Provet avklarat!

Det var SKÖNT! Och det gick galant kändes det som så det är så jävla skönt! Jag kan verkligen lära in grejjer i huvudet asså ;) hehe. Har märkt att jag är mycket bättre på prov än jag alltid trott.

Men jag är på ganska dåligt humör ändå. Kanske bara för att jag inte har något att göra på hela helgen? Shit. Dilshad ska dra o fiska o Vittsjön och Madu ska jobba.... Trist!

Får väl roa mig med något,men vet inte med vad. Ska nog köpa 3 filmer för 99:- sen idag. Och sen kanske planera lite inför den nya kursen på måndag. Fan vi ska ha den stränga läraren, Dimos... Ser jag inte fram emot. Lär bli kallad korkad och lik och kompetenslös och allt möjligt innan denna kursen är över. Så blir man ännu räddare för att snacka på lektionen än man redan är well.. Låter väl kul va??

Nej fan vad man kan vara optimistisk.. Men det är bara inte kul att ha en helg framför sig när man inte vet vad man ska göra..

Hoppas ni har en bättre helg än mig iaf. Ciaaoo.

UPPDATERING : Vi ska inte ha Dimos förrän om 2 veckor och då bara två lektioner, jihooo. Lite bättre nu iaf :p

Regn...

När jag ser regnet som fallit i flera timmar så tänker jag på den spindel jag råkade döda imorse =( Han klättrade på mitt knä och jag blev skiträdd (han var rätt nasty) och kastade ner honom på golvet, där han började krypa. Så tog jag en tidning för att jag skulle hjälpa honom ut i naturen... och jag lutar mig på kontorsstolen... Inte smart =( Spindeln mosades.... Jag är ledsen för det =( Jag hatar att döda djur, de har ju ett liv... och jag vill inte ta livet ifrån någon annan, vem ger mig rätten?

Well.. det är mitt fel att det regnar idag! Förlåt imse...

Nu ska jag återgå till mina studier som jag suttit vid sedan halv elva... och det blir några timmar till!




15.34

Wihooooo nu kom det snö också :D:D Haha årets första snöööö den 30 oktober :D Snacka om en chock när jag kollade ut genom fönstret! Åh det är så fint hihi.

1 och ett halvt år :D

1,5 år! Varför känns det som minst 2? :S För att vi är skapta för varann såklart. hihi. Dagen var jääkligt rolig =D Vi startade i Pildammsparken, där vi promenerade och tog massa tramsiga foton, kolla :P 



Halv sex var en bana bokad på Kronprinsens bowling. Roligt =D Haha vi blev lite ovänner mitt i spelet, men det löste sig till sista rundan! Vet inte direkt vem som vann, jag säger att han fuskar för han gjorde mig sur och då blev jag riktigt dålig, not fair play!!

Well, det var kul i alla fall! Den lilla token gav mig ett pris där det stod "Sofie och Dilshad grattis 29/10-08" haha. Han är för rolig!! Vem vet vad som ploppar upp i ditt lilla huvud älskling!?

Till mat blev det indiskt, vilket var min surprise, något vi aldrig ätit ^^. Jag tog chicken tikka zissla typ. Vi fick in hela pannor med mat och jättemysig restaurang! Till efterätt en sorbé med saffran, kardemumma, russin, pistagenötter. Det var väldigt gott som efterätt till den kryddiga maten. Älskling tod några konstiga bakelser typ. Haha de såg lite ut som lera barn leker med :p Han åt och såg nöjd ut i alla fall!

Jaapp, det var min dag, min otroliga dag! Hihi.



 


Ugly Betty!

Det är ett bra program! Åhh vad spännande. För det första, att följa Hildas romans med coachen, Eddie Cibrian är underbart! Haha jag minns när jag var 14 och kollade på sunset beach och dreglade över honom i hans sportbil :p Jag grät till och med när han dog haha. Kan inte hjälpa att det pirras i mig när de kysser varandra, de är ju så söta ihop!!


Sööta!! ♥

Och vem ska Betty välja?? Helloo är det ens ett val!? Okej..Henry har fan nyss fått barn med en otroligt krävande kvinna, han kommer alltid ha familjen där och hon kommer känna sig utanför när han gosar med sin unge..... .. Men men. Jag tycker i alla fall att det är ett lätt val :) Gio är ju så spontan, rolig och kärleksfull =)



Sååå kom igen Hilda&betty - Fånga coachen och Gio!!

Det var synd om Daniel också... Och om Mrs Meade. Men men kanske Daniel får det bättre nu med hans son =)

Soo long ;)

Tisdag förmiddag!

Haaaajjj! Bö :p

Jag vill skriva hej til er, men vet inte vad jag ska skriva.. Så risken finns att detta blir ett sjukt tråkigt inlägg. Men vet ni, jag kan ju ge er en present =D I form av olika tips hihi.

Såå här kommer mina impuls-tips! Om saker jag tycker är skitbra och som kanske inte alla andra upptäckt!

1. Tyda.se - finns ingen bättre vän när man pluggar något på engelska, där finns ALLA ord! Imperfekt, perfekt, nutid whatever, böj de hur ni vill :p

2.  Scwarzkopf blond spray! - Spraya på efter du har duschat och det bleker en nyans i taget, på så sätt blir det aldrig onaturlig färg och färgen slits ju aldrig av, för det är ju blekt. Jag fick inte jätteslitet hår av det och det funkar verkligen =D Se på mig bara, its all blondspray :p

3. Gillar du biskvier? De godaste kommer från sturebröd.... Det är njutning i högsta grad :D

4. Tandkräm på finnar - det funkar faktiskt. Det tar inte alls lika lång tid innan den försvinner !

Jaa, det var nog mina tips för idag. Något ni kanske kan ha nytta av :D

So long!

Dags för råplugg!

