Gud har kuddkrig.

Eftermiddag: Jag hann locka mitt hår hihi. Som tur var är både Dess och jag lite tidsoptimister, vilket innebar att vi båda kom lika sent till vår date :p Jag skulle uträtta massa ärenden, köpte en ansikts-och kroppskräm också på willys. Jag ville ha en ansiktskräm, men trodde att alla kostade sådär 100 spänn. Men så hittade jag nivea i liten tub för 20 :- *yeaajj*. Man behöver ju inte värsta tuben om man ska ha den till ansiktet. Och så är Nivea ett bra märke. Aja, fikade med semla på Darins
(jaa, alltså jag fikade ju med Dess, inte med en semla...hur hade det sett ut??),.......
 
 supergod var den iallfall! Jag gillar inte klumpar av mandelmassa, men där hade de tydligen brett ut ett lager på hela semlan, jammi! 

   Lockigt hår :)


Kväll: Tvättade håret och gjorde exakt som på Volumasters cd, men det blev inte så bra, håret såg typ slitet ut. Man skulle tvätta det, i med mousse, kamma det och sen föna det torrt. Mitt hår blev fult av det, jag brukar aldrig kamma mig efter dusch, blir finast så på mig. Sedan ska jag inte ta det översta håret och volumisera nästa gång, fast de gjorde det på instruktionen. Det är det som gör att det ser slitet ut, inte glansigt ett dugg! Åkte till Malmö vid fem-tiden. Träffade Linn&Samer och min älskling förstås. Vi åt på en indisk restaurang (där jag och Dilshad åt på vår 1,5 årsdag!). Väldigt gott. Jag tog vegetarisk kofta HAHA. Låter så kul. Alla koftor är väl vegetariska?? Hehe nee, men det var gott. Det var en gryta med typ falafelbitar kan man säga och sen nybakat paanbröd till. Jammi! Efter middagen åkte vi hem till deras fina lägenhet för lite snack och sånt. Nice :) Tack för godiset och drickan ;)

Nu ligger jag hemma i min säng och jag saknar min älskade pojkvän. Blev ju inget mys ikväll ju, så nu saknar man honom.. men som han sa, vi har ju hela livet på oss att vara med varann :) Så lite saknad får vi väl stå ut med nu.

Nu har jag typ berättat om hela min dag. Så nu vet ni typ exakt vad jag har gjort :p

Det snöade på väg hem.. Undra om det ska komma mer? Det är ju supermys :D Vi ser det snöar, vi ser det snöar, det var ju roligt HURRA! Älsk sa att det var gud som hade kuddkrig haha. Jag kom på att när det haglar är det antingen bebisänglar som har snöbollskrig eller snögubbar som bajsar :p Haha, har ni några idéer??

 Jag ikväll :)

Puss&godnatt till er från en funderare!

Goodmorning!

Godmorgon alla vänner! Ja, nu har jag suttit här för länge.. ännu en gång. Nu har jag lite mer än en halvtimme att städa buren, fixa mig, ta på mig osv. Jag som hade tänkt locka håret, kände för att testa hur lockigt det kan bli, men vet inte om detta är rätt tillfälle. Känns som att jag kommer bli lite sen då! Ska träffa Dess i stan en stund och sen ikväll ska vi äta middag med Linn&Samer. Jag får la ta något foto eller två kanske.

Kunde inte låta bli att göra denna bilden..


Min mobil sover fortfarande... hehe

Jag drömde inte om betyg, men den andra tanken när jag vaknade var "fan jag fick bara C". Den första var "varför har jag inte fått något godmorgon sms av älsklingen idag??".  och sen har jag gått här och bestämt vad jag ska säga till läraren, när jag ska prata med henne... måste ju tänka så det inte hoppar ut någon såndär grooda ur munnen på mig som "varför har jag fått samma betyg som alla som brukar få IG?". Då låter jag ju som en "jag är störst bäst och vackrast!"-kärring :p
Fast det är jag ju så...


hehe nee... nu ska jag springa härifrån! ha en bra dag alla Pusspuss*

Stuck.

Om man tar bort "t" blir det suck. Båda två upplever jag. Jag har sett på min betygsida att jag fick G. C. Idag när jag kom till skolan visar det sig att de som brukar få IG har alla fått G. En tjej som började med tentan samma dag den skulle lämnas in fick VG! Jag fattar inte vad som hänt.. Seriöst. En person som alltid får snäppet på G fick 10/15. Om jag nu fick C måste jag fått 10-11 poäng. Vad gjorde att jag, som brukar få 13-15 halkade ner och hamnade på samma nivå som denna person?

Alla andra har höjt sig, utom jag, som sänkt mig. Jag känner mig totalt förvirrad och jag kunde inte heller få ut min tenta för att expiditionen hade stängt så nu får jag vänta tills måndag tills jag kan läsa vad jag gjorde fel.
Dilshad&Carro tror det är ett missförstånd, men jag vågar inte hoppas på det. Saken är att det verkligen kändes bra och att jag fattade allting och verkligen fick in det i huvudet.

Seriöst förstår jag ingenting, för jag vet att jag är bättre än såhär! Okej om jag kännt mig helt lost, men det gjorde jag inte så jag fattar inte varför alla andra får så jävla generösa betyg och jag får ett jävla C. Vill de skada mitt ego? Grattis, ni lyckades BIG TIME!

Jag behöver inte alltid få VG, men när jag vet att jag förstår, då VILL jag få VG. Även på det skitsvåra ämnet om ekonomisk sociologi fick jag VG och inte nu? Om hon nu var så generös, då borde jag fått mycket bättre än C, med tanke på att jag brukar få A eller B. Så även om jag var sämre än vanligt, var ju läraren mer generös än de tidigare varit så hur eller hur hade jag ÄNDÅ fått VG med enkel matematik!

Jag blir förbannad faktiskt. Varför jag sänkte mig när alla andra höjde sig och det är inte kul att jag brukar ha högsta betyg och nu hamnade jag på samma nivå som de som brukar få IG. Men de andra som brukar få VG eller snäppet på VG låg kvar på det. Whyyyyy. Jag är så jävla stuck. Känns som jag kommer tänka på detta hela helgen. Jag skulle gärna vilja se vad det var jag gjorde fel, för jag fattar ingenting.

Prestationsångest? Hmm, tror inte det. Målmedvetenhet kanske.

Så jävla surt!


Ja, nu ska jag byta ämne. Idag var det 21 månader med min kära pojkvän :) ♥ Vi spenderade mesta av tiden i hans nya bil, den är nice faktiskt. Helt okej på utsidan och jätteskön att åka i! Åt falafel och lite godis från netto, pratade en massa om allt möjligt och myste i massor :p. Älskar dig hjärtat =)


Nu är jag så trött så trött.... ska ner och sova.. och drömma om A:n och B:n och de ska mörda C:et.
Nighty!!

Livet.

Jag såg Benjamin Buttons otroliga liv ikväll. Det är inte bara en blahablaha-story med ett tunt manus som jag trodde.... Den var riktigt bra och fängslande, gripande och helt fantastisk! Livet... - möten med andra, kärlek, levnadssätt, vad innebär allt? Man ser på livet på ett helt nytt sätt efter att ha sett denna film. Han älskar en kvinna, men åldras ju baklänges som ni vet. Han är först för gammal för henne (utåt sett) en stor del av deras liv.. de möts sedan på halva vägen var, då båda är lika gamla och kan leva ut sin kärlek i fullo. Hur romantiskt är inte det? .. att mötas på halva livets väg.. När de låg där i himmelsängen utan att tid existerade- det var en dröm. Denna film rörde mig djupt... Jag har någon jag älskar så som de älskade varann och vi båda är friska nog att kunna vara med varann för alltid, åldras tillsammans.... men kan inte. det berörde mig. att kunna vara med den man älskar, men ändå inte kunna. hur kan någon begränsas andras kärlek? vem har rätten att ta det ifrån en annan människa...? Är inte det något av det värsta straffet man kan ge någon...? Jag bara hoppas att alla som har en pojkvän som de älskar verkligen tar vara på honom och njuter av att faktiskt kunna vara tillsammans med honom, friska, lyckliga, frihet. Det känns som att lyckan att få vara tillsammans ibland slösas på fel människor.. fast det är väl bara jag som är bitter. typ som om du hade drömt om ett hem om du varit hemlös och du hade sett en rik människa slösa alla sina pengar genom att torka sig i arslet med dem. det är lite så det känns.... jag måste sluta förbanna mig nu. men filmen träffade rakt i hjärtat på mig...

Vidare. vem säger vem du får älska? Gud? OM nu gud hade funnits, tror ni religiösa inte att han då hade varit en väldigt snäll varelse? Någon som hade velat se kärlek mellan alla människor oavsett hudfärg, kön, språk eller religion? Jordens fader = allas fader? Man ska vara så himla god enligt bibeln, men om allt i bibeln är sant så hade gud varit den största syndaren i mina ögon. Det är en förlegad tanke att man bara får älska en del människor. Hjärtat ser insidan, inte utsidan. Vi alla är människor och det är dags för oss att inse att alla förtjänar kärlek, om en kristen och en muslim vill ha det, om två kvinnor vill ha det, om en 50-åring och en 20-åring vill ha det eller en mörkhyad och en vithyad, ska inte spela någon roll. Alla ska få kärlek!

Love to everyone / Sofie
ps. SE DEN!! ds

Mormor <3

Nu har jag varit hemma hos mormor! Det var kul, var så längesedan sist! Vi satt och pratade och sen bjöd hon på semla och kaffe *gott*. Första semlan för i år! Känns bra nu.. Jag får sådan ångest när jag kommer på att jag inte träffat henne på länge.. Det är så kul att umgås med mormor ju :) Vi ska till Lund också snart bestämde vi!

