Städtips!

Jag tror det var på grund av min blogg i natt som jag kände för att städa idag. Hela familjen städade, förutom brorsan som var på fest igår hehe. Först dammsög och dammtorkade mamma och pappa mitt rum hehe, seen så dammtorkade jag med ajax, städade min låda där jag har mitt smink, dammtorkade och dammsög upp hårstråna (samlas en hel del där nere!) och slängde lite gammalt smink och hårsnoddar som inte går att använda. Nu är det rent och fint, kanske ser stökigt ut, men det är bara för att jag har så mycket grejjor ju!




De här behållarna är från Ikea och jag tycker de är superbra. Titta där uppe i vänstra hörnet, sån ordning man får på sina örhängen.. Sen använder jag iofs mest stora örhängen, men de har jag bredvid i det stora facket, som ni ser.

Jag har länge tyckt det varit jobbigt för mina kläder har luktat typ innestängt, för det är så trångt i min garderob. Så idag torkade jag av garderoben med Ajax och sen klippte jag en tygbit från ett lakan vi inte använder, cirka 20 cm kanske, som en näsduk. Så sprayade jag den med min parfym och hängde in den i garderoben. Mamma har hört att det ska funka jättebra så kläderna ska lukta lite parfymdoft. Hoppas :)

Så nu är mitt rum tiptop, dammfritt, rent och ordningsamt, nuu trivs man ;)


"Här är rent!"
Shelly hjälper till att städa bakom soptunnan :p

Kommentarer
Postat av: sara

Hehe vad söt shelly är! De där lådorna från ikea verkar riktigtbra. har problem med mina rhängen som ligger och trasslar. tack för tipset :)

2009-04-19 @ 22:15:44


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0