Ja nu är det ingen mer skola innan tentan. Nu jävlar krävs diciplin! Men kul är det INTE. aja.
Hmm ja älskling, jag gillade mer ljust och långt hår också... men men. Det växer snart ut igen. Ångrar att jag klippte mig, men man måste ju chansa ellerhur? I vår kommer det vara normallångt igen ju :)

Åh igår överraskade min käraste med en julklapp till mig =D Vi ska åka på en weekend i jul :D Jeeeeyyyyaaaaajjjj!! Och han ska planera allt haha, lär bli kul. Jag är liksom planeraren i vårt förhållande, jag har planerat alla resor vi gjort.. så känns konstigt att ge överhanden till honom, men intressant. Kul med överraskningar! Blir nog en resa till Tyskland. Kul, för jag har nästan aldrig varit där.. Lite tyska kan vi ju hehe. Aaa, spännande! Kommer bli suveränt om vi åker den 18:e också när skolan slutar!

Nej, nu ska jag ta till vara den där diciplinen jag talade om.. Eller leta upp den rättare sagt! Men ahhh, jag vill spela calorie-king istället!! Ännu ett spel som är beroendeframkallande.

Peace!

Frisyrer och kalas =)

Vilken helg va =) Har inte berättat att jag har klippt mig!! Bara för att Dilshad inte visste så jag kunde inte avslöja här hihi. Jag blev nöjd iaf och det känns som lite nytt liksom. Jag vet inte om jag gjort om det igen... men man måste förändra sig någon gång.. Här är en bild på det och andra frisyrer jag genomlidit ;) ! Vilket tycker ni är bäst??

      
Kort och ljust.. VS Kort och mörkt                    Långt och ljust VS långt och mörkt!


Helt underbart var det när älsking kom i fredags! Direkt när han kom kände jag att jag verkligen inte ville gå ut! Hehe han sover ju så sällan över så ville hellre stanna hemma och ha det mys. Vi stannade uppe länge och spelade galenpanna, så jädra roligt spel!! Dagen efter åkte vi till stan med mamma och jag fick en kamera (en födelsedagspresent från mamma&pappa). Det är en rosa nicon s210, skitbra. Det är med den jag tagit alla foton i detta inlägg! Innan älskling åkte hem fikade vi allihop och det var så fantastiskt att umgås med mamma&pojkvännen samtidigt.. Kändes underbart att de två människorna som betyder allra mest kommer så bra överrens...


Aja. Igår var det dags för tjejträff hos mormor. Det var jättemysigt i hennes källare tyckte jag :D Massa ljus och gott!Blandade "orgasm" (mjölk, kaffelikör och baileys -mmm) och spelade "jag har aldrig..". Det blev lite för mycket, så vi övergick till baccardi razz och 7up. Inte lika tjockt i smaken. Superroligt spel - rekommenderas på tjejträffen! Vi hade skitkul när vi spelade det iaf. Sen var vi uppe till halv tre innan vi nanade.

 
 

Ha en bra söndagskväll alla =) SNART ÄR DET GOSSIP GIRL!!


So long! ♥

Fri-day!


Nu är jag tillbaka. Jag dog inte av kladdkakan :P Och nu har jag heeeelg i två dagar =D På söndag blir dt back to plugg.
Imorse gick jag upp 05.20 - bahh. För att börja i skolan klockan åtta. Väldigt seg förmiddag med allas opponering av andras arbeten... Men det gick bra för mig att opponera iaf, för att alla i min grupp tyckte samma och den gruppen som hade arbetet visste själva att det inte var så bra hehe.

Det fanns störiga personer.. en tjej som jag stör mig på mycket! Hon är lite överlägsen av sig (inte hon med det lilla huvet, utan en annan).. Ja, pallar inte gå in på detaljer, men iaf. Den där tjejen med huvudet har jag nästan börjat vänja mig vid! När hon är med oss är hon ganska okej faktiskt.

Well well. Längtar till min älsking kommer, då ska vi kolla på Family guy(kolla på tv, en lyx för oss), sen ut och ha kul och sedan ska vi sova tillsammans =D Kommer kännas mega-underbart.


Meeen men, so long allihop, hoppas ni får en kul helg, för DET
ska jag ha! ♥


 

TJOCKIS

Ni ska se min kyl idag... Baklava, kladdkada, hallon, grädde, smörgåstårta, cider, cola... Anna Skippers mardröm med andra ord!!! !!!
Dagen efter kalas, en fälla!! Jag vill ju gå upp i vikt nu i höst så kanske den kylen är en bra start? Hehe nej men jag har faktiskt gått upp lite, två kilo skulle jag tro. Vill nog väga 57-58 tror jag. Vi får se =)

Nu ska jag i alla fall plugga, ska läsa igenom ett arbete som jag ska tycka till om, stackars författare...... hehe sen ska jag plugga på provet.

Ha det bra allihop / er 21-åring.



Ps. älskling, underbar kommentar. Du är en dröm. Ds



16.45 - me again. Fan vad seg jag är! Har suttit på denna jävla stol hela dagen i stort sett. Och nu skulle jag bedömma arbetet och det var verkligen inget bra arbete! Jag hade tänkt skita i att gå, men sen såg jag att det var obligatoriskt.. Fan. Asså det är verkligen inte kul, för jag vill inte bara klaga men hittar nästan inget bra. En massa påstående med ingen grund =( Aja, får väl ljuga eller nåt!!

