I kissed my teacher...

Vad tyckte ni om denna veckas avsnitt av Gossip girl? Heres my point of view:

Dan är en sån jäkla wannabe-ängel. Jag gillade endast honom de första avsnitten. Han är en person som tror att han gör allting rätt, att hans sätt är det enda rätta! Dessutom leker han perfekt, ängel, moder theresa. Ingen naturlig person. Jag tycker att en människa ska vara lite jäklarenamma ibland och inte alltid helt fläckfri, vilket han inte är, men låtsas att han är. Ja jag vet, han finns inte på riktigt. Men nu är vi inne i Upper eastsides värld! Ja, varför lekte han så oskyldig framför alla, speciellt Blair, när han visste att det han och läraren gjorde var fel? Sacre Dan!

Blair, alltid lika snygg och underbar :D Jag diggar henne som fan och speciellt hennes Dorota, hennes hembiträde haha. Har ni insett hur SÖT hon är? Det är trots allt en av Blairs bästa vänner, fast hon kanske inte inser det. Hehe, allt med denna tv-serie är helt fantastiskt. Mina favoritkaraktärer är:

1. Blair
2. Chuck
3. Bitch-ligan
4. Jenny
5. Lilly

Mina hatkaraktärer är:

1. Dan
2. Miss Carr
3. Rufus (hans pappa)
4. Serena ibland (när hon också beter sig som moder teresa)
5. Vanessa.. Hon är bara jobbig.

Vilka är era favoriter respektive hatkaraktärer?


Kommentarer
Postat av: Sara

haha du lever dig in totalt. Jag däremot kan inte se det :( haha men jag håller med om att favoriterna är chuck, blair och nate. Både serena och dan pratar så övernaturligt gulligt, nästan så att det är äckligt.

2009-04-13 @ 15:33:18
URL: http://lifeofsassi.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0