Ikväll ska jag och mamma på bio, vi ska se Benjamin Buttons otroliga liv. Jag trodde inte den var så bra, men mamma ville se den och vi fick gratisbiljetter. När jag såg trailern nyss verkade den faktiskt rätt bra så vi får väl se!

vad betyder väl mer än familjen.. ?

Nu ska jag läsa lite till lektionen imorgon och vänta på älsklingens samtal.. Han skulle på hjärt-ochlungräddning klockan halv tolv och han är fortfarande inte klar... ? Hmm verkar lite konstigt att det tar mer än tre timmar. Men men, vi får väl se när han ringer.

Puss alla!

Tuesday.

Jag promenerade till skolan idag genom Malmö tillsammans med Carro. På vägen köpte jag Aluma (de hemlösas tidning för er som inte vet), känner mig lite givmild nu efter lönehelg. Gav honom växeln också. Läste den sen på tåget.. Den var bra! Handlade om åldrande.. Well i skolan var det kul^^. Vår föreläsare hade samma tankar om USA som jag haft ett tag, vilket känns kul eftersom hon är så välutbildad! Och den tanken är att de kanske vill verka mer moderna än vad de egentligen är. Hela samhället är på ett sätt sjukt omodernt, men sen är de långt i sin tekniska utveckling och sin forskning. Aja, nog om det. Dont get me started on USA...

Har varit väldigt glad idag, kännt mig uppåt bara. Sådana dagar e härliga! Kan delvis bero på att jag känner att jag har fått tillbaka mitt hår :D Jag kände mig inte fin när jag hade klippt mig.. men nu känner jag hästsvansen vaja i vinden igen... ♣

Åkte till K-stad efter plugget och det började med att jag inte fick tag i Madu, för hon har ingen mobil för tillfället och hon hade inte hört att jag sa stationen, vilket jag misstänkte, eftersom hon inte verkade lyssna direkt när vi bestämde det.. Hehe men efter en kvart hittade vi varann vid resecentrum. Sedan gick vi till Dess och Rosa på café Fenix. Satt där ett bra tag, nice :) Kul att snacka med nya människor ibland :)

Testade nytt recept till middag, potatisbiffar med morötter, squash (varför heter det inte squash längre utan zucchini???) och chili. Till det sallad och tzatziki. Ja, jag älskar tzatziki som ni nog märkt. Sen Top model ikväll ju! Vilken tjej är er favorit? Jag diggar Elina.. Kanske för att jag känner mig lite rebellisk precis som hon. Hon är snygg. Annars vet jag inte. Inte så många med bra personlighet, kanske Joselyn... Eller Sheena. I dont know, men Elina. För en gångs skull har jag ingen som jag hejjar på, vilket jag alltid har. Har varit lite bleka tjejer denna omgång, inga som direkt stuckit ut.

Aja, det var allt för mig idag. På fredag får vi reda på våra betyg!!! Jag är nervös. Jag måste få A. Har A-mani. A A A A. Its a beautiful letter...

  Nighty nighty!!
 


Sweet dreams of..

theese...





De beiga byxorna är sjukt snygga.. riktigt tajta... blir fint i vår. och blusar... ge mig, ge mig...

Här sitter jag och drömmer om vårkläder när det snöar ute. Blir till att ta på sig varmt ett bra tag till.. och hålla i pengarna. Får inte, får inte shoppa....

Åh herregud. Såg nyss att Kenza (bloggerskan) ibland tjänar 149 TUSEN i månaden. Åh gud. Men jag tror ändå inte att jag hade velat ha det som hon.. för det hade varit jobbigt att känna sig TVUNGEN att blogga även när man inte hade lust.. och datorn hade tagit jättemycket tid. Dessutom hade alla lagt sig i vad jag gjorde i mitt liv, hur jag såg ut... som med alla kändisar. Men kanske om min blogg blivit lite känd, så jag hade tjänat typ 30 000 i månaden ;) DET hade dock inte varit fel. hade kanske varit najs att vara kändis? vad tror ni?


Sweet dreams girls!


Money

Gör pengar dig lycklig? Jag blir lycklig av pengar :) Helgen var ju lönehelg. Fick extra mycket nu i januari så jag lade undan 600 kronor till min och Madus Londonresa. Jo, vi ska ju till London. Häftigt! Så nästa månad blir 600 till och sen är det bra kanske. Jag hade fått 250 kronor i ränta av banken till mitt e-konto - najs! Trodde inte man fick ränta på e-konto?

Jag har mycket pengar där... Har lyckats spara ihop 16000 trots att jag e student ;) Känner mig såå stolt. Men typ tre tusen går till busskort om jag flyttar i April. Får se hur det blir med den saken. Har inte bestämt mig. Vissa dagar vill jag flytta, för jag känner mig redo. Vissa dagar känner jag mig rädd för att flytta för att jag inte vill bli ensam.. Men känns ändå som att det hade varit bäst att flytta på ett sätt...  o bäst att stanna hemma på ett sätt. Ah, krångel. Får tänka vidare på det!


Jag vaknade med svullen hals imorse, så jag sket i skolan och nu ska jag ta en dusch! Sen softa..

Mitt svar är.. Jaaa pengar gör mig lycklig när jag har dem, men olycklig när jag inte har dem.

:p

Snyft snyft

Jag kan inte räkna hur många gånger jag grät under filmen. Systrar i jeans 2 om ni inte läste förra inlägget. Buhuu buhuu. En skitbra film. Gick rakt in i hjärtat på mig, men ettan är ett måste att se innan! Oj, jag hade tänkt avslöja nu, det ska jag inte... Men den slutade som jag ville. Jag blev så rörd av den.. att se hur nära familjen de står.. man kom på vikitga tankar... måste ringa mormor. ska träffa henne i veckan.

anyway. klockan är nästan tolv och jag ska sova nu, trött efter alla tårar. Jag tror det är mina hormoner också? känns som jag är lite känslig denna helg. igår hade jag haft 45 läsare!! shit pommes frites. det var nice, hoppas några av er stannade kvar!

aja, SE SYSTRAR I JEANS 1 OCH 2!! Verkligen en riktig girlpower-påfyllning. Och de har lyckats få in alla attribut så att alla tjejer ska kunna känna igen sig. En av de är rödhårig, en svarthårig, en brunhårig och en blond. En av de har små bröst, en av de är lite mullig och känner sig inte så vacker.. en är sprallig och utåt, en blyg och eftertänksam, en hård på utsidan och försöker vara självständig och en är känslig och mjuk. De har verkligen lyckats, det är allt jag säger.

Pusspuss från känsliga lilla jag


Volumaster!

Jag fick min volumaster igår :D Dilshad hade köpt den på netonnet lagershop för 425 kronor (den kostade närmare 600 på Åhléns!). Som ni vet var vi ensamma igår och jag lagade rödbetsbiffar med klyftpotatis och tzatziki och sedan en liten efterrätt med kiwi, glass och smält choklad. Efter den underbara måltid och lite lek med Lillan&Shelly började vi volumisera mitt hår :D

Det var skitkul.
Jag tog inget före-foto men ni som känner mig och har sett mig vet ju hur platt mitt hår brukar vara. Såhär blev resultatet!

 

Synd att jag inte hade den i fredags!

Just nu äter jag en ljuuvlig chokladbiskvi från Sturebröd, åh ingen gör biskvier som dem ^^.
Idag blir det plugg kanske, om min sida har uppdaterats för vårtermin, sen kanske film Systrar i jeans 2. Ettan är ju härligt soft.

Riktigt kul var det att ha min älskling hos mig och sova :D Älskar dig älskling :)

Pusspuss ♥




Hehe... jag bara skojade :p
Håret blev inte så extremt bara genom Volumaster, utan genom en massa tupering också! Men här ser ni resultatet! Lagom mycket tycker jag:p

 

Dagen efter.

Ingen bakfylla, nee. Hehe. Hann inte dricka så mycket igår, en cider..  hehe på grund av vissa omständigheter. När vi satt på bussen på väg in till stan hörde jag "Sofie!" och jag visste att det var Peter, men jag såg inte honom haha. Kände inte igen honom. Åh det var så längesedan vi träffades, typ ett halvår.  Åh det var verkligen skönt att träffa honom, vi var så tajta ett tag. Han skulle också till Grand, men vi var inte med varann väl där inne, bara såg varann då och då. Aja, var iaf skönt att träffa en gammal vän så..

 Ett gammalt foto på oss:) Även om man inte umgås längre för en eller en annan anledning så är det skönt att man kan ha peace och vara vänner iaf.

På Grand var det superkul! Var där med Madu, Dess och Madus kompis. Madu lockade mitt hår jättefint, men när vi kom in till Grand - rakt som en planka. Ja, så fick man ha det hår man alltid har. Vad ska man göra när det är duggregn och blåst? Det var proppat med folk men ändå kul. Vi dansade loss och sket i de som knuffades. Ibland blev det en liten knuff tillbaka hehe, men inga fajts iaf :p Väldigt bra musik och helkul kväll :D

Det hände något roligt :D Eller jag såg något roligt HAHA. Men egentligen var det hemskt.... Det var så att Madu voltade ner för trappan till dansgolvet haha. Och först blev jag rädd, men när hon inte skadades så började jag bara flabba. Det gick i slowmotion typ, helt sjukt haha. Snurr, snurr, snurr, kullerbytta. Nej, nu ska jag vara snäll :p

Här ser ni den underbara frukost jag fick av henne imorse -
 Pannkakor med sylt och kaffe, mums!

Tog inga bilder, men fastnade på vimmelbilder! Jag blev inte bra haha, men kolla söta Madu&Dess!



