En perfekt arbetsdag!

Hola! Ja idag var det en ritktigt bra arbetsdag =) Trots att jag jobbade 10,5 timmar. Jag kände mig så glad och trevlig och lugn och braaa. Hihi. Gjorde inget fel, allt flöt på. Trevliga gäster, fick in mängder med dricks! Jaaa, allt det där tar jag inte åt mig credden för alltså, jag menar att hela gänget fick in dricks (A).

Det fanns två ljuspunkter speciellt. En gubbe som alltid är där ensam och äter hade med sig sällskap idag =D. Han brukar alltid sitta där en lång stund och äta varmrätt, desert, kaffe.. kaffe... kaffe. På midsommar satt han där flera timmar..... O så idag kom han med någon som kan ha varit hans son och hans fru =D Det värmde i hjärtat att inte se honom ensam mer! Och så var det en sååå gullig pojke som så gulligt ville växla pengar och hans lilla hand där.. Han var så söööööt.

Jag har ont i ryggen iaf. Får vila upp mig imorgon =D. Ska till stranden med Dess förhoppningsvis! Sen blir det middag med familjen, mormor och morfar och Dilshad på Bistro på kvällen! Nice :) Får väl prova en planka och se vad gästerna pratar om när de säger att det är det godaste de ätit ;)

Nu är Linn i Grekland fan.. Så NICE! Undra vad de gör just nu.... Kanske inte vill veta! *haha*. Det är lite sorgligt att jag glidit ifrån några vänner... Men jag tror tiden får utvisa vad som händer och sker. Det är livets gång tror jag.





Puss på er!


Igår hade jag och älskling varit tillsammans i 1 år och 3 månader :) Älskar dig hjärtat <3. Vår 16-månaders dag firas i Greece =D Vi föralltid.

8 timmars älskingsdag :p

Tjena!!

Nu e jag fett trött kan jag säga er! Brukar inte vara så trött, men mina ögon vill bara blunda... Mm kommer bli skönt att sova!!! *zzzzzz*

Idag var en underbar dag =D För älskling kom ^^ i ottan haha. En 8-timmarsdag med honom, men det bara svischade förbi! Jag visade honom Rigeleje och där var så myys! Vi badade mycket, skitroliga vågor där ju!! Riktigt trevligt. Jag fick färg också... Lite röd blev jag till och med! Men det gör mig inte något, då vet jag i alla fall att min skin fungerar nu ;p

Aaa. Jobbade ikväll, det var PISSVARMT. Det är därför jag e trött nu... Och imorgon blir det 13.00-22.00. Bah.

Ställde ju in med brudarna idag för jag tänkte att jag kunde träffa de på torsdag när jag var helt  ledig.. men det sket sig. Får träffa Dess då och sen kanke Madu på lördag i så fall... Men men. Linnsi åker till Sardinien imorgon! Jag hoppas hon får det riktigt nice där borta... :)

Jaha.. Fan, det känns som att mina bloggar är fett tråkiga nu för tiden. Det enda jag skriver om är jobbet och hur kär jag är.. Vilket kan bli drygt? Hehe. Men i helgen ska jag kanske till Fields och shoppa så då kommer jag nog fräscha upp bloggen med lite bilder =) Sen i höst blir det skola igen så då drar jag väl igång med en massa babbel om migrationspolitik, utlänningslagen och rasism.. I see you runnin!!!
Haha. Nej, men ambitiös som jag är (...) så beställde jag boken vi ska ha i höst enligt kursplanen. Känner mig så braaa som gjorde det och inte var ute i sista minuten!!

Godnattpuss :-* / Miss S

Hellu.

Kära anonym, om jag är på en fest tillsammans med min pojkvän, så ska inte någon av oss dra ut medan den andra stannar hemma, det kallas för respekt. Hur du har det i dina förhållanden bryr jag mig inte om, men så går det inte till i min värld. Och inte i min killes värld heller :)

Men men. Jag vill gärna skriva min blogg ifred, så om du inte gillar det jag skriver kanske du bara ska sluta läsa?

Äntligen har jag hittat till saras blogg :D Ska tipsa er - lifeofsassi.blogg.se. Det var min favortiblogg så glad att du skrev den nya adressen till mig Sara :) Jaha. Idag ska jag jobba igen... Vill hellre vara hemma och njuta av solen.....

Och har bråkat med älskling... så jag hoppas vi blir vänner idag och slutar bråka.... Fan jag ska ha min röda period om några dagar.. Jag hoppas jag inte blir så som jag var sist =( I was a monster... Inte kuuul =(

Nej, men ha det bra !