21 <:o)


Hellu! Nu är det 1 minut kvar av min födelsedag :D Den har varit helt fantastisk! Har hunnit vara på ack-va-kul med hjärtat, men vi var tvugna att sticka rätt snabbt för de hade ingen cafeteria längre och vi var hungriga!! Vi stack och fikade, sedan köpte vi baklava som jag bjöd mormor&morfar och familjen på ikväll. Vi hyrde en film också på Nöjesmagasinet sen körde jag hans bil hem hihi. Det var kul :D Jag är ingen mästare på den, men det gick :p

När vi kom hem tittade vi på filmen, "brudens bästa man" - skitbra!! Så romantisk, rolig och sköön. Det var mitt val såklart, eftersom jag fyllde år hihi. Ikväll kom mormor&morfar och vi har ätit goda saker, pratat, haft trevligt och jag fick lite fina presenter ^^

En stooor kokbok och en liten receptbok med kyckling - nu ska jag bli köksmästare! Jag fick en myysig pyamas av brorsan, ful som fan HAHA men skön ;) Av min älsking fick jag en underbar ring, jättefin!! Ska sätta in bild på den såklart ;)


Älskar dig älsking, tack för en underbar dag och tack till alla som sagt grattis :D

Sista dagen som 20..

Idag är det sista dagen som 20-åring föralltid! Forever and ever and ever.....
Förra året när jag fyllde år så kom älskling hit och mormor&morfar kom på fika.. Sen hade jag ju en stor fest ju helgen efter :)

Nu ska jag tänka vad som har hänt under mitt tjugonde år i livet...
Det bästa:  Jag tog ett stort beslut och hopppade av Freds-och konfliktvetenskap - thank god! Eller ja.. Thank me! :p Sen kom jag ju in på IMER, så grunden för hela min karriär har lagts under mitt tjugonde år i livet hihi.
Det roligaste:  Jag gjort en massa roliga saker med min älskling Dilshad, typ varit i Göteborg under mellandagarna, firat ett-årsdagen i Vittsjö, tältat på Öland och såklart Grekland. Dessutom fick jag kontakt med Madusha och det är jag glad för! ♥ Enrique Iglesias-konsert med Linn - yiho!
Min första:  Min första utomlandsresa utan familjen - tjugonde året!
Det värsta: Det var LÄTT när Dilshad stack till Frankrike i två veckor. Ush. Plus såklart när Shelle har varit sjuk, har varit såå orolig! Sedan dog juHeath Ledger.. En mycket talangfull skådespelare som jag tyckte väldigt mycket om i filmer..  Må honom vila i frid.
♣  Bästa plagget: Okej, jag har blivit kär tre gånger detta året tror jag. Nummer ett var min underbara klänning från Gina tricot, en blå historia :) Sedan i höst kom ytterliggare en från samma ställe, svart siden *dream*. Min favorit är min höstjacka - har aldrig trivts bättre i någon jacka!
♣  Finaste presenten: Det var lätt :) Guldhjärtat jag fick av mitt eget guldhjärta i 20-årspresent.
♣  Jobb:  Metro-girl och Bistro ;)
♣  Favoritfärg: Lila och guld, niiice.

Mm det var nog de viktigaste sakerna, väldigt viktiga eller hur ;) Har gjort en massa vuxna saker haha. Nu får vi se vad som händer under mitt 21:a livsår ^^.

      

Tisdag idag

God förmiddag!
Nu är jag redo för att plugga efter att ha städat båda marsvinens bur, gett de mat och vatten.. Fick ut min energi så det var bra, slipper jag bli så rastlös som jag brukar kanske..?

Det roligaste som hänt hittills idag var när Lillan hittade ett persiljeskaft och när hon tuggade så slog det in i väggen så blev hon skiträdd och satt och morrade, utan att fatta att det var hon själv som orsakade ljudet =D Haha Cute or What?

Yes, nu ska jag sätta igång, sen blir det Maduuuuu halv tre!! *jippiiii*

Hugs&kisses

Vet ni vad som är jättejättejättejättejättejätte kul? Min pojkvän ska komma på fredag så ska bara vi två till Grand och dansa&ha kul och sen ska vi sova hos mig. Åhhh längtar! Det var någon månad sen sist som han sov över. Min älsk!

                                                   ♥    

Marsvinsdagis!

(för er som missat så ör jag just nu barnvakt till Dess marsvin Brumma och Julia)

Haha spännande nyss när Shelly&Lillan var ute och jag satte ner Julia där. Det gick braa faktiskt, de luktade mycket på henne men hon tog det lugnt. De sprang omkring lite. Haha sen efter ett tag hämtade jag Brumma och då blev det lite andra bullar. Antar att Lillan kände sig invaderad av främlingar ;D Hon sprang omkring och gnällde och var tossig. Stackars Brumma&Julia knödde ihop sig i ett litet hus
*ta oss härifråååån*

Så nu sitter de i sin bur igen, skonade från Lillan. Här har ni kvinnan    på täppan :p

Aja. Ikväll blir det softa, Simon&Thomas och sen blir det väl till att fixa arbetet, för det  vi gjorde sist hade inte sparats på datorn i skolan så vi måste göra klart det idag, för det ska vara inlämnat idag. Meeen men.


Puss!!

Tv-kväll!

Nu är man i säng efter en underbar tv-kväll. Först Gossip girl - så jäädra bra. Men jag vill ju bara hoppa in i rutan och dränka Georgina i en vattenpöl. Och Dan då? Bara börja umgås med henne sådär? Så gör man ju fan inte, vilken brud som helst hade blivit svartsjuk så det rök om det. Men i gossip girl är man ju en sån ängel... Om man heter Serena iaf! Well, sen var det Ensam mamma söker, sött :) Klockan nio kom en film som jag gillar riktigt mycket faktiskt, I hennes skor :) Den är nice och Cameron Diaz är alltid lika snygg!

Hmm på tal om snygg så är här bilder från min outfit haha. Ska försöka ta med de bästa här...Och sen är det ju en marinblå likadan också :) Blev inga bilder på bikinin tyvärr, fixar det kanske tills nästa gång :)

  


Jag har fått besök här hemma också! Ska vara barnvakt åt Dess marsvin hehe. Brumma&Julia. Jag ska nog ta väl hand om de gumman :) Brumma var väldigt nyfiken på Lillan när jag satte henne utanför Brummas bur. Intressant.

Men men, nu ska jag faktiskt sova, imorgon är det skola på eftermiddagen!

