Party :D

Åh så roligt vi hade igår! Har en massa bilder på både Dess och Madus kamera, ska få dem sen! Tills dess får ni se några av mina, men först ska jag berätta vad vi gjorde :D Vi drack gott, åt god tårta, pratade, skrattade, firade earth hour!! SåKLART! Jättemys med bara tända ljus, ingen radio eller tv heller. Till och med hennes fiskar fick fira haha. Då spelade vi spel och tog en massa foto där vi skulle se farliga ut. Jag vann överlägset, ni får se längre ner! :D Vi spelade intim också, ett frågespel och vi skulle gissa vad personen som läste hade gjort/tyckte om något speicellt. Alla hade nästan fel angående hur många barn jag vill ha. Alla gissade två utom Rosa som gissade 3-4 och det var rätt. När det är med Dilshad så vill jag ha så många ungar som möjligt :D Hehe nej, men 3-4 är lagom!

Utgången var ASROLIG! På lördagar har de tre dansgolv öppna på Grand, istället för två, dessutom är där 23-årsgräns (vilket innebär 20+) och det var mycket roligare! Eftersom jag inte är en sån fjortis av mig är det inte så kul alltid på 20+ (vilket innebär 18+), då många är fulla och skriker och hoppar och knuffas. Igår var de flesta lugna och knuffades inte så mycket, killarna spanade på avstånd, inte skulle gå fram och försöka dansa! (vilket kan vara väldigt störigt när man markerar att man inte vill!) Och för att förtydliga detta menar jag inte att många brukar dansa just bakom mig, men oftast bakom oss alla tjejer och bakom Madu hehe, men det slapp vi igår! Det tredje dansgolvet spelade sköna partylåtar och det var riktigt fint där inne! Träffade på Linns gamla kärlek ;) Haha han är så fjompig. Han sa "men niii är inte 23!" haha. En drink blev det också för jag fick gå in gratis. För jag är student ;)

Vad jag pratar, men det var verkligen roligt :D Kände att jag blev lite påverkad av den sista drinken haha, det var roligt! Har inte känt sådär förut, kanske nån gång men det var roligt haha. Normalt sett tycker jag att man kan ha kul utan alkoholspåverkan (A). Men kul var det för jag kände mig väldigt glad och oblyg typ. Sov hos Madu sen också, Dess också. Vi åt tårta till frukost haha. Här är bilder!

Grands egna bild!


  
Gumman blev väldigt glad för min present - två glas. Ett med vårt foto på och texten Friendship och ett med hennes foto där det står Madushas glas. Från extrafilm.se!

VARNING FÖR SKRÄMMANDE INSLAG


Earth hour ^^                   Och Dess!
 

Kommentarer
Postat av: Sara

vad roligt ni verkade ha det :D Ja, jag släckte ändå. Tanken är ju god, men vissa har ju inte förstått varför de släcker utan tyckte att det var en rolig grej.. Puckon! hehe

2009-03-29 @ 18:19:06


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0