Vilken cirkus

Jag har i alla fall lagt alla korten på bordet nu och mailat Dess&Madu. Det jag blir förbannad på är att vi har alla varit lika dumma och ändå ska en få ta skiten. jag blir dessutom arg att de inte kan konfrontera mig öga mot öga istället för att leka bloggkrig av något slag.

Vad jag än sagt och vilka val jag än gjort så skämms jag inte över mig själv, för jag har inte lekt sandlådelek eller kallat någon ful eller något liknande. Som Jessie sa, det tillhör fyran. Vi gör alla fel val i livet, från och med nu ska jag alltid säga till vänner om jag tycker att de har gjort fel eller gjort mig ledsen, istället för att hålla det inne och berätta det för en tredje person. Det blir bara problem. Så nu ligger alla mina kort på bordet och hur jag än handlat kan jag har jag inget att skämmas över, bara saker att lära mig ifrån.

Tack för alla gulliga kommentarer jag fått, det har värmt :)

Jag älskar dig Dilshad. :)

Nu ska jag plugga på Ib Anderssons bok "den uppenbara verkligheten".. Passande namn!

Kommentarer
Postat av: Linnsan

Riktigt barnsliga kommentarer du fått:S Håller med dig, höll man inte på med sånt i mellanstadiet senast? Om ens det... Ja men bra att du står på dig gumman! Men det är ju fan inte lätt att alltid säga till personen som gör en ledsen att man är ledsen till personen direkt..utan ibland är det lättare och lätta sitt hjärta till en tredje person.. Jag tycker iaf inte det är lätt, och det tror jag inte många tycker. Men att skriva såna saker till dig för att du höll det inne är ju löjligt.

Puss gumman!!

Puss på dig!

2009-04-23 @ 16:08:44
Postat av: hevale min

heeej heej hej hj h....hur mår min pärla ? ska bli kul att träffas imorgon...vet ej varför men blir bara aldrig trött på att träffa dig..<3 ska bli kul att träffa dig på lördag också för då ska vi till pölse landet =D och hoppas på tivoli..sen blir det mys på hotell....grrr ;)



hoppas det går bra för dig i skolan imorgon love love <3 och hoppas du får kul med linn...puss <3 <3 <3

2009-04-24 @ 00:18:04


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0