Kisses&hugs / Miss SSsss

Min söndag..

Jag saknar mina kompisar!!! Åh saknar de mycket! Jag har bara pluggat på sistone eller träffat älsk de två dagarna jag har haft tid. Hoppas jag får mer tid att träffa dem snart. Men Madu på tisdag iaf :) Älskar er vänner!

Ja, nu var det mer plugg som gäller.... Ser det frestande ut? Det ska jag ta tag i nu iaf!



Puss!!

Center syd ;)

Yo! Idag tog jag och honey en tripp till centersyd :) Där är riktigt nice faktiskt! Ett tips till alla shoppingsugna! Där finns New yorker! Eller Newyorker... Hmm  iaf (det som finns i Köpenhamn!).  DÄR e det billigt duu ;)
Men ganska omoderna kläder hehe. I Danmark finns det ju riktigt nice kläder, men här i Sverige var det lite polskt-aktigt typ. Haha här ser ni ett exempel på det!


Dock riktigt snygga accesoarer, väskor och killkläder! Fyndade på Gina ♥ Två skitsnygga långa toppar, som var rea på! Ni har säkert sett dem, de var på reklam en del i våras, visar er imorgon ;) 49 kronor styck! Sedan hittade jag en bikini på Sportoutlet, skiiitsnygg! Brun med vita prickar och bara min storlek kvar ! 125 kronor för den!
Så pengen jag fick av mamma till kjol gick till lite annat istället.

Det var riktigt nice att shoppa när man har 400 spänn på kontot. Inte många som klarar det ;) Älskling var så fantastisk idag! För det första generade han mig totalt med komplimanger, sedan bjöd mig på mat =) Han gav mina girls en ny matskål med dubbla skålar, så de slipper bråka hehe. Det betyder så mycket! ♥ TACK ÄLSKLING! Du skämmer bort mig med kärlek baby ;)


Soo long ;)



Checka in Linns blogg!

Freaky fridayy!

Ja, fast idag har verkligen inte varit en freaky day.. Rätt tråkigt i skolan faktiskt, satt och pluggade under lektionen ju, men känns som jag liksväl kunde gjort det hemma. Fast kul att träffa klasskompisarna =) Var inte så många idag, typ 9 stycken hehe. Lite fredagsmys kan man säg =)  Efter "lektionen" avslutade jag och Marthe vårt grupparbete. Härlig tjej! O gud, jag älskar hennes n-o-r-s-k! Det språket e riktigt nice asså. Jag skulle vilja snacka norska :D Härligt. Men vet inte hur, för jag vill i vart fall inte flytta till Norge. Hmmm hehe. Hemma-undervisning :p

Nej mina kära läsare, nu ska jag kolla på Freaky Friday, Linday Lohan och Jamie Lee Curtis! Rock on!

Ush!

Jag hade inget bättre ord för det, för jag blir mållös alltså när jag tänker på det. Det var såhär att Caroline hade skickat sin del av arbetet till mig och där fanns ett ord jag var osäker på, så jag skulle googla det. Då dyker det upp överst på listan, en porrsida och där står "daughter fucking dad while mom sleeps".

-

Ja, man blir fan mållös! Vem fan kollar på något sånt? Ännu värre, hur faan kan man skjunka så lågt att man är med i den filmen? Hur mycket pengar det ÄN handlar om. Jag bara blir så jävla äcklad av folk som är med i sådana filmer, har man ingen integritet? Ingen självrespekt? Okej att kolla på det, det är upp till var och en. Jag tycker att det är fel med porr, men jag har kommit förbi stadiet då jag försöker få ut den åsikten. Jag tycker det är en personlig grejj om man gillar det eller ej. Och jag respekterar folk som gillar det, så länge de kollar på vanliga grejjer och inte något SÅDANTHÄR eller med djur eller något annat sicked, så är det upp till var och en vad de vill göra på sin fritid hehe. Men jag respekterar dock inte de människor som är med i filmer eller bilder, det är bara så lågt i mina ögon. Men men. Jag bara tyckte det var så jävla äckligt att jag var tvungen att berätta.

(Obs, detta gäller inte min pojkvän ;) Den enda han får se naken är mig, andra killar och han själv i spegeln ;) )

Sooo long!
Som ni nog förstår är det lite svårt att sätta bild till detta inlägg....... :p Nej, nu gick jag över gränsen. Haha.

Mätt.

Efter två vidbrända kastruller är jag mätt i magen för att plugga :D haha.

Åh jag längtar till min girls night nästa vecka - ska bli såå kul ;) Blanda drinkar, snacka skiiiit, spela spel. Yess. Men nu ska jag läsa om teoretiker inom ekonomisk sociologi.

Tjyss, so long ;)

Rainy day

Ja, det blev minsan ingen grillning idag som ni nog förstår!!
Men men. Det fick bli en annan gång. Vi hade jätte-jätte-mys ändå =D  Gick på Ikea och planerade vad vi ska ha i vårt bohag :D Älskar diggggg. ♥


Skolan idag var faktiskt skitkul. Vi rekryterade! Gud vad svårt det är att komma överrens, jag argumenterade så långt jag kunde, men det var inte så många som höll med mig så... Det var roligt iaf! Sen hade vi tenta-genomgång och det visade sig att jag hade rätt på UNHCR, man behövde ha med den svenska ELLER engelska definitionen och jag hade med den svenska =) Det retar mig att jag fick fel på en annan fråga, som handlade om "brain drain". Jag vet vad det är! Det är när många högutbildade lämnar sitt hemland och söker bättre möjligheter i ett annat land. Landet drabbas då av brain-drain. Men nej, jag var tvungen att ha med ordet förlust för att det skulle räknas. Men det framgår ju tydligt av mitt svar att det blir en förlust! Eller vad tycker ni? Jag önskar jag hade fått 20, full pott liksom. Men, man kan säg att jag ändå fick det? Hihi.

