Singing that melody...

Vad dålig jag varit på att blogga.. Men ni vet.. Det har bara funnits en sak i min lilla skalle ;) Skärpning. Det har hänt andra saker förutom att jag varit med min älskling.

Exempel, igår fick jag 100:- av h&m för att jag handlat... för mycket!!!! Som ursäkt har jag att mamma faktiskt alltid brukar dra mitt kort när hon är där, vi drog alla julklappar som vi köpte där på mitt kort.. O sen har mormor också dragit det någon gång :p För 500 i månaden har jag inte råd att shoppa bort (A). I just h&m också. Aja, nu har jag i alla fall fått en liten bonus och sen har jag 300 i presenkort från i julas också, så idag blir det en titt och se om jag kan hitta något fint. Ett par byxor eller en klänning hade varit bra. Även en vit kofta behöver jag... Även om jag inte diggar vitt. Jag klär inte i det helt enkelt. Men man behöver vit kofta faktiskt.

Jag tror jag har smittat Dilshad med min förkylning hehe. Han sa att han inte mådde bra igår och han har inte skickat sms idag när han skulle ha jobbat... Så antar att han e sick. Sorry älskling, men du var så nära mig ju (A).

Mer.. Jo, Stinalee, bloggerskan, ska tydligen flytta till Malmö och ville ha lite nya vänner, träffas över en fika. Självklart skrev jag en kommentar till henne. Hade varit kalas och ta en fika med henne, hon verkar vara en helgó tjej och skriver mycket viktigt i sin blogg, vilket jag diggar. Vi får väl se om det är jag som får turen :)

Japp, nu är klockan halv tio på morgonen och jag ska ta en kopp kaffe och sedan börja med min tenta!

Love u guys!

Kommentarer
Postat av: LINN!

Lycka till med tentan gumman!!!! Ses på fredag! ;)

2009-04-22 @ 10:02:27
URL: http://linnsi.webblogg.se/
Postat av: usha..

a men 100kr? Grattis dahhhhh

2009-04-22 @ 17:34:20
Postat av: A men va faan

Har du ngn gång varit bra på att blogga eller??

2009-04-22 @ 17:36:07
Postat av: A men vad faaaaan!!

Ska du sitta som en vakthund ocg ta bort inlägg hela livet nu eller? Moget att inte låta dina läsare se vem du verkligen är!!

2009-04-22 @ 17:42:50
Postat av: Sara

Vem är det som kommenterat så? :S

2009-04-22 @ 19:46:53
URL: http://namedsara.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0