Puss / Miss S


till anonym.

haha. "anonym". Du försöker leka att du inte är härifrån och inte känner till "det här stället banken". Jag har läst min text och vad jag ser så skulle man direkt tro att jag menade banken, som i den vanliga banken där man tar ut pengar, om man inte var härifrån? Då skulle du snarare säga "vaa? fick han inte ens dra till banken utan dig? shiiiit, du har fotboja på honom du".  

Ooom det nu inte vore så att du är från Kristianstad och mycket väl vet om att banken är en nattklubb, men för att låtsas som att du bara är en människa som läser min blogg skriver du "det här stället banken". Väldigt genomtänkt....  Så, bättre lycka nästa gång du försöker nåt.

Puss / Miss S(mart)

Sun-day :)

Många söndagar är soliga, har ni reflekterat över det?

För en stund sedan kom jag hem från stranden.. Var där med mamma&pappa idag. Det var sköönt :) Och höga vågor, men ganska kallt i vattnet... Längtar tills jag&älsk ska till stranden =D Först ska jag dit med Madu&Dess förhoppningsvis. Hoppas jag blir ledig på tuesday.

Igår var det party hos Madu :) Eller en kompiskväll kanske man kan säg. Firade Fatos födelsedag där och åt en familjepizza, största pizzan jag någonsin sett! haha, kanske det beror på att familjerna i Näsby är stora?
Hehe, vi var iaf 7 personer som delade på den o vi åt inte upp alla slizar. Sen tårta, men då orkade vi inte mycket.. Haha Madu var lite snurrig, det var kul. Vi skrattade som fan. Jag vet inte vad det är med killar, varför de alltid ska dra iväg ensamma? De ska alltid dra iväg med min honey.. Men jag blev arg på riktigt när jag hörde av Dilshad att Imer hade frågat honom om han ville med till banken o att jag&Madu skulle stanna kvar hemma. Det fula var att han bad Dilshad hänga med till köket när han skulle fråga, vågade han inte fråga framför mig? Mobbade jävel är han. Försöker hitta en vän så desperat..

Aja. Fan jag måste börja umgås mer med mina vänner. Jag har sagt det förr, jag säger det igen. Jag måste det, kan inte vara så fast i bara pojkvännen.. Man får akta sig för det när man är käär ^^ Men det är nog för jag jobbar mycket nu och när jag väl är ledig blir det mkt pojkvän, i höst kommer jag ha mer tid att boka in saker. Vi ska iaf ha någon tjejkväll hos mig med kubb och kanske grillning o sånt :) Vi får snacka mer om det snart, för det skulle vara skitkul =D

Nu ska jag ner till familjen. Ha de nice alla. /Miss S

Hard day!!!

Fyfän vilken dag människor! Det var total kaos på Bistro. Okej, inte kaos.... Meeeen ändå. Vi jobbade röven av oss, stressade som fan, kockarna stressade som fan och flertalet gäster bara klagade över hur lång tid allt tog. Vi hade en fullproppad restaurang, vad väntar de sig? Vi var 4 servitriser.. Jag kom i diskussion med ett gäng som klagade att de hade fått vänta.. och jag kunde inte hålla humöret uppe. Senare ikväll var det också ett stort gäng som satt precis mellan ingångarna i restaurangen.. Och jag hade gäster på havs-sidan som jag var tvungen att ta hand om. Jag öppnade och spärrade upp dörren för att jag skulle bära in disk, varpå de direkt "ASSÅ VÅR MAT BLIR HELT KALL!!".  Förfan. Jag bara kollade irriterat på dem och sa "Ja, men jag måste komma in ellerhur?". Sen kollade de surt vartenda gång jag öppnade dörren. Vad fan ska jag göra? Flyga ut genom fönstret? Trolla? Flyga genom väggen?

Dum-ass!!

Som ni hört har jag haft en stressig och jobbig dag... Råkade också sätta eld på en servett vid ett bord haha. Jag tog ett vattenglas och släckte med :p Kul ändå. Men som vanligt så har man några trevliga gäster som väger upp för de dåliga! Trevliga tonårskillar och pensionärer =D

Ska jobba imorgon med, fram tills 17.00. Sen kan jag inte en minut mer, för sen ska vi ju på överraskningsfest hos Madu =D Fatte-latte fyller år på måndag =D

Well well. Längtar att snacka med honey lite.. han e ute med en kompis.. hoppas han kommer hem snart fan.. jag måste sova snart.
Får väl förbereda mig för gnälliga gäster en dag till!