A A A A A, min favoritbokstav!




hihi. Jag ska avsluta med att ge er en gåva för att ni läser min blogg!!
Varsågoda och jag hoppas ni fortsätter läsa länge till =)



Spärrservice!

0852506680 - Detta nummer har ringt mig 3 gånger sedan i söndags. Två gånger idag. Så hittade jag en skitbra hemsida!

vemringde.se - nummer från telefonförsäljare finns inte med på eniro mm, men på denna hemsida kan man som privatperson lägga in samtal man fått och skriva vad det var för något. Där tror jag du kan finna alla bluff-företag, vad du ska akta dig för och många andra erfarenheter och länkar! Så när jag sökte där fick jag 25 träffar och fick reda på att det var ett företag som heter spärrservice.

Jag googlade då på deras namn och möttes av en hel del artiklar och bloggar om deras usla service och att det är ett oseriöst företag. Sketna telefonförsäljare! Nu vet jag iaf vilka det är och nu kan jag fortsätta ignorera de. It has worked before!

Ni har väl checkat in mina andra länkar nedan i menyn till höger? Där finns alla mina pärlor :)

Tekniken, är den inte alltför underbar!?


Danmark!

Idag har jeg læst på dansk i nogle timer. Det går ganske godt må jeg sige. Om icke andet så er det meget sjov!!! Jeg synes det er ett yndigt sprog =) Måske for at jeg er skåning?

Nä, nu pallar jag inte ödsla mer tid på att skriva danska :p Det är en aning frustrerande för detta arbetet tar rätt mycket tid (hoppas vi blir klara imorgon) och sen får man fan inte betyg på det. Jag orkar inte plugga mer idag asså, man får fan träsmak i ändan haha. Ska fortsätta någon annan dag och då ska jag ta tag i plugget inför provet den 31. Mamma skrev ut alla artiklar idag, men faaan det var typ 100 sidor sammanlagt, sen är det ett antal kapitel också. Jag blir stressad bara av att tänka på det asså! Får nog planera nu istället för att skriva blogg.

Aaaja. Imorgon blir det skola och sen plugga med gruppen, som sagt. Sen ska jag och min underbara pojkvän grilla :D Kul.

Men men pusspuss på er, ursäkta att jag inte hade något mer intressant att skriva om :p

LINN - LYCKA TILL PÅ TENTAN IMORGON!

GLAD!

Idag gick jag till vår kurssekreterare Martin och fick resultat på tentorna! På hemtentan fick jag 10/10! Och salstentan fick jag 9/10. Fattar ni hur BRA det är!?

Haha jag är sååå happy! Alla rätt, inte nååågot att klaga på. Förutom vad UNHCR står för :p Annars hade jag fått fullpott!
Efter skolan och plugget med gruppen ringde älskling, som hade slutat tidigare, och jag bad honom träffa mig innan min buss gick. Han blev skitglad när jag sa mitt betyg :D Och så gick vi och köpte blommor till mig. Haha han är så söööt. "Kom, nu ska vi köpa blommor till dig!". Jättefina cerisa och ljusrosa.

Jag är så lycklig! Underbar pojkvän och underbara betyg ;)

Love-sunday!

Taack Dess för dina gulliga&roliga kommentarer!!
För en gångs skull har jag haft en bra söndag! Hehe jag är lite som Sara, har söndagsångest :p I och för sig. Dagen började dåligt men sen blev den bra, när älskling kom! Så underbart.
Han tittade på Gossip girl med mig :D (vilket var spännande idag! Vilken bitch Serenas gamla kompis är! Aaa alltid lika bra!!) och han överlevde haha. Innan det började tog vi en promenad genom en del av denna lilla by där vi inte brukar gå. Jag visade bilauktionen, medborgarhuset och där jag bodde när jag var liten. Sen tittade vi på hus och drömde om vad vi ska ha för något. Vi kom bra överrens iaf :D Jag vill ha källare och han vill ha ovanvåning, så det blir 3-våningshus! Men vi ska ha 4 barn helst så då kanske det blir rymligt och bra haha. Sen kom vi på att vi ska bygga en liten damm i hallen där vi ska ha våra sköldpaddor... Åh gud ja. Alla djuren med. Vi kommer ha en stor saftig familj :D Men först kommer Raul, ni minns väl honom???

 RAUL!

HIHI. Han kommer ju innan alla barn o sånt. Åhhh vad underbart det är att drömma sig bort...

Aup. Förresten hörde jag en riktigt rolig grejj som jag måste lägga till, till mitt anti-USA tema som jag hade i veckan *hehe*. När man går in i USA ska man kryssa i ett papper "Är du terrorist? Ja eller nej". Haha. Och om man beställer ett paket från USA (som min mosters sambo hade gjort) så kommer frågan "Ska denna användas i terrorsyfte?". Det var en grejj till skrivaren eller något. De är ju allt bra tröga där borta.

I alla fall, nu ska jag sluta vara sån. Har ont i huvudet och käken. Men finnen är borta :D

Tjyss!!

Kusiner&släkt.


Spenderade dagen i stan med Dess och försökte hitta en kjol (Tack Dess för du hjälpte mig så mycket!!) men nä.. Antingen såg jag ut som en pinne eller som en fé. En såg jag ut som teskedsgumman i. Haha. Men kanske ödet, för den outfiten som jag valde istället trivdes jag grymt mycket i! Hade på mig ett guldhalsband också, men fick inte med det på bilden där nere.

Nog om det ytliga, det var i alla fall roligt hos morfar ikväll :) Han fyllde 71. haha han hade gjort en chokladpuddingstårta och skrivit Eric 71. Han hade stavat det med c eftersom k inte fick plats. Åh jag älskar min mormor&morfar! Älskar mina kusiner med!!!  Mysigt att träffa släkten lite, trevlig middag. Roligt att träffa min moster och kusinen My, som bor nära Ronneby. Senast jag träffade de var.... oj. Fan ingen aning. Kan ha varit i juni. Bahhh. Spelade spel med My i alla fall och snackade o allt :D Man måste vara med dem man inte träffar så ofta. Hon är tio så ni vet.

ps. finnen är typ borta. tuur att de bara kommer på korta besök :p DS

 
Min outfit for the evening :)

Jaa, mina kära vänner. Thats all for today. So long ;)

Uppdatering.

