Lågt livsvärde

Hehe er nivå e kul, men vet inte om jag kan sjunka såå lågt. Jag menar, åtminstone jag, är mer mogen än så.. Naw, att jag skulle skämmas för kommentarerna? Kan vara så att det är ni som inte är tillräckligt tekniska för att förstå att man bör trycka på uppdateringsknappen för att se de kommentarer man skickat... Ja, säg det.. Nej, med tanke på er ålder så är det nog verkligen inte jag som borde skämmas över det här Dess och Madu!


Ja mina kära läsare och Sara, såklart ni undrar vilka dessa low-lives är. Jo, det är mina såkallade kompisar. Före detta så kallade kompisar, kanske man bör understryka. Hmm om jag ser det som en förlust? Det är skönt att de visar vilka de verkligen är idag för en gångs skull (som jag har väntat, typ), så kan jag koncentrera mig på folk som verkligen är värda det istället. Att snacka skit genom bloggkommentarer är något som jag tror vi alla växt ifrån. A.. Förutom de då tydligen. Men om jag kan klara mig tre veckor utan Dilshad ska jag nog klara mig ett liv utan dem. Typ.


XoXo ;)

Kommentarer
Postat av: mohahaaaaahaaaa

som jag har märkt har ni inte kommit så långt.. hahaha synd om dilshad... hoomooo

2009-04-23 @ 07:11:00
Postat av: tönt blogg

jag kan beskriva dig med tre bokstäver: EGO, FUL, LOL,SUG,KUK,

2009-04-23 @ 07:31:12
Postat av: Desiré

Jag håller med om att det var omoget av oss att skicka kommentarerna. Vi borde hållit oss på vår nivå istället för att sjunka till din. Ibland händer det saker som gör att man inte klarar av att hålla sitt annars värdiga beteende. Vi var helt enkelt lite för upprörda!



Men menar du allvarligt att du skulle vara mognare än oss? Du som ler falskt när dina vänner är i närheten men pratar skit om dem så fort de lämnar rummet? Och skulle det vara mognare av dig att skicka sms till oss idag istället för att bemöta oss face to face? Ska inte gå in på detaljer här, känns lite onödigt, vill du ngt kan du ringa.



Och jag vet Sofie att det hade varit svårt för dig att hålla en vänskap levande från en annan stad, men vi får väl se hur det går mellan mig och Madu. Vi bryr oss nämligen oss om våra vänner och det är kanske därför som vi har några till skillnad från dig!

2009-04-23 @ 07:40:42
Postat av: Jessies mammz

Trist när ens så kallade vänner visar sig vara assholes..men så e livet ibland o man får helt enkelt inse att vissa stannar kvar i sandlådan 4 ever.De e bara att sträcka på ryggen o hålla huvudet högt o inte sjunka till en tråkig nivå...lämna dem bakom dig o om de fortsätter skriva dumma saker så inför godkännande av kommentarer;)

Kul att du o jessie träffades! Lycka till med din Dilshad;)

Kramiz

2009-04-23 @ 08:03:56
Postat av: Desiré

Jag vill bara tillägga, eftersom jag såg att det kommit till fler kommentarer idag, att jag menade på Gårdagens kommentarer. Dagens vet jag inget om. Men tar på mig att jag i en obetänksam stund igår skickade två av de tre kommentarerna. Jag hade mina anledningar som jag inte tkr vi ska diskutera öppet över nätet. Jag ska iaf inte kommentera mer på din blogg eller svara på dina sms. Och vill du höra av dig så ring eller kom hem till mig!

2009-04-23 @ 08:18:44
Postat av: jessie

amen shit, moget att kommentera massa skit i hennes blogg. varför inte ta telefonen eller kanske prata med henne personligen.



Väx upp lixom.

sånt här höll man på med när man gick i 4an.



vänner är som kläder, spara bara dom som sitter riktigt bra, resten bara hänger där i garderoben och man kan lika gärna kasta dom.

Hela världen är ju full med fina kläder lixom. bara ut och shoppa.



hahaha kram på dig sofie,

2009-04-23 @ 09:09:42
URL: http://jessiiejones.blogg.se/
Postat av: Elena

Vad är det som har hänt?

2009-04-23 @ 15:32:26
URL: http://ellisono.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0