Pusspuss, idag kommer min prins och jag ska laga rödbetsbiffar! Vi ska ha myskväll :D

Friday=parteyy!

Idag var det fredag och hela veckan har gått. Vad har hänt denna vecka? Jag har börjat en ny kurs i skolan med nya kurskamrater. Eller ja.. kamrater vill jag inte kalla dem :p Den delen av dem som pratar är riktigt störiga. Tyckte Dilshad också när jag beskrev :p Honom har jag förstås träffat, bråkat med via sms, blivit sams, sökt jobb, träffat Linnsi, fikat med Madu, kollat på top model *yea*, ändrat min bloggheader samt haft ett bråk med en klasskamrat idag haha.

Varför är det så lätt för mig att bråka med killar och inte tjejer? Skulle vara kul att få veta det. I alla fall, vi har så sjukt olika syn på etnicitet och jag tycker han har missat hela poängen med IMER, men det är ju min åsikt och detta är min blogg och här får endast min åsikt plats *hehe*.  Vi hamnade i en väldigt het diskussion som blev lite skrik ibland haha, då jag anser att etnicitet är socialt konstruerat och det konstrueras under ens uppväxt, sitter inte i blod, finns inte när man föds och var man föds har ingenting att göra med vem man är. Det har det i många fall, men kan vara viktigare för vissas etnicitet än för andras. Jag är öppen att se vem som helst som svensk om den personen känner sig svensk och anser att Sverige är dens hem. Om personen kan svenska lika bra som mig, har växt upp här, kan lagar och regler så vad är det som gör att vi inte är samma?

Min klasskamrat då anser att den etnicitet föräldrarna har, har barnet, kvittar om barnet är uppvuxet i ett annat land, och även om personen i fråga nästan aldrig besökt sitt ursprungsland så kommer det alltid vara hemmet för personen och han/hon kan inte räkna sig som något annat. Alltså kan man inte säga att man är svensk om man har svart hår och är född i Irak, kvittar om man levt här hela sitt liv och är en del av den svenska kulturen.

Vi har hela tiden läst att det finns en primordialistisk (som hans syn) syn på etnicitet och en konstruktivistisk (som min syn) syn på etnicitet och att många forskare idag har den konstruktivistiska. På wikipedia står det att det handlar om identifikation och vad man indentifierar sig med är högst kontextbundet och att en "svensk" kan känna sig svensk fast personen inte är etniskt svensk. Så tycker jag. Och jag tycker han (klasskamraten) borde veta att man kan se saken på olika sätt och som högskolestudent inom IMER tycker jag att man ska se det som jag gör, eftersom det är så alla moderna forskare ser det. Och jag skulle vilja påstå att det är hans syn som föder rasism.

Iaf, nog om det. Fan vilket utlägg jag gjorde :p Party ikväll ja! Blir en utgång med Dess och Madu och kanske Madus kompis.. får se hur det går, har inte så bra intryck av henne, men men man kanske ändrar sig ikväll! Dess ska sminka mig, så vi får väl se hur det blir haha. Ska ta foto ;)

Puss alla söta läsare som står ut med mitt tjat! ha en superfredag!

ps, idag var mitt hår helt perfekt när jag vaknade, tack!
det har växt också ^^

 Min tröja är LILA, men den färgen känner inte min kamera till!!


Hälsa framför ideal.

Läste i Kenzas och StinaLees bloggar om ett ämne som jag själv tagit upp. Detta med att smala tjejer blir "påhoppade". Dels att folk säger till en att man är smal och ger pikar för att de inte tror att man tar illa upp, eller att man vet att man blir kollad hur mycket man äter när man är med släkten för att de tror att man inte äter. Fast man äter. Man äter allt, onyttigt, godis men man är helt enkelt naturligt smal. Stina tog upp att de pratat på tv om att killar vill ha kvinnor med former, något att "ta i". Alla tjejer har något att ta i, så det så, och alla killar vill inte ha "kärlekshandtag". Alla killar tänder inte på att se bullar ovanför byxlinningen. Vissa killar vill ha former på tjejen, stora bröst, bullig mage, andra vill ha en slimmad kropp, fasta former, fasta bröst. Vissa vill ha mindre bröst för att de tycker det är fint. Jag tycker inte kvinnor ska säga vad män vill ha. Bara för att de kanske har extrakilon och dåligt självförtroende ger det inte de rätten att hacka ner på smala tjejer.

Stina skrev att många tjejer vill gå upp i vikt för de nya idealen, är jag ett offer för detta? jag är trött på att vara smal, lite benig på vissa ställen, små bröst... Många kvinnor idag har former och kanske detta påverkar mig? egentligen borde jag inte vilja gå upp i vikt, för det viktigaste är att jag mår bra! För att jag ska gå upp i vikt måste jag äta mycket onyttig mat, vilket gör att jag blir trött och hängig, får dålig hy med mera, detta vill jag inte. Och jag har inte fått förmågan att kunna gå upp i vikt. För att mina bröst ska växa måste jag kanske gå upp en del kilo eller operera mig eller spruta in något ämne, det vill jag faktiskt inte. Inte jag. Det är bara på grund av det dumma idealet som jag blir frestad till det, men jag tycker att jag är fin som jag är. Detta är jag. Jag har smal mage, smala ben och liten byst, det är helt enkelt så jag ser ut. Alla har nog sina komplex, men man får väl helt enkelt tänka att man ska må bra istället för att man ska vara smal eller kurvig. Det är varken bra att äta för att gå upp i vikt eller gå ner i vikt.

En dag tänkte jag att om jag bara haft någon större storlek på bysten så skulle jag vara helt nöjd, sen tänkte jag nej... Det hade jag inte varit. För då hade jag haft något annat att klaga på, tror ni inte? Vad har jag hört tjejer klaga på? Sin tjocka mage, sin fula näsa, sina hängiga bröst, sina små bröst, sina finnar, sina vader, sina tänder, ja det fortsätter i oändlighet. Blä för komplex! Varför ska det ens vara så att tjejer ska ha smal mage, stora bröst, glansigt hår, vara snygg utan smink, fina ben, vita tänder, stora glittrande ögon, fylliga läppar. Det finns inte. Inte kombinerat med en perfekt personlighet iaf. Allla har brister. Alla borde få vara som de vill.

Kram till alla tjejer!

Bless life.

Hej! Idag sökte jag jobb igen, denna gång i Lund. Var väldigt nervös, men det gick bättre än sist. Många lät intresserade och speciellt två restauranger och ett café lät väldigt intresserade. Jag bara hoppas de hör av sig så jag kan söka lägenhet ^^. Åh jag ska inreda den såå fint! De lägenheterna i Arlöv är superfina med stort kök, sovalkov och stoor balkong. Jag ska visa en planriktning :D


Nice va? Vill ha! Gick in i en klänningsaffär också - Pink&purple. Åh vad fina klänningar! Hittade en jättefin typ i 60-talsstuk, vit med svarta prickar. Skitfin. Sen en massa andra som jag hade köpt om jag vart rik. Som jag sa till mamma, den dagen jag blir rik ska jag köpa massa klänningar, om jag fortfarande har figuren kvar den dagen hehe. Lär ju dröja :p

Tittar på Kops, det var en hemlös man som samlade på stenar.. han verkade vara en så god man, någon som såg? Han sa inte för att de är märkvärdiga, men de är värdefulla för mig.  Livet är så orättvist för vissa människor. Om man råkar födas i fel land, fel familj.. Jag är väldigt glad att jag som tjej föddes i Sverige för detta är ett väldigt bra land för kvinnor om man jämför med andra länder. Vill inte ens tänka på att leva i en familj som försöker styra en och tvinga en att gifta sig med en främling. Eller kanske i en familj där mamma eller pappa är missbrukare, fattiga. Vi som har det bra kan skatta oss lyckliga att ha alla möjligheter i världen framför oss :)

Pussar!

Äckligt.

Jag känner mig faktiskt ledsen nu. För jag trodde att jag gjorde något bra som inte åt kött, och jag har kännt mig ren. Men tji på mig. Gick in på greenoption.org, en jättebra hemsida. Där kunde man hitta allt som vetegarianer ska tänka på, livsmedel, näringsämnen, ja allt. Så hittade jag detta:

Gelatin:
Luktfritt, smakfritt och färglöst ämne som erhålls vid kokning av hudar eller ben rengjorda från kött och fett. I Sverige och övriga Europa kommer 95% av gelatinet från grissvål (hudvävnad), men också från klövar, mulen, brosk med mera. Gelatin används bland annat vid matlagning och inom läkemedelsindustrin; i godis, pudingar, glass, kosmetika, film, vitaminkapslar med mera.

Ush. Enligt greenoption finns det gelatin och slaktavfall i nästan allt lösgodis. Jag tänker hädanefter titta, för jag vill inte äta detta. Jag vet att jag ätit gelatin, jag visste aldrig att det var gjort av djurens kroppsdelar. Ush ush ush.

Jag mår illa =(

Hår och annat!

Idag var jag uppe med tuppen kändes det som. Fast 8 är väl inte så tidigt för resten av befolkningen :p Åkte in till stan, gjorde ärende, träffade Madusha, köpte lite cider till på fredag. Nästa helg ska jag laga vegetarisk mat till flickorna, det ska bli kul :)

Jag har tänkt köpa Volumaster, för jag har läst på ett antal bloggar att den funkar skitbra och jag hatar att mitt hår är så platt som en pannkaka på huvudet. Vill testa den. Någon som testat?? Håller på att lägga bud på tradera, men de är uppe i butikspriser, så då köper jag hellre en ny. Har börjat locka mitt hår med min spiraltång de senaste dagarna, det ger också volym. Tror jag har obh nordica, en mörkröd hehe. Vet inte vilket märke. Sen vet jag inte vilken hårfärg jag ska ha. Färgade håret brunt, men nu har det blivit ljust igen så smått och jag ler när jag ser mig i spegeln. Hehe det måste väl vara ett tecken på att jag ska vara ljus? :p Men funderar på att blondspraya mej lite, ni minns väl att jag tipsade om det sprayet? Det funkar skitbra!


