram emot när man jobbar.. Inte för att man ska längta sönder livet, men.. :p

Jag är ledig måndag-torsdag och då ska jag se på Shrek på bio, träffa Mia, åka till Kristianstadsdagarna med Madu och besöka Bistro med Irena, dessutom ha en heldag med familjen. Måste säga att det är bra att ha ett kvälls/nattjobb för då kan man verkligen fånga dagarna och ta vara på sommaren.

Nu - lyssna på Enrique och ha det gött här hemma!


Enrique dansar och sjunger Hero för en tjej ur publiken. Lyckliga brud! Egentagen bild måste understrykas ;)

Crazly hot

Joodå man kan säga crazly. Det är över trettio grader ute. Dock har jag inte gått ut idag.. Sov till halv ett, pratade med Sofia en halvtimme och sen pratade jag med mamma en halvtimme.. Sen har jag ätit frukost och pratat med vänner på msn och vips är klockan halv tre.

Jag somnade inte förrän sex imorse. Ringde till Melissa efter jobbet, vi behövde prata ut lite, var irriterade över kvällen som gått. Så blev en timme i telefon. Men men, idag är det nya tag. Känns skitbra att ha någon att snacka med som känner likadant. Hoppas inte det händer igen som hände igår för då kommer jag bli sjukt sur.

Saknar mitt gamla jobb lite just nu :/ Speciellt efter en förjävlig kväll och se Sanja som lagt upp en bild på facebook på världens efterrätttallrik och skrivit att Simon fixade den till henne för hon sålde den första tapastallriken.. Och Vlada som gör hjärtformade pizzor till personalen.. Att sitta vid ett bord och dricka kaffe med kockarna och chefen när det är dåligt väder ute och inget folk på restaurangen.. ♥

Jag och Irena, som också jobbade på Bistro innan, ska i alla fall dit på onsdag och hälsa på.


Här har ni restaurang Bistro, precis vid stranden och bryggan i Åhus.


Pizza jag fick av Vlada förra sommaren.

Försöker vara klok

Ibland kan allt kännas konstigt och förvirrat... men det är då man vet att man lever, för det är sånt livet är. Allt är inte logiskt eller uppenbart.. Man måste göra val ibland.. om man ska gå på känslan eller förnuftet.. men det enda man kan göra då är att ta en dag i taget, leva livet och så ska man se att allt kommer falla på plats helt naturligt.

Nu drar jag till beachen med Linnsi. :)

Muterade malar

Såg en till skitstor mal när jag satt på balkongen ikväll. Den var inte lika gigantisk som den igår på jobbet, men den var BIG. Typ 3-4 cm. Vad händer här i Malmö? Det kommer bli en väldigt varm sommar i min lägenhet om jag ser fler av de där muterade malarna som verkar smyga omkring i natten..

ush.

Segt

Idag har jag haft en ledig dag, vilket inneburit god natts sömn, städning och gjort fint här hemma. Träffade Melissa i stan vid fem, tog en fika, snackade massa skit, gick en runda och vips var klockan nio och jag drog hem. Resten av kvällen har jag tragiskt nog spenderat med att försöka fixa mitt internet. Det är en grön lampa som blinkar istället för en blå och jag vet inte vad felet är men det går otrooooligt segt. Kommer inte ens in på vissa sidor och det kommer upp "sidan kan inte visas".  Laddade ner en uppdatering som tog mer än en timme och när den väl kom så fungerade den inte.. Håller på att ladda ner en till som kommer ta sammanlagt två timmar och om den inte funkar kommer jag att bli förjävla sur. Jag blir så jävla irriterad på tekniska prylar som inte funkar som de ska och ingen att fråga heller =(

Imorgon blir det beachen med Linnsi innan work. Här får ni se lite bilder från utekvällen i tisdags:






Äntligen min

Fick äntligen Enriques skiva i min hand och här är delar av texten som fanns i detta albumet:

 

 

"Euphoria to me is finding heaven on earth. Taking joy in the great events and smaller moments in your life. No matter where the road takes me, no matter where I go, I will always cherish the feeling of coming home.

 

Returning to my small corner of the world, to rest, and spend a perfect afternoon with my old and loyal friend

Grammy.

