Dancing queen.

Jättekul avslutning på dansen :) Lyckades inte få till min sjal så bra som jag fick här hemma, men men. Den andra gruppen hade assnygga utstyrslar, vill också ha :D Tur att jag har min fina kjol iaf, men vill gärna ha en lila kanske, eller röd. Jag ska lätt fortsätta dansa någon gång. Men kommer inte bli lika kul utan hon, läraren. Så hemskt att jag ej kan hennes namn, men jag glömmer lätt namn om jag bara hör det en gång.

Aja. Vår uppvisning blev skitbra och sen visade den andra gruppen upp några danser. Det var två äldre kvinnor i kanske 60-årsåldern från den gruppen, som också dansade. Lätt att jag vill bli sån :D haha. Och när vår lärare dansade så hämtade hon upp mig att dansa med henne :D Vi hade en käpp mellan våra magar, så skulle den hållas kvar där medan vi dansade. Suuperkul! Jag diggar henne ♥ Den här tiden på dansen har gett mig så sjukt mkt. Jag har blivit gladare, fått bättre självförtroende och dansar hela tiden när jag går hemma. Typ om jag ska gå ner för trappan, så märker jag att mina händer dansar haha. Nej, underbar människa är hon!

Niiice. Här ser ni en bild på oss med henne (hon står mellan mig&Madu) och sen en annan tjej från vår grupp. Sen jag&madu :)

 

4 dagar till min bästa vän kommer hem. Me love u honey!

Imorgon blir en lång och rolig dag, hörs imorgonkväll ;)

Kommentarer
Postat av: Sara

efter allt du har berättat så förstår jag att det kommer bli sorgligt att sluta nu. men som du sa så ska du fortsätta sen (det måste du) :) sen kan du gärna lägga in en video när du kör några moves hehe. jag tyckte din outfit var snygg. sjalen passade riktigt bra till et orientaliska temat :)

2009-04-15 @ 22:27:10


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0