Ja, tror jag ska ljusa mitt hår... Vad tycker ni? Ge mig ett svar tack ^^

  
  

Haha kan ni se något gemensamt på bilderna? Jag har mitt halsband på alla :p Vinter som sommar, ljushårig som mörkhårig så kommer jag alltid vara dig trogen guldhjärtat :) Hihi det guldhjärtat representerar min pojkvän på ett sätt för hans namn betyder hjärta av guld :) Och det var honom jag fick det av. Åh hjärtat, det är verkligen rätt namn för dig - Dilshad!
Håriga pussar! :p

Stereotyper.

Hej allihopa! Hej hej hallååå. (fick en tanke på Timbuktu, han har ju en låt som börjar så.. hmm har glömt vilken. Carro bad mig lyssna genom hans nya skiva så vi kan diskutera favoritlåtar hihi, får jag göra!)

Denna dag hade jag tänkt diskutera stereotyper. Och de är ju inte positiva. Det finns en viss folkgrupp vi kan kalla "Z", ni vet vilka jag menar. Dessa har en masa rykten efter sig och jag har aldrig förstått vad folk pratat om, i Kristianstad finns nämligen inte så många utstickande människor. Jag har trott att det var obefogad kritik, för "z" är ju den värsta förolämpningen man kan säga till vissa människor. Dock så har jag ju börjat vara mer i Malmö, och där ser ni, finns det alla sorters människor. Jag har här träffat på dessa "z" några gånger. Dock inte gruppen i sig, utan de värsta i gruppen, stereotypen av gruppen. För alla vet ju vad man tänker när man säger detta namn lurendrejjare, högljudda, socialt handikappade / kan inte fungera i samhället över huvudtaget, konstigt klädda, slask helt enkelt. Det är ju inte så trevligt. Men varför säger man detta? Eller varför finns det fördomar om fanatiska muslimer eller dominerande arabiska herrar, hedersmordsbenägna kurder, tysta svenskar, skrytsamma wannabe-richies albaner? Jo för att det finns. Men det är långt ifrån alla. Ibland längre ifrån, ibland kortare, men oftast väldigt långt ifrån alla. Men det är de värsta som syns. För när man ser en fördom bekräftas, då ser man det, reflekterar över det. Men när man ser vanliga människor, då tänker man inte på dem som tillhörande av en viss etnicitet, utan som människor.

Som jag sa har jag stött på stereotypen av dessa "z". I somras när vi åt exempelvis. Vi var helt ensamma på hela, stora uteserveringen och två kvinnor skulle röka. De sätter sig precis bredvid oss och förgiftar oss med rök. Nice. Idag på burgerking. Klädslen och utseendet utpekade dem, päls och skyhöga, smala klackar, lila byxor. Omatchande, omodernt. När vi sedan sitter och äter börjar killarna i familjen störa några ungdomar (som inte hade gjort något!) genom att kasta pommes på dem och sedan visade han magen (den var inte liten) mitt i restaurangen. Jag nämnde inte att de var vuxna! Killarna var väl runt 20, en kvinna runt 23-24 och den tredje måste varit över 25. De hade små barn med sig också! Sedan när de jagat iväg ungdomarna till slut så satt de och rapade hela tiden! Detta var så sjuktligt störigt så det finns inte. Om det är något jag stör mig på så är det människor som inte kan uppföra sig!

Detta var verkligen den värsta stereotypen, tillsammans med dem som springer runt och säljer "äkta" guld. Dessa stereotyper förstör så sjukt mycket för alla andra. Det kan inte vara lätt. Jag drog upp detta för att jag tycker det är intressant. Vi måste minnas att de vi ser som bekräftelse av våra fördomar, ofta, är en liten skara av folkgruppen. Och det är dem man ska tycka illa om, inte hela gruppen.


Nu lite lättsamma bilder ;) Jag hittade en klänning på rea på gina idag. Såg den igår och köpte den idag. Den är nice!

  

♥ Puss hej gott folk!

BU för H&M!

Jag är riktigt irriterad på h&m!
Beställde kläder därifrån och fick skicka tillbaka allt! Jag ska visa er (mot min vilja, ush jag ser hemsk ut!)

 --> för litet i XS.

 ---> För stort i S!
Ska man ha handbollar till bröst eller!? Jag ser helt undernärd ut!!

För övrigt en tröja som inte alls var snygg ens och så bikinin... 34 i bh:n, som alltid, men för liten. Detta är inte sant, väldigt lite tyg och väldigt tajt. Buhu!
Detta suger! Nu får jag betala frakt på typ 80 spänn sammanlagt.  Sacre bleu!

Sista sista gången jag beställer... (håller aldrig det!)

För övrigt.. Började termin två idag! Massa intressanta kurser, imorgon är det första föreläsningen. Sen träffade jag Linnsi :)

Puss alla

Its deeper than that.

Ikväll har jag lärt mig något som jag verkar lära mig om och om igen. Något som är väldigt bra för just mig, för jag är en sådan person som kan ha klara bilder av hur folk är.. okomplicerade bilder. Men jag då, jag är typ världens mest komplicerade person att verkligen lära känna, enligt mig själv, så varför skulle andra vara så okomplicerade? Ni minns kanske då jag skrev om att jag känner mig väldigt annorlunda min släkt. Idag så kände jag verkligen samhörighet med dem. Vi satt och fikade och hade riktigt djupa ämnen, inte bara skvaller som vi brukar :p Vi pratade om allt möjligt, religiositet, religioner, krig med mera. Min bror sa att han hatar religion, och jag blev förvånad. Han sa att han hatar religion för att det skapar krig. Det är så jag tycker, och jag trodde aldrig han ens tänkte på sådant, antar att jag bara trott han är ytlig och inte tänker på djupa saker. Dem som känner min bror och mig vet att vi är som eld och vatten, så därför kändes det skönt att upptäcka en åsikt vi delar. Sen var det min kära morfar. Han sa en sak som jag verkligen blev förundrad över.

Han sa: "varför skulle människan vara förmer än djur? vad gör en människa mer värd än en gris eller en snigel?"

Ehh okej. Är det min morfar som sitter där. Han som tyckte jag skulle gå till en psykolog för att jag slutade äta kött HAHA. Det var kul.  Jag kan inte riktigt beskriva känslan, men jag antar att jag känner att det verkligen är "more to people" (kan inte översätta det :p) än man tror. Som en viss person som jag alltid trott var väldigt seriös och inte hade humor, de senaste gångerna jag träffat honom så har han visat att han är rolig och öppen och inte alls sådär stel som jag alltid trott. Jag dömer folk för snabbt. Människor är inte okomplicerade. Vi har alla olika sidor, vid olika tillfällen.. Det är bara när man sett det innersta i en människa som man verkligen kan veta.

För övrigt så var det väldigt kul. Hehe värsta seriösa inlägget om detta kalas, men det var massa ytligt också jag lovar:p

   
Broo, Oscar (mitt kusinbarn) och jag&brush när vi fikade med kladdkaka.

Jag ville ta en outfit bild men har tröttnat för aldrig hela jag kommer med. Och sen har jag ingen lämlig höjd. Sare bleu, men här ser ni lite av den :) I liked it!

Djupa pussar ;)

Avundsjuka

Jag gillar inte avundsjuka. Jag gillar speciellt inte människor som säger att de är det till personen ifråga.. När det går bra för vissa människor ska andra på och snacka skit och skriva att de inte förtjänar det som kommentar i deras blogg. Så jävla löjligt. Det var nämligen en känd bloggerska som börjat jobba för MTV och "varför ska du få det jobbet? du är bara en vanlig tjej, du tror du är nåt", fick hon som kommentarer.

Det har hänt att jag varit avundsjuk också ibland, men inte betyder det att jag har snackat skit om personen och sagt till henne att hon inte förtjänar att ha det bra! Man måste unna andra människor gott. Speciellt sina vänner.  Jag skulle aldrig vara avundsjuk på mina vänner. Alla mina vänner har haft upplevelser/egenskaper som jag gärna velat ha, men aldrig skulle jag inom mig koka för att de är lyckliga. Dessutom har jag säkert haft något som de velat ha. Man kan inte gå omkring och önska alla olycka när de får något som man själv inte får, vem ska då vara lycklig när du får något? Aja, jag ville bara dissa avundsjuka denna lördag. Avundsjuka och missunsamma personer SUGER!


Precision.

Kolla, jag är en gudinna på att parkera ;)

 I parkeringshuset idag, jag bara körde så långt fram som jag trodde blev lagom. Här kommer en närbild:


Yeah, im grym, yes I am!
Toppen att träffa flicksen idag, satt och pratade hur länge som helst på Fenix. Vi kan vara väldigt filosofiska :p Sen fick Dess se min älskling. Men det var inte samma som innan, men en likadan (tror det var kompisen).

 Kan du inte bara rymma hem till mig?


Fan vad jag är sugen på att dansa seriöst! Till "pokerface", "ayer", "one&only" med hemlig (ska visa er sen hihi) och "Lady" med Crossfire. ja många fler. Men nästnästa helg ska vi ut ju och danssaaa.

Puss, nu ska jag hämta föräldrarna, nu var friden slut brorsan :p

A hard work work

Godförmiddag!
Glömde berätta hur det gick igår på min jobb-sökar-runda! Jag var väldgt nervös, men försökte vara så trevlig och glad som möjligt och det gick bra faktiskt. Alla utom en tog emot min ansökan och många frågade vad jag gjorde nu och vad jag sökte för något, en frågade tillochmed om min utbildning och min erfarenhet.