Through thick and thin, highs and lows, roars and whispers, thank-you Grammy, for always running down the drive when you hear the car pull up and welcoming me back… to heaven on earth.

 

This album is dedicated to Grammy
-  someday we´ll be together again."

 

Detta gick rakt till botten av mitt blödiga lilla hjärta. Att läsa detta i Enriques skiva var verkligen oväntat och gjorde mig ännu mer rörd än jag annars alltid blir av liknande texter. Det är precis ett år sedan jag kände samma känsla som honom och sådana här texter eller dikter får mig alltid att tänka på Shelly. Det finns inget vackrare för mig än kärleken mellan ett djur och en människa, en oändlig, obeskrivlig och oförstörbar kärlek.

 

 


Mitt i natta

Idag slutade jag tidigare än stängning. Som tur var. Öppnade ju halv fem men fick ändå inte sluta förrän halv två. Det var ändå skönt att komma hem. Nu är jag så trött att sängen skriker mitt namn. Ikväll på jobbet har det varit kul med kollegorna som alltid. Jätteroligt innan ikväll för vi hade jättemånga matgäster och ni vet att jag älskar servitrisjobbet. Ansvaret, etiketten, tusen bollar i luften, utmaningen, servicen - allt. För det mesta trevliga gäster. Några jobbiga killar ikväll. Såg världens största mal. Jag är rädd för malar, då menar jag sådanadär normalstora malar. Inte minimalarna direkt.. Men denna var nog 6-7 centimeter lång och en decimeter bred mellan vingarna. Fick panik för fan och den flög rakt mot mig. Som Melissa sa - en muterad mal. Jag har lyckats komma över mina rädslor för de flesta insekter men malar är förjävla äckliga. Var ju rädd för fjärilar också innan.. Och malar är som fula fjärilar. Lite lättare att komma över rädslan om djuret i alla fall är sött?

Ush ush ush. Hoppas inte den kommer på besök fler gånger.

Rolig kväll

Jag och Linn tittade som sagt på Eclipse igår. Den var suveränt bra!! Den varade 2 timmar och när eftertexterna kom så kände jag "va?? redan?", trodde den skulle vara en halvtimme till eller något. Riktigt bra. Precis som de andra två.

Efter bion mötte vi upp Melissa och hennes tre kompisar på Cuba. När jag kom in kom chefen och ville snacka med mig. Som den mesen jag är blev jag såklart nervös haha. Men tydligen var det så att Sofias lön hade skickats in på mitt konto. Så nu ska jag skicka tillbaka dem till henne. Inte det roligaste med tanke på att jag verkligen inte varit sparsam sen jag trodde jag hade fått lön.

Det var sjukt lite folk på cuba café men mitt sällskap var roligt iaf, massa flams och skratt och goda drinkar. Vid halv två bestämde vi oss för att dra mot båten för att möta upp andra kollegor. Bara vägen dit var sjukt rolig haha. Eftersom vi var fem tjejer var en tvungen att sitta i bagaget och ingen ville ju och det såg verkligen kul ut när Melissas kompis satt där bak och åkte! Vi gick dock aldrig in på banken eftersom vi inte ville betala mer än 100 spänn för en timme. Istället hamnade vi på någon riktigt trist efterfest så vi stack hem efter bara en stund.

Riktigt rolig kväll! Nu ska jag snart bege mig mot jobbet. Enriques skiva kom idag och jag kan inte köpa den förrän imorgon. Okej, riktigt löjligt förmodligen men jag ville ha den på releasedagen! Imorgon ska det dock pumpas Enrique ur högtalarna här hemma!

Tog inga foto igår men Melissa gjorde så ni får kanske se dem sen!

Känns som fredag

Nu ska jag börja fixa mig, för ska ju iväg på bio och sen festa loss (mer eller mindre) med Melissa och hennes kompis. Börjar på Cuba sen får vi se vart natten för oss. Vi hörs imorgon!

För övrigt måste jag visa hur långt hår jag har fått!




Äta upp mig själv

Jag fick ett test på apotekets nya lotion från Apoliva. Den luktar så gott att man vill äta upp sig själv, bokstavligen. En blandning mellan persika, grape och passion.. Varmt och fruktigt. Jag ska köpa den, verkligen!

