Free me

Sitter här och gråter.. Av frustration. Denna låt är jättehemsk så kolla videon om ni pallar, annars lyssna bara och läs texten. Jag fattar inte varför inte alla är vegetarianer.... är det såhär världen ska se ut? Djur är för fan också värda ett liv?? Eller? Ni bara äter och är glada va? Jag dömer inte mina vänner, jag vet att ni äter kött... jag bara önskar att ni tänker till, såsom jag gjorde för det är det bästa beslutet jag tagit i hela mitt 21-åriga liv och jag tänker aldrig, aldrig mer ta en köttbit i munnen. Om man är vegetarian räddar man ca 100 djurliv om året. Men det räcker inte, ät inte ägg från burhöns, köp inte äkta skinn, läder, mocka eller päls. Läs och blunda inte.



I didn't ask you to take me from here
I didn't ask to be broken
I didn't ask you to stroke my hair or treat me like a worthless token
but my skin is thick and my mind is strong
I am built like my father was

I've done nothing wrong so free me
I just wanna feel what life should be
I just want enough space to turn around and face the truth so free me

when are you gonna realize you're just wrong
you can't even think for your self, cant even make up your mind.
So my mind´s a jail, and I hate the whole goddamn human race
what the hell do you want from me????

kill me if you just don't know... or free me

I just wanna feel what life should be I just want enough space to turn around
'cause you're all fucked someday maybe you'll treat me like you....


jo ni har rätt. mkt lättare att stänga denna bloggen än att inse hur världen ser ut ellerhur

Kommentarer
Postat av: Dess

Jag började med gråta nu när jag såg klippet! Det är bra att du gör folk medvetna om vad som händer i världen.. Jag kan inte förstå varför man måste döda och behandla djuren på ett så plågsamt sätt.. Många tänker säkert som jag att det är naturligt att äta andra djur eftersom de äter varandra med, men att behandla dem på det sätt man ser i filmen finns det inget naturligt med. Det är ju bara elakt!

2009-03-11 @ 15:52:36
Postat av: Sara

jag blev riktigt berörd av att se detta sofie. Och jag vill bli vegetarian och ska det också. Mitt löfte 2009 blir att jag efter detta året inte längre ska äta djur. Det finns inga som helst argument för att inte vara vegetarian egentligen, det är bara vi som är vana vid att äta kött. Om människorna behandlat djuren som individer. Varför fattar ingen att vi är som dem? vi är djur´och därför ska vi bete oss likadant mot dem som mot den giriga ras vi själv tillhör, människoapan.

2009-03-11 @ 16:32:41
Postat av: give me some dame diciplin to be vego!

det är den som jag har på msn love, fast min är mer en "dokumentär", och den är längre...jag hoppas många ser den, jag vet vad du tänker älsk..."varför är inte du vego?"...jag vet inte gumman, men jag ser till att inte äta djur från andra länder än sverige och estland, vem vet...kanske jag också blir veg. om en snar tid?..



jag blev verkligen berörd av den själv, du kan kolla klippet jag har på min msn och där förklarar han och säger vad som är vad och hur dom behandlas och vilka preparat dom får o sånt...det är verkligen fruktansvärt, dom sa också att det är kött från dessa bönder som framförallt mcdonalds får sitt kött ifrån..



kan du ens tänka dig att ingen på msn har kommenterat klippet ? alltså dom brukar vara glada att kommentera, antingen tycker dom att jag är en störd fan som sätter upp en sån grej, eller så är dom som resten av alla 5-6 miljarder människor...blundar för sanningen, låtsas att dom aldrig sett den för då kan dom inte få dåligt samvete...jag är så jävla stolt över dig min älskling för de beslutet, och du ska aldrig aldrig få sätta någon muskel vävnad i munnen...kyss älsko

2009-03-13 @ 05:50:37
Postat av: Madu

jag klarar inte av att se på kilppet gumman:(

2009-03-18 @ 08:53:24


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0