Nice :) Men det tog kål på mig så jag bestämde mig för att ta Lund någon annan dag :p Ska dit efter skolan nästa vecka och söka. Det är ju rätt ansträngande för psyket hehe. Iaf om man är lite blyg av sig. Inte för att jag tror att jag uppfattas blyg, men i vissa situationer kan jag vara det. Tills jag märker att personerna är trevliga mot mig och verkar vilja lära känna mig, dåå snackar jag på hehe.

Nu ska jag snart till staden och träffa mina flickor. Utom Linn för hon skulle gå i skolan. Denna skola... Nästa vecka är det min tur, då blir det mycket lektioner! Jag lämnade in tentan igår, åh det känns så BRA! Jag hoppas jag får A, är sjukt nöjd med det jag åstadkom. Så får jag G nu liksom bara för att det känns bra! Skulle vara typiskt. Nä, mera VG tack, det är så jävla härligt :D

- - - - - - - - - - - - - -
För er som inte vet så pluggar jag på IMER på Malmö högskola, det är Internationell Migration och Etniska Relationer. Vad är det då? Hmm vi läser helt enkelt om migration, varför männsikor flyttar, vad som händer i landet när de flyttar, vad som sker då migranter kommer till andra länder, flyktingpolitik, rasism, hur media framställer invandrare, olika sätt att se på etnicitet, är det skapat eller medfött? Jätteintressant program!

Peace! och Puss såklart ;)

Debatt!

Sist jag såg Debatt på ettan var när de diskuterade det som händer i Rosengård, jag trodde det var en engångsgrejj att de hade något intressant ämne :p Så ikväll fanns inget bra på tv, jag valde mellan debatt och det otroligt patetiska "next" på mtv. Ja, lite allmänbildade program TACK! Sen hörde jag Debatts ämne - huruvida GÖMDA (Läs nu detta Dess!) är en sann historia. "Mannen med de bruna ögonen" var i studion tillsammans med en författare som kollat närmre på fallet. De hävdar att det är sant att han misshandlat henne (Mia), men protokollen på att han var psykopat, som togs fram i boken ska inte vara sanna, inte heller den förföljelse han och hans vänner påstått ha gjort.
Vad ska man tro? Usama, som mannen hette, påstod att människor tittar förskräckt på honom sen boken kom och han känner att det var fel och att han blivit stämplad. Kan någon förklara för mig hur detta kan hända då han inte omnämns vid namn? Inte heller kvinnans namn framkommer, "Maria" är ju påhittat. Väligt konstigt att folk kan titta snett.
Grejjen är att jag köpte Mias hemlighet och efter att ha läst typ 100 sidor, så var jag så trött på henne att jag ville spy! "Offret" man sympatiserade med i de två tidigare böckerna var bortspolat och kvar stod en otroligt fräck, oartig, hemsk kvinna. Ja, hemsk skulle jag vilja säga. Om ni läst boken får ni gärna tycka till! Hon snackar skit om amerikanska kvinnor typ hela tiden, så gör man inte! jävla generaliserande. och så pratar hon i "jag är störst bäst och vackrast"- tonen genom hela boken.

Jag kan tänka mig att det inte är en sann bokserie. Och det fula är att det står "en sann historia" på den, som vi alla vet. Kritikerna undrade: 1. kunde inte Liza tagit en sann historia om hon nu ville väcka debatten om kvinnomisshandel? 2. varför uppge det som en sann historia om det är en novell?


Sedan gick de vidare till att tala om israel - palestina-konflikten och i studion fanns både israeler, svenska judar och palestinier, samt tyckare, alltså sympatisörer med de båda. Jag tycker det är löjligt. Jag är väldigt enkel nu, jag tittar inte på hur många som dött "nää men de har gjort detta" "men de har gjort det". Jag tittar bara på situationen väldigt enkelt. Jag tycker det är löjligt krig. Som Sara skrev i sin blogg, man får bara se Israel som de som gör fel (i svensk media). Jag tror Palestina också gjort fel, ett krig startas inte av en part. Som jag skrev, jag tänker inte gå in på vem som gjort vad, för då kan man skriva en novell, men som en ganska oberoende individ så säger jag:
 
Jag tycker de båda ska erkänna varandra och leva sida vid sida i harmoni som resten av världen gör. Herregud, väx ur era småååå småå världar!

Och palestinierna i studion vill inte ens titta på israelerna, vääldigt bra start på freden hörrni.

PEACE, DET ÄR DET JAG VILL HA.

Nervöös

Hellu!
Idag ska jag verkligen testa mig själv! Jag ska nämligen gå runt och lämna ut jobbansökningar. Ush, det är så jävla hemskt haha. Men men, jag får bara låtsas att jag inte alls är blyg utan har värsta självförtroendet och är världens gladaste tjej :p

Har fixat håret så det inte är så platt som en pannkaka som det brukar vara. Kanske fotar mig sen och laddar upp när jag kommer hem ikväll! Måste bestämma vad jag ska ha på mig. Blir nog nåt lila, för det är ju verkligen jag! hehe.

Och tack Jessie för kommentaren! När jag skriver inlägg om mina åsikter, så vill jag ha kommentarer, jag vill ha en blogg delvis för att höra andras åsikter och tankar, man lär sig så sjukt mycket. Så jag hoppas jag får fler kommentarer i fortsättningen.

Aja. Ush, jag e nervös. Har typ... 40 ansökningar kanske. eller nej fler. Kanske 60. Well, det är bara att bita ihop och klara det! Får sitta och tänka på hur perfekt jag är i bussen dit, så jag känner mig bra :p

Pöss!!

Death in paradise.

Nej, ingen har dött. Det var en film jag såg nyss på femman. Den var ganska bra, gjorde mig mördrädd hehe. Men inte direkt trovärdig när polisen bara sköt vem som helst. På slutet listade han ut vem mördaren var, träffade honom ensam för att berätta att han visste och *pang*. Mycket trovärdigt.

Kollar SATC nu. Det är fan bra, man fastnar ju direkt! Läskigt det där... det handlade om singlar och gifta. Gifta som aldrig mer träffar sina vänner för att de blir ett hot mot deras förhållande, typ som att vännen ska förföra ens kille. Och sen en kille som sa att han aldrig träffar sin bästa vän längre för bästa vännens fru gillade inte honom. Helt sjukt. Jag skulle aldrig säga till Dilshad att sluta umgås med någon bara för att jag inte gillade personen! Skillnad om personen hade gjort skit för Dilshad, typ dragit med honom att träffa tjejer, eller om kompisen var kriminell.. Då skulle jag nog inte gillat det, men man kan inte bara förbjuda sin partner att sluta umgås med vänner. Jag kommer ihåg första gången jag chattade med Dilshad min. Jag minns att han sa att han inte ville ha tjej bara för att alla som får tjej dissar sina vänner... Väldigt tråkigt att tänka så. Men det är inte sant :) jag tycker det är väldigt viktigt att alltid behålla vänner, även om man hittar sitt livs kärlek. Man behöver vänner.

Visst, kanske han inte hänger med sin kompis och festar så ofta, men ... jag tycker att man inte ska festa så mycket var för sig faktiskt. Det är ju min värdering. Och jag tror han håller med. Någon gång då och då är det helt okej, men inte flera gånger i månaden... Vad tycker ni om det? Det finns ju massa annat man kan göra. Jag tycker också det är kul att gå ut och dansa med brudarna då och då, men om jag skulle gjort det varannan, var tredje helg, då skulle det nog varit något annat jag suktade efter? Sen finns det ju tjejer som kan släppa sina killar på fester där det finns andra tjejer hur som helst och inte oroar sig alls. Men jag känner det inte som att hon verkligen älskar honom då. För om man verkligen älskar någon då är ens största rädsla att förlora personen. Jag vet inte. Sen vet jag ju att jag har problem med min tillit. Men även om den blir bättre ser jag ändå ingen anledning för min pojkvän att gå ut och festa med andra tjejer.  Och jag skulle aldrig festa med killar när jag har honom. Nära vänner är väl en annan sak, men inte ytligt bekanta eller okända killar. Om han nu skulle blivit bjuden på en fest där det fanns andra tjejer hade det ju inte funnits anledning för mig att inte följa med?

Well, det blev en lång diskussion. Det sjuka är att jag alltid skämms när jag skriver om sånt. För jag vet att jag är så svartsjuk. men kanske det är normalt så som jag säger. men men hehe. jag är ju jag =)

Nej, nu började SATC igen, det var reklam nyss.

Puss alla / en som alltid kommer låta (tvinga!) sin kille umgås med sina vänner



Min top modell-pose :p Hehe. Det var bra innan idag. Jag diggar ändå Elina. Bara för att hon är så motströms. som jag känner mig ibland. Men jag gillade Britany, men hon åkte ut, trist! See ya!

FF = föräldrarfritt ;)

Gud vad seg jag är. Hittade ett fel på min blogg som jag försökt åtgärda, men inte lyckats med.. Det var nämligen så att det på vänster sida blev ett hack där menyn slutade, så jag fick förlänga menyn istället. Inte så fint men men. Jag älskar mina cherries dock ;)

Denna dagen har jag hunnit gå upp halv sju och skjutsa mor och far. De är på naturhistoriska riksmuséet nu om allt gått rätt till hehe. Sen har jag tvättat lakan, städat, laddat ner internet beta 8! Jag hade allvarliga problem med mitt förra, det hängde sig ibland hela tiden. Men så dum jag är har jag inte kollat på min dators egna lösningar som kommer upp varje gång jag startar datorn, där stod "hänger sig ditt internet, slutar fungera med mera, testa något av dessa alternativ". Såklart! Vad kan datorn INTE göra nu för tiden? slagit i sönder vattenflaskan och det är inte bra. Fick skynda mig till affären (tur att vi har en lantlig affär här!) och köpa en ny, en exakt likadan så inte Lillan anade något. Vem vill bråka med henne?