Min finne är inte bättre! Det tandkrämen gör är att den... lockar fram den kanske jag ska säg? Men sen pillade jag såklart så nu har jag ett stoppljus i pannan :D haha. Så stanna inte idag om ni ser mig :p

haha. okej lite äckligt men men livet har finnar också ibland ellerhur ;)

Fredagstankar

Hellu! Jag vet, dålig uppdatering idag! Men jag har haft en jäkligt bra fredag faktiskt må jag säg. Jag gillar att spendera fredagar hemma... Förmiddagen spenderade jag med att byta sängkläder i alla sängar, lufta täcken och sedan bädda nytt, tvätta... Detta är lite utöver mina normala ansträngningar och jag kan förklara det med att jag verkligen fick ett sug efter en kjol idag och jag har inte råd. Så jag måste be mamma. Jag hatar att be om pengar, för jag vill gärna tro att jag klarar mig själv, dessutom tycker jag att jag får så mycket ändå. Men dock. För att lindra mitt samvete så gjorde jag allt detdär så att mamma bara kunde slappna av ikväll och det uppskattades!! :)

Jag och min bror är sååå jäkla olika på den punkten. Jag gör värsta grejjen för att fråga henne om 200 spänn medan han bara "mamma, ge mig pengar till ikväll. Det är din plikt". Ja, tro mig, det lät så i eftermiddags. Så jag antar att vi båda två är lite wicked. Mamma stör sig på att han begär pengar och att jag i stort sett vägrar ta emot :p

Men men nog pratat om detta. Hoppas jag hittar en fin kjol imorgon :) Ska på morfars kalas på kvällen så vill gärna ha på mig något förutom byxor. Sen är det fint till en massa andra tillfällen med såklart!

Aj. Jag har ont i pannan. Har fått en finne som jag just nu botar med tandkräm =D Det brukar alltid hjälpa, jag återkommer imorgon. Men mitt lilla munproblem är borta iaf, skönt. Hoppas älskling kommer på söndaaag (jag kom o tänka på honom i samband med min mun ;) ). Jag ska avslöja ett såå romantiskt sms han skickade innan ikväll, för att ge er lite insiderinformation!

♥Vad gör du mitt livs kärlek? Du känns verkligen rätt för mig gumman, jag vore en total idiot om vi inte hade träffats allra första gången... Jag är  så glad för att jag fick den dagen med dig, det är verkligren otroligt vad  ödet ör med en.. (...)♥


Puss!!

Bilder hihi

  

Tog lite bilder när jag väntade på att min kära kille skulle ringa... Lite ego är man allt ;) I alla fall, godnatt kära läsare. Nu ska jag spöa skiten ur folk på Chuzzle!


 ♥

USA

Halloj :p
Ja, idag har varit en ganska intressant dag. Istället för vanlig föreläsning ville Tobias att vi skulle lyssna på några amerikaner av olika slag som talade om finanskrisen och latinos/färgades påverkan. Det är nämligen på debatten just nu att detta är de svartas fel. Hmm.. Ja, döm själva. Dessa människor beskrev i alla fall verkligenheten, nämligen att det är bevisat genom statistik att färgade människor mycket mer sällan får lån jämfört med vita (och detta antar jag är oberoende av inkomst, annars skulle det inte vara värt att nämna?). Och de lån som färgade får är för det mesta lån med hög ränta, medan vita får låg ränta. Så inte konstigt att de inte kan betala tillbaka deras lån liksom. Invandrande latinos som inte ännu lärt sig om samhället och ofta är lågutbildade/låginkomsttagare lockas dessutom till att ta farliga lån genom oseriösa lånegivare. De kollar inte upp personen särskilt noga och berättar inte om riskerna som finns för lånetagaren. Vems fel är det då egentligen?

Ja, jag vet att jag kanske upprör en del nu, men min blogg är å andra sidan till för att spegla den jag är. Så jag ska erkänna att jag ogillar Amerika. Rättare sagt den amerikanska andan, inte själva amerikanerna kanske... Jag ogillar deras sätt att ofta se på sig själva som de mest utbildade och utvecklade i världen, deras okunskap om resten av världen (öhhh Europa är väl ett land), att de förbrukar 1/3-del av världens tillgångar, att de åker runt och ska försöka lösa alla arabers problem genom vapen, att de i filmer alltid ska framställa sig själva som världens hjältar. Vet ni till exempel att man inte får låna militärens saker om man ska göra en film om inte filmen framställer Amerika som bra? Nej, då får man inte hyra deras material. Och att svarta var så orättvist behandlade i samhället långt in på 1900-talet.
Men vet ni vad som retar mig mest? Jag har läst många amerikanska böcker på högskolan och i de flesta är det samma tjat "före 11/9" och "efter 11/9". De talar om det som om det vore lika stort som Kristus födelse. De säger att hela världen förändrades den dagen. Åhh det är så synd om dem som blev bombade och därför har de sedan dess hämnats..... jag undrar hur många araber som ska dö för att det ska vara "lika hemskt". Nej, detta upprör mig.

Jaja, detta skulle bli ett inlägg om min dag men återigen kan jag inte låta bli att bara sprida mina åsikter :p

  

Statistik!

Jag såg en intressant artikel i k-bladet idag och har nu letat länge och till slut hittat uppgifterna på scb's (statistiska centralbyrån) hemsida
Jag tycker de här siffrorna e superroliga att se, dels för att jag är för ett fungerande mångkulturellt samhälle och för att min älskling är utrikesfödd såklart. Men nu till faktan.