Pusspuss

Sommar&sool!!

Heejsan!!

Vilket underbart väder
det har varit idag! Jag&Dilshad var på stranden med Dess&Arben ;) Mycket skönt var det!!! Och den nya stranden är ju superfräsch =D (den som de byggt för beachhandbollen. Strandpromenad och superbred strand, me like!!) Där ska jag nog alltid hålla mig hädanefter! Imorgon blir det iaf jag som serverar alla strandbesökare.. Men men, en dag med sol och bad är ändå supeeer! Ja, ni hörde rätt - bad! haha. Jag&Dess tog oss ett dopp i det blå.. (det kalla blå).

Sedan blev det kubbmatcher hemma hos Dess. Det var kul! :) Men otroligt segt haha. Spelet tog fan aldrig slut, verkade som att alla gav upp till slut nästan.. Alla utom Dess =D

Men men. Härligt med sol!! Jag&älsk hade tänkt ha vattenkrig innan han drog hem sen, men efter maten pallade vi inte längre. Det får bli nästa vecka, då har han semester =D

Satt nyss in mina bikinitrosor på auktion på tradera. Hoppas jag kan sälja dem... men jag såg fan nyss att de kostar 49:- på h&ms rea. Och jag köpte de för 98:- förra veckan. Tur att man är rik så man inte lider...................

Uhh nästa vecka ska jag&älsk till Fields i Danmark :D Vi ska shoppa inför vår utlandssemester! Bikini, badshorts, sandaler, linnen, t-shirtar.. ja, fan vad kul vi ska ha! Om exakt en månad har vi planerat att åka! Jag kan inte trooo det!

Och Linnsi åker nästa vecka... onsdag var det va? Det var väl den siste? Sardinien. Jag hoppas ni får riktigt sköönt men det betvivlar jag inte ett ögonblick! Jag ska faktiskt köpa en digitalkamera tills vi ska åka.. Pallar inte med den familjära, programmet funkar inte ens på min dator och när jag väl skickat över bilderna från den stationära är de i nåt jädra tiff-format som inte funkar att ladda upp på internet. Så då måste jag formatera om alla i paint. Hopeless! Så jag tänkte faktiskt köpa mig en ny, det förtjänar jag efter allt slit på Bistro =D

Fan vad jag snackar. Jag borde sova hihi.

Puss sötnötar!

PS. Pappa gav mig mirakeltabletter mot hostan imorse! Sedan dess har det varit hyfsat lugnt. Skööönt!!!!!!! ds


ahh.

Jag får spel på min hals =( Den kittlas som fan. asså kliar som faan :( och jag måste hosta hela tiden men det hjälper inte. Och några som får spel kanske mer än mig är min familj som allihopa ligger och sover.... =/ Det är inte lätt att vara snäll när man har sån hals.....

Som jag har märkt idag när jag har varit väldigt lättirriterad. Men fan. Jag har gurglat nyss, sånt gurgelvatten som tar bort bakterier och sen tog jag en halstablett och drack vatten. Vad mer ska man göra? fan.

Idag var en trevlig dag för jag fikade med Madu ju :) Alltid lika kul! På jobbet var det också ganska kul, förutom när jag skulle dela ut dricks.. blev massa klydd och inte kul.

asså jag måste sova nu. orkar inte vara uppe en sekund till med denna hostan asså.

Godnatt alla ♥

Host host!

Ja jäkla hals vad det kittlas där nere. *host*

Ledig dag idag =) Var i Lund och träffade hjärtat. Myyyycket underbra eftermiddag + kväll! Var ju urtjusigt väder där ju. Vi hittade ett mysigt fik nära centrum som var billigt! 22:- för en latte och 18:- för cappucino. Dessutom var det hembakad sockerkaka och kanelbullar *mm*. Älskling är underbar. Han frågade mig varför jag inte hade på mig mina nya örhängen. Att han tänkte på det ens! *gullliiii*

Very nice. Vi ska nog åka till Greece om en månad. Jag tänkte att det är bäst att dra innan min skola börjar, så jag ska meddela Boban imorgon, sen blir det väl så antar jag. Hihi. En vecka tillsammans, GUUUUUD vad underbart =D

Hm. Mamma är sur på mig. Hon visar det väldigt tydligt.... Bara för att jag kanske snäste till lite mot henne förut..... Om en liten skitsak. Men men, hon har väl kommit över det imorgon. För fan, man måste la kunna säga till utan att nån ska bli sur (hmm ska jag säg, det var jag som snäste mot henne för att hon sa något till mig) Aja, man själv gör aldrig fel ju :D

Ja... imorgon ska jag träffa Madushaa en stund innan jobbet.

