Stressad!

Fy jag känner mig sjukt stressad. Vi har haft de här tråkiga redovisningarna varje vecka och har varit tvugna att plugga en massa, dessutom tycker läraren att vi skulle ha läst en bok i veckan. Så säger hon att det kan komma frågor på tentan som handlar om hela böckerna. Jag känner mig sjukt stressad!!

På onsdag har vi redovisning i detta här med sveriges asylmottagning, imorgon ska jag träffa gruppen, hinner plugga lite på eftermiddagen, måste ju köpa present till Ivana också så jag är kanske hemma vid två-tre-tiden. På lördag får jag plugga på dagen, sen ska jag iväg vid fem kanske till Ivana och dagen efter ska jag träffa älsklingen. På måndag får jag plugga igen hela dagen.. Sen måste jag försöka träffa Madu så jag får höra om hennes helg (hon ska ha en speciell helg), men vet inte när jag hinner det, för på tisdag ska vi ha tentagenomgång och en sista genomgång med gruppen innan redovisningen dagen efter. Kommer kanske hem vid tre på tisdag med. På onsdag har jag skola till klockan tre och får ut tentan, sen dans vid halv sex och kommer komma hem vid halv fem kanske.

Tentan kommer vara överjobbig, så blir plugg torsdag och fredag. På lördagen ska vi till Karlskrona och träffa kusinen och sen måste jag vara med älskling på söndagen för då har inte vi träffats på en heeel vecka! Och sen plugg på måndagen och på tisdagen måste jag åka tidigt för att lämna in tentan för jag ska fira Madu som fyller år då. Då har jag alltså haft  tre ynka dagar att skriva tentan fattar ni!? Det är en uppgift per dag, normalt brukar vi ha en uppgift på två dagar.

herregud. Hur fan ska jag hinna detta? känner mig jättestressad asså. Jag ska ta med någon bok och börja läsa på bussen till skolan imorgon..  Sen gäller det att plugga imorgon när jag kommer hem och hela lördagen innan jag ska iväg. Detta är inte kul. Jag hatar denna läraren, HATAR!

Kommentarer
Postat av: sara

Du klarar det Sofie! Ibland tycker jag man nästan jobbar bättre under lite stress.. jag får iaf mer diciplin :P

2009-03-13 @ 17:27:06
URL: http://lifeofsassi.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0