Dr dolittle

Jag har en rolig pojkvän :D



Eller är det jag som är trött. Jag började flabba rakt ut åt hans kommentar till föregående inlägg också. Haha.

Ikväll har jag kollat på en film som hette A cup of love. Se inte den. Den är okej, men typ som en serie på tv när man e sjuk, lite halvmysig men totalt meningslös egentligen :P HAHA jag och älskling är fan ödet. Han skickade en länk till mig på en låt med Bee Gees och sen nu efter kanske 10 min så skickar jag en länk till honom med samma grupp men en annan låt och i samma sekund får jag en länk, då har vi skickat länken till samma låt till varann.
Själsfränder eller vad?

Vi gör ofta sådana konstiga saker.. typ när vi inte hörts på ett tag så skickar vi sms samtidigt, det händer jätteofta! Vi har kanske inte skickat på 1-2-3 timmar och skickar samtidigt. Hur fult är inte det? Så får jag hans sms samtidigt som leveransrapporten haha. Jaa, är vi underbara eller vad ^^ Här har ni ett superroligt klipp från Family guy och så säger jag godnatt till alla sötingar! tack för alla kommentarer, superkul! bra Dess ;)


Kommentarer
Postat av: I love u....Over..

hahahahah OOOVVEEER ! haha jag älskar han, jag har fan på mig en t-shirt med stewie som wanted =D den är bra...



och på tal om ödet, tycker det verkligen är riktigt sjukt det som har inträffat oss =P nää men seriöst...det händer överdrivet ofta =S jag menar..vaffan =D jag fattar...vi är skapta för varandra...i fucking get it =P hehe kyss mitt hjärte barn, min miss. doolittle <3

2009-03-14 @ 12:44:57


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0