Puss *host* / Miss♦S

 Mitt hjärta på Tivoli ♥ (kvaliteten är inte den bästa, men ändå)


falskhet.

jag är förbannad. igen. å egentligen borde jag upphöra att förvånas över folk. "folk". men det gör jag inte. för att jag är så fucking naiv och tror hela tiden att det finns ursäkter till folks beteende. Jag har bara en sak att säga:

Hellre en ärlig diss, än en falsk kram.

Men vet ni vad det riktigt patetiska är? Att jag inte ens vågar säga till. Jag vågar inte ens skriva vad jag vill här, för vill inte att något ska avslöja vad det egentligen är jag menar. Undviker tillomed att använda vissa ord för att inte visa vad det är jag pratar om. 

Men som jag sa. Hellre en ärlig diss än en falsk kram. Jag behöver inte falska kramar, för kramar har jag gott om. så gör det inte för min skull. jag klarar mig själv.

Godnatt.

Fan.

Fan. Asså just nu är jag bara förbannad!! Jag blev överbjuden i auktionen om bikiniöverdelen. Och jag, dumma idiot, höll inte koll på den ikväll. Jag var övertygad om att jag skulle vinna - jag bjöd fan 80 spänn och har inte blivit överbjuden på en vecka. Jag är verkligen nere nu. Jag köpte fan underdelen och allt. Vad fan ska jag göra med den nu? Strl 34 är slut överallt har jag hört, så 98:- i sjön 

Fan asså. Dessutom har jag ont i örat =( Tror det beror på att jag tryckte handsfreen för hårt mot örat förut. Och sen mår jag inte bra och ska jobba hela dagen imorgon.

Innan detta pisset kom som en spottloska i mitt överlägsna ansikte så var det toppen. Älskling var här förut och vi hade så jääävla roligt. Roligare än kanske någonsin (?). Haha var helt löjliga båda två =D Bara knasade oss. Satt och snackade en massa med föräldrarna... Tiden gick lagom fort, visst älsk?

Tiden är bara toppen när jag är med älskling... Men nu är jag förbannad. Som sagt. Jag är förbannad för att jag har köpt underdelen för 100 spänn. Att hitta en annan bikini är nog inga problem... men jag ville ha den ffs. men men. I'll get over it. Vi hörs. Nu får jag nog sova... Blir alltid extra dampig på kvällen (natten).


Arrivaderchi.

SÖndag?

Fan, det känns som söndag idag haha. Jag har ju haft helg nu i 3 dagar sen blir det jobb imorgon. Så imorgon är det måndag. Nej, det är inte fredag!!!! :p

Mhm mhm, trevligt som vanligt att träffa Madu idag ♥ Jag köpte lite smått&gott också. Blev lite kär hihi. Köpte underdelen till min fräna leopardbikini. När jag fått överdelen så LOVAR jag att ladda upp ett foto på mig i den =D Haha. Inte för att ni kanske vill se.. eller joo, det klart ni vill ;) Jag har ju tjatat så mycket om den! 

Som ni ser har jag ny bloggbild! På den ser ni örhängena som jag fyndade idag för 19,50! Nice!!



 <--- Blev kär! Skitsnyggt till skolan i höst med jeans till! ♥ Det är inte ofta jag köper skor, men dessa var jag TVUNGEN att köpa. ;p


Pusspuss, nu hörs vi kanske inte förrän söndag, för det blir work work. Under handbollen. Hello 13-timmararbetsdag! JAG VILL HA SEX, JAG VILL HA SEX, JAG VILL HA SEX TIMMARS ARBETSDAAAAG!!!



/ ◊ Miss S
 Tivoli ♥

Kopenhagen!

Igår var jag&älskling i köpenhamn =D Det var suuperkul!! Fyfan vad roligt vi hade haha.
Vi började med en runda på ströget där vi (mest jag) kollade rean. Jag fyndade en rolig tröja för 25 spänn på Newyorker. "Nobodys perfect.... (but me)". Haha den va kul! Så sann så sann..

Tivoli var sen helt underbart =D Jag hade aldrig varit där förut, gud vad vackert där är och sådana roliga gamla spel! Vi körde hästrace mot varann haha. Hamnade exakt bredvid varandra. Sen blev jag beroende.... av en såndär myntmaskin. Man spelar, så ska man försöka välta ner mynt mha andra mynt. Den är beroendeframkallande, I tell ya!

