1 vecka kvar :)

Hej sötisar!
Idag är det söndag den 12 april. Om en vecka kommer min älskling hem till Sverige och om en vecka och en dag kommer han till mig ^^. Längtar så sjukt mycket. Inte bara att han ska komma till mig, utan att han ska komma hem överhuvudtaget och bara befinna sig här i tryggheten, i Sverige, i den vanliga vardagen, då jag inte behövde fundera på vad han gör och vem han är med eller om han mår bra... Då allting återgår till det normala. Några magvärkar har man haft under tiden han varit borta hehe... 

De här två veckorna har verkligen gått snabbt, samtidigt som det känns som han varit iväg en mindre evighet. Men tiden springer och jag tror denna veckan också kommer springa.. Visst har vi haft det lite sådär de senaste dagarna, men allt kommer nog lösa sig när han kommer hem. Om jag känner oss rätt. Då vi bara kan prata ut om allt och sen kramas och pussas i massor :) Det verkar redan vara på rätt väg iaf. Vi har pratat lite via mail och det ser ljusare ut :)

Idag är det Gossip girl :D Mitt söndagsnöje, men det är om sju timmar. What should I do until then??? Imorgon ska jag nog träffa min kära vän Peet :D Min gamla gamla killkompis. Ska bli helt underbart, så jag hoppas det blir av. Han är i lumpen nu, men var hemma över påsk. Hoppas han hör av sig nu!

Puss på er, nu ska jag göra något som jag inte vet än :p

Kommentarer
Postat av: jessie

torsdag it is, glass är ett måste :)

krammm

2009-04-12 @ 14:15:32
URL: http://jessiiejones.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0