Pappas B-day!

Idag är ingen vanlig dag, för idag är pappas födelsedag, hurra hurra hurra!! Gav honom nyss presenten, ett par badbyxor, men tyvärr var de för stora. Too bad!! Innan ikväll åt vi middag på en italienskinspirerad restaurang i K-stad. Mycket gott. Jag tog fiskgryta och fick potatismos till. Här är maten och några bilder på oss hehe, ska tas med en nypa salt :p Lägg märke till mammas mat till höger. Liknar det inte ett par feta läppar och två ögon haha. ps, jag fick en hel gryta med mat, så det där på tallriken är inte allt!

  


Dagen har varit bra innan också :) Gick runt i Lund och letade efter böckerna vi ska ha, men utan resultat. Jo, vi fick resultatet att böckerna inte fanns.... aa hatar detta! I skolan var det roligt. Vi analyserade och tolkade texter, tycker det är superkul. Men som vi vet så är jag en analyserande person. Ska alltid analysera beteende, saker som folk säger, saker jag läser, hör med mera. Kan bli en nackdel ibland, typ att man överanalyserar något som inte alls betyder så som man tror. hehe. Aja, men rolig lektion iaf. Och planerade lite inför b-uppsatsen som ska in i slutet av maj. Som jag hädanefter kommer kalla både b-uppsats och projektarbete, då det är både och. På fredag ska vi ta en fika och börja planera allting. Vi ska skriva om rosengård, men har inte bestämt ämne helt. Även handledaren är klar, Tobias, väldigt bra tycker vi! Jag kommer ha svårt att komma överrens med Elmi känner jag. Vi har så olika åsikter om allting. Jag lovar. Allt man kan ha åsikter om har vi olika. Kommer säkert blir problem både med ämnet, val av metod, hur vi ska arbeta med mera, med mera. Upp till bevis!

Ha det bra sötisar! Såhär såg jag ut idag, korall är en fin färg!



Hahaha jag vet att jag räcker ut tungan, men det var det finaste fotot jag hade! haha.  Som vanligt kan jag inte ta från tå till topp, vilket är VÄLDIGT störigt, men de jeansen är iaf slimmade. Jag måste göra värsta hemmagjorda stativet i form av ljushållare, servetter, högtalare, ja allt som kan vara till hjälp för att få fanskapet att stå upp!! Nån som har nåt tips?


Kommentarer
Postat av: Sara

var inte det den skjortan som du skrev om på bloggen tidigare?skitfint är den :) maten ser god ut, potatismosen är ju ett konstverk bara det :P Grattis i efter skott till din åpappa :)

2009-04-16 @ 15:19:45


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0