Jag ska ladda upp en massa bilder sen!! Alla finns ¨på honeys mobil.

Och ett sista meddelande till bitchen : Du kan inte förstöra för oss, det går inte. Men om du vill fortsätta försöka.. Sure, det bara stärker oss ju?

Ni andra måste ju undra, men det är ingenting, bara en bitch som tror hon kan lura i mig att min kille varit otrogen. Jag vet att han aldrig skulle.... :)

Mitt hjärta....

Pusss alla, idag ska jag träffa Madu en snabbis!

Kivik!



Haha. Vi blev en aning förvirrade när vi såg denna skylt...(?). Grymt äckliga grejjer de säljer till hundar! Min lilla Raul ska aldrig få bita på sånt! På tal om söta små saker så har nu den lilla bibin fått ett namn... Nesrin :) Hon är så gulligull hihi. I sin kanindräkt. Och dessutom så vann jag en Nasse idag =D I have wanted a Nasse forever. Hehe. Och jag vann den alldeles sjääälv!

Kiviks marknad var där jag&älsk tillbringade dagen. Helnice dag! Köpte inget märkvärdigt.. Lite godis hehe. typ. Men kul att titta bara! Dessutom vann jag ju en Nasse =D (ska ladda upp bild på honom, promise!!). Min dator gör konstiga ljud... Hmm..

Well well. Vad kan mer sägas..? Imorgon blir det Köpenhamn =D Tillsammans igen ;) På torsdag hade jag velat vara med älskling ääännu mer, men man måste träffa vänner också, ellerhur? Och mamma vill ha hjälp att färga håret och titta på skor.. Så ja, jag är ju mer än bara Dilshads.. ;)

Jobba två dagar och sen blir det att träffa Peet på söndag. Vi har inte träffats på en evighet. Har nog en del att snacka om!

Jaja men nu ska jag sova, ska ju upp tidigt ;D

Puss / ◊ Miss Š



Ett litet meddelande till en biiatch : Trodde du vi skulle falla för den enkla? ;) Du tänkte förmodligen ut planen utifrån hur DU hade reagerat.. men du glömde ju ; jag är inte som du.

Helg!

Nu är det Sofie-helg ;p Äntligen är denna 4-dagarsperioden förbi. Det var hyfsat jobbigt, men inte så jag dööör. Bara så jag känner JAAAA, JAG VILL VARA LEDIG!! hehe. Idag var nog första dagen av många arbetsdagar som jag blev på dåligt humör på jobbet. Gästerna var helt plötsligt tjurskallar allihop eller ungdomar (jääävla ungdomar!!!!) som inte kan tala tydligt, bara mumlar och ska spela cooola. Ska leka "ahh vad det är jobbigt att behöva visa leg" fast de nyligen fyllt 18. Och de ser ju fan ut som 16.

En kollega som är PAIN IN MY AS! riktigt mycket. Jag skrev om henne innan, vad jag minns. Hon som är riktigt närgången? Jag tycker verkligen inte om närgågna folk asså.... Klarar inte sånt. Bara om jag är tänd på personen hehe. Så Dilshad är den enda som får vara närgången.... ibland =p.
Hon var i vilket fall som helst fucking jobbig idag. Började hon påstå att han som betalat henne hade druckit öl fast han bara var 17 (och det var de ungdomarna jag serverade). När jag sedan tittade på hans kvitto stod där 75:-. Men din IQ-befriade sak! Kan han ha druckit öl + pizza för 75 spänn? Jag ville bara säga till henne att hålla käften om hon inte visste bättre. Sen, vad vi än skulle göra, så skulle hon också göra det. Samma uppgifter. Så står hon med en back öl och jag säger till henne att hon kan ställa tillbaka den för det finns öl i kylen. Hon bara står som ett kontaktuttag i ansiktet. sedan... "men varför har vi ens öl där??". Asså... jag vet inte... Kanske, bara kanske för att de ska vara kalla innan vi tar de till baren? Eller ja.. Kanske bara för att vi tycker det är så kul att sätta ölen i kylen, vad vet jag.
Det är inte att denna tjej är en vanlig dum "blondin". Utan hon tror att hon gör allt rätt. Ska rätta mina lappar (fast jag jobbat där två säsonger och vet hur man skriver så vill hon att jag ska skriva såsom HON gör) och göra allting som andra redan gör och vara så närgången. Som jag sa. Bara jobbig.

