Påsk idag!

Hej mina kära flickor :) Med mig är det både bra o dåligt.. Min pojkvän hörde inte av sig förrän vid åtta igårkväll och sen när jag skickade sms tillbaka tio minuter efter hade han redan somnat.... o imorse fick jag ett väldigt kort mail, sen nu är han iväg igen. Jag är väldigt arg kan jag säga er.. och sårad över att han inte prioriterar att höra av sig till mig.. Så den biten känns inte så kul. Vet inte vad jag ska göra.. Behandla honom likadant som han behandlar mig? mm... kan vara ett sätt....

Men men. Igår hade jag iaf skitroligt med Linnsi :) Vi åt väldigt god pasta på ett vanligt kebabställe, vegetarisk kryddig sås och hemlagat bröd till! Sen bion var skitrolig. Bion låg på entré (malmös nya köpcentrum) och det kändes konstigt att gå där inne helt ensamma! haha när vi skulle hämta biljetterna var där ingen kotte och allting var stängt. Vi gick genom garaget under byggnaden och där var iiiingen haha. Hes just not that into you - rolig!! Igenkänningsfaktorn är hög!! Väldigt rolig och jättefin film och den är verkligen sann så sann. Är du en sån tjej som tror att alla killar du träffar kommer bli THE ONE, går jättesnabbt fram eller sitter i timmar och väntar på att han ska ringa? SE DEN! haha men även om du inte är sån så lovar jag att du känner igen dig! Skitsnygga skådespelare också, och bra! Jennifer Aniston, Scarlett Johansen, Drew Barrimore, Ben Affleck och flera!

Efter bion blev det hem till henne och vi satt och pratade till halv tre, då vi somnade!

Aja. Ikväll vet jag inte vad som händer riktigt. Men glad påsk iaf!


Kommentarer
Postat av: Linnsan

Riktigt kul att träffa dig gumman!! Hih, och filmen var asbra!! Måste ses snart igen.. Puss puss!!

2009-04-11 @ 21:34:55
URL: http://linnsi.webblogg.se/
Postat av: Sara

Vilken jobbig situation.. Hoppas han hör av sig mer och med längre mail, för som sagt han är ju väldigt långt borta och han vet ju om att du är lite orolig, så då är det lite dålig stil. Men om han inte hör av sig så gör som du säger dvs. behnandla honom likadant.

2009-04-12 @ 10:51:50
URL: http://lifeofsassi.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0