911

Ja, nu var jag lite amerikaniserad, ellerhur? 112 heter det ju, men jag ville liksom göra det lite mer spännande :p

Igår blev Shelle akut sjuk igen. Hon har ju varit sjuk hela tiden, men igår vid åtta så kunde hon inte andas. Hon andades genom munnen, vilket marsvin aldrig gör. Jag fick panik, visste inte vad jag skulle göra! Vi tog nässpray, jag skakade henne lite nätt, gjorde henne varm.. Sen kom mamma på den briljanta idén med ångbad. Vi kokade vatten och hon fick stå bredvid grytan med en tidning över sig. Blev en liten bastu och det gillade hon. Det släppte lite, men vi satt och höll på med henne till tjugo över elva, då kunde hon andas lite genom näsan. Då var man sjukt trött. Hon sov med mig inatt igen, hon var så söt. Ibland när jag öppnade ögat så såg jag hennes nos i närbild :) Hon kröp verkligen upp i min famn, sov på min arm.

Idag mår hon lite bättre. Hon kan andas genom näsan, men är täpt. Jag har gett henne medicin och näringsersättning, plus att jag lyckats få i henne vatten. Det tråkiga är att det är min&Dilshads två-årsdag idag och vi kommer inte kunna fira den.. Om hon blir bättre ska jag köra ner till Malmö, för jag måste nämligen lämna tentan och då ska jag träffa hjärtat en stund iaf. Känns trist, det sker ju bara en gång per år... Vi kunde inte heller fira den dagen vi träffades för då var han i Irak och i lördags när vi skulle fira så var vi tvugna att åka hem. Aja, imorgon ska han komma till mig iaf och då kan vi nog ha det mys. Hoppas brorsan går hemifrån bara så vi kan ha singstarkväll :D Mycket roligare om man kan vara ensam ibland.

Thats all for now, hela livet är på paus känns det som, har suttit inne i huset sedan söndag.. förutom när jag åkte till veterinären i måndags. Ja, så kan det gå..


En gammal bild på mig&Shelle. Jävlar vilket mörkt hår jag har!

Kommentarer
Postat av: jessie

oj fan va tråkigt, stackars liten..

ta hand om henne och klappa henne från mig så tar vi vår date sen när det passar.

2009-04-29 @ 10:12:57
URL: http://jessiiejones.blogg.se/
Postat av: Linn

Stackars Shelly :( Men hoppas hon blir av med den satans förkylningen snart! Inget kul alls ju.. hoppas hon blir bättre framåt dagen. Puss gumman!

2009-04-29 @ 10:29:22
URL: http://linnsi.webblogg.se/
Postat av: Elena

Ja, djur är underbara! (:

2009-04-29 @ 12:47:36
URL: http://ellisono.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0