Nej, nu ska jag inte prata mer om henne =p 2 stycken som blev getingstuckna idag! Ushhh jag hoppas jag klarar mig. Nu ska jag vara ledig och vara med honeeyyyy =D Han kommer redan imorgobitti! Så nu när jag somnar kommer jag öppna ögonen nästa gång när han kommer =D. Mysa i min säng *yeajj*

Godnatt alla! Hoppas allt är bra med er :-*

◊ Miss
S

Söndag!

Hej!

Så har det gått ett dygn igen.. Hehe. Först och främst - SARA varför har du tagit bort din blogg? Jag läste den fan varenda dag. Kommentera om du har ny adress eller något!! Dina bloggar var skitbra juuee.

Nu är klockan 00.00 *wooow*. Dagen har varit niiice! Haft kul med kollegorna. Fick ingen utskällning hehe. Han insåg nog att det var hans eget fel. *thank god*. Har inte gjort något fel alls idag direkt. Åhh har haft sådana underbara ungar där :D Småkillar som försöker charma en haha. Riktigt söta barn!!

Jag pallar inte direkt skriva mer hehe. Ska jobba hela dagen imorgon också och seeeen blir det honey-time =D

Puss sötingar!


Work work

Hejsan!

Denna lördag började fett dåligt! Jag var skittrött när jag gick upp, stressade som fan till jobbet, vilket ledde till att jag blev lite ovän med honey... (stress gör en sur..). Så när jag kommer dit säger chefen med ett leende "visste du inte att vi öppnar tolv idag?". Jag hade kommit en timme för tidigt. Kul. Kul att man fick veta det.. Men ändå fick folk vara där och dricka kaffe (?) och jag som moppade golvet... Alla skulle springa fram och tillbaka där utan respekt. Det har varit hyfsat många gäster idag utan respekt. Man blir lack. En som fimpade direkt på marken istället för att fråga om ett askfat och några som verkligen inte hjälpte till när vi kom med dricka och grejjer.

Whatever. Det värsta var ändå när jag&Johanna fick "sluta" vid sju. När jag kommit fram till Madu så ringer Johanna och säger att chefen ringt henne och varit skitsur för att vi hade gått och sagt att hon skulle komma tillbaka. Han sa förfan att vi fick gå. Gud. Så jag hoppas inte han bråkar med mig imorgon för jag gjorde inget fel!!

Aja.... Det var iaf kul att träffa Madu! Det var ett tag sen ju. Vi var först hemma hos henne, sen drog vi ut på stan.. Satt en stund på Fenix och lyssnade på när Love spelade.. Han är bra faktiskt. Sedan gick vi omkring lite, försökte vinna nallar hehe. Det blir ju ganska enformigt efter någon timme.. Så hemskt mycket finns det inte att göra! Men men. Vi ska till Malmö festivalen sen iaf ;) Med våra boyfriends.

Neeej nu måste jag hålla keft och sova! Ska ju upp nio imorgon och jobba hela dagen då med.

Pusss ♥

Ledig dag.

Idag har jag njutit, haft semester. Vad innebär då detta? Joo, gått upp när jag velat, suttit i trädgården med marsvinen, kollat på tv mitt på dagen och sedan solat lite mer ute i bikini :D Ätit när jag varit hungrig och ikväll träffade jag Dilshad och hans bror.

Mycket trevlig dag och jättebra kväll =D Stötte på Arben&Dess också så det blev en trevlig avslutning på kvällen! På lördag ska jag försöka träffa Madu&Dess igen, jag hoppas jag slutar i vettig tid! <3

Aa.. egentligen är jag ganska ytlig nu, men som jag sa en gång förut, så ska jag inte snacka för privat här... så jag utesluter hur jag känner innerst inne just nu och bara berättar hur kvällen varit helt enkelt.

Men älskling.... jag saknar honom redan =( Tror det är bara för att jag ska jobba så mycket, så vi kommer inte kunna ses förrän tidigast tisdag och vi kommer inte heller kunna prata mycket.. Han är min allra bästa vän... Det finns så mycket kärlek i mig. Det finns inget bättre i världen, han är det allra bästa jag vet. Alla kategorier. Det är mäktigt... Det går bara inte att beskriva... Han är allt.

 Du&jag...


Omg.

Min blogg särar sig! Iaf.

Klockan är väldigt mkt nu.. men jag har inte varit trött. Men efter detta inlägget ska jag lägga mig (A).