You said something!?

Hehe nej nu ska jag ta in dem, dem är nere på golvet, så ska jag äta i mig lite diciplin genom mjuk pepparkaka och sätta igång för nu får det vara nog med detta flytandet! Idag ska jag bli klar med tentan.

Pöss!

New look

Även om min blogg har en fin insida så tycker jag utsidan också räknas! Som ni ser har jag förändrat en hel del. Blir så inspirerad av alla fina bloggar jag ser. Å jag lärde mig massa nytt! Bland annat hur man ändrar linjen här bredvid -->, så den blev dubbel. Man kan även ha prickar.. Och jag ville ha ringar som list-typ i menyn till höger, men det gick inte så fick bli fyrkanter!

Hope you like the new look.

Puss&godnatt!
Om 5 timmar ska jag upp.. good luck chuck :p Förresten Top model var skitbra idag ju! alltid lika kul o kolla på. Jag tycker Elina är sjukt lik Julia Stiles, min favvoskådis! Tycker det är bra att udda människor får framträda, typ djurrättsaktivist, vegan, lesbisk, transvestit, överviktig. Okej övervikt är inte så udda, men i modellvärlden är det det! Har ingen favorit än så länge. Måste se deras personlighet, men de flesta är sjukt snygga!


19 % ond

Igår ville jag inte sova, då hittade jag en testsida på passagen.se. Jag älskar tester! har vetat en skitrolig sajt med flera tusen tester men har glömt sidan, någon som vet? Iaf jag kollade hur ond jag var - 19,9%! Jag är nog rätt ond ibland :p Haha och sen kollade jag min uppskattade ålder i vuxenpoäng.se. Gissa hur gammal jag var? Jag som tänkte att jag var så mogen att jag säkert skulle få typ 26. 19! Hehe är visste inte så mogen som jag trodde. 19 känns hela okej. Är väl typ den åldern jag ser ut att vara i, jag som ser sååå ung ut, blä! Gör det ni med och skriv ert resultat please?

Det brukar hända sig så, att just när jag har något planerat så frågar en annan om jag vill vara med henne. Och alla de helgerna jag inte gör något är det ingen som frågar, typiskt?
Jag snackar om fredagkväll, då ska jag hämta mammi&pappa från Hässleholm,de kommer ju med Stockholmståget. Först frågade Dess om jag skulle med dem ut, sedan kom Linn och frågade och vi skulle gå på bio. Sacre bleu!

Men men, jag ska kanske ta igen med Linn nästa helg och kanske nästnästa med Dess? har inte frågat dig än Dess men Madu ville nog :p hehe.

Jag har haft värsta energin idag, dammtorkat hela köket, fixat till så det ser fint ut, skurat marsvinens leklådor hehe som de har i buren, luftat hela huset, uppfunnit lite kul till bebisarna också. Men nu måste jag plugga, klockan är halv ett. Får vi se hur det blir med diciplinen idag....

Puss!

Haha var rätt kul. Jag har fått en kommentar på mitt förra inlägg från anonym och  jag kunde fan inte lista ut vem det var. Personen snackade precis som den kände mig och sen "puss love" på slutet. Jag tänkte "är det nån fjortis som läser min blogg eller?" för det lät som en fjortis hehe. Men seeen förstod jag att det var min pojkvän. Väkommen tillbaka, du har inte kommenterat på såå länge att jag glömt dig! Life´s hard.

Ingen videoblogg =(

Vet ni? Nu har jag hunnit läsa cirka 20 sidor i min Rasism-bok och skrivit upp det, samt skrivit 1,5 sidor i min tenta UTAN ATT KLIPPET LADDATS UPP PÅ YOUTUBE!

For fuck sake, det har tagit två timmar! har någon av er ett tips? tar det så lång tid att ladda upp saker? Klippet kanske är på 3 minuter, det är inte stort. Fan, jag som ville videoblogga hehe.

Men men, nu får ni läsa istället, sorry guys! Jag tycker det är superkul att få fler kommentarer i bloggen nu! Tack Sara! Och sen har jag några nya läsare också, vilket är superkul.

Idag fikade jag med Madusha och vi var i djuraffären för att köpa inredningsgrejjer till Mulle (hennes undulat) hehe. Jag skulle inte gått dit, dumma Sofie! Självklart blev jag kär. Ville bara ta det där marsvinet och stoppa ner i väskan och ta upp här hemma och pussa på! Något sötare får man fan leta efter! Jag höll på att dö! Det var riktigt stort (jag säger det för jag vet inte kön..), större än Lillan hehe, det säger inte lite. Madu tyckte det liknade en liten hund *haha*. Det var en blandning mellan virvel och långhårigt, så det hade riktigt funky lugg som låg fram för ögonen och några virvlar här och var i pälsen. Rock-marsvin! Sen tittade det upp så gulligt! Det fanns även en mini-kopia av det, som också hade lugg, men ljusare päls.. Åhh vill ha!
Ska inte gå in i djuraffärer mer :p

Madu köpte en jättesnygg t-shirt som jag hade köpt om jag känt mig rikare. Men det finns superfina saker på Gina nu. Dumma mig som går in på den hemsidan också! Jag gillar att fresta mig själv verkar det som? I alla fall finns där en supersnygg blå klänning och kjolar i mjukt tyg.. Vill ha en lila eller marinblå. Måste prova de på torsdag! Finns ju ingen Gina i Kristianstad. Men det är kanske bra :p

Jaja, nu är klockan snart nio och jag ska gå ner och kolla på tv! Pejjs!

Videoblogg!

Idag har jag gjort en videoblogg HAHA. Men youtube tar 50 år på sig, så ni får den ikväll? fast den kommer vara gammal då. men ändå :p

tjingeling. nu ska jag iväg!

Vänskap

Ikväll var jag hos Dess. Söta Dess :) Vi bytte lite bilder. Här kommer mina tjejer hehe, från i somras när Dess fyllde 19!
 
Anna, födelsedagsbarnet, jag och Madusha.

Och så här kommer lite backstage bilder, så här ser det ut när Sofie fottar!

 
Oh snygg fotograf :p

Det var så härligt ikväll. Känns som man alltid kan prata så ärligt med Dess. Det var rätt skönt att erkänna vissa saker. Och det tror jag hon också tyckte. Ibland kanske man måste vara lite ärlig mot sina vänner. Om man blir sur för något så kan man säg det istället för att gå runt och sura bakom ryggen som många tjejer gör. Det är inte så farligt att vara ärlig. Det kanske behövs i en vänskap? Jag tyckte iaf att det var skönt!

Puss!
Ps, missa inte nya recept i min vegetariska blogg!


Vardagsrum!

(vaar-dax-rom)
Man kan hitta allt på wikipedia! Jag skulle söka på vardagsrasism, vilket man dock inte kunde hitta, utan. " Menade du vardagsrum?". Hehe vad står där, tänkte jag och fick mig dagens skratt. Varsågoda, skratta på!

Svenska vardagsrum möbleras ofta med en sittgrupp som kan består av en soffa (ofta en hörnsoffa) och en eller flera fåtöljer, vanligen grupperade omkring ett soffbord, med hushållets största TV-apparat i blickfånget. Många har också en bokhylla och en stereoanläggning i vardagsrummet. Ett arv från finrummet är att vardagsrummet ofta har parkettgolv - om det inte byttes ut mot heltäckningsmatta under 1970-talet.

I större vardagsrum kan det även finnas en matsalsmöbel som enbart används vid högtidliga tillfällen. I många lägenheter ligger balkongen i anslutning till vardagsrummet.


Oh haha! Detta var en lektion hos SFI om svenska vardagsrum :p Så inte nya besökare blir helt vilsna när de kommer hem till en svensk!


Parents...

Åh vad jag blir irriterad på mina föräldrar. Jag och brorsan gav de en resa till Stockholm i julklapp, vi skrev att mer info kommer sen. Vi skulle ju ge de resan och överraska de med vad de ska göra.. Ja, för det första, som jag skrev innan så blev ju inte pappa glad ens men men. Mamma har letat en massa på internet, men när jag sa till henne så sa hon att vi kunde överraska dem. Så hon är lugn. Så kommer pappa "vi måste få veta när tåget går snart, vi måste få biljetterna". Vi har ju sagt att det går på morgonen på torsdag. Shit, verkar inte som de litar på oss? Så sitter han och kollar om slottet och säger att inte det är öppet. Då sa jag till honom.. att vi ju faktiskt gav som julklapp att överraska dem. Jag får väl tänka att de bara är ivriga, men känns som de förstör överraskningen ju.

Nu är mitt rum nystädat denna söndag :) Ordning på byrån och nya doftljus i mina vackra ljushållare :) 



Nu ska jag sätta igång med pluggandet, älskling är i Vallåsen och åker skidor idag. Hoppas han har kul!

Pusspuss !