2006 års inkomststruktur i Sverige:
Betald skatt och tagen skatt i form av bidrag, tusentals kronor/år och hushåll. Med inkomst menas den inkomstskatt de betalade, alltså skatten på deras lön. Med bidrag menas socialbidrag, bostadsstöd, sjuk- och föräldrapenning, förtidspension och generella bidrag (jag räknar inte med pension eftersom det är något vi alla får förr eller senare).

Födda i Sverige                                           Inkomst: 56,8     Bidrag: 12,1
En utrikes född och en född i Sverige     Inkomst: 61,0     Bidrag: 11,5
Utrikes födda                                               Inkomst: 51,6     Bidrag: 26,2

Med dessa siffror ser vi att de som hävdar att "invandrare" kostar Sverige mycket egentligen har fel, då de, med sin egen betalda skatt, täcker upp för deras bidragstagande och dessutom får ett överskott på 25 000 kronor (om vi räknar bort pensionen, 8300 kronor). Så läste jag någon som då svarade med att "ja men alla andra kostnader, som utlandsbistånd, skola, sjukvård mm". Ja, men om alla hushåll har ett överskott på 8300 kronor så räcker det nog gott och väl till att täcka "invandringens kostnader" på de planen också. Multiplicera liksom 8300:- med alla hushåll bestående av endast utrikesfödda människor! Det blir flera miljarder kronor som kan läggas till de övriga kategorierna.

Ja och sen var det ju det toppenroliga att de hushåll med blandade svenskfödda och utrikesfödda personer har det bäst ekonomiskt :)



Godnatt!!


Brorsan har körkort :D

Grattis broo. Mycket roligt! Nu har alla körkort.. och han klarade det första gången också!

Medan han körde upp fikade jag med mina flickor, mycket trevligt :D Nu har vi fått med Dess också så vi alla tre ska börja på orientalisk dans i vår! Det kommer bli görkul! hoppas bara den startar i typ januari så jag hinner gå klart innan jag flyttar.. annars får jag väl helt enkelt ta mig till k-stad en gång i veckan... Vi får se!

Jag håller på att göra en film, men jag berättar inte om vad :D Åh kul! Jag längtar att visa älskling :D

Japp, jag skulle egentligen plugga... men har softat och haft roligt hela dagen. Jag förtjänar väl semester? Inte? hmm... jag pluggar imorgon, promiiise!
 Ikväll är det Ugly betty - får inte missas!

Puss på er sålänge folks!!

Ekonomi

Jag är inte en talang på det i skolan, men bra att jag klarar mig skapligt för annars hade jag befunnit mig i personlig konkurs vid denna tid! Nu kan jag i vart fall sova gott när jag har gjort en plan för mina utgifter i höst och har kommit fram till att mina sparpengar kommer att räcka till 2 månaders hyra efter jag har betalt alla busskort i höst. Så jag får flytta i mars då, blir nog lagom =) Nu ska jag klara mig på 1500:- till allt roligt och sedan ca 600 till räkningar och bensin och sådär.

Ekonomi ekonomi... det är inget kul att vara en fattig student, Back to that life after a summer of konsumption!!! Det är ingen lätt vändning ska jag säga er. BLÄ FÖR REKLAM, BLÄ FÖR FINA KLÄDER!!!

Har ont i min framtand och har en förkylningsblåsa precis bredvid. It hurts!

Godnattpuss
Tack för de söta kommentarerna Dessi =)

Telefonfobi!

Åh gud. Jag vågade nyss ringa Burlövsbostäder.... Ush min jäkla telefonfobi!! Men det gick bra, jag lyckades formulera mig :p Allt är löst, jag såg på hemsidan att man får tacka nej till 3 lägenheter på ett halvår, sen får man ansökningsförbud i tre månader, så det var inte att man åkte ur listan eller något sådant. Ush, jag får göra yoga nu för att lugna mig haha.

Jag fick bilderna av Madusha, men vissa blev inte så bra så jag laddar upp vissa bara och sen fick jag också från övernattningskvällen, men på grund av att de andra tjejerna kanske inte vill att jag ska lägga upp så lägger jag bara upp en :p Annars fanns där en skitrolig när vi borstar tänderna.. eller ska jag busa lite med de? hihi. Den vita randen är otroligt störande, den finns på alla Madus bilder!






Hihi, soo long <3
Nu ska jag kolla efter biljetter till Timbuktus konserter i höst!

Gossip girl!


Jag hade nästan glömt hur bra det är!! Skitbra, kan knappt vänta tills nästa avsnitt =D Och så grymt snygga de är också - Serena och Blair (Blake Lively, Leighton Meester!) Sedan "Ensam mamma söker" är ju också helmysigt. Jag kommer på mig själv med att sitta o le fånigt. Jag älskar kärlek ^^ Och jag älskar Gossip girl också!

En annan sak jag älskar är miiiin Shelly! Åh kan inte få nog av henne.. jag trodde jag kanke skulle förlora henne. har insett att jag älskar henne så himla mycket. ♥ Jag visste ju det förut med, men man tenderar att ta saker för givet här i livet.

Aja, igår bowlade jag ju med brudarna, riktigt kul. Trots att jag inte vann :p Fick en strike iaf! Alltid lika trevligt att träffa de! Ska sätta in bilder sen när Madu skickat, det lär ta ett tag.....

Japp, nu ska jag sova för klockan e mkt! Skola imorgon, ska läsa om organisationer. *yejj* hehe. nej men allt i skolan är faktiskt kul, bara mer eller mindre.

Puss och godnatt!!


Sovmorgon!

Idag sov jag till elva :D Jätteskönt! Hehe. Sedan blev det frukost och ta ¨på sig ganska snabbt, för mamma behövdde hjälp att handla. Vi köpte en liten mus som springer till lillan&shelly haha. Lillan är både nyfiken och lite rädd för den :p

Nu ska jag vara hemma till fyra, sen Madusha :) Och vid halv sju kommer Dessii så blir det snack o äppelpaj som jag ska baka :D Nio bowling - funny!