Idag behövde jag inte börja jobba förrän klockan 18.00. Tillbringade dagen med manikyr och pedikyr, rensade byrålådan och satt och tittade igenom massa av farfars gamla vykort. Han dog för tio år sedan.. och pappa har inte direkt tittat igenom dem förut. Men där fanns vykort som vi hade skickat till farfar när vi var på semester på lådbilslandet haha och när bara jag fanns och inte min bror. Riktigt gamla vykort från min farbror när inte ens mina kusiner var födda. Och nu är den ena 25 och har tre egna barn, min farbror är omgift och jag har en styvkusin. Vem hade kunnat gissa det när det vykortet skrevs? De flesta korten var från 80-talet. Det kändes riktigt mäktigt att titta på dem..

Imorgon ska jag träffa love♥

Och denna snygga skapelse har jag lagt bud på på tradera. Vill vinna!!


Jag avslutar med en bild på mig från när jag kom hem från jobbet idag.

Arivaderchi och buenos noches : *



Pojkvän och dammopp!

Heej!! Som vanligt skriver jag inlägg på natten.. men det är den enda tiden jag kollar i datorn nu för tiden! - hmm.. I datorn? Man kollar ju inte datorn och man kollar inte PÅ den heller. Så då måste man kolla i den?? Jag ändrar mig..... Det är den enda tiden jag surfar på datorn. haha så töntigt!!

Nog om grammatik. Älskling var här idag. Suuuperhärligt att se honom och vara nära honom. Ahhh. Jag är så fast och så kär att jag inte vill vara utan honom!!
Vi var i varje fall i Yngsjö och spelade minigolf. Jag körde vilse. Bah. Det tog oss ca 1 timme att komma dit. Det säger sitt!! Minigolfen var rolig iaf, vi var lika, men till sist vann jag faktiskt med typ 1 poäng eller något.
Jag bara saknar o saknar. Saknar honom redan. Fan människor - jag tror jag slösar mitt liv på att längta? =/ Tragiskt, men sant. Men en dag så kan jag förhoppningsvis sluta längta.... Jag borde ta till vara på de dagarna jag har.. och det gör jag egentligen med.. men det är bara det att jag, direkt när vi skiljs åt, räknar ner till nästa dejt.
Fan, nu låter jag som ett psycho också... Great! Men iaf. Saken är att jag längtar efter min pojkvän typ hela tiden för att jag är så jäkla kär och att jag egentligen tycker att man ska ta tillvara på tiden istället för att bara längta bort dagarna.

Jobb ikväll.. Det var en trevlig kväll. Inte så många gäster, så vi spenderade slutet av kvällen på städning. Jag gillar att städa!! och jag är inte sarkastisk!! Vi dukade av alla bord och torkade dem, slängde de smutsiga bordstabletterna i tvätten och jag städade toaletterna grundligt medan Cissi gjorde baren skinande ren. Det är ju så kuul att göra det fint ^^

Fan vad jag har skrivit mycket. Det har i alla fall varit en superbra dag! Jag älskar Dilshad så sjukt mycket. Det finns inte ord för den kärlek som jag har för honom. Vill bara vara med honom.. Som jag har sagt förut - det är som att äta soppa med gaffel! Man vill bara ha mer hela tiden och man blir aldrig mätt! Vill bara flytta ihop nu direkt :D

Nu ska jag verkligen sluta babbla. Men ni läser ju.... Eller hur ;) Jag skriver faktiskt inte för att andra ska se vad jag gjort om dagarna eller hur jag lever för att upplysa er...mer för att jag tycker att det är skönt att skriva om en dag, för att ta det lugnt och reflektera över hur dagen har varit. Som nu tex. Nu refleterade jag över att klockan är rätt mycket, så jag ska zzova. Om ni vill veta en sak så sitter jag alltid nerbäddad i sängen i pyamas när jag skriver blogg :D

Puss!

*zz*

Hej!
Nu är det typ natt. Eller det är natt. Jag jobbade i 12 timmar idag!!
Blev besviken, för Peet kom inom i eftermiddags och sa att jag skulle hänga med de ut ikväll i stan. Och jag vill sååå gärna! Men sen jobbade jag över i 2,5 timmar så det gick inte. Hade vekligen velat gå ut och ha lite kul.
Blev avundsjuk innan på honey, för han var på Tosselilla hela dagen idag :( Och badade :(
Det är det som är dåligt med att ha ett helg- och kvällsjobb - andra hittar på så roliga saker medan man jobbar!

Har, som ni förstår, haft fett mycket att göra! Men det har varit kul ändå för de flesta gäster var så glada och trevliga. Fick 240 spänn i dricks av ett sällskap!! *vill inte dela med miiiiig!!!* haha.