Heartless

Eftersom jag inte har så mycket att skriva idag, så ska jag ladda upp en nice låt här, Kanye West med Heartless. Videon fanns inte i bra kvalitet, så ni får bara lyssna och titta på bilden om ni vill det hehe. Sen ska jag tipsa om en sak till - en skitbra blogg, nämligen Saras! Jag följer den dagligen, hoppas ni gillar den, en liten present från mig ^^

Har varit en soft dag med min stjärna idag, dock så SPRANG tiden iväg!!Nu ska jag ner och kolla film och äta godis *muums*




PS. Läste i Kenzas blogg att hon skrev att hon tycker hon är snygg och har en "killer-body", självklart skulle viss kritik riktas mot henne. Kändisskapet har stigit henne åt huvudet. Jasså? Jag är inte känd och jag tycker ändå jag är SNYGG! Man ska tycka man är snygg, visst har jag mina dagar när jag bara klagar (mitt hååååår, men det har börjat växa ut nu :p) men i det stora hela så tycker jag att jag är jättesöt och jag skulle inte vilja se ut på annat sätt. Man är inte arrogant för att man tycker det, man SKA se bra saker hos sig själv. Kom igen nu brudar, ni har massa bra egenskaper. Bara för att protestera kommer här en lista på det jag gillar med mig själv!
1. Jag är smart
2. Jag har en perfekt mage
3. Jag har vackra ögon
4. Jag låter inte människor behandla mig illa eller utnyttja mig. Hellre ensam än i dåligt sällskap, tänker jag.
5. Jag är inte någon annan för andras skull. Take it or leave it.
6. Jag är kärleksfull
7. Jag är bra på att kyssas
8. Jag skriver skitbra
9. Jag är sjukt bra på att hålla tal fast jag är nervös som fan innan
10. Jag klär i både ljust och mörkt hår, vilket är en fördel tycker jag.

Såå bra e jag! Kom igen, skriv grejjer ni gillar med er själva! Kom igen nu! :)

Uppkottning.

De som inte känner mig så väl.. jag brukar bojkotta ställen :p Om jag är på något ställe där personalen är otrevlig mot mig, får mig att känna mig dum eller något annat så bojkottar jag det stället, alltså går jag inte dit mer. Jag hade bojkottat biljarden i Lund, men det var ganska tråkigt eftersom det är den enda riktigt bra biljardbaren som finns i de trakterna. Idag så uppkottade jag det i alla fall :p Dvs hävde bojkottningen! Och jag och min pojkvän hade en mycket trevlig timme där! Det gick inte så bra för mig idag... Men jag vann för att han tog ner den svarta bollen hela tiden haha. Men en match var det kul, för då fajtades vi båda om att få ner den svarta bollen i samma hål.

Sen myntade jag ett nytt uttryck - kotta. Det vill säga om man hittar något ställe som man verkligen vill gå TILLBAKA till, då kottar jag det :p Jag kottade ett ställe idag. Ett kebabställe nära biljarden i Lund, sjuukt stort för att vara en kebabrestaurang. Jag tog falafel och Dilshad... dont get me started. Extra extra extra. Hehe. Men ägaren var iaf mycket trevlig och speciellt hans medarbetare också.. Vi satt och diskuterade åt vilket håll stationen låg, så började han skämta med lite och var på Dilshads sida. När vi var klara kom han till oss och gav en klubba till Dilshad. Då blev jag sur, men han hade en till mig med :p Lätt ett kottat ställe :)

En sak var också UNDERBAR! Jag har en favoritparfym, som jag fick när jag gick i typ sjuan eller åttan, Date Jasmin. Ni vet de gamla date som hade tjejnamn haha, tusen år sedan. Jag har snålat och snålat med den för att jag älskar den doften, har inte hittat någon sådan igen. Den är verkligen Sofie. Så när vi ätit gick vi inom ica och kollade lite och jag såg de nya date (dangerously delicious, absolute attraction, truly tresureD..). Och Everyday escape! Tror ni inte jag hittade min favoritparfym?? Åh tack date för att ni inte uppfann en ny doft utan återanvände den 7-8 år gamla date jasmine. *happy*.


Kvällen har helt enkelt varit underbar =) Lite medvind denna fredag.

Dock så stör jag mig på en sak.. grejjen är att, som ni kanske vet, så får många i min klass dåligt betyg och jag lyckas alltid få VG (nästan). Jag vill hjälpa de andra gärna, för jag tycker väldigt mycket om min klass.... Grejjen är bara den att de verkligen frågar om saker som gör mig arg. De läser inte själva utan skickar sms om vad det står och var man kan hitta svaren på frågorna i tentan osv. Jag vill inte säga till dem var man hittar svaren, när jag själv får sitta och leta. Jag vill inte säga vad något kapitel handlar om när jag själv får ägna några timmar åt att läsa det. Men hur säger man det? Jag bara svarar inte på deras samtal och sms och ibland så ger jag de ett litet svar, men avslöjar inte allt. Jag vill inte slita och de ska åka snålskjuts... Kommentera gärna..

PUSS, GODNATT KÄRA FOLK!

Jag är synsk!

Jag satt här vid datorn och plötsligt kände jag för att ringa min Madusha.. Jag brukar typ aldrig ringa henne (har väl hänt typ 3 gånger, skickar alltid sms), men eftersom vi inte hörts av på några dagar så tänkte jag slå en signal, behövde någon att snacka lite med en stund. Jag ringer hem till henne och vi pratar på... Så börjar hon prata om något mail och jag sa
 "vilket mail?". 
Madusha: "det mailet jag skickade till dig, har du inte läst det?".
Jag "Nej".
Madusha: "Jag skrev att min mobil var sönder och att du kunde ringa mig hem. Jag trodde det var därför du ringde nu".
Jag "Jag har inte läst det.."
Madusha "Men varför ringer du då?"
Jag "Haha, jag bara kände för att ringa dig."

Deeeet var lite kul :p Hehe. Bra att hon nämnde det, så hon inte skulle tro att jag bara ringde för hon hade sagt det, jag ringde heelt av mig själv :p

Kul kul, dagens kul. Nu ska jag nog fortsätta med min trytande diciplin!!!!! Dumma dumma diciplin.


Pluggdag!

Här ser ni min uppgift (er):

1. Redogör för religionens betydelse för uppkomsten av rasism i Europa enligt George M Fredrickson. Diskutera om begreppet vardagsrasism (se Jenny Malmsten) är rasism enligt Fredricksons syn.
2. På vilket sätt menar Ylva Brune att det pågår en institutionell diskriminering av invandrare och asylsökande i medierna?

Ska ta tag i det nu. Sen vid fyra ska jag åka till älsklingen. ska kolla på bio kanske, får se vad som går.

Pusspuss!
Saknar mina vänner !

Grattis broo

Hellu!
Idag fyller min kära bror 19 år! Vi ska spela spel nu, wow händer aldrig :p Så jag ska fatta mig kort.. Eller ja, jag skriver tills han kommer hehe.

Jag är inte odödlig  =( Fick B. Men men, VG ju, då det klart att jag är glad! Men ett A hade inte suttit fel. Grejjen är att Martin (vår kurssekreterare) sa igår att jag hade A, men jag tvivlade själv för att jag fick 13/15, vilket inte borde vara A. Men heyy 13/15, det är väl värt en applåd ;) 4 + 4 + 5. Femman fick jag på Dimos uppgift *heyyyy*

haha. aja nog om min grymhet :p Vad tycks om min nya header? Alltså bilden där uppe :p Tog den igår. Hoppas ni gillar den, annars får jag väl byta igen. Annat som händer... Jag försöker gå upp i vikt. Jag gillar det jag ser i spegeln, men på bilder så ser jag alltid för smal ut.. så nu har jag iaf tänkt gå upp 2-3 kilo kanske. Ska äta mycket mer och har hittat lite bra hemsidor. Bland annat en artikel i aftonbladet, där tre experter uttalade sig hur man ska göra. Vi får se om jag lyckas. Det låter kanske lätt för vissa, men jag har vägt 54-55 i typ..... 3 år? Oavsett ätande. Well, wish me luck!

Jag med mina projekt. Men jag blir lätt uttråkad, så därför behöver jag nya mål hela tiden, nya utmaningar hehe. Fick ju ut tentan idag, den såg väldigt lätt ut. Kanske ska ha som mål att få A??

Ja.. och min brors kompisar e väl allt för rara..! De kom helt plötsligt in genom dörren och skrek grattis och hade med sig kladdkaka. Överraskning. Alltså till min bror hehe. inte till mig :p snåla jävlar...... Nej, men jag blev väldigt rörd av att se hur fina vänner han har. det förtjänar han :) Min underbara brooo.

Dagen till ära.....:


Pusspuss ;)

Kärleken firas =)

Festen igår var skitkul! Jättebra stämning och alla var så fina. Jag älskar fina klänningar!! Jag vill också till thailand och få några uppsydda! hehe. Jennie och Charlotte hade nämligen superfina klänningar. Jag och kusinerna gjorde en show till mormor och morfar, en liten tävling, guld-duellen kallade vi den för. Vi hade på oss deras gamla kläder och tävlingen gick ut på att testa deras och deras vänners minnen om deras gemensamma liv, deras resor och "vad är värst", där vi hade valt ut saker som vi visste att de avskyr och sen skulle de gissa vad den andre tyckte var värst. Dilshad filmade allt så ska bli kul att kolla på filmen sen när kusinerna fixat!

Ja, för älsking var också där. Jag är så stolt över honom, så artig hehe. Skönt att ha en pojkvän som verkligen inte skämmer ut sig själv på sådana fester.. Verkar vara många sådana killar i världen.. Men men. Jag var bara så jävla kär i honom och det kanske var det för att hela festen handlade om kärlek :) Dansen var bäst :D Skitkul. Mormor bjöd upp honom och han kan inte dansa, men det kunde han ju visst! Hon sa att han hade rytmen i kroppen hehe. Var så kul att se de dansa. Sen dansade jag och han också flera låtar haha, ändå kul med sån dans, inget man brukar göra. Vi hittade på vår egna dans..