59 kr för 200 ml.


My toilet

Var en runda i stan med kära Madusha idag och köpte en fin tvålpump. Har inte köpt en sen jag flyttade in för har inte sprungit på någon jag gillat och när jag har det har den varit för dyr. Men denna gillade jag skarpt. Färg ska det vá!!

Före...


Efter...



Och här kommer mer av min toalett:




Hemma

Ikväll bestämde jag mej för att åka hem och överraska familjen! Det var roligt. Gick in i trädgården när de var där ute, de blev chockade och glada! Som tur är, annars hade jag åkt hem igen.. Pappa hade sagt att han tyckte jag kunde komma hem hit om jag ändå skulle till Åhus imorgon. Vilken tur att jag åkte hit då, annars hade de kanske tagit illa upp över att jag inte kom hem hehe.

Imorgon blir det som sagt Åhus strand med Madu. Vi hoppas på sol, annars blir det väl till att fika..

och imorgonkväll blir det ännu mer roligt, bio - Eclipse med Linn och sen utgång med brudar från work.

Ska ta lite foto nu så ni får något att titta på också :)

Så ska de tas

För några dagar sen såg jag att jag hade fått ett reklamblad från Sverigedemokraterna.. Först lät jag det ligga kvar i hallen och trampade på det någon dag innan jag tänkte titta på det.. "Den stora bluffen" står det längst upp. Sedan följer text om hur mycket invandringen kostar osv... Ja, tänker jag. Det är ju inte rasistiskt att tycka att det är dyrt.. Försöker vara lite diplomatisk. Sedan står det såhär:

"Av Burlövs invånare har närmre 2000 ej svenskt medborgarskap. 1/3 har utländskt ursprung. Hälften av eleverna i Arlöv har annat språk än svenska som ursprungsmodersmål. 90 % av eleverna på svenshögs- och humlamadskolan har annat språk än svenska som ursprungsmodersmål. På en generation byter vi ut befolkningen så att svenskar blir minoritet.

Man måste fråga sig, vad håller vi på med??"

Om inte detta kallas främlingsfientlighet så vill jag mer än gärna veta vad fan SD anser att främlingsfientlighet är. Det de inte fattar är att många av dessa människor är lika svenska som mig. Det är nya svenskar. En del är inte ens nya. Som min före detta pojkvän. Hur ny svensk är han som bott här 21 år? Han är lika svensk som mig bortsett från att hans föräldrar är uppvuxna i ett annat land. Detta är så mycket skitsnack så hälften hade varit för mycket.

Nu ser min dörr ut såhär:


Soffmys

Vet ni hur längesen det var jag låg i soffan och degade framför tv:n? Det var ett bra tag sen kan jag säga. Har lyssnat på Enrique Iglesias förhandslyssning på albumet som kommer onsdag. I´m gonna buy it soo bad.

Idag var jag ute med en mycket nära vän, var på Möllans dag och fikade i solen. Riktigt varmt. Möllans dag var vid väderkvarnen (eller mölla med andra ord) här nära mig, där hade de ordnat uppträden, fika och marknad. Sen åkte vi till Lomma vid fyra-tiden och åt pizza och sen gick vi till stranden. Spelade strandtennis och badade ett kvällsdopp vid sex ungefär. Så jävla härligt i vattnet!

Det måste varit uppmot 30 grader idag. Termometern visade 33, men det kan varit direkt i solen. Detta är ju bara för härligt.

Inatt blir det en lång natts sömn.

Ha underbara sommardagar!

Ursäkta att det är dåligt med bilder!

Tipp

Jag har inte hämtat ut min dricks sen jag började jobba. På Bistro fick jag typ 1000 spänn på hela sommaren och här är vi hur många som helst som ska dela så jag trodde inte jag hade så mycket än. Men när jag hämtade den hade jag 1200! Jag ska spara allt så blir det kanske 4000 på hela sommaren, kanske mer. Och mina drickspengar är holy. Inget tråkigt får göras med dem, endast roliga saker. Första sommaren på Bistro använde jag dem till en campingsemester med min dåtida älskling.