Igårkväll var jag förresten ute med Madu och Galawesh. Det var trevligt ^^. Madu fick körkort i måndags så jag lät henne köra min bil hem sen. Hon blev skitnervös haha.

Nej, nu ska jag nog hålla keft och sova. Men har blött hår... Hatar att sova med blött hår! Men var tvungen att duscha för hela huden är som klister efter en arbetsdag! *yueeeck*

Kramar

Grattis hun!

Grattis till min älskling som blev farbror igår :) haha så gammalt det låter :p men iaf. En liten flicka :) ♣

Jag har solat i eftermiddag med min kära mamma som har semester nu =). Ska ut nu igen, skulle bara skriva lite här.. Ikväll ska jag till mormor&morfar på grillkväll sen träffa Madu i stan. Kommer nog bli trevligt :D Nu ska jag bara se vad jag ska ta på mig.. Kommer nog inte bli nåt märkvärdigt :p Men man måste se hyfsad ut ju... Hoppas att där inte är för många fjortisar... Men som tur är vill hon också akta sig från den klungan! Man har växt ifrån det där..

Igår var en rolig arbetsdag, för jag jobbade med Johanna :D. Alltid lika kul haha. Imorgon är det igång igen, en hel dag.. Får hoppas det går snabbt, men jag jobbar med Johanna då med så det kommer säkert bli kul ;)

Puss alla!
/ Miss S

Kolla denna söta valpen^^


Nyklippt!

Tjenamoss! :p

Idag klippte jag mig och jag är så SJUKT nöjd! Klippte topparna och hon ändrade formen lite på både lugg och hår. Det blev skitsnyggt, fast det var så lite skillnad. Liten skillnad med saxen blev stor skillnad i håret, med andra ord. ME LOVE =)

En annan som tyckte det var fiint var min huney! Ännu en dag visade han varför han är världens allra bästa kille. Min kille! Fortfarande så kär så jag bubblar över! hihi. Hoppas att det aldrig förändras :D Men alla par har ju sina upps and downs. Nu är det i vart fall upp upp upp!! Nu dröjer det tills söndag... Im gonna miss you honeyboney! Innan dess ska han till Liseberg med hans syskon :D Och jag ska jobba och på grillkväll hos mormor och morfar.

Har inte hunnit med vännerna så mycket =/ Det blir svårt när jag jobbar och när jag väl är ledig finns oftast något annat att göra eller så kan jag träffa kanske 1 kompis, men då finns andra jag inte hinner med. Tycker iaf att det är synd att jag inte har så mycket tid.... Är bortskämd med mycket ledig tid i skolan! Jag hoppas att ni vänner har lika mycket att göra som mig så ni inte är förbannade på mig =/. Linnsi, Peet, Dess och Madu - Miss u!! Madu har jag hunnit träffa förra veckan men er andra saknar jag ♥

Mhm... Just det. Jag glömde förtälja att jag var på Hörby marknad idag och det var nice. Jag älskar marknader, det är så mys! Men bara om det är sunshine, det är en viktig ingrediens!!

Godnatt!
Sommarpussar */
Miss S

Tuff dag.

Sitter här i sängen med värkande fötter! Känns iaf skönt att jag tog mig en varm och nice dusch nyss.. Denna arbetsdagen har varit väldigt stressig och hård.. Både fysiskt och psykiskt :p Jag har i alla fall träffat många trevliga människor, söta barn och en jättefin hund... De flesta har varit glada och trevliga :) Jag började 11 imorse, körde hemifrån lite innan tio och hade tur som hittade en parkering! Trängde in mig mellan en bil och ett träd *hehe*
Slutade halv tio.. Så jag jobbade i 11 timmar. Det är inte illa det.. Ja..

Annars är det ganska bra med mig.. Är frisk och kry, kär och lycklig hehe. Bara ett litet "problem"... som jag stör mig på. men det finns inget att göra åt... det är liksom därför jag stör mig på det. Ibland är livet orättvist... Men man kan inte få allt här i världen ellerhur? Jag tror kanske att alla människor saknar någon del av livet.. Och då menar jag att alla har något komplex, något problem med familjen, vännerna, psyket eller kroppen... För ingen är ju komplett... Och då är det den där grejjen jag saknar... och de som har det, som jag tycket att det är orättvist att jag inte har.. de saknar säkert något annat som jag har. Visst?

Jag vet, en massa flum. Men jag kan inte skriva det rätt ut vet ni. För det är faktiskt en egen hemlighet...

Puss, godnatt alla. *smack*


RSS 2.0