Grejjen är att jag alltid är så nervös innan och tänker att jag hatar stora fester, men när jag väl är där brukar det vara kul! Jag brukar ha riktigt kul faktiskt. Många av mormor och morfars vänner kom fram och berömde oss för det vi gjorde för dem och sa att de också hade velat ha sådana barnbarn. Vilken komplimang! Förlåt, känns som jag sitter här och skryter, men jag vill bara berätta hur bra kväll jag hade igår och att jag verkligen älskar min pojkvän och min mormor&morfar. Man får väl skryta lite ibland, man måste få dela med sig av sin glädje tycker jag!

Här får ni lite bilder på alla, uppsnoffsade :p

   
 


Inte sjuk!

Jag är inte sjuk! Hehe.
Håller på med en överraskning till min älskling. Love surprises. Och Sara, du kommer finna den stora kärleken.. Jag tror på den i alla fall, att det finns någon själsfrände för alla, det gäller bara att hitta den.. Somliga stannar med första bästa, andra letar tills de hittar och vissa (som jag) bara hittar honom av en ren slump hehe. Men det kommer.. någon gång. Tror ni på den stora kärleken?

Aja, ikväll är det fest för min mormor&morfar, som varit gifta i 50 år :) DET är kärlek. Jag är nervös, hatar stora fester förstår ni. Jag känner mig alltid så obekväm i sådana situationer. Men men, vi får hoppas det blir kul. Ska snart börja fixa till mig, ska träffa kusinerna vid fyra. Ja, och sen är det back to school. Har två lektioner, sen får vi ut vår tenta. Imorgon ska jag plugga plugga så mycket jag kan för att bli klar med Dimos uppgift.

O hämta ut den förra tentan :D:D Undra om det blev A eller B... Jag tror B hehe. Om det blir A kommer jag känna mig odödlig. Haha.

Någon som vet när Gossip girl börjar igen? Pusspuss ;)

Slagt

Hello!
Ni vill förstås veta aaaallt om kvällen igår! hehe. Vår förfest var skitkul, det var bara jag&Dilshad. Vi åt chips, snackade och drack drinkar. Jag blandade baccardi razz och absolut pear. Sedan dansade vi, skitkul hade vi! På slagt var det också roligt! Jag hade tänkt mig det lite finare, det var inget fint disco direkt. Men stort. Måste varit lite folk igår, bara två dansgolv öppna och jäkligt mycket plats hehe. Skitbra musik, vi dansade hur mycket som helst :D

Träffade en tysk kille och en Malta-isk (?) tjej hehe som började snacka med oss. Rätt nice. Jag hade ju hört att tjejerna där skulle vara sjukt slampiga och därför har jag aldrig velat gå dit.. Det var helt okej faktiskt. Visst, många tjejer hade mycket korta klänningar.. men gör inget när jag är där med min älskling ;) Om de däremot dansat i burar som jag hade hört (!!) då hade jag nog fått en aaaning dåligt självförtroende hehe. Var någa psyko-bitches som lekte sexiga eller nåt. Den ena hade polisdräkt och handbojjor, den andra hade nätstrumpor, en kort klänning och prinsesskrona. Den tredje typ likadan. Så dansade de och tafsade på varann haha. Vi bara skrattade när vi kollade på dem och alla kåta killar runt dem. *jeeekk*
De kysstes också sen. Det e ju fresh, att kyssa en annan tjej... Sorry, men det är en vääääldigt osmaklig tanke för mig! Spec. om det bara är på flipp, om det är äkta kärlek så kan jag tycka det är okej, de är ju kära. Men att kyssa sin vän, nä fyfan vad fjortisaktigt.

Jaja, nu ska jag sluta :p Min älskling började må dåligt i slutet av kvällen, jag hoppas verkligen det var spriten så jag inte blir smittad!!! Vill inte få vinterkräksjukan. Har alltid varit dödsorolig för den hehe. Bara när Dilshad hämtade hans kompis syrra när hon var sjuk så träffade jag inte honom på flera dagar :p Asså jag hatar att spy!!

Här är bilder från vår förfest! Tog inte med kameran till Slagt, för ville inte bli av med den..

 Skjortan på sig som jag gav honom i julklapp! Passar perfekt!
 Precis innan vi skulle gå, ni ser hur kul vi hade va :p

PUSSPUSS, nu ska jag plugga!! Håll tummarna för att jag inte fått vinter-pip-sjukan! Om jag inte hört av mig ikväll så har jag fått den.

Peace.

Utgång!

Om en timme ska jag till älskingen och vi ska festa, yeaa! Vi ska till Slagt.. Där har jag aldrig varit, ska bli kul :D
Bara han&jag :) Såhär ska jag se ut ikväll!



Efter lite om och men, en egen konstruktion :p

Här ser ni mina nya kläder också :) Fina skolkläder, inga finkläder direkt! Det är inte jag som klipper bort huvudet, det blir så för att kläderna ska synas :p

  

Nu ska jag duscha, packa, sminka mig och gosa med marsvinen på en timme - Måste dra!!

Nya vegetariska recept idag!! Här!

Kizzes!!


Night at Madus

Ikväll var jag hos Madusha. Hon har skaffat en kompis, Mulle :) En liten undulat hehe. Sööt, men synd att jag har flax-fobi... han var iaf söt när han sprang omkring hehe. Får väl hoppas att jag kanske kanske kommer över fobin. Madu och Mulle :) ♥

Imorgon lovar jag att ladda upp bilder på mina nya kläder, fan känner att jag varit seg. Och julen ska också städas ut ur min blogg, känns sååå 2008! :p
Ska bara ta en snygg bild på mig till headern, sen blir det 2009, men fortfarande lila! Lila är hetast ;)

Okej, nu ska jag sova. Ska in till stan med fadern imorgon, måste uträtta ärenden och han ska ha byxor. Hoppas det går snabbt.

Sov gott!!

Rädsla..

Jag är otroligt rädd för nyårsraketer. Jag älskar de, men varför kan inte människor vara försiktiga med dem? Förra året åkte en raket rakt mot mig och mina vänner och i år smällde en precis framför mig. Allt jag såg var rosa och gröna bollar. Jag fick panik. Jag sitter och gör läxan nu och hittade denna text i boken, som beskriver det jag är så rädd för...

Jag ville inte att någon annan... skulle veta hur jag kände första gången jag såg mig själv i spegeln. Men inte ett ljud kom över mina läppar, jag började inte gråta och jag skrek inte av förfäran när jag såg mig själv.  Jag kände mig istället stum och tom. Den där figuren i spegeln kunde väl ändå inte vara jag. Inom mig kände jag mig som en vanlig, lycklig, frisk människa, inte ett dugg lik den där spegelbilden! Förvirringen och paniken över vad jag fått se stuvades i och med detta undan djupt inne i mig; före lång tid framåt kunde jag möta denna sanning endast i ensamhet.


Om och om igen glömde jag bort vad jag sett i spegeln. Det kändes som om den inte hade något med mig att göra, den var liksom bara en förklädnad. Men det var inte den sortens förklädnad eller utklädnad man tar på sig frivilligt, för att vilseleda andra om sin identitet. Min förklädnad hade blivit påtvingad mig utan mitt medgivande eller kännedom, ungefär som det händer i sagor, och det var nu jag själv som blev vilseledd beträffande min egen identitet. Jag stod där med min kvardröjande, romantiska bild av mig själv som en av lyckan gynnad person för vilken allting var möjligt, men såg nu istället en främling, en liten ynklig, ful krake med ett ansikte som, ju mer jag stirrade på det, fick en alltmer plågad uppsyn och rodnade av skam. Varje möte med min spegelbild kändes som ett slag i ansiktet.

- K B Hathaway, The locksmith


Missa inte..

Min extra-blogg! Här finner ni adressen!

http://chicalicious.blogg.se/vegetariskt/

Som ni ser, en blogg om vegetariska saker :p Mer info finner ni på bloggen ;) Hoppas många hittar dit, skulle vara kul att få lite feed-back och utbyta tankar och recept :)

Gröna pussar / Miss S

2009!

Wooho. Gott nytt år allesammans :D

Den första dagen på 2009 har jag... sovit till lunch, tagit lite frukost med älskling på Mc donalds (jag köpte en macka från statoil), åkt hem vid två typ, duschat, bedrövats över de jäävla huliganer som vandaliserat i vår lilla by! Hela busskuren (en sådan väldigt stor busskur med ca 12 rutor) hade krossats inatt, samt en bil som stod på parkeringen. Och kul för chauffören när han hittar sin bil sådär, jag hade bölat ihjäl mig. Snacka om no-life-kids! Sen har jag lagat en laxpasta, som inte blev god och ätit en god desert som mamma hade sparat till meeej från igår! Vaniljpanacotta med äpple lagade i kanel, smör och kardemumma. Det är mumma!

hehe. Kul första DAG VA? 2009-01-01.

Igår blev en stillsam kväll, men kul. Det blev jag, pojkvännen, pojkvännens bror och pojkvännens bästis. Åh sådan vänskap de har.. är avundsjuk på dem. Underbar vän verkar han vara.. Men alla har brister hahhaa. Han äter BAMBIS! Ush ush. Hehe. Men två av hans brors vänner kom också sen, vi satt och drack och åt chips, snackade. Sedan var det dags för smällare, vilket var en upplevelse.... Var pissrädd fyfan. Hatar när smällare viner överallt, vill inte få mitt ansikte eller kropp bombad!! Efter det stack vi hem till Pishi (Dilshads kompis) och satt och snackade... Vi hade tänkte sticka till Slagt, men efter att ha hört att där skulle vara 6000 pers igår så sket vi i det! 

Här ser ni några bilder från igår, inget märkvärdigt, men varsågoda ;)

  Vivaaa la kurdia :p  Pish försöker pussas :p
 ♥


RSS 2.0