Denna sommaren vet jag inte vad jag ska använda dem till.. Men regeln stannar - endast roliga saker!


Dricks förra sommaren. Där var det tjugor istället för hundralappar.

Helg

Nu är jag åter ledig i några dagar. Jag ser ut som en mörbultad boxare typ. Har inte sovit totalt bra någon natt.. Kommit hem närmre fem varje dag. Sen jag skrev har jag varit med Linn. I fredags fikade vi en kvällsfika och sen gick vi till cuba café och satt där en stund med total skrattsjuka tills jag började vid nio.

Igår skulle jag gå upp vid elva för att möta Linn och några andra vänner för bad o sol.. Så vaknar jag tio minuter innan jag ska möta henne. Blir panik. Paniktvätta håret, panikpacka väskan med arbetskläder o allt för jag skulle direkt till jobbet sen. Panikkoka havregrynsgröt.

Efter en halvtimme mötte jag upp henne och vi begav oss mot Ribban (Malmös strand), för att efter en stund åka till Bo01. Vi skulle stannat vid ribban, men våra vänner ville till bo01. Där finns bara en brygga så man får hoppa i djupt hav och simma. Scary! Haha. Blev två-tre dopp i alla fall. Efter två timmar typ begav vi oss mot Linns jobb (hotell) för hon skulle börja jobba och jag fick byta om på en nice hotelltoalett innan jag begav mig mot jobbet. Blev mat och alkoholfri drink innan jag kickade igång. Hade sjukt ont i huvudet i stort sett hela kvällen trots att jag drack som en idiot. Har slarvat som fan med maten. Det funkar inte när man har ett busy life. Men det kommer aldrig mamma få veta. Tihi.

Jag skulle egentligen till stranden med Madu idag men vi hade missförstått i vilken stad vi skulle ses så blir bara hemmadag idag trots vädret, är sjukt trött efter allt jobb så behöver nog vara hemma lite.

Hörs !

Summertime

Det är verkligen äkta sommar nu, har varit sol i flera dagar i rad nu ju, ja till och med veckor snart. Igår var en supernice dag på jobbet. Eller kväll får man säga. Alltid kul när jag jobbar med Sofia! Hon&jag jobbar bra ihop också, bra kommunikation. Fick även lära upp en ny också, fast jag själv är ny. Det var så mycket att göra att hon fick hoppa in i det ganska snabbt bara, hann inte lära henne så mycket.

Skulle gå till coop en runda för att bland annat säga till om ett skaft till sopskyffeln som jag köpte häromveckan. Det fanns nämligen inget skaft i förpackningen. Vilket projekt. Det var ingens avdelning. Blev lotsad runt av en praktikant där och fick prata med halva personalstyrkan. Men nu har jag ett skaft. Köpte även hårsnoddar.. Vad är mysteriet med snoddar? De försvinner i tomma intet.

Just nu sitter jag och njuter på balkongen, så jävla skönt och har blivit riktigt brun också. Det gillas.

För övrigt så leker livet som det ska göra på sommaren. Bara tar en dag i taget och ser var livet för mig :)

Djupa frågor...



Finns det någon där, bakom de aldrig blinkande ögonen?....
Någon med rättigheter??


Lovely

Igår på jobbet var en bra kväll. Otroligt lite gäster. Jag städade en massa och sen snackade jag skit med kocken Robbie och Sofia.. På bussen till jobbet var en jobbig man som flörtade med mig fast jag försökte visa att jag inte var intresserad! Han frågade tusen frågor om mitt liv, jag ljög lite. Måste börja ljuga mer. Från och med nu heter jag Sofia och bor vid nobelltorget. Jag jobbar på Mcdonalds i triangeln.

Men anyway vår kock är även frisör så jag frågade vad det kostade att klippa sig hos honom och han sa 600 egentligen, det är visst en riktigt fin salong. Men han sa att han klipper mig gratis om jag gör reklam för salongen till vänner. Of course. Vilket klipp. :p. Ska även få köpa megabilligt balsam. Han är jättesnäll.

Vi stängde redan ett igår på grund av det lilla folket. Idag är jag ledig till halv sju. Ska bara vara hemma och ta det lugnt, tvätttid nämligen!


RSS 2.0