Ja, rolig lördag :) Jag har tänkt på det med burlövsbostäder och det är ju kul för nu vet jag att bara jag söker en lägenhet sen i vår kommer jag få den troligtvis =D Jag bara hoppas att det inte blev nåt krångel nu med att jag missade denna lägenheten..

So long!  :-*

Min flicka =D

Efter en händelserik vistelse hos veterinären, med röntgen, vägning och spruta, så konstaterades det att hon iaf inte har njursten!!!! TACK TACK TACK! Vi tror det är urinvägsinfektion och hon har fått antibiotika mot det!

Jag tycker att Åhus veterinär (som nu ligger i K-stad, Björkhemsvägen, vid vägverket) är en väldigt bra veterinär. Det var dem det stod om i Kristianstadsbladet på insändarsidan några dagar. Det var en kvinna som klagade på dem för hon kom dit och ville avliva hennes katt, vilket de vägrade göra om de inte fick undersöka katten och se om det var något fel. På Hässleholms djursjukhus fick hon den avlivad utan undersökning. Hallå, det är levande varelser vi talar om :S Avliva hur som helst? Bra Åhus veterinärklinik!!
Shelly var i varje fall jätteduktig och höll sig lugn - min flicka!

Älskling har varit här ikväll, vi lagade middag tillsammans med pappa. Trevligt att han fick prata med föräldrarna, det var några veckor sedan faktiskt! Vi pratade om allt möjligt.. Sen kollade vi på Mr Woodkock, inte så bra (fast älsk hatar att jag klagar....). Kvällen gick snabbt som en racerbil fan. Bläbläbläblä! Honey har satt vårt foto på hans visakort! Älskling- det var SÖTT!! Lovelove!

Jag gick in på Burlövsbostäders hemsida innan ikväll och ser att det står att jag blivit erbjuden en lägenhet för två veckor sedan :S Jag trodde de skulle ringa eller maila eller något vafan. Jag har inte varit inne på hemsidan på ett tag för att jag tänkte vänta med att söka fler, men tog för givet att de skulle kontakta mig. Det fanns heller inget meddelande på mina sidor. Jag hade visserligen min mobil avstängd ungefär en vecka för att jag helt enkelt glömde / ignorerade att ladda den (det var under rumsrenoveringen), men man tycker ju att de skulle talat in ett meddelande eller? De ringer ju inte bara och lägger på? Nej, det är mycket märkligt. Jag har mailat de nu så jag får se vad de svarar. Bryr mig inte om lägenheten, för jag ville ändå inte flytta än, men hoppas jag inte förlorar några poäng eller något sådant!

Oj ja. Mitt rum är nästan klart nu, skitmysigt är det! Ska ta foto sen hihi.

Nu ska jag spela lite "fuzzler" innan jag somnar, e rätt trött.

Godnatt!
Tack Sara&Linn för era gulliga kommentarer!! ♥

Shelle.

Jag är orolig för min Shelly. Idag när jag plockade in flickorna från deras utepass i köket (där de hade lekt med en fiin tunnel som vi köpte idag på Ikea!) så såg jag blod på filten och det kommer troligtvis från Shellys kiss.
Förlåt Shelly för att jag exponerar dig såhär... är bara orolig för dig!
Har läst på olika hemsidor och kommit fram till att det troligen är urinsten eller urinvägsinfektion. Jag hoppas innerligt att det är en urinvägsinfektion som kan botas lätt med antibiotika och att de har en tid imorgon att undersöka henne, samt att veterinären är försiktig!!

Jag är nervös... Ska gå upp redan tio i åtta imorgon för det är telefontid med rådgivning av veterinär 8.00-9.00.

Jag ligger här i soffan bredvid deras bur nu, om något skulle hända. Håll tummarna för oss!!

Jag och flickan år 2006!


Godnattpuss


Whitney.

Enda anledningen att Whitney vann....?


Hon har varit nära på att åka ut ett flertal gånger, fått kritik för sin arrogans och "miss-america-attityd" och på mingelfesten sa de andra deltagarna att hon verkade falsk. När hon fick kritik av juryn så gjorde hon alltid en min som var arrogant till tusen. Dessutom var hon riktigt elak mot vissa andra deltagare och betedde sig som en b-i-t-c-h rent ut talat.

 

Anya fick beröm på mingelfesten och av alla inom modebranchen för att se ut som en ritkig modell, kunna föra sig och vara trevlig. Hon var aldrig ovän med någon annan av deltagarna och visade ofta omtanke och ödmjukhet. Dessutom tog hon massa bra bilder och vann varenda utmaning, som tex. två modelljobb av arangörer inom branchen.

Nä. Om ni frågar mig varför Whitney vann blir svaret.... För att hon var en "plus size model". Om hon hade varit i samma storlek som Anya, tror ni då verkligen att hon hade vunnit?

Goodnight

karl Marx

Yesh nu är vi klara med argumentationen. Såklart, redovisning imorgon ju. Fan vilken tid det tog. Det är så sköönt att vara hemma just nu! Har varit iväg hela veckan för fan. Men ikväll ska jag softa med mina marsvin, ljusa håret lite, kolla på top model. Sen imorgon är det upp klockan sex igen. Men fredag är jag ledig =D

Jaojao.
Träffade Linnsi också idag, men blev en kort stund. Vi får ses mer en annan dag snart!!

Jag ville bara säg hej, nu ska jag ägna mig åt mitt liv. Oj förlåt blogg, du är en del av mitt liv, men jag vill ägna mig åt mitt vanliga liv, inte internet-liv hihi.

Och Sara - lätt att ha 200 spänn när mamma betalar allt ;) Tjii fick du.

Pusshajjj